8. september 2021

Terrorsag: 24-årig Islamisk Stat-sympatisør om Paludan – “Jeg vil gerne skyde ham og hans følgere…”

En uge i Rasmus Paludans medieliv, svarer til en gennemsnitlig MF’ers livslange karriere. På blot en uge har forskellige medier skrevet om sexchat på Discord, tvangsopløsning af hans advokatfirma, giftemål med yngre kvinde og en lempet dom for racisme ved Øster Landsret.

Så har jeg ikke engang medtaget nedenciterede historie omhandlede en 24-årig islamist, der sværgede troskab til Islamisk Stat, købte en Glock-pistol, og talte om at anskaffe sig en AK-47, der skulle bruges til ‘det første angreb’. Under ransagning fandt man eksempelvis flere billeder af Omar El-Hussein. Fra Information.dk (Ritzau) – Formodet ensom terrorulv chattede om drab på Paludan.

“Da en i dag terrortiltalt mand i april i fjor chattede med, hvad der skulle vise sig at være en politiagent, blev en bestemt person nævnt som et muligt mål for et angreb med skydevåben.

Rasmus Paludan – stifter af det islamkritiske parti Stram Kurs.

– Jeg vil gerne skyde ham og hans følgere i halsen, skrev den nu terrortiltalte mand til den politiagent, som den tiltalte troede var en lærd muslim…”

“Chatten indeholder andre udsagn, som nok må anses for at belaste den 24-årige. Blandt andet spørger han på et tidspunkt 474a: – Er det tilladt at bekæmpe vantro i gader, som ikke bærer våben eller kæmper. På caféer for eksempel?” (Information, 1. september 2021)

Oploadet Kl. 00:40 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121573/trackback

10 Comments »

 1. Hvad er svaret på det spørgsmål?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. september 2021 @ 00:53

 2. Ja, selvfølgeligt må muslimer bekæmpe de vantro hvor som helst
  Koranen 9:5
  Når de fredhellige måneder er omme, skal I dræbe dem, der sætter andre ved Guds side, hvor som helst I finder dem! I skal pågribe dem, belejre dem, og ligge på lur efter dem i hvert et baghold!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 8. september 2021 @ 01:12

 3. Betegnelsen ”ensom ulv” beskriver terroristen, der planlægger og udfører ugerningen på egen hånd, og har ingen kontakt til miljøer, der bekræfter og støtter ham.

  Breivik levede op til definitionen, men han forestillede sig bekræftet i et fællesskab i sin egen fantasigruppe Knights Templar og hentede ‘ideologisk inspiration’ fra internettet, hvilket førte til en heksejagt på dem, som han hentede ‘inspiration’ fra. Men Breivik havde ingen kontakt til sine såkaldte inspiratorer, ingen der bekræftede ham i hans tanker, ideer og planer, altså ingen kontakt til nogen miljøer. Også selvom ‘forskere’ har brugt store anstrengelser på at påvise og påstå en sådan kontakt, har det været en fuser.

  Omvendt her med den 24-årig IS-sympatisør, der som beskrevet søgte bekræftelse for sine terrorplaner i et islamisk miljø, men var så ‘uheldig’ også at komme til at chatte med en politiagent, da politiet selvfølgelig vidste, at at islamiske terrorsympatisører holdt til i det miljø. Informations artikel afkræfter således i sig selv, at der var tale om en ensom ulv, selvom journalisten løgnagtigt skriver det.

  Kommentar by traveler — 8. september 2021 @ 05:10

 4. PS Det nærmeste man vist kommer til kontakt med Breivik, er historien om, at den herostratisk berømte blogger shansen skulle have været Facebook-ven med Breivik og måske implicit have opildnet Breivik til sin terrorudåd.

  Kommentar by traveler — 8. september 2021 @ 06:40

 5. HELDIGT at dygtigt arbejde fra PETS og FETS side førte til rettidig afsløring af den mordlystne beriger. Men der er tusinder af potentielle
  terrorister, og før eller siden slipper heldet op. Og så er der jo også den almindelige hverdagsterror i form af overfald, dødskørsel, voldtægter, knivstik, indbrud, tyverier, svindel, trusler og ydmygelser. Som man ikke kan stoppe.

  Fyren her får måske et par år i spjældet sammen med ligesindede. Er han så blevet god og fredelig når han kommer ud igen?

  I Frankrig, i Paris, var der en enkelt terroraktion med over 500 ofre. Folk blev skudt ned på fortovsrestauranter, på musiksteder, på gaden og ved en fodboldkamp. Over 130 blev dræbt.

  Det samme vil kunne ske i Danmark. Eller der kan komme aktioner med mange flere ofre. De gamle partier har fyldt vores land med fremmede som gerne modtager vores penge og overtager vores boliger, kvinder og velfærd, men som foragter danskerne og hader vores kultur.

  Der er nu op mod 1.5 millioner asylanter og evighedsturister i Danmark, men politikerne fra V, K, SF, EL og R osv. synes at der er plads til mange, mange flere. Man går efter en folkeudskiftning. Det blev af FN i 1965 defineret som folkemord.

  Kommentar by BENT A — 8. september 2021 @ 08:13

 6. Morten 00:53:

  “Slå den ikke-troende ihjel, hvor du finder ham.” Koran 2:191

  “Før krig mod de vantro, der bor i dit nabolag.” Koran 9:123

  “Når lejlighed viser sig, så dræb de vantro, når du pågriber dem.” Koran 9:5

  “Ingen anden religion end lslam kan accepteres.” Koran 3:85

  “Jøderne og de kristne er perverse; bekæmp dem.” Koran 9:30

  “De vantro er urene, lad dem ikke komme ind i en moske.” Koran 9:28

  “Straf de ikke-troende med ildens flammer, stænger af jern, kogende vand; smelt deres hud og maver.” Koran 22:19

  “Søg ikke efter fred med de vantro; halshug dem, når du fanger dem.” Koran 47:4

  “De ikke-troende er dumme; opfordr muslimer til at bekæmpe dem.” Koran 8:65

  “Muslimer må ikke have vantro fremfor muslimer som venner.” Koran 3:28

  “Terroriser og halshug de, som tror på andre skrifter end Koranen.” Koran 8:12

  “Muslimer skal benytte alle våben for at terrorisere de vantro.” Koran 8:60

  Kommentar by Saul — 8. september 2021 @ 09:02

 7. Ligner lidt Agents Provocateurs at lade som om man er skriftklog, især når vi ved at skrifterne bekræfter at vantro skal dræbes i mange situationer. Siger den lærde ikke at det af taktiske grunde er uklogt at dræbe den vantro Rasmus Paludan, som endda har udført den dødssynd at fornærme profeten Muhamed, så vil mange utrænede tolkere af Koranen nå frem til det er en pligt at dræbe Paludan.

  Kommentar by perhag — 8. september 2021 @ 13:28

 8. BENT A 08.13
  Det skulle ikke undre mig om dommeren skruer bissen på, løfter pegefingeren og siger: “fy, det er skam ikke hensigtsmæssigt at sige sådan noget, det må du ikke gøre en anden gang”. Tiltalebortfald eller i værste fald 2 ugers samfundstjeneste eller 2 ugers betinget fængsel, samt en tårnhøj erstatning for evt. varetægtsfængsling.

  Kommentar by bjarne binee — 8. september 2021 @ 14:04

 9. Kommentar by perhag — 8. september 2021 @ 13:28

  Det noget de siger når medierne spørger dem. Det kaldes Taqqiya

  Kommentar by KineserSnot — 8. september 2021 @ 16:28

 10. Det er da vand ved siden af retsopgøret med den islamistiske besættelsesmagt.

  Kommentar by LarsB — 8. september 2021 @ 19:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper