25. september 2021

Hykleri: Pernille Skipper vil tvinge mænd til at holde barsel, afviser at gøre det selv – ‘Det er mit valg’

Ingen er så hykleriske som røde politikere, og Enhedslisten Pernille Skipper er ingen undtagelse. Den tidl. trotskist, der betegner sig selv som ‘revolutionær marxist’, bor meget sigende standsmæssigt i en dyr penthouse-lejlighed på Nørrebro. Barsel er på samme måde også noget Enhedslisten vil tvinge danske mænd til at afholde, alt imens hun afviser at holde samme med argumentet: ‘Det er mit valg’. Med Orwells ord: Lidt mere ‘lige’ end alle andre…

En historie fra EB.dk – Prædiker at mænd skal på baby-orlov: Skipper sin egen barsel.

“Pernille Skipper, Enhedslistens ligestillingsordfører, vil have halvdelen af alle danske forældre – mændene – til at tage meget mere barsel. Men Ekstra Bladet kan i dag fortælle, at hun selv tager nul dages orlov fra arbejdet som politiker, efter hun i august blev forælder for anden gang.

I samme periode har hun prædiket, at danske fædre skal hjem til puslepuderne og sutteflaskerne mere og tidligere end i dag.

Den seneste uge har Skipper således optrådt i en lang række debatprogrammer og interviews, hvor hun har forsvaret, hvorfor fordelingen af barselsorlov ikke skal være frivillig for danske forældre. …

Folketingets administration bekræfter over for Ekstra Bladet, at Pernille Skipper i 2021 ikke har valgt at søge barselsorlov fra Folketinget. Dermed er hun formelt på arbejde med fuld folketingsløn og har været det siden fødslen i august måned.”

(Skipper-opdatering ifm. Nørrebro-optøjer og trusler: ‘Paludan skal dø. Allah vil det’; Foto: FB)

“All animals are equal but some are more equal than others” (George Orwell, Animal Farm, 1945)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121927/trackback

12 Comments »

 1. Noerrebro…..Det maa vaere det perfekte sted at praedike forlaenget barsel for maend. Jeg kan levende forestille mig, hvordan perker-maend tager imod forslaget med kyshaand. For de ER da omfattet af forslaget, er de ikke?

  Kommentar by krassisten — 25. september 2021 @ 11:45

 2. Feministerne har fået en alt for stærk og samfundsdestruktiv magt. De vil gøre vold på den menneskelige biologi. Kvinden er ubestrideligt skabt til at tage sig af småbørnene, mens mandens funktionalitet af evolutionen er skabt til at beskytte familien og skaffe mad til huse. Hvilket mandens større muskelstyrke og større rationalitet er bevis på.

  Feministernes destruktive hærgen i samfundet, er årsag til at den europæiske etnicitet er ved at uddø, fordi kvinderne svigter den vigtigste opgave de har fået fra naturens hånd, at føde børn og tage sig af deres opvækst.

  Det kan ikke undre at Pernille Skipper er blevet afsløret i hykleri. Enhedslisten er et gennemført hyklerisk og useriøst parti. De præker ligestilling for (hvide) mennesker, men ønsker samtidig Danmark invaderet af den mest kvindefjendske ideologi på jorden, Islam. Et politik de har haft succes med at få andre med på, og som ad åre vil kræve at samfundet underlægger sig den islamiske sharialov.

  Kommentar by JC — 25. september 2021 @ 11:45

 3. PERNILLE Skipper er en lille dum gås og en stor hykler. Hun er fuldstændig magen til Rosa Lund, Eva Flyvholm, Mai Villadsen, Jelved, Zenia, Sofie Carsten, Dyhr Olsen, Stine Bosse, DR-kvinderne og de alternative kvinder osv. Meget tyder på at de kun har een lille underdimensioneret og hashskadet hjerne til rådighed. De skiftes til at låne den hvergang de skal udtale sig til offentligheden. Resten af tiden er de no-brainers.

  Kommentar by BENT A — 25. september 2021 @ 12:08

 4. Pernille Skipper skipper ærlighed og anstændighed. Ligesom Stalin.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 25. september 2021 @ 13:18

 5. Hendes manglende barsel handler så vidt vides mest om en magtkamp, der pågår internt i det lille røde fascistparti. Gik hun på barsel skulle pamperfascisten Johan Simpel, eller noget i den retning, ham der er villig til at tale offentligt om de masseaflivninger af mennesker man påtænker, hvis man el får magten, nemlig indkaldes som erstatning. Er refereret et eller andet sted i MSM.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 25. september 2021 @ 13:24

 6. Jeg husker billedet med ænderne, og jeg har flere gange spekuleret på hvordan disse åh så gode mennesker sørger for at familien med evt. ællingerne overlever livet i en lukket gårdhave. Andemor vil søge mod vand med sine ællinger. Har de mon vand nok i baggården? Eller er de bare dyrplagere?
  En erindring fra Lyngby Mølle rinder mig i hu: En fortvivlet gråhåret dame rendte rundt med en flok ællinger fra en baggård i en papkasse, og hun endte med at læsse dem ud i mølledammen, hvorefter ællingerne blev druknet af nogle tilstedeværende andemødre.

  Kommentar by ino — 25. september 2021 @ 13:45

 7. TVUNGEN øremærket barsel til mænd er udelukkende en feministisk-marxistisk politik som går ud på at handicappe mændene, så “superdygtige” politiserende kvinder kan tilrane sig flere velbetalte jobs. Metoo bevægelsen og DR-kvindernes hetz mod mændene med udspring i 15-20 år gamle julefrokoster, er noget af det samme.

  19 ud af 20 politik-kvinder er økonomiens, mændenes og civilisationens fjender.

  Kommentar by BENT A — 25. september 2021 @ 14:38

 8. Til 5

  https://piopio.dk/partifaelle-raser-over-pernille-skippers-skippede-barselsorlov-ret-klamt

  Kommentar by Anonym — 25. september 2021 @ 15:24

 9. Pernille Skipper er en del af den bestemmende klasse, som føler sig højt hævet over andre! Hun vil pådutte andre barselsregler, hun ikke selv kunne drømme om at overholde.
  Mette Frederiksen tordnede mod ressourcestærke forældre som valgte folkeskolen fra og meldte deres børn i privatskole, hvorefter hun grædende forklarede at lige netop hendes datter havde brug for en lilleskole som hun udtrykte det! Hun kunne tilsyneladende ikke forstille sig at andre forældres børn havde samme behov! Og at de måske ikke havde lyst til at blive udskammet!
  Carolina Magdalene Meier skosede andre for at at holde ferie i udlandet og for at flyve, men hvis man studerede Carolina’s facebook, kunne man se hende smilende fra eksotiske rejsemål, som hun med sikkerhed ikke var cyklet til!
  Pia Olsen Dyhr udskammede og udskammer folk som tjener på boligsalg, hvorpå hun selv tjente kassen på en bolig og købte en eksklusiv lejlighed!
  En anden Alternativet folketingsmand gad godt nok ikke rejse til folkemøde på Bornholm med tog og skib, han fløj! Men i følge ham skal vi andre tage toget og skibet!
  Moral er godt dobbeltmoral er dobbelt så godt.
  I øvrigt er der langt flere borgerlige end røde folketingsmedlemmer, som har deres børn i folkeskolen. Tænk lige lidt på det!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. september 2021 @ 16:32

 10. Det var satans. Så hvis man stemmer på totalitære diktatorer, ender man med totalitært diktatur. Det havde jeg ikke set komme…

  Kommentar by Lider af danskhed — 26. september 2021 @ 06:53

 11. I Danmark har vi ingen diktator. Til gengæld har vi 175 tyranner som tyranniserer, snyder, narrer, udnytter, sjofler og udskifter os.

  Kommentar by BENT A — 26. september 2021 @ 09:06

 12. Den små Pernille Skipper er som bekendt gift med Oliver Routhe Skov, der er tidligere “journalist” på TV-Avisen.
  Routhe Skov er imidlertid fra 2020 blevet pressechef for Kneppe Kofod i Udenrigsministeriet.

  Meget kan man beskylde de røde for, men kammerateri, vennetjenester og pamperi er de sgu rigtig gode til…

  Kommentar by Revisoren — 26. september 2021 @ 11:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper