29. september 2021

Mikkel Andersson: “… politiske holdninger afspejler ikke kun et kryds på en seddel hvert fjerde år”

‘Flygtninge sulter og dør – nu har regeringen sendt pigtrådshegn, der lemlæster og koster liv til Europas ydre grænse for at holde dem ude’, lyder en overskrift på Berlingske.dk. Jeg har et abonnement, men burde nok opsige det, for det er ikke en enlig svale. Sådanne vinkler er desværre mere reglen end undtagelsen, også på Berlingske.

Mikkel Andersson på Kontrast.dk – Mediedanmark, we have a problem.

“Selvfølgelig er der et problem med en massiv politisk overrepræsentation, for politiske holdninger afspejler ikke kun et kryds på en seddel hvert fjerde år, men en prioritering af, hvilke problemer, tematikker og sager der fortjener opmærksomhed og bør dækkes af medierne.

For altså: Er integration og indvandring et større problem end klima? Er en af verdens højeste skattesatser et større problem end angiveligt lave overførselsindkomster eller sygeplejerskers løn? Er det største kønsrelaterede problem i Danmark manglende kvinder i bestyrelser, eller at mænd dør tidligere og massivt overrepræsenterede på samfundets bund? …

Er det det mest væsentlige i forhold til frivillige for Islamisk Stat, at deres børn ikke kan komme til landet, eller derimod at Danmark risikerer at agere taxiselskab for deres forældre, der aktivt har støttet et folkedrabsregime, som – med held – promoverede terrordrab på landets borgere? …

Hvorfor bliver det en sendefladeryddende mediehistorie, som angiveligt illustrerer dybtliggende racistiske strukturer i samfundet, at en kvinde med indvandrerbaggrund i Kastrup havn bliver overfuset af en fuld etnisk dansk mand, mens historier om indvandrerdrenge, der begår ydmygelsesvold og overfalder etniske danskere, ofte unge mænd, i flok, i de fleste medier behandles som simple kriminalhistorier, hvor spørgsmålet om, hvorvidt dette repræsenterer nogen tendens eller bagvedliggende strukturelt problem, ikke berøres. Det ville være svært at forestille sig det tårevædede interview i Aftenshowet, hvor en etnisk dansk dreng fortæller om chikane og trusler fra jævnaldrende indvandrere, mens der med den største selvfølgelighed bliver lavet sådanne med personer, der har oplevet racistisk overfusning.

Problemet er ikke, at journalister vægter emner forskelligt; problemet er, at temmelig mange vægter på præcis samme måde og forsøger at gemme disse vurderinger bag rituelt aflirede mantraer og besværgelser om tilstræbt objektivitet og faglighed.

(Berlingske, 28. september 2021: Flygtninge sulter og dør – nu har regeringen sendt pigtrådshegn…)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/122004/trackback

20 Comments »

 1. Der er ingen ende på næstekærligheden, den omsorgsfulde bekymring og den mest avancerede humanisme, når det drejer sig om tilrejsende/invaderende arabere og afrikanere. Så sættes alle sejl til, og gavmildheden med andre folks penge (skatteborgernes) er nærmest uendelig, ligesom man i kor påberåber sig konventionerne, menneskerettighederne og alle migranters ret til at blive huset, forsørget og serviceret, hvorsomhelst de får lyst til at slå sig ned.

  Pt. foretrækker de fremmede Danmark og Sverige hvor alle og enhver fra dag 1 er sikret større rettigheder end de to landes egne borgere. Den oprindelige befolkning i begge lande betragtes af politikerne som stemmekvæg og malkekvæg, som 3. klasses untermenchen man roligt kan diskriminere, ignorere, grine af og spytte på.

  De skal jo alligevel kasseres og udskiftes, så dem er der ingen grund til at tage alvorligt. Det er de ihvertfald enige om i Stockholms og Københavns nomenklaturaer, samt i kliker som EL, R, SF, V, K, LA, DF og DR.

  Kommentar by BENT A — 29. september 2021 @ 01:43

 2. På trods af at jeg er socialdemokrat.. Godt vi fik ‘Kontrast’ – et medielandskab/land uden opposition er reelt et diktatur.

  Kommentar by anno — 29. september 2021 @ 01:45

 3. Faktisk er der tusindvis af danskere som lider, fryser, pines, lemlæstes eller dør som følge af de politiske zombiers arrogance og kynisme overfor vanskeligt stillede syge, gamle, unge og voldsramte/ gældsplagede/ boligsøgende danskere, men det interesserer ikke MSM nær så meget som fjerne og fremmede folkeslags problemer.

  Til nødstedte danskere er der ingen grædekoner i radio og tv, ingen opvarmede telte, ingen særlove, ingen medfølelse, ingen ekstra bevillinger, ingen gratis boliger, ingen retfærdighed. Ikke andet end hån, forringelser og kold ligegyldighed.

  Kommentar by BENT A — 29. september 2021 @ 02:08

 4. Pigtråd er godt, men ville have været bedre i 2015 da vi for alvor blev invaderet af arabernes kneppeaffald. Med hensyn til opvarmede telte kunne man overveje om man kunne spare på opvarmningen om vinteren, så de muslimede parasitter får lyst til andre græsgange..? Altid noget at Frankrig nu har beskåret antallet af visa fra magreb landene, fordi de har været fodslæbende med at tage imod deres egne udviste borgere. Det burde den danske regering også gøre. Tit for tat.

  Kommentar by Knee grow floydd — 29. september 2021 @ 02:22

 5. #3BENT.A KL.O2.08.
  Nej nødstedte danskere er der ingen der vil ha. De kan ta hen hvor peberet gror eller synke i den bare jord.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 29. september 2021 @ 05:21

 6. Berlingske har tabt både sutten og logik.

  Pigtråd er jo ikke blevet levende og automatisk af sig selv aktivt dræber og lemlæster. Berlinger er det rene barnagtige vås.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 29. september 2021 @ 07:19

 7. Tysk TV fortalte om en båd med immigranter fra syrien. Den var overfyldt , men man hørte da at 15 af dem var kristne, så de blev smidt overbord af de andre.

  Kommentar by Michael Unna — 29. september 2021 @ 08:41

 8. Dagbladene lever på lånt tid.
  Snart læses de kun af politikere, der er i tvivl om, hvad de skal mene.

  Kommentar by Bastardo — 29. september 2021 @ 08:44

 9. Den såkaldte “borgerlige” avis Berlingske blev for nogle år tilbage opkøbt af et suspekt belgisk foretagende.
  Måske der sidder nogle sharia-typer i baggrunden, og trækker i trådene?

  Kommentar by Revisoren — 29. september 2021 @ 09:03

 10. Journalister er røde, 80% stemmer rødt, hver fjerde er revolutionær marxist, hver femte ville stemme på de Radikale, et værdipolitisk stort set lige så ekstremistisk parti som Enhedslisten. Hver tiende stemmen lidt blødere socialistisk SF, et parti som støtter op om Anne Grethe Holmsgaard som rigsretdommer, og dermed udnævner en terrorsympatisør! Hun nægte at tage afstand til et terrorangreb i Israel hvor 35, heraf flere børn, blev dræbt hun nægtede ligeledes at tage afstand til terrorangrebet mod de Olympiske Lege i München, hun holdt møder med de terrorister, der styrede Blekingegadebanden, og hun og hendes parti kom med en fælles udtalelse sammen med terroristerne. Hun var dengang medlem af VS, det ene af tre partier som dannede Enhedslisten, de to andre var SAP og DKP.
  Nu bliver vi tudet ørene fulde på DR.dk at journalister er professionelle nok til ikke at lade deres journalistik påvirke af deres politiske ståsted! – Den lader vi så stå lidt – gad vide om de virkelig tror at folk hopper på den! Man behøver bare lytte til P1 og tænde for nyhederne på både DR, TV2 og TV2 News så kan det afkræftes på stedet.
  Journalister lyver sjældent, men de lyver ind imellem, med deres valg af historier, deres vinkling af historier, deres valg af “eksperter” og især deres fravalg og eksponering af historier driver af venstreradikale holdninger!
  Bare et par enkelte eksempler. F.eks har ingen journalist på MSM beskæftiges sig med det problematiske i at udnævne Anne Grethe Holmsgaard til dommer i rigsretten! Og hvis nogen har er det så undereksponeret at ingen har opdaget. Det burde være forsidestof!
  Bomben i et pænt middelklasse kvarter i Göteborg er kun sporadisk nævnt og der er slet ikke skrevet om at det evt. kunne være terror eller et attentat mod en politimand, der havde vidnet mod en af klanerne/banderne. Det burde også være forsidestof!
  Det er netop hele humlen, de vælger historier, vinkling og eksponering ud fra en venstreorienteret vinkel! Historier der passer ind i deres agenda blæses op, og historier der ikke passer ind dysses ned!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. september 2021 @ 10:52

 11. Ja, men det er jo netop ikke meningen at flygtningene skal forcere pigtrådshegnet. Det skal afskrække dem fra at gøre det. Hvis de er dumme nok til alligevel at gøre det, er det jo dem selv der er ansvarlige for de rifter de får. Og så kan man spørge: Hvad er værst, at drukne på Middelhavet eller at få nogle rifter fra pigtrådshegn.

  Journalisterne helmer ikke før alle europæiske grænser, internt og eksternt, er væk, og der er fri indvandring til Europa. Det er et fedt hvilket medie journalisterne er ansat på. De arbejder dag og nat på at manipulere vælgerne i Enhedslistens retning.

  Det lykkes dem gang på gang at få politikerne til at blive bløde i knæene og give efter. Gang på gang trækker regeringen flygtningestramninger tilbage, efter at have været gennem pressens vridemaskine. Hvornår vil politikerne tage mere hensyn til sine vælgere end til de venstreekstremistiske journalister?

  Man må håbe at flere og flere dropper de dyre aviser, der aktivt kæmper mod befolkningens interesser og arbejder for landets fordærv.

  Kommentar by JC — 29. september 2021 @ 11:03

 12. Kontrast er et af de mindre dårlige medier, selvom Mikkel Andersson gerne deltager i udskamningen af nationalister. Kontrast huser blandt andet podcasten “Nej til Nyt”, som godt kan anbefales.

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. september 2021 @ 11:13

 13. Koranen indeholder anvisninger på grove systemiske og strukturelle overgreb på anderledes tænkende. Islam er systemisk og strukturelt racistisk, idet egenskaben “rettroende muslim” påtvinger rettroende systemisk og strukturel diskriminering mellem kristne og muslimer.
  Muhamedanere skal være danerne underdanige i Danmark – vedtag en lov som forbyder muslimer at opholde sig i Danmark så længe kristne ikke må opholde sig i Mekka. Ellers bliver Danmark urent område.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. september 2021 @ 11:49

 14. Kommentar by Peter Nielsen — 29. september 2021 @ 11:13

  Er ikke udpræget glad for dem. De udskammer nationalister også mener de at der er plads til fremmede forsat. Lidt ligesom de radikale så tror de på det lykkedes om 20-30 år.

  Du kender sikkert Eric Kaufmann og han arbejde, hvor han er konsulent for den britiske regering. Hans arbejde går ud på at adressere diverse samfundsmæssige problemstillinger i fokusgrupper, så man finder ud af hvordan de etniske-befolkninger i diverse lande bedst tage imod omvæltning af deres demografi. Han har skrevet to bøger.

  Rethinking Ethnicity og senest White-Shift

  Ham forguder de.

  Kommentar by Kinesersnot — 29. september 2021 @ 11:54

 15. Kommentar by Revisoren — 29. september 2021 @ 09:03

  Det bare neoliberalister der kun tænker på vækst og er ligeglade med nationer og kultur. Jo flere åndsløse forburger fra den tredje verden, dets bedre syntes de der er. Berlingske er finanselitens lakajer.

  Kommentar by KineserSnot — 29. september 2021 @ 13:04

 16. Kommentar by Den Nervøse — 29. september 2021 @ 10:52

  Man kan også undre sig til over at dommen imod den 24-årige, som handler om terror ikke bliver særligt dækket.

  Kommentar by KineserSnot — 29. september 2021 @ 13:06

 17. Kommentar by anno — 29. september 2021 @ 01:45

  Kontrast er lidt mærkelig de har lige haft tema om venstre snoet journalistik. Men der har ikke være fokus på fænomenet ‘Konstruktiv Journalistik’, same Danske Medier har omfavnet eller den tilgang som bliver dikteret i EU eller vis andre internationale aftaler som f.eks Marrakesh, hvor det bliver gjort klart at minoriteter og deres kultur ikke skal omtales i negative sammenhænge.

  Kommentar by KineserSnot — 29. september 2021 @ 13:13

 18. Kinesersnot — 29. september 2021 @ 11:54:

  Ja, der er mange problemer med Kontrast, det er jeg helt opmærksom på. Det er også derfor at jeg ikke kalder dem “gode”, men kun “mindre dårlige”, da de trods alt anerkender visse problemer med invasionen.

  Selvom Kontrast nok virker som en slags “gatekeepers”, så kan de forhåbentlig også inspirere nogen til selv at lede videre …

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. september 2021 @ 14:21

 19. Opsig Berlingske, den er ved at være for rød

  Efterhånden som færre vil betale for pressen vil det få flere til at åbne øjnene for hvilken enorm rød gøgeunge DR er

  Desuden vil DR have endog meget svært ved at undlade at propagandere endnu mere i et medielandskab hvor de tilsidst vil være den sidste store spiller,muligvis sammen med deres trykte udgave kaldet “politiken”

  De vil bringe så vinklede historier så folk helt mister tilliden til dem ala det der skete for Pravda i sovjetunionen

  Det vil fremskynde deres fald ,eller bare få dem til at fremstå som komiske

  Kommentar by Geden — 29. september 2021 @ 16:03

 20. Ja, mediernes fortielser er værre end fake news. Én ting er, at man laver en tvivlsom vejrudsigt anno 2050. Men man vil i hvert fald ikke lave en lignende nyhedsprognose om muslimsk vold og terror anno 2050, der med større sikkerhed ville blive et dramatisk landkort. https://ekstrabladet.dk/nationen/vild-debat-om-vejrudsigt/8884144

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 29. september 2021 @ 18:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper