14. oktober 2021

Chr. Egander Skov vs. terapeutismen: “Skældud er ubehageligt… men måske er det netop pointen.”

Skæld ud er skæld ud, hvis børnene føler sig skældt ud, lød det fra skolelærer Mette Thor Jørgensen i seneste udgave af ‘Hjælp – Jeg er forældre!’ på Radio4, og så var der ellers børnemagt for alle pengene. Vært Marie Sloma Qvortrup havde gode erfaringer med en mere autoritær skolelærer, men det var ikke godt at stoppe mobning med truende adfærd. Den bogaktuelle skolelærer fik kam til sit hår, og måtte henvise til Erik Sigsgaards forskning. Sigsgaard meldte sig som ung ind i Socialistiske Studenter, og endte i Folketinget for Venstresocialisterne. Kulturmarxistiske staveplader til folk, der nægter at lade virkeligheden ødelægge lækre teorier.

Christian Egander Skov kommenterer den skældud-fri skole i Berlingske – Den skældud-fri skole skaber hypersensitive menneskeskrog.

“I et interview kunne den stedlige viceskoleinspektør, Rikke Wenneberg, berette, at ’skældud’ faktisk også ødelægger børns relationer til hinanden. Og det bliver meget værre. At skælde ud, forklarer hun, er nemlig det samme som at slå. Det er ‘den psykiske måde at slå på.’ Altså vold. …

… Eksperimentet i Herskind bygger på en pædagogisk tænkning, som målrettet forsøges spredt til danske skoler. Der er en manual, ‘Skole uden skældud’, skrevet af Erik Sigsgaard, der kalder sig børneforsker og konsekvent sidestiller skældud med vold. Det er en lille industri i sin vorden. Skole kan blive certificeret. Guf til mellemledere. …

Skældud er ubehageligt. Det er også ubehageligt at skælde ud. Men måske er det netop pointen. Vi kan jo lære rigtig meget af ubehag. Derimod lærer vi intet af at skærme os selv fra ubehaget og fra det liv, der jo altid vil være delvist ubehageligt.

Men det er, hvad terapeutismen vil have os til. Den er en flugt fra denne tilværelse, et forsøg på at redde mennesket fra menneskelivet. Resultatet er hypersensitive og selvoptagede menneskeskrog, indkrænget i deres egne neuroser. Det er langt mere bekymrende end selv et nok så hovedløst svirp med tungen.”

Oploadet Kl. 02:36 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/122582/trackback

32 Comments »

 1. Overlad for guds skyld ikke børnene til lærerne, de stemmer hobe som alle rødt – mørkerødt! Lærerne er åbenbart udklækket af samme dele af samfundet som journalister. Folk som aldrig her forladt skolebænken, og som kun kender mennesket ud fra sære teorier. Teorier som er udtænkt i menneskehjerner, men som i virkeligheden er utopier, og utopier ødelægger mennesker! Socialismen er sådan en utopi!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. oktober 2021 @ 07:43

 2. Det MARXISTISKE hykleri og fjolleri er endeløst. Man må endelig ikke bruge snesevis af bestemte “ukorrekte” ord, og man må ikke hæve stemmen, selv ikke hvis visse skolebørn fra visse lande slår eller sparker danske elever.

  Samtidig er de røde ligeglade med at skilsmisse-systemet gør tusinder af danske børn faderløse og retsløse. Og de er også ligeglade med at massevis af danske børn og unge eller ældre overfaldes, lemlæstes eller dræbes af kulturfremmede berigere. Som det fremgår af den korte. Ihvertfald fortsætter importen af kulturfremmede. Sidst hundreder af Afghanere.

  Og kommer man fra Tyskland til den danske grænse, skal man bare fremmumle asul, så er man sikret gratis bolig, gratis møbler, gratis forsørgelse, gratis månedspenge, familiesammenføring og gratis alting i mange år. Og skæggede 20-30 årige afrikanere/arabere kaldes af DR for “uledsagede børn”.

  Kommentar by BENT A — 14. oktober 2021 @ 07:51

 3. Bue og pil terroristen, beskrives på norske medier som konvertit, muslim altså!
  Overrasket, ikke specielt, kun valg af våben fik mig lidt ud af kurs!
  Intet om religion i danske medier, det spiller ikke lige på deres dagsorden!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. oktober 2021 @ 09:16

 4. Norsk politi har nu bekræftet, at terroristen er muslim, 37-årig dansk konvertit.
  Udover bue og pil har han brugt kniv – har han set lidt for mange henrettelsesvideoer fra Islamisk Stat om god praksis i fredens religion?
  Har han skåret hovederne af sine ofre muslim-style? Har han børn, der kan hjælpe med at bære de afskårne hoveder?

  https://www.berlingske.dk/internationalt/37-aarig-dansker-erkender-forholdene-efter-doedeligt-angreb-med-bue

  ht tps://nyheder.tv2.dk/udland/2021-03-30-tv-2-har-besoegt-faengsel-med-radikaliserede-syrien-boern-de-er-mere-barbarer-end

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. oktober 2021 @ 09:26

 5. WOKE HYSTERI drives især frem af røde politiserende kvinder. Som altid kører frem med at de selv eller andre er “undertrykte” eller udsat for “krænkelser”.

  De lader som om de blot vil beskytte sig selv, de udsatte, de sårbare og de svage mod ulighed, uretfærdighed, diskrimination og overgreb.

  Når de så har fået magt ved at love at være søde ved vælgerne, ved at sørge for ligestilling og social godhed, hvad gør de så? Jo, de kaster sig ud i magtmisbrug hvor de ophøjer og favoriserer sig selv, mens de nedværdiger, diskriminerer, udnytter og tyranniserer alle som ikke er med i deres egen gruppe eller sekt af ædle og frelste kvinder.

  Blot se hvordan de sjofler og pisser på både mændene og børnene i skilsmisse-sager. Her er der intet med ligestilling, for ex-konerne gøres til enevældige magthavere og mændene gøres til værdiløse og overflødige nuller. Noget katten har slæbt ind.

  De politiserende ligestillingskvinder og rødstrømper er ikke andet end en samling flommefede hyklere.

  Kommentar by BENT A — 14. oktober 2021 @ 10:55

 6. Hver gang noget af Danmarx Ramadanradios lort er ved at blive lukket, så finder Hoppeborgen en dejlig ny pose penge med knitrende nye tusindekronesedler, der er med magt er taget op af din lomme.

  Efter måneders usikkerhed om, hvorvidt de to DR kanaler P6 Beat og P8 Jazz ville blive ført videre ind i 2022, har regeringen sammen med SF, Radikale Venstre og Enhedslisten nu besluttet af afsætte 15 mio. kr. årligt i 2022, 2023 og 2024. Det oplyser Kulturministeriet.

  Kommentar by kingo — 14. oktober 2021 @ 10:58

 7. 45.000.000,00 kroner kaaaaaaatjiiiiiiiiing til nogle jazz hipstere fra Østerbro, der kan circlejerke hinanden i studiet, mens Else Marie ligger i flere døgn i sit eget pis og lort og bræk, for fuck Else Marie, hende alderdom og hendes alderdom er der ikke råd til.

  Kommentar by kingo — 14. oktober 2021 @ 11:09

 8. Hvis jeg hypotetisk render rundt og tisser ind af folks brevsprækker, stjæler slik fra små børn, og ser om jeg kan røve gamle damers håndtasker for mønternes skyld, ville jeg da blive deprimeret, hvis andre humane subjekter talte højt i vrede imod mig og sammentidig artikulerede højt med en langstrakt rystende pegefinger. Det kunne således forekomme at jeg med omtanke ville tøve en kende med mine vaner, og måske endda blive rigtigt rigtigt ked af det…..og det kan vel ikke være meningen. Man burde istedet på pædagogisk vis forklare mig, i venlig rolig tone, at folk har det dårligt med at jeg tisser ind af Deres brevsprækker, og børn græder hvis jeg stjæler slik fra dem, samt gamle damer imodsætning til nu, ville blive skræmt af mig. Derfra kunne der så komme en forespørgsel om jeg ikke nok ville være så hensynsfuld at undlade at urinere ind af folks brevsprækker, stjæle slik fra små børn, og røve gamle damers håndtaske….Med lidt omtanke og forståelse for denne smukke verdens sociale sammenhænge ville jeg nok inddrømme et -jo-….jeg skal prøve…..og se. Således vil denne verden igen blive pink og smuk i repressentationen….(Hvorfor så skælde ud?) :-) :-) :-) ;-)

  Kommentar by Michael Unna — 14. oktober 2021 @ 11:09

 9. 29. maj 2020 trængte den i dag 37-årige konvertit i Norge ind i sine familiemedlemmers hjem og nægtede at forlade stedet, selvom de bad ham om det, viser en såkaldt besøgsforbud, som den lokale politimester efterfølgende udstedte mod muslimen.

  I det norske retsdokument beskrives det, hvordan muslimen i familiemedlemmernes hjem kom med trusler om, at muslimen ville dræbe et af familiemedlemmerne, og hvordan muslimen efterlod en Colt revolver, kaliber 4,5 millimeter på deres sofa, før muslimen gik. Familiemedlemmerne vurderede, at revolveren var ægte og opfattede det som en trussel.

  Kommentar by kingo — 14. oktober 2021 @ 11:19

 10. PS til 10.55: De røde kvinder som dominerer skilsmisse-bureaukratierne, har etableret en politi-stat overfor mændene. Hvis børn flygter hen til deres far fra en ravnemor, er politiet der en halv time senere, generer manden og slæber børnene tilbage til moren. Og politiet har altid rigeligt med resourcer i den slags sager. Lige meget hvor tit børnene flygter, slæbes de tilbage.

  Danmark er en retsstat med ligestilling? Nej, mænd og børn er underkastet et system som favoriserer kvinder og kællinger ud over alle grænser. Mændene er til grin, og børnene kan af systemet blive svigtet og mishandlet i årevis.

  Se videoen om Næstved kommunes tvangsfjernelse af et 11-årigt barn mod barnets og familiens vilje.

  Kommentar by BENT A — 14. oktober 2021 @ 11:43

 11. I Norge skyder en muslim med bue og pil, han dræber 5 og sårer 2. MSM gør alt for at negligerer det muslimske! I Helsingborg skydes der og der sprænges bomber, det er bare en enkelt hverdagsaften i skandinavien!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. oktober 2021 @ 12:56

 12. Big fucking surprise…!?!?!

  PST om Kongsberg-drapene: Fremstår som en terrorhandling

  Politiets sikkerhetstjeneste (PST) bekrefter at mannen som er siktet for Kongsberg-drapene, er kjent for dem fra tidligere.

  Kommentar by kingo — 14. oktober 2021 @ 13:36

 13. Var Egander Skov ikke et navn vi har hørt om tidligere?

  Kommentar by Nielsen — 14. oktober 2021 @ 13:57

 14. Terroristen Espen Andersen

  https://www.aftenposten.no/norge/i/9Ko685/espen-andersen-braathen-er-siktet-for-drapene-i-kongsberg

  Kommentar by Snaphanen — 14. oktober 2021 @ 14:42

 15. Gad vide, hvornår en af de sorte sataner eller enden en kridhvid konvertit får held med at dræbe os hvide danere, der er vantro, det vrimler jo med de sorte sataner alle vegne.

  Har lige været forbi København H og Valby Station, hvor flere hvide er skubbet ud i døden foran forbikørende tog, men officielt har islam ikke dræbt en hvid dansker siden Krudttønden.

  Kommentar by kingo — 14. oktober 2021 @ 14:47

 16. Muslimske terrorist Espen Andersen Bråthen 2017:

  “Hei.
  Jeg er en budbringer. Jeg kommer med en advarsel. Er det virkelig det her I vil have?
  Og til alle som har lyst til at gøre op med sig selv, så er tiden inde.
  Bær vidne til at jeg er muslim.

  “Islam to a man is like rabies to a dog.”
  Winston Churchil

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. oktober 2021 @ 15:10

 17. Er der nogen, der kender hans muslimske navn?

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. oktober 2021 @ 15:12

 18. kingo — 14. oktober 2021 @ 11:09

  Det er så trist at se, rød fløj ALTID får deres vilje. De er godt klar over, at DR er deres bedste talerør. Derfor køber de sig ind i meningsmonopolet.

  I 70’erne måtte jazz-templet Montmartre lukke. Ingen gad det. Sjovt som alt Rødgardister værdsætter, har brug for kapitalens penge. At stå på egne ben lærer de røde krykhusarer aldrig

  Kommentar by tavsen — 14. oktober 2021 @ 15:22

 19. De frelste, åååh så røde journalister er også liderlige og grove nærmest voldeligep, er det noget de lærer på kommunistskolen?

  Det er ikke altid en tryg oplevelse at være fagligt aktiv i Dansk Journalistforbund.

  11 procent af de fagligt aktive har været vidne til upassende hændelser af seksuel karakter.

  Tre procent har selv oplevet uønskede berøringer.

  Og to fagligt aktive har forklaret, at de for tre-fem år siden blev udsat for seksuel tvang eller forsøg på tvang.

  Det fremgår af en undersøgelse lavet af Dansk Journalistforbund blandt fagligt aktive.

  Kommentar by kingo — 14. oktober 2021 @ 15:24

 20. Hvorfor er jeg ikke overrasket over det er en Muhammedaner der fornylig begik terror i Norge?

  Kommentar by Michael Unna — 14. oktober 2021 @ 15:36

 21. Terroristen Espen Andersen Bråthen bedre kendt som Abdallaaaaaaaah Abu Bilaaaaaal Kasem Jabbar Ali Husseeeeeeein Abaabracadabra

  Kommentar by kingo — 14. oktober 2021 @ 15:48

 22. Christiansborgs FLERTAL opfører sig på 30. år som om de er både blinde og døve mht. den vold og hverdagsterror der er kommet til Danmark. Havde den skøre blodtørstige konvertit boet i Danmark, havde det vel været syv-otte danskere der var blevet dræbt eller lemlæstet.

  Hundredvis af danskere er allerede omkommet pga. islamistiske forbrydelser, vanvidskørsel, smitsomme sygdomme eller indirekte virkninger som besparelser på sundhedsvæsnet og den sociale velfærd m.m. Men det rager de gamle partier en papand.

  ot: Det har nu vist sig at man ikke kan stole på kopi-medicin fra en udenlandsk kopi-fabrik. Men lægemiddelstyrelsen synes at hemmeligheds-kræmmeri skal være svaret på dét.

  112 kan man heller ikke stole på. Når folk er ved at forbløde efter trafikuheld eller har fået hjertestop, er det ikke særlig smart hvis der går tre kvarter eller en time inden ambulancen ankommer.

  Kommentar by BENT A — 14. oktober 2021 @ 15:48

 23. Manglen på håndfast opdragelse er nok derfor de invasive bæbrune perkere og negre griner ad vort system. Selv den norske konvertit blev ikke spærret inde selvom han var plim islam i hovedet og derfor døde 5 uskyldige mennesker igen i pædofetens ulækre navn. Hvor længe skal vi finde os i det? Forbyd pædofetens heksekult og start de massive deportationer vort samfund sukker efter.

  Kommentar by Knee grow floydd — 14. oktober 2021 @ 21:25

 24. # 21
  De ikke opfører sig som om de er blinde og døve, de ER blinde og døve, i hvert fald i forbindelse med omtanke, omhu og empati for de der har valgt dem ind i de “høje” ting. Selv vort nationalflag forsøger man at forbyde bliver vist i salen.
  Nå, igen – igen: Mange af de der brokker sig over rigets tilstand har selv afgivet stemme(r) til de på tinge der nu nærmest dolker samme i ryggen. Nærmest alt sejler, det somatiske sundhedsvæsen er udsultet, psykiatrien er udsultet, vagtlægesystemet fungerer ikke som lovet, osv. osv. Politiet tager sig overordnet ikke af de borgere der har behov for hjælp. Og nej, det er ikke den enkelte medarbejder der svigter, det er højere oppe i “systemet”. Når så man forsøger at finde hvem der svigter da er vigtige e – mail(s), dokumenter og lign. ikke at finde. Vi vælgere får oplyst at Danmark er et rigt land, i hvert fald når der nærmest smides (ødsles) med millioner af kroner til underlige projekter så som igen igen forskønnelse af indvandrerbydele. Der er råd til førtidspensioner til berigere. Medborgere der skriftlige giver udtryk for mishag ifm. tingenes tilstand bliver vækket tidligt om morgenen af svært bevæbnet politi, anholdt, lagt i håndjern osv. Hvem sagde i en nytårstale: Det Danmark du kender? Lidt OT: Nu er det kommet frem at Arbejdsformidlingen i København ikke formidler noget som helst. Er der nogen der stilles til ansvar? Næppe – fanden hytter sine.

  Kommentar by NED MED ALTING — 14. oktober 2021 @ 22:41

 25. Knee grow floydd, hvis ikke de perkersvin forlader og rejser Danmark inden 31DEC2021, så bliver de indhentet og fløjet ned til MENAP for egen regning, lige som alle Mercedes-AMG, BMW M-Series, Rolex ure, guld og fucking Gucci og Louis Vuitton tøj og tasker tages fra dwm, så de må begynde på en frisk i Mellemøstens varme sand, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by kingo — 14. oktober 2021 @ 22:57

 26. Oveni de fem dræbte var der to eller tre hårdt sårede. Der er ikke noget overraskende i angrebet, da trusselsniveauet længe har været højt i Norge, ligesom i Danmark.

  ot: Det latterlige “Klimaråd” ønsker nu ekstra afgifter lagt på benzin og diesel. Propaganda-organet Concito der kalder sig en tænketank, har også planer for redningen af jordkloden. Og klima-aktivister jubler ved tanken om mange gigantiske vindmølle-parker, selvom de vil resultere i at millioner af fugle vil blive hakket i stykker, og i at milliarder af kroner, dollars og euroer vil blive spildt på en meningsløs kamp mod co2.

  Kommentar by BENT A — 14. oktober 2021 @ 23:15

 27. Da jeg hørte studieværten fortælle om hvordan hendes barn i skolen blev mobbet af en gruppe klassekammerater, så lød det meget som om mobbegruppen måtte være vildtfremmede uden hun direkte nævnte det. Så er det klart det virker bedre med skældud eller faktisk trusler i lærerkontakt med børn fra kulturer uden for dansk pædagogisk rækkevidde.

  Ellers er jeg også så blødsøden som Erik Sigsgaard at foretrække at klare vanskelighederne i fordragelighed.

  Kommentar by perhag — 14. oktober 2021 @ 23:43

 28. ot: “Stop med at eksperimentere med mennesker”, skrives der om “vaccinerne”, som skulle have 20-500 gange så mange bivirkninger som alle normale vacciner til sammen, iflg. diverse kilder. Se selv diverse netaviser, som også har fotos af mærkelige og usædvanlige ting eller fænomener i “vaccinerne”.

  Kommentar by BENT A — 14. oktober 2021 @ 23:59

 29. Norsk politi var hurtigt ude med navn nationalitet og foto af den muslimske terrorist, for at “afkræfte nogle rygter som florer på nettet”. Hvilke “rygter”? At det endnu en gang er en MUSLIM som myrder “vantro” i deres egne hjem, mens det norske politi ikke engang er bevæbnede? Det er helt klart at medierne lige nu vil gøre alt for at nedtone faktum – at endnu en gang er vi sagesløse Europæere ofre for pædofetens dødskult. Og helt enig med Kingo – forbyd pislam den lortekult hører ikke hjemme i vort samfund og send så gedeknepperne tilbage til sandland. Og det skal ske så hurtigt som muligt.

  Kommentar by Knee grow floydd — 15. oktober 2021 @ 00:18

 30. Skæld mig ud, bad masochisten – nej, svarede sadisten.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. oktober 2021 @ 15:55

 31. Skæld ud, kunne for mange år siden købes på apoteket. En god shampoo som jeg købte til damen. BUM

  Kommentar by tavsen — 15. oktober 2021 @ 17:01

 32. Må ikke skælde ud?

  Held og lykke med det, vi andre på offentlige gader og stræder må så til at gøre deres arbejde.

  Det skal nok gå godt… Not.

  Kommentar by Mads kering — 15. oktober 2021 @ 17:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper