5. oktober 2021

Hørt på Radio4: “… og så skal jeg lige advare her. Vi skal da også høre om Donald Trumps røv.”

Jeg kom lige ind i Det Femte Verdenshjørne på Radio4, hvor vært Peter Keldorff nævnte ‘Donald Trumps røv’. Efter nogle minutters Trump-bashing, hvor han henkastet talte om den absurde, forvrængede og forskruede virkelighed i USA, parkerede jeg bilen og hørte ikke afslutningen. Af programoversigten noteres: “… så går de amerikanske komikere amok over Donald Trumps røv.” Ikke et ord om Joe Bidens regeringsførelse i det udenrigspolitiske magasin, men fladpandet hån af den tidligere præsident. Man kalder det public service.

Peter Keldoff, vært: … og så skal jeg lige advare her. Vi skal da også høre om Donald Trumps røv. Det er helt til allersidst i programmet. Mit navn er Peter Keldorff, velkommen til.

… med de nye dokumenter er der igen-igen ingen tvivl om, at Trump-kampagnen lyver, når de fremfører deres store løgn om at der var fusk med valget i 2020. Men det hindrer dem faktisk ikke. Ja, faktisk så har Trump så meget magt over partiet, at det nærmest er et krav til nye republikanere, der vil stige i graderne, at de skal bakke op om Trumps løgne om valgfusk. Ellers så risikerer man, at Trump støtter en anden republikaner i det pågældende valgdistrikt, hvilket ufatteligt tit betyder, at man taber. Så på den måde er det blevet en form for test, at hvis man vil frem i verden i Det Republikanske Parti, så skal man fremføre løgnen om valgfusk. Det er jo bare fuldstændig absurd, derovre i det store Amerika, hvordan man kan leve i en fuldstændig forvrænget og forskruet virkelighed, langt fra sandheden, og at det i øvrigt udover det, truer deres demokrati helt vildt.

Som sagt, så vender vi altså tilbage til Donald Trump sidst i programmet, hvor vi skal høre om hans, ja, det skal vi… og det bliver i enden af programmet.

(The Week, 29. sep. 2021: Trump reportedly hid a colonoscopy to avoid being ‘the butt’ of late-night jokes…)

Oploadet Kl. 10:31 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/122149/trackback

27 Comments »

 1. Jeg er fortørnet over at være tvangsindlagt til at betale for vulgær venstreorienteret marxistisk propagandaradio!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. oktober 2021 @ 10:41

 2. Min uforbeholdne foragt for mediemennesker (med ganske få undtagelser).

  Kommentar by Bastardo — 5. oktober 2021 @ 10:42

 3. Hele ugen, året rundt vil den samme kommende katastrofe blive gentaget, mærkeligt at EU’s årlige terroropgørelse altid domineres af de 2 look-alikes, Socialister og muslimer. (Te-sat)

  Tax cheats fuel right-wing extremism around the world
  https://theweek.com/world/1005619/tax-cheats-fuel-right-wing-extremism-around-the-world
  All of Putin’s allies and affiliates tend to behave like him. Trump (who has been a flagrant tax chiseler his entire life) blatantly used the presidency to line his own pockets. Hungary’s President Viktor Orban has rigged virtually the entire Hungarian economy to flow into the pockets of himself and his inner circle.

  En anden overskrift som jeg ikke gad læse. Vandt demokraterne ikke flertal?

  Why Republicans are blocking Democrats from raising the debt ceiling

  Kommentar by tavsen — 5. oktober 2021 @ 10:52

 4. “Your comment is awaiting moderation”? – Kim, er der problemer med min kommentar i tråden vedrørende advokat Foldschacks kreativitet/udskejelser? (4. oktober)

  Kommentar by T. Flodur — 5. oktober 2021 @ 11:07

 5. Peter Keldorff er vel blot unaturligt utugtig, deraf hans særprægede vinkling.

  Kommentar by DavidK — 5. oktober 2021 @ 11:34

 6. DR er en institution til BEKÆMPELSE af danskerne. Derudover bekæmper den også sandheden, mændene, demokratiet, friheden, familieværdierne og almenvellet.

  For “arbejdet” belønnes DR med over fire milliarder kr. om året. Forkvinden, generaldirektricen, får alene fire millioner kr. i årsløn.

  Det er til at forstå at DR-kvinderne gør sig umage for at bevare politikernes gunst og sympati.

  Kommentar by BENT A — 5. oktober 2021 @ 11:55

 7. PS: Hvis man kan tro diverse kilder, ønsker hyklernes og kolbøtternes højborg at Danmark skal udstyres med et “1984” eller “kafkask” tankepoliti samt endnu flere forringelser af sundhedsvæsnet og den sociale velfærd, så der kan blive råd til endnu mere globalistisk næstekærlighed.

  (de fleste i minkbranchen har vist stadig ikke modtaget så meget som en bøjet fem-øre i erstatning)

  Kommentar by BENT A — 5. oktober 2021 @ 12:02

 8. I dag blev radioavisen vist udskiftet med en lang brandtale af Mette Fupsen som “fastslog” at klima-/co2-“krisen” er helt fantastisk superalvorlig kæmpetrussel mod jordkloden og menneskeheden. Men bare rolig, Mette vil gerne bruge masser af MILLIARDER af kroner på at udrydde co2 molekyler, på rødgrøn omstilling og forhindring af dommedagskatastrofer. Mette er ikke et sekund i tvivl om at hendes politik er den eneste rigtige, den eneste der kan redde os alle sammen fra utallige former for modgang og ulykke.

  Kommentar by BENT A — 5. oktober 2021 @ 12:30

 9. middags-radioavisen….

  Kommentar by BENT A — 5. oktober 2021 @ 12:32

 10. PS: Mette opregnede i sin store tale cirka 150 forskellige alvorlige problemer. Men ingen grund til nervøsitet. For Mette vil løse alle problemerne. Vi vil allesammen snart få det tryggere, friere og meget bedre. Der blev ikke sparet på løfterne.

  Har Mette tænkt sig at udskrive valg i nær fremtid? Det lød næsten sådan.

  Kommentar by BENT A — 5. oktober 2021 @ 12:42

 11. De alternative medier må gå i kødet på Radio4. Så sker der måske det samme som det her.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/radio-og-tv-naevnet-udtaler-usaedvanlig-skarp-kritik-af-radio-loud/8894704
  “Loud gik i luften 1. april 2020. Siden har flere medier dog kunnet beskrive, hvordan radiostationen har kæmpet med lave lyttertal. Det har også givet anledning til stor diskussion på sociale medier.””

  “Siden har flere medier”
  altså har statslige medier gået på strandhugst andre steder, i stedet for selv at gøre arbejdet

  “givet anledning til stor diskussion på sociale medier.”
  endnu en stor del trafik gået tabt for statslige Public Service medierne. Mediestøtten er blevet en osteklokke for de statslige medier.

  Kommentar by tavsen — 5. oktober 2021 @ 12:52

 12. Det er da utroligt som DR-kvinderne har travlt med at være mikrofonstativ for infantile og uvidende skolepiger som Selma Montgomery, Mai Villadsen, Eva Flyvsk, Pernille Skipper og Sofie Carsten Nielsen osv. Alle er de rødglødende klima-aktivister som pludrer løs om emner de slet ikke har forstand på. Men DR bruger dem både som klima-eksperter, landbrugs-eksperter og kultur-eksperter. Ind i mellem bruger man så Lars buksetrold, Martin Lidegård og Jacob Sprællemand etc. som en slags vismænd. :(

  Kommentar by BENT A — 5. oktober 2021 @ 13:10

 13. 12 Comments og Bent A har med gentagelser beslaglagt 50%

  Kommentar by tavsen — 5. oktober 2021 @ 13:38

 14. At bevæge sig ned under bæltestedet er altid sidste udvej for enhver afdanket komiker og/eller standupper: Hvad enten det er for eller bag.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. oktober 2021 @ 15:35

 15. Kommentar by tavsen — 5. oktober 2021 @ 13:38

  Bent A kan med sindsro (hvor blev han af?) tage navneforandring til BENT OVER…med slet skjult opfordring til at stoppe lidt op og en utilsigtet lettere sjofel udlægning af begrebet bend over…høhøhøhø!

  Kommentar by Black Watch — 5. oktober 2021 @ 16:20

 16. #14 Gustav Jensen.
  Det er nemlig rigtigt. Der ER bare ingen egentlig dagsorden.ikke noget man er for.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 5. oktober 2021 @ 16:37

 17. Black Watch — 5. oktober 2021 @ 16:20

  Det undrer mig i den grad, han ikke selv kan se det. Godt han ikke kender til P.P.S. Han burde tage et kursus. Begrænsningens Kunst.
  ———————

  Mon Simon Andersen snart finder nyt job igen igen?

  “Simon Andersen er helt klar til at efterleve de krav, som Radio- tv-nævnet har til kanalen Loud”

  Kommentar by tavsen — 5. oktober 2021 @ 18:02

 18. Det står VIRKELIG SLEMT til med DR. Flere og af udsendelserne lyder som om de kommer fra mikrofoner opstillet i psykiatriske afdelinger eller gummiceller. De infantile rablerier man sender ud til lytterne, er så fjollede, vanvittige og fanatiske, at man kan komme til at tænke på Goebbels tale “Wolt Ihr den totalen krieg?” Ihvertfald skal der nu føres en total krig mod co2. Den uskadelige og nødvendige luftart som DR nu kalder en klimagas. Som om co2 vil gasforgifte os. Oveni påstås det at planetens, menneskenes og naturens overlevelse kun kan sikres med vildt fanatiske co2 “klimamål” der kun kan nås ved brug af tonsvis af skatteborgernes surt indtjente penge. (over 2-300 milliarder kroner)

  Hysteriske, skingre og overambitiøse typer som Greta Tunfisk, Mai Villadsen, Selma Montgomery og Maria Gerding fra DKs naturfredningsforening føres frem som kronvidner på at det slet ikke kan gå hurtigt nok med klimaredningen. Og helst skal landbrug med kvæg og kornmarker m.m. afskaffes.

  Selvom der er masser af beviser/indicier for at co2 skræk-propagandaen udspringer af særinteresser og snedig brug af kvarte sandheder. Et stort politisk og ideologisk bluffnummer, som påvist af Lomborg, Svensmark, PragerU, solforskere og mange andre videnskabsmænd.

  Helle T-S var også i radioen i dag. Hun lod forstå at hun havde været feminist fra hun var 12-14 år, og med tiden var blevet mere og mere optaget af alt med kvindesager, feminisme, racisme, liberal kvindekamp, LGBTQ, rap-musik osv. Mon ikke hun var forfærdelig at høre på for de fleste nogenlunde normale mennesker?

  Kommentar by BENT A — 5. oktober 2021 @ 18:17

 19. ot: Meget alarmerende oplysninger på alle de kendte net-aviser, om “vacciner”, om indvandring, om terror, vold og mord osv.

  Kommentar by BENT A — 5. oktober 2021 @ 21:30

 20. De medier skatteyderne ufrivilligt betaler misinformerer om de væsentlige nyheder. Både de nationale og de internationale. Et af dem er Radio4, der koster skatteyderne 70 mio kr om året, uden at de nogensinde har bedt om den. På et frit marked ville ingen købe abonnement på Radio4 og ingen ville lytte til den. Det er der næsten heller ingen, der gør nu, hvor det er ‘gratis’ dvs betalt af staten dvs tvangsbetalt af skatteyderne.

  Hvorfor misinformerer de om væsentlige nyheder og bruger så meget tid på venstreorienteret politisk holdningspåvirkning? Er det i det hele taget lovligt, når de er statsejede?

  Og hvorfor bruger de tid på at håne den tidligere amerikanske præsident,Trump, når den nye, Biden, så indlysende er en katastrofe bl.a. i forbindelse med kapitulationen og den katasrofale tilbagetrækningen fra Afghanistan? Det burde medierne have formidlet som hans politiske selvmord.

  Hvorfor nægter de at omtale valgsvindlen ved præsidentvalget i 2020? Den kan uden videre konstateres ud fra forskellen mellem valgdeltagelsen ved præsidentvalget i 2020 sammenlignet med tidligere præsidentvalg? Der er helt indlysende tale om en helt anderledes afstemning i 2020. Når man ændrer afstemningsmetoden, bliver resultatet selvfølgelig anderledes, det siger sig selv. Når enhver ukontrolleret kan putte udfyldte stemmesedler i postkassen, som bliver talt med i valgresultatet, er det selvfølgelig ikke et ‘typisk’ demokratisk valg.

  Præsindentvalg i USA:
  2020. Valgdeltagelse 66.8%.
  2016. Valgdeltagelse 55.7%.
  2012. Valgdeltagelse 54.9%.
  2008. Valgdeltagelse 58.2%.

  Som det fremgår, skiller valgdeltagelsen sig ud i 2020 ved at være meget højere end ved ALLE foregående præsidentvalg. Hvad er forklaringen? 2020 er selvfølgelig ikke et præsidentvalg, der er sammenligneligt med nogen tidligere amerikanske præsidentvalg.

  Kommentar by Amad — 6. oktober 2021 @ 17:00

 21. Hold Da kæft. For et Stå af. Farvel. Lars Vilks leverede. 2021. 20 år efter 11 September.

  Kommentar by Ole Larsen — 6. oktober 2021 @ 18:47

 22. Kommentar by Amad — 6. oktober 2021 @ 17:00

  Grundet Covid19 brevstemte over 100 mio. amerikanere. Så intet bevis på valgfusk (ud over det sædvanlige små-snyderi).

  Kommentar by Thomas M. — 8. oktober 2021 @ 20:38

 23. Jeg har ikke nævnt ‘valgfusk’? ‘Valgsvindlen’ var, at man ændrede valghandlingen i mange stater eller byer, så den – som forudset af flere valgeksperter – blev til fordel for det Demokratiske parti.

  Jeg har yderligere blot påpeget, at der ikke har været kontrol med dem, der afgav deres stemme, som ved et ‘normalt’ valg. Præsidentvalget 2020 er selvfølgelig ikke sammenligneligt med nogen tidligere amerikanske præsidentvalg. Det viser alene den aldrig før sete høje valgdeltagelse. Når man ændrer afstemningsmetoden, bliver resultatet selvfølgelig anderledes.

  Der var ikke identitetskontrol med dem, der brevstemte, som der er ved afgivning af stemmer ved på valgsted. Brevstemmerne i USA var ikke som brevstemmer herhjemme, hvor der er kontrol af ID ved personligt fremmøde og efterfølgende aflevering af stemmesedlen i lukket kuvert på kommunekontoret, typisk inden den egentlige valgdato. I USA kunne alle putte stemmesedler i alle postkasser uden kontrol af, hvem, der puttede dem i. Nogle steder endog efter valgdatoen.

  Egentlig svindel med stemme optællingen er i øvrigt også bevist (men det bliver valget jo ikke mere demokratisk af:-). Som det fremgår her*.

  Hvorfor tør de stats-ejede/-finansierede danske public service medier, f.eks DR og Tv2, end ikke omtale det?
  https://hodjasblog.one/valgsvindel-maricopa-county-ansatte-indroemmer-under-ed-at-de-slettede-data-inden-de-gav-servere-til-revisionen/

  Kommentar by Amad — 9. oktober 2021 @ 18:12

 24. Hvor længe kan dansk MSM blive ved med at ignorere de gigantiske problemer og faldende opbakning, som den senildemente “præsident” i USA står med?

  Lokummet brænder bogstaveligt talt under Creepy Joe, og dansk MSM vælger at bruge tiden på irrelevant Trump-bashing…

  Kommentar by Revisoren — 10. oktober 2021 @ 19:36

 25. Tilføjelse til Amad 18:12. Brevstemme afgivning i DK og USA kan ikke sammenlignes. Som det fremgår nedenfor, er der mindre eller næsten ingen kontrol med brev stemme afgivningen i USA sammenlignet med den strikse kontrol med brevstemme afgivningen i DK. (Deraf balladen i USA!:-)

  USA
  “Postal voting in the United States, also referred to as mail-in voting or vote by mail,[1] is a form of absentee ballot in the United States, in which a ballot is mailed to the home of a registered voter, who fills it out and returns it by postal mail or drops it off in-person at a secure drop box or voting center. Postal voting reduces staff requirements at polling centers during an election. All-mail elections can save money,[2] while a mix of voting options can cost more.[3] In some states, ballots may be sent by the Postal Service without prepayment of postage”

  DK
  “Til folketingsvalg kan du tidligst brevstemme her i landet 3 uger før valget, dog senest den tredjesidste hverdag før valgdagen, også på en lørdag. Danske søfolk i internationalt farvand kan stemme fra 3 måneder før et valg. Færøske og grønlandske vælgere, der opholder sig her i landet, kan efter folketingsvalglovene for Færøerne og Grønland endvidere brevstemme her i landet op til 3 måneder før valget.

  Til folkeafstemninger og Europa-Parlamentsvalg kan du brevstemme fra 6 uger før valget/folkeafstemningen og op til den tredjesidste hverdag før valget/folkeafstemningen, også på en lørdag.

  Til kommunale og regionale valg kan du brevstemme i Danmark fra tirsdagen 3 uger før valgdagen, dog senest fredagen før valgdagen. På de steder i kommunerne, hvor enhver vælger kan brevstemme, f.eks. på borgerservicecentrene, kan brevstemmeafgivning dog finde sted fra tirsdagen 6 uger før valgdagen.

  Hvor kan jeg brevstemme?
  I Danmark kan du brevstemme: ved et hvilket som helst folkeregister/borgerservice­center i landet, på sygehuse
  i pleje- og ældreboliger, kvindekrisecentre, og boformer for voksne anbragt i henhold til loven om social service og boliglovgivningen
  kriminalforsorgens fængsler og arresthuse
  i dit eget hjem efter ansøgning, hvis du på grund af sygdom eller manglende førlighed ikke kan møde frem på afstemningsstedet
  på danske havanlæg på dansk område.
  Vælgere, der bor på afsides liggende øer, der ikke udgør et selvstændigt afstemningsområde (f.eks. Venø), kan brevstemme på øen.

  Hvordan brevstemmer jeg?
  Når du møder op på et sted, hvor man kan brevstemme, vil der være en stemmemodtager til stede, som vil vejlede dig om, hvordan du brevstemmer. Når du har fremvist gyldig legitimation som for eksempel dit pas, kørekort eller det gule sygesikringsbevis, vil du få udleveret en stemmeseddel og en kuvert, som du skal lægge stemmesedlen i, når den er udfyldt. Du vil derudover få udleveret et følgebrev, som du skal udfylde med dit navn, din fødselsdato og din bopælsadresse. Nogle af disse oplysninger kan dog være udfyldt på forhånd maskinelt af kommunen. Du skal under alle omstændigheder datere og underskrive følgebrevet, når du har brevstemt, se nærmere nedenfor.
  Du vil få anvist et sted, hvor du kan udfylde stemmesedlen, uden at nogen kan se, hvad du stemmer.” (INDENRIGS-OG BOLIGMINISTERIET)

  Kommentar by Amad — 11. oktober 2021 @ 13:51

 26. En tilføjelse mere til Amad 18:12.

  “A British Journalist Calls Biden’s Election Victory ‘Rigged’
  A British journalist, writing in one of the world’s most respected newspapers, recently declared something that almost none of his American colleagues dare to utter: Last year’s presidential election was rigged for Joe Biden. Rod Liddle, associate editor of The Spectator, made that assertion in The Times of London on Sept. 26. (..)

  “The American public is slowly waking up to the fact that they are being led by an ineffectually devious, senile halfwit,” Liddle wrote. “Soon the public will wake up to something even more unpleasant and sinister: that the last presidential election was a fraud, rigged by big business, the labor unions and, more than anything, the media and the tech companies.

  “If that election had taken place in any other country, it would have been called ‘unfree.'” (..)

  Liddle — who edits a publication with nearly 200 years of credibility as the world’s oldest weekly magazine — ventures beyond possibility.

  He states his charge as categorical fact.
  So far, no American commentator has rebutted his accusation, which attacks the fiber of American political legitimacy.

  Liddle made his assertions while Arizona’s Maricopa County was conducting a forensic audit of the November election’s votes. That audit found numerous discrepancies.

  For example, 3,432 more ballots were cast than there were people who voted. Nearly 300 dead people voted. There were more than 17,000 duplicate votes. More than 23,000 voters who mailed their ballots did so after the mail-in deadline. Of those, more than 9,000 returned more ballots than they received.

  (klippet fra Frontpage magazine Mon Oct 11, 2021)

  Kommentar by Amad — 11. oktober 2021 @ 19:36

 27. Endnu en tilføjelse til Amad 18:12.

  “First in a four-part series. Mollie Hemingway’s explosive new book

  Rigged: How the Media, Big Tech, and the Democrats Seized Our Elections

  details how a mismanaged election in Fulton County, a corrupt and incompetent Secretary of State’s office, millions of dollars from Mark Zuckerberg-backed nonprofits, and more than 10,000 illegal votes provide compelling evidence for a person to question the legitimacy of Joe Biden’s narrow victory in Georgia over Donald Trump in the November 2020 election.

  “In the months since the 2020 election, data has been put forth showing strong reason to question the legality of more votes than the margin Biden won [Georgia] by, ” Hemingway writes:

  “Trump actually won the state. And I’m not crazy when I say that,” Mark Rountree, head of Georgia’s long-time political consulting powerhouse Landmark Communications, told Hemingway.

  The book will be released on Tuesday. Breitbart News was given a prepublication copy of Hemingway’s chapter on Georgia, which documents the strange events that took place in Fulton County on election night, November 3, 2020.”

  (klip fra Breitbart 11 Oktober 2021)

  Kommentar by Amad — 12. oktober 2021 @ 10:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper