16. september 2021

Lisbeth Bech-Nielsen (SF): Vi vil ikke stille arbejdsløse økonomisk dårligere, for at få dem i arbejde…

Selvom cand.scient.soc. Lisbeth Bech-Nielsen sidder i folketingets finansudvalg, så er der lidt gymnasie over hendes økonomiske forståelse. Da jeg læste overskriften på Altinget.dk, så troede jeg den var opstrammet lidt rigeligt, men nej. Hun mener virkeligt, at man ikke skal få flere i arbejde ved at presse arbejdsløse økonomisk. Når erhvervslivet (angiveligt) ’skriger på arbejdskraft’, så skal man skabe incitamenter ved at fokusere på ‘tiltag som øger livskvalitet og arbejdsglæde’. Et arbejde skal være lystbetonet, ræve skal græsse med hønsene, Elvis lever.

Folkesocialisme set på Altinget – Lisbeth Bech-Nielsen: Vi vil ikke presse folk på pengepungen for at få dem i arbejde.

“Kærligheden skal løse problemerne med manglende arbejdskraft. … Dét skal skaffe flere hænder og hoveder til et erhvervsliv, der skriger på arbejdskraft. Det er det såkaldte arbejdsudbud, der er nøgleordet.

Grundpræmissen om, at der mangler hænder, er Lisbeth Bech-Nielsen ikke uenig i. Hun ønsker dog et opgør med tanken om, at arbejdsudbuddet kun kan hæves gennem reformer, som forringer vilkårene for den almindelige dansker.

‘Det handler i stedet om, hvordan vi kan lave nogle tiltag som øger folks livskvalitet og arbejdsglæde, hvis man da stadigvæk må være glad for at gå på arbejde, og så samtidigt skaffe nogle flere hænder,’ sagde Lisbeth Bech-Nielsen med henvisning til Mette Frederiksens (S) kommentar, da hun præsenterede udspillet: ‘Vi skal aflive den sejlivede myte, at det at gå på arbejde skal være lystbetonet’.

… Tanken er, at man gennem investering i mennesker, og de vilkår som de skal arbejde under, kan sikre at folk arbejder mere.”

(Lisbeth Bech-Nielsen, MF, socialist; Foto: Facebook, udsnit)

Oploadet Kl. 11:22 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121771/trackback

27 Comments »

 1. Rimelig hjernedød blondine.

  Kommentar by Rinus — 16. september 2021 @ 11:28

 2. Det er en investering i mennesker, når man ikke parkere dem i systemets kasser, som hende her burgøjser-pseudomarxisten ønsker.

  Hvis der er noget der slider folk op, så er der at blive kastet rundt i jobcentrets projekter der handler om ‘investering i mennesker’.

  Men SF vælgere består vel primært af folk der og udfylder de her jobs, som er nytteløse og ikke flytte folk særligt.

  Og hun vil ikke have et opgør med en ‘tanke’, hun vil have et opgør med den faktuelle virkelighed…

  Kommentar by Kinesersnot — 16. september 2021 @ 11:33

 3. “Et arbejde skal være lystbetonet”

  Typisk for kommunister. Manuelt arbejde er en vederstyggelighed for dem. Musikeren Jan Toftlund sad gerne ude på græsplænen og spillede guitar og overlod det til kollegaerne om at løbe stærkere for at dække hans ansættelse ind. Det er meget nemmere at snakke, synge, skrive om solidaritet, end at praktisere det. “Et arbejde skal være lystbetonet”

  Der er vist ingen grund til at tjekke Lisbeth Bech-Nielsens CV. Hun har næppe prøvet andet end studiejobs

  ‘Det handler i stedet om, hvordan vi kan lave nogle tiltag som øger folks livskvalitet og arbejdsglæde” Mon hun nogen sinde kommer med løsningsforslag? Rødgardister kan kun tale i tunger.

  Kommentar by tavsen — 16. september 2021 @ 11:36

 4. “… Tanken er, at man gennem investering i mennesker, og de vilkår som de skal arbejde under, kan sikre at folk arbejder mere.”

  Gælder disse fine tanker og hensigter også for prostituerede ?
  Nej – jeg tænker ikke på folketingets medlemmer, de klarer det hele fint for sig selv og ikke mange andre.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. september 2021 @ 11:37

 5. Socialister løber som bekendt altid tør for andre menneskers penge før eller siden…

  Kommentar by Revisoren — 16. september 2021 @ 11:44

 6. SF + formand M/K bruger næsten ½ million på reklame på facebook, og alligevel står de i Stampe mandatmæssigt i den seneste YouGov måling

  Folkeparti?

  https://www.reddit.com/r/scandinavia/comments/pow5ms/hvilke_partier_bruger_flest_penge_p%C3%A5_at_fange_din/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

  Kommentar by tavsen — 16. september 2021 @ 11:49

 7. HVILKEN FORSKEL er der egentlig på SF, Enhedslisten, R og V/K? Er der nogen forskel, eller er alle fem udenfor fornuftens rækkevidde?

  Kommentar by BENT A — 16. september 2021 @ 11:59

 8. Sv.Kommentar by tavsen — 16. september 2021 @ 11:36

  Jan Toftlund fik da nogle ganske gode melodier og tekster sammen, under tiden da andre bar byrderne for ham.

  Kommentar by fredetland — 16. september 2021 @ 11:59

 9. Der er ikke den store forskel på at gå rundt med Marx på t-shirten end det ville bære at gå rundt med et billede af Hitler!
  De to ideologier ligner hinanden og NationalSocialismen udspringer da også af Marxismen/Kommunismen. Begge ideologier var og er modstandere af karteldannelser, altså monopolkapitalisme, de er begge tilhængere af overskudsdeling og som Anker Jørgensen tilhængere sf Økonomisk Demokrati ØD. Der er i både NationalSocialismen og i Leninismen/Stalinismen et udpræget jødehad! Både under NationalSocialismen og Kommunismen var der koncentrationslejre og Nazisterne dog mere perfide med gas, men de fleste blev dog skudt, sultet, arbejdet eller banket ihjel. Under Kommunismen blev de “kun” skudt, sultet, arbejdet og banket ihjel. Noget tyder på at Hitler ikke kunne konkurrerer med sine kommunistiske rivaler for de slog hver i sær godt 100-150 mio mennesker ihjel, mens Hitler ikke formåede at myrde flere en godt 75 mio. mennesker.
  Hvis vi ser bort fra middelalderlige mordere som Djengis Kahn, Muhammed og Attila så er kommunismen/den venstredrejede socialisme den mest morderiske ideologi menneskeheden har skabt. Lenin, Stalin, Hitler, Brezhnev Mao, familien Kim i Nordkorea, Pol Pot, Che Guevara, Fidel Castro, Hugo Chávez samt endnu flere.
  Derfor Lisbeth Bech-Nielsen det tjener dig ikke til ære at gå rundt med den t-shirt.

  Kommentar by Den Nervøse — 16. september 2021 @ 13:00

 10. Derfor Lisbeth Bech-Nielsen det tjener dig ikke til ære at gå rundt med den t-shirt.

  Kommentar by Den Nervøse — 16. september 2021 @ 13:00

  Det viser bare historieløsheden er monumentalt. Et par hurtige klip fra google

  While Marx dreamed of revolution to empower the masses, his own wife and daughters slaved and suffered to keep the family afloat says biographer Mary Gabriel.

  Karl Marx had a child by Helene Demuth, His housekeeper, who was raised by his friend Frederick Engels has his own son.

  Kommentar by tavsen — 16. september 2021 @ 13:05

 11. fredetland — 16. september 2021 @ 11:59

  Købte selv et par LP’er med ham, men måtte søge på YT for at huske nogle sange med ham. Men populær var han, og havde en perlerække af musikere med sig på denne

  https://www.youtube.com/watch?v=U3OrXAkKOjU Jan Toftlund – Velkommen (full album) 1977

  Hørte kun de 2 første, nr 1 en omskrivning af Lille Sommerfugl. Nr. 2 planket fra Bo Didley, selvom han selv tager æren for dem. Solidaritet?

  Var han ikke med til at starte den mindst Ringe festival?

  Kommentar by tavsen — 16. september 2021 @ 13:12

 12. Begrebet ‘den almindelige dansker’ er åbenbart i SFs optik en offentligt forsørget (sandsynligvis kvinde), som har valgt at være ‘ledighedsramt’ (det som vi andre kalder arbejdsfri).

  Normaldanskeren forstår begrebet anderledes.

  Kommentar by Bastardo — 16. september 2021 @ 13:35

 13. DA HITLER-SF’erne kom til magten, viste det sig at parti-programmet og valgløfterne ikke betød nogetsomhelst i praksis. Psykopaten Hitler og hans nærmeste følgere og medarbejdere var ikke andet end en bande gangstere og galninge der var fast besluttet på at føre krig mod samtlige nabolande, for at udrydde så mange “fjender” som muligt. Alle nazisternes bestræbelser gik ud på oprustning og start af krig for at opnå verdensherredømmet. Hitler var en dygtig taler og organisator, men ellers en nar, et fjols og en fanatisk ondskabsfuld tyran der handlede impulsivt og uden at gennemtænke sine forehavender ordentligt. Hans angreb på Rusland var utrolig dårligt forberedt. (heldigvis)

  Et par linjer fra Antony Beevors bog om 2. verdenskrig: “De sårede på polske felthospitaler blev brændt i levende live med flammekastere. Børn blev massakreret for sjovs skyld. Hjemmehærens sygeplejersker blev pisket, voldtaget og derefter myrdet. Hitler og Himmler opmuntrede idéen om at udslette Warszava og dens befolkning både fysisk og psykisk. Omkring 30.000 fredelige civile blev myrdet i den gamle by alene”. (et afsnit side 639)

  I diverse ISIS områder og afrikanske lande er der fornylig foregået lignende grusomheder. Importen af millioner af fanatikere fra Afrika og omegn er socialistisk og komplet vanvittig politik.

  Kommentar by BENT A — 16. september 2021 @ 13:42

 14. Sv. Kommentar by tavsen — 16. september 2021 @ 13:12
  Jeg så Jan Toftlund i koncert i det gamle ‘projekt hus’, senere Huset i Magstræde, det var dengang da der hang sølvpapirsruller på væggene og både musikken og publikum var lige skæve.
  Det var omkring 1976 – 1977, fede tider :)

  Kommentar by fredetland — 16. september 2021 @ 13:58

 15. Sv. Kommentar by tavsen — 16. september 2021 @ 13:12

  Tak for lænken, ska bli sjovt at lytte på, hvem ved vilken spand minder dette vækker :)

  Kommentar by fredetland — 16. september 2021 @ 14:02

 16. Jeg ville ikke være imod relativt høje ydelser i forhold til dagpenge/kontanthjælp og endda være åben i forhold til såkaldt “borgerløn” HVIS disse ordninger UDELUKKENDE omfattede etniske danskere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. september 2021 @ 14:44

 17. Mennesket begynder med baronen.
  Derfor siger jeg til alle danskere som ikke kan leve af deres formues renter, men er nødt til at udføre fysisk arbejde: Uanset, hvor mange anstrengelser, man gør sig – set med mine øjne – mennesker, det bliver I aldrig!
  Kun de bevidst arbejdssky elementer har undgået lønslavens skæbne. De bruger religiøse hellige bud om at lade sig forsørge af vantro. Bor man i et fattigt land, flytter man blot sin vom til de fede lande, hvor de stegte duer flyver direkte ind i den åbne mund. Hvor forsørgerne er fyldt med skam og skyld over deres flittige, ansvarsfulde og selvopofrende liv.
  Tiggermunkenes æra er endnu ikke slut – alle migranter til Vesten i dag er blot tiggermunke i islamiske kjortler. Det koster ikke så meget sved på panden at leve af almisser, bare man kan skjule den knækkede stolthed i en smart offerrolle.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. september 2021 @ 15:38

 18. fredetland — 16. september 2021 @ 13:58

  Huset i Magstræde var altid et besøg værd dengang. Lige så Christiania ;-)

  Kommentar by tavsen — 16. september 2021 @ 15:44

 19. Kommentar by tavsen — 16. september 2021 @ 15:44

  Ja, “Musikcafeen” (på etagen over “Barbue”) i Huset i Magstræde mindede meget om Loppen på Staden. Godt spillested, gode bands og god lyd. Men nu er der gået gangster-rap i næsten hele lortet.

  Kommentar by Thomas M. — 16. september 2021 @ 16:19

 20. # GUSTAV 15.38: Iflg. en helt ny, moderniseret og stærkt forbedret kristendom (som er ved at feje den gamle, håbløse og komplet umoderne kristendom helt af banen) er vi danskere slet ikke gavmilde nok og slet ikke tolerante og inkluderende nok. Den nye kristendom støttes af både Birgitte Stoklund Larsen, Isabella Arendt, Rosa Lund, Kristeligt Dagblad, Politiken og en række præster og biskopper, samt SF, V og K osv.

  Iflg. den nye opdaterede kristendom er vi alle syndere, fordi vi er så nærige og fedtede overfor de fremmede som beærer os med deres tilstedeværelse. Vi giver dem ganske vist vores land, byer, boliger, kvinder, penge og meget mere, helt gratis, men det er slet ikke nok. Vi bør også give dem al den kærlighed, ærbødighed, lydighed og respekt vi kan mønstre.

  For ellers er vi nogle usle islamofober, racister og egoister samt kældermennesker.

  Så vi HAR virkelig meget at skamme os over, vi danskere. For alle er vi nok ikke 100% som vi burde være, nemlig 100% uselviske og selvopofrende. Det er altså bare for dårligt, nu hvor vi lever i humanismens tidsalder.

  Så fra nu af bør vi alle være frivillige trælle og flittige arbejdsslaver for vores gæster og berigere, så vi ikke risikerer at de bliver skuffede over os og rejser hjem igen.

  Eller har jeg misforstået dit indlæg eller bare et eller andet??

  Kommentar by BENT A — 16. september 2021 @ 16:48

 21. Men nu er der gået gangster-rap i næsten hele lortet.

  Kommentar by Thomas M. — 16. september 2021 @ 16:19

  Mon det også er statsstøttet? En statslig finansieret berigelse, som mangler skønsang.

  uriasposten.net/archives/121759

  Ny sexskandale under opsejling i USA

  McKayla Maroney exposes how the FBI criminally covered up for Larry Nassar, allowed him to keep molesting young girls, and lied about her allegations
  https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FrealLizUSA%2Fstatus%2F1438157586914811905&widget=Tweet
  “I am tired of waiting for people to do the right thing.”

  Kommentar by tavsen — 16. september 2021 @ 16:52

 22. Kommentar by BENT A — 16. september 2021 @ 16:48.
  Ironi kan forekomme, det er jo den danske nationalsport. Se bare til S.Å. Kierkegaard.
  Sunnierne bør lære af shiiterne.
  En gang om året banker shiiterne løs på sig selv med cykelkæder og leger “the great snitter” med køkkenets største baconkniv. Lige præcis sådan må sunnierne også gerne dyrke, hele året.
  De islamiske flagellanter har måske lært af de kristne munke, hvoraf vistnok Jesuitterne notorisk elsker at give sig selv en røvfuld.
  Det kunne da være, at selvpineriet i islam vil brede sig, ligesom i katolicismen – ellers må de kristne give en hjælpende hånd.
  Der er helt sikkert stærke unge mænd i Vesten, som gerne vil assistere de islamiske flagellanter i deres selvydmygende øvelser – Not?

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. september 2021 @ 18:45

 23. Lystbetonet arbejde???? Alene det udsagn viser at hende her fra SF der lancerer denne utopiske tanke synes at være på baggrund af netop netop: Lystbetonet. Nå ja, nogle vælgere har stemt på trunten. Trunten har ikke begreb om hvad der får mennesker i arbejde, især ikke når disse har fået deres liv uden arbejde, nogle endda i flere år, betalt af andre der arbejder hårdt, uden at deres arbejde er lystbetonet.

  Kommentar by NED MED ALTING — 16. september 2021 @ 21:21

 24. 16- Peter Nielsen) ENIG.- Nationale danskere er solidarisk forpligtet over for egne—- Har set fru Nielsen flere gange under økonomidebatter på folketingskanalen sætte politikere fra venstre og konservative på plads. Men t-shirten er tegn på generel politisk svaghed. Og sikkert kompensation for at være glatbarberet.— Hedder damen egentlig ikke Poulsen til efternavn ??

  Kommentar by dansker — 16. september 2021 @ 22:05

 25. Og ikke én af de røde psykopater har nogensinde haft et reelt arbejde.

  Kommentar by piphans — 16. september 2021 @ 22:21

 26. Kommentar by Revisoren — 16. september 2021 @ 11:44

  Desværre ikke…så havde vi for længst set vort samfund finde tilbage til rettidig omhu og totalt stop for det vanvittige unødige pengeforbrug i årtier, som socialisterne er garanter for – Der har også været lange perioder med “borgerlige” parter i regeringer…but same shit!

  Vort folketing er een stor socialistisk børnehave, som alle er godt i gang med at smadre landet endegyldigt…Vores største fjender er dem der har været og er i FT!

  Kommentar by Black Watch — 17. september 2021 @ 00:05

 27. # Black Watch

  Helt enig – i Folketinget findes der vel ret beset kun to partier, der ikke omfavner “velfærdsstaten” med dens massive skatteopkrævning og gigantiske omfordelingscirkus.
  Og det er LA og NB.

  Men LA er jo værdimæssigt en ren kopi af moderpartiet Radikale Venstre, og NB opnår aldrig nogen større indflydelse, medmindre de får 90 mandater…

  Kommentar by Revisoren — 18. september 2021 @ 13:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper