1. september 2021

Kuzma Pavlov (C): “… kultur, nation og sammenhængskraft spiller en afgørende rolle for vores liv”

Politiken fortæller i disse uger om ‘konservatismens fremgang i Danmark og Europa’, og havde udgangspunktet dog bare været forankret i virkeligheden. Interview med konservative Kuzma Pavlov set hos Politiken – Konservatismen har medvind: Det kan være, at folk værdsætter andre ting i livet og synes, at vores kultur er dybt materialistisk og forkastelig (af Perry MacLeod Jensen; kræver login).

“De vestlige demokratier skal opgive tanken om, at alle folk vil det samme som os. I stedet skal man anerkende, at nationernes kulturelle særpræg og fællesskab er udgangspunktet for vores demokrati, mener 28-årige Kuzma Pavlov, 1. suppleant til EU-Parlamentet for Konservative. …

‘I mødet med globaliseringen har man fundet ud af, at ting som kultur, nation og sammenhængskraft spiller en afgørende rolle for vores liv, og vi faktisk godt kan lide at være fra Danmark. Det fylder faktisk noget for os at være fra et bestemt sted, at vi har vores kultur og sprog, som er vores udgangspunkt‘. …

‘Under den kolde krig antog vi, at hovedstriden i vores tids historie var krigen mellem den liberale og den socialistiske, kommunistiske styreform. Da Sovjetunionen heldigvis faldt sammen, glemte vi i sejrsrusen alt, der hedder kultur, og at mennesker kan være forskellige og måske vil noget fundamentalt andet end os. Ikke fordi de er dumme, uuddannede eller primitive, men fordi de er uenige med os‘.

‘Det er blevet en fejl, der hænger ved den dag i dag. Det er den fejl, vi begår i indvandringspolitikken, hvor vi har et mantra om, at folk bare skal have et arbejde og en uddannelse, og så er det bare et spørgsmål om tid, før de får lyst til at blive vestlige demokrater. Det er i virkeligheden en dybt arrogant tilgang at have, hvor man blæser på alle andre kulturer. For hvad nu, hvis folk værdsætter andre ting i livet og synes, at vores kultur er dybt materialistisk og dybt forkastelig? Krigene i Irak og Afghanistan viser også, at folk ikke nødvendigvis vil have demokrati, bare fordi vi mener, at det vil være det bedste for dem’.

(Foto: Facebook)

Vi stoler mere på mennesker, som ligner os selv. … Når man har levet i multikulturelle lande, har man ikke stolet lige så meget på sin nabo. Jo mere kulturelt enige vi er, jo mere stoler vi på hinanden, og der mener jeg, at man skal have så høj en grad af tillid, før man kan skabe et velfungerende demokrati.” (Kuzma Pavlov)

Oploadet Kl. 00:27 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121408/trackback

21 Comments »

 1. Hm, nævnes det virkelig ikke med et eneste ord at hans far er den udmærkede koldkrigsforsker og professor emeritus Bent Jensen?

  https://da.wikipedia.org/wiki/Bent_Jensen_(historiker)

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 1. september 2021 @ 00:46

 2. Der findes masser af politikere som siger det rigtige, men bagefter handler stik modsat. Og partierne K, V og DF har man absolut ikke kunnet stole på i årtier. Hvad kan Pavlov udrette dernede??

  Danmark bør se at komme ud af EU, men det vil hverken K eller V være med til. Begge kan slet ikke få nok af EU.

  00.46: Er det Perry M. Jensen du hentyder til?

  Kommentar by BENT A — 1. september 2021 @ 01:42

 3. Jeg er da ret sikker på, ja faktisk er jeg stensikker på, at de talibanske klanlederne i Afghanistan slår vejrmøller (afsluttet med dobbelt salto med skrue) over dette frejdige statement fra den gode Kuzma – Jeg er dog mindre sikker på, at de unge piger som gerne vil gå i skole, er enige med denne fremstormende 1. suppleant til EU-Parlamentet.

  Nå, Jeg er stor sympatisør af Kuzmas far Bent Jensen og vel også af Kuzma når det kommer til stykket; jeg stemte i altfald på ham, ved en generalforsamling i Trykkefrihedsselskabet, for (plus/minus) 10 år siden, hvor han opstillede til bestyrelsen og blev valgt ind.

  Kommentar by T. Flodur — 1. september 2021 @ 02:05

 4. Kuzma Pavlov Jensen må som ægte konservativ føle sig meget ensom i Det Konservative Folkeparti.

  Jeg gætter på, at når Journalistisk Venstreparti stiller fokus på noget så exotisk som ‘konservatismens fremgang’, så hænger det sammen med, at en del europæiske politikere overraskende nok har indset, at Merkel lavede en uoprettlig kapitalbrøler, da hun inviterede 1 million migranter ind i Europa. Denne nye indsigt stikker dog næppe særlig dybt, men drejer sig om at blive genvalgt.

  Kommentar by traveler — 1. september 2021 @ 03:23

 5. Lykke til. Håber du kan vende skuden Hr. Pavlov. Men pas på,magt korrumperer.

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2021 @ 04:15

 6. Enhver kandidat for De Konservative er en karrierepolitiker. Dem der vil landet og folket det bedste befinder sig i NB og SK. Vær ikke til fals for karrierepolitikernes letkøbte retorik. Læg mærke til deres ofte benyttede kneb: De taler kun om vage begreber som “kultur”; og aldrig hvad de egentlig vil ændre hvis de bliver valgt (for de vil ikke ændre en skid). Ahh, en dag får vi sendt disse partier ud af Folketinget.. Glæder mig til det :).

  Kommentar by Realisten — 1. september 2021 @ 07:43

 7. Islam er en – usekulær diktatorreligion med en Førerprofet ideal- med alt hvad der følger med i den konstruktion, og dens skrifter. Dens tilhængere deler verden op i -Rettroende- og -vantro- og de sidste er det om at distancere sig fra så meget som muligt, så derfor skabes en ud fra social kontrol en mental spændetrøje til alle andre og resten af verden. Du kan ikke skabe Demokrati med en – usekulær diktator religion-, så enkelt er det. Har skrevet uendelig meget om det i den sammenhæng i tidliger tråde. Vil anbefale man læser det. (Det er gratis :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 1. september 2021 @ 08:53

 8. Konservative går imod alt det han beskriver. På intet tidspunkt de sidste 40 år, har Konservative tænkt på det danske folks ve og vel først og fremmest.

  Og nej ingen køber at det danske folk bliver reddet fra demografiskomvæltning, med undskyldningen om at velfærden kun kan opretholdes ved at importere fremmede.

  Kommentar by Kinesersnot — 1. september 2021 @ 08:59

 9. Kuzman lader til at være en af de ‘anstændige’ borgerlige der spiller plat på en utopisk forestilling om at enhver kan blive dansker og tilegne sig dansk værdiset.

  Det betyder de-facto at man aldrig vil stoppe den demografiske omvæltning, da enhver jo kan blive dansker.

  Faktum er dog at Ethnos er helt afgørende for hans forestillinger og det ved han formentlig godt, men da det særdeles politisk ukorrekt, så vælger han denne mellemvej.

  Kommentar by Kinesersnot — 1. september 2021 @ 09:04

 10. >>>8

  Meget enig. Jeg betragter V og K som de største landsforræddere. Værre, næsten, end El, SF og AL.

  Kommentar by Realisten — 1. september 2021 @ 09:07

 11. Tillykke til Kuzma Pavlov. Han har nu demonstreret, at han kan skrive en dansk stil på 1.G niveau i den fremskredne alder af 28 år – med den fine titel af 1. suppleant i EU.
  Vi vil hellere vide, hvordan man ser på globaliseringen i Rusland, hvor Rusland er noget klemt pga. de mange nationaliteter i føderationen. Er Rusland multinational eller er føderationen kun et dække over russisk dominans?

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. september 2021 @ 09:53

 12. For hvad nu, hvis folk værdsætter andre ting i livet og synes, at vores kultur er dybt materialistisk og dybt forkastelig? Krigene i Irak og Afghanistan viser også, at folk ikke nødvendigvis vil have demokrati, bare fordi vi mener, at det vil være det bedste for dem’.“
  Ja men saa skal disse da holde sig vaek fra osmsaa er problemet loest kan man ikke lide lugten af broed saa ud af bageriet

  Kommentar by dunk — 1. september 2021 @ 13:52

 13. Kommentar by Gustav Jensen — 1. september 2021 @ 09:53

  Rusland er en Russisk føderation, hvor andre folkeslag er medlem. Der er en slags hierarki imellem folkegrupperne, når det gælder Statsmagt f.eks. har en man en slags indfødsret som vi kender fra Danmark i gamle dage, hvor ‘fremmede’ ikke kunne besidde visse embeder. I deres egne områder har de dog forholdvis stor friheder, så længe de ikke direkte vil begrænse eller gå imod Russisk kultur.

  Disse ting kan lade sig gøre i lande som Kina, Rusland og USA. Men ikke i små lande som Danmark.

  Kommentar by KineserSnot — 1. september 2021 @ 15:28

 14. Utrolig typisk for såkaldt “konservative” at de kun taler om “kultur”, hvilket jo indebærer at enhver afrikaner eller araber, som tilegner sig denne “kultur” på magisk vis kan “blive dansker”.

  På den måde sørger man for at den katastrofale demografiske udvikling (aka “Den Store Udskiftning”) kan fortsætte uforstyrret.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. september 2021 @ 15:33

 15. Allerede inden heksen Merkels brøler, med åbne sluser til Europa for en million kulturelt uintegrerbare muslimer, så det noget nær umuligt ud ang. integration og fredelig fremtid her. Hendes kriminelle handlinger gav dog det sidste dødsstød, der gjorde det hele aldeles umuligt og langt mere farligt end det allerede var.

  Kommentar by LarsB — 1. september 2021 @ 17:15

 16. Kommentar by Peter Nielsen — 1. september 2021 @ 15:33

  Ja og desværre så falder folk for det.

  Kommentar by KineserSnot — 1. september 2021 @ 17:55

 17. Jamen er det ikke det forkerte parti han opstiller for? Det han siger lyder mere som Nye Borgerlige!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. september 2021 @ 20:01

 18. Støjberg var venstres alibi for en “stram” udlændingepolitik.

  De hipster-konservative/tweed-konservative er en del af de Konservatives blufnummer.

  Som med DF, gå aldrig tilbage til en fuser.

  Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka - je suis Hr. Naturli' — 1. september 2021 @ 20:47

 19. Den Nervøse — 1. september 2021 @ 20:01:

  Ja, Pernille Vermund tror jeg desværre på det samme oikofobiske vrøvl om, at afrikanere kan “blive danskere”, hvis de har rette “værdier” og “sindelag”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. september 2021 @ 23:44

 20. Rettelse til ovenstående: Ikke “tror jeg”, men “tror jo”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. september 2021 @ 11:31

 21. Fine tanker fra den unge Kuzma Pavlov. Lad os høre mere en anden gang.

  Kommentar by Thomas M. — 2. september 2021 @ 22:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper