9. september 2021

Bonnichsen tog fejl: Bataclan-terrorister kom til Frankrig med flygtningestrøm, 130 døde, 400+ sårede

Den 13. november 2015 kl. 20.01 bragte BT.dk et interview med den tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen, der påpegede at Islamisk Stat-sympatisører næppe ville gemme sig i flygtningestrømmen. Han afviste samtidig, ‘at det skulle være et problem’. Godt en time senere indledte Islamisk Stat-jihadister en række terrorangreb i Paris, herunder terrorangrebet på spillestedet Bataclan. 130 døde, flere end 400 såredes. (ht: Mikkel Andersson)

Gennemgang af den igangværende retssag i Politiken – ‘Vi er klar. Nu begynder det’: Eagles of Death Metal var ved at gå i gang med nummeret ‘Kiss the Devil’, da terroristerne begyndte at skyde (kræver login).

“Kun 1 af 10 terrorister fra 13. november 2015 overlevede. … den eneste overlevende, som var til stede i Paris under angrebene, sidde på anklagebænken sammen med 13 andre. Det drejer sig om Salah Abdeslam, der spillede en vigtig rolle før og under den tragiske aften. …

Efterforskningen har vist, at Salah Abdeslam havde en helt central rolle i forberedelsen af aktionerne. Optagelser fra kameraer på motorveje viser, at han i Budapest hentede to af de fremtidige terrorister, som var kommet ind i Europa med flygtningestrømmen i 2015. Det står fast, at han havde købt våben, og han havde lejet to af de biler, som bragte terroristerne til Paris, og som blev brugt under massakrerne ved cafeerne.

Det var også ham, som kørte tre terrorister til nationalstadionet Stade de France, hvor de under en landskamp mellem Frankrig og Tyskland skulle udføre et selvmordsangreb. De tre nåede at dræbe en person uden for stadion, inden de begik selvmord. Salah Abdeslam, som muligvis skulle have forsøgt at trænge ind på stadion, forlod dem. Han kørte til det sydlige Paris, hvor han smed sit bombebælte, som politiet senere fandt i en affaldskurv.

… efter udleveringen til Frankrig har han nægtet at udtale sig til efterforskerne bortset fra et enkelt tilfælde, hvor han holdt en hyldesttale til Islamisk Stat og fordømte Frankrig.”

(Michael Schøt griner af Marie Krarups ‘Vi aner ikke om der er terrorister iblandt?’, 2016; Foto: YT)

Oploadet Kl. 01:57 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121606/trackback

37 Comments »

 1. Ja og Bombay myrderierne. Socialister som Hans Jørgen der,har det med at forsikre os om at de nok skal sørge for vores sikkerhed,når det de i virkeligheden ønsker,er at dirrigere rundt med os efter forgodtbefindende. Og skulle en og anden falde for de fremmedes hærgen,får vi straks en undskyldning fra en snylter i christiansborggaleanstalten at de har kapret en religion og at ofrene tænkes på og deres familier hopper på limpindene og laver en fond i Finn Nørgaards navn til at befordre de fremmede fjender.
  Hvor er vi havnet?

  Kommentar by Nielsen — 9. september 2021 @ 02:19

 2. Europa kaldte disse folk for frihedskæmpere og forlangte løsladelser, da de oprindeligt sad fængslet i Tunesien, Egypten, Libyen og Syrien. Det var danske F-16 fly, der banede vejen for dem i Libyen i 2011. Det var danske penge til Al-Nusra efterfølgende, der banede vejen i Syrien. Det var Europa, der valgte at have åbne grænser og betale dem penge for at komme her.

  Paradoksalt nok, er der allerede i dag mere fredeligt i Syrien end i Danmark. Personligt vil jeg langt hellere i byen i Damaskus end i København.

  EU og NATO er de største trusler mod Danmarks sikkerhed.

  Kommentar by Syrienblog — 9. september 2021 @ 02:39

 3. Nord Atlantens tosse overdren nEUropa og især æf æn (de forenede kalifater) er truslerne mod Danmark. Og ikke at forglemme Danmarks Nationalbank.

  Kommentar by Nielsen — 9. september 2021 @ 02:46

 4. DE STØRSTE TRUSLER mod vi danskere er i dag de gamle partier og MSM.

  Kommentar by BENT A — 9. september 2021 @ 03:09

 5. Flytningestrømme mod Europa er en måde hvorpå de muslimske lande kan få tømt deres fængsler

  Kommentar by Kratossen — 9. september 2021 @ 05:36

 6. “Udvisningsdømte fra fængslet: Send os hjem – Ekstra Bladet” https://ekstrabladet.dk/krimi/udvisningsdoemte-fra-faengslet-send-os-hjem/8812110

  Kommentar by P — 9. september 2021 @ 07:33

 7. Tja. Nu ved vi at der var terrorister blandt migranterne i 2015. Hvad men afghanerne i 2021?
  Det vi kan lærer af 2015 er aldrig at stole på de kulturradikale!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. september 2021 @ 07:58

 8. MSM og magthaverne udfolder store anstrengelser for at skjule terroristerne islamiske oprindelse og motivation.
  Hvis MSM og politikerne åbent erkender de faktiske forhold og siger højt, at terrorisme er næsten altid begrundet islamisk, så kan folk forholde sig til virkeligheden.
  Terrorrisme er næsten altid islamisk.
  Og to gange til for de døvblinde på Christiansborg og løgnepressen-

  Terrorrisme er næsten altid islamisk.
  Terrorrisme er næsten altid islamisk.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. september 2021 @ 08:29

 9. Bonnichsen er nok den efterretningschef der har verdens dårligste Track Record, derfor er det bedårende dumt at spørge ham til råds om noget som helst.

  Den mand, Bonnichsen, har været fuldstændig konsistent i at tage fejl i alt hvad han har rørt ved.

  Hvornår begynder Danmark at udnævne de BEDST egnede i så vigtigt et job, i stedet for den åndsvage notation om rotation og anciennitet?

  Kommentar by Santor — 9. september 2021 @ 09:07

 10. De fleste tænkende mennesker var meget skeptiske til Bonnichsens forsikringer om at der ingen terrorister var blandt “flygtningene”. Naturligvis ikke medierne, der slugte alt hvad den tidligere “PET-chef” sagde.

  Hvor mange potentielle terrorister er der mon blandt de mange afghanere, som regeringen har transporteret til Danmark for nylig?

  Jeg læser i dag i avisen at de tolke der arbejdede for danskerne, er kommet til England. Ja, men hvem er de mere end tusinde afghanere, der er kommet til Danmark, så? Det var jo kun tolke med familier der skulle hentes, i følge regeringen. Det virker mystisk. Hvem er det så, der har sneget sig ombord på flyene og hvis nye liv i Holstebro DR og TV2 fortæller så glædestrålende om. Regeringen havde ikke styr på en skid i Kabul, og handlede panikslagent under mediernes hårde pres og Enhedslistens trusler om at slagte Kofoed og Bramsen. Enhedslisten vil have hovedansvaret, hvis nogen af disse afghanere begår terror.

  Jeg gætter på at de udgør en Talebansk 5. kolonne, der skal fungere som brohoved for en ny, større invasion af islamiske erobrere.

  Kommentar by JC — 9. september 2021 @ 09:12

 11. DEN STØRSTE TRUSSEL mod danskernes liv og fremtid kan også være at alt, alt for få læser netaviserne. Følger man kun med via DR, TV2 og papiraviserne ender man som hjernevasket idiot. (er det 2,3,5 eller 7% der læser UP, den korte, hodja og snaphanen osv.?)

  Kommentar by BENT A — 9. september 2021 @ 09:20

 12. Flæskefjæs Bonnichsen bidrager til folkeoplysningen med 1) flade almindeligheder, og 2) det rene vrøvl, eksempelvis det om terrorister i migrantstrømmen.

  Fordi han holder sig til dette repertoire, og altid med en indvandringsvenlig tendens, bruger medierne ham. Hvis han udtalte noget af større sandhedsværdi, ville han hurtigt blive udelukket.

  Kommentar by Crass Børsting — 9. september 2021 @ 10:01

 13. Den Talende Budding er gået på pension som terrorekspert, de bruger han ikke mere.

  Kommentar by Saul — 9. september 2021 @ 11:33

 14. (Michael Schøt griner af Marie Krarups ‘Vi aner ikke om der er terrorister iblandt?’, 2016;
  https://www.youtube.com/watch?v=PktC6DhbYXE

  Hvordan skulle de ellers komme ind? Enkeltvis? Så har Bonnichsen jo været for dårligt til sit arbejde.

  Og det tåbelige forcerede grin på Michael Schøt kendetegner danske stand-uppere. De har så uendelig lidt at byde på, men danskerne køber alt kritikløst, bare det matcher det hjernevaskede, de har lært af medier

  Kommentar by tavsen — 9. september 2021 @ 12:13

 15. Bonnichsen har skrevet et værk om sin tid i politiet herunder sin tid som operativ chef i PET. I dette værk omtaler Bonnichsen bl. a. at han hentede en beriger på Cuba i den base USA havde anbragt ham efter tilfangetagelse, USA mistænkte berigeren, for at ville, eller havde udført terror. Ifølge Bonnichsen var berigeren en sympatisk, empatisk osv. mand. Dog glemmer Bonnichsen at pågældende beriger, efter tilbagekomsten til Danmark og ansættelse i POST NORD, stjal med arme og ben der, ligeså at berigeren efterfølgende blev dræbt, vist nok i Afghanistan. Gæt på hvis side berigeren var. Bogen er skrevet efter det blev kendt at berigeren både stjal og var blevet dræbt.

  Kommentar by NED MED ALTING — 9. september 2021 @ 13:01

 16. Hvis man skal skrive noget positivt om PET må det være, at den rædselsfulde Hans Jørgen Bonnichsen aldrig blev chef for PET.
  Under chefen for PET er der et antal yderligere chefstillinger, Bonnichsen havde en af disse som “operativ chef”.
  Bonnichsen var således chef i PET men aldrig chef for PET.

  Bonnichsen havde på et tidspunkt politiske ambitioner. I 2005 blev han opstillet af Venstre til kommunalvalget i Hillerød. Han må åbenbart have været kendt i Hillerød, da han kun fik 65 personlige stemmer og derfor ikke blev valgt.

  Kommentar by bjarne binee — 9. september 2021 @ 13:04

 17. bjarne binee — 9. september 2021 @ 13:04

  Herlig ironi.

  https://ekstrabladet.dk/krimi/to-personer-loesladt-i-terrorsag/8841461
  De er fortsat sigtede i sagen, men politiet vurderer, at der ikke længere er grundlag for at fortsætte varetægtsfængslingen.”

  Hvordan mon det går med Kundby-pigen?

  Kommentar by tavsen — 9. september 2021 @ 13:14

 18. Nu er han pensionist og har næppe fingeren på pulsen længere! Men noget kunne tyde på at du ikke bliver chef for PET hvis ikke partibogen er i orden! Jacob Scharf var i alle tilfælde socialist og stor beundre af Che Guevara, en modbydelig revolutions fanatiker, der endte som justitsminister efter revolutionen! Han gik så meget i sin position, at han egenhændigt eksekverede dødsdommende!
  Man kan godt være i tvivl om at PET virkelig passer på os, eller de bare skal beskytte socialdemokraterne mod de værste katastrofer!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. september 2021 @ 17:23

 19. Islam er terror.

  Kommentar by Hans peteresen — 9. september 2021 @ 17:52

 20. # 16
  Korrekt. Det kan undre at HJB. altid omtales som Chef for PET.
  Hvem i alverden er: Michael Schøt?
  Det viste sig jo naturligvis at der blandt de mange tusinder af “flygtninge2 jo netop var flere der ønskede at berige Europa med terror.

  Kommentar by NED MED ALTING — 9. september 2021 @ 17:58

 21. Bonnichsen, er tidligere Operativ chef; direktøren for det hele var en anden, og han var ikke imponeret over Bonnichsen. B. var der så heller ikke så længe- han er bare den presseliderligste, der altid tager telefonen, når en mediebåtnakke ringer, på 30te år!

  Kommentar by Hul igennem? — 9. september 2021 @ 19:34

 22. Bonnichsen er ulidelig at høre på.

  Hans Dhimmi-mentalitet trumfer hans objektivitet, så det bliver altid noget meningsløst sludder, som han lukker ud. Hvis ikke det er decideret landsskadeligt.

  Kommentar by Ole Lukøje — 10. september 2021 @ 00:09

 23. Ud af 137 personer på tålt ophold i landet pt. er 101 oprindeligt asylansøgere! Knap 30 var her ulovligt i første omgang, men kan ikke smides ud, mens kun 6-7 stykker var har pga. familiesammenføring og lignende.

  Syrere er klart den største gruppe efterfulgt af iranere.

  https://www.ft.dk/samling/20201/almdel/uui/spm/591/svar/1807367/2443183.pdf

  Kommentar by Ole Lukøje — 10. september 2021 @ 05:00

 24. Saleh Abdeslam kan være et godt studie i kunsten at torturere -at udføre tortur.

  Kommentar by Nielsen — 10. september 2021 @ 10:50

 25. https://www.ft.dk/samling/20201/almdel/uui/spm/591/svar/1807367/2443183.pdf

  Kommentar by Ole Lukøje — 10. september 2021 @ 05:00

  Tak for den berigelse ;-) Den vil få de politisk korrekte til at gå i ekstase.

  Kommentar by tavsen — 10. september 2021 @ 13:22

 26. Muslimers helligste pligt er at udbrede islam. Hvad ellers er årsagen til deres invasion af den vestlige verden?

  “Højesteret skærper straf for levering af droner til Islamisk Stat
  Dom på otte års fængsel skærpes i Højesteret til ti års fængsel for medvirken til forsøg på terror.
  https://www.skivefolkeblad.dk/artikel/97084984-69b5-3df5-8f90-01757b00d770/

  En 32-årig herboende tyrkisk statsborger er fundet skyldig i medvirken til forsøg på terror og idømmes ti års fængsel.”

  Avisen har klogeligt gemt disse 2 artikler bag ved betalingsmur.

  AFSKAF MEDIESTØTTEN, hvorfor betale 2 gange for Public Service ?????

  Stor bedragerisag for Landsretten: Skibonit fik forhøjet straffen for millionsvindel
  En enkelt blev frifundet, men ellers var der ikke ændret meget i afgørelsen omkring skyld, efter fire mænd ankede deres byretsdomme

  Borgmester om unges chikane af opgang: – Vi kan ikke acceptere det
  Borgmesteren håber, at SSP er løsningen på problemet. Men hvis ikke det er, skal politiet på banen”

  Kommentar by tavsen — 10. september 2021 @ 13:28

 27. Et gæt
  “Seks unge fængslet for ‘ydemygelsesvold’ af jævnaldrende – bad dem knæle og kysse deres sko | BT Krimi –
  http://www.bt.dkhttps://www.bt.dk/krimi/seks-unge-faengslet-for-ydemygelsesvold-af-jaevnaldrende-bad-dem-knaele-og-kysse

  Kommentar by P — 10. september 2021 @ 14:39

 28. Første tanke: Hvorfor spørger journalisterne ham om noget som helst?

  Anden tanke: Fordi han giver dem de svar, de vil have.

  Hold kæft for en flok umuliusser!!

  Kommentar by Cebber Jensen — 10. september 2021 @ 16:10

 29. Jeg mener, Danmark og Frankrig skal indføre obligatorisk dødsstraf for muslimsk terror.

  Kommentar by Saul — 10. september 2021 @ 16:42

 30. OLE Lukøje 05.00: HVIS POLITIKERNE havde vilje til det, kunne de udviste som nægter at rejse, sendes til fængsler i de baltiske lande, Polen eller Ungarn, hvor celler kan lejes til små priser. Efter et par uger eller måneder tilbyder banditterne sikkert at rejse frivilligt tilbage til Afrika og Arabien. Så kan man ønske dem god rejse, og spare mange millioner af kroner på ikke længere at skulle huse og forsørge dem. Og man vil spare mange danskere for deres kriminalitet.

  Men 175 ud af 179 politikere foretrækker hovedløs og anti-dansk politik.

  Kommentar by BENT A — 10. september 2021 @ 17:40

 31. For folkeudskiftningen — Muslimen på baconterningen:
  Der var engang en væmlibo; hun ville have sig en muslim, men det skulle være en rettroende muslim. Så rejste hun hele verden rundt, for at finde sådan en, men alle vegne var der noget i vejen, muslimer var der nok af, men om det var rigtige muslimer, kunne hun ikke ganske komme efter, altid var der noget, som ikke var så sharia kompatibelt. Så kom hun da hjem igen og var så bedrøvet, for hun ville så gerne have en rettroende muslim.
  En aften blev det da et frygteligt vejr; det lynede og tordnede, regnen skyllede ned, det var ganske forskrækkeligt! Så bankede det på byens port, og den gamle væmlibo gik hen at lukke op.
  Det var en muslim, som stod udenfor. Men gud hvor han så ud af regnen og det onde vejr! Vandet løb ned af hans slangekrøller og hans burnus, og det løb ind af næsen på militærstøvler og ud af hælen, og så sagde han, at han var en rettroende muslim.
  “Ja, det skal vi nok få at vide!” tænkte den gamle væmlibo, men han sagde ikke noget, gik ind i sovekammeret, tog alle sengeklæderne af og lagde et bacontern på bunden af sengen, derpå tog han tyve svineskind, lagde dem oven på baconterningen, og så tyve kameldunsdyner oven på madrasserne.
  Dér skulle nu muslimen ligge om natten.
  Om morgenen spurgte de ham, hvorledes han havde sovet.
  “Oh forskrækkeligt slet!” sagde muslimen, “jeg har næsten ikke lukket mine øjne den hele nat! Allah ved, hvad der har været i sengen? Jeg har ligget på noget fælt, så jeg er ganske rød og hvid over min hele krop! det er ganske forskrækkeligt!”
  Så kunne de se, at det var en rettroende muslim, da han gennem de tyve svineskind og de tyve kameldunsdyner havde mærket baconterningen. Så ømskindet kunne der ingen være, uden en rettroende muslim.
  Væmliboen lod sig tage til en af hans fire haremskvinder, for nu vidste hun, at hun havde en rettroende muslim, og baconterningen kom på Kunstkammeret, hvor den endnu er at se, dersom ingen har ædt den.
  Se, det var en næsten rettroende historie!

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. september 2021 @ 18:27

 32. Kommentar by Gustav Jensen — 10. september 2021 @ 18:27

  Det var dog en gevaldig spændende historie, Gustav. Levede de så lykkeligt sammen resten af livet – eller blev væmliboen senere selv skåret i småstykker og udskiftet med en 6-årig kone?

  Kommentar by Thomas M. — 10. september 2021 @ 19:02

 33. Tænk at stodderkomikeren Michael Schøt falsk-griner op og ned af Marie Krarup, som blot sidder og fortæller ham sandheden. Respekt for at stærke Marie ikke bare langede stodderen en flad.

  Marie Krarup er min personlig favorit til Statsminister: Højt begavet, ben i næsen, sine meningers mod, hjertet det rigtige sted og smuk.

  Kommentar by Thomas M. — 10. september 2021 @ 19:20

 34. by Thomas M. — 10. september 2021 @ 19:02.

  Nej – væmliboen blev gennembanket af sin haremstyran, efter at hun var konverteret og smidt ud af haremmet.
  Hun endte som “Den lille konvertit med engangslighterne” og døde af sult & kulde julemorgen år 1850 plus 632. Sørvelit!

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. september 2021 @ 19:34

 35. Mosbjerg Folkefest 2019 – Marie Krarup: Dansk udlændingepolitik
  https://www.youtube.com/watch?v=NDRcg47ydjw

  Kommentar by Thomas M. — 10. september 2021 @ 19:44

 36. Kommentar by Gustav Jensen — 10. september 2021 @ 19:34

  Boede væmliboen og muslimen da ikke i et pandekagehus? Sad muslimen ikke med store øjne som tekopper og vogtede over den danske skattekiste?

  Kommentar by Thomas M. — 10. september 2021 @ 19:51

 37. Hvad er der i øvrigt blevet af den dømte menneskeskesmugler Lisbeth Zornig Andersen, der som bekendt kørte taxakørsel med illegale migranter under invasionen i 2015?

  Og har hun betalt den million kroner tilbage, som hun foræret for åben skærm af Anette Wilhelmsen?

  Kommentar by Revisoren — 11. september 2021 @ 19:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper