22. september 2021

Ali Aminali: “… kampen mod racisme er blevet hijacket af en privilegeret og veluddannet elite.”

Det er et af de store problemer ved det danske velfærdsstat. Der er ufattelige mange offentlige ansatte, som præger civilsamfundet i venstreorienteret retning. De ser formentligt slet ikke, at minoritetseliten gør fælles front med den yderste venstrefløj. Kommentar af Ali Aminali i Berlingske – Den privilegerede minoriteselite har hijacket racismekampen (kræver login).

… kampen mod racisme er blevet hijacket af en privilegeret og veluddannet elite. En elite, som ikke neutralt kæmper en borgerrettighedsorienteret kamp for minoriteter, men gør det på baggrund af deres egne privilegier og ideologiske forståelser.

Jeg får tit skudt i skoen, at jeg har bygget min karriere op på baggrund af integration og udlændingepolitikken. Den kritik hilser jeg velkommen. For det vigtigt at kigge indad. Men det, som har undret mig, er, at en gruppe af især minoritetsetniske, som turnerer landet rundt med deres flotte PowerPoints med overskrifter såsom strukturel racisme, white supremacy og nyere akademiske racismebegreber importeret fra USA, får frit spil.

Jo, de møder kritik fra det borgerlige og i visse tilfælde det røde segment. Men når stormen har lagt sig, så er de de første, der bliver booket til at holde foredrag, undervise eller give deres råd til uddannelsesinstitutioner, organisationer, kommuner osv. Det er også dem, der bliver inviteret ind i radioen, på tv eller interviewet i aviserne. Kun få gange bliver denne ressourcestærke og veluddannede gruppe mødt med kritiske spørgsmål såsom: ‘Hvis Danmark var underlagt strukturel racisme, hvorfor tager alle store lokaler imod dem med kyshånd? Hvorfor er 90 procent af publikum hvide danskere?

Mens en håndfuld privilegerede minoritetsetniske danskere får taletid og definerer racismekampen med akademiske racismebegreber, få fra bunden forstår, så har minoriteten stadigvæk svært ved at blive indkaldt til samtaler eller en hverdag, som både rummer racisme fra ‘de hvide’, men også i deres eget miljø, hvor det stadig anses som beskidt at indgå i tværkulturelle forhold. …”

(Ph.d. Robin DiAngelo underviser Coca Cola-ansatte i diversitet, 2021; Foto: Twitter)

Oploadet Kl. 00:39 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121853/trackback

17 Comments »

 1. Ali Aminali: ” … så har minoriteten stadigvæk svært ved at blive indkaldt til samtaler eller en hverdag, som både rummer racisme fra ‘de hvide’…”

  Der er kun én god løsning for de fremmede i forhold til at undgå den såkaldte “racisme fra de hvide”:

  Flyt hen til et sted, hvor der ikke er nogen hvide mennesker!

  Det vil være det absolut bedste for alle parter.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. september 2021 @ 01:24

 2. Der er allerede 50 muslimske stater i verden.
  Der er allerede 54 afrikanske stater i verden.

  Hvis man virkelig er rigtig muslim eller rigtig neger, så bor man der. Problemet er bare, at det er svært at undvære de velstående paradislande, som vi hvide racister har skabt, samt alle de borgerlønslignende ydelser, vi blindt udbetaler til enhver fremmed.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 22. september 2021 @ 01:48

 3. Når man IKKE har noget fornuftigt at sige, når ens tale er hul og tom, når man er korrupt og løgnagtig……. når man bruger ordene, ikke til at oplyse, men til at skjule sine virkelige hensigter……. når man kun har hykleri til sit publikum, og vil undgå nyttig viden og sandheden……. så har man brug for fine ord, så er man nødt til at jonglere med ordene, så alt lyder langt og indviklet. Så man kan dupere rakket.

  Det er derfor man ikke snakker om racisme, men strukturel racisme. Det lyder og er meget finere. Det er også derfor man taler om at redde hele fjerne lande, i stedet for at hjælpe sit eget land og dets børn, kvinder og mænd. For det er jo enormt fint at være international, mens det er bondsk at være national. Global næstekærlighed er fin og fornem, mens næstekærlighed til dem der er 5 meter, 30 meter eller 200 meter væk er provinsiel og proletarisk.

  Og for tiden er der næsten ikke noget mere ædelt og ophøjet end at bekæmpe “racisme”, at ville redde hele verdens vind og vejr ved bekæmpelse af co2 molekyler. Og ved at gøre sit eget land til gratis pensionat for alverdens fremmede. Uanset konsekvenserne for sine egne.

  Alle de gode gerninger, al godheden, al gavmildheden, al hjælpsomheden skal dog organiseres, især når det altsammen skal forkyndes eller transporteres ud til klodens fjerneste egne, eller skal muliggøres ved bygning af gigantiske vindmøller og energi-øer.

  Da de gode og gavmilde ikke har lyst til selv at betale, har de valgt at bruge ANDRES penge til projekterne. Plus at de finder det rimeligt at aflønne sig selv med million-gager, når de nu er så gode og ædle.

  For at få alle disse fup-numre finansieret af de naive, godtroende og hårdt arbejdende skatteborgere, er man nødt til at forstå hvordan man skal belægge sine ord. Man skal kunne sno sig som en ål på en stegepande, man skal kunne strø om sig med akademiske og udspekulerede definitioner og udtryk, man skal kunne jonglere med ordene så man lyder begavet, selvom man er en beregnende platugle eller en forskruet nar.

  Men kunsten at snakke fanden et øre af, kunsten at manipulere de uvidende, naive masser, har visse kredse studeret i årevis. Og de har øvet sig og øvet sig i at snakke så selv idioti lyder som visdom og som den rette vej fremad.

  Taler men enkelt og ligetil, er man slet ikke egnet til at færdes på de bonede gulve.

  Men lærer danskerne ikke snart at gennemskue den snakkende klasse og dens pludrende, veltalende og snedigt argumenterende repræsentanter, som DR og TV2 er mikrofonstativ for ti-tyve gange om dagen, går Danmark rabundus om få år. Både økonomisk og kulturelt.

  De selvudråbte “gode”, de uendeligt gavmilde, arbejder altid benhårdt og ambitiøst for at finde frem til intelligente, humanistiske og demokratiske løsninger på problemerne. Når de selv skal sige det.

  Sandheden er at Danmark er på vej ned ad et skråplan hvor alting kun bliver ringere, tåbeligere og værre.

  Kommentar by BENT A — 22. september 2021 @ 02:08

 4. Taler man enkelt og …….

  Kommentar by BENT A — 22. september 2021 @ 02:12

 5. Jeg har prøvet at blive mindre hvid, men så bliver jeg rød om sommeren og blå om vinteren!
  En eller anden dag vil der være en lille dreng, som tåber: De har jo ingen tøj på!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. september 2021 @ 06:59

 6. Der er kun én god løsning for de fremmede i forhold til at undgå den såkaldte “racisme fra de hvide”:

  Flyt hen til et sted, hvor der ikke er nogen hvide mennesker!

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. september 2021 @ 01:24

  Prostitution bliver godt betalt i hele den hvide verden.
  Og medierne har brug for dem, til at skabe splittelse i de homogene samfund.

  Kommentar by tavsen — 22. september 2021 @ 08:04

 7. Ali Aminali er ikke specielt original, der lader til han har hørt det her interview. Mon ok han er jo også i disse kredse, så det vel ikke overraskende.

  https://www.reddit.com/r/scandinavia/comments/pst06v/interviewet_hun_angriber_woke_journalistik_fra/

  Kommentar by Kinesersnot — 22. september 2021 @ 09:08

 8. Kommentar by Peter Nielsen — 22. september 2021 @ 01:24

  Det typisk for fremmede der repræsentere “højrefløjen” i medierne. De tager afstand til folk til højre for Konservative, samtidig med at de har svært ved at tage afstand fra venstrefløjens racisme-myter. Som de mener skal være en del af samtalen.

  Jeg har hørt Ali Aminale sidde i rum med en flok woke-tosser mange gange, han taler dem blot efter munden.

  Kommentar by Kinesersnot — 22. september 2021 @ 09:24

 9. Kommentar by BENT A — 22. september 2021 @ 02:08

  Folk sidder fast i suppedasen, fordi der ikke er nogle alternativer. Men det kræver at folk står sammen, så der kan blive bygget noget op.

  Kommentar by Kinesersnot — 22. september 2021 @ 09:38

 10. Bent A, 02:08

  Godt skrevet (denne gang).

  Kommentar by Bastardo — 22. september 2021 @ 10:31

 11. Tja, de to hardcore islamister Khaterah Perwani og Sherin Khankan malker hvert år de danske skatteydere for millioner af kroner til hver deres “organisation”…

  Kommentar by Revisoren — 22. september 2021 @ 10:39

 12. Revisoren — 22. september 2021 @ 10:39

  Der er penge nok til muslimske svindlere i håbet om at fremelske rollemodeller, og til diverse slyngplanter, Britta Nielsen, der var gift med en pakistaner

  https://stopfraas.dk/

  Kommentar by tavsen — 22. september 2021 @ 12:56

 13. # tavsen

  Ja – og hertil kommer hele den sorte økonomi i form af moms- og skatteunddragelse i diverse muhammedanske kiosker, pizzariaer, grønthandlere, tatovører, frisører m.m.
  SKAT har en stor berøringsangst over for disse brådne kar, af frygt for repressalier og for at blive stemplet som “racister”…

  Kommentar by Revisoren — 22. september 2021 @ 13:36

 14. Som hvid etnisk dansker bliver jeg konstant, udsat for massiv udskammelse og i særdeleshed RACISME.

  Men det får overhovedet ingen opmærksomhed,fra de ræverøde historieløse og landsforræderiske msm overhovedet.

  Føj for allahen.

  Kommentar by Hans peteresen — 22. september 2021 @ 15:07

 15. Bent, fint indlæg👌🏻

  Kommentar by Frafalden Moderat — 22. september 2021 @ 23:09

 16. SKAT har en stor berøringsangst over for disse brådne kar, Revisoren — 22. september 2021 @ 13:36

  Ja, de har frit spil, men hvis en NB politiker har snydt med sin eksamen, så tør medierne galpe op.

  Der er en reel skræk fra myndighedspersonerne. Oplevede det flere gange på Nørrebro. En blev jagtet ud af en kiosk med en brødkniv. Det så hylende skægt ud. Derefter kom de altid 2 mand.

  Husk den stakkels kvinde, der havde truffet en u-islamisk afgørelse. Det kostede hende næsten livet en tidlig morgen.

  Kommentar by tavsen — 23. september 2021 @ 12:36

 17. DDR havde i går inviteret den talentløse “skuespiller” Christopher Læssø i studiet i Aftenshowet.
  Trods det danskklingende navn er der tale om en kulsort neger.
  Negeren brokkede sig naturligvis over, at der er for lidt “diversitet” i danske film, og at “minoriteter” ikke får nok plads.

  Den såkaldte skuespiller gjorde sig sidst bemærket, da han lagde blomster på det sted, hvor terroristen Omar El-Hussein blev gennemhullet af politiet…

  Kommentar by Revisoren — 23. september 2021 @ 12:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper