11. september 2021

Farvelfærd: 51-årige Nejat, socialrådgiverne & NGO er imod arbejdspligt – “.. kan skade integrationen”

Mette Frederiksen-regeringen vil indføre 37 timers arbejdspligt, for at få ikke-vestlige kontanthjælpsmodtagere i arbejde. 51-årige Nejat Chafehi, Socialrådgiverforeningen, og Rådet for Etniske Minoriteter er imod, da de mener det skader integrationen. Mere farvelfærd fra TV2 Online – Nyt tiltag skal få indvandrerkvinder på arbejdsmarkedet – men det er ikke løsningen, siger 51-årig.

“Omkring 16.300 indvandrerkvinder er på kontanthjælp og dermed uden for arbejdsmarkedet.
Blandt andet derfor lægger regeringen i sit nye arbejdsmarkedsudspil op til, at mennesker på kontanthjælp skal i aktivering mindst 37 timer om ugen. …

Nejat Chafehi understreger, at hun ikke siger nej til at arbejde. Ifølge hende søger hun selv og andre indvandrerkvinder masser af jobs – men forgæves.

– Hvordan skal man arbejde, når man får så mange, mange afslag?, spørger hun. …

Forslaget vækker ikke positive toner hos Socialrådgiverforeningen. Her mener formand Mads Bilstrup, at regeringens udspil kan skade integrationen i Danmark.

– Hvis vi skal hjælpe dem, skal vi give dem nogle kurser og noget opkvalificering, siger han.”

(Finansministeriet, 2021, Danmark kan mere I, s. 17)

Citater

Kom kvinder i møde, der oplever, at deres rolle er at være hjemmegående: For en del minoritetskvinder er arbejdet som mor og hjemmegående en tidskrævende opgave og samtidig en kulturelt betinget socialisering, som de finder identitet og værdi i. Dette skal anerkendes…” (Rådet for Etniske Minoriteter, 2021)

“Jeg tænker ikke, at vejen frem er via nyttejob, som også er job, hvor man går alene, man er ikke sammen med andre. Man får ikke udviklet sit sprog, man får ikke et netværk eller denne kompetenceudvikling, som skal til, for at man kommer ud i arbejde. … For rigtig mange af de her kvinder vil det måske betyde, at de fravælger kontanthjælpen, og så er de måske endnu dårligere stillet, end de var tidligere. For dér havde de i det mindste kontakt til jobcentret eller en sagsbehandler, som de talte med en gang imellem.” (Halima El Abassi, Rådet for Etniske Minoriter, 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121660/trackback

39 Comments »

 1. Få nu blokeret anti-UP trollen, inden PET sparker døren ind..

  Kommentar by anno — 11. september 2021 @ 20:41

 2. Hvordan går det med Julian Assange,som har været udsat for de horribleste leveforhold,blot for at skrive sandhederne om magthaverne? Hvordan Har Ed Snowden det efter at have været jaget af den nedrige amerikanske regering gennem mere end et årti? I sammenligning med deres skæbner,er Kims og Steens en sten i skoen. Men stat(erne) tager hvad de kan få. Og når det viser sig så nemt at lukke munden på dissidenter,griber de den. Manning og o’Keefe kan lede os på sporene.

  Kommentar by Nielsen — 11. september 2021 @ 20:42

 3. Igen et fint eksempel på at det er så herligt at være empatisk mv. når andre betaler for denne empati hhv. forståelse for det ene og det andet. Hvad mon der sker når der er endnu færre betalende (læs: Skatteslaver) til at betale al den godhed, empati osv. Det er vist kendt at der blandt berigerne (til samfundet forstås) er fin kontakt med empatiske læger, herunder psykiatere, psykologer, socialrådgivere, journalister osv. og at disse har travlt med at udskrive hhv. beskrive erklæringer om berigernes ufatteligt mange fysiske hhv. psykiske skavanker. Hvordan mon tallene for tildelte førtidspensioner ser ud? Et gæt er at der er overvægt at tildelte førtidspensioner til kvindelige berigere. Engang var der et populært program i DR, det hed: Spørg Aarhus. Mht. overvægten af tildelte førtidspensioner vil jeg foreslå: Spørg Aarhus.

  Kommentar by NED MED ALTING — 11. september 2021 @ 21:26

 4. SIDEN 1950 eller altid har kommunister hadet og foragtet husmødre, kernefamilier og mandlige forsørgere. I 197’erne var der en masse hetz mod danske husmødre, familier og “ligusterfascister”.

  De radikale og røde har sammen fyldt Danmark med problemer og idiotiske projekter. Nu vil de så lappe på problemerne. Det vil næppe lykkes, men vil snarere skabe ballade, mere bureaukrati, mere tvang og flere udgifter. Der er allerede afsat 200 millioner kr. til organisering af “nyttearbejdet”.

  Kommentar by BENT A — 11. september 2021 @ 21:27

 5. 1970’erne

  Kommentar by BENT A — 11. september 2021 @ 21:28

 6. Hvad er meningen med SAULs lange indlæg 20.34?? Det minder om en tale holdt af nazisten og massemorderen Himmler.

  Kommentar by BENT A — 11. september 2021 @ 21:47

 7. Rådet for Etniske Minoriteter er imod, da de mener det skader integrationen.”

  Hvilken integration?? Snakkes der dansk, hvor de færdes?”

  Ellers var det måske godt med lidt kurser i andet end at lære at køre i bus, lære at cykle osv. osv. Efter cykelkurset får de en gratis cykel, som selvfølgelig overdrages til fætter cykelhandler på Nørrebro.

  Mærkeligt vi aldrig hører om alle de muslimske firmaer? Kunne de ikke blive lidt samfundsbevidste ?????

  Kommentar by tavsen — 11. september 2021 @ 21:52

 8. DA RØDFASCISTERNE og de radikale i tresserne og halvfjerdserne ville have kvinderne ud på arbejdsmarkedet for at skaffe sig større skatteindtægter og flere stemmer (via “bevidstgørelse” af kvinderne), fik man MSM til at hetze husmødrene med beskyldninger om at de var dumme og fandt sig i al for meget. Og mændene blev beskyldt for at være undertrykkere, patriarker og ligusterfascister.

  Den røde fascisme er skør, pervers, feministisk, mandsfjendsk og familiefjendsk.

  Kommentar by BENT A — 11. september 2021 @ 22:13

 9. Jeg kunne da også godt tænke mig at have egen husholderske, betalt af staten. Er der nogen, der ved, om man skal være muslim for at kunne ansøge om at få det?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. september 2021 @ 22:39

 10. Tag ikke fejl! – Mette Fredriksens udspil, gældende 37 timers arbejdspligt for indvandrekvinder, m. fl., er selvfølgelig et nøje gennemtænkt- og udspekuleret politisk blufnummer – Alt, med det ene formål, at tage vinden ud af sejlene på Dansk Folkeparti og Nye Borgerliges politikområder!

  Hvor åndsvage tror fru Frederiksen at vælgerne er? – Ja, rigtigt gættet kære læser; vælgerne er desværre naive nok til at hoppe på fru Frederiksen- og konsorters limpind! – Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves!

  Kommentar by T. Flodur — 11. september 2021 @ 22:50

 11. SAVL er vist på speed i aften. Nu er hans nazi-tale begyndt at sprede sig til flere debattråde.

  Kommentar by BENT A — 11. september 2021 @ 22:51

 12. NIELSEN, 20.42: Ja, hvad er der blevet af Jeppe Juhl, Cavling-prisvinderen og journalisten der startede free speech?

  Kommentar by BENT A — 11. september 2021 @ 22:56

 13. Fuck Mohammedanmark.

  Kommentar by piphans — 11. september 2021 @ 23:08

 14. Med hende som socialrådgiver er det virkelig op ad bakke!
  Det hele bunder i at hun ingen anelse har om hvor pengene kommer fra og at de måske er en begrænset ressource, noget der alt for ofte kommer bag på de fleste, hvis ikke alle, venstreorienterede!
  Løsningen må være at sige, det er ikke det offentliges opgave at integrerer nogen som helst! Det må og skal være en personlig opgave. Det er din opgave at finde et job, og kan eller vil du ikke det, så må du rejse! Du kan ikke forvente at danske skatteydere skal betale for at Muhammed skal have en hjemmegående husmor!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. september 2021 @ 23:16

 15. “Kom kvinder i møde, der oplever, at deres rolle er at være hjemmegående”.

  Jeg er faktisk ENIG i at vil skal respektere disse kvinders ønske om at “være hjemmegående”, MEN vi skal selvfølgelig IKKE betale dem for det, det må de gøre for EGEN regning.

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. september 2021 @ 23:24

 16. T. Flodur — 11. september 2021 @ 22:50:

  hvor har du ret;
  for hvor er der bare mange vælgere, der godt kan se problemerne, men når de står i valgboksen, så vælger de ud fra egoets nuværende bekvemmeligheder!
  -> læs; man vælger at lade iSlammet i fred, for selv at kunne nyde godt af vore goder, men skider højt og flot på, at de derved sælger sine og vores børn til en fremtid, som de absolut finder at være nedværdigende for deres eget forlangende i livet! (jeg er for fin/højt på strå, jeg tager mit og hvad der bliver børnenes liv, overlades (ved håndvasken) til børnenes kamp i livet.

  Som en sosu-hjælper jeg havde, der var på fleksjob;
  hun afskyede “den fremmede indflydelse på samfundet”, men stemte til venstre, for der var indtægterne mere sikre!

  De´ ser simpelthen ikke ud over deres egen navle/næsetip, ej heller om de BURDE vide, at de dermed sender vore børn/efterkommere og vort land i helvedets magt!

  Jeg har før skrevet det, men gentager det her:

  “folk der siger at de vil deres børns bedste er hyklere, hvis de ikke er striks imod MENAPT-indvandring/iSlam!”

  (jeg afskyr hyklere!!!)

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. september 2021 @ 01:37

 17. Ja, HYKLERI gennemsyrer alle fortids-øgle partierne. De har intet godt til vi danske. Det eneste de vil er goder til sig selv. De har hyklet løs i over 25 år i træk, og danskerne er fuldstændig til grin.

  Carstens har ret i at vælgere ikke ser længere end til spidsen af næsetippen, hvis de stemmer rødt for at sikre indtægterne. For de opnår det modsatte. De røde har ødslet og fjollet så astronomiske beløb væk siden 1983, over 3000 eller 4000 milliarder kroner, at store dele af infrastrukturen, sundhedsvæsnet og den sociale velfærd til danskerne er sparet væk. Det er løgn at økonomien er bomstærk, den er tværtimod præget af nedskæringer, forringelser, lukninger og pengemangel.

  Det sidste er f.eks. skyld i at tusindvis af syge danskere pt. ikke får den livsvigtige behandling de har brug for. Lønmodtagere, skatteborgere, erhvervsdrivende, hus- og bilejere, ældre og yngre og mange andre danskere, plyndres eller udsættes for grov diskrimination.

  De røde planlægger at bruge tusindvis af milliarder på co2, tyrannisering af landmændene og mere indvandring mv. Det er det rene pip.

  Også de gamle blå partier er hoppet med på den marxistiske vogn. Det er faneme uhyggeligt, du…….som en folkekær og morsom skuespiller sagde i en tv-serie. (dog om noget helt andet)

  Kommentar by BENT A — 12. september 2021 @ 03:19

 18. Ud i hotel branchen.
  Afrydder og opvasker.
  Så kan dem med det job blive forfremmet til tjener.

  Kommentar by P — 12. september 2021 @ 07:04

 19. “Hvordan skal man kunne arbejde når man får så mange afslag?”
  Det kunne være fordi man ikke besidder de kvalifikationer, som arbejdsmarkedet efterspørger! Det kunne være fordi man ikke søger de steder hvor der er brug for folk, landbrug, gartneri, hotel og restaurationsbranche, og det kunne være fordi man er for sart og i virkeligheden ikke er en mindsteløn værd!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. september 2021 @ 07:41

 20. Lad os tale sammen om 1 år, og se, hvor mange af de 16.300, der er begyndt at bidrage til samfundet (andet end ved at opdrage deres sønner til had).

  Kommentar by Bastardo — 12. september 2021 @ 10:14

 21. PS til 03.19: Hvis vi antager at mellem en tredjedel og halvdelen af statsbudgettet siden 1983 er blevet brugt til formål som vi danskere ikke har haft gavn af, kan det endda være at mere end 4000 milliarder kroner er blevet fjollet væk.

  Hvad der er blevet ødslet væk af penge på indvandring, pengepakker til fjerne lande, overflødig administration, formynderi, skattevæsens skandaler, rigsretssager, krigsførelse og idiotiske projekter, er ihvertfald fantastisk. Pengesvineriet er nærmest utroligt.

  Kommentar by BENT A — 12. september 2021 @ 10:17

 22. HVAD arbejdsmarkedet angår, er det blevet skævvredet med løndumping, bureaukrati, tvangsordninger, verdens højeste skatter og afgifter samt tåbelig rød indvandrings-, forsvars-, kvinde-, bolig- og uddannelsespolitik m.m. Det hele fungerede langt bedre 1955 til 1970.

  Fortids-øgle partierne har spillet fallit.

  Kommentar by BENT A — 12. september 2021 @ 10:27

 23. #15.
  Min mor gik hjemme da jeg var barn, først senere valgte hun at komme på arbejdsmarkedet. Min mor gik hjemme uden betaling fra andre. Min far´s indkomst klarede det. Jeg er træt af al det klynkeri.

  Kommentar by NED MED ALTING — 12. september 2021 @ 11:26

 24. Vi skal da ikke integrerer muslimerne, det må de da selv gøre, men det er fordi man ikke kan integrerer islam i demokratier. Muslimske kvinder skal ikke have kontanthjælp, de må lære sproget og der må forlanges at de smider deres spøgelsesuniform. Vi skal sætte mange flere regler op, ellers må de rejse der er 52 muslimske lande at tage til. Fri mig for synet af disse ikke vestlige indvandrere.

  Kommentar by IES — 12. september 2021 @ 13:15

 25. Integration, jeg vil sgu ikke integreres med indavlet menneskelignende voldsparat affald fra mellemøsten og det sorte Afrika, jeg er ikke dyrepasser.

  Kommentar by Ingolf Raceren — 12. september 2021 @ 15:26

 26. De kan da være lige så hjemmegående de gider; men for egen regning!

  Kommentar by Hul igennem? — 12. september 2021 @ 17:38

 27. IES — 12. september 2021 @ 13:15 skrev:

  “Fri mig for synet af disse ikke vestlige indvandrere.”

  Jep. Ikke-Vestlige indvandrere hører ikke til i Vesten.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. september 2021 @ 17:40

 28. Det vigtige er ikke, om de her tiltag vil skade eller gavne integrationen af mennesker, som allerede er her i Danmark. Det vigtige er, hvordan det vil give genlyd i den store verden – og påvirke yderligere tilstrømning.

  Jeg er tilhænger af ethvert initiativ, som vil få Danmark til at glide ned af listen over de mest populære slaraffenlande. Så lad os få fjernet arbejdsfri indkomster for indvandrere. Det kan kun gå for langsomt.

  Kommentar by BE — 12. september 2021 @ 18:10

 29. “Hvis vi skal hjælpe dem, skal vi give dem nogle kurser og noget opkvalificering”

  I så fald er der plads til nogle opstramninger. Man kan selv søge efter artikler om omfanget af fravær og pjækkeri i forbindelse med undervisning. Det har stået på i flere år.

  Kommentar by BE — 12. september 2021 @ 22:47

 30. BE — 12. september 2021 @ 18:10:

  Præcis. Jeg glæder mig altid, hvis medierne forarget fortæller at udlandet opfatter os som “xenofobiske” eller lignende idet jeg håber at det vil afholde nogen fra at opsøge os.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. september 2021 @ 00:47

 31. Selvfølgelig skal være hjemmegående. De skal gå rundt hjemme i deres egne lande og det er altså IKKE danmark !

  Kommentar by Danskeren — 13. september 2021 @ 07:40

 32. Der er mange slags ‘kriminelle netværk’:-)
  “Forfatterne Ahmad Mahmoud og Ali Aminali, der selv har indvandrerbaggrund, skildrer i deres erindringsbøger, hvordan kvinder i indvandrermiljøerne samler sig i erfaringsgrupper, der træner sig i, hvad man skal sige og gøre for at blive offentligt forsørget uden at stå til rådighed for arbejdsmarkedet. De mest populære nøgler til en arbejdsfri tilværelse skulle være PTSD eller en uspecificeret ryglidelse samt arbejdsvægring af religiøse grunde: ”Jeg må ikke arbejde på et hotel. Der kommer jo folk, der drikker alkohol!”.
  (Klip fra Asger Aamund 31/08/2021)

  Kommentar by Amad — 13. september 2021 @ 08:32

 33. Beskaemmende det ny synes helt i orden ikke at bidrage til eget forbrug

  Kommentar by dunk — 13. september 2021 @ 08:37

 34. Disintigreret integration….Hvad skal man ellers kalde det sludder og vrøvl, som Islam skaber og som bakkes op af tåbelige levebrøds socialrådgivere med en islamisk baggrund.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. september 2021 @ 09:30

 35. Læs det hele igen:

  “Udsendelsen omhandler syriske flygtninge på et slagteri i Blans, Føtex Holme og den største praktikplads i Danmark – Bilka Odense. I Bilka var der plads til 40 syriske flygtninge, men ud af de 25 der blev screenet til forløbet, var blot seks mødt til tiden første dag. I alt tretten kom i løbet af dagen, men blot ni fuldførte til fyraften. Helt normalt, da de har en anderledes ‘arbejdskultur’, lød det. Integrationskonsulenten smilede bredt.”

  http://www.uriasposten.net/archives/82930

  Kommentar by BE — 13. september 2021 @ 10:11

 36. * Ned med alting 11:26
  Indkomsterne beskattes så hårdt i dag, at en familie ikke kan leve af en indkomst.
  Derfor kan de samfund du beskriver ikke lade sig gøre, med mindre den hjemmegående bliver lønnet af staten! Og det er så det der sker i indvandrerfamilier, med mindre begge parter bliver forsørget at staten!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. september 2021 @ 11:06

 37. Lad os slå helt fast, at hvis ikke Nejat Chafehi og alle de andre perkere var i vores land, så ville vi ikke have nogen økonomiske problemer, og vi ville stort set heller ikke have nogen kriminelle problemer i vores land.
  Så alle burde vide hvad problemet er og hvis ikke, så burde de indlægges.

  Kommentar by piphans — 13. september 2021 @ 11:31

 38. Multikultur er lig med mislykket intergration.

  Så bare afsted med dem inden vores land er lagt i ruiner, og små indavlede med herrefolks mentalitet, leger muslimske/islamistiske børnelege med vores knogler iblandt bål og ruiner.

  Kommentar by Hans peteresen — 13. september 2021 @ 17:24

 39. http://www.uriasposten.net/archives/82930

  Kommentar by BE — 13. september 2021 @ 10:11

  TAK for at genopfriske medier og politikeres uvidenhed om det private arbejdsmarked. I deres verden eksisterer kun offentlige ansatte. Uden det private, NUL VELFÆRD. Ellers skal der plantes mange pengetræer.

  GOOD LUCK NYDANMARK

  Kommentar by tavsen — 13. september 2021 @ 17:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper