5. oktober 2021

Sverige: 75-årige Lars Vilks død ved trafikuheld – “Det är ännu okänt vad som orsakade kollisionen…”

Søndag eftermiddag omkom den svenske kunster Lars Vilks, da han sammen med to livvagter i en civil politibil krydsede midterrabatten, og frontalt ramt en lastbil på E4 ved Markaryd i Småland. Begge livvagter omkom. Vilks overlevede tre terrorangreb, og intet indikerer i skrivende stund, det var andet end et tragisk trafikuheld. Herboende muslimer jubler ikke desto mindre, og det er ikke kun anonyme profiler. Det er også CBS-studerende, taxichauffører og grønthandlere, dine naboer. Fra SVT.se – Konstnären Lars Vilks och två poliser döda i olycka.

“Konstnären Lars Vilks och två poliser har dött efter att deras bil frontalkrockade med en lastbil på söndagen och började brinna. Även lastbilsföraren är allvarligt skadad.

Det är ännu okänt vad som orsakade kollisionen – men en av hypoteserna är att en däckexplosion orsakat olyckan

– Vi vet ännu inte varför livvaktsbilen har kommit över på fel körbana. Men vi förhör vittnen och har hittat däckrester på E4 innan trafikolyckan, säger Stefan Sintéus, chef för regionala utredningsenheten, på en pressträff på måndagen.

Livvaktsbilar har punkteringsfria däck, berättar Sintéus, men ändå undersöks om det skett en däckexplosion.

… Av okänd anledning har personbilen kommit över på mötande körbana genom ett vajerräcke – och sedan frontalkrockat med lastbilen. Bilen var dessutom ovanligt tung, cirka 4,5 ton, eftersom den användes för personskydd.”

(Collage: Reaktioner på Lars Vilks død fra herboende muslimer, 3. oktober 2021)

Oploadet Kl. 02:04 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/122145/trackback

38 Comments »

 1. Lars Vilks – RIP!!! Tak for din kamp for Ytringsfriheden, uden forbehold. Tak for din altid venlige og høflige stædighed. Tak for at du udholdt årevis af prøvelser, trusler og mordforsøg.
  Mange tanker også til de to livvagters efterladte. Føler med jer.
  Næste gang nogen tager til Kullen, så husk blomster, ved Vilks træskulptur der.
  Lars Vilks, dit arbejde har ikke været forgæves. Håndslag på det!

  Kommentar by Spitfire1940 — 5. oktober 2021 @ 03:13

 2. Almindelig trafikulykke min bare røv.

  Kommentar by Træt — 5. oktober 2021 @ 03:15

 3. Det er ikke helt utænkeligt at der har været pillet ved hjulophængningen eller andet i undervognen. Men sandsynligt er det vel ikke.

  Om de små, svage og spredte protester rundt om i Sverige har nyttet noget, er endnu et åbent spørgsmål. Den svenske regering optræder fuldstændig vanvittigt i denne tid. Det forlyder at man netop (på 14 dage) har inviteret og transporteret yderligere 11- eller 12.000 afghanere indenfor i folkhemmet, hvor de af politikere og journalister er blevet modtaget som velkomne berigere.

  I Stockholm synes den snakkende, skaltende og valtende klasse ikke at have lært nogetsomhelst af de senere års uhyggelige hverdagsterror. Frankrigs, Englands og Grækenlands ulykker og problemer har man også ignoreret.

  Er “eliten” derovre fast besluttet på at afrikanisere, talibanisere og islamisere landet? Selvom det allerede er i frit fald/er blevet til “krigens hus”. Forholdene i Malmø, Gøteborg, Stockholm og mange andre byer er allerede forfærdelige. (se snaphanen og document)

  Om et år eller to har vi endnu et Afghanistan i verden, på tærsklen til København.

  Kommentar by BENT A — 5. oktober 2021 @ 04:04

 4. Kondolerer til Lars Vilks’ efterladte.

  Kommentar by Revisoren — 5. oktober 2021 @ 04:33

 5. Det er vel ikke mærkeligt at muslimer er glade for at en mand, der tegnede deres profet som en hund, har været ude for en ulykke. Det mærkelige er, at vi har valgt at masseimportere dem til Europa.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 5. oktober 2021 @ 05:31

 6. Endnu et offer for politisk og muslimsk terror.

  Desværre så kan Kling og Klang ikke engang finde deres eget røvhul selvom der skulle sidde en perker fast i det, lidt ligesom deres Muhammedanske kollegaer.

  Kommentar by piphans — 5. oktober 2021 @ 05:53

 7. Yallah-arkivet bekræfter sig selv; den ene hjernedøde araber efter den anden, skriver selv, hvor lavtstående de er som mennesker.
  Det vil kræve en indsat som i 1940erne, for at få renset Europa for plagen- men det skal gøres, og det vil blive gjort, som før. Befolkningsgrupper fra fremmede lande, der ikke kan, eller vil opføre sig, må uddrives med alle midler.
  Islamistiske Yallaher hører kun hjemme i Mekka, og dem der ikke frivilligt rejser må fjernes på anden vis. Sindslidende må afvænnes.
  De af de europæiske folks monetære værdier, de har tilsvindlet sig, skal selvfølge konfiskeres tilbage- eller arbejdes af, før afrejse.
  Af hensyn til renholdelse af avlen og genkendeligheden af endnu værre individer end gennemsnittet, vil chipning og langtidsvirkende prævention være en nødvendighed under det kortvarige midlertidige ophold i Europa, før afrejsen til Mekka.

  Kommentar by Hul igennem? — 5. oktober 2021 @ 07:50

 8. Apropos hvad svenskerne kan finde ud af: Sosserne pønser på at ændre grundloven, så de kan regere ved dekret hvis der skulle komme en krise eller en ny farlig pandemi.

  Kommentar by ino — 5. oktober 2021 @ 08:03

 9. Muhammedaneserne, kan selvfølgelig ikke tåle kritik af Deres Førerprofet. Det er hele omdrejningspunktet for Deres etiske og moralske forståelse af omverdenen, og dermed også fordummelsen og afstumpetheden overfor alle de ofre Islam skaber, med dens modbydelige unødvendige etik. Alt det kan virkeligheden bevise både historisk og samtidsmæssigt.

  Hjertelig tak for din indsats for ytringsfriheden Lars Wilks. Æret være dit minde.

  God Tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. oktober 2021 @ 09:36

 10. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  Kommentar by Michael Unna — 5. oktober 2021 @ 09:37

 11. Det er en kriminel handling at fylde landet op med så umodne mennesker. Men vi får da set frugterne af Islam, at vi kan kende dets træ.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 5. oktober 2021 @ 09:42

 12. HVIS MAN sætter sig ind i hvad kommunister, nazister, rødfascister og islamister har bedrevet af terror, tortur og massemord i tidens løb, kan man vanskeligt undgå at blive nervøs og betænkelig ved deres tilstedeværelse. Hvis man er ved sine fulde fem. Det er der så desværre mange vælgere, pladderhumanister og feltmadrasser der ikke er.

  Kommentar by BENT A — 5. oktober 2021 @ 09:52

 13. Det eneste alle disse facebook opslag viser, er at vi ikke bør leve sammen.
  Vi hylder ytringsfriheden, de hader den! Enten må de rejse, eller også må vi!
  Men vi var her først!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. oktober 2021 @ 09:57

 14. Ved de sidste mange valg har mit eneste fokus været at jeg IKKE vil have den slags naboer. Hvis det kommer til det, giver jeg hellere afkald på løn, økonomisk vækst, første pladser i humanisme, ulandshjælp, velfærdsydelser…you name it…..ALLES ZUSAMMEN…hvis jeg kan slippe for disse “naboer”.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 5. oktober 2021 @ 10:25

 15. RIP, Du gamle kriger. Du vil blive savnet.

  Kommentar by Santor — 5. oktober 2021 @ 10:27

 16. Det virker mærkeligt om det skulle være en almindelig traffikulykke.

  Højst ejendommeligt om en politiuddannet fører, med specialuddannelse i køreteknik, skulle kunne miste herredømmet over bilen. Også usandsynligt at et hjul eller dæk i et specielt politikøretøj skulle være defekt. Jeg er sikker på at et sådant køretøj bliver meget grundigt vedligeholdt.

  Det virker meget sandsynligt, at der enten har været en tidsindstillet bombe monteret i et hjul, eller at der på anden måde er udført sabotage mod hjul eller styretøj. Bombeteorien næres af at der så hurtig udviklede sig en eksplosiv brand efter sammenstødet.

  Jeg gætter på at sagen aldrig bliver opklaret. Det vil være ubekvemt for myndighederne at konkludere, at der var tale om sabotage. Dels vil det give det i forvejen pressede politi endnu større arbejdsbyrder, dels vil det give yderligere uro i befolkningen angående de muslimske parallelsamfund, og måske føre til forøget opbakning til Sverigesdemokraterne. Af samme grund er gerningsmændene til stenkastene ved Ystad aldrig blevet fundet.

  Kommentar by JC — 5. oktober 2021 @ 10:28

 17. En anden teori går på, at en eller flere af Lars Vilks livvagter var islamister. Free Speech Blog bringer et foto at ham sammen med en meget mørklødet livvagt. Kan det tænkes at der var tale om en selvmordsaktion? Mere sandsynligt er det vel at islamister i politiet har haft let adgang for at udføre sabotage mod bilen. At der så ryger et par kolleger med, tager man jo ikke så tungt i disse dødsforagtende kredse.

  Kommentar by JC — 5. oktober 2021 @ 10:55

 18. Det bliver spændende at se, om svenskerne tør begrave ham i fuld offentlighed eller om han skal begraves i total anonymitet, som Kurt Westergaard.
  Modsat terroristen, der blev begravet i fuld offentlig med hundredevis der fulgte.

  Og hvem tør møde op til en evt. begravelse?
  Politikerne?
  Præsterne?

  Kommentar by Hema — 5. oktober 2021 @ 10:56

 19. Vi mangler fortsat navnene på de to betjente i den pansrede politibil samt vidneudsagn fra betjentene følgebilen. Og en følgebil er aldrig mere end nogle få meter bag bilen, som de eskorterer.

  Nå, det får vi jo nok aldrig oplyst. Trafikuheld – sag lukket.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 5. oktober 2021 @ 11:05

 20. Når der er personskade i forbindelse med et trafikuheld, bliver det betegnet som en trafikulykke. Medgiver at det er en detalje i sammenhængen.

  Kommentar by Uwe Max Jensen — 5. oktober 2021 @ 11:26

 21. Kunne ulykken være forårsaget af endnu et voldsomt stenkast mod en udvalgt bil?

  Eller kan betjenten som kørte mon være en uopdaget selvmords-jihadist?

  Det er i øvrigt usædvanligt at biler, der støder ind i noget og/eller ruller rundt går i brand (men det er et vanligt filmtrick).

  Kommentar by Kirsten Damgaard, psykolog & engelsklærer — 5. oktober 2021 @ 11:55

 22. Det lugter af muslimsk jihad: en erfaren bilist drøner over midterrabatten netop, som en stor modkørende lastbil nærmer sig. Det minder om piloterne, der fløj ind i World Trade Center. Der var en kæmpe dusør på Lars Wilks hoved. Mon ikke mange selvmordspiloter kunne føle sig fristet. Og hvor mange muslimer er der ansat i det svenske politi? Hvis det er sådan, det er gået for sig, får vi det aldrig at vide.

  Kommentar by Ole Madsen — 5. oktober 2021 @ 15:07

 23. Vanvidsbilister haves også i Sverige. Hvad lyder hastighedsgrænsen på?

  https://www.friatider.se/vilks-livvakt-utreds-vallande-till-annans-dod-efter-vansinnesfarden

  Den polisman som körde bilen med Lars Vilks utreds för grov vårdslöshet i trafik och vållande till annans död efter uppgifter om att fordonet framförts i hastigheter uppåt 160 kilometer i timmen.

  Kommentar by tavsen — 5. oktober 2021 @ 18:08

 24. Svensk politi er vel lullet ind i den svenske feminisme, og den ulykke med Lars Vilks ligner mere en terror action.

  Kommentar by IES — 5. oktober 2021 @ 19:57

 25. En sjældent modig kunstner. Æret være hans minde.

  Kommentar by Cebber Jensen — 5. oktober 2021 @ 20:04

 26. Navnene på de 2 dræbte betjente er kendt.
  Der er tale om to mænd med utvivlsomt svenske navne.
  Har det stående på min PC.

  Kommentar by Træt — 5. oktober 2021 @ 21:44

 27. Kilden til de dræbte betjentes navne: http://www.spmp.se/site2/

  Andreas Rix og David Omelius

  Kommentar by Træt — 5. oktober 2021 @ 22:03

 28. Navnene stod der i går, nu er de blevet slettet.

  Kommentar by Træt — 5. oktober 2021 @ 22:05

 29. Google cache:

  David Omelius ✞ 2021 10 03
  Ålder:

  Kön: Man

  Händelse: Polisinspektör David Omelius dödades i tjänsten när han den 3 Oktober 2021 under uppdrag som livvakt åt en skyddsperson var involverad i en trafikolycka på E4 vid Markaryd, Småland. Livvaktsbilen kom av oklar anledning över på fel sida vägen och kolliderade med en tung lastbil. Båda bilarna fattade eld och Omelius skadades så allvarligt att han avled på platsen. Även Omelius kollega Andreas Rix förolyckades vid samma tillfälle.

  Gärningsman: Olycksfall

  Anmärkningar: Skyddspersonen som färdades i livvaktsbilen dödades också i samband med kollisionen.

  Kommentar by Træt — 5. oktober 2021 @ 22:06

 30. David Omelius arbejde på nærpolitistationen i ghettoen Rosengård i Malmø: https://sverigesradio.se/artikel/4944463

  Han lyder som en rigtig dhimmitibetjent, og det er nærliggende at forestille ham som 5. kolonne

  Även polishuset vid Davidhallstorg och polisstationen i Fosie blev beskjutna för några år sedan. 2004 hittas en bombattrapp vid polisstationen i Rosengård. På den finns en lista med dödshot mot fem namngivna poliser.

  David Omelius är närpolis på Rosengård, han är känner sig trygg på sitt arbete och tänker oftast inte på säkerheten på arbetsplatsen.

  – Hade jag jobbat ute på Fosie, på ett pass i nära anslutning till sprängningen så hade jag nog tänk efter mer. Men det är inget jag tänker på så, det fungerar bra här.

  Kommentar by Træt — 5. oktober 2021 @ 22:10

 31. Islam er alene i sin konstruktion en- Usekulær diktator religion, med et Førerprofetideal helt ned til det bizare i detaljerne-.Derfor kan den ikke tåle kritik af sin Førerprofet, og derfor er den totalt afstumpet overfor alle de unødvenidge ofre den skaber med sin religiøse politiske selvforståelse. Jeg tilader mig (om man vil kalde det arrogant eller ej) ikke at gide at fortælle om alt den undertrykkelse, terror og krig, den direkte er skyld i, da virkeligheden både historisk og samtidsmæssigt tydeligvist totalt klart fremviser det. Hvis vi vil give vores børn og børnebørn en fri demokratisk verden at vokse op i er det presserende vigtigt, vi bekæmper denne modbydelige religion.
  God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. oktober 2021 @ 08:14

 32. Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. oktober 2021 @ 08:15

 33. Undersøges.?

  “Politi har efterforsket Vilks-ulykke af hemmeligt spor | BT Udland – http://www.bt.dkhttps://www.bt.dk/udland/politi-har-efterforsket-vilks-ulykke-af-hemmeligt-spor

  Kommentar by P — 7. oktober 2021 @ 08:26

 34. https://www.rights.no/2021/10/en-paminnelse-til-heksene/
  Den dramatiske bilulykken der Lars Vilks døde har med all tydelighet vist hvilket hat som rører seg blant muslimer i Vesten når de eksponeres for blasfemi. I går sydet kommentarfeltene av både latter-respons over Vilks dødsfall og muslimske påstander om at det var fortjent at den vantro døde. Det er ikke bare Vilks som fortjente å dø. Også vi i HRS fortjener å dø, forklarer den muslimske mannen i sin e-post.

  Kommentar by tavsen — 7. oktober 2021 @ 10:44

 35. Lige nu står Antifa-kællingen Rosa Lund på Folketingets talerstol, og jamrer sig over alle de “racistiske hadforbrydelser” i det danske samfund, og det “racistiske overfald” på islamisten Sikandar Siddique ved Folketingets åbning.

  Men ikke ét ord om Antifa og herboende islamisters overfald og chikane på anderledes tænkende…

  Kommentar by Revisoren — 7. oktober 2021 @ 11:29

 36. Og muslimerne/islamisterne jubler med deres kampråb, ligesom den 11 september (gad vide om de ikke stadigvæk fejrer denne dag).

  Føj for allahen.

  Kommentar by Mads kering — 8. oktober 2021 @ 16:28

 37. > Piphabs
  Én kollege flere kolleger

  Kommentar by ret skrivning — 8. oktober 2021 @ 21:43

 38. > 16:258
  Muhammedanere føjer satan. Han er deres profet. De kalder ham Muhammed.

  Kommentar by Nielsen — 10. oktober 2021 @ 10:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper