30. september 2021

Pelle Dragsted: ‘Coronakrisen viste os, at vi kan lukke brancher ned’, “… omdisponere produktionen”

Kriser kan bruges ideologisk, og Enhedslisten Pelle Dragsted håber naturligvis, at Mette Frederiksen benytter coronapandemien til at lukke uønskede branchen, og nationaliserer private erhverv. Han forklæder de kommunistiske læresætninger bag ‘mere demokrati’, men som han sagde i AFA-videoen fra 2002: ‘By all means necessary‘. Citater fra et nyligt Politiken-interview.

“Regeringen fortjener stor ros i håndteringen af coronaepidemien for at gøre op med den såkaldte nødvendighedems politik, hvor man har haft nogle meget stramme ortodokse regler i den økonomiske tænkning, der har begrænset meget kraftigt, hvad demokratiet kunne vælge at gøre. … Under coronakrisen kunne politikerne pludselig spille en langt større rolle i de økonomiske beslutninger, og det har været utrolig gavnligt. Derfor er det stærkt bekymrende, at regeringen med det seneste reformudspil, ‘ Danmark kan mere I’, nu vender tilbage til den nyliberale ortodoksi.”

“Markedskræfterne kan ikke i sig selv sikre svaret på de kriser, vi står over for. De er ikke i stand til at levere svaret på ulighedskrisen, altså det, at vi ser en fuldstændig vanvittigt eskalerende ulighed internationalt. De er heller ikke i stand til at levere på demokratikrisen…”

“Jeg ved, at det var hardcore for minkavlerne – men coronakrisen viste os, at vi kan lukke brancher ned og kompensere dem. Vi kan omdisponere produktionen. … Samme tankegang har vi brug for ift. klimaet. Vi skal prioritere de knappe ressourcer til de grønne teknologier.”

Vi skal tage magten tilbage over økonomien. Mette Frederiksen har en gylden mulighed for at blive den næste store landsfader, der fører velfærdsstaten ind i det næste historiske kapitel, nemlig som en grøn velfærdsstat. Regeringen lovede et opgør med en syg kapitalisme…”

(Collage: Facebook)

Oploadet Kl. 00:32 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/122025/trackback

23 Comments »

 1. ‘By all means nessacery’

  Bare til orientering. Det staves: “necessary” :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. september 2021 @ 00:38

 2. “et opgør med en syg kapitalisme”

  Den syge kapitalisme kan sagtens være med til at finde løsninger på problemer. Var det aktivister i Tvind eller privatkapitalistiske Vestas som for alvor fik sat skub i noget med vindmøller?

  Kommentar by BE — 30. september 2021 @ 01:40

 3. “Vi tyranniseres med falske kriser”….

  Og hvem er det som tyranniserer os? Det er de magtsyge, de herskesyge og de hensynsløse. Og til dels er det os selv. Som vælgere hjælper vi ihvertfald til.

  Vi burde forlængst have lagt kommunismen og alt totalitært bag os. Men i stedet har vi slugt utallige løgne råt og har ageret som medløbere og nyttige idioter. Selvfølgelig er der undtagelser, men er de ikke et mindretal pt., efter MSMs og skolers hjernevask gennem årtier?

  Egoister, hyklere, tosser og korrupte…….samt forrykte fanatikere og skumle lyssky typer har sluttet sig sammen mod de naive, godtroende, passive og historieløse.

  Politikens artikel er en parade af snedige marxistiske formuleringer. “En grøn velfærdsstat”. Ordet grøn betyder her rød. Det er ikke kapitalismen der er syg, for den er ikke en ideologi, og ordet betegner blot køb, salg og marked. Og alle kommunister er vilde efter at skrabe kapital til sig. De elsker penge og magt. Magt til at udplyndre og bestemme over andre. Ordet grøn bruges ligesom co2, “klimakrise” “ligestilling” og “berigelse” m.m. til at bedrage os.

  Det som kommunisme ender i er altid diktatur og retsløshed, samt fattigdom og elendighed til almindelige borgere. Det viser alle erfaringer.

  Pelle Dragsted har en meget fjendtlig eller negativ holdning til erhvervslivet og virksomhederne. Han er tilhænger af statsligt reguleret planøkonomi, selvom den alle steder, sidst i Venezuela, har været en fiasko. Men Pelle er pseudo-intellektuel og faktaresistent.

  At han med kommunisme vil redde Danmark ud af “demokrati-krisen” er latterligt. Det svarer til at en mand tilbyder at slukke din tørst med en liter strandsand, eller til at nogen vil slukke en brand ved at hælde benzin på.

  Pelle er en vaskeægte molbo. Han mener vel også at det var smart da otte molboer bar en mand ind i en kornmark på en dørplade, for at han ikke skulle træde kornet ned.

  (de røde og andre totalitære har siden 1917 været skyld i talrige katastrofer og de har terroriseret eller dræbt snesevis af millioner mennesker. Borgere, bønder, mænd, kvinder og børn)

  Også nutidens Danmark er tæt på afgrunden pga. totalitære tankesæt.

  Kommentar by BENT A — 30. september 2021 @ 01:49

 4. Kommunister/Enhedslisten har aldrig svaret på noget som helst.
  Heller ikke Dragsted.

  Det burde vel være nok, at kigge på alle de lande, hvor man har har forsøgt sig med hans ideer, visioner mm.
  Jeg synes, der er lidt mange skræk eksempler på dysfunktionelle kommunistiske samfund.
  Jeg synes ikke vi skal være det næste eksperiment.

  Men der er åbenbart mange, især unge, der synes det.
  Har overvejet om de alle tror de bliver en del af ‘overklassen’ i det nye tusindsårsrige?
  De kan jo ikke være klar over, at de bliver en del af den store masse, man kan skalte og valte med, som systemet ønsker.
  Ellers ville de vel ikke støtte Enhedslisten ?
  Og det bliver ikke kønt.
  Og farvel til at alt det, de tager som en selvfølgelighed i dag.

  Kommentar by Hema — 30. september 2021 @ 05:35

 5. Det er heller ikke tilfældigt, at jeg har hørt, at partiet – De grønne – fra Tyskland bliver omtalt som melonpartiet: De er grønne udenpå og røde indvendig?

  Der er vel ikke særlig langt fra ligheden mellem et grønt parti fra Tyskland til en grøn velfærdsstat i Danmark?

  Kommentar by Karsten Lund — 30. september 2021 @ 06:55

 6. Mette F. som “landsfader”?? Småborgerlige Pelle er da helt bagefter – det hedder da “landsperson”. Eller lands-“individ-med-en-cervix”…

  Kommentar by Limewoody — 30. september 2021 @ 07:23

 7. Man kunne godt få den mistanke at “klimakrisen” er opfundet for at bane vejen for Pelle Dragssteds kommunistiske revolution!
  Han afslører i alle tilfælde hvor uhyggelig en person han er!
  Hvornår har kommunismen været andet end fordeling af fattigdom?
  Til dem som kunne fristes af retorikken, så husk lige at Pelle brugte Hugo Chavez Venezuela som et forbillede. I dag nogle få år efter er Venezuela måske verdens mest mislykkedes stat, i hård konkurrence med et andet kommunistisk diktatur Nord Korea.
  Hvis Pelle kommer til magten, så flytter jeg!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. september 2021 @ 07:35

 8. Jamen, dog!!?? Må man gå ud fra at socialracisten Pelle i første omgang tænker på “forurenende virksomheder” og kapitalistiske foretagender, som ikke retter ind efter Pelle? Helt som De Nationale Socialister i Det Tredje Rige – der ville styre produktionen i den ønskede retning gennem massiv tvang og Lillefar Stalins med tvangskollektivisering, slavelejre og massemord….
  Og fagforeningerne? De skal da lægges ind under “partiets ledende kraft” og holde igen med ublu krav om mere i lønningsposen og andre ublu krav, der i sidste ende skader “miljøet”…

  Gammel vin på nye flasker – og resultatet? Det sås i Sovjet, Kina, Nordkorea, Kampuchea, Cuba, Vietnam…Det skræmmende er ikke, at den forhenværende avis “Politiken” bringer et interview med den totalitære Pelle. Det skræmmende er at hverken den forhenværende avis eller Pelle har lært det fjerneste af de fortrædeligheder socialismen afstedkom. Over 100 000 000 myrdede og mange, mange flere ofre for den “demokratiske” socialisme. Løgn og de bedste hensigter har man da lært både på den forhenværende avis og hos Pelle og hans kumpaner.

  Kommentar by Limewoody — 30. september 2021 @ 07:51

 9. Pelle Dragsted: “Vi har for eksempel sagt i forhold til den yderste højrefløj, da er vi altså parat til at tage den fysiske konfrontation for at forhindre dem i at udvide deres bevægelse”

  Er det mon under indtryk af udtalelser som oven citerede, at Christian Jensen (chefredaktør på Politiken) giver denne perverterede voldspsykopat spalteplads?

  Kommentar by T. Flodur — 30. september 2021 @ 09:03

 10. > Den nervøse 07:35
  Ja,det er da en nærliggende tanke når man ser hvor meget venstrefløjserne bliver støttet af Soros og lignende suspekte personligheder. Og mongol Greta var også støttet af en hovedrig svensker. Dert var der nogen uafhængige som afslørede på en censurtube år tilbage. Den er jo nok taget af.

  Kommentar by Nielsen — 30. september 2021 @ 09:04

 11. EL ønsker AL animalsk produktion i Danmark nedlagt.

  Kommentar by Bastardo — 30. september 2021 @ 09:36

 12. Pelle Dragsted: “Coronakrisen viste os, at vi kan (..)omdisponere produktionen”. “Vi” er i denne forbindelse pluralis majestatis*

  Majestæten er centralkomiteen** af kommunister i Enhedslisten. Den afskaffer markedsøkonomien og det frie marked, som har skabt den velstand, som er grundlaget for velfærdssamfundet.

  Centralkomiteen vil indføre statslig planøkonomi. Den som afskaffede borgernes frie valg og medførte økonomisk og politisk kaos, der medførte at f.eks Sovjetunionen og DDR imploderede i 1989.
  Den bøhmand får Pelle Dragsted&Co svært ved at få flertal for balndt vælgerne. Sporene skræmmer. Derfor vil kommunisterne i Enhedslisten ligesom deres forgængere i f.eks Sovjetunionen, Polen, Tjekkoslovakiet og DDR lave en voldelig revolution? (Husk lige tandbørsten!:-)

  *Pluralis majestatis, (lat. majestætens flertal), en fyrstes brug af vi (el. Vi) i stedet for jeg (jf. kongelige kundgørelser i Statstidende).

  **Centralkomité, øverste ledelsesorgan i kommunistiske partier i tiden mellem partikongresserne.

  Kommentar by Amad — 30. september 2021 @ 09:42

 13. “Klimakrisen” og “Corona-krisen” kører efter helt samme drejebog og støttes af de samme kræfter, der bliver rige og magtfulde på kriserne: Begge usynlige trusler, hvor man benytter dubiøse/manipulerede data og vilde/usikre prognoser om snarlig undergang til at retfærdiggøre overgreb på den enkelte borgers og virksomheds frihed og rettigheder, som angiveligt afhjælper truslen, men som ingen reel effekt har, men som er til stor gavn for storkapitalen, de største virksomheder, multizillionærerne og hæren af FN/EU/NGO-bureaukrater samt de politikere, der får lov til at udleve deres vådeste drømme om at skabe et nyt tusindårsrige beboet af “det nye menneske”. WEF, Soros og det øvrige slæng af globalistiske NWO-fantaster skubber ivrigt på for, at såvel klima som Covid skal føre til hhv. Den grønne omstilling og The great reset. Og det er alt sammen vand på voldsparate Pelles totalitære kollektivistiske mølle.

  Kommentar by RonaldR — 30. september 2021 @ 09:58

 14. https://www.youtube.com/watch?v=GD_cdkKDYWc
  Ingraham warns of coming ‘climate lockdowns’

  Kommentar by k.m. — 30. september 2021 @ 10:19

 15. Den Nervøse 07:35
  Lad mig bare indrømme, min absolutte modpol i politik er Pelle Dragssted! Hvis jeg skulle bestemme skulle han ingen overhovedet ingen indflydelse have!
  Når jeg skriver at “klimakrisen” er designet til at erobre den politiske debat, og få folk til at beskæftige sig med noget andet, end venstrefløjens tabersager! Altså indvandring!
  Er det fordi der ikke er belæg for at påstå, at klimaet forandre sig på grund af menneskelig aktivitet. De ca. 12.000 videnskabelige artikler FN’s klimapanel bygger sine påstande på, kan ikke tages til indtægt for, at der er videnskabeligt konsensus omkring at klimaforandringerne er menneskabte.
  Information skrev at 4000 af de forskere som tog stilling, mente at klimaforandringerne var menneskabte, men det er alt fra nogle få forskere som mente at klimaforandringerne udelukkende er menneskabte, til et stort flertal som mener, at menneskelig aktivitet har nogen til mindre indflydelse. Hvad Information og venstrefløjen glemmer er at 8000 forskere mener, at det kan man ikke sige noget om!
  Desuden er selve screeningen af artiklerne blevet kritiseret for at være designet således, at de artikler som ikke konkluderede at menneskelig aktivitet var væsentlig, ikke kom med i undersøgelsen.
  Konklusion er at enhver videnskabsmand, som ville lave en sammenfatning, som den FN og det meste af verdens venstrefløj er kommet med ville blive dømt for videnskabelig uredelighed!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. september 2021 @ 15:25

 16. Så blev den sørme breaket i DR.
  Sjovt som det er Arbejdstilsynet der afslører Rødgardister afskyelige mentalitet.

  “Skandalen om mobning og krænkelser på Enhedslistens landskontor trækker nu tråde til partitoppen på Christiansborg.
  Dette fremgår af en særdeles kritisk rapport fra Arbejdstilsynet, som gik ind i sagen i foråret 2021”

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/parti-top-fedtet-ind-i-skandale-se-den-hemmelige-advarsel/8883504

  Kommentar by tavsen — 30. september 2021 @ 15:47

 17. AFA = Allah´s Fucking Army

  Kommentar by Christian Sørensen — 30. september 2021 @ 16:13

 18. Pelle Dragsted kunne ikke få armene ned, da kommunisterne med Hugo Chávez i spidsen, fik magten i Venezuela, og Pelle pralede med, den store velstand de fattige nu ville få, når de nye kommunistiske magthavere, begyndte at omfordele den enorme olie-rigdom som Venezuela besad, fuldstændig efter den bog, som også Enhedslisten vil bruge som skabelon her i Danmark, hvis de får magt som de har agt…

  De Kommunistiske maghavere (Partido Comunista) i Venezuela gik med det samme i gang med at omfordele rigdommene, desværre mest mellem Hugo Chávez og de andre kommunistiske spidser, de fattige fik som altid en lang næse, og ikke meget andet, og i løbet af kort tid, enda meget kort tid, fik kommunisterne kørt landet totalt i sænk økonomisk, så alle blev lige fattige, eller lige rige, som Pelle ville sige det, der var dog undtagelser, nemlig maghaverne, de levede i rigdom, og gør det stadigvæk.

  Det er nemlig, som altid i kommunistiske lande, kun magthaverne og til dels lakejerne som lever i sus og dus, alle de andre, må nøjes med krummerne, og krummerne bliver jo altid mindre og mindre, efterhånden som de drysser ned gennem systemet..

  Pelle og de andre kommunister, påstår selvfølgelig, at det er Usa og alle de andres skyld, at landet er gået fra at være det rigeste land i Sydamerika, til at være det fattigste.

  Det kan man så tro på, sammen med julemanden, og at der lever en gud der hedder Allah, som styrer universet…

  Kommentar by Christian Sørensen — 30. september 2021 @ 17:09

 19. Klimakrisen er en reel krise “forstået på den måde”, at det er en krise for gennemførslen af en fornuftig energipolitik.

  Kommentar by Ole Madsen — 30. september 2021 @ 18:10

 20. Pelle-drengen stiller op for gammelkommunisterne i Enhedslisten til kommunalvalget på Frederiksberg.

  Frederiksberg er som bekendt en rigmands-enklave med konservativt styre gennem mere end 100 år totalt omkranset af den ræverøde Københavns kommune.
  Det skal nok blive sjovt at iagttage boligpriserne, der hører til landets højeste, hvis Pelle “AFA” Dragsted efter valget udråber Folkerepublikken Frederiksberg…

  Kommentar by Revisoren — 30. september 2021 @ 22:20

 21. God beskrivelse af Enhedslistens idé om folke(mords)styre, Christian Sørensen 17:09. Enig. Utroligt at så mange hopper på den galej.

  Kommentar by Amad — 1. oktober 2021 @ 09:23

 22. Pelle Dragsted den kommunistiske landsforræder må være den første danske ‘politiker’ der på trods af at han har fået udført det hvide snit sidder i det danske Forbryderting.

  Kommentar by piphans — 1. oktober 2021 @ 09:34

 23. Tilføjelse til Kommentar by Amad 09:42. Enhedslistens socialistiske magtfantasi. Pelle Dragsted: “Coronakrisen viste os, at vi kan (..)omdisponere produktionen”.

  Politbureauet vælges af centralkomiteen.

  Centralkomiteen vil indføre statslig planøkonomi. Den som afskaffede borgernes frie valg og medførte økonomisk nedtur og det politiske kaos, der medførte at f.eks Sovjetunionen og DDR imploderede i 1989.

  Politbureau, (fork.f. politisk bureau), i Sovjetunionen Det Kommunistiske Partis øverste besluttende organ og dermed det øverste politiske beslutningsorgan. Politbureauet vælges af centralkomiteen, som det står til ansvar overfor.

  Kommentar by Amad — 1. oktober 2021 @ 09:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper