11. oktober 2021

Sif, ‘anti-autoritær’ statskunstner, der ikke kan acceptere et samfund, ’så racistisk’ som det danske…

Venstreradikale Sif Itona Westerberg blev et navn via en DR-serie, og nu har hun så fået 855.000 kroner fra Statens Kunstfond. I skrivende stund udstiller hun på AROS, et stenkast fra min gamle handelsskole. Hun nævner påvirkningen fra hendes kunstner-kæreste i interviewet, en mand ved navn Asbjørn Skou. Hans profil er et venstreradikalt rædselskabinet med slagord ala ‘Antifa’, ‘Global Antifa’ ‘Dead of all countries unite!’, ‘Refugees welcome’ etc. Under hans profilbillede noteres ikke overraskende: ‘Foto af Rasmus Preston’. Preston fra Redox/AFA.

Hun dimitterede fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2014, som tydeligvis blevet en venstreradikal højborg. Jeg skal nok blogge om den nye DR-serie ‘Oprør på akademiet’, når jeg har set alle afsnit.

Fra DR Online – Som teenager besatte Sif huse – i dag gør hun kometkarriere med skalpel og skærejern.

“Sif Itona Westerberg ligner ikke nødvendigvis typen, der har en fortid som punker. Men kigger man lidt bedre efter, får man et par indikationer. På tommelfingeren har hun tatoveret tallet 69, og i øreflipperne er der stadig store huller, hvor hendes stretch-ørenringe engang har siddet.

Begge dele er levn fra en fortid i det miljø, der omgærdede Ungdomshuset på Jagtvej 69 i København. Her tilbragte hun sine teenageår med alt, hvad det indebar af demonstrationer, punkfestivaler og husbesættelser. Hun var for eksempel involveret i besættelserne af det såkaldte ‘lyserøde hus’ i København i 2003.

– Jeg er blevet anholdt utrolig mange gange. Jeg har aldrig siddet i fængsel, men jeg har været i detentionen en del, siger nu 35-årige Sif Itona Westerberg med et grin.

I 2020 fik hun et eftertragtet arbejdslegat på 855.000 kroner fra Statens Kunstfond. Og nu har kunstneren, der også er kendt fra DR-programmet ‘Kunstnerkolonien’, som du kan se på DRTV her, fået sin hidtil største soloudstilling – på ARoS i Aarhus.

… Dengang var hun drevet af en social indignation og et ønske om at skubbe verden i en bedre retning. Det er hun stadig, men hendes fremgangsmåde har ændret sig. … selvom Sif Itona Westerbergs udtryksform er gået fra kaotisk og tilstræbt grim til stringent og æstetisk, er hun stadig anti-autoritær til benet.

– Jeg har stadig svært ved at respektere politikere, der tænker på profit frem for bæredygtighed. Jeg har svært ved at respektere, at vores politikere ikke gider tage klimaspørgsmål alvorligt, fordi de hellere vil genvælges til næste valg. Og jeg har svært ved at acceptere, at vi lever i så racistisk et samfund, som vi gør.

(Sif Itona Westerberg, modtager af 855.000 skattekroner fra Statens Kunstfond)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/122533/trackback

43 Comments »

 1. Vi betaler for det lort, vi skal druknes i.

  Kommentar by Crass Børsting — 11. oktober 2021 @ 11:46

 2. Boykot AROS, sålænge hun er der. Hendes racimusine/racsmus psykose er det sædvanlige overfladiske idioti, som Venstrefløjen og kulturradikale pynter sig med at være imod. Gider ikke tage idiotiet alvorligt fra den slags frasekunstnere på Venstrefløjen uden indsaigt i hvad de lukker ud af den anden ende.

  Kommentar by Michael Unna — 11. oktober 2021 @ 12:11

 3. Crass Børsting — 11. oktober 2021 @ 11:46

  Danskerne er selvdestruktive. Og det er der penge nok til. Mon der er også er penge nok til KV i november?

  Kommentar by tavsen — 11. oktober 2021 @ 12:11

 4. De SELVDESTRUKTIVE tendenser bekræftes af at vælgerne bliver ved og ved med at stemme på de samme partier der har snydt og svigtet dem i årtier

  Kommentar by BENT A — 11. oktober 2021 @ 12:44

 5. Statens Kunstfond og mediestøtten er moderne Moskvaguld.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 11. oktober 2021 @ 12:48

 6. Oveni de selvødelæggende tilbøjeligheder kommer også ubegrundede, naive og overoptimistiske forestillinger om at NB alene vil kunne ændre kursen mod svenske, nigerianske og kalifat-agtige tilstande. Alt hvad danskerne orker, er måske at flytte lidt rundt på blyantskrydserne hvert 4. år?

  NB fortjener opbakning, men der skal mere til end det. Et ægte borgerligt, dansksindet og konsekvent parti mere til at supplere NB, er der brug for hvis Danmark skal overleve.

  Kommentar by BENT A — 11. oktober 2021 @ 12:54

 7. Hvis man altid skulle vurdere kunstnerens politiske holdninger i forhold til værket, var der mange film og meget musik, man måtte vælge fra. Ser man isoleret på hendes værker, er det meget klassisk konservativt. Basrelieffer som kunstform er jo nærmest lige så gammel som kunsten selv. Jeg tænker også, at Peter Rindal ville have syntes om hendes værker.

  Kommentar by Peter Faber — 11. oktober 2021 @ 13:00

 8. Sif Itona Westerberg: “Og jeg har svært ved at acceptere, at vi lever i så racistisk et samfund, som vi gør.“”

  “Racisme” i betydningen at man hader andre ALENE pga deres race er irrationelt, men nok også utrolig sjældent. Hvis folk ikke bryder sig om andre racer er det næsten altid på grund af observeret negativ adfærd.

  Men race-realisme forstået som en bevidsthed om, at der findes forskellige racer og at disse racer har forskellige styrker og svagheder er sundt, naturligt og rationelt i forhold til at kunne genkende adfærdsmønstre, forstå samfundsproblemer og løse dem fra bunden.

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. oktober 2021 @ 13:15

 9. DE 855.000 kr. er med garanti SPILD af skatteydernes surt tjente kroner.

  Staten har længe været et mangehovedet og pengeomfordelende uhyre. Nu lader det til at den også skal til at være et anonymt mangehovedet uhyre. Region Sjælland vil have at alle mulige ansatte skal være navnløse. Det vil sige at dem som sjofler mænd i skilsmisse-sager, dem som sjofler børn og forældre i tvangsfjernelses-sager, dem som sjofler patienter og pårørende, dem som sjofler voldsofre, dem fra tankepolitiet som arresterer systemkritikere og andre, fremover skal være anonyme, ukendte og ansvarsfri skikkelser.

  De uduelige, arrogante og afstumpede skal skjules for deres ofre. I forvejen er det næsten umuligt at klage, for klagerne syltes systematisk.

  Vi er på vej ind i en kafkask fremtid.

  PS: Skattetrykket er enormt og abnormt. Ældreplejen fungerer også ad pommern til. Forsvaret, fængselsvæsnet, sundheden og velfærden er forkrøblet. Lige som så meget andet. Danmark er et misregeret land og det har det været siden 1968-70. Og i spidsen for “borgerlige” V har vi en radikal sprællemand.

  There is something rotten in the state of Denmark.

  Kommentar by BENT A — 11. oktober 2021 @ 13:22

 10. God rejse til et mindre racistisk land Sif

  Eller bliver du her for pengenes skyld?

  Kommentar by Geden — 11. oktober 2021 @ 13:36

 11. Hun får legatet for at returnere de figurer hun har hugget tilbage på lossepladsen og så for at lære hvordan man udfører ærligt arbejde.
  Det er derfor det hedder et “arbejdslegat”, som altså er en slags betaling for resocialisering til de “con artists”, der har undgået arbejdets forbandelse.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. oktober 2021 @ 13:41

 12. *Geden 13:36
  Hovedet på sømmet!
  Hun bliver her for pengenes skyld! De penge sagesløse danskere i deres ansigts sved må skrabe sammen, og som venstreradikale deler ud til andre venstreradikale! Men selvom man er født i Danmark, så behøver man ikke nødvendigvis at bo her, når nu det er sådan et forfærdeligt sted at bo! Problemet for hende er nok, at det bliver svært, at finde andre, som gider forsørge hende!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. oktober 2021 @ 13:49

 13. Meningsløst, at kunstnere skal støttes med skattekroner. Kan man ikke ernære sig ved sine værker, må man jo arbejde ligesom alle andre. Det samme kan siges om mediestøtten. Jeg selv har aldrig modtaget en krone for at dyrke mine interesser, og jeg ville også finde det underligt og unaturligt.

  Kommentar by HP — 11. oktober 2021 @ 14:03

 14. Det er pengene der hiver i de der gutmenchen. De rejser ikke andre steder hen. Her i taberlandet Danmark giver vi penge til tosser som Sif, Kronprinsparret giver priser til personer der klart nedgør de der har en anden holdning til den massive skadelige indvandring, end dem selv. Hvorfor skal højt betalte “kunstnere” have skattekroner?.

  Kommentar by NED MED ALTING — 11. oktober 2021 @ 14:54

 15. Kunststøtte er ren korruption.

  Statens Kunstfond, mediestøtte, kunststøtte og Statsbetaling til NGO (som som kalder sig ikke statslige organisation) er korruption af “kunstenere”, så de til gengæld støtter socialistiske magthavere.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 11. oktober 2021 @ 14:59

 16. “Anholdt utroligt mange gange, aldrig i faengsel” og nu 855.000 kr. betalt af et saadant racistisk samfund ,tror ikke rigtigt trunten har forstaaet,hvor heldig hun er at vaere i Danmark,her kan man jo vaere rigtgig revolutionaer,og gi den gas uden at blive draget til ansvar for forvoldte skader

  Kommentar by dunk — 11. oktober 2021 @ 15:19

 17. DANMARK er ikke et racistisk land, men et land under angreb, et land der er ved at blive invaderet og besat. Den ny besættelse under et nyt herrefolk kan udvikle sig til en total katastrofe for millioner af danskere. Men Sif I.W. er så dum og hjernevasket at hun ikke kender forskel på racisme og sund selvopholdelsesdrift. Det hun kalder “racisme” er blot et ønske hos mange danskere om at undgå at Danmark bliver et blodigt mareridt ligesom Somalia, Nigeria, Congo, Uganda, Syrien og Iran.

  Pladderhumanister og tåber som Sif, Rosa Lund og Mai Villadsen osv. undergraver Vestens civilisation, fred og sikkerhed.

  Kommentar by BENT A — 11. oktober 2021 @ 15:35

 18. I Pinochets Chile ville hun have fået en helikoptertur

  Kommentar by Træt — 11. oktober 2021 @ 15:39

 19. * Træt 15:39
  Det var nu nok i Leopoldo Galtieris Argentina!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. oktober 2021 @ 15:58

 20. Hvorfor har hun ikke en negerkæreste?

  Kommentar by redneck — 11. oktober 2021 @ 16:05

 21. Kommentar by redneck — 11. oktober 2021 @ 16:05 Ha Ha! Det har hun nok også skal du se og han/hun/hen koster sikkert også en lille million om året.

  Kommentar by Flaskeposten — 11. oktober 2021 @ 16:22

 22. Var Sif ikke en fra Valhal og omegn ?

  Kommentar by Nielsen — 11. oktober 2021 @ 16:48

 23. I nordisk mytologi er Sif gudinde for slægterne og ægteskabet.
  I nogle af de ældre germanske kilder bliver det nævnt, at Sif er en svane-gudinde, og at hun derfor kan antage denne form.
  Man kan derfor med en vis relevans kalde hende “den grimme(k)ælling”, frit efter H.C. And.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. oktober 2021 @ 16:56

 24. Laeser man damens foerste navn bagfra kommer der “Fis” ud af det; det er nok nogenlunde det samme, danske skatteydere kan forvente for det “arbejds”legat paa 855000 danske kroner, kunstfonden smider efter damen…

  Kommentar by krassisten — 11. oktober 2021 @ 17:44

 25. Luk kunstakademiet
  Luk RUC
  Luk KU
  Luk DR
  Luk pædagog uddannelsen

  Luk Chistiansborg

  Kommentar by rigbymauser@yahoo.dk — 11. oktober 2021 @ 18:18

 26. Luk kunstakademiet
  Luk RUC
  Luk DR
  Luk pædagog uddannelserne
  Luk KU
  Luk mediestøtten
  Luk Journalisthøjskolerne

  Kommentar by Jp — 11. oktober 2021 @ 18:21

 27. Sif Itona Westerberg har de helt rigtige ting på CV’et – og sender de helt rigtige signaler – for at kunne leve og overleve i en meget snæversynet kunstverden. I et spændingsfelt mellem politikere, medier og forskning. Hun overrasker ikke.

  De ville være forfriskende med kunstnere, som faktisk opponerede mod det bestående, følgagtige og indspiste.

  Kommentar by BE — 11. oktober 2021 @ 18:24

 28. 9) Bent A_ var der ikke en i 60 erne der hed Rindal (Folkemunde Rindalisme), som fornuftigt nok mente at Kunstnere ikke skulle understøttes af Staten?

  Kommentar by Michael Unna — 11. oktober 2021 @ 18:35

 29. Hun griner sgu da hele vejen til banken over at hun fik en bid af de 500 millioner Statens kunstfond udbetaler hvert år.

  Alle andre må selv betale for deres hobby og de ganske få der kan leve af det er de dygtigste. Sådan burde det også være for “kunstnere”.

  Min indre rindalist vrider sig ved tanken om hvor meget Jeg har betalt for min hobby igennem årene, bare fordi den ikke er anerkendt som en kunstart.

  Kommentar by Santor — 11. oktober 2021 @ 18:45

 30. Sif = Per Henrik Rasmussen

  Kommentar by Revisoren — 11. oktober 2021 @ 18:52

 31. Lige nu på TV3:

  Den venstreradikale Antifa-kælling Rosa Lund medvirker sammen med 3 andre “kendisser” i programmet Til Midddag Hos.

  Utroligt at den revolutionære kommunist vil nedværdige sig selv, ved at medvirke på en 100 % kommerciel TV-station.
  Hun håber måske på en fremtidig “karriere” indenfor TV-branchen, hvis vælgerne dropper hende ved næste valg…

  Kommentar by Revisoren — 11. oktober 2021 @ 19:09

 32. 28) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 11. oktober 2021 @ 19:22

 33. —Vores kvinder skal ikke gøres skamløse som jeres kvinder, siger Taliban krigeren Mohammad Sediqie til konvertitten Rasmus Tantholdt, der stolt interviewer i sin nyindkøbte, mørkeblå, muslimske kjortel med lange benklæder og uden over den en lang kjortel med nederdelligende stoffer for og bag ned til knæet.

  Kommentar by kingo — 11. oktober 2021 @ 19:26

 34. # Unna 18.35: Jo, men han blev vist også i lang tid hetzet som fascist, idiot og ukultiveret bondeknold? Selvom han blot sagde nogle fornuftige ting om ødsleriet med skattekronerne.

  De virkelige fascister, feminist-idioter, grinagtige klovne og ukultiverede bøfler bliver til gengæld aldrig eller næsten aldrig hetzet.

  Tag f.eks. de tre radikale komikere DF-Tullesen, Jacob Sprællemand og Lars Q. Ulykke, er de blevet hetzet bare een gang de sidste tre år? Og kolbøtterne Rosa Lund, Sofie C. og Pernille S. osv. har aldrig været udstillet, nedgjort eller kritiseret af DR.

  Kommentar by BENT A — 11. oktober 2021 @ 19:50

 35. Jeg mødte for nylig en rigtig kunstner, der bl.a. har lavet flotte skulpturer. Hun arbejder til daglig i en forretning med kunstartikler og laver kunst i fritiden. Se det kan jeg respektere, og jeg kunne endda næsten finde på at købe et af hendes værker, hvis ikke det var at det ville være synd for det at placere det i mit hjem.

  Kommentar by Træt — 11. oktober 2021 @ 19:58

 36. Regeringen og Tesfay vil forære Tyrkiet 33 millioner kr., mens man intet giver til Grækenland. Der er meget kritisabelt mener hodja og G.I. Ihvertfald vil det gavne Danmark mere at støtte grækerne.

  Kommentar by BENT A — 11. oktober 2021 @ 22:02

 37. # 33.
  Det var ganske rigtigt mere end pinligt at overvære det interview = mikrofonholderi. Men et eller andet sted har talibankrigeren jo en pointe. Jeg forstår udmærket de, bl. a. danske, soldater der har været ved at “brække sig” ifm. dette interview.

  Kommentar by NED MED ALTING — 11. oktober 2021 @ 23:19

 38. Født i 1985. Endnu en marxist der skal fodres på skatteydernes regning. https://kunsten.nu/artguide/profile/sif-itona-westerberg/

  Kommentar by barfbag — 11. oktober 2021 @ 23:20

 39. Utroligt at at en perker leflende intetsigende nul kan nasse sig til så mange penge. Man burde give pengene til Rasmus Paludan som den mest geniale gade artist i vort land. Han fortjener en lastbil fuld af koraner som han kan futte af i de bæbrune perker ghettoer.

  Kommentar by Knee grow floydd — 11. oktober 2021 @ 23:39

 40. Kommentar by Jp — 11. oktober 2021 @ 18:21

  At lukke KU ville være dumt. Det naturvidenskabelige fakultet bidrager med enorm samfundsværdi og viden. Danmark ville være doomed uden KU forskning. Jeg mener til gengæld, at der bør ske en differentiering af SU-støtten. Diverse humanistiske snakke-sludre-uddannelser kunne blive betalingsuddannelser. Jeg tror Sif og andre ville tænke sig ekstra om, hvis de selv skulle betale 100.000 kr./studieår for deres lerklaskerier, klatmalerier og “Floydianske buster”.

  Kommentar by Thomas M. — 11. oktober 2021 @ 23:52

 41. Bidrager KU stadigvæk med enorm samfundsværdi og viden, efter at KU er blevet besat af røde og woke aktivister?

  Kommentar by BENT A — 12. oktober 2021 @ 02:54

 42. Nr. 36 kl. 20.05 er skjult. Må man ikke henvise til G.I. hos hodja når der er en aktuel anledning?

  Kommentar by BENT A — 12. oktober 2021 @ 02:56

 43. Der er intet så racistisk og hadefuldt som muslingens/islamistens lære, her er lidt fredfyldte vers fra fredens religion islam –

  Sura 2.216 Jeres forskrift er at føre krig selv om det skulle være jer imod.

  Sura 9.73 Profet! Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  Sura 8.59-60 De, der er vantro, skal ikke regne med at undslippe; de kan ikke unddrage sig.

  Udrust imod dem så stor en styrke og så mange kampheste, som I formår, for dermed at sætte en skræk i Allah´s og jeres fjende og i andre…

  Sura 4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem.

  Sura 9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem, der sætter andre ved Allahs side, hvor som helst I finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.

  Sura 47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.

  Sura 9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?

  Sura 8.17 Det var ikke jer, der slog dem ihjel, men Allah som slog dem ihjel,

  når du kastede (spydene mod dem) var det ikke dig der kastede, men Allah, der kastede.

  Sura 9.13 Kæmp mod dem! Så vil Allah straffe dem ved jeres hånd og gøre dem til skamme, hjælpe jer mod dem og læge hjertet hos de troende folk hånd.

  Sura 9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.

  Sura 8.65 –66 Profet! Anspor de troende til at føre krig. Hvis der er 20 udholdende mænd af jer, vil de besejre 200, og hvis der 100 af jer, vil de besejre 1000 af dem, der er vantro, for de er folk, der intet forstår. Der tilkommer ikke en profet nogen fanger, før han har kæmpet og sejret i landet.

  Sura 9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer! Lad dem finde jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).

  Sura 9.38-39 I,som tror (på Allah)! Hvad er der i vejen med jer? Når man siger til jer: ”Ryk ud for Allahs sag!” er I som tynget mod jorden… Hvis I ikke rykker ud, vil han tildele jer en pinefuld straf…

  Sura 9.41 Ryk ud med let oppakning eller med tung og før krig med jeres ejendom og liv for Allahs sag. Det er bedste for jer hvis I har viden.

  9.62 Ved I ikke, at den, der sætter sig op mod Allah og hans udsending, har Helvedes ild i vente. Der skal han blive til evig tid. Det er en vældig vanære.

  Sura 8.12-14 (Byttetagningen): Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken (med sværdet)! Hug dem over hver en finger! For de satte sig op mod Allah og hans udsending! Allah er streng til at straffe. Sådan er det, så smag det! De vantro har ildens straf i vente.

  Sura 5,33 Gengældelsen for dem, der bekæmper Allah og hans udsending og stræber efter at skabe fordærv i landet, er at de bliver dræbt eller kors-fæstet eller får deres hænder hugget af i modsat side eller bliver fordrevet fra landet. Sådan er det!

  Jihad som udvandring og overtagelse af de vantros land

  Sura 9.74 De, der tror (på Allah) og udvandrede og kæmpede for Allahs sag, og de, der gav jer husly og hjælp, det er de sande troende.

  Sura 9.20 De, som tror (på Allah) og udvandrede og kæmper med deres ejendom og deres liv for Allahs sag, de befinder sig på et højere rangtrin hos Allah. Det er dem, der vil sejre.

  Sura 33.26-27 Han (Allah) fik dem af skriftens folk (jøderne og de kristne) … til at komme ned fra deres befæstede stillinger og satte dem en skræk i livet, idet I dræbte en del og tog en del til fange. Han gav jer deres jord, deres boliger og deres ejendom i arv, og desuden jord, som I endnu ikke havde betrådt. Allah er i stand til alt..

  Sura 48.20-21 Allah lovede jer meget bytte, som i skulle tage, og dette lod han hurtigt ske for jer…

  Og noget andet bytte, som I endnu ikke har bemægtiget jer, har Allah allerede indkredset. Allah er i stand til alt.

  Hvis de, der er vantro, havde taget kampen op mod jer, ville de snart have vendt ryggen til. Siden finder de ingen ven og ingen til at hjælpe sig.

  Allah giver muslimerne meget bytte og fuldstændig magt over alle vantro

  Sura 59.6 Hvad Allah gav sin udsending som bytte fra dem (fra de vantro) skulle I hverken transportere på heste eller kameler for at få fat i. Allah giver sine udsendinge magt over hvem, han vil. Allah er i stand til alt.

  Profetens udvandring, som er basis for islams tidsregning, er vigtig for alle muslimer. Engang var det Mekka, som skulle erobres, nu er det nyt land i Vesten, som skal koloniseres og som Allah vil skænke alle dem som bytte, der følger ham jfr.

  Kommentar by Mads kering — 13. oktober 2021 @ 19:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper