2. september 2021

Mattias Tesfaye, S-minister:”… i 2015 ønskede Europas ledere ikke fysiske grænser. Det var en fejl”

For tyve år siden var udlændingeminister Mattias Tesfaye medlem af DKP-ML, men han har længe været en af de bedre socialdemokrater. Han lefler ikke for den yderste venstrefløj, og selvom det giver nogle hidsige debatter i Folketinget, så er det på valgdagen ubetinget godt at have et rygte som hardliner. Måske lidt ufortjent, men i de blindes rige er den enøjede konge. Fra Netavisen Pio – Tesfaye: Kritikken af Orbán var ‘fejlagtig’.

“Det var en fejl at kritisere Ungarns premierminister, Viktor Orbán, for at bygge pigtrådshegn ved grænsen til Serbien tilbage i 2015, hvor det nærmest væltede ind i Europa med strømme af migranter og flygtninge.
Det mener udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S), som tirsdag deltog i et EU-rådsmøde med et eneste punkt på dagsordenen: Talibans hurtige magtovertagelse i Afghanistan, og frygten for at det vil medføre store strømme af flygtninge ud af Afghanistan. …

Mattias Tesfaye kalder mure ‘en del af løsningen’ og betegner over for TV 2 kritikken af Ungarn i 2015 som ‘fejlagtig’.

Dengang i 2015 ønskede Europas ledere ikke fysiske grænser. Det var en fejl, må vi erkende i dag. Grænsehegn er en del af svaret på at undgå en massiv bølge af irregulære migranter,’ uddyber Mattias Tesfaye over for Netavisen Pio.”

(Mattias Tesfaye i samtale med europæisk kollega, Brussels, 31. august 2021; Foto: EU)

“People should not come to Europe. People should stay in their region.” (Mattias Tesfaye, Irish Times, 31. august 2021)

Oploadet Kl. 02:00 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121446/trackback

38 Comments »

 1. Fra den første dag var afskaffelsen af landegrænserne en dum, dårlig og kommunistisk idé, som overordnet gik ud på at smadre nationalstaterne, så Europa af EU kunne forvandles til eet stort rødt kejserrige, til een stor pærevælling, til eet stort rod. For uden lande, uden folkehjem og fædrelande, kan et helt kontinent med f.eks. 500 millioner europæere, forvandles til en ny Sovjet-union, et nyt kinalignende område, hvor “eliten” herskede uindskrænket og uden besværlige demokratier eller kritiske massemedier.

  Fra starten gik det galt. Kriminelle og sygdomme kunne nu sprede sig frit, narkohandlere og menneskesmuglere fik bedre vilkår, og enorme mængder af tyvegods og stjålne biler kunne uden problemer flyttes fra land til land. Hurra, hurrra, hurraaaaa!

  Kommentar by BENT A — 2. september 2021 @ 02:49

 2. Hvad gallionsfiguren eller lokkeduen Støjberg var for Venstre, eller hvad de unge skoletøser er for Enhedslisten, er Tesfay for Socialkammeraterne.

  Han siger de rigtige ting, og flytter derved vælgere fra DF og andre partier til sit eget parti. Men om de rigtige ord i en enkelt ministers mund ændrer en tøddel på den anti-danske borgs landsskadelige politik er måske tvivlsomt? Det store flertal derinde er jo vildt begejstrede for EU,

  Tesfay og Støjberg er nok gode og fornuftige politikere. Og langt bedre end Tullesen og Jacob Sprællemand. Men så længe størsteparten af de glemsomme, uvidende og manipulerede vælgere blot farer forvirret frem og tilbage mellem gamle blårøde, rødblå og radikale partier, nytter det hele jo nærmest ingenting. Over 90% af folkemordstinget burde udskiftes ved næste valg.

  Og at tro at NB alene og uden støtte fra endnu et eller to ægte borgerlige partier kan redde Danmark op af hængedyndet, er nok naivt og overoptimistisk.

  Kommentar by BENT A — 2. september 2021 @ 03:10

 3. PS: EUs øverste “top” ønsker sikkert stadig at bruge masseindvandring til at undergrave vores lande. Både Ylva Johansson, Ursula Laien og Angelama Merkel har for et par dage siden udtalt at Europa har ansvaret for om dem i Afghanistan, Afrika og Arabien har det godt nok. Så nu er nye direktiver, skatter og migrant-kvoter nok på vej. Og Anders Ladekarl har varmt talt for at der bør sendes mange flere penge ned til nødstedte borgere i 35-40 store og fjerne lande.

  Nødstedte danskere er derimod ikke interessante. De kan jo bare lægge sig til at dø, inden de synker endnu længere ned i elendighed. Og hvis Danmark skal redde og finansiere alle mulige andre lande, er der jo heller ikke råd til ordentlig hjælp til syge, boligløse, gamle, voldsramte og andre nødlidende danskere. Det siger sig selv.

  Kommentar by BENT A — 2. september 2021 @ 03:28

 4. Jeg ved ikke om det er bevidst, men medierne lader til at bruge indvandrere i forskellige indslag på tv. I aftes var det podere og mangel på arbejdskraft.
  Man fandt to arabisk udeende piger, den ene med tørklæde, og tre drenge arabisk/afrikans oprindelse

  Der var også indslaget med en sort pige der synes det var sjovt at Dronningen valgte at besøge hendes skole i Esbjerg.

  Som sagt, det kan enten være tilfældig eller planlagt, at medierne går uden om etnisk hvide danskere i deres formidling.
  Man ser næsten aldrig en reklame uden mindst én mørk deltager.

  Som om de fremmede er den ny normal i Danmark = befolkningsudskiftning

  Kommentar by k.m. — 2. september 2021 @ 07:35

 5. grænse kontrol.
  Hvad nytter det når kontrol bliver rullet tilbage så snart rød blok kom til.
  Motorvej vandring frit over.
  Fri passage selvom andre skulle vise covid pas.
  Kunne ordet asyl giver fri lejde.
  Apropos sygdomme. Hvorfor var der karantæne område, øer for søfolk før i tiden, når de kom ude fra verdens havne.
  Idag, jeg ha’ asyl og direkte på er tog og til sandholm. Men forsvinder.

  Kommentar by P — 2. september 2021 @ 07:44

 6. https://www.altinget.dk/
  “Danske Skoleelever: Kære regering, kom nu ind i kampen for de muslimske elever”

  Jeg siger til danske skoleelever : I graver Jeres egen grav.

  De slås om en 30% grænse for tosprogede. Hvad gør de når alle skoler når grænsen? jo da vil de slås for 40% – 50% – 60% og så eksister Danmark ikke længere som frit demokratisk land. Da er vi for længst gået over til Islam.

  Kommentar by k.m. — 2. september 2021 @ 07:49

 7. Når fupflygtninge og andre migranter ikke mødes med mærkbare fysiske konsekvenser af ulovlig grænseoverskridelse, presser de bare hårdere på grænserne. Da flertallet de ulovlige grænseoverskridelser begås af unge våbenføre hanner, er det klart, at netop den gruppe, skal afvises hårdt fysisk på grænsen, ellers slipper vi aldrig af med dem.
  Det er en uhyggelig tendens og en farlig udvikling at lukke så mange millioner underudviklede aggressive personer ind i hvilket som helst land. Europas lande – forsvar jer mod migranthobene eller gå under i et blodigt religiøst ragnarok.
  Hele den tragiske udvikling skyldes alene jordens suicidale overbefolkning, som naturligvis er tabu som emne – deraf tragedien.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. september 2021 @ 08:18

 8. Endnu en ‘fejl’.

  Folk stemmer stadig på dem.

  Kommentar by KineserSnot — 2. september 2021 @ 08:28

 9. Vil aldrig glemme den DR journalist som stod og hoppede af arrigskab ved grænsehegnet i Ungarn da det blev bygget… Sjældent har jeg så arrig en journalist på live tv.

  Kommentar by kartoffeldansker — 2. september 2021 @ 08:52

 10. Globalismen er et gode hvad angår handel. Navnligt for et land som Danmark, hvor handel er basis for vores velstand og dermed vores velfærdssamfund, er det et ubetinget gode. Derfor var EF en rigtig god opfindelse, men desværre var der i Romtraktaten en paragraf som talte om stadig tættere samarbejde og det er blevet tolket som en politisk union, hvor nationalstaterne efterhånden ville udvikle sig til forbundslande, og hvor danmark så ville blive en del af region nord.
  Bare det at kalde det det, giver dårlige associationer!
  Der hvor det går galt er den frie bevægelighed. Det er fint med fri bevægelighed for varer og det er delvist fint hvad fri bevægelighed for arbejdskraft angår. Men det går galt når fri bevægelighed bliver fri adgang til vores velfærdssamfund og det går galt når fri bevægelighed bliver til løndumpning. Der er ingen tvivl om at vores arbejdsmarked behøver eksperter udefra, og vi vil heller ikke tage skade af at nogle få ville slå sig ned her. Men det er jo ikke det der sker, det er gedehyrder, grønthandlere og bistandsklienter, som slår sig ned her! Grønthandlere har vi i begrænset omfang brug for, men gedehyrder og bistandsklienter overhovedet ikke! Kort sagt det er ikke den højt uddannede biokemiker, der slå sig ned her, det er gedehyrden og hans bistandsklient kone fra den anatolske højslette vi får “glæde” af!
  Hvem husker ikke den bestemmende klasses fordømmelse af Victor Orban og hvor står vi så nu? Ynkelige i deres fordømmelse og manglende selverkendelse.
  Vi ser skuespillere og meningsdannere gå ud med udskamning, de må markerer sig som hørende til den bestemmende og snakkende klasse, men i virkeligheden er de ikke andet en uvidende eftersnakkere, der kæmper for at beholde deres position i samfundet!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. september 2021 @ 09:26

 11. Med 70 års Kommunisme skete der ikke demografiskomvæltning, ingen folkeslag så ud til at blive minoritet i deres eget land.

  Med 70 års Universal Liberalisme er der opstået massive demografiskomvæltning og flere Europæiske folkeslag ser ud til at minoritet i deres eget land inden for 100 år.

  Hvem kom bedst ud af det?

  Kommentar by Kinesersnot — 2. september 2021 @ 09:34

 12. Næsten som Sverige, hvor etnisk svenskere må give deres ejendom til BZ’erne.
  Efterkrigsgenerationer, der skabte velfærdssamfundet sættes på gaden.

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/antallet-af-%C3%A6ldre-hjeml%C3%B8se-er-vokset-markant-siden-2009/ar-AANZQ3v?ocid=msedgntp
  “I alt er antallet af hjemløse mellem 50 og 60 år vokset med 52 procent siden 2009. I samme periode er antallet af hjemløse over 60 år steget med 76 procent.”

  Kommentar by k.m. — 2. september 2021 @ 09:47

 13. Kommentar by k.m. — 2. september 2021 @ 09:47

  Ja det forfærdeligt, men lige deres generation må ligge som de har redt. De har solgt ud af alt vi har kært, fordi de havde frisind og penge på hjernen.

  Kommentar by Kinesersnot — 2. september 2021 @ 09:57

 14. Rigsret mod Inger Støjberg er startet.
  Som beskrevet kommer en masse uledsagede børn til Norge. Hvem har skilt dem fra forældrene ?
  Er de sendt af sted med håb om at godhedsindustrien kræver familiesammenføring ?

  Aftenposten.no (artikel kræver login)
  Den ene dagen sto de i det desperate kaoset ved flyplassen i Kabul. Neste dag våknet de i en seng i Norge.

  Nå venter en ny hverdag for de 860 afghanerne som er blitt evakuert av norske myndigheter. Rundt halvparten – omtrent 400 – er barn under 18 år. 28 av barna kom til Norge uten foreldre.”

  Kommentar by k.m. — 2. september 2021 @ 10:07

 15. Det lader ikke til ungdommen i dag ønsker at ændre fortidens fejl, hvad angår indvandring. Tværtimod – de fører endnu mere destruktiv politik.

  Kommentar by k.m. — 2. september 2021 @ 10:12

 16. Poor Scandinavians, doomed to be masticated by slow moving islamic jaws.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. september 2021 @ 10:31

 17. Dagens etniske kulturberiger, der krænker unge kvinder midt på gade

  https://ekstrabladet.dk/krimi/paa-spil-igen-mand-fortsat-efterlyst/8826875

  Kommentar by Ole Lukøje — 2. september 2021 @ 10:35

 18. Skaden er sket (kan kun blive værre med åbne grænser). Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God Torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. september 2021 @ 10:41

 19. Hvad er det for en gedulgt dagsorden Statsministeren (Læs: Ålborg-punkeren) har kørende når den troskyldige Tesfaye sendes ud i byen? Er det ikke mere end tydeligt, at han er fiffige socialdemokraters svar på middelalderens hofnar?

  Vi er selvfølgelig udsat for et tarveligt politisk tricktyveri!? En gemen afledningsmanøvre, hvor Tesfaye af Statsministeren, skrupelløst, bruges til at trække danskerne rundt ved næsen? – For der er vel da for helvede ikke nogen, der ved deres fulde fem, tror på, at den sinistre socialdemokratiske elite, har til hensigt at stoppe den fortløbende indvandring fra et muslimsk domineret Mellemøsten!? – Lårtykke stråler!

  Kommentar by T. Flodur — 2. september 2021 @ 11:00

 20. Selv hvis vi lukkede grænserne fuldstændig ville den demografiske katastrofe fortsætte. Uden massive hjemsendelser (som næppe nogensinde kommer) vil vi blive et forhadt og forfulgt mindretal i vores eget land.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. september 2021 @ 11:00

 21. Kommentar by k.m. — 2. september 2021 @ 10:12

  Ungdommen bliver mere indoktrineret idag end i de gamle monopoldag hvor børne og ungdomsunderholdning ikke var så udbredt. Hvis det de ser ikke handler om at de bliver indoktrineret til at åbne grænserne, så handler det om noget andet woke-lort.

  De tror også at de bedre oplyst og derfor ikke indoktrineret, fordi der jo er et ‘bredt’ medielandskab. De forstår ikke at det forholdsvist ensrettet selvom det er bredt.

  Man skal meget langt ud i nettets afkroge for at undgå Woke-vinklen.

  Kommentar by Kinesersnot — 2. september 2021 @ 11:02

 22. BENT A 03:10
  Du sidesiller Støjberg og Tesfay med “de unge skoletøser fra Enhedslisten”.
  Du skriver også at Støjberg og Tesfay “er nok gode og fornuftige politikere”.
  Skal man deraf udlede at “de unge skoletøser fra Enhedslisten” også er “gode og fornuftige politikere”?

  Kommentar by bjarne binee — 2. september 2021 @ 11:38

 23. Tesfaye er den brune Støjberg: hans job er at komme med nytteløse eller symbolske udmeldinger så vælgerne tror at SD er seriøse omkring indvandring og således forhindre vælgerne i at sive tilbage til DF.

  Ikke at det ville gøre den store forskel politisk, mind you, DF har allered vist deres sande globalistfjæs. Politik i dag er en kamp om at få flest ben, Folketinget får alligevel deres marchordrer dikteret ovenfra.

  Kommentar by Felix Krull — 2. september 2021 @ 11:48

 24. Kommentar by Felix Krull — 2. september 2021 @ 11:48

  Samtlige også Pernille Vermund og Pia Kjærsgaard fungere som en ventil, vi kommer ikke videre med dem ved roret.

  Kommentar by Kinesersnot — 2. september 2021 @ 11:57

 25. At 9:
  Hvad mener du så om den pakistanske muslima, der som medlem af ummaen har haft fri tale- og grædetid i TV2 de seneste uger? Hun hedder vist Simi Jan.

  Kommentar by Bastardo — 2. september 2021 @ 12:01

 26. @Kinesersnot 11:57
  Problemet er at uanset hvem vi vælger, vil de blive opkøbt af globalisterne længe inden de får nogen meningsfuld parlamentarisk indflydelse. Det var det, der skete med DF, med Fremkskrittspartiet i Norge, med Front National og med Sverigesdemokraterne.

  Hvis man stemte DF i 2015 og gik tilbage til stemmeurnerne i 2020, har man selv bedt om at blive r…pulet.

  Kommentar by Felix Krull — 2. september 2021 @ 12:18

 27. Det er om at imødegå Islam så krafttigt som muligt, og få denne modbydelige religion destrueret så hurtigt som muligt, hvis vi delte kultur med dem vi lader komme ind i Danmark, kunne vi -måske- nok have flere, men med denne modbydelige religion, mister vi alt til slaveri, dumhed og afstumpet Jura. (Det er en usekulær diktatorreligion med et fordummende Førerprofet ideal). Du kan ikke have frihed og demokrati sammen med Islam. Det lader sig ikke gøre (Fat det dog).

  Kommentar by Michael Unna — 2. september 2021 @ 12:30

 28. Nigerias befolkningstal spås at stige fra 200mio til 800mio i år2100

  Vi får brug for alle de diger og grænsehegn vi kan skaffe, der bliver run på Danmark i fremtiden, når de mange millioner vil hertil og have en bid af velfærdskagen.

  Kommentar by k.m. — 2. september 2021 @ 12:30

 29. >4 k.m. 07:35
  Nej vi skal nødigt have danskere på skærmen. Og vi skal helst aldrig have at de kommer til orde. Sådan har det været siden Statsradiofoniens start og sådan er det I teveto og Danmarks Dumme Ramadanradio den dag i dag.
  De befordrer verdensregeringens retorik.

  Kommentar by Nielsen — 2. september 2021 @ 13:29

 30. BJARNE BINEE 11.38: De unge skoletøser fra Enhedslisten mangler enhver form for fornuft og fremsynet tænkning, og de siger aldrig noget som er til gavn for Danmark. Derimod har Støjberg og Tesfay sagt nogle fornuftige ting flere gange. Som de muligvis mener, og rent personligt går ind for?

  Men alle fungerer de som en slags lokkeduer og reklame-figurer for at lokke vælgere til at gå i fælden, så de stemmer på V, S eller EL. Men burde nok have tilføjet eventuelt, måske eller muligvis i stedet for nok. Vi er vist enige om at EL ikke indeholder gode politikere.

  EL er en limpind hvor vælgere risikerer at hænge fast og blive fortæret af rovgridske politikere. Men det kan man vel sige om alle de gamle partier.

  Kommentar by BENT A — 2. september 2021 @ 14:25

 31. Let indføring i rå kost: lam og gris i samme fad:
  isLam fås efterhånden i rigtig mange udskæringer; ikke bare hos shiit troldmænd, men også i de større supermoskéer.
  Store voldelige islamkøller, små fedtede islammørbrad, islamsmåkød og hakket islam er blot nogle af dem – og du kan derfor tilberede retter med islamkød i et utal af variationer, som kun få gider.
  Men bland aldrig islam med grisebasse. Denne mix er giftig, idet islamkød ødelægger grisebassekødets fredelige aroma.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. september 2021 @ 19:25

 32. Hvis vi havde en mur kunne man holde sådanne narrøve som dem her ude af landet:

  https://politirapporten.nu/2021/09/to-maend-efterlyst-mistaenkt-for-groft-bedrageri/?fbclid=IwAR2e4YKMUxKYZdn0bp_DK7c1p3b6O_73-SQXTv8ERJZt6Yyzn5NBQTric4U

  Kommentar by Ole Lukøje — 2. september 2021 @ 20:34

 33. Måske har Tesfaye fra starten som medlem i DKP-ML været modstander af import af løntrykkere, selv om han personlig var søn af en etiopisk far med arbejde på Århus Flydedok i 1980erne.

  Alle de venstreorienterede partier var fra starten indvandringsmodstandere, men så fandt VS på at vi skulle tage mod flygtninge fra Alverden begyndende med en mexicansk terrorist.

  Kommentar by perhag — 2. september 2021 @ 20:51

 34. Jeg mener Mattias Tesfaye skal roses for at have erkendt og ændret opfattelse. Det er et stykke af vejen.

  Kommentar by Thomas M. — 2. september 2021 @ 21:21

 35. # 6.
  Man skal vel erindre sig at danske skoleelever nu om dage er “opdraget” af kvinder, deraf vel denne mildt sagt vanvittige holdning. Måske disse forstående elever, piger og drenge senere i livet lærer det, men så er det desværre nok på den “hårde” måde.
  Det er da rart at de forskellige europæiske politiske ledere er ved at få øjnene op for virkeligheden. Ironisk nok er det vore tidligere “fjender under Den Kolde Krig” der viser vejen. Her er ikke tale om fortlignende tilstande, der er tale om beskyttelse af vor kultur, vor økonomi osv. Se blot til den, host host, humanistiske stormagt Sverige. Et eksempel der er mildt sagt skræmmende. Nå ja, det var en svensk socialdemokrat der kom med den holdning, det er så let at være social og demokratisk når andre betaler. Sverige kalder sig demokratisk – men bevidst at forsøge at holde et legalt parti med mange stemmer ude fra den demokratiske proces, det er hverken socialt eller demokratisk. Her i landet husker mange sikkert: Stuerene bliver i aldrig. Ak ja, misundelse er en grim ting.

  Kommentar by NED MED ALTING — 2. september 2021 @ 23:29

 36. Alle feltmadrasser og kvindelige pædagokker er allerede våde i trussen ved tanken om alle de virile unge mandlige muhammedanere, der nu er på vej fra Afghanistan.

  Hvem husker ikke de store orgier, der blev afholdt af batikhekse på de såkaldte “asylcentre” efter motorvejsinvasionen i 2015?

  Kommentar by Revisoren — 3. september 2021 @ 12:22

 37. Stop volden – stop islam –

  Sura 2.216 Jeres forskrift er at føre krig selv om det skulle være jer imod.

  Sura 9.73 Profet! Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  Sura 8.59-60 De, der er vantro, skal ikke regne med at undslippe; de kan ikke unddrage sig.

  Udrust imod dem så stor en styrke og så mange kampheste, som I formår, for dermed at sætte en skræk i Allah´s og jeres fjende og i andre…

  Sura 4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem.

  Sura 9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem, der sætter andre ved Allahs side, hvor som helst I finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.

  Sura 47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.

  Sura 9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?

  Sura 8.17 Det var ikke jer, der slog dem ihjel, men Allah som slog dem ihjel,

  når du kastede (spydene mod dem) var det ikke dig der kastede, men Allah, der kastede.

  Sura 9.13 Kæmp mod dem! Så vil Allah straffe dem ved jeres hånd og gøre dem til skamme, hjælpe jer mod dem og læge hjertet hos de troende folk hånd.

  Sura 9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.

  Sura 8.65 –66 Profet! Anspor de troende til at føre krig. Hvis der er 20 udholdende mænd af jer, vil de besejre 200, og hvis der 100 af jer, vil de besejre 1000 af dem, der er vantro, for de er folk, der intet forstår. Der tilkommer ikke en profet nogen fanger, før han har kæmpet og sejret i landet.

  Sura 9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer! Lad dem finde jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).

  Sura 9.38-39 I,som tror (på Allah)! Hvad er der i vejen med jer? Når man siger til jer: ”Ryk ud for Allahs sag!” er I som tynget mod jorden… Hvis I ikke rykker ud, vil han tildele jer en pinefuld straf…

  Sura 9.41 Ryk ud med let oppakning eller med tung og før krig med jeres ejendom og liv for Allahs sag. Det er bedste for jer hvis I har viden.

  9.62 Ved I ikke, at den, der sætter sig op mod Allah og hans udsending, har Helvedes ild i vente. Der skal han blive til evig tid. Det er en vældig vanære.

  Sura 8.12-14 (Byttetagningen): Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken (med sværdet)! Hug dem over hver en finger! For de satte sig op mod Allah og hans udsending! Allah er streng til at straffe. Sådan er det, så smag det! De vantro har ildens straf i vente.

  Sura 5,33 Gengældelsen for dem, der bekæmper Allah og hans udsending og stræber efter at skabe fordærv i landet, er at de bliver dræbt eller kors-fæstet eller får deres hænder hugget af i modsat side eller bliver fordrevet fra landet. Sådan er det!

  Jihad som udvandring og overtagelse af de vantros land

  Sura 9.74 De, der tror (på Allah) og udvandrede og kæmpede for Allahs sag, og de, der gav jer husly og hjælp, det er de sande troende.

  Sura 9.20 De, som tror (på Allah) og udvandrede og kæmper med deres ejendom og deres liv for Allahs sag, de befinder sig på et højere rangtrin hos Allah. Det er dem, der vil sejre.

  Sura 33.26-27 Han (Allah) fik dem af skriftens folk (jøderne og de kristne) … til at komme ned fra deres befæstede stillinger og satte dem en skræk i livet, idet I dræbte en del og tog en del til fange. Han gav jer deres jord, deres boliger og deres ejendom i arv, og desuden jord, som I endnu ikke havde betrådt. Allah er i stand til alt..

  Sura 48.20-21 Allah lovede jer meget bytte, som i skulle tage, og dette lod han hurtigt ske for jer…

  Og noget andet bytte, som I endnu ikke har bemægtiget jer, har Allah allerede indkredset. Allah er i stand til alt.

  Hvis de, der er vantro, havde taget kampen op mod jer, ville de snart have vendt ryggen til. Siden finder de ingen ven og ingen til at hjælpe sig.

  Allah giver muslimerne meget bytte og fuldstændig magt over alle vantro

  Sura 59.6 Hvad Allah gav sin udsending som bytte fra dem (fra de vantro) skulle I hverken transportere på heste eller kameler for at få fat i. Allah giver sine udsendinge magt over hvem, han vil. Allah er i stand til alt.

  Profetens udvandring, som er basis for islams tidsregning, er vigtig for alle muslimer. Engang var det Mekka, som skulle erobres, nu er det nyt land i Vesten, som skal koloniseres og som Allah vil skænke alle dem som bytte, der følger ham jfr.

  Kommentar by Hans peteresen — 5. september 2021 @ 17:29

 38. Husker at Tesfaye som ung SF-er ligeledes foreslog, at indkomster over 40.000 kroner om måneden skulle beskattes med 100 %…

  Kommentar by Revisoren — 5. september 2021 @ 19:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper