25. oktober 2021

Mor om afghansk SF-kandidats søn: “… sagde ordret fra han var 7 år, at han ville være hellig kriger!!!!”

Jeg kender ikke den fulde sandhed, men det er da tankevækkende, at sønnen til et afghansk byrådsmedlem for SF, angiveligt skulle havet annammet herrefolkstendenser: “… sagde ordret fra han var 7 år, at han ville være hellig kriger!!!!” En Pia Tristan Rasmussen skriver på Facebook.

“Denne usling af en såkaldt lokalpolitiker, kan jeg se jeg har 17 venner tilfælles med…..
Det var hans søn som i 4 år gjorde mit barns skolegang til et helvede!!!!
Hans lille yngel, mobbe de dagligt min søn, slog, sparkede, tog halsgreb, kaldte mig for luder til Zilas, sagde til Zilas at han kneppede sin mor, grinte og ydmygede ham for ikke at ha en far, sagde ordret fra han var 7 år, at han ville være hellig kriger!!!! etc etc etc….

Fra 0-4 klasse bad jeg om 4-5 møder med Præstemoseskolen, om at få et møde med denne drengs forældre…. Jeg fik af vide, at det var umuligt, da skolen ikke ville bekoste en tolk til disse møder. Jeg fik konstant af vide, når jeg råbte højt om alt dette, at skolen så på, de var OBS på det, vi klare det…. Lige indtil 3 klasse….
Jeg spurgte nu om ikke deres selvproklameret nul tolerance skulle bruges…. Alt ændrede sig pludseligt…. De syntes måske at det var en god ide at Zilas flyttede skole…?! What????

Så nu skulle jeg pludselig fortælle mit dybt ulykkelige barn, at det er ofret der skal flyttes… Ikke problemet????

Og for et par dage siden opdager jeg, at dette ynkelige individs far er indenfor politik i Hvidovre…. 🤣🤣🤣 Ja så forstår jeg endnu bedre, at denne ræverøde kommune har haft så enorm en berøringsangst mht problemet!!!

Og bare lige det sidste…. Denne kommunalpolitiker, havde den frækhed, at da lærerne fortalte ham, at jeg ville gå videre til kommune, omkring hans uvorne og voldelige unge… Ja hvad gjorde han…. Han havde den frækhed at indberette mig til kommunen!!!, hvor alt det min søn havde været igennem i 4 år, ja det var nu pludselig lavet om til at det havde hans søn været igennem!!!!!

Velkommen til Hvidovres største løgner og endnu et sølle offerkort….”

(Pia Tristian Rasmussen på Facebook, 24. oktober 2021, let redigeret)

Oploadet Kl. 12:26 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/122723/trackback

27 Comments »

 1. Danskerne kunne have haft åbne øjne for tyve-tredive år siden. Det havde de ikke, og iflg sidste valg, har de det stadig ikke. Så må de jo lide, og foruden landsforræderiske politikere, kan de takke sig selv

  Kommentar by BB — 25. oktober 2021 @ 12:45

 2. Muhamedanere er noget skidt.
  Godt at du tør synliggøre det.
  Men resultatet bliver desværre nok, at du og sønnen må flytte langt væk.
  Det Danmark, du kender!

  Kommentar by Bastardo — 25. oktober 2021 @ 12:47

 3. Vend aldrig ryggen til en zombie. Forbandet være de vælgere der stemmer det lort herop.

  Kommentar by Jp — 25. oktober 2021 @ 12:54

 4. Linket er fjernet. Sikkert af det dukkebarn hvis datter er multikønnet…

  Kommentar by Jp — 25. oktober 2021 @ 12:55

 5. Forvent ikke opbakning fra socialister! SF og Enhedslisten i særdeleshed, vil til enhver tid vægte indvandrene over danskerne, der er så mange eksempler på det at kun tonedøve socialister kan benægte det. De har selv fingrene dybt nede i terrorsympatien.
  SF’eren, tidligere VS’er (nu en del af Enhedslisten) Anne Grethe Holmsgaard havde møder med PFLP, de kom med fælles erklæringer, hun mødtes med de folk som styrede Blekingegadebanden. . Hun ville ikke tage afstand til et terrorangreb på en strand i Israel, hvor 35 blev dræbt, heraf flere børn! Hun ville heller ikke tage afstand til terrorangrebet ved OL i München.
  SF har nu udråbt hende til dommer i rigsretten, hvor hun så skal være med til at dømme den islamkritiske Inger Støjberg. Det er så tendentiøst som det kan blive!
  Forvent aldrig opbakning fra røde kommuner, hvis du har konfrontationer med eller bare bliver generet af indvandrere! De er ikke på din side!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. oktober 2021 @ 12:59

 6. Prøv og se hans Facebookside – Ærke muslim

  Kommentar by ph — 25. oktober 2021 @ 13:08

 7. Pia Tristan Rasmussen.
  Jeg er ked af at høre hvor meget du og din søn , har måtte gå alene, med det helvede du beskriver. At ingen bakker op om , og beskytter ofret , er ved at være et temmeligt stort , og omfattende problem. Vores kultur skades ved denne overladen ofret til egen skæbne. Vi bliver i længden den kultur vi praktisere i dagligdagen. Dansk kultur bliver den hule skal af et “glansbillede” som islamiseringen overlader os , at “varme” os ved. Hvornår bliver det danske danskere som skal forsvares , beskyttes og kompenseres for islamisk hverdagsterror?
  Og ikke mindst ,- hvor længe kan den iskolde ,kyniske, overfladiske, selvfede venstrefløj blive ved at opstille folk som ham her , uden at føle skyggen af skam eller skyld? Men når alt det er sagt har DU været meget modig og kæmpet en uretfærdig kamp uretfærdigt alene og længe. Jeg håber dit barn og du selv ender i langt bedre forhold. En bedre skole , en mere ansvarlig gruppe voksne , større og bedre tryghed og støtte til jer begge ,- nu. Hvis du og dit barn i det mindste får det ud af de lidelser i begge har været igennem. Du har gruñd til , at være stolt af dig selv.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 25. oktober 2021 @ 13:10

 8. DR havde et debatprogram i 45 minutter i dag på P1, hvor man talte om børn som var bange for at komme hen på deres skole. Eller slet ikke havde lyst til at komme hen til klassekammeraterne. Det blev vist ikke een eneste gang nævnt at en af årsagerne kunne være at de var bange for at blive overfaldet af kulturfremmede elever. Istedet snakkede man om at de havde psykiske problemer, diagnoser eller at der var noget i vejen med forældrene.

  Kommentar by BENT A — 25. oktober 2021 @ 13:28

 9. afghansk byrådsmedlem for SF”
  Jeg fik af vide, at det var umuligt, da skolen ikke ville bekoste en tolk til disse møder.”

  Hvordan hænger det sammen?

  Kommentar by tavsen — 25. oktober 2021 @ 13:44

 10. *tavsen 13:44
  Naturligvis fordi det ikke er nødvendigt at kunne tale dansk, hvis du vil være byrådspolitiker! Vi lever vel i en global verden. Hvad havde du forestillet dig?

  Kommentar by Den Nervøse — 25. oktober 2021 @ 14:04

 11. Den Nervøse — 25. oktober 2021 @ 14:04

  Antyder du virkelig at byrådsmøderne foregår med tolk? ;-)

  For en del år siden brugte Regionerne over 150 millioner om året på tolke. Ikke noget at sige til antallet af tolkefirmaer er eksploderet. Der er penge nok til fråds. Og mange tolkefirmaer går selvfølgelig konkurs, hvor mærkeligt det end lyder, når der er så stort behov til de hjælpeløse.

  I firserne brugte jeg tit biblioteket for at læse min hjemstavnsavis. Men de danske regionsaviser blev sparet væk. Kommunen havde fået andre prioriteter. For der dukkede flere muslimske aviser op. Og der sad tyrkerne så og fiskede flovt deres briller frem. Muslimer opfatter det som et handicap, og det tør de ikke skilte med. STAKLER

  he he, så var der en grund mindre til at lære dansk, den danske service er grænseløs. Sociale ydelser til mennesker, som ikke kan forstå dansk

  Kommentar by tavsen — 25. oktober 2021 @ 14:24

 12. # 9.
  Et godt og relevant spørgsmål.
  Svaret blæser i vinden.
  Nå, danskerne stemmer selv på sådanne.
  Hvidovre kommune er smadret.

  Kommentar by NED MED ALTING — 25. oktober 2021 @ 14:44

 13. # 10.
  Nemlig.

  Kommentar by NED MED ALTING — 25. oktober 2021 @ 14:45

 14. I forhold til at indkalde kulturfremmede til officielle møder, mener jeg de har ret til en tolk. Denne ret benyttes, også selvom det ikke er strengt nødvendigt. Dette har jeg oplevet på første hånd med en libanesisk(læs: palestinænsisk) familie til de møder vi indkaldte dem til. Når den officielle del, der handlede om deres debile søn var færdig, benyttede moren altid lejligheden til at drøfte sin debile datter med psykiateren, uden tolk. Og et fif til alle der møder afvisninger hos kommune, skole eller andre lignende myndigheder; forlang et skriftligt afslag. Hvis de på nogen måde ikke har rent mel i posen, vil dette afskrække og du vil sandsynligvis komme længere i systemet.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 25. oktober 2021 @ 15:51

 15. Opslaget kan ikke længere ses på facebook, så det er nok anmeldt for hatespeech

  Kommentar by redneck — 25. oktober 2021 @ 16:08

 16. 4 og 15:

  Så har Helle Thorning Schmidt igen været på arbejde. Pengene er gode.

  Kommentar by Bastardo — 25. oktober 2021 @ 16:59

 17. Drengen drømmer om at blive HELLIG KRIGER. Drengen er vel nu blevet noget ældre, og kan vel snart blive optaget i en ungdomsafdeling af enhedslisten, så han kan blive fuldt uddannet i hellig krig mod det danske samfund. For har EL ikke selv været i gang med hellig krig mod danskerne gennem mange år? El vil sikkert kunne tilbyde masser af opmuntring og støtte til en ambitiøs islamist med krigeriske og blodtørstige hensigter. Partiet lider jo selv af blodtørst.

  Kommentar by BENT A — 25. oktober 2021 @ 17:06

 18. Giv mig 10 minutter i enrum med det hulemenneske!

  Kommentar by Jacob Lund — 25. oktober 2021 @ 17:08

 19. # 14
  Du skriver, citat begyndt: Denne ret benyttes – citat slut. Du mener nok: UDNYTTES. Så får man jo spørgsmålet/spørgsmålene mindst 2 gange. Og har derfor bedre tid til at overveje svaret (læs løgnen). Samme sker i Retten. At ham perlen fra Afghanistan efterfølgende har anmeldt offeret´s mor, det er lige efter bogen. Føj for H….de. Al den hensyntagen til de stakkels flygtninge er til at br…. sig over. Nå, vi stemmer jo selv på de partier der vil skade os.

  Kommentar by NED MED ALTING — 25. oktober 2021 @ 17:18

 20. # 15. Du har desværre nok ret. Lidt OT: På DKA har jeg endnu en gang læst om en beriger plus familie der har snydt det svenske socialvæsen for ufatteligt mange penge. UHA, den stakkels jordaner var ramt af Polio, hele hans familie var ansat som hjælpere. alt var naturligvis løgn. Jeg vil vædde på der intet sker, utallige psykiatere, psykologer og somatiske læger vil gå i forbøn for det stakkels krigsoffer. Samme er oplevet her i landet. Man bør vise en liste over de psykiatere herunder somatiske læger, psykologer mv. der udskriver erklæringer der er blevet til på baggrund af for meget hensyn, et hensyn vore egne ansøgere om førtidspension ikke bliver til del – tværtimod. Ifølge gældende lov og ret skal kommunalbestyrelsen med visse mellemrum undersøge hvorvidt en der er tildelt førtidspension er arbejdsparat eller ej. Det gør man så, men ofte kun over for danskere, stort set aldrig berigere der ofte er meddelt førtidspension med baggrund i krigstraumer i en krig som pensionisten aldrig har været en del af. Se nu blot ham fra Pakistan, medlem af Folketinget, hans familie, og dermed også ham selv, blev meddelt ophold her i Danmark på en ulovlig baggrund. Hans seneste stunt er et fint eksempel på hvordan naive hopper på hvad som helst, ganske som med begravelsen (kisten) med et barn, nå ja, kisten var tom. Fantastisk, men ikke overraskende.

  Kommentar by NED MED ALTING — 25. oktober 2021 @ 17:32

 21. Ja når man politisk ikke vil se i øjnene hvad mand har med at gøre. På TV2 hørte jeg nogle idioter klage sig over De Svenske tilstande om vold og mord og klan/bandekriminalitet i Sverige, som om det var en nyhed, og som om at Svenskerne og omverdenen ikke har vidst det i lang lang lang tid, og så kommer de med idiotforklaringen om dårlig -integration-.
  Ja når man nægter at se i øjnene hvad man har med at gøre og pålægger Svenskerne alt ansvaret med bortforklarende Rasmussykotiske teorier, fordi man ikke vil forholde sig til Islam og klanstrukturer, og man er så åben at alle kan komme ind uden forbehold, fordi den politiske top er pilrådden korrekt i sin moral uden jordforbindelse til Svenskerne, Islam og Med mennesker, så kan det selvfølgelig kun gå glat, så galt at journalister på idiotniveua lejer overrasket, imens de har høvlet alle dem væk som advarede imod den islamiske indvandring.
  Nu hyler de hellige idioter, imens de ikke tør røre ved SverigesDemokratierne, som altid havde ret.
  Ligesom herhjemme, hvor kun DF, DDF, og nu NB har haft ret i udviklingen, som var til at overskue for over 20 års tid siden.
  Politisk topråddenskab, som har været forgiftet af et politisk idealistisk eventyr, der ikke havde noget med den jordnære virkelighed at gøre, sikkert pga. Diplomatisk fejhed, især i forhold til Islam.
  Vil ikke se, må så mærke.

  Kommentar by Michael Unna — 25. oktober 2021 @ 19:03

 22. Ned med alting, 17.32: Ja, danskerne DISKRIMINERES så groft, at man skulle tro at den skaltende og valtende, pludrende og vrøvlende klasse, ser danskerne som nogen der kun er til besvær og slet ikke hører til i det her land.

  F.eks. er det kun danskernes børn der tvangsfjernes, i stigende omfang. Det er kun danskerne man pisser på når de er hjemløse, syge, gamle eller ofre for overfald. Det er kun danskerne man brandskatter og kun hos dem man opkræver huslejer og selvbetaling af møbler, cykler, taxakørsel, friskolepladser, tandlægebesøg og 100 andre ting.

  Og det er kun indvandrerne der får kæmperabatter når det drejer sig om overfald, voldtægt, svindel, mord, mordforsøg, påsatte brande og narko-smugling. Det er kun danskerne som MSM konstant irettesætter og beskylder for racisme, egoisme, dumhed, ondskab, sexisme, smålighed, krænkelser, faktaresistens og verbal vold m.m.

  Feministerne og “humanisterne” afskyr og foragter os. Vi er kun på tålt ophold i vores eget land.

  ot: Der er en morsom vejrudsigt og nogle grumme oplysninger om corona sygen, virusserne og “vaccinerne” hos hodja som ikke lægger fingrene imellem.

  Kommentar by BENT A — 25. oktober 2021 @ 19:53

 23. Hellere beriget med amerikanske pengesedler end med dansk subkultur!
  Danskerne skal beriges med vores quraniske kultur – hvis essens er den, at mænd ikke må lade deres vand på stående fod, men skal skræve over det hul i jorden hvori de afleverer deres faste affallahstoffer.
  So let it be written in the holy scrolls, so let it be done –
  Abdullah Dallevale, Emir af Voldsmose & Stormufti af Nørremekka.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. oktober 2021 @ 19:56

 24. PS: Og det er kun danske mænd der er retsløse i en skilsmisse-situation. Mens kvindesagskvinderne og ligestillings-feministerne hyler, tuder og jamrer over at være undertrykte, bruger de deres egen magt til hvor de kan, at reducere danske mænd til noget katten har slæbt ind. Disse ligestillings-fanatikere behandler mændene som var de værdiløse, overflødige, underbegavede og white trash. Også børnene er retsløse i det tyranniske og marxistiske system.

  Som Aamund formulerer det: Familieretshuset er en mandshadende standret som rutinemæssigt dømmer far til døden og mor til evigt liv med børnene.

  De danske mænd er tåber og narrehatte uden skygge af sammenhold, når de nu har fundet sig i dette familie- og børnefjendske beton-bureaukrati i over 40 år.

  Når kvinder får politisk magt, misbruger de den og undertrykker mændene på alle mulige måder.

  Kommentar by BENT A — 25. oktober 2021 @ 20:09

 25. Det glæder mig at denne Pia Tristan Rasmussen IKKE skriver det sædvanlige patetiske ævl om, at hun skam “ikke er racist” osv. som man ellers desværre ofte ser, når endelig en dansker tillader sig at beklage sig over de fremmede.

  Sagen er endnu et eksempel på at de fremmede IKKE hører til her og ALDRIG kommer til det.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. oktober 2021 @ 02:26

 26. Socialister har i mange århundreder været rod til sorg og lidelser. Det ændrer sig ikke blot fordi en voldsdømt autonom bliver indvalgt i rigsdagen.

  Kommentar by Nielsen — 26. oktober 2021 @ 13:44

 27. Overskrift ekstra Bladet til morgen.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/skjult-kvindegruppe-radikaliserede-i-danmark/8929372

  Kommentar by Islamarebad — 27. oktober 2021 @ 07:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper