31. august 2021

Naderah Parwani: Afghanere censureres, udsættes for ‘digital colonialism’, ‘den nye imperialisme’…

Afghanske Naderah Parwani er utilfreds med Jacob Mchangamas forsvar for ytringsfrihed. Hun mener afghanere og minoriteter udsættes for censur online, den såkaldte ‘digital colonialism’, som hun mener er ‘den nye imperialisme’.

Naderah Parwani: Demokratiets basale idealer 😂😂😂😂😂😂 Vi afghanere og minoriteter mærker oprigtigt ytringsfriheden I øjeblikket, hvor alle vores sider og opslag slettes. Hvorfor skriver du ikke artikler om digital colonialism. Der er så meget data du kan sætte dig ind i. Vågn op Jacob, hvor meget får du for at lukke din mund?

[…]

Naderah Parwani: Det er sådan den nye imperialisme fungerer I dag. De skaber konflikterne, får andre til at udføre deres beskidte arbejde og gør herefter sig selv til helten – frihedskæmperen. Hvis bare folk kunne åbne øjnene op for virkeligheden, men for nogen gør sandheden, den grimme nationale selvbillede så ondt, at det er mere behageligt med undgåelse og benægtelse. Benægtelsen kræver hverken personlig eller national selverkendelse.

(Naderah Parwani om ‘digital colonialism’, censur af minoriteters opslag)

Oploadet Kl. 01:15 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121386/trackback

10 Comments »

 1. Endnu en tåbe der vil importerer amerikansk idioti i Danmark.

  Når hun siger ‘digital colonialism’, så syntes jeg svaret skal være at hun skal lade være med at ‘cultural appropriation’ af Europæernes opfindelser som f.eks. alt der er digitalt.

  Hvorfor bliver en nulbon som hende ikke pillet ned fra tinderne, hvad har denne tåbe overhovedet bidraget med?

  Kommentar by KineserSnot — 31. august 2021 @ 02:32

 2. Idag er hun Afghaner, imorgen er hun sur over vi ikke vil kalde hende dansker.

  Tåbe.

  Kommentar by KineserSnot — 31. august 2021 @ 02:33

 3. DEN ENESTE GRUND til at vi danskere har hjulpet afghanere og andre asylanter, migranter og berigere til at slå sig ned i Danmark, hvor de er blevet forsynet med gratis boliger, gratis møbler, gratis mad, lys, vand, varme, klæder, transport, skolegang, lægehjælp og gratis alting……. er naturligvis at vi danskere så gerne vil have lejlighed til at censurere samt UNDERTRYKKE OG PINE nogle udlændinge.

  Det er grunden til at de bliver inviteret. Det er for at det danske sadistsystem kan få afløb for sadismen. Det er derfor man plager dem med alle mulige goder, pengegaver og gratisydelser. Og torturerer dem med statsborgerskaber og førtidspensioner. Kan godt forstå at de 21.000 afghanere er utilfredse med Danmarks behandling af dem. Som helt ærlig talt virker meget racistisk.

  Kommentar by BENT A — 31. august 2021 @ 03:02

 4. Al islamisk propaganda er løgn og latin. Løgnen har som formål at udbrede islam til hele verden og udrydde vantro. De fører krig mod os vantro med alle midler. Ikke uden behændighed.

  F.eks lukkede Taliban de endnu mere voldsparate Islamisk Stat krigere ud af fængslerne, så de kunne få verdenspressens øjne lidt væk fra Talibans uhyrligheder og over på Islamisk Stat. Det lykkedes til en vis grad. Jeg så, at bl.a Tv2 Nyhederne er begyndt at promovere Taliban, som heroiske bekæmpere af Islamisk stat:-)

  F.eks løslod Taliban ISIS-K terroristen Aijaz Ahangar fra et fængsel i Afghanistan. Aijaz har i mere end 2 årtier været eftersøgt for terror i Indien. Han blev anholdt af afghanske styrker i april 2020.

  (fra “Taliban released ISIS-K recruiter Aijaz Ahangar” i The Economic TimesNews 30 august 2021)

  Kommentar by Amad — 31. august 2021 @ 08:51

 5. Hvis nogen afghanere censureres, er det i hvert fald dem i Afghanistan. Ytrer du noget som helst mod islam i Afghanistan, bliver du prompte slagtet uden anklage og rettergang. Musik, dans og al vestlig kultur er forbudt.
  Det ville klæde de unge afghanske kampklare hanner i udlandet, at samle en befrielseshær, tage hjem til Afghanistan med hæren og vippe de muslimske Talebananas af pinde. Vestens skatteydere gider ikke fodre på unge våbenføre kujoner, der ikke gider forsvare deres hjemland.

  Kommentar by Gustav Jensen — 31. august 2021 @ 09:37

 6. Indoktrineret fødemaskine

  Kommentar by Hagmann — 31. august 2021 @ 11:27

 7. Er det ikke på tide at hun rejser hjem til afghanistan og råber på frihed til hvad det nu er hun vil?

  I øvrigt har Gustav Jensen — 31. august 2021 @ 09:37 fuldstændig ret.

  Kommentar by Santor — 31. august 2021 @ 14:00

 8. Amad 08:51 fortsat…
  “Blandt de tusinder af fanger, der blev løsladt af Taliban fra Parwan Detention Center i Bagram og et andet fængsel, Pul-e-Charkhi, var fængslede, højtstående Al Qaida-terrorister og Taliban-krigere. Det var sandsynligvis ISIS-K, der gennemførte torsdagens bombesprængninger uden for Kabul-lufthavn. Det afghanske ISIS-K, der er tilknyttet Islamisk Stat, påtog sig torsdag ansvaret for angrebet i Kabul, der dræbte mindst 13 amerikanske soldater og sårede 18 flere. Mere end 170 mennesker blev dræbt og mindst 200 blev såret i eksplosionen, sagde en embedsmand i Afghanistans Ministerium for folkesundhed til CNN.”

  (Undertegnedes oversættelse af klip fra “The Pentagon says thousands of ISIS-K prisoners went free after the Taliban seized Afghanistan” i Business Insider 27.august 2021)

  Kommentar by Amad — 31. august 2021 @ 15:35

 9. Amad 15:35 fortsat…

  “Nigel Farage roser de medier, der er ansvarlige for, at Joe Biden blev amerikansk præsident: ”Jeg må sige, det er jeres sejr … I satte denne mand i Det Hvide Hus, og han er en katastrofe, og den måde, han har handlet på med tilbagetrækningen fra Afghanistan, vil være med os i mange, mange år fremover. ”

  “Amerika er blevet ydmyget” i Afghanistan under den 78-årige demokratiske præsident, Joe Biden -“måske den største udenrigspolitiske fiasko i Amerika i mindst 40 år”.

  Han efterlod Taleban “85 milliarder dollars amerikansk militært udstyr” og de kinesiske kommunister fik “adgang til nogle af de største litiumreserver i verden.”

  Igen sigtede Farage på mainstream-medierne og udpegede CNN og New York Times ved navn, og de “dominerende, sociale medier” – og han “lykønskede” dem med at have fået “deres mand” i Det Hvide Hus.

  Farage anklagede også de etablerede journalister for at have leveret “Meget lidt undersøgelse af skandalen om indholdet af Biden’s søn Hunter’s bærbare computer” og “de havde valgt ikke at fortælle seerne om svindlen ved det amerikanske præsidentvalg” i 2020.”

  (undertegnedes oversættelse af klip fra breitbart News den 30. august 2021)

  Kommentar by Amad — 31. august 2021 @ 16:25

 10. Overskriften til artiklen, der er citeret klip fra, i ovenstående i Breitbart News den 30. august 2021: “America Has Been Humiliated” – Farage Slams CNN, NYT for Putting ‘Old Duffer’ Biden Into White House”

  Kommentar by Amad — 31. august 2021 @ 16:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper