7. oktober 2021

Polen har undersøgt indvandrere: Forbindelse til terror og kriminalitet, ‘pedofilt og zoofilt materiale’…

Det lykkedes venstrefløjen, at få syriske terrorfamilier til Danmark, og det fejres i disse timer behørigt på Facebook. Der var en grund til at skiftende amerikanske præsidenter ikke ville nedlægge Guantanamobasen, men i Danmark er konsekvensløsheden en integreret del af det politiske spil. Norske Human Rights Service har en interessant historie fra Polen, som har direkte relevans for den danske debat. Fra Rights.no – Bilder fra migrantenes mobiltelefoner viste pedofili, halshuggede hoder og terrortrening.

“Mandag ble det avholdt pressekonferanse om situasjonen knyttet til migranter fra Midtøsten som prøver å krysse den polsk-hviterussiske grensen. Den polske nyhetskanalen TVP fulgte pressekonferansen…

Funn gjeldende hver tiende person indikerer mulige forbindelser med terrororganisasjoner, alvorlig kriminalitet og smugling.

Polske tjenester identifiserte materiale som beviser kamperfaringer eller opplæring i våpenbruk blant disse migrantene. Noen av dem tilhørte uniformerte undergrupper og militser, skriver TVP. …

Under pressekonferansen presenterte polske myndigheter bilder fra et minnekort som ble funnet av polske offiserer på en av migrasjonsrutene.

– Foreløpig er det iverksatt etterforskning for å finne ut hvem som kan være eieren av minnekortet, men det er allerede kjent at dette kortet inneholder en rekke fotografier som viser møter med ulike typer terrorgrupper, sa Żaryn, og viste et bilde fra et palestinsk islamsk jihadmøte, altså en terrororganisasjon, gjengir nyhetskanalen.

Også funn på telefonen til en identifisert afghansk statsborger viser terrortilknytning, skriver TVP. På pressekonferansen ble det presentert bilder av henrettelser ved halshugging, bilder av henrettede mennesker og bilder av stort krigsarsenal med maskingevær.

Żaryn sa også at de beslaglagte mobiltelefonene inneholdt bilder av en maskert, væpnet irakisk statsborger iført skuddsikker vest. …

Polske migrasjonsmyndigheter har identifisert bevis på både pedofil og zoofil aktivitet blant disse menneskene, opplyser kanalen videre.

Det vises også bilder hentet fra enheten til en irakisk statsborger som hadde overgrepsfilmer av barn. På telefonen til en afghansk statsborger var det zoofile overgrepsbilder, skriver TVP.

Innenriksministeren sa ifølge nyhetskanalen at så mange som to tredeler av de illegale migrantene som så langt er kartlagt vekker bekymring.”

(Billede fundet på migrants ramkort dokumenterer terrorbindelse; Foto: TVP)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/122205/trackback

64 Comments »

 1. Islam ER islam, som Erdogan fortalte klart og tydeligt

  Kommentar by tavsen — 7. oktober 2021 @ 10:41

 2. Det er vel meget naturligt at tage lidt minder med fra hjemlandet? Nybyggerne i USA medbragte jo også billeder af den fædrene gård, så hvorfor ikke tage lidt video materiale med af ens ynglingskamel eller mindreårige kusine imens de får pik?

  Såvidt jeg husker havde en stor del af de tilfagetagne Taleban krigere også ghonorre i anus…. wonder why

  Kommentar by redneck — 7. oktober 2021 @ 10:47

 3. Måske man skal kraftigt overveje, at rykke teltpælene op, og flytte til Polen eller Ungarn?

  Kommentar by Revisoren — 7. oktober 2021 @ 11:01

 4. Yes, slam er og bliver slam. Slamislam bimbam.
  Fin undersøgelse, der beviser, hvad alle ved i forvejen. Jeg begriber ikke, hvorfor vi bliver ved med at tillade denne 5. kolonne at vokse. De islamiske kællinger og deres unger, der nu hentes “hjem” til DK af socialkammeraterne skulle deporteres til Afghanistan, så kan Taliban avle videre på dem og de får selv deres dejlige slam i reneste form; renset for sund fornuft og empati,

  Kommentar by Cebber Jensen — 7. oktober 2021 @ 11:13

 5. Det mest interessante i den sag er vel, hvordan international presse herunder den danske har dækket historien, og bevist fordrejet den for at udstille den polske regering som racistisk, der prøver at dæmonisere migranterne med løgne og fake news:

  »Skandaløst«: Pressemødet med de polske ministre var så langt ude, at selv konservativ avis fik nok
  Sådan dæmoniserer den polske regering desperate migranter: ”Han voldtog en ko, og nu vil han til Polen?

  “Polen advarer om farlige migranter fra Hviderusland
  Nogle migranter er ekstremister, har bånd til Rusland og sex med dyr, siger den polske regering og forlænger omstridt undtagelsestilstand.”

  “De viste billeder af en mand, der havde sex med en ko. Billederne skulle understøtte ministerens pointe”

  Apropos sex med dyr:

  “23-årig Syrisk mand anholdt for at voldtage pony foran børn i Berlins zoologisk have

  »De var vidner til, hvordan manden forulempede ponyen seksuelt,« siger kvinden, der ikke vil udtale sig yderligere, da episoden er for traumatiserende.

  Da det gik op for ham, at han var blevet opdaget, forsøgte han at stikke af, men parkens vagter tilbageholdt ham, indtil politiet ankom.”

  Igen igen overgår virkeligheden forestillingsevnen hos den gennemsnitlige enhedsliste-journalist hos Politiken, Jyllands Posten, Berlingske og den øvrige verdenspresse…

  https://www.bt.dk/udland/mand-anholdt-for-at-voldtage-pony-foran-boern-i-zoologisk-have

  ht tps://politiken.dk/udland/art8406529/Pressem%C3%B8det-med-de-polske-ministre-var-s%C3%A5-langt-ude-at-selv-konservativ-avis-fik-nok

  ht tps://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE13322885/polen-advarer-om-farlige-migranter-fra-hviderusland/

  ht tps://www.berlingske.dk/europa/de-viste-billeder-af-en-mand-der-havde-sex-med-en-ko-billederne-skulle

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 7. oktober 2021 @ 11:18

 6. Hele pressemødet tog en time og kan findes her i sin helhed
  https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=4367712233312313

  Sekvensen med kosex og pædofili er ca 2min, startende fra 16:00 i optagelsen.

  Pigen han voldtager er ikke ret stor, til gengæld ser koen ikke ud til at lide overlast :-)

  Kommentar by redneck — 7. oktober 2021 @ 11:45

 7. Nu skal vi jo HUSKE PÅ at Danmark er det store forbillede for 199 andre lande og stater, og så er det jo vigtigt at vi danskere går forrest når det drejer sig frisind, tolerance, multi-kulti og islamisering.

  Det lykkedes for enhedslisten og de radikale at importere en tre-dobbelt morder fra Somalia, ham der huserede på Østerbro. Og hertil kommer en lang række andre mordere, vanvidsbilister og anti-hvide voldsbøller mfl. Og set i den sammenhæng er nogle dyremishandlere og sexgale kulturfremmede vel ret harmløse?

  Mon ikke de polske politikere bare trænger til at komme på en rød højskole i Danmark, på et journalist- eller LGBTQ-kursus i Danmark? For det er da noget sært og mærkeligt noget at de ønsker at beskytte deres land og befolkning mod berigelse, mangfoldighed, kriminalitet og svenske tilstande. Hvad fand.. bilder de sig ind??

  Kommentar by BENT A — 7. oktober 2021 @ 11:50

 8. Fra DANMARKS FREMTID

  Islam er Islam
  https://www.danmarksfremtid.dk/tema/islam-er-islam/
  Politikerne har inviteret Islam. Danskerne er dem, der rammes af Islam. Før man erkender, at Islam er problemet, bliver Danmark og vesten ikke sikker.”

  Kommentar by tavsen — 7. oktober 2021 @ 12:40

 9. Muhamed var (hvis han i det hele taget har eksisteret) et meget kærligt menneske.

  Han elskede alle dem, der så op til ham og gav ham ret. Han elskede også (med) børn.
  Om han var dyreven vides vist ikke, andet end at han hadede hunde, aber og grise.

  Kommentar by Bastardo — 7. oktober 2021 @ 13:01

 10. Hvis de lever ude i den store, berømte nationalpark med oprindelig natur mellem Polen og Hviderusland, er der masser af bison-hunner, de kan bedække m.m.m. Rent paradis for zoofile.

  Hvorfor skal vi redde dem fra dem selv?

  Kommentar by traveler — 7. oktober 2021 @ 13:08

 11. Tanzanian novelist Abdulrazak Gurnah has been awarded the 2021 Nobel Prize for Literature, it was announced on Thursday.

  The Swedish Academy praised Gurnah for for his “uncompromising and compassionate penetration of the effects of colonialism and the fate of the refugee in the gulf between cultures and continents.”

  Hvor er brækspanden 🤢🤑

  Kommentar by kingo — 7. oktober 2021 @ 13:12

 12. Nu kan vi være helt rolige, Hans Jørgen Bonnichsen har selv sagt at vi ikke behøver at være bange for at terrorister sniger sig med migrantstrømmen.
  Der er bare lige det ved det, at få timer efter at han sagde det, så blev det Franske nationalstadion, en række caféer og spillestedet Bataclan angrebet i et hidtil uhørt terrorangreb på fransk jord. En del af terroristerne var vandret op gennem Europa sammen med migranterne!
  Østeuropæerne er åbenbart langt klogere en os!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. oktober 2021 @ 13:18

 13. BASTARDO 13.01: Dem han betegnede som hunde, aber og grise var jo alle de mennesker som endnu ikke havde underkastet sig hans sygelige, fanatiske og morderiske idéer om at udrydde alle “vantro” med knivstik og sabel-hug. Den dag i dag betragter sunni- og shia-muslimer hinanden som “vantro”. Hertil kommer alle de millioner af “vantro” hvide mennesker som bør gøres til slaver og trælle, eller sendes ad H til, fordi de ikke er islamister.

  ot: Igen i dag en DR P1 debat hvor kun en lille brøkdel af dem som sms’ede ind, kom til orde. Og alle var nøje udvalgte, for kun dem som havde de “rigtige” meninger kom igennem. (emnet var 3 kvinder og mindst 14 børn fra IS/ISIL områder, som nu var hentet “hjem” til Danmark til en pris af mange, mange millioner kroner)

  Kommentar by BENT A — 7. oktober 2021 @ 13:23

 14. som ringede ind, for ingen sms’er blev citeret.

  Kommentar by BENT A — 7. oktober 2021 @ 13:25

 15. Tjaaa…..ikke overrasket her.

  Pædofili, gedeknepperi og halshugninger er rygraden i den muslimske kultur.

  Kommentar by Jp — 7. oktober 2021 @ 14:11

 16. Nobelprisen i fysik er i år inspireret af klimakrise-bevægelsen. Nobelprisen i litteratur er inspireret af black-lives-matter-bevægelsen.

  Kommentar by Anonym — 7. oktober 2021 @ 14:56

 17. Nobelprisen i fysik er i år inspireret af klimakrise-bevægelsen. Nobelprisen i litteratur er inspireret af black-lives-matter-bevægelsen.

  Kommentar by Ole Madsen — 7. oktober 2021 @ 14:57

 18. Ja ja Ole 14:57. Men husk at United Socialist-states Associations første udenlandske OG “sorte” mulat også fik prisen. Hvad han fik den for er uvist. Men det har nok været for at smide flere bomber over mellemøsten,end hans forgænger gjorde. Eller måske var det for hans kanonisering af terrororganisationen islam med udtalelsen: The future does not belong to the people,who slander the prophet of islam. Ja komitéen har nok gjort den dens tanker. Sikkert er det dog,at den består af svenskere.

  Kommentar by Nielsen — 7. oktober 2021 @ 15:20

 19. Det socialdemokratiske flæskebjerg Mette Gjerskov oplyser, at hun tager orlov fra Folketinget på “ubestemt tid”.
  Årsagen er angiveligt “uforklarlige smerter i bevægeapparatet.”

  Jeg har et super godt råd til den flommefede socialist: Luk munden og let røven!

  Kommentar by Revisoren — 7. oktober 2021 @ 15:44

 20. Alle tre Islamisk Stat brude er varetægtsfængslet. Ingen af dem i surrogat med deres muslimske kneppeaffald, så nu er de 14 børn i alderen to til 14 år i myndighedernes varetægt, dem skal vi nok fornøjelse af, når de bliver større og terrorangriber danskerne som tak for hjælpen.

  Kommentar by kingo — 7. oktober 2021 @ 16:36

 21. Jeg kan slet ikke se at det skulle være kontroversielt at sende kriminelle tilbage til deres eget land.

  Det må være Vores ret at forsvarere Os på enhver måde og selvfølgelig at nægte at have udenlandske kriminelle på fast forsørgelse her i Danmark.

  Kommentar by Santor — 7. oktober 2021 @ 17:48

 22. De fleste vesteuropæere er hjernedøde naive fjolser. Det bliver nogle dyre unger, jeg gætter på et minus i et trecifret millionbeløb.

  Kommentar by Flaskeposten — 7. oktober 2021 @ 18:44

 23. DEN STORE REDNINGAKTION var for børnenes skyld. Det er den officielle sandhed. Det var af lutter godhed børnenes overminister og de næstekærlige underministre iværksatte de mange hektiske diplomatiske aktiviteter og flyvninger m.m. Det måtte ikke gå ud over børnene at deres mødre har opført sig som idioter og feltmadrasser.

  Hvad er det første man gør? Jo, man udsætter 1,2,3, 4 og 5 års børn for voldsomme omvæltninger, adskiller dem samtidig fra deres mødre og anbringer dem blandt lutter fremmede. Hvorefter de måske må se deres mor en halv time en gang om ugen, iflg. DR.

  Det næste bliver nok at de tvangsfjernes. Det skal nok give dem en dejlig begyndelse på et liv i Danmark. I et hyklerisk system som i årtier end ikke har kunnet finde ud af at behandle danske børn og unge ordentligt hvis de var i en sårbar situation.

  Med tiden skal der nok være familiesammenføring af mændene og deres familier. Og snesevis af børn dernede venter stadig på at blive reddet af politikerne. Det hele kommer over en årrække til at koste hundredvis af millioner af kroner.

  Var det for børnenes skyld eller for behandler-systemets skyld at de absolut skulle flyttes 5000 km op til vores land, i stedet for til et naboland?

  Er det DR og godhedsindustrien der er Danmarks virkelige regering?

  Kommentar by BENT A — 7. oktober 2021 @ 19:10

 24. Islam er en modbydelig usekulær diktatorreligion med en Førerprofets ideal, som yderligere pervertere den virkelighed den skaber..har skrevet rigeligt om det. Nuvel. Disse subjekter (minus børnene) skulle aldrig være kommet tilbage til Danmark, men som de hellige konventioner siger, så følger politikerne dem blindt, og gør dermed sig ansvarsfrie overfor Danskerne, som ønsker et frit demokratisk samfund og lader dem i stikken til fordel for nogle subjekter der selv valgte at tage ned til det modbydelige monster af Islamisk stat for at bekæmpe friheden. Børnene bliver forhåbentlig tvangsfjernet og rehjernevasket væk fra Islam (mit fromme håb). Skulle mødrene dø i et eller andet uheld ville verden blive et bedre sted. Synd for børnene der er født ind i dette modbydelige religiøse monster kaldet Islam.
  Men de nationalt uansvarlige politikere, som vil frelse alle disse subjekter der selv har valgt at tage derned kan jeg kun dybt foragte.
  Kim Foldshcack advokaten henviste til sagen imod Inger Støjberg om individuel vudering. Nuvel den sag er selvfølgelig en yderst grim skamplet på Folketinget, og de pædofilapologiske advokater og kulturpinger der mener man skal have en individuel vudering om tvangsægteskaber og pædofile tvangsægteskbaer, kan selvfølgelig mene frit det de vil, men hold da kæft hvor jeg håber de får røven på komedie i den offentlige debat. Nuvel -konventionerne siger åbenbart- vi er påtvunget nogle der alt for let har fået statsborgerskab. I så tilfælde ville jeg være glad, hvis dødstraffen for understøttelse til terror ville kunne forekomme. Da jeg etisk mener den ville være retfærdiggjort i dette tilfælde for at skåne verden og andre mennesker for de Islamiske modbydeligheder. Må mødrene dø hurtigst muligt af en eller anden årsag.

  Kommentar by Michael Unna — 7. oktober 2021 @ 19:36

 25. Man glemmer åbenbart ofrene for dette islamiske monster (afbrænding af dem der ikke ville være sexslaver. Alle de afhukkede hoveder, og homoseksuelle udsmidning fra højder etc etc etc etc), og det faktum vi har sendt soldater ned for at bekæmpe det, imens man arrogant afstumpet kæmper for dem der har understøttet dette monster, og som har bekæmpet vores soldater og den frihed vi står for. Min allerdybeste foragt for dem der har hjulpet disse subjekter tilbage til Danmark. Må børnene blive tvangsfjernet, nu hvor skaden- at de er kommet til Danmark- er sket.

  Kommentar by Michael Unna — 7. oktober 2021 @ 19:42

 26. Så kan jeg retorisk høre nogle idioter sige…Jamen det er jo ikke sikkert de tog derned for at begå terror og kæmpe for islamisk stat (idnividuel vudering)…Nej de tog sikkert derned fordi de ville handle med sko, og for at undervise i pædagogik hos islamisk stat……(ja ja jaja…sort humor)….frelste idioter er der nok af hos DR, TV2 og andre journalister.

  Kommentar by Michael Unna — 7. oktober 2021 @ 19:47

 27. ot: Det forlyder at prisen på opvarmning med naturgas eller med fjernvarme er blevet fem-syvdoblet på et par måneder. Det fortælles at mange danskere på folkepension drives ud af deres boliger, fordi de ikke har råd til at betale de nye skyhøje varmepriser. Det er 24.nyt der oplyser om der uhyggelige udvikling.

  Kommentar by BENT A — 7. oktober 2021 @ 20:47

 28. Dagen bør få sin plads i kalenderen og markeres, ved at flest muligt flager på halv!

  (så er vi da lidt på forkant, med der kommer/sker fremover)

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. oktober 2021 @ 21:51

 29. 27 / 7. oktober 2021 @ 21:51
  var måske OT;
  Jeg var optaget af iS-“kvinder”nes statsfinansierede tilbagekomst til Danmark :-(((

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. oktober 2021 @ 21:58

 30. Det er yderst beklageligt , at manglen på døde nyhipoer er så ekstrem.

  Kommentar by dansker — 7. oktober 2021 @ 22:45

 31. Så fik Marie Krarup ret igen. Blandt disse vanvittige mennesker findes selvfølgelig også dem, som er endnu mere vanvittige.

  Kommentar by Thomas M. — 7. oktober 2021 @ 23:24

 32. # 18. Jeg vil tillade mig at tilføje: Gå på slankekur.
  Lidt ironisk er det vel også at vore tidligere “fjender” viser vejen. Ikke altid at jeg er enig i den katolske måde som Polen naturligvis reagerer ud fra, men Polen har mod til og gør det også, at sætte sig imod Ylva og de andre gutmenchen fra både EU, venligboerne, bedsteforældre for asyl osv. Under Den Kolde Krig var det samme gruppe mennesker der stod bag datidens godhed. Det blev blot kaldt noget andet, men godhed var det. Nå – hvem mon betaler for de uskyldige kvinder plus børn´s rejse til “hjemme” i Danmark? Lige pludseligt vil de gerne “hjem”. I TV Avisen her til aften fremgik det tydeligt at børnene hader alt der er dansk og vestligt i det hele taget. Man skal være særdeles naiv ifald man tror man kan ændre på en så potent holdning som de interviewede børn gav udtryk for, men det giver arbejde for specialisterne.. Jeg så også en af de gode fra en dansk børneorganisation. Med følelse i stemmen fortalte han hvor vigtigt det er at børnene kommer “hjem”, flere af disse børn har aldrig sat et ben i Danmark. At en advokat for den ene kvinde, under Grundlovsforhøret, bad om alternativ afsoning af varetægten, det er fint nok. Advokaten skal udelukkende varetage klienten´s tarv og dermed også børnenes tarv. Den gik ikke, men jeg er sikker på at kvinderne, efterfølgende, bliver meddelt retten til at afsone i hjemmet med fodlænke. Nå ja, “hjemmet” bliver vel også betalt af skatteyderne. I guder, jeg har det skidt. Jeg tror faktisk at regeringen gerne vil efterleve det lovede omkring ingen hjemtagelse af ISIS kvinder og børn, men regeringen er klart presset af EL og Radikale Venstre. Og vel ligeså af diverse gutmenchen. At høre interviewet med den ene kvinde, klart nok en konvertit der ofte er de mest rabiate, fortælle hvor meget børnene betyder for hende, det er vel at forvente, børnene bruges som rambuk. Det blev oplyst at børnene vil blive anbragt hos nærtstående, her i landet, bosat familie. Det er vist kommet frem at disse familier er på kontanthjælp og i TVA er fremkommet med ISIS sympatier. Hvordan mon en nabo/genbo vil reagere på et barn der råber: Du er vantro, du skal aflives eller smider med sten efter et kæledyr vil reagere? Utroligt så mange højtplacerede socialdimser og andet der mødte op ved ankomsten til – host host “hjemlandet”. Ifald samme skete ifm. etniske danskere var børnene blot uden videre tvangsfjernet.

  Kommentar by NED MED ALTING — 8. oktober 2021 @ 00:14

 33. # 22.
  SÅDAN – flot beskrevet. Tak,

  Kommentar by NED MED ALTING — 8. oktober 2021 @ 00:16

 34. # 31.
  Ylva skal der stå, undskyld.

  Kommentar by NED MED ALTING — 8. oktober 2021 @ 00:18

 35. ot: Oppositionen, V, K, DF og LA er utrolig sølle, ynkelig og medløbende. Så sølle at man kan få indtryk af et eet-parti system.

  Mere herom ved lejlighed.

  Kommentar by BENT A — 8. oktober 2021 @ 00:46

 36. Forbyd pædofetens syge heksekult og smid gedeknepperne ud.

  Kommentar by Knee grow floydd — 8. oktober 2021 @ 01:26

 37. @ 24 & 25 Michael Unna.
  Tak for at du bringer ofrene på banen i denne betændte sag, om disse kollaboratører, der har støtte Islamisk Stat, alias Daesch.
  Ikke et eneste medie har nævnt ofrene, til trods for at de gru-somheder de blev udsat for, får Hitlers gaskamre til at minde om kremeringsanstalten ved Grundtvigs Kirken!

  At den vestlige verden IKKE har nedsat en domstol ala Nurnberg Processen i 1945/46, er simpelthen den største skandale(større end KlimaBedraget) samt og ikke mindst, den største hån mod ofrene.

  Det siger meget om det Regime, der styrer os, som vi er slaver af, i den vestlige verden, FN, EU, NWO, IMF & Bilderbergerne.
  Hvorfor er der ikke oprettet en krigsforbryder domstol et sted i ørkenen (der er masser af plads)hvor disse kollaboratører kunne stilles til ansvar for deres grusomheder?
  Hvem på hoPPeBorgen sagde retfærdighed?

  Magthaverne i den vestlige verden ønsker med al tydelighed, at udrydde befolkningerne i samtlige vestlige lande.
  Dette er bare første skridt!

  OG, Mette FUSK, den største løgner!
  I April havde disse landsforrædere intet at gøre i DK, lige indtil at kommunisterne begyndte at rykke i løgnerens taburet, så skulle de da til Danmark. Komplet JensOtto kopi! Rend mig!
  OG, gudhjælpemig om ikke Løgneren skælder ud på Danske Patrioter, fordi de sagde et par sandheder til præmieperkeren fra paki-land,
  hvorfor er hun tavs når etniske danskere bliver kørt ned, stukket ned, voldtaget eller skudt af en indvandre?
  Som disse socialister ynder at sige: “det siger sig selv”.
  Ja, netop, FUSK!
  Hvis ellers den nyligt nedsatte GranskningKommision skal leve op til idealerne om Demokrati&Retfærdighed, burde Fusken falde for sin egen arrogance.
  Men, det er vel for meget forlangt, af en flok socialister.

  Hvis du har livet kært STEM NB, ellers kan du bare håbe på smertefri død! SIAD!
  P.

  Kommentar by Piotr — 8. oktober 2021 @ 01:27

 38. PIOTR 01.27: Ja, det er meget påfaldende hvad Chrborg reagerer på, og hvad den ignorerer. Og NB er pt. det eneste parti det er realistisk at give sin stemme. Men alene kan NB ikke klare sig mod alle de øvrige partier. Alene er partiet dømt til at blive en parentes, et slag i luften.

  Enhedslisten står vistnok til at blive største eller næststørste parti i hovedstaden. Flertallet i byen synes at længes efter at København skal blive ligesom Malmø. De skal nok få deres ønske opfyldt i løbet af ret kort tid.

  Kommentar by BENT A — 8. oktober 2021 @ 01:58

 39. Den modigste af alle er Rasmus Paludan, som tør brænde pædofetens heksebog lige op i hovedet på perkerne. Desværre har han ikke så meget opbakning selvom han viser kamelkneppernes sande ansigt. Danskerne er dumme og naive.

  Kommentar by Knee grow floydd — 8. oktober 2021 @ 03:28

 40. Muslimer bruger polske universiteter til at komme til europa. Det vrimler med dem på de polske universiteter, og det er garanteret os der betaler for galskaben. Polakkerne har jo travlt med at pule os i vore eget land, die dumme dänen.

  Kommentar by piphans — 8. oktober 2021 @ 08:08

 41. Knee grow floydd — 8. oktober 2021 @ 03:28
  Hvor har du bare ret.

  Kommentar by piphans — 8. oktober 2021 @ 08:09

 42. Ro paa ,nu maa vi jo forstaa at der kan vaere raadne aaebler blandt de mange …..40 aar i traek?kors hvor er vore valgte dumme, eller snarere godt betalte Danske synes de ikke at vaere

  Kommentar by dunk — 8. oktober 2021 @ 08:55

 43. #38 og 41
  Jeg er helt enig også. Paludans vilje til at træde i karakter ifht. Kulturberigerne og det kulturradikale parnas , er meget undervalideret. Det er vildt flot det han gør.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 8. oktober 2021 @ 09:11

 44. Helt igennem idiotisk:

  To enker blev evakueret fra Afghanistan. Men kun en af dem kan få ophold med ny særlov

  Danmark evakuerede flere end planlagt fra Afghanistan. Herunder to enker til den samme mand. Men da særloven ikke godtager flerkoneri, skal der nu vælges mellem de to.

  Kommentar by kingo — 8. oktober 2021 @ 09:34

 45. Når hele verdens islamisme- ca. 2 milliarder- er bombet tilbage til et lille lortekalifat, lige omkring Mekka, med en atombombet ørken omkring… Så vil jeg være glad, og så er det også så nemt at vide hvor islamister som Sikandiqueikenikkenejfamilien hører hjemme.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. oktober 2021 @ 09:47

 46. Hjertelig Tak til Polen. Så også i TV2 news i morges at Polen underkendte en EU-traktat, som værende grundlovsstridigt (Polsk grundlov), og derfor også ugyldig i Polen. EU parlamentarikere protesterede selvfølgelig. Dejligt at opleve et selvstændigt Plen, som ikke blinde lader sig underligge nogle forældede og vanvittige konventioner, men som tager sig af sin egen befolkning. Jeg har langt mere tillid til Polen end noget af EU, og desværre også Den Danske regering, i forhold til at beskytte befolkningen imod Islam og dets modbydeligheder. (skrivepause). God fredag og weekend. mvh Michael Unna
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  Kommentar by Michael Unna — 8. oktober 2021 @ 09:52

 47. Hej Kim Møller. Denne post er off topic, men den vil interessere dig. Gå ind på Frontpagemag.com til denne artikel: “Birdwatching is Racist, Imperialist, and Homophobic”. Woke demands hegemonic control of intimate joys.Fri Oct 8, 2021 Danusha Goska

  Kommentar by Tim Pallis — 8. oktober 2021 @ 11:09

 48. Nu hvor EU holder med Iran og palæstinenserne, hvor Chrborg holder med de invasive, og hvor retssystemet holder med de kriminelle osv., er det nok mere sandsynligt at det er vi danskere, skandinaver og europæere som bliver bombet tilbage til stenalderen. Dén primitive fortid som alle feminister, feltmadrasser og politik-kvinder ser som la bell epoque, som den gyldne tid, som den vidunderlige paradistid med rigtige mænd, jordhuler og stengrotter. Som den tid det gælder om at komme tilbage til hurtigst muligt.

  Og de danske vatnisse-mænd som ikke forstår hvor meget de er til grin, og hvor meget politiserende kvinder pisser på dem, følger lydigt med som små dresserede hundehvalpe.

  Kommentar by BENT A — 8. oktober 2021 @ 11:13

 49. KLOKKEN 11.13 var svar til Hul igennem 09.47.

  Kommentar by BENT A — 8. oktober 2021 @ 11:15

 50. HØRTE LIGE METTE FUPSEN i radioen. Hun holdt en tale om at “racisme og diskrimination hører ikke hjemme i Danmark. Hun lød meget forarget over at en dansker med en bluse hvor der stod: “Stop islamiseringen af Danmark”, havde henvendt sig til en pakistaner fra FT og havde sagt til ham at han burde rejse hjem.

  For det første behøver man ikke være racist, fordi man mener at de kulturfremmede med deres antal er blevet en trussel mod danskernes økonomi, fred og sikkerhed.

  For det andet diskrimineres danskerne efterhånden på det groveste af netop FT, folkemordstinget.

  Kommentar by BENT A — 8. oktober 2021 @ 11:25

 51. DER SMØLES OG SMØLES med erstatningerne til minkfarmerne og deres underleverandører. Og nu smøles der også med den kompensation som fiskerne har fået tildelt. Derfor er nu 150 fiskerfartøjer sat til salg. Snart kan også fiskeri-erhvervet være fortid. Det samme med store dele af landbruget, hvis Mai Villadsen, Rosa Lund, Selma Montgomery, Greta Tunfisk og andre hystader får deres vilje. Hvilket erhverv bliver mon det næste som bringes til tiggerstaven?

  Og snart vil ufaglærte danskere i tusindvis blive udkonkurreret af løntrykkere fra mange lande.

  Priserne på opvarmning af boligen er nogle steder seksdoblet. Danske folkepensionister drives ud af deres hjem, iflg. 24nyt. Og danske voldsofre, syge eller hjemløse lider stadig under politikernes ligegyldighed.

  Der er noget galt i Danmark, Dybbøl Mølle maler helt ad helved til….

  Kommentar by BENT A — 8. oktober 2021 @ 11:41

 52. Der er faktisk afsagt en ualmindelig vigtig dom i Polen. Domstolene har vægtet polsk lovgivning over EU lovgivning. Hidtil har EU lovgivning overtrumfet de lokale landes lovgivning! Det har den polske højesteret nu underkendt!
  Hvordan ligger det så i Danmark? Vi har vores forbehold, men hvad med resten? Og hvad med den aktivistiske EU domstols sammenblanding af udøvende og dømmende magt? Det er i øvrigt præcist det samme som EU i dag kritiserer Polen og Ungarn for, her dog omvendt, da kritikken går på den udøvendes magt indblanding i domstolenes virke! Vi har Grundlovens §20 stk 1, der netop omhandler overdragelse af magt til mellemfolkelige myndigheder. Her skal, i følge Grundlovens §20 stk 2, fem sjettedele af folketinget stemme for eller det skal vedtages ved en folkeafstemning, hvis Danmark skal overdrage magt til EU!
  Jeg mener godt man kan sætte spørgsmålstegn ved om det er blevet gjort tydeligt for danskerne at f.eks indvandrepolitiken pludselig skulle være et EU anliggende! 98% af befolkningen mente sig beskyttet af vores forbehold! Men det har EU domstolen fjernet med et pennestrøg! Man har i virkeligheden snydt befolkningen, for havde man fortalt befolkningen, at det de stemte ja til i virkeligheden overlod magten over indvandringen til EU, så er jeg sikker på, at det ville være blevet et rungende nej!
  Danmark kan sagtens løsrive os fra EU domstolens magt, enten hvid en dansk domstol, kommer til samme resultat som den Polske, eller ved en ny folkeafstemning. Det vil kræve iværksættelse af Grundlovens § 42, men en tredjedel af folketingets medlemmer skal i så fald skrive under på det, og som folketinget ser ud i dag vil det næppe ske!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. oktober 2021 @ 12:43

 53. FOR KVINDERADIOEN DR er det nu et frygtelig stort problem at kvinderne endnu ikke dominerer totalt alle steder. Derfor bruges radio-aviserne til propaganda for at endnu flere kvinder skal stemmes ind i folkemordstinget, byrådene og i ledelsen af diverse styrelser og firmaer.

  Se “Why women destroy families, nations and civilizations”.

  Kommentar by BENT A — 8. oktober 2021 @ 13:01

 54. # DEN NERVØSE 12.43: Du har fuldstændig ret. Det er en vigtig dom. Og det er da forrykt at EUs aktivistiske domstol skal bestemme over hvad de nationale parlamenter må eller ikke må. Det svarer jo til at de kun er til pynt, og i realiteten er gjort til marionetdukker, mens landene bliver til marionetstater som da Sovjet-unionen fjernstyrede DDR, Polen, Ungarn, Rumænien og Bulgarien.

  Det er som om EU/Merkel, Ursula og Ylva ønsker at afskaffe alle europæiske landes frihed, selvstændighed og demokratiske rettigheder hurtigst muligt.

  Ja, vi danskere er blevet snydt så vandet driver af os. Både mht. EU og massevis af andre ting.

  Kommentar by BENT A — 8. oktober 2021 @ 13:27

 55. Når nu politikere fra V og K står og harcelerer over at regeringen svigtede sit løfte om ikke at hjemtage terroristerne, så virker det som hykleri. De burde spørge sig selv om de ikke også selv svigtede.

  Når regeringen bøjede sig, skyldtes det et beskidt spil fra venstreekstremisternes side. De fandt nogle bagatelagtige klagepunkter på Jeppe Kofoed og truede med at vælte ham på dette grundlag, hvis de ikke fik deres vilje mht. deres stakkels terrorister. Hvis de borgerlige havde gået ind og garanteret Jeppe Kofoeds stilling, kunne de have undgået at regeringen havde givet efter for presset. Så langt formåede de ikke at tænke.

  Kommentar by JC — 8. oktober 2021 @ 15:01

 56. Måske polakkerne skulle ansatte “pushbackere” fra Kroatien. På Balkan er der mange grænsevagter med erfaring og god øvelse i pushback af anmassende unge hanlige muslimer, som mener at have en velerhvervet ret til at møve ind i et hvilket som helst rigt og plyndringsmodent land i EU.
  Videoer på nettet viser den effektive metode, som kroatiske grænsevagter tager i brug for at forsvare deres eget land mod fjendtlig islamisk invasion.
  Kunne alle EU’s grænsestyrker ikke rejse ned til Kroatien og blive undervist i effektiv tilbageskub af plyndrende horder?
  At forsvare sine grænser vil altid indebære parathed til at anvende vold som forsvarsmiddel mod angribere. Hvad skal vi ellers gøre?

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. oktober 2021 @ 16:31

 57. “Cykelrytter overfaldet med machete under træningstur | BT Cykling – http://www.bt.dkhttps://www.bt.dk/cykling/cykelrytter-overfaldet-med-machete-under-traeningstur

  Kommentar by P — 8. oktober 2021 @ 17:37

 58. GUSTAV KL. 16.31: Ja, de europæiske lande er PLYNDRINGSMODNE. Og angriberne er grådige, blodtørstige og voldsparate. Men samtidig er EUs befolkninger jo UDSKIFTNINGSMODNE!! Så kan det hele ikke være lige gyldigt eller lige meget? Kan det betale sig at forsvare udskiftningsmodne befolkninger? Efter politikernes og journalisternes mening kan det ikke betale sig. De vil hellere have udskiftningen overstået i en fart. Så pinen ikke trækkes i langdrag.

  Kan vi almindelige 3. rangs borgere, danskere og europæere tillade os at være klogere end den snakkende, pludrende, skaltende og valtende klasse? Vil det ikke være racistisk? Og vil det ikke være meget egoistisk hvis vi holder fast i at vores lande er vores lande?

  Kommentar by BENT A — 8. oktober 2021 @ 17:40

 59. TYSKLAND importerer nu titusindvis af afghanere og krigere. TALIBAN is hunting and killing minorities, oplyser hodja og gravitas.

  Kommentar by BENT A — 8. oktober 2021 @ 18:38

 60. Polen styrer: https://www.information.dk/udland/2021/10/polsk-dom-vild-optrapning-kampen-eu-store-spoergsmaal-polen-vaere-eu?lst_frnt

  EU kriminelrettighedsdomstol skal ikke stå stå over noget lands love!!

  Kommentar by Cebber Jensen — 8. oktober 2021 @ 20:45

 61. “My Little Pony” giver helt nye billeder på nethinden…

  Kommentar by Cebber Jensen — 8. oktober 2021 @ 20:52

 62. Revisoren 11:01
  Jeg overvejer Kroatien.
  Go’ weekend

  Kommentar by Hagmann — 8. oktober 2021 @ 20:58

 63. # Hagmann

  Kroatien er bestemt en relevant mulighed.

  Jeg tror også, at et land som Rumænien er stærkt undervurderet.
  Her er gamle smukke byer, storslået natur samt flotte og feminine kvinder, der ikke kæfter konstant op om feminisme og metoo.

  Og sidst men ikke mindst – så er der stort set ingen negre og muhammedanere i gadebilledet…

  Kommentar by Revisoren — 9. oktober 2021 @ 19:25

 64. I Udlændingestyrelsen gennemfører de også disse udlæsninger af asylanters mobiler. Formentligt er det samme software, som de anvender i Polen. Jeg har glemt, hvad det hedder. Men det er heller ikke nødvendigt for at stille ministeren på området et spørgsmål om, hvad der gemmer sig på asylanters i Danmarks telefoner.

  Kommentar by Qwerty — 10. oktober 2021 @ 10:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper