14. september 2021

Arthur Arnheim, historiker: “Ingen kan benægte, at det er islamisk krig. Det er også religionskrig.”

Skarpt indlæg af den 92-årige historiker Arthur Arnheim. Han nævner terrorangrebet i Nice, som en del af Islams krig mod Vesten, og det var faktisk lige akkurat hvad jeg sagde i Århus Byret i sidste måned. Når en Koran-tro muslim myrder en katolik i en fransk katedral, så bliver billedet i sig selv symbol på noget større. Hun forblødte på stedet, det var brutalt, men ikke desto mindre en del af virkeligheden. New phase of a very old war.

Fra Kristeligt Dagblad – Huntington fik ret. Vi står midt i det 21. århundredes store religionskrig.

“I 1993 forudsagde Huntington, at efter den kolde krig ville den næste store internationale konflikt blive mellem de kristne demokratier og den islamiske civilisation. Forudsigelsen er blevet realitet.

… Læg hertil mange hundrede terroraktioner udført af islamister overalt i verden. En af de seneste var i oktober 2020, hvor en tunesisk islamist i Notre Dame-kirken i Nice skar hovedet af en ældre kvindelig kirkegænger og dræbte to andre med knivstik.

Ingen kan benægte, at det er islamisk krig. Det er også religionskrig.

Demokratiet blev til ved den franske revolution i 1789. De revolutionære erklærede, at nu skulle stat og kirke, politik og religion skilles ad. Man skabte den sekulære stat. Noget sådant var aldrig sket i civilisationernes historie. I de muslimske samfund er de uadskillelige. Samfundets retsorden er baseret på den islamiske sharialov.

Den islamiske krig, der nu er ført i mere end 40 år, er en ukonventionel krig. Den tager ikke hensyn til FN’s konventioner om krigsførelse, folkedrab eller demokratiets grundlov, menneskerettighederne. Demokratierne er imidlertid i tiltagende grad afskåret fra at føre krig.

De mange hundrede terrorangreb i Europe har også været vendt mod tilfældige civile. Den islamiske krig har karakter af en dødskult. Forklaret med jævne ord er det ondskab.

Oploadet Kl. 10:28 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121732/trackback

48 Comments »

 1. Jamen hvad skal man tilføje? Teksten siger alt. Islam er og bliver en – usekulær diktatorreligion med en Førerprofetideal- hvad enten man kan lide det eller ej. Man kan ikke indføre frihed og demokratisere en diktatrreligion. Enten dør det ene eller også dør det andet. Historien og samtiden siger jo alt. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2021 @ 10:39

 2. PS: Støt SIAD (Stop islamisering af Danmark): http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2021 @ 10:40

 3. @
  Det er noget af et selvmål når Kristeligt Dagblad refererer til den franske revolution som en modsætning til en ditto islamisk. Over 40.000 blev uden rettergang henrettet på blot 1 år! under den franske revolution og de fleste ovenikøbet halshugget i guillotinen.På en måned over 3.000 i samme guillotine der stod på Place de la Révolution den nuværende Concorde Plads

  Kommentar by Carbo Glen — 14. september 2021 @ 10:46

 4. Kommentar by Carbo Glen — 14. september 2021 @ 10:46

  Jeg må jeg give dig ret, selvom det der kom i kølvandet mange årtier efter var godt, så var der intet godt ved den Franske Revolutions blodsudgydelser. Det gav også anledning til Napoleons diktatur senere, som man fandt nødvendigt for at få styr på tingene.

  Kommentar by KineserSnot — 14. september 2021 @ 11:19

 5. Kommentar by Michael Unna — 14. september 2021 @ 10:39

  Det lykkedes da i Japan efter 1947

  Kommentar by KineserSnot — 14. september 2021 @ 11:27

 6. @kinesersnot

  Napoleon! Der blev sgu da ikke ændret en disse i forhold til barbariske middelalderlige henrettelsesmetoder med Napoleon! Den sidste henrettelse med guillotine i Frankrig foregik i 1977 for christ sake.. sorry “civilisationens” sag!

  Kommentar by Carbo Glen — 14. september 2021 @ 11:28

 7. @ Carbo Glen — 14. september 2021 @ 10:46

  Sådan er det og sådan har altid været når man skal af med tyranerne, det er ikke kønt og det er heller ikke altid retfærdigt. Hvad tror du der sker den dag Danskerne, og resten af Europæerne, får nok af venstrefløjens forræderi?

  Prøv at spekulere i hvor få brutale mord på forræderne det skal til før hele Danmark går amok og ombringer dem som Danskerne, hver for sig, mener burde fjernes fra Danmarkskortet (også kaldet borgerkrig).

  Hverken militær eller politi vil være i stand til at holde orden eller for den sags skyld opklare alle de forbrydelser der vil blive begået. De vil, hver for sig, have travlt med at vælge side.

  I sidste ende bliver det ikke et spørgsmål om rigtigt eller forkert men et spørgsmål om at nulstille Danmark!

  Man kunne selvfølgelig også fra regeringens side forsøge at komme Danskerne i møde ved at hjemsende dødvægten og straffe de skyldige. Det ville være den mindst blodige løsning men det har de nok ikke retfærdighedssansen eller modet til.

  Så mens Vi venter kan folk så selv vælge hvilken side af historien de vil være på men en ting er sikkert – Jo før der gribes ind for at rette op på Danmark des mindre blod vil der flyde.

  Disclaimer : Dette er hverken en opfordring eller et ønske men blot et udtryk for hvordan Jeg mener Danmark vil udvikle sig i en nær fremtid. Kun tiden vil vise om Jeg har ret!

  Kommentar by Santor — 14. september 2021 @ 11:34

 8. Kommentar by Carbo Glen — 14. september 2021 @ 11:28

  Jo Napoleon fik styr på Ultra-liberalisterne dekadence og blodsudgydelser .

  Kommentar by KineserSnot — 14. september 2021 @ 11:37

 9. Kommentar by Santor — 14. september 2021 @ 11:34

  Du må gerne forudse fremtiden, i Frankrig taler Generaler om borgerkrig. I Sverige taler tidligere politifolk om borgerkrig.

  Det en helt legitim bekymring.

  Kommentar by KineserSnot — 14. september 2021 @ 11:44

 10. @Santor

  Uanset hvor meget eller lidt fornuftigt du har at sige, så har du automatisk diskvalificeret dig selv fra enhver debat. Chikane personager som dig, der ynder at foretage opkald til en 80+ årig gamle kone der tjent dette land i over 60 år og chikanere dem med trusler om hvad du mener der skal ske med deres “afkom” mm. ja sådanne afskum har selvfølgelig ligesom den mord og nakke skud truende Træt diskvalificeret sig fra al debat i et demokratisk samfund. Men ja mon ikke der kommer en regning til sådanne udanske møghunde før eller siden. Dokumentionen er ihvertfald til stede og i orden.

  Kommentar by Carbo Glen — 14. september 2021 @ 11:46

 11. Kommentar by Carbo Glen — 14. september 2021 @ 11:46

  Hold kæft hvor er du mærkelig. Vil hellere lytte til Træt og Santor end en tåbe som dig.

  Kommentar by KineserSnot — 14. september 2021 @ 11:56

 12. @ Carbo Glen — 14. september 2021 @ 11:46

  Ha Ha, nu ved Jeg ikke lige hvilken 80+ årig gammel kone det er du mener Jeg har truet? Jeg fortæller bare hvordan Jeg ser Danmarks fremtid udrulle sig helt på linje med folk som Huntington, Franske Generaler og et hav af andre der har forudsagt nøjagtigt det samme de sidste 30 år. ( Tak til KineserSnot )

  Hvad angår din tåbelige notation om “diskvalificering” står det dig frit for at læse mine kommentarer helt som du behager. Intet kunne rage mig mindre!

  Kommentar by Santor — 14. september 2021 @ 12:01

 13. Hvis Carbo Glen er den genopstandne Umulius, vil det ikke være overraskende. Umulius har tidligere pralet af at han ikke vil kunne fordrives fra UP. Carbo Glen håner Jalving, Krarup og alle ægte patrioter og dansksindede konservative. Han er en trold. Ligesom “np” kan man frygte at han får alt for lang snor.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 12:01

 14. @ Carbo Glen — 14. september 2021 @ 12:08

  Ha Ha, Hvis du mener Jeg har gjort noget ulovligt er det da bare at indgive en anmeldelse. Det er ikke bare din ret men i denne cancel-kultur også din pligt som en god fascist at udpege enhver dissident over for enhver der måtte være interesseret ;)

  Good Luck!

  Kommentar by Santor — 14. september 2021 @ 12:14

 15. Carbo Glen — 14. september 2021 @ 10:46

  Hvilken halshugning foretrækker du? Den i fortidens Frankrig eller nutidens på 2 kvinder i Atlasbjergene?

  Kommentar by tavsen — 14. september 2021 @ 12:23

 16. Krigen mod danskerne er først og fremmest en STEDFORTRÆDERKRIG. Der føres af folkemordstinget, feministerne og godhedsindustrien. En hverdagsterror og lavintensiv guerillakrig der er drevet frem af gammelpartierne og EU.

  Men danskernes/dumskernes flertal er hjernevasket til at tro at alt vil ende godt. Det vil det IKKE.

  Partier som EL, R og V mfl. har bedraget deres vælgere gennem årtier. EL leverer ikke social velfærd, R ikke ansvarlig økonomi og V ikke borgerlig politik, selvom det er hvad de har lovet vælgerne gennem årtier. Det som de giver til danskerne er velfærdstab, skatteplyndring/ fattigdom og endnu mere indvandring.

  Og de har sagt ja til Marokko-traktaten, og dermed ja til endnu mere overbefolkning, boligmangel, utryghed, ufrihed, kriminalitet og sygdom, og ja til endnu flere afgifter, gebyrer, besparelser og forringelser.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 12:24

 17. Kommentar by Carbo Glen — 14. september 2021 @ 12:11

  Håber Santor hiver dig i retten for injurier, han burde ikke finde sig i dine løgne.

  Hvorfor er du sådan et ækelt menneske?

  Kommentar by KineserSnot — 14. september 2021 @ 12:30

 18. Modstand og oprør er i Danmark komplet utænkeligt. Som påvist af Wegmann. Der er slet ikke tid nok mellem måltiderne. Og desuden skal man jo se “Vild med dans”. Det er ligesom med svenskerne der har alt for travlt med at redde feminister fra mænds undertrykkelse og asylanter fra racisters racisme, til at de kan nå at følge med i hvad der foregår af politik i deres land.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 12:41

 19. Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 12:41

  Der opstår aldrig modstand så længe, der er brød og cirkus. Men når samfundet knækker, så skal den nok komme.

  Kommentar by KineserSnot — 14. september 2021 @ 12:42

 20. Civilisationer …Hmm.

  Det har lige været den 11. september og alle aviser var fyldt med billeder fra terrorangrebet i New York 20 år før.
  Bl.a. mange billeder af fuldstændigt sodsværtede mm mennesker der kom ud af tårnene i tide eller andre steder fra.

  Hvorfor må man vise disse billeder igen og igen uden de afbildedes accept, men ikke af kvinden i Nice ?
  Det giver ingen mening.
  Journalister og dommere: det giver ingen mening for almindelige mennesker, at I fører ‘krig’ mod nogle, men selv gerne må.
  Og I risikerer almindelige menneskers opbakning, når I ikke selv kan se forskellen.
  Opbakningen til både Jer selv (medier og retsstaten) og til samfundet som sådan.

  Jeg læser stadig aviser en masse, men jeg tager alt med et gran salt.
  Jeg havde aldrig troet at jeg kunne undvære at læse min avis dagligt, men det kan jeg godt. Og er ikke sikker på at jeg læser aviser om 5 år.
  Jeg hører radioavis, men kunne ikke drømme om at se tv-avisen på DR.
  Men ser TV2News. Men med en stor skepsis.

  Kommentar by Hema — 14. september 2021 @ 14:00

 21. @ Carbo Glen — 14. september 2021 @ 13:37

  Typer og tåber som dig får altid blandet jeres had til alting sammen med de andre fantasier der flyver igennem jeres små hoveder.

  Der er jo hverken hoved eller hale på dine stupide beskyldninger. Jeg er ikke engang helt klar over hvad du i grunden beskylder mig for. Kunne du forklare nærmere?

  Kom nu, du vil jo så gerne ;)

  Kommentar by Santor — 14. september 2021 @ 14:06

 22. MSM LYVER om indvandringen, klimaet, julefrokosterne, EU/FN, Biden og Pelosi, corona-vaccinerne, velfærden, økonomien, familiepolitikken, landbruget, pengepakkerne til 55 fjerne lande, sundhedsvæsnet, forsvaret, den grønne omstilling og en lang række skandaler.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 14:22

 23. Der kommer aldrig borgerkrig. Det er da et dejligt håb og giver god varme i maven.
  Men helt ærligt, tror i selv på det?
  Så længe tv’et og computeren eksisterer, sker der ikke en skid.
  Der er nok større chance for at blive ædt af julemanden end at vi danskere begår væbnet modstand.

  Kommentar by Kratossen — 14. september 2021 @ 14:23

 24. Ja, og så lyver de selvfølgelig også om ligestillingen, demokratiet/ytringsfriheden, racismen, kriminaliteten og globaliseringen m.m.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 14:28

 25. Kommentar by Carbo Glen — 14. september 2021 @ 13:37

  Godt vi bliver fri for dig! Tak fordi du smutter.

  Kommentar by KineserSnot — 14. september 2021 @ 14:38

 26. Hele det danske retssystem er skævvredet og bør fuldstændig omkalfatres. Dommerstanden har i praksis været selvsupplerende i årtier, hvor hovedkriteriet for valg af de kommende dommere har været deres politiske ståsted. I de få sager, som jeg har overværet, synes dommer og anklager at udgøre et team. Der er derfor grund til at tro, at anklagere – og ledelseslaget i politiet – bliver udvalgt efter samme hovedkriterie som dommere. Netop dette er, hvad man har gjort op med i Ungarn til stor forargelse for danske politikere og medier.

  De danske domstole er ganske enkelt ikke længere uvildige, og derfor dømmes der i sager som Kim Møllers ikke efter lovens bogstav og ånd, men efter politisk ståsted. Både dommers og anklagedes.

  Det er, hvad man kalder en skueproces, og det er intet mindre en end skandale, at man herhjemme, og fra EU’s side, tillader sig at bebrejde Ungarn, at man har der bremset dette uvæsen.

  Held og lykke til Kim Møller. Du får brug for det.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 14. september 2021 @ 14:39

 27. SAMMENSTØDET mellem muslimerne og Vesten kan godt beskrives som en religionskrig, eller rettere som en krig mellem de troende og de ikke-troende. For muslimerne tror fuldt og fast på deres krigsmanuel, bogen der påbyder krig og terror mod de hvide og de kristne.

  De moderne vesteuropæere tror derimod ikke på ret meget. Gennem de sidste 50-100 år har kommunisterne arbejdet på at gøre de hvide til ateister og nihilister, ved at påstå at videnskaben har bevist at Gud er død, og at universet og alt andet er tilfældigheder. Men videnskaben har ikke bevist noget i den retning, men har tværtimod nærmere ført bevis for at der må være en art guddommelig styring og kraft bag de ufattelige fænomener som har skabt atomerne, galakserne og naturlovene.

  Men også dette lyves der om i skolerne og MSM. Og derfor er Vesten i dag en svagt og forvirret verden hvor indbyggerne, vesterlændingene, de hvide, har mistet troen på den kristne kulturarv, på alt med fædrelandet og civiliserede værdier, og på at man gennem viden, arbejde og en beslutsom indsats kan ændre landets/ folkehjemmets, børnenes og sin egen fremtid og skæbne, på afgørende måde og i en bedre retning.

  Det har igen ført til selvopgivelse, defaitisme og selvødelæggende forrykte bevægelser uden moralsk disciplin.

  Kommunisme er syge idér og nul etik. En slags åndelig sygdom. Det er ikke uden grund at millioner og atter millioner af mennesker har fået deres liv forpestet og forgiftet af den røde ideologi.

  Muslimerne angreb Europa i 1683, men tabte slaget da Polens pansrede ryttere gik til modangreb. Nu er et nyt erobringsforsøg opstartet, igangsat af Merkel og lignende politik-kvinder m/k.

  Denne gang kan Europa kun frelse sig selv, hvis europæerne forkaster løgnepressen, kommunismen, den falske borgerlighed og den radikale liberalisme og nihilisme.

  Læs hellere Antony Beevors, Solsjenitsyns og Black Pigeons bøger og artikler om hvor galt det kan gå. Samt Ole Hasselbalch, Semmmour og “1984”

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 15:18

 28. Eric Zemmour…

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 15:22

 29. Arthur Arnheim

  HØRT

  Hvert eneste terrorangreb, hvert eneste voldtægt, hvert eneste personoverfald er en krigserklæring.

  https://www.friatider.se/fornedringsranades-i-sex-timmar-domdes-sjalv-hets-mot-folkgrupp
  Kenny Friberg, 21, blev rånad och förnedrad av ett invandrargäng i sex timmar. Bland annat fick han en pistol nedtryckt i munnen och en colaflaska uppkörd i rumpan. Efteråt dömdes Kenny för att ha “hetsat” mot gärningsmännen när de satt och hånskrattade åt honom i rättssalen.

  Kommentar by tavsen — 14. september 2021 @ 16:44

 30. ==> nr. 28, Henrik Wegmann:

  Din karakteristik af det danske “retsvæsen” er pinligt præcis. En skamplet på vort land. Lad mig blot supplere med formuleringen fra §264 : billeder som åbenbart kan forlanges unddrages fra offentligheden – som er den gummiparagraf, som bl.a. Kim Møller tiltales efter. Nøgleordet her er åbenbart</em. For hvem er det åbenbart? – For enhver engageret borger er det vel åbenbart, at sådanne billeder, som dokumenterer sandheden, netop skal publiceres vidt og bredt. Men altså ikke for “retsvæsenet”, som åbenbart (sic!) anser sig selv for en sproglig og moralsk overhøjhed.

  Her er der ganske åbenbart tale om politisk censur. Samt en politisk forfølgelse ved misbrug af Politiet som leder tanken hen på Himmlers Gestapo.

  Kommentar by Voldposten — 14. september 2021 @ 16:49

 31. I forhold til de allerede stedfundne ændringer er det mest bemærkelsesværdige nok, hvor fredeligt det egentlig er foregået. Men en kløgtig muslim ønsker vel også en glat befolkningsudskiftning under mindst muligt postyr. Terrorister er de utålmodige brushoveder, der stikker en kæp i hjulet. Det kan indvendes, at terrorens funktion er at intimidere politisk modstand, men den virker dog kun på åben islamkritik, ikke på vælgernes indvandringsmodstand. Dén vækkes primært af terror, skønt denne egentlig samlet set er en sekundær ulempe ved masseindvandringen. Men i politik vejer det overfladisk spektakulære tungt.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 14. september 2021 @ 17:50

 32. Enig Michael Unna 10:39. “Teksten siger alt”.

  Medierne – især tv-medierne – har sørget for at bane vejen for islams magtoverragelse. Senest har dækningen i timevis i DR&Tv2 af bombningen af tvillingetårnene 11. september 2001 i New York og Pentagen undgået at nævne morderne, der stod bag. Temmeligt bizart at mordene på de 3000 uskyldige mennesker vises igen og igen i DR&Tv2 nyhdesudsendelserne uden at navnene på de 19 muslimske mordere nævnes eller vises.

  Masseindvandringen til vesten af muslimer er også en del af vestens nederlag til islam. “Ingen kan benægte, at det er islamisk krig. Det er også religionskrig”, som der står i overskriften, det passer også på den muslimske masseindvandring til vesten. Vi er ved at tabe den krig. Demokratierne i vesten har frivilligt overgivet sig til islam.

  Kommentar by Amad — 14. september 2021 @ 17:53

 33. THE CRASH OF CIVILIZATION?: “Despite exporting migrants, Afghanistan has nearly doubled its population between 2001 and 2021(..)The mass media are the eyes and ears of our society. When they feed the public misleading or distorted information about various important issues, this will lead to imbalances in our society. This media bias is undoubtedly a major factor contributing to the growing problems experienced by Western nations.” (Klip fra FJORDMAN 13/9-21)
  https://snaphanen.dk/2021/09/12/the-crash-of-civilization/

  Kommentar by Amad — 14. september 2021 @ 18:08

 34. # Amad 17.53: Det svenske RETSSYSTEM er, endnu, langt værre end det danske. Derovre er fuldstændig groteske, absurde og vanvittige domme nærmest rutine. Som Tavsens henvisning til Fria Tider giver et eksempel på, 16.44.

  Med propaganda kan flertallet i enhver befolkning hjernevaskes/fordummes særdeles effektivt. Hysteriet omkring co2 og løgnene om ligestilling m.m. har skaffet røde partier fremgang i både Norge, Tyskland, Holland, Sverige og Frankrig osv.

  Med propaganda fik man japanere og tyskere til frivilligt at blive kamikaze- og selvmordspiloter. Nu er man ved at forvandle store dele af de europæiske befolkninger til selvmordspiloter, ved at få dem til at sige jatak til vanvidsøkonomi, feminisme, afrikanisering og islamisering.

  Propaganda har forvandlet Sverige til en galeanstalt, til et land der er ved at begå kollektivt selvmord, eller til et samfund hvor systemet er ved at begå folkemord.

  Derfor er det yderst alvorligt at DR manipulerer i det enorme omfang der er tilfældet. DRs “Orientering” og TV- og debat-udsendelser mv. lyves, forties og manipuleres der næsten altid.

  Det er undergravning af Danmarks frihed, sikkerhed, velfærd, demokrati og fremtid. Og derfor totalt uacceptabelt.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 18:31

 35. Hvor træls. Igen awaiting moderation. (18.31)

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 18:32

 36. Der er åbenbart en lang række ord som giver robot-filtret kvababbelser.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 18:33

 37. #32 V-Posten: Tak

  Der er for mig ingen tvivl om, at dette foregår overalt i Vesteuropa. Og jeg er heller ikke i tvivl om, at at domstolene føler sig overordentlig inspireret af EU Domstolen (ECJ), som ligefrem udtrykker stolthed over at have skabt, hvad de selv kalder “en dynamisk retspraksis”. Altså at opfinde love, nye fortolkninger og skabe en stadigt muterende præcedens i takt med, at sagerne passerer denne besynderlige domstol. En domstol, som er skabt ud af intet, og intet mandat har til overhovedet at optræde som domstol.

  Dette er, hvad Kim Møller er oppe imod.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 14. september 2021 @ 18:47

 38. 5) Japan og Kina er præget af Kon Futzes mentale idealer, og mentale form. De har en kejser, og Danmark har en dronning, men det er kun en mere formel magt, som på den baggrund ikke styre en regering.

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2021 @ 19:19

 39. Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 18:33

  Vi andre får også engang imellem sådanne beskeder, men sjovt nok bevøver vi ikke gøre andre opmærksomme på det….

  Kommentar by KineserSnot — 14. september 2021 @ 19:28

 40. Der skal mindst to parter til en krig. Det må hedde noget andet, hvis en vildt aggressiv deltager angriber en anden passiv deltager, som frivilligt og glad hjælper den aggressive angriber.
  I så fald er det ikke krig, men på forhånd betingelsesløs underkastelse med bøn om skånsel.
  Vend aldrig den anden kind til en muslim – det forøger kun hans vilde raseri og blodtørst. Når vestens dummernikker alligevel vender den anden kind til, er det i håbet om, at naboen bliver ramt først.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. september 2021 @ 19:29

 41. ==> nr. 38 Henrik Wegmann:

  Igen helt enig. Jeg er glad for at du skriver Vesteuropa og ikke Europa. Det var jo tåkrummende pinligt, da EU – og herunder Danmark – for nylig tillod sig at kritisere bl.a. Ungarn og Polen for at ville reformere deres retsvæsen (der var arvet fra kommunisttiden). Man tillod sig endda at antyde politisk indflydelse på disse landes domstole! – Og det skulle man høre fra EU! – Og fra et Danmark, hvor dommere dels udnævnes efter politisk ståsted, dels er til salg for højestbydende (man kalder det for bijobberi, men spørgsmålet er snarere om det ikke er dommer-embedet, der er et bijob?). I hvert fald er det ikke selvransagelse, der er standens spidskompetence…

  Kommentar by Voldposten — 14. september 2021 @ 19:32

 42. Kommentaren 18.31 er et svar til Amad om hvordan agit-prop udleverer vores land til barbari.

  Kinesersnot har en noget agressiv trang til at irettesætte medbloggere, hvis de ikke skriver nøjagtig som kinesersnot synes de bør udtrykke eller ikke-udtrykke sig. Men vi kan jo ikke alle være som præcis kinesersnot. (lykkedes det ham at jage k.m. væk?)

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 19:43

 43. Hvorfor kan kinesersnot ikke forstå at det er irriterende med et censur-filter som fungerer småfjollet eller meningsløst?

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 19:47

 44. Så sent som i går kørte jeg på en vej hvor der var en skydevold på den ene side af vejen, så de sindssyge muslimske tyrkere ikke kunne skyde på de kristne biler der kørte på vejen. Dette er 2021 og vi sender stadig vores skattekroner til tyrkiet.
  Fuck EU og Mohammedanmark.

  Kommentar by piphans — 14. september 2021 @ 22:25

 45. # Piphans 22.25: Ja, og lige nu er regeringen i gang med at sende yderligere 500 millioner kroner til Afghanistan.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 23:22

 46. Nu er det således, at det er svært at kalde det en krig, når den ene part benægter, at der er krig! Det må være en smal sag at vinde en krig, hvis ens modstander i jubelnaivitet benægter at der er krig. Krigen kører fuldstændigt efter Mohamed Gadaffi’s drejebog. Vi bliver ikke erobret med kampvogne, men med barnevogne, og man kunne tilføje vha. menneskesmuglere og NGO’ere
  Der er eller vidnesbyrd nok om krigens tilstedeværelse, ind i mellem voldsomme angreb, som USA 2001, som Madrid 2004, London 2005 samt flere angreb over Themsens broer, Paris to gange i 2015, Nice 2016 og 2020 Manchester 2017 samt et væld af angreb på enkeltpersoner eller mindre grupper! Hverdagsterror som voldtægter, vold og almindelig kriminalitet, der medfører at vores trygge samfund smuldre mellem fingrene på os! Ind imellem er der lavintensitet krig, hvor der er en ulmende aggresivitet og små angreb, der bare antyder at vi ikke kan, og ikke bør, leve sammen! Den konstante konfrontationslyst, som vi ikke gider, og som gør at vi trækker vi os, bliver set som svaghed, og vi taber hvergang lidt af vores kultur, vores frihed og faktisk også vores territorie! Ghettoer bliver efterhånden deres områder og flytter de ind, flytter de af os som kan, ud. Dem der må blive tilbage bliver så tyranniseret! Det fortsætter så indtil der ikke er flere steder for folk at flytte hen, som efterhånden Sverige og Frankrig, dele af Tyskland og Storbritanien.
  Egentligt går vi vel bare og venter på det næste angreb, nu hvor muslimer verden over vejre morgenluft, efter vores nederlag i Afghanistan! Hvis så Danmark igen bliver ramt, hvad så? Var det så det, eller bliver det kun starten, Al Queda har netop i en video truet os. De har ikke glemt og nu er de bevæbnet til tænderne med vestlige våben!
  Vi taler om at vi fører en stram udlændingepolitik, det gør vi ikke, for der kommer stadig flere en der rejser! Selv i kulturradikale kredse er de ved at få kolde fødder Bo Lideborg er ved at erkende hvad vi andre, udskammede, erkendte for 30 år siden. Og Andreas Steenberg erkender nogle fejl, men drager så de forkerte konklusioner, og glemmer ikke at være Radikal arrogant! Der sker noget, med mon ikke, det er de sidste dages hellige!
  Spørgsmålet er om krigen kan vindes? Først skal den erkendes, så kan vi se hvordan vi kan få løst det så civiliseret som muligt! Eller måske så lidt barbarisk som muligt!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. september 2021 @ 11:13

 47. Som nævnt i Amad 17:53 er det “Temmeligt bizart at mordene på de 3000 uskyldige mennesker vises igen og igen i DR&Tv2 nyhdesudsendelserne uden at navnene på de 19 muslimske mordere nævnes eller vises.”

  Her lidt Public service uden statsstøtte?:-). Navnene på de 19 muslimer, der begik massemordene, den 11. september 2001 i New York og Washington vha de kaprede fly
  ->American Airlines Flight 11: One World Trade Center, North Tower
  ->United Airlines Flight 175: Two World Trade Center, South Tower
  ->American Airlines Flight 77: Pentagon
  ->United Airlines Flight 93
  1.Abdulaziz al-Omari
  2.Ahmed al-Ghamdi
  3.Ahmed al-Haznawi
  4.Ahmed al-Nami
  5.Fayez Banihammad
  6.Hamza al-Ghamdi
  7.Hani Hanjour
  8.Khalid al-Mihdhar
  9.Majed Moqed
  10.Marwan al-Shehhi
  11.Mohamed Atta
  12.Mohand al-Shehri
  13.Nawaf al-Hazmi
  14.Saeed al-Ghamdi
  15.Salem al-Hazmi
  16.Satam al-Suqami
  17.Wail al-Shehri
  18.Waleed al-Shehri
  19.Ziad Jarrah
  Deres nationalitet?:
  Saudi Arabia 15
  United Arab Emirates 2
  Egypt 1
  Lebanon 1

  Kommentar by Amad — 15. september 2021 @ 14:58

 48. USA burde have sprængt en beskidt bombe i Mekka og erobret alle golfstaterne og overtaget oliekilderne.

  Kommentar by Træt — 15. september 2021 @ 21:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper