19. oktober 2021

Bog: Der var konkret terrortrussel mod højreorienteret demo (’14), vi fik ordre om ‘aflive’ bombemand

Flere medier har skrevet om ‘Store Bjarne – Mennesket bag gadegeneralen’, en bog af den tidligere betjent Bjarne Christensen. Bogen er fyldt med interessante historier, og ‘Kampen mod Pusher street var spildt’ (Berlingske) var ikke nødvendigvis den mest relevante historie.

Store Bjarne fortæller eksempelvis, at han hjalp en herboende iraker med at få familien til Danmark, og mere eller mindre direkte understøttede deres illegale ophold. Han fortæller også, at der i i forbindelse med en højreorienteret demonstration på Christiansborg Slotsplads i 2014 var en konkret terrortrussel. Hvis manden med bombebæltet dukkede op, skulle han skydes på stedet. Ordren kom fra PET. Den omtalte demonstration kan kun være Danmarks Nationale Fronts demonstration imod moskéer den 10. maj, den der blev angrebet af bissende venstreradikale.

En dag fik vi en orientering om en meget konkret trussel. En person ville gå ind i en højreorienteret demonstration på Christiansborg Slotsplads med et bombebælte på og sprænge sig selv i luften. AKS’erne var på jagt efter manden, mens jeg kørte civil anholdelse med mine folk fra Beredskabsstyrelsen tæt ved deltagerne i demonstrationen. …

Jeg fik nu at vide, at smuttede bombemanden fra AKS’erne og kom ind til os tæt ved demonstrationen, så var opgaven vores. Og det var den sværest af alle opgaver. Ordren fra PET lød nemlig sådan her: ‘Hvis I ser ham her, så skal I aflive ham.’

Jeg fik udleveret et billede af den formodede selvmordsbomber og skulle beslutte mig for, hvem jeg ville bede om at udføre opgaven, hvis jeg ikke selv var den første på stedet. Hvem af mine drenge kunne slå ihjel…

Demonstrationen på Slotspladsen var en meget spids situation, og vi lagde en plan. Hvis vi så manden, skulle vi holde afstand, og så skulle jeg forsøge at komme op bagfra og skyde ham i nakken. Selvom jeg er en gammel herregårdsskytte, er jeg ikke verdens bedste med en pistol. Men på klos hold kan jeg godt ramme. Du går helt op bagved og sætter mundingen direkte på. Ingen afstand. Bang.

Lige inden demonstrationen vidste jeg billedet til de udvalgte skytter. Bare dette lille billede. Og så skulle de ellers holde hovedet koldt, hvis de så manden. Var de sikre på, at det var ham og ikke hans tvillingebror? Kunne de skelne ham fra en onkel eller fætter? Vil de kunne se på ham, om han havde det bombebælte på?

Der følger frygtelige dilemmaer med sådan en situation. Det eneste gode den dag var, at den farlige gerningsmand ikke dukkede op. Mere ved jeg faktisk ikke om den sag, for den forblev en af PET’s mange velbevarede hemmeligheder. (s. 230ff)

(Store Bjarne – Mennesket bag gadegeneralen, Impact Press, 2021, s. 230, redigeret)

“En dag besøgte Tino også mig, og jeg hørte hele hans livshistorie. Det viste sig, at Tino, hans kone og hans lillebror som kristne irakere var blevet nødt til at flygte fra landet. … Men Tinos far og søster opholdt sig stadig i landet. Faren var ulykkeligvis ved at miste synet, så søsteren var blevet i Irak for at passe den ældre mand. Da Tinos mor var død, var hun den eneste tilbage til at passe på ham. Det snakkede vi meget om. Tino fortalte, hvordan hans familie netop var flygtet sydpå mod sikrere områder. Deres hus var blevet brændt ned. Det bekymrede ham meget, hvad der ville ske, hvis de blev fanget. Måske havde jeg nogle ideer til, hvordan han kunne hjælpe dem?

Det påvirkede mig at se, hvordan Tino var mærket og tynget af sin families situation. Det var synd for ham. Det var synd for hele familien. De var ikke skyld i det kaos, der herskede i deres hjemland. Det var vel nærmest lige så meget Vestens skyld, som det var deres – og de havde brug for hjælp. Så jeg besluttede mig for at se, hvad jeg kunne gøre. Jeg kendte nogle ansatte i Udlændingestyrelsen, som jeg kontaktede. De mente ikke umiddelbart, de kunne gøre noget. Men en person i styrelsen foreslog, at jeg kunne forsøge at få Tinos far, mor og søster til landet på besøg, og så var det en anden situation. Hvordan jeg skulle lykkes med det, var et åbent spørgsmål. Men en fornuftig besked, Tino kunne sende afsted i retning af sine familiemedlemmer var, at de skulle søge tryghed i Tyrkiet. Det lykkedes dem efter mange besværligheder og i Tyrkiet fik de et besøgsvisum til et tremåneders ophold i Danmark hos Tino, hans familie og hans lillebror. Det var meget rørende og lykkeligt, at se den irakiske familie genforenet og høre, hvor meget det betød for dem. … jeg var glad for at jeg kunne hjælpe dem.

Efter at de tre måneders turistophold var gået i Næstved, kunne ingen finde faren, moren og søsteren. De var gået under jorden og opholdt sig nu ulovligt i Danmark. Jeg vidste godt, hvor de var, og jeg hjalp dem med at søge asyl i Danmark. Det fik de heldigvis… (s. 228ff)

Oploadet Kl. 02:03 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/122652/trackback

20 Comments »

 1. “Lige inden demonstrationen vidste jeg billedet til…”
  hvem gider læse sådan en bog?
  Ellers vækker det naturligvis nysgerrighed,at høre om politiets “arbejde”
  Truslen opstår i det øjeblik en muhammedaner indrejser. Men det er de kloge hoveder ikke kloge nok til at indse.

  Kommentar by Nielsen — 19. oktober 2021 @ 02:17

 2. Der var en tidligere landbetjent i DR P1 forleden. Han hed vist også Christensen og var vistnok fra Ærø. (?) Han blev tit skældt ud på facebook af en lille gruppe øboere som var utilfredse med ham, og mange ville ikke mere hilse på ham. Er det samme mand?

  Var planen om at snige sig ind på bombemanden bagfra ikke en dårlig plan, der nemt kunne være gået galt?

  Efter at både Tino og resten af familien havde fået asyl i Danmark, skulle der vel ske yderligere nogle familiesammenføringer og tildeles yderligere gratis boliger osv.?

  Fik de heldigvis? Er udlændingestyrelsen ikke beregnet på at give asyl til flest mulige? Er den ikke domineret af migranter, enhedsliste-folk og godheds-industri folk?

  Nye lempelser af indvandringspolitikken er netop indført ad bagdøren af Tesfay, iflg. 24nyt.dk. Andre steder på nettet fortælles om at flere og flere unge danskere er hjemløse.

  Kommentar by BENT A — 19. oktober 2021 @ 03:02

 3. Hahaha…Dummark er en latterlig joke, vi er invaderet af gede kneppere fra alle islamiske lande i verden, vi er færdige.

  Kommentar by piphans — 19. oktober 2021 @ 03:03

 4. EEN TING ER SIKKER: Chrborg er ved at forære danskernes land, byer, boliger, kvinder, penge, velfærd, sundhed, skoler, arbejdspladser og borgerrettigheder væk til kulturfremmede fra alverdens fjerne lande. Danskerne begynder at ligne et folk uden fremtid, uden frihed, uden sikkerhed og uden livsgrundlag/folkehjem.

  En dag vil sofa-danskernes sofaer forsvinde under dem. Og tæppet vil blive trukket væk under fødderne på små fem millioner danskere.

  Men inden da vil hundredtusinder af danskere være gjort til retsløse og forfulgte 3. eller 5. klasses borgere i deres eget land.

  (Læs Ole Hasselbalchs bog og Aamunds sidste nye artikler)

  Kommentar by BENT A — 19. oktober 2021 @ 03:17

 5. Venstrefløjen har institutionerne.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. oktober 2021 @ 03:41

 6. ”Det påvirkede mig at se, hvordan Tino var mærket og tynget af sin families situation. Det var synd for ham. …og de havde brug for hjælp.”
  Bjarne Christensen

  Der er stof til eftertanke i, at det åbenbart ikke gik Bjarne Christensen på, at på trods af at indtil flere rigspolitichefer ønskede, at det danske politikorps skulle afspejle den danske befolkning, så fandt der alligevel gennem flere årtier en helt åbenlys diskrimination af visse etniske danske mænd og kvinder sted. Disse landsmænd og ditto kvinder blev åbenbart ikke anset for at være høje og fine nok nok til at komme i betragtning til at arbejde som politibetjente, alt imens en persons livssituation i Langbortistand gik Bjarne Christensen på.

  Den danske afdøde filosof Søren Kierkegaards ord om, at i Danmark findes der en særlig slags mennesker, som elsker negeren i Afrika, og som samtidig hader deres danske nabo er desværre eviggyldige ord.

  Skam dig, Bjarne Christensen!

  Kommentar by Karsten Lund — 19. oktober 2021 @ 06:59

 7. “Store Bjarne” tydeligvis ikke hjernen der hentydes til.

  Kommentar by Johnson — 19. oktober 2021 @ 07:35

 8. Endnu et bevis på at el politibetjent kommer længst, hvis han mangler det indre moralske kompas. Føj for en dhimmitibetjent

  Kommentar by Træt — 19. oktober 2021 @ 07:35

 9. Det er lige bevist, at der er mindst 50000 imbecile naivister i Danmark. De har skrevet under på et borgerforslag om at de nassende migranter fra Syrien ikke må sendes hjem, før alt ånder fred og fordragelighed i deres taberland, dvs. de vil belaste danskernes økonomi de næste 50 år – alle 3 hjernekirurger, atomfysikere og IT specialister.
  Lad de 50000 underskrive få regningen personligt, det glemte de 50000 at tage med i borgerforslaget. Godhed for andres penge luner mest!

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. oktober 2021 @ 08:22

 10. Det borgerforslag vil blive tage til efterretning – i modsætning til det om forbud mod penisskamfering.

  Kommentar by Træt — 19. oktober 2021 @ 09:01

 11. Kristne fra Mellemøsten bør vi hjælpe. Muhammedanere bør vi smide ud. Så simpelt er det.
  HVIS EN SELVMORDBOMBER, SOM MED SIT SELVMORD ØNSKER AT DRÆBE SÅ MANGE SOM MULIGT, VIL DET VÆRE EN HELTEGERNING AT FÅ HAM SLÅET IHJEL, FØR HAN NÅR NOGETSOMHELST.SELVFØLGELIG SKAL HAM SKYDES HURTIGST MULIGT, SÅ ALLE ANDRE BLIVER REDDET. God ordre fra PET.
  God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. oktober 2021 @ 10:09

 12. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. oktober 2021 @ 10:11

 13. Det lyder temmelig amatøragtigt at sætte almindelige betjente til at aflive mand med et bombebælte. Det kunne vist kun gå galt hvis der er hold i historien.

  Kommentar by Islambert — 19. oktober 2021 @ 10:24

 14. KRISTNE FRA MELLEMØSTEN? Unna kl. 10.09: “så simpelt er det”.

  Det er det næppe. For hvordan vil Unna skelne en kristen sandaraber/ jungleafrikaner fra en islamist? Indvandringsindustrien og feltmadrasserne har længe instrueret indvandrerne i hvad de skal sige for at få asyl, boligret og gratis alting på livstid. Ordet asyl/asul er allerede et trylleord der som regel er nok.

  Måske er historien opdigtet? Politikerne er ligeglade med om næsten fem millioner danskere går til grunde via folkeudskiftning. Så hvorfor skulle de ikke også være ligeglade med om nogle “racister” og “højreradikale” blev sprængt i luften?

  Folkeudskiftning ender altid blodigt. Og at tusindvis af danskere allerede har fået deres liv smadret af masseindvandringens direkte og indirekte konsekvenser, ignoreres jo af alle de gamle partier. Og iøvrigt definerede FN i 1965 udskiftning som folkemord.

  Nutidens FN er domineret af Kina og en række muslimske lande, så nu er der helt andre definitioner og konventioner i omløb.

  Kommentar by BENT A — 19. oktober 2021 @ 11:28

 15. Er der noget galt med teksten, eller er det bare en beskrivelse af en af de velkendte fuphistorier?

  For først fortæller Tino, at hans mor er død og høster dermed medfølelse. Men da der åbner sig mulighed for at komme til Danmark, er hun pludselige ikke død alligevel. Måske var farens syn så heller ikke specielt dårligt?

  Kommentar by traveler — 19. oktober 2021 @ 11:44

 16. GUSTAV 08.22 HAR RET i at der er mindst 50.000 imbecile naivister i Danmark. Men man kan frygte at der er et par millioner af slagsen, nemlig alle dem som tror på de gamle partiers valgflæsk og gyldne løfter. Det samme hykleri har succés ved valg efter valg. Sådan har det været i årtier. Undtagen i 2015 hvor vælgerne gav DF en valgsejr. Til gengæld blev de så af DF-Tullesen og Pia K snydt så grundigt, at vandet drev af dem. Og det var jo ikke vælgernes fejl.

  Lige for tiden er danskerne igen ved at blive snydt. Af især DR, Pølletiken, enfoldighedslisten og R mv. For co2-propagandaen bygger på uvidenhed og paranoide ideologiske fantasier. Hvad enhver kan blive klar over ved at se på hvad PragerU, Lomborg, Svensmark og bøger om solen fortæller.

  Hørte Pernille Weiss og Morten Helveg i radioen. Begge er co2 fanatikere og cirka lige langt ude på overdrevet. Bare på hver sin måde. Pernille ville have atomkraft i lange baner, uanset hvor dyrt det blev, og Morten ville have tvangsopstillet mange flere gigant-vindmøller.

  Pt. vil SF have at fængslerne tømmes ved brug af prøveløsladelser, fodlænker, mildere domme og andre tiltag. Det skal nok blive godt. At skaffe flere fængselsbetjente har man vist opgivet. Man påstår at det tager 10 år at bygge endnu et fængsel til afhjælpning af pladsmanglen.
  Om retsvæsnet/fængselsvæsnet bryder sammen, synes ikke at bekymre SF.

  Kommentar by BENT A — 19. oktober 2021 @ 12:01

 17. -> Islambert

  Set herfra, så er historien, at de medier der har omtalt bogen, ikke har fundet mistanke om terrorangreb på højreorienterede relevant at nævne. Lidt ligesom journalisterne, der dækkede Brandstifterbanden, og ikke gad nævne at gruppen kalkulerede med 40 døde, når de kastede brandbomber mod Faderhusets menighed på Lolland. Hvis en venstreradikal føler sig stødt over ‘Byg Fort Europa’-klistermærker, så giver det en artikel med billeder.

  Kommentar by Kim Møller — 19. oktober 2021 @ 13:25

 18. Kristne fra muslimske shitholes har meget mere til fælles med end til forskel fra muslimerne sammesteds. De skal KUN hjælpes i deres egne områder, ikke hentes herop.

  Kommentar by Træt — 19. oktober 2021 @ 13:36

 19. 18) Niks. Vi kan kun hjælpe dem i nærområderne, hvis islam bekæmpes der. Har ikke noget imod at hjælpe dem herop, hvis de hurtigt kan bive selvforsørgende…..om ikke andet så på kondicykelgenerator batteriopladning.:-).

  Kommentar by Michael Unna — 19. oktober 2021 @ 19:53

 20. Den eneste måde vi skal hjælpe de kristne er ved at give dem nogle våben, så de kan dræbe muslimer i deres egne lande. De skal ikke, gentager ikke aldrig nogensinde her, op for i det virkelige liv at de kun minimalt mindre slemme end deres muslimske landsmænd.
  Om perkeren eller negeren er kristen, gør stort set ingen forskel.
  Kirkesvindel har ingen plads i min hverdag.

  Kommentar by Træt — 20. oktober 2021 @ 12:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper