17. februar 2010

Katolikker kritiserer DR: “DR informerer om islam og forbigår helt kristendommen.”

Fra Kristeligt Dagblad – Katolsk kritik af DR.

“Når islam og integration igen og igen fylder nyhedsfladen på DR, så er det både mærkværdigt og kritisabelt, at store kristne højtider ofte slet ikke omtales. Det mener flere katolikker i Danmark, som i dag på askeonsdag angriber DR’s måde at prioritere det religiøse stof på.

– DR informerer om islam og forbigår helt kristendommen, siger katolsk sognepræst Stephen Holm.”

Oploadet Kl. 18:37 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/12226/trackback

14 Comments »

 1. Jeps. Sidste påske (faktisk kristendommens vigtigste højtid, hvis nogle skulle være i tvivl) var der kun et program med affinitet til kristendommen, nemlig komedien/padodien/hånen Life of Brian.

  Hvad er det lige Katrine Winkel Holm laver i DRs bestyrelse?

  Kommentar by Kimpo — 17. februar 2010 @ 18:46

 2. Jeg er SÅ træt af religion, især een bestemt, men også generelt.

  Kommentar by FriKapitalist — 17. februar 2010 @ 19:35

 3. DR ikke alene informerer om islam , de hylder dagligt den alt ødelæggende volds religion.

  Kommentar by pk — 17. februar 2010 @ 19:37

 4. Katolikker har al den frihed, de kan ønske sig i Danmark. Jeg har sympati og respekt for dem, men ikke for det her udtrykte ønske om mere statsmedie-eksponering. Gør det selv, venner!

  Kommentar by Crass Børsting — 17. februar 2010 @ 20:44

 5. Jeg synes, Danmarks Radio skal svare, at de er græskkatolske.

  Kommentar by Nils — 17. februar 2010 @ 21:10

 6. DR’s journalister ved hvem fremtidens “arbejdsgivere” er.

  Journalister har jo ingen berettigelse når Allah får magten. Så er alt jo perfekt og der er ikke behov for deres fortolkninger. En ren islamisk nyhedsformidling kunne godt foregå i DR regi.

  De identificere ikke gerningsmænds etnicitet, eller de bruger dual-kanal tricket: her identificere de etniciteten i én kanal og undgår det i kl 21.00 tv-avisen, hvor det faktisk har betydning…

  http://en.wikipedia.org/wiki/Plausible_deniability

  Kommentar by Petersen — 17. februar 2010 @ 22:27

 7. @1 Kimpo
  Som kvinde og Ateist(åh, hvilken hån for islam!) så syntes jeg Life of Brian er genial, uanset hvilket tidspunkt den sendes på, den film er altid velkommen.
  Det ville være dejligt, hvis modige mennesker lavede en tilsvarende film om “Life of Muhammed” men den ville nok være for brutal og forbudt for børn!
  Ja, måske direkte modbydelig pædofilsk og pornografisk!
  Sandheden om kvindeundertrykker idelogien islam, må bare ikke komme frem, for hvad skal vi så stille op med alle de affaldssække fikserede kvinder, i et samfund hvor kvindernes indsats er påkrævet???
  Ja, jeg spørger bare? og jeg har bestemt ikke i sinde at finde svaret i den på forhånd altsvarende idelogis islams “opslags” bog skodranen, fordi denne skodbog strider imod, alt hvad mit uskyldige køn skal finde sig i!
  Jeg nægter at finde mig i islam, vi kvinder har også brug for mænd, der ikke ønsker os i affaldssække.
  Vi kvinder bør ikke finde os i islam, vi har ret til at bekæmpe denne skod religion der placere os i affaldssække.
  Bekæmp dhimmier der i “integrationens” navn tager vores frihed, islam er ikke godt, men modbydeligt shit, hvis formål er at kontrollere og “lydiggøre” os kvinder, så vi kender vores plads i affaldssækken, altså renoveringsklar affald, det er hvad vi kvinder står for hos mandslinge muhammed udøverne.
  Tænk over DET.
  Dernæst bekæmp islam.

  Kommentar by li — 17. februar 2010 @ 22:32

 8. Jeg kan slet ikke se hvorfor en statslig institution skal promovere religion, uanet om det er islam, jødedommen, kristendommen eller en af de mange andre overtroiske sekter.

  Kommentar by Holme — 17. februar 2010 @ 23:48

 9. En stribe kultur- og historieløse respondenter, der bare synes at “jo mindre religion jo bedre”. Vor Herre bevares!

  Kommentar by Kimpo — 18. februar 2010 @ 00:13

 10. Premissen er forkert. Den er ikke at DR omgår kristendommen, med at vi har en statsfinasieret TV-kanal.

  Kommentar by DanskeriTN — 18. februar 2010 @ 06:30

 11. li

  Om ateister i nogen nævneværdig grad er i stand til at være sig selv udstillende, venden på hovedet, given kritik, latterliggørende, ironiserende, ekstrem-satiriserende som nominelt kristne og andre nominelle te-ister (hedder det virkelig det uden bindestregen?) over deres isme, ved jeg ikke.

  Det- en sådan respektløs befriende anskuelse- kræver i hvert fald oplagt et overskud som nogle ej kender- både i gruppen af troende og ikke-troende, og her udmærker navnlig islam sig med flere drab på afhoppere, drabstilladelser eller tilskyndelser kaldet fatwa- der er her godt nok ikke fattet en disse.

  Den i islam konstaterede dertil knyttede tvangs-sociale kontrol med de for frihed fanatiske mangler og krav, udtryk, holdninger og handlinger, er i mine øjne alle menneskers nederlag.

  Naturligvis skal al ting kunne diskuteres og alt kunne sættes under debat, udstilles og kritiseres fra a til å, bin-Laden, Brandes, og- for at slutte med mig selv, en fra den lille kategori i en anden vægtklase- Buch.

  Kommentar by Peter Buch — 18. februar 2010 @ 06:44

 12. Der kunne vel godt laves lidt komedie over DR’s mange hensyn til forskellige religioner. Multikultur på TV er ikke klodernes kamp men religionernes kamp – om mere plads i TV’s primetime.

  Kommentar by Liva — 18. februar 2010 @ 22:36

 13. Jeg kan slet ikke se problemet. Dr sender fra en kirke hver søndag, de sender salmesang i før søndagen, De fortæller jødernes historie i dokumentar på DR2, hvornår har I set en frdagsbøn live på DR????

  Kommentar by Robbyg — 19. februar 2010 @ 16:56

 14. En salmesang? Det er sgu ikke info om kristendommen. Og hvad med at sende nogle traditionelle passionsspil Langfredag?

  Googler man passionsspil, finder man følgende DR-adresse:

  http://www.dr.dk/P2/Teatermagasinet/Temaer/Religion/20060523111807.htm

  islams passionsspil står øverst. Et tilfælde måske, men ganske sigende.

  Kommentar by Kimpo — 19. februar 2010 @ 22:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper