13. oktober 2021

Logikhæmmet muslim: Mette F’s afstandtagen er et ‘forsøg på at binde racisme op på enkeltpersoner’

Med enkelte undtagelser, så argumenterer de fleste muslimer, på niveau med de urolige drenge på bagerste række i 7. klassen. Jeg følger gruppen ‘Nok er nok’, og det er ret så store selvmodsigelser der ryger online, dag efter dag. Søndag var det historien om, at selvom en muslim begår en voldtægt, så er det ikke alle muslimer – #NotFuckingAllMuslims. Mandag var det et uddrag fra et indlæg af tørklædeklædte Lamies Nassri, projektleder i ‘Center for Muslimers Rettigheder i Danmark’. Hun argumenterer for at Toke Lorentzens ord til Sikandar Siddique ‘ikke er en gal mands ytring’, men blot ‘ansigtet på den racisme’ som statsministeren fører an med.

De må vælger side. Hvis en muslimsk voldtægt, intet siger om herboende muslimer som gruppe, så kan Toke Lorentzens kommentar til Sikandar Siddique selvfølgelig heller ikke tørres af på danskerne. Her lidt fra Lamies Nassris mentale hjerneblødning i Politiken – Pak jeres ting, og skrid hjem er ikke en gal mands ytring.

“‘Et racistisk angreb på en familie er et angreb på alle minoriteter. Det hører ikke hjemme i Danmark’. Ordene er skrevet af statsminister Mette Frederiksen som reaktion på det racistiske overfald, folketingsmedlem Sikandar Siddique og hans forældre blev udsat for efter Folketingets åbning. ‘Pak jeres lort, og skrid hjem. I hører ikke til her’, lød ordene foran Christiansborg, men budskabet er ikke kun blevet ytret foran Christiansborg. Budskabet er ikke kun ytret af én enkelt mand, selv om at det er nemt og bekvemt at gøre ham til ansigtet på den racisme, vi alle, selv statsministeren, uden at tøve kan tage afstand fra.

Budskabet er også ytret bag Christiansborgs fire vægge, af statsministeren selv. …

‘Pak jeres ting, og skrid hjem’ er ikke en gal mands ytring. Det er resultatet af en intensiv politisk proces om at fremmedgøre muslimske borgere i Danmark. …

Når statsministeren skriver, som hun gør, klinger det ikke kun hult; det er også et klart og tydeligt forsøg på at binde racisme op på enkeltpersoner, så folk glemmer den strukturelle racisme, som statsministeren selv er en del af, fodrer og lader bistå.”

(‘Nok er nok – Stop fremmedfjendsk retorik’ på Facebook, to på hinanden følgende dage)

“‘Pak jeres ting, og skrid hjem’ er ikke en gal mands ytring.” (Lamis Nassri)

“Jeg bliver SÅ uendeligt træt af, at høre på etnisk danske mænd der forsøger at fordreje virkelighedsbilledet af hvem der begår voldtægter i Danmark, i forsøget på at fremstille dem selv som de reneste uskyldsengle, ved at give muslimer skylden for ALLE voldtægter! #NotAllMen and #NotFuckingAllMuslims !” (Abdelrahman Mustafa)

(Toke Lorentzen fra Dansk Patrioter konfronterer Sikandar Siddique, 10. oktober 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/122563/trackback

45 Comments »

 1. Endnu en omgang Pallywood fra race-hustleren Sikandar.

  Når man har sin gangbesværede forældre med, så går man ikke at en omvej ud på vejbanen, forbi demonstranter, som man udemærket kender (han poster konstant om dem på SoMe).

  Det lidt ligesom den ikke-banebruds historie som han også spillede plat på.

  Det ufatteligt at medierne går med på hans løgne gang på gang. Kameraholdet der fulgte ham er sikkert fra produktions selskab hyret af DR, om de med på noderne er ikke til at vide. Men ellers kan sådan et stunt jo hurtigt planlægges op det fremmedsprog han taler med sine forældre, som de ikke forstår.

  Kommentar by Dennis Corell — 13. oktober 2021 @ 02:57

 2. Det er ikka alle danskere, som har…

  …været begejstrede for globaliseret grænseløshed
  …været begejstrede for en stor sammenblanding af etniciteter, kulturer og religioner på dansk jord
  …inviteret og opfordret kulturfremmede til at slå sig ned her
  …været med til at tildele opholdstilladelser og statsborgerskaber
  …en egentlig pligt til at få et multikulti-eksperiment iværksat af andre til at fungere

  Hvad har Toke Lorentzen gjort, som nødvendigvis skal kategoriseres som racistisk? Det kan kun være racistisk, fordi man ikke længere anerkender, at indfødte etnisk danskere har en ret til at være utilfredse med kulturfremmede menneskers tilstedeværelse her i Danmark. Hvis man anklager Toke Lorentzen for racisme – så få da også sagt klart og tydeligt, at denne ret ikke længere eksisterer.

  Jeg mener ikke at Toke Lorentzen har gjort noget racistisk. Og hvad han har gjort kan overhovedet ikke sidestilles med at begå en voldtægt.

  Kommentar by BE — 13. oktober 2021 @ 05:01

 3. Nok er nok – Stop hvid- og danskfjendsk retorik på Facebook (+ alle andre steder) Og boykot kritisk raceteori.

  Kommentar by anno — 13. oktober 2021 @ 06:11

 4. Iflg. Indvandrings-industrien, DR, MSM og alle de gamle partier bør danskerne UDSKIFTES med nye og andre folkeslag som er meget bedre, finere og sjovere end de kedelige taber-danskere. Dem der véd bedst, har talt, og så ligner det da ikke noget at nogen mukker og beklager sig.

  Vi bør ikke være utilfredse og skumle i krogene, for det handler om BERIGELSE. Det har Jelved og co. fastslået allerede for mange år siden. Så fat det dog, eller skal vi stave det for jer?

  Kommentar by BENT A — 13. oktober 2021 @ 06:49

 5. Give muslimer skyld for alle voldtaegter?Naeppe helt rigtigt,i Danmark tales der Dansk of landets statistiker er affattede i dette sprog ,hvor Danskerne kan hente information ,der viser der en overvaegt af voldtaegter begaaet af muslimer, saa Lamies Nassri hvis du har besvaer med sproget saa faa een til at oversaette for dig og hold saa op med dit vrovl

  Kommentar by Anonym — 13. oktober 2021 @ 09:00

 6. Give muslimer skyld for alle voldtaegter?Naeppe helt rigtigt,i Danmark tales der Dansk of landets statistiker er affattede i dette sprog ,hvor Danskerne kan hente information ,der viser der en overvaegt af voldtaegter begaaet af muslimer, saa Lamies Nassri hvis du har besvaer med sproget saa faa een til at oversaette for dig og hold saa op med dit vrovl

  Kommentar by dunk — 13. oktober 2021 @ 09:01

 7. Not Fucking All Muslims – den lader vi lige stå et øjeblik.

  Kommentar by J — 13. oktober 2021 @ 09:12

 8. Udgangspunktet for den begrædelige tilstand i dagens Danmark er, at ingen nogensinde på forhånd har undersøgt de kulturelle, demografiske og sociologiske konsekvenser af massimporten af muslimer. Hvis politikerne i 90’erne havde kunnet se hvilke destruktive kræfter, de slap løs med det grænseløst uhæmmede islamiske overfald på Danmark, var landets grænser blevet lukket for alle muslimer. På grund af de feje forræderiske politikeres ligegyldighed overfor deres egne landsmænd, må vi nu imødese en voldsom religionskrig, når islam kræver uindskrænket magt.
  Vi overværer i disse år et slags omvendt ‘korstog’, hvor hellige Jihad ‘korsriddere’ vil besætte og overtage magten i kristne lande. De unge kampduelige muslimske krigere er ved at opøve de nødvendige færdigheder i muslimsk erobringskrig.
  Ofrene er de naivt tossegode civilister i Vesten, som suicidalt vender den anden kind til.
  Tak for L… til de politiske kujoner på Christiansborg, som udleverer deres egne landsmænd frivilligt lige ned i gabet på islams sjakaler.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. oktober 2021 @ 09:22

 9. Muhamedanere er voldsomt overrepræsenteret i voldskriminalitet (efter korrektion for sociale forhold). Det kan enhver, som vil, vide fra officielle statistikker.

  Især voldtægtsforbrydelser og gruppevoldtægter generer de Danske piger, der hver dag er bange for at få deres liv ødelagt.
  Men det er jo blot som foreskrevet af deres såkaldte profet, Muhamed.

  Kommentar by Bastardo — 13. oktober 2021 @ 09:30

 10. – men det er Gud ske lov ikke alle muhamedanere, der følger Muhameds forskrifter.

  Kommentar by Bastardo — 13. oktober 2021 @ 09:31

 11. – ikke endnu, i hvert fald.

  Kommentar by Bastardo — 13. oktober 2021 @ 09:32

 12. Indtil for 40 år siden, så man ikke den brutale og primitive voldsudøvelse som man ser i dag. Ikke en dag, uden at hele den kriminelle palet er brugt. Årsagen: Man har uden blusel, i årevis lukket en dødvægt af ikke vestlige uintegrerbare velfærds shoppere ind, uden at skele til, hvad det danske samfund har behov for, der i bagagen har en volds-og herrementalitet, som ellers har været ukendt i Danmark.
  Vi hører gang på gang islam betegnet som ”fredens religion,” men samtidig må man konstatere at der er krig eller krigsligende tilstande i næsten alle muslimske lande?
  Gutmenschen påstår at indvandring er godt for ethvert samfund, idet de etniske befolkninger skrumper og føder færre og færre børn. Det er bare en påstand – nej en løgn – uden bund i virkeligheden, for dokumentationen i de ubehagelige statistikker taler deres tydelige sprog, stor kriminalitet, massiv offentlig forsørgelse fra dag et, penge sendes i stor stil til hjemlandet.
  Voldtægterne af etniske danske kvinder, de såkaldte ”æres mord” (seneste bl.a. udsmidning fra altan), utallige mord (seneste bl.a. 3 ældre på Østerbro), indbruddene, svindel og bedrageri, hjemme-og gade røverier, mord i alle dens afskygninger, bandekrigen (om narko), terrorplaner (Krudttønden), likvideringerne (bl.a.ved synagogen), bomberne, skyderierne, afbrænding af biler, vanvidskørsel, stenkast fra motorvejsbroer, krævementaliteten, kvindeundertrykkelsen og dominans kulturen især overfor etniske danskere, der har fået ar på sjæl og legeme, efter helt meningsløst overfald.
  Overfald på etnisk unge danske mænd (hvor de ydmyges), overfald på gamle mænd og kvinder i hidtil uset omfang, de daglige ”enkeltstående” tilfælde. Overfald og chikane på jøder, bøsser og andre ikke-muslimer. Stenkast mod busser, politi og ambulancer, ja, simpelthen chikane og utryghed i dagligdagen og ens nærområde. Hærværk, nedbrænding af væresteder, skoler, daginstitutioner, medens politiet næsten er totalt fraværende på gader og stræder. Ofte står politiet med åben mund og polypper, og aner ikke hvad de skal gøre. Mange borgere føler sig totalt magtesløse, mens stadig større områder i Danmark glider ind i lovløshed og opløsningsligende tilstande, hvor dansk lov og ret er sat ud af kontrol.
  Seneste stunt på Nørrebro er, at selvbestaltede bevæbnede lømler agerer som vagter og standser folk, for at kontrollere hvad de laver i ”vores område”.
  Endvidere fifleri og udnyttelse med offentlige ydelser, kontanthjælp (medens man arbejder sort), arbejdsløshedsunderstøttelse (medens man er IS-kriger). Svindel med moms og fiktive firmaer i stor stil, der agerer som skalkeskjul for kriminel aktivitet. Kreativiteten når det gælder om at få snablen ned i de offentlige kasser og berige sig, er bemærkelsesværdig pro-aktiv, og der bliver udvist stor opfindsomhed og gå-på-mod. Og myndigheder er tilsyneladende fraværende, og griber først ind, når det hele er eskaleret og har taget overhånd.
  Den sørgelige sandhed er – som kun ganske få politikere har prøvet at sætte sig ind i – at mellemøstlig indvandring fører til en magtkamp på ALLE niveauer af samfundet; på gaderne, i boligområderne, skolerne, fængslerne, universiteterne, i spørgsmål om ytringsfrihed ja, endda til børnesvømning.
  Dette er altså “berigelsen” og “mangfoldigheden,” iscenesat af illusionsmagere, dagdrømmere og ”nok er nok” segmentet, bistået på sidelinien af nyttige idioter som, Bedsteforældre for Asyl, Folkekirkens usselrygge, Bedstemødre for Mangfoldighed og andre smånussede såkaldte danskere, der går i Corfitz Ulfeldts fodspor.
  Vi kan lige så godt indstille os på, at store områder af Danmark er tabt for evigt, og de områder vokser og vokser bare, indtil samfundet kollapser i brutalitet og ødelæggelser, og den mellemøstlige middelalder overtagen magten. I sognene Tingbjerg-Vollsmose + Gellerup er næsten 70% af beboerne ikke-vestlige indvandrere/efterkommere!
  Historien har jo vist, at islam ikke lader sig integrere. Er det ikke 24 såkaldte integrationspakker vi er nået op på, og stadig står vi med et uløseligt problem. Hvis Danmark ikke skal kollapse, så må al muslimsk indvandring/familiesammenføring stoppes, om nødvendigt ”mit robusten Mitteln.”
  Islam er en hindring for fremskridt og truer samfundets sammenhængs kraft. Så spørgsmålet er, hvad vil vi! Vil vi bare lade stå til, og sætte alt over styr, det er spørgsmålet. For en ting må vi gøre os helt klart, at jo flere muslimer vi lukker ind, jo mere er denne vej en konfrontationsvej. Fyrre års søvngængeragtig politik, kan sagtens munde ud i en intern fysisk krig mellem dem og os. Der er allerede nu mellem 800.000 og 1.000.000 fremmede i Danmark, og vi bliver ved at tage imod!

  Ansvaret for denne uholdbare situation, ligger fuldt og helt hos den manipulerende, herskende, politiske klasse. Her kan man så bare konstatere, at perioden 1983-2019 må kaldes tåbelighedernes march, idet man med åbne øjne gik sin undergang i møde, idet næsten ingen MF i Folketinget ønskede at sætte en grænse. Tilmed forlanger nogle af vore skvatmikler til politikere i uskøn symbiose med vores hjemlige korandisciple, at vi skal undskylde og beklage vores tilstedeværelse, og helst dukke nakken, når der er muslimer til stede. Man tigger ikke om sin ret, for sin ret kæmper man. Hvis man stadig agter at fortsætte denne praksis med at indforskrive revl og krat, så graver vi vores egen grav. Hvad sagde den gamle krigsminister Tscherning ikke i 1863: “Der er ingen ære i at gøre det ukloge.”
  Med fare for at blive kaldt racist, kan man bare konstatere, at muslimer er underrepræsenteret på arbejdsmarkedet og på uddannelse, men de er overrepræsenterede i kriminalitetsstatistikkerne.
  Men at man lod det fortsætte årti efter årti uden at skride ind, det er et svigt uden lige. Politikere lader som bekendt ikke virkeligheden stå i vejen for deres feel good holdninger, selvom de røde advarselslamper var ved at brænde sammen.
  Her kunne man godt have ønsket, at Socialdemokratiet havde sat hælene i, i og med, at det primært var dem, der har stået fadder til vores velfærdssamfund. Men de red på bølgen, at en fremmed er en ven du endnu ikke har mødt. Ingen konsekvens, passivitet, man kalder ikke tingene ved deres rette navn, åbenbart af frygt for at blive opfattet som racist eller det der er værre. Dem der tillader sig at gøre opmærksom på et problem, bliver stigmatiseret og udskammet, det så man jo tydeligt med vestegnens socialdemokratiske borgmestre og amtsborgmester Birgitte Storm Rasmussen.
  Jeg er bange for vores system pludselig kollapser, for vores homogenitet, for at der givetvis vil komme et sammenstød mellem ”dem og os,” for det at importere mennesker fra en anden kulturkreds, har ikke fungeret nogle steder.
  Tilbage sidder en målløs befolkning, der ikke kunne se ”storheden” i 40 års forfejlet politik, men som må acceptere en volds-og herrementalitet, hvor det er ”gæsten” der fortæller værten hvor bordet skal stå.
  Islam kendetegnes af et fuldstændigt fravær af kritisk analyse og selvransagelse. Ikke tænke, blind tro rækker.
  Der er favorisering (retskrav) ved lejligheds anvisning til muslimer, ingen egen betaling – eller meget lille -ved bl.a. vuggestue og børnehave, økonomisk hjælp til familie sammenføring og efterfølgende indretning af bolig, unge kriminelle på overlevelsesture på kommunens regning, tolke bistand der ikke bliver betalt. Tilsyneladende er der ikke et forsørgelseskrav for muslimer overfor ægtefælle.
  Der er gratis tandbehandling og udbedring af manglende eller skæve tænder, udlevering af diverse hjælpemidler, gratis psykolog hjælp til såkaldte krigsskader, ja sågar hjælp til hjemvendte IS-krigere, behandling af diverse sygdomme der før var ukendte i Danmark, samt meget krævende og dyre behandlinger af retarderede børn, grundet fætter/kusine ægteskab igennem generationer.
  For at få mange muslimer til at fungere i et civiliseret land, er man nødt til at bekoste omfattende civiliseringsprojekter. Det er kostbart og kræver specialister til undervisning i mange forskellige færdigheder; sprog, toilettræning, fædres omgang med egne børn, cykling, trafikkultur, ikke-vold, ærlighed, religiøs tolerance, social omgang, demokrati, læsning, stavning, skrivning og regning. Alt det vi skandinaver synes er normalt, skal indlæres af voksne primitive analfabeter.

  Endvidere bliver der fra muslimsk side udvist en helt uset form for kræve mentalitet og krav på særbehandling, og sådan kunne man blive ved. I og med at man vedblivende tager personer ind der ikke ønsker at arbejde, så må de arbejdende yde lidt mere, så de ikke arbejdende kan få et tilfredsstillende liv, uden de store problemer
  Alle disse penge der bliver postet i personer, der aldrig har og aldrig kommer til at bidrage til samfundets bedste. Det kan ikke være rigtigt, at man sikrer udefrakommende goder og bedre vilkår betalt af dem med almindeligt arbejde.
  De fleste udefra kommende muslimer, bruger som begrundelse, at de er flygtet fra krig, vold og undertrykkelse, så er det jo noget mærkeligt, at de har dårlig etableret sig, før de forsøger at indføre de retslige og religiøse systemer (sharia + islamiske lovregler), som de påstår sig flygtet fra! Når så alt er på plads i DK, drager man på ferie til hjemlandet, hvor man påstod sig forfulgt. Ud fra det, kan man så også sige, at de såkaldte danske IS-dræbere der tog til Syrien for at kæmpe for kalifatet, ikke har følt sig som danskere (trods dansk pas), men som muslimer.
  Eller man kan tage ud til lufthavnen en mandag morgen, og der er fyldt op af mænd og kvinder i lange mørke frakker og tørklæder, slæbende på bagage uden lige, medens de venter på indskrivning til hjemlandets vemodige sletter, så de kan nyde en velfortjent ferie, betalt af de arbejdende etniske danskere!
  Vi skal tilsyneladende bare se passivt på, medens den etniske befolkningsudskiftning i de vesteuropæiske lande (Frankrig, Holland, Belgien, Italien, Østrig, Tyskland, Sverige, Norge og Danmark) planmæssigt skrider frem med voldsom hast. Resultatet kan være enden på det Danmark, som det sted hvor danskerne i årtusinder har hørt hjemme, og at vi på sigt ender som andenrangs borgere i eget land, hvor det er muslimen der dikterer. Hvordan er det kommet så vidt, på bare to generationer?
  Islam er en underkastelsesreligion, og det er ikke bare religion, det er i den grad også politik. Det er en 1.400 års stokkonservativ livsstil, der ikke har rokket sig en millimeter, og hvor den nu i årtier intimiderer og undergraver det vestlige og kristne Europa, ved at være anmassende og krævende. Det er en trojansk hest, vi har i vores midte. Uanset hvor islam optræder, så følger der kævl og strid i dets kølvand, og altid i modsætning til deres omgivelser (Irak, Syrien, Libyen, Libanon, Ægypten, Afghanistan, Pakistan).
  Islam er enten en politisk ideologi med religiøs legitimation eller en religion der legitimerer politiske handlinger. Da, islam ikke adskiller det religiøse aspekt fra det politiske, da er de
  komplementære. Et islam uden politiske konsekvenser er ikke islam, og et islam uden religiøs tro er heller ikke islam. Politisk islam og religiøst er identiske, det ene ikke uden det andet. Hvis problemet med muslimer udelukkende er ”socialt” – som mange ynder at fremstille det – er det et kulturbetinget socialt problem. Den kultur der skaber problemerne hedder islam. Så kan det vist ikke siges tydeligere.
  Islam som fredens , mildhedens og tolerancens bannerfører, må nærmest betegnes som falsk varebetegnelse. Snarere er der tale om åndelig aids.
  Denne kulturs – hvis man kan bruge det ord – mest markante bidrag til moderne teknologi har været opdagelsen af, at det lader sig gøre at surre sig selv fast til en bombe og hive i udløseren, når der dukker nogen op, man ikke bryder sig om! Mellemøstens eneste kendte og velfungerende industri
  Det er sådanne grupperinger vi risikerer at få til landet, når magthaverne tilsyneladende ikke vil sætte ind med magtmidler, når horder af velfærdsmigranter som i 2015 søger til Danmark, for at få fingre i danske velfærdskroner.

  Er det virkelig det vi ønsker? For de etniske danskere, der pligttro har passet arbejdet i 40 eller 50 år, har stået op om morgenen, og gået på arbejde, og pligtskyldigt betalt deres skat til den fælles husholdning, naivt troende på sprogkamelæonerne på Christiansborg, står i dag med en lang næse.
  Konsekvensen af politikernes samfundsopløsende dagsorden ses daglig i det normskred vi har været vidne til på de fleste niveauer, et naturligt resultat når man helt bevidst sælger ud af statens autoritet, og ikke udviser konsekvens og handling, men bare lader stå til. Danmark er blevet forvandlet til et etnisk kludetæppe. De fælles værdier, homogeniteten og sammenhængskraften er en saga blot. I dagens Danmark er der nu så mange indvandrere, hvis loyalitet ligger et andet sted, end de danske værdier. Det kan bare konstateres, at der sker en snigende islamisering af Danmark.
  En bitter pille at sluge. Danskernes indbetalte skattekroner går til at servicere utilfredse og kriminelle, der desværre meget ofte viser sig at være muslim, samtidig med at Danmark bliver undergravet, og normer skrider. Hvorfor skulle man stå tidligt op om morgenen og passe et arbejde, når pengene i årevis (generationsvis) tikker ind på kontoen hos ikke-vestlige velfærdsshoppere. Penge kommer ikke af sig selv, der skal arbejdes og produceres, og hvem gør det, det gør etniske danskere meget oftere, til forskel fra mange udefra kommende, der har slået deres folder i lande, der må betegnes som misfostre og ikke fungerende, også kaldet shit hool countries. De etniske danskere, er med til, at mange muslimer bare kan gå og dandere den. Hvorfor skal vi betale for, at en muslims kone kan gå derhjemme i sine sorte gevandter, og ikke bidrager til den fælles husholdning ?
  Jeg kan ikke rigtig forstå det, for politikerne har i årevis fortalt os, at antallet ikke betød noget, og at attentaterne og terroreren intet har med islam at gøre!
  Alt dette har sine rødder snart langt tilbage. I bund og grund skyldes det tanketommme politikere, sammenrendet af gutmenschen og lalleglade kirkefolk, der satte udefra kommende højere end deres eget lands borgere, og ikke magtede at sætte sig ind i, hvad islam stod for.

  DET ER IKKE LYSE TIDER VESTEUROPÆERNE GÅR I MØDE, MEN VORES SLAPHED OG MANGEL PÅ KONSEKVENS, VED IKKE AT SÆTTE HÅRDT MOD HÅRDT, KAN VI KUN TAKKE OS SELV FOR.

  Det er ikke kritikeren, der tæller, ej heller er det den, der påpeger, hvordan den stærke mand vakler, eller hvor den handlende kunne have gjort det bedre. Æren tilfalder den mand, der faktisk står på kamppladsen, hvis ansigt er mærket af støv og sved og blod, som kæmper tappert, som fejler og mislykkedes igen og igen, fordi der ikke eksisterer nogen stræben uden fejltagelser og utilstrækkelighed, men som kender den store begejstring, den store offervilje, og som giver sig selv hen til en værdig sag, som i bedste fald, hvis han fejler, i det mindste fejler, mens han gør et dristigt forsøg, således at hans plads aldrig skal være blandt de kolde og frygtsomme sjæle, som hverken kender sejren eller nederlaget.
  (Theodore Roosevelt)

  Hvad man oralt kan blive udsat for i København, af en 14-årig muslim den 06.09.2021:
  ”Jeg knepper din mor, din svans. … Jeg smadrer dig mand. Knep din mor, din lille luder. … din svans… din lille luderunge. … Fuck dig – Koran, jeg knepper dig. … Din svans, din lille luder. Din mor er en luder. Koran, hun er en luder. … Fuck dig din svans, jeg er fjorten. … Du er en lille luder. Kan du godt lide baconsvøb? Er du ikke en svans. Er baconsvøb halal, din lille luder. Tror du jeg er færdig med dig? Din lille svans, jeg knepper dig. Kom nu, din luderunge. Jeg dræber din mor! … Jeg knepper din mor… Jeg skyder din mor. Din mor er en luder.”

  (” Danmark vil med 100 procents sikkerhed tabe kampen mod islam og muslimer, idet islam vokser og vokser, og Danmark kan aldrig stoppe Allahs lys.”)
  (Said Mansour – ”Boghandleren fra Brønshøj”, 04.01.2019)

  (” Det, som Sultan Suleyman påbegyndte med belejringen af Wien i 1683, vil vi gøre til virkelighed for indbyggerne gennem vore kraftfulde mænd og vore sunde kvinders fødsler.”
  (sagt af Vural Öger, opstillede til europaparlamentet for det tyske socialdemokrati.)
  Citatet er fra den største tyrkiske avis i Tyskland, Hürriet, og fra den tyske avis Hamburger Abendblatt, maj 2004.)

  Kommentar by der Adler — 13. oktober 2021 @ 09:35

 13. Islam er ikke en Race. Det er en religion. En usekulær diktatorreligion med en Førerprofetideal, som er helt og aldeles uafghængig af medmenneskelig kærlighed til individet i dens kollektive selvforståelse af underkastelse af det den kalder Guds vilje, som er identisk med Førerprofetviljen. Jeg er ikke Islamkritiker. jeg er Islamhader, og jeg gider ikke nævne (vi skal jo også blive færdige) alle-tillader mig at være så arrogant- de krige, terroraktioner, undertrykkelse, og yderligere modbydeligheder den direkte er ansvarligfor ud fra dens tekster, som tilhængerne åbenbart mener skal tages bogstavstro.
  Det er et kulturrelt problem og har intet med race at gøre, selvom nogle muslimer søger at imødegå negativ kritik af Deres religion med race. Så kommer det tåbelig abstrakte akademisksøgende ord- Strukturel racisme- som ikke eksistere i virkeligheden. Hvis der var en lov som gjorde forskel på folk alene ud fra Hudfarve, kunne man tale om -strukturel racisme-, men ellers er det forsøg på at lyve samfundet ondt på fra nogle nihilistiske kritikere, for at forhindrenegativ kritik af Deres religion.

  Kommentar by Michael Unna — 13. oktober 2021 @ 09:35

 14. Kan se at der er flere der har skrevet noget ligenden, som jeg også ville have skrevet. Så nok om det.
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. oktober 2021 @ 09:40

 15. Hvis Muhammedanerne kunne være selvkritiske- det kan de ikke fordi de så slåes i hardkorn med vantro- så ville de opdage At de ifølge Deres religion er Jødehadende på linje med Nazismen, så hvis man kalder Nazismen racistiske pga det, hvad er Islam, i sin struktur med dens had til frihed og folk der tror noget andet end dens fordummende idioti, så selv? :-)

  Kommentar by Michael Unna — 13. oktober 2021 @ 09:43

 16. Alle forsøg på at nedtone agressionen i islam er mislykkedes.
  I Dabiq IS engelsksprogede tidsskrift, kom IS med en erklæring, hvorfor vi hader jer og hvorfor vi bekæmper jer? Erklæringen kan koges ned til, at selvom i stopper med at besætte os og stopper med at bombe os, så vil den primære årsag til at vi hader jer bestå, indtil I omfavner islam! Og de tilføjer at så længe vi mopper deres tro, fornærmer deres profet, samt andre muslimske profeter og brænder koranen, så vi de vedblive at bekæmpe os ikke med plakater og slogans, men med kugler og knive!
  Dette er IS egene ord, direkte fra troldens mund.
  Altså gør som vi siger og bliv muslimer, ellers slår vi jer ihjel!
  Og ja ja ikke alle muslimer er tilhængere af IS, men der er nok, der er, og de behøver ikke slå ret mange ihjel, før vi ændre adfærd, før vi begynder at gøre som de siger, ja – før vi underkaster os!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. oktober 2021 @ 09:59

 17. Til Adler Godt formuleret. Du fik det hele med. Måske en kende forlangt.

  Kommentar by hartvig jensen — 13. oktober 2021 @ 10:32

 18. Islam er tidligere slået tilbage og ud i Indien (med undtagen af regionen der idag hedder Pakistan) og i Spanien. Så det kan lade sig gøre. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. oktober 2021 @ 10:55

 19. Hvis Pia Kjærsgaard, Thule, eller andre DF ere, og NB ere, Katrine Winkel Holm, Helle Merete Brix, Lars Hedegaard, eller DDF (eller SIAD), eller andre ærværdige frihedskæmpere, kaldte mig Racist, ville jeg blive meget ked af det og forklare dem misforståelsen. Men hvis Radikale, Alternativet, Sididada i Folketinget, eller den frelste Venstrefløj Syndig Forvirring, Enhedslisten, eller andre kaospiloter,(Politiken og andre dele af pressen) ville jeg ikke gide at forklare mig eller forholde mig til det.Enig med 16).

  Kommentar by Michael Unna — 13. oktober 2021 @ 11:06

 20. Denne sag følger en slags “woke algoritme”:

  Hvid person gør noget ondt = Alle Hvide er Onde
  Hvid person gør noget godt = Enkeltstående Individuel Gerning

  Ikke-Hvid person gør noget ondt = Enkeltstående Individuel Gerning
  Ikke-Hvid person gør noget godt = Alle Ikke-Hvide er Gode.

  Algoritmens formål er at sikre, at man ALDRIG siger noget positivt om Hvide som Gruppe og ALDRIG siger noget negativt om Ikke-Hvide som Gruppe.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. oktober 2021 @ 11:18

 21. 11 Adler
  15 hartrvig jensen

  Godt fremstillet Adler
  Kunne have vaeret meget laengere

  De der promulgere islam i Europa maa snarest muligt faa noget haardt at bide i haaber jeg

  Kommentar by dunk — 13. oktober 2021 @ 12:15

 22. “Ikke-Hvid person gør noget ondt = Enkeltstående Individuel Gerning”

  Her en sort mand, der har misforstået drive-in konceptet. Han brager ind i Taco Bell og nedlægger 4-5 personer undervejs.

  Så den i går på twitter,
  men den er fjernet i dag. Intet ondt må der omtales farvede mennesker. Pyt med ofrene. De var vel onde hvide

  https://www.nbcwashington.com/news/local/video-shows-car-driving-into-taco-bell-in-maryland/2627883/

  Kommentar by tavsen — 13. oktober 2021 @ 12:25

 23. # 16 Hartwig Jensen
  Var “De 3 musketerer” også for lang? Måske skulle Dumas have begrænset sig til 2 musketerer.
  Jeg har endnu aldrig læst en kommentar fra Der Adler som var for langt.

  Kommentar by bjarne Binee — 13. oktober 2021 @ 14:03

 24. 21 Bjarne Binee Det er hvad jeg syntes. Hver især har vi jo lov til at syntes noget andet end side manden.Er det ikke det du selv benytter dig af ? MvH

  Kommentar by hartvig jensen — 13. oktober 2021 @ 14:23

 25. Lange indlæg og udredninger bærer ofte på den utilsigtede egenskab, at man kommer til at gentage budskaberne og hermed sig selv.

  Jeg skriver af og til for lange indlæg, men er opmærksom på ikke at komme til at gentage mig selv for ofte! Der kan sikkert findes eksempler på dette…men man vil jo så gerne bringe alle sine meninger og holdninger til torvs!

  Jeg læser altid Der Adlers indlæg, hvis indhold nøjagtig flugter med mine…så keep up the good work Adler!

  Kommentar by Black Watch — 13. oktober 2021 @ 15:05

 26. @ 15 hartvig jensen

  jeg kan kun give dig ret, har svært ved at stoppe, når jeg er i gang. Det er som at skændes med en kvinde, det ene ord tager det andet.

  Kommentar by der Adler — 13. oktober 2021 @ 15:29

 27. Godt skrevet- Adler!
  Ja vi har tabt, og dette der sker nu, gør, at man mere og mere kan se vanviddet. Hvor er alle de muslimer der burde kæmpe for vi undgår at beskytte Synagogen? Hvor er muslimerne henne for at gøre oprør med beskyttelse af den jødiske skole og jeg kunne blive ved. Næ for dem der tier samtykker. Det koster så mange penge, og utroligt politikerne ikke kan se hvad der sker med vores land. Også Sikandar siger ikke en lyd, kun når det går den anden vej.

  Kommentar by IES — 13. oktober 2021 @ 15:52

 28. NOGLE folk er svære at stille tilfredse. De bruger gerne to-tre timer på åndssvage tv-programmer eller en ligegyldig roman, men skal de bruge ti minutter på en vigtig, begavet og analyserende kommentar, brokker de sig. Skriver man en kommentar der ikke får alt med, brokker de sig også.

  Adlers indlæg kl. 09.35 er glimrende og er værd at læse i sin helhed, fordi den klart belyser og beviser at en hverdagsagtig guerilla-krig, en folkeudskiftning og et folkemord er sat i gang.

  Politikerne, undtagen de allermest tåbelige af dem, véd det godt, men er ligeglade. De ønsker end ikke at tage ved lære af skyderier, overfald, bombe-terror, myrderier eller brændende bygninger i landet overfor København. Rædslerne ignoreres.

  Hvis det store flertal af danskerne/vælgerne også er ligeglade, er Danmark fortabt, og danskerne vil miste alt og oveni få en hård og brutal straf når islamister og kulturfremmede overtager magten og landet.

  Kommentar by BENT A — 13. oktober 2021 @ 16:01

 29. Her er racisme problemet, det forefindes endda på skrift i fredens religions racistiske og hadefulde undertrykkende såkaldte hellige skrifter –

  Sura 2.216 Jeres forskrift er at føre krig selv om det skulle være jer imod.

  Sura 9.73 Profet! Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  Sura 8.59-60 De, der er vantro, skal ikke regne med at undslippe; de kan ikke unddrage sig.

  Udrust imod dem så stor en styrke og så mange kampheste, som I formår, for dermed at sætte en skræk i Allah´s og jeres fjende og i andre…

  Sura 4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem.

  Sura 9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem, der sætter andre ved Allahs side, hvor som helst I finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.

  Sura 47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.

  Sura 9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?

  Sura 8.17 Det var ikke jer, der slog dem ihjel, men Allah som slog dem ihjel,

  når du kastede (spydene mod dem) var det ikke dig der kastede, men Allah, der kastede.

  Sura 9.13 Kæmp mod dem! Så vil Allah straffe dem ved jeres hånd og gøre dem til skamme, hjælpe jer mod dem og læge hjertet hos de troende folk hånd.

  Sura 9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.

  Sura 8.65 –66 Profet! Anspor de troende til at føre krig. Hvis der er 20 udholdende mænd af jer, vil de besejre 200, og hvis der 100 af jer, vil de besejre 1000 af dem, der er vantro, for de er folk, der intet forstår. Der tilkommer ikke en profet nogen fanger, før han har kæmpet og sejret i landet.

  Sura 9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer! Lad dem finde jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).

  Sura 9.38-39 I,som tror (på Allah)! Hvad er der i vejen med jer? Når man siger til jer: ”Ryk ud for Allahs sag!” er I som tynget mod jorden… Hvis I ikke rykker ud, vil han tildele jer en pinefuld straf…

  Sura 9.41 Ryk ud med let oppakning eller med tung og før krig med jeres ejendom og liv for Allahs sag. Det er bedste for jer hvis I har viden.

  9.62 Ved I ikke, at den, der sætter sig op mod Allah og hans udsending, har Helvedes ild i vente. Der skal han blive til evig tid. Det er en vældig vanære.

  Sura 8.12-14 (Byttetagningen): Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken (med sværdet)! Hug dem over hver en finger! For de satte sig op mod Allah og hans udsending! Allah er streng til at straffe. Sådan er det, så smag det! De vantro har ildens straf i vente.

  Sura 5,33 Gengældelsen for dem, der bekæmper Allah og hans udsending og stræber efter at skabe fordærv i landet, er at de bliver dræbt eller kors-fæstet eller får deres hænder hugget af i modsat side eller bliver fordrevet fra landet. Sådan er det!

  Jihad som udvandring og overtagelse af de vantros land

  Sura 9.74 De, der tror (på Allah) og udvandrede og kæmpede for Allahs sag, og de, der gav jer husly og hjælp, det er de sande troende.

  Sura 9.20 De, som tror (på Allah) og udvandrede og kæmper med deres ejendom og deres liv for Allahs sag, de befinder sig på et højere rangtrin hos Allah. Det er dem, der vil sejre.

  Sura 33.26-27 Han (Allah) fik dem af skriftens folk (jøderne og de kristne) … til at komme ned fra deres befæstede stillinger og satte dem en skræk i livet, idet I dræbte en del og tog en del til fange. Han gav jer deres jord, deres boliger og deres ejendom i arv, og desuden jord, som I endnu ikke havde betrådt. Allah er i stand til alt..

  Sura 48.20-21 Allah lovede jer meget bytte, som i skulle tage, og dette lod han hurtigt ske for jer…

  Og noget andet bytte, som I endnu ikke har bemægtiget jer, har Allah allerede indkredset. Allah er i stand til alt.

  Hvis de, der er vantro, havde taget kampen op mod jer, ville de snart have vendt ryggen til. Siden finder de ingen ven og ingen til at hjælpe sig.

  Allah giver muslimerne meget bytte og fuldstændig magt over alle vantro

  Sura 59.6 Hvad Allah gav sin udsending som bytte fra dem (fra de vantro) skulle I hverken transportere på heste eller kameler for at få fat i. Allah giver sine udsendinge magt over hvem, han vil. Allah er i stand til alt.

  Profetens udvandring, som er basis for islams tidsregning, er vigtig for alle muslimer. Engang var det Mekka, som skulle erobres, nu er det nyt land i Vesten, som skal koloniseres og som Allah vil skænke alle dem som bytte, der følger ham jfr.

  Kommentar by Mads kering — 13. oktober 2021 @ 16:40

 30. Islamister hører kun hjemme i Mekka.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. oktober 2021 @ 17:30

 31. 27) og 29) Nej gu har vi ej. Sålænge der er liv er der håb. VISA-landende og fjernøsten har da kommet med løsninger. Islam er alt for fordummende til at kunne vinde i længden. Så længe der er liv er der håb. Der er ingen grund til at give op. Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  Kommentar by Michael Unna — 13. oktober 2021 @ 17:31

 32. Det er for langt af der Adler, der må helst ikke udvikle sig som med BENTE.

  Kommentar by kingo — 13. oktober 2021 @ 18:23

 33. BENT A — 13. oktober 2021 @ 16:01 skrev:

  “NOGLE folk er svære at stille tilfredse. De bruger gerne to-tre timer på åndssvage tv-programmer eller en ligegyldig roman, men skal de bruge ti minutter på en vigtig, begavet og analyserende kommentar, brokker de sig.”

  HVEM brokker sig, Bent? Jeg ser flere som roser adlers meget lange indlæg og den eneste som “brokker sig” over det er “kingo”, som jeg mistænker for at være den nye “umulius”, da han kalder dig for “BENTE”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. oktober 2021 @ 19:08

 34. Peter Nielsen, samtlige i Fanmark værende muslimer, negre, persere, pashtunerne og arabere hører til i Muslimland, Negerland, Persien, Pashtun og Arabien, og det er IKKE i Danmark, far det nu….!!! Danmark tilhører kun de hvide danskere.

  Kommentar by kingo — 13. oktober 2021 @ 19:56

 35. I Danmark er du menneske før du er proselyt. I islamiske lande er du muslimsk proselyt før du er menneske.
  Islam er så undertrykkende et system, at du ikke kan være både menneske og muslim samtidigt.
  I Danmark er der 85% mennesker og 15 % muslimer.
  Hvis du som ansvarlig politiker accepterer islam som ligeværdig religion for mennesker, er du uværdig som politiker og bør udelukkes fra valgbarhed.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. oktober 2021 @ 20:06

 36. Danmark er for de hvide danskere, og MENAP er for alle muslimerne i Danmark. Ud af landet med alle muslimer NU…!!!

  Kommentar by kingo — 13. oktober 2021 @ 20:16

 37. 12 der Adler) 1983-2019 = tåbelighedernes march- kalder du perioden. NEJ ! den startede allerede i 1965 da værnemagerarbejdsgivere begyndte importen af fremmedarbejdere, som derefter indviede Dks 1. moske i Hvidovre i 1967.Alt dette gav anledning til så voldsomme protester hos DASF medlemmer i Herlev og Glostrup at Forbundsformand Anker Jørgensen efter 1 års forarbejde udgav rapporten med det manende navn “FREMMEDARBEJDERPROBLEMET” hvis indhold afdækkede grådige,kyniske landsforrædiske arbejdsgivere , der opførte sig som metastaser, der beklageligvis ikke blev fjernet. Det gav anledning til at Hanne Reintoft fra DKP fra folketingets talestol krævede indvandringsstop. Den daværende kommunistskræk var så stor, at det blev indført i 1973. Mig bekendt er det aldrig blevet ophævet af folketinget.

  Kommentar by dansker — 13. oktober 2021 @ 22:03

 38. Adler — 13. oktober 2021 @ 09:35:

  Tak for dit gode skriv!
  Det er første gang i meget lang tid, at jeg igen finder anledning til at henvise til UP.
  Og Unna + Mads kerings kommentarer er ligeledes med, til at højne niveauet og gøre denne blog og kommentarsporet værdig til anbefalingen:
  Del den vidt og bredt!

  …………..

  Mht. Sikandar Siddique, kan jeg anbefale at læse:

  https://www.google.com/search?q=tv+frihedens+stemme+Sikandar+Siddique&rlz=1C1FGUR_daDK692DK692&ei=dUJnYZaqMoGTxc8PneSt2A0&ved=0ahUKEwjWuOnuncjzAhWBSfEDHR1yC9sQ4dUDCA4&uact=5&oq=tv+frihedens+stemme+Sikandar+Siddique&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAM6BwgAEEcQsAM6BggAEBYQHkoECEEYAFDNG1iRIWDGK2gBcAJ4AIABc4gBygGSAQMxLjGYAQCgAQGgAQLIAQLAAQE&sclient=gws-wiz

  der giver et meget detaljeret billede af både Sikandar Siddique og hans far, men samtid et umiskendeligt indtryk af iSlammets væsen i Danmark.

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. oktober 2021 @ 22:41

 39. Sjovt nok, så blev(så vidt vides) den første Drug Rape i Muhammedanmark begået af en psykopat muslim for godt 40 år siden, og det er bare blevet voldsomt værre siden.
  Også pudsigt at vi har været nødt til at overdække hele europa med koran klodser.

  Kommentar by piphans — 14. oktober 2021 @ 01:24

 40. Islams er en succesfuld religion/ideologi. Ikke når det drejer sig om at skabe velstand, videnskabelige fremskridt og gode leveforhold for sine undersåtter.

  Men når det drejer sig udbredelse og vækst, er religionen succesfuld. Det skyldes at det er en religion, der udbredes ved vold og børneavl. Muslimske kvinder må ikke have et selvstændigt liv, fordi deres eneste berettigelse er at føde så mange muslimske børn som muligt. De bliver undertrykt ved hjælp af vold.

  Muslimske mænd må godt gifte sig med vantro kvinder, for børnene af en muslimsk mand bliver automatisk muslimer, og hvis de afsværger troen senere i livet, er de hjemfaldne til dødsstraf. Det samme er muslimers døtre, hvis de bliver kærester med ikke-muslimske mænd. I sjældne tilfælde accepterer en muslimsk familie dog at en muslimsk kvinde gifter sig med en ikke-muslimsk mand, men det kræver at manden så konverterer til Islam, så hans børn bliver muslimer.

  Muslimer intimiderer de vantro der fornærmer Islam, eller modarbejder islams interesser. Flere og flere politikere i den vestlige verden må have livvagter døgnet rundt. Hvor længe endnu vil vesten kunne rekruttere politikere under disse forhold. Slet ikke politikere der vil indskrænke muslimers frie adgang til Vesten. Den dybere årsag til muslimernes invasion af Vesten, er jo at ekspandere deres religion. Oven i købet på første klasse. Islam er en farlig organisme der har inficeret det europæiske folkelegeme og vokser ukontrolleret.

  Kommentar by JC — 14. oktober 2021 @ 08:40

 41. Den islamiske besættelse af Danmark, er langt værre end den tyske besættelse af Danmark under krigen. Den islamiske er nemlig permanent og vil medføre langt mere dybtgående samfundsforandringer. Der bliver nok ikke nogen 5. maj at fejre på noget tidspunkt hvad angår denne besættelse.

  Kommentar by JC — 14. oktober 2021 @ 08:59

 42. Vi skal nok blive fri for denne modbydelig usekulære diktatorreligion engang.

  Kommentar by Michael Unna — 14. oktober 2021 @ 09:27

 43. @ 17 hartvig jensen
  @ 21 dunk
  @ 23 bjarne Binee
  @ 25 Black Watch
  @ 27 IES
  @ 28 BENT A
  @ 37 M.S.Carstens

  TAK

  @ 36 dansker – det har du ret i, det var starten på glidebanen, men fra 1983 gik det rigtigt galt, og lappeløsningernes vagtparade har kun afløst hinanden, og dermed udskudt den konfrontation der på et tidspunkt må komme.

  Kommentar by der Adler — 14. oktober 2021 @ 10:39

 44. De fleste migranter i Danmark også “messengers”, men ikke “tikkende bomber” som den der ‘messenger’ i Norge, kun tiggende bimboer.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. oktober 2021 @ 19:59

 45. Det må give anledning til jubel at 2 politisvin i Sverige kørte sig selv ihjel i Sverige. Det danske politi og PET er psykopater ligesom deres svenske kollegaer, der bevidst nægter at hjælpe svage danskere og svenskere, når de bliver udsat for grov vold og voldtaget af muslimer. INTET er mere vidunderligt end når svenske säpo-svin og P.E.T.-svins grimme børn og ludermænd og luderkarle dør i såkaldt “tjeneste” eller kører mod et vejtræ. De er SVIN, SVIN, SVIN der kun har foragt for udviklingshæmmede, hjerneskadede, syge og handicappede og invalide og svage danskere og svenskere, der ligger med bare røve og spredte ben foroverbøjede hen over deres forfædres og formødres gravstene på svenske kirkegårde og bliver voldtaget af muslimer. De psykopatiske danske P.E.T.-svin og svenske säpo-svin, som der heldigvis døde 2 af forleden (HA! HA! HA! HA!), der kun tænker på at sidde og æde dyr mad og bælle vin i sig sig med deres grimme luderkoner og onde luderbørn, de psykopatiske danske politifolk med halvhjerner og ditto svenske politifolk, der bevidst nægter at hjælpe svage danske voldtægtsofre, hvis de modtager helbredsbetinget førtidspension f.eks. p.g.a. af en blodprop i hjernen, sclerose, autisme, hjerneskade, psykose, epilepsi, cerebral parese, udviklingshæmning m.v.
  Politifolkene (små grimme lorte og mider, som var dumme svin i folkeskolen, der kun tænkte på vold, og nu har en MINIMAL teoretisk uddannelse, som fyrer den fede som unge, og hvis sønner er ekstremt grimme børn, der hænger ud med kriminelle, mener, at hvis du ikke kan forsvare dig imod at blive bollet i røven og tvunget til blowjobs, så har du selv fortjent det. INTET glæder mig mere, end når jeg læser i avisen at en dansk politimands onde og grimme lortebarn er blevet dræbt i trafikulykker, som jeg læste skete i Frederikssund og i Midtjylland

  Kommentar by Hans — 15. oktober 2021 @ 01:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper