2. september 2021

Ole Nørskov om ‘kønsdysfori’: Smitter på samme måde som selvskade ‘og andre psykiske sygdomme’

“Biologisk køn er ikke et spektrum. Der findes to. Det ene køn producerer ægceller. Det andet køn producerer sædceller.”, skrev journalist Ole Nørskov, da han fornyligt sprang ud som kritiker af ‘transideologi’. Her kalder han sig også venstreorienteret, omend de ord han sætter på analysen, næppe giver ham kredit i det venstreradikale queer-miljø. Ole Nørskov kommenterer LGBT-debatten hos POV International – Kære Mette Frederiksen: At lade børn gennemgå puberteten er ikke omvendelsesterapi.

“Vi har gennem de seneste år i den vestlige verden oplevet en eksplosion i antallet af børn og unge, der lider af kønsdysfori. ​​Foreningen LGBT+ Danmark definerer kønsdysfori som ‘følelsen af ubehag, der optræder når ens krop, CPR-nummer eller fremtræden ikke stemmer overens med ens egen kønsforståelse’. …

For bare 15-20 år siden var kønsdysfori en nærmest ukendt sygdom hos piger. Men meget tyder på, at det nu ’smitter’ på samme måde, som vi tidligere har set det med selvskade, anoreksi, bulimi og andre psykiske sygdomme. Mange af de ramte har i forvejen andre diagnoser – f.eks. er autisme udbredt i denne gruppe. …

Man kalder det ‘affirmative therapy’ – bekræftende terapi. Kønsdysfori er i denne optik ikke en mental sygdom. Barnet er født i en forkert krop. Det er ikke – som med anorektikere – barnets selvbillede, man skal arbejde med. Man skal omvendt modificere kroppen til at passe til selvbilledet.

Puberteten ændrer menneskers kroppe. Piger udvikler for eksempel bryster og får bredere hofter. Det er derfor sværere for den 13-årige pige at ’skifte køn’ og faktisk komme til at ligne en mand, hvis hun først gennemgår en naturlig pubertet. Derfor er det næste skridt i bekræftende terapi, at man hjælper pigen til at undgå puberteten.

Det største problem med denne ‘bekræftende’ tilgang er, at alt tyder på, at hovedparten af de børn, der lider af kønsdysfori, ville finde sig til rette med deres medfødte kroppe, hvis de fik lov til at gennemgå deres pubertet. … Puberteten ændrer nemlig ikke kun kroppen, den ændrer også hjernen.”

Jeg er venstreorienteret. Det betyder, at jeg ønsker at leve i et samfund med lav ulighed. Et samfund med plads til alle. Jeg er så meget feminist, som en mand nu kan blive. Jeg er lykkelig for #MeToo-bevægelsen. Jeg er antiracist (det har jeg heldigvis tilfælles med langt de fleste). Jeg ønsker kun godt for LGBTQ+-personer.

Men jeg er også rationalist, realist og skeptiker. Det vil sige, at jeg ikke mener, noget er forkert, fordi Henrik Dahl eller Søren Espersen siger, at det er rigtigt.

Når jeg vælger at kritisere transideologi, kommer jeg på hold med blandt andre de reaktionære kristne i USA. Det er ubehageligt, men jeg lever med det. Store dele af ‘venstrefløjen’ i USA og resten af den engelsksprogede verden støtter transideologi. Det bliver ideerne ikke bedre af. (Ole Nørskov, POV International, 16. august 2021)

Oploadet Kl. 01:22 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121443/trackback

11 Comments »

 1. Hvis bare en halv procent af børnene er blevet kønsforvirrede pga. djævelsk påvirkning af lærere og lærerinder fra helvede, bør ALLE børn naturligvis gennemgå en kønsskifteoperation. Det eneste rationelle vil være at alle piger gøres til drenge og alle drenge gøres til piger. Så er alle blevet kønsskiftet, og det skaber større lighed. Og lighed er det vigtigste i verden. Bare spørg Kvinfo og Kvindernes Nationalråd osv.

  Ganske vist er det løgn og latin at man kan skifte køn. Resultatet bliver altid noget slemt og tragisk misk-mask. Men pyt med det. Når alle er blevet åndelige og fysiske invalider vil vi komme til at leve i et lige og lykkeligt samfund.

  Det har Ole Nørskov vist ikke helt forstået, og mon ikke han snart bliver frosset ud og tvunget til at flygte til Canada, hvor bøsse-, tosse- eller LGBTQ-Trudeau er statsminister.

  Kommentar by BENT A — 2. september 2021 @ 02:29

 2. Et samfund eller en kulturkreds gribes fra tid til anden af massehysteri. I Vesten starter sådanne bølger som sædvanligt i USA. Kønsdysfori er et sådant massehysteri, som man må krydse fingre for ikke varer alt for længe og ødelægger alt for mange menneskers liv.

  Et andet eksempel på massehysteri var incesthysteriet: Pludseligt ud af den blå luft optrådte i perioden fra 1985 til 1992 en lavineagtig stigning i anmeldelse af incest i USA. Fra 1992 faldt hyppigheden af disse politianmeldelser lige så stejlt, som de var steget i 1985. Få år efter havde vi en tilsvarende bølge løbende igennem Danmark, der også klingede ud.

  Også dengang rasede debatten mellem to synspunkter:

  På den ene side var der de evige aktivistiske kulturelle selvhadere, der mente, at man endelig fik taget låget af et udbredt samfundsproblem, som hidtil havde været fortrængt, men nu endelig var kommet ud i lyset.
  På den anden side var dem, der kunne se, at det var en kollektiv hysterisk bølge, hvor psykiske problemer blev kanaliseret ind i en falsk forklaring om incest. Undersøgelser siden har bekræftet, at der var tale om suggestion, dvs. problemer med at skelne virkelighed fra indbildning i hukommelsen dels hos børn, dels hos voksne med genfundne falske erindringer om incest.

  Tilsvarende har vi nu en suggestion, der rammer især unge piger, der med hjælp fra overvillige pædagoger og psykologer kanaliserer det naturlige chok ved at komme i puberteten over i selvskadende kønsdysfori. Det er trist, at samfundet er så dårligt rustet til at håndtere de stadig tilbagevendende massehysterier.

  Kommentar by traveler — 2. september 2021 @ 04:49

 3. De fleste revolutionære bevægelser (mis-)bruger børn og meget unge som soldater i deres ideologiske kamp. Man så det f.eks. i 1960-70erne, hvor Finn Ejnar Madsen brugte “Den proletariske Friskole” til at uddanne børn til revolutionære – med “proletarisk” disciplin – med undervisning i fremstilling af molotov-cocktails, kastning med imaginære håndgranater, “våbentræning”, pengeindsamling til fordel for våbenkøb til kommunister i Chile, militant ideologisk (dvs. hjernevask) træning af børn ned til 5 år. Andre danske børn/unge blev sendt på Komsomol-“sommerlejr” i Sovjet Unionen og blev senere ansat i Danmark Demokratiske Radio – i daglig tale kaldet DR. Helt i tråd med Lenin ord om hvad han ville gøre for at skabe grundlaget for “Det Nye Menneske”.
  På samme led forsøger venstrefløjen at undergrave den herskende orden ved, at bruge børnene som “revolutionær fortrop” i sit had til den vestlige kultur. Altsammen selvfølgelig under normale kommunistiske propaganda-kampråb om “frihed”, “forandring”…. Hvor grov og planlagt denne kommunistiske propaganda er, kan man se ved at åbne for Danmark Demokratiske Radios børneprogram Ramasjang – logoet er bevægelsens banner – regnbuen placeret øverst i hjørnet. Så mens børnene ser børne-programmerne indoktrineres de med positive associationer til “regnbuen”. Det er ren og skær børnemisbrug.

  Kommentar by Limewoody — 2. september 2021 @ 08:07

 4. MASSEHYSTERI er vel blot en anden betegnelse for POPULISME?

  Kommentar by tavsen — 2. september 2021 @ 08:33

 5. Læs evt. José Ortega y Gassets bog

  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Revolt_of_the_Masses

  Kommentar by Kinesersnot — 2. september 2021 @ 09:46

 6. For Venstrefløjen er alt Lige-gyldigt. Ligegyldigt.

  Kommentar by Michael Unna — 2. september 2021 @ 10:42

 7. Ole Nørskov: “Jeg er anti-racist”.

  “Anti-Racist” er kodeord for Anti-Hvid.

  Ole Nørskov hader hvide mennesker.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. september 2021 @ 11:13

 8. I det sydøstlige Odense har en Folkeskole valgt en kønsfordeling på 1:4 til drengenes fordel. Altså 3 piger ift. 13 drenge i en 8.klasse.
  Hvis det er skolens ønske at eksperimentere burde de stilles til ansvar af forældrene – f.eks. til den pige der blev til en dreng og skiftede skole i forbindelse med sit navneskifte.

  Kommentar by liz. — 2. september 2021 @ 11:39

 9. Fald ikke for POV’s beggingsegment. De er MSM ind til benet.

  Kommentar by Nielsen — 2. september 2021 @ 13:57

 10. Jeg har kendskab til en pige, der har fået den ide eller er ved at overbevise sig selv om, at hun måske er en dreng. Jeg skriver måske, fordi jeg undgår at høre om, hvordan det skrider frem, det er for sygt. Som lille pige elskede hun alt tøj / værelsesindretning, som var lyserødt. At den lille pige skulle være født i en forkert krop, er så forkert, som det kan blive. Men medierne kan jo propagandere så godt, at unge teenagere mister retning.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 2. september 2021 @ 19:32

 11. Britta Due Andersen — 2. september 2021 @ 19:32

  Uhyggeligt trist med al den kønsforvirring de statslige medier skaber. Til hvilket formål? Det må være ondsindede menneskehadere, der fryder sig over at skabe selvmordskandidater. Men det bliver næppe fundet værdigt til et statsstøttet forskningsprojekt.

  Good luck til pigen, der skal lytte mere til sit hjerte end til MSM

  Kommentar by tavsen — 2. september 2021 @ 21:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper