2. oktober 2021

Lovudkast: Danmark vil kunne give ‘opholdstilladelse til mere end én ægtefælle’, “… til en mindreårig”

“Vi kan under ingen omstændigheder acceptere barnebrude i Danmark.”, pressede socialdemokraternes udlændingeordfører Inger Støjberg tilbage i 2016. Senere stemte han for at sende hende i den igangværende rigsret. I dag er Dan Jørgensen Klimaminister, og således medansvarlig for seneste udvikling.

Fra TV2 Online, der gengiver en historie fra Jyllands-Posten – Regeringen vil give opholdstilladelse til afghanske barnebrude og ekstrakoner.

“Regeringen vil med en særlov lade evakuerede personer fra Afghanistan med mere end én kone eller ægtefæller under 18 år få opholdstilladelse i Danmark. Det skriver Jyllands-Posten på baggrund af et lovudkast.

… På side 70 fremgår det, at regeringen er parat til at bløde op på de gældende regler.

– Det bemærkes, at der efter den foreslåede bestemmelse vil kunne meddeles opholdstilladelse til mere end én ægtefælle eller fast samlever, ligesom der vil kunne meddeles opholdstilladelse til en mindreårig ægtefælle eller fast samlever, står der. …

– De komplicerede forhold under evakueringen i Afghanistan har endvidere medført, at der efter en konkret vurdering og på baggrund af helt umiddelbare humanitære hensyn er blevet evakueret udlændinge, som ikke er omfattet af den politiske aftale af 11. august 2021.”

(Afghanere, der gerne vil evakueres, Kabul, august 2021; Foto: Malay Mail)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/122095/trackback

16 Comments »

 1. Den norske socialantropolog Unni Wikan som opfordrer til, at myndighederne accepterer barnebrude som en del af kulturen blandt asylansøgere fra visse lande:

  “Vi må langt hen ad vejen acceptere, at mindreårige flygtningepiger er gift og får børn“

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. oktober 2021 @ 10:52

 2. Citat: “…der efter en konkret vurdering…er blevet evakueret udlændinge…”.
  Den konkrete vurdering går på, at man for hver enkelt evakueret muslimsk parasit er mere bange for godhedsindustrien og “Den Europæiske menneskerettighedsdomstol” end for det danske folks reaktioner.

  Lidt aktuel opdatering af visen “Her går det godt, fru kammerherreinde”:
  Hallo, hallo, Sofie, hvad skal det sige?
  Er hele Christiansborg brændt?
  Fortæl mig straks, min søde pige,
  hvordan kan det dog være hændt?
  Det gik sådan, fru kammerherreinde,
  at en jihadist satte den i brand,
  da sprøjten kom, ku’ Mette ikke finde
  en brønd, hvor der var spor af vand.
  Og klokken syv i aftenstunden
  var slottet helt brændt ned til grunden,
  bortset fra det, fru kammerherreinde,
  så går det godt, så går det godt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. oktober 2021 @ 11:05

 3. Man har en mening indtil der kommer en muslim forbi.

  Kommentar by ino — 2. oktober 2021 @ 11:11

 4. NEDLÆG OG AFSKAF HURTIGST MULIGT al dansk kultur, alle danske traditioner og normer, og udslet derefter Danmark som danskernes folkehjem, livsgrundlag, hjemstavn og fædreland.

  Danskerne skal jo alligevel udskiftes og etnisk udrenses. Så vi blæser på hvad danskerne mener og har brug for. Det er i korthed de gamle partiers politik.

  Ud på lossepladsen med det Danmark vi kendte og kender. Ind med barnebrude, flerkoneri, evighedsturister, fanatikere, moskeer, overfald, voldtægter og mord, blodige konflikter og hverdagsterror/ stedfortræderkrig. Ud med alle normer, al dansk lovgivning, al velfærd, infrastruktur, indfødsret og danskernes MR. Og giv alle pengene, kvinderne, boligerne, forsørgelses- og pensionsordningerne til de fremmede nu eller lige om lidt, for danskerne gider vi ikke.

  Venezuela, Frankrig, Tyskland, Sverige og Libanon er vores strålende forbilleder. I de fem lande går det fantastisk godt. De er siden 2015 blevet beriget som aldrig før, og er nu velfungerende eksempler på at indvandring og multi-kulti er vejen frem.

  Det sidste vil EL, SF, R og V meget gerne skrive under på.

  Kommentar by BENT A — 2. oktober 2021 @ 12:08

 5. På sigt er jeg ikke i tvivl om, at både bigami og barnebrude bliver tilladte i Vesteuropa inden for en kortere årrække.
  Og uden den mindste protest fra venstrefløjen og de klassiske kvindeorganisationer.
  Bliver spændende at sé, hvor Socialdemokratiet lægger sig i den diskussion.
  Jeg er desværre ikke optimistisk.
  De burde skamme sig
  (Siger en der meldt sig ud af Socialdemokratiet, da Mette Frederiksen i ca. år 2002, præsenterede deres nye kvindeprogram, hvor hun udtalte, at det var lige så forfærdeligt at være kvinde i USA som i Saudi Arabien. Pga af en restriktiv abort lovgivning i nogle stater. Det kan åbenbart stå op mod den grundlæggende undertrykkelse i arabiske lande! Forstå det hvem der kan. Jeg meldte mig ud dagen efter)
  Jeg synes virkelig vores politikere burde tænke over, hvad det er de har gang i.
  Alt det der er bekæmpet i århundreder, er vi ved at sætte over styr på en generation eller to.

  Og så har jeg tænkt på, hvordan et lille hjørne af vores samfund er indrettet.
  Når der kommer en mand med flere koner, hvordan skal man så registrere det i vores it systemer?
  Jeg er temmelig sikker på at der ikke er afsat plads til to eller flere koner.
  Men det er der måske allerede lavet systemer der tager højde for?

  Kommentar by Hema — 2. oktober 2021 @ 12:14

 6. På sigt er jeg ikke i tvivl om, at både bigami og barnebrude bliver tilladte i Vesteuropa inden for en kortere årrække.
  Hema — 2. oktober 2021 @ 12:14

  Det er allerede sket flere gange via familiesammenføring med flere koner og 22-23 børn

  Kommentar by tavsen — 2. oktober 2021 @ 12:42

 7. Er retsstaten allerede ved at bryde sammen. En vaneforbryder fra Afrika blev prøveløsladt med en reststraf på 370 dage. Få dage senere deltog han i et groft hjemmerøveri, fortæller den korte. Danskernes sikkerhed synes ikke at betyde ret meget for juristerne eller retsvæsnet.

  Kommentar by BENT A — 2. oktober 2021 @ 13:20

 8. Hvornår begynder voldtægterne af danske kvinder? – som det sker i USA
  Regeringen har blod på hænderne

  “Overfald på amerikanske kvinder af mandlige afghanske flygtninge i Fort Bliss under efterforskning af FBI.

  Hændelsen kommer efter to afghanske flygtninge, der er sigtet for forbrydelser på en militærbase i Wisconsin
  En undersøgelse er i gang efter et påstået angreb af et kvindeligt amerikansk militærtjenestemedlem af flere mandlige afghanske evakuerede, der er indkvarteret i Fort Bliss.

  FBI har bekræftet at de undersøger begivenhed fra et afghansk flygtningekompleks i Fort Bliss i New Mexico, hvor en kvinde, hvis navn og alder ikke er kendt på nuværende tidspunkt, blev overfaldet den 19. september af en ” lille gruppe mandlige evakuerede.”

  https://www.foxnews.com/politics/fbi-investigating-assault-on-female-us-servicemember-by-male-afghan-refugees-at-fort-bliss

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. oktober 2021 @ 13:25

 9. Kneppe Kofod slikker sig allerede om munden…

  Kommentar by Revisoren — 2. oktober 2021 @ 13:38

 10. Helt klart, så bliver Inger Støjberg også dømt for adskillelse af barnebrude, nu når regeringen giver tilladelse til det kan vi jo godt. Regeringen har det hele i munden, de gør intet ved det. Hvornår ser folk at de bliver snydt, ligesom med Dansk Folkeparti!

  Kommentar by IES — 2. oktober 2021 @ 18:01

 11. ” … på baggrund af helt umiddelbare humanitære hensyn …”

  Så længe vi lader den slags “umiddelbare humanitære hensyn” gå foran Danmarks langsigtede interesser, vil vi ikke kunne rette op på den nuværende katastrofale multietniske situation.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. oktober 2021 @ 19:18

 12. #11 by Peter Nielsen. Jeg er helt enig . Hvornår kommer hensynet til det LANGSIGTEDE ind. Hvordan kan frit i luften svævende og abstrakte “idealer” få så afgørende vægt.?
  Den politiker der vover at stå op for det LANGSIGTEDE og konkrete,- har – tror jeg, en vinder sag. Folk kan godt se det indlysende , det er politisk ledelse der mangler.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 3. oktober 2021 @ 07:22

 13. Der er meget længere fra Christiansborg til det danske folk end der er fra Christiansborg til Bruxelles. Politikerne vil så gerne Bruxelles fordi der er rige muligheder for retræteposter når befolkningen har forkastet dem på borgen! Men for at komme i betragtning til disse retræteposter, så må de være værdipolitiske omtrent som Radikale Venstre. Det er derfor vi ikke får det opgør med konventionerne, som jeg tror befolkningen ønsker. Problemet er, at vi ved faktisk ikke hvad befolkningen ønsker, for der er ikke bare et meningsmålingsinstitut, som tør stille det spørgsmål!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. oktober 2021 @ 11:16

 14. Ja hvis politikerne prøver at forhindre pædofile ægteskaber og tvangsægteskaber ender de jo i en rigsret :-) :-) :-)…(sort humor fra virkeligheden).

  Kommentar by Michael Unna — 3. oktober 2021 @ 15:52

 15. Enig Michael Unna 15:52. De politikere, der har sendt Inger Støjberg for rigsretten, er selv politiske forbrydere.

  Én af de ‘rigsrets dommere’ folketinget har udpeget er Anne Grete Holmsgaard, udpeget af SF. (Det burde efter min mening snarere have været hende der sad på anklagebænken anklaget for bidrage til terror ) Hun støttede terroristers massedrab, som det fremgår af en kronik i Berlingske. Her er et par klip fra kronikken:

  “Anne Grete Holms­gaard, udtrykte forståelse for terror og havde tæt samarbejde med de PFLP-folk, der kørte Blekinge­gadebanden. Lørdag 23.10. skrev Claes Kastholm Hansen i denne avis, at Anne Grete Holmsgaard har udvist antisemitiske holdninger og sympati for terror”

  “Palæstinensiske terrorister begik 1972 en massakre på de israelske sportsfolk, der deltog i De Olympiske Lege i München. 11 sportsfolk blev dræbt, flere af dem brutalt skudt ned på klos hold af palæstinensere. I 1984 blev Venstresocialisternes ledende medlem og folketingsmedlem Anne Grete Holmsgaard spurgt om, hvorvidt hun tog afstand fra denne terror i München 1972, og hendes svar var, at den ville hun ikke tage afstand fra. Men der var også mere moderate kræfter i VS med bl.a. Preben Vilhjelm i spidsen, der i 1979 forsøgte at luge ud i de radikale elementer. Det lykkedes på overfladen, men ikke i virkeligheden. Partiets internationale arbejde lå fortsat i hænderne på bl.a. Anne Grete Holmsgaard og den tidl. leder af Danmarks Naturfredningsforening(!)Lone Johnsen og allerede i 1980 førte de deres politik videre og knyttede nære kontakter med terrorgruppen PFLP”

  “PFLP var den revolutionære palæstinensiske gruppe, der anvendte terroristiske metoder i kampen mod zionismen og Israel. Den havde tæt samarbejde med Sjakalen, Rote Armee Fraktion og Japans Røde Hær. I Danmark var Blekinge­gadebanden selvfølgelig dens stik-i-rend-drenge”

  (Om PFLP) “i realiteten dyrkede den terrorisme, hvad Blekingegadebandens aktiviteter er et eksempel på. Blekingegadebandens indsamling af oplysninger om danske jøder, som Bo Weyman udførte i den såkaldte z-file, var bestilt af PFLPs ledende medarbejder Marwan Al-Fahoum, der var bandens dirigent, og som ofte var i Skandinavien. I 1980 drog en delegation fra VS på tur til Mellemøsten med bl.a. Anne Grete Holmsgaard, Lone Johnsen og Jacob Erle fra partiets ledelse. Under rejsen mødtes partiets folk med ledende repræsentanter for PFLP og besøgte træningslejre (..) dette besøg hos de revolutionære kammerater i Mellemøsten, der mundede ud i en samarbejdsaftale mellem VS og PFLP, hvor man lovede samarbejde i kampen mod den »zionistiske enhed og en total ødelæggelse af denne.« I PFLP-sprog betød det, at man skulle kæmpe både mod Israel, den zionistiske bevægelse og dens potentielle medlemmer, nemlig jøderne.”

  “Når Anne Grete Holmsgaards samarbejde med PFLP var så farligt for ikke mindst danske og europæiske jøder, var det fordi hendes ideologi mindede påfaldende om Blekingegadebandens. Ligesom banden samlede oplysninger ind om jøder, så mente Anne Grete Holmsgaard også, at alle jøder potentielt var fjender, når det endelige revolutionære opgør kom. Det skrev hun i sin bog Zionismens Israel fra 1984.”

  “Anne Grete Holmsgaard var en terrorstøtte med antisemitiske forestillinger. Hun var absolut en fare. Hun har aldrig givet et ærligt svar på de ting, hun stod for”

  Klip fra kronik i Berlingske fredag d. 29. oktober 2010 af Kjeld Hillingsø, pens. generalløjtnant og Bent Blüdnikow, journalist:
  https://www.berlingske.dk/kronikker/holmsgaard-og-blekingegadebanden

  Kommentar by Amad — 3. oktober 2021 @ 17:13

 16. > A-mad 17:13
  “…så kan vi ikke tage afstand fra dem,selv om de rammer civile mål.” AGH er civilist. Jeg kan kun opfordre alle til at angribe hende,ved at klage over enhver domsafsigelse,som denne vederstyggelige kælling måtte udstede.

  Kommentar by Nielsen — 3. oktober 2021 @ 22:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper