26. oktober 2021

Altinget: Enhedslisten står til 22,4 pct. i København, efterfulgt af Socialdemokraterne, SF, Radikale…

Demografi er skæbne, men selvom nedenstående i høj grad er en konsekvens af masseindvandringen, så er der også et ‘land vs by’-aspekt. Det gør det endnu mere skræmmende, for hvis yngre generationer af højtuddannede danskere knuselsker befolkningsudskiftningen, så er der virkelig ingen vej tilbage. Politikere fra den bløde regeringensbærende midte er generelt langt mere ‘liberale’ (læs: Pro-indvandring/indvandring) end egne vælgere, men intet indikerer alligevel et forestående stemmeskred mod højre. Ja, faktisk har strammepartierne tabt terræn de senere år, på trods af udviklingen. Er du ikke bekymret, så har ganske enkelt ikke forstået alvoren.

En historie fra Altinget – Ny måling: Enhedslisten overhaler Socialdemokratiet i København

I målingen svarer 22,4 procent af i alt 1024 adspurgte, at de vil stemme på Enhedslisten, hvis der var valg i morgen. Omvendt står Socialdemokratiet til at få 20,6 procent af de københavnske stemmer ved årets kommunalvalg.

Enhedslisten overhaler altså i den nye måling Socialdemokratiet som det største parti i København.

Dermed kan kommunalvalget til november gøre en ende på en over 100 år lang periode, hvor socialdemokraterne både har haft titlen som hovedstadens største parti, og nøglerne til overborgmester-kontoret.”

(Enhedslisten under kommunalvalgkampen 2017; Foto: Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/122753/trackback

51 Comments »

 1. Mit gæt er at De Frie Grønne vil overhale enhedslisten i KBH, ligesom i Gellerup. Så TV2 news, hvor journalisten smilede sit pr smil, da det blev gjort klart at De Frie Grønne er opstillingsberettiget.

  Kommentar by Michael Unna — 26. oktober 2021 @ 11:40

 2. Kamptropperne indtager samfundets regeringsinstitutioner.
  Ligesom i USA.

  Kommentar by Bastardo — 26. oktober 2021 @ 12:15

 3. Enhedslisten får sikker også en del stemmer på grund af typer som Lene her:

  https://www.facebook.com/lenekjj/posts/4393874494061138

  Kommentar by kent — 26. oktober 2021 @ 12:47

 4. De danske vælgere ser ud til at være fast besluttede på at BEGÅ KOLLEKTIVT SELVMORD. På egne vegne, på børnenes vegne, på ungdommens vegne, fædrelandets vegne og folkestyrets vegne. På danskhedens, økonomiens og velfærdsstatens vegne.

  Hvis altså meningsmålingen passer? For den kan jo også være beregnet på at manipulere vælgerne. Mange valgprognoser har i tidens løb vist sig at være helt hen i vejret. Her kan man dog frygte det værste.

  Kommentar by BENT A — 26. oktober 2021 @ 12:55

 5. Ham den fede pakistaner kunne ikke skjule sin fornøjelse – han var lige ved at grine – over at have narret tilstrækkelig med dumme danskere – selvfølgelig med opbakning fra indvandrere – til at kunne stille op og fortsætte sit folkemorderiske arbejde men han står og bullshitter om grøn agenda og alt mulig andet pis og lort. Kan sgu égentlig godt forstå ham – på en pervers måde er det sgu egentlig sjovt.

  Kommentar by John Sorensen — 26. oktober 2021 @ 12:58

 6. Folk flytter til Kjøvenhavnstrup når de er venstreorienterede. Folk fraflytter affaldskloakken København når de er blevet oplyste. Undervejs opdager de at de ikke er kommet et skridt videre i livet. Desuden er København centrum for fremmede fjender. Det må håbes at politikerne kommer til at mærke deres aggressivitet selv.
  Hvordan ved du at en politiker lyver?
  -Han bevæger læberne.
  Hvordan registreres en dommers utilfredshed med lovgivningen?
  -Hendes lønningsseddel bliver mindre værd,end de ting hun har brug for.

  Kommentar by Nielsen — 26. oktober 2021 @ 13:00

 7. København ender som Weimar Berlin i 1920erne.

  Kommentar by Dennis Corell — 26. oktober 2021 @ 13:09

 8. Skal vi i Vesten nu pumpe milliarder via hjælpepakker og indsamlinger, Røde Kors, Unicef og hvad de nu hedder alle sammen, til det krigshærgede Somalia, hvor muslimske Arabare i nord går løs på semi-kristne negre i syd? Det er ren pengeafpresning at Vesten altid skal rette op på den ene mislykkede slyngelstat efter den anden, så flygtningene ikke strømmer af sted op til Europa. Det nytter ikke noget at tilføre nødhjælp og mad til disse lande, kun til at befolkningen har energi nok til at avle dusinvis af børn, de selv aldrig kan brødføde. Se f.eks. på et land som Yemen. For 100 år siden var der ca. samme antal indbyggere i Danmark og Yemen. Nu anslår man at der er nærmest 30 millioner der, hovedparten ludfattige analfabeter. Lad nu denne krig i Sudan gå sin gang uden nogen som helst indblanding eller støtte. Muligvis kan det reducere indbyggertallet, så det kan mærkes, og de overlevende må finde en vej til at klare sig selv. Jeg ved godt dette er en ønsketænkning. Der kommer givetvis titusinder af migranter fra Somalia, og når de har fået dansk stemmeret, bliver der med sikker hånd sat et kryds ved Enhedslisten.

  Kommentar by Thor — 26. oktober 2021 @ 13:11

 9. Niccolo Machiavelli skrev allerede i middelalderen, at problemer erkendes først, når det ikke længere er muligt at løse dem! Kloge ord!
  Vi set et hipster Københavnermiljø hvor man stemmer rødt, men alligevel ikke vil gå på natklub hvor der er for mange indvandre, det er de samme hipstere som bliver chokeret når der skydes i gaderne. Hvem husker ikke Sofie Carsten Nielsen, der var chokeret over at kunne hører skud, samtidig med at hun hentede et barn i børnehaven eller var det skolen! Hun kunne ikke se at hun selv var problemet! Vi behøver bare se på Sverige og Frankrig for at se hvor langt ud man skal komme, før man i det små siger fra over for venstrefløjens udskamning. Københavnerne oplever problemerne, de røves, de udsættes for vold og voldtægt, men de kunne ikke drømme om at stemme i overensstemmelse med deres egne interesser. Grunden – benægtelse, de slår knuder på sig selv for at finde undskyldninger og bortforklaringer når indvandrebanditter ødelægger deres kvarter! Skal forklaringen findes i psykologien – Stockholmsyndromet eller er det bare dumhed?

  Kommentar by Den Nervøse — 26. oktober 2021 @ 13:57

 10. Der ikke ligesom det Danmark jeg husker og var stolt af

  Kommentar by dunk — 26. oktober 2021 @ 14:01

 11. En tilsvarende udvikling vil formentlig kunne ses i rigmandsghettoen Frederiksberg, hvor den venstreradikale voldspsykopat Pelle “AFA” Dragsted stiller op som kandidat for gammelkommunisterne i Enhedslisten.

  På Frederiksberg har De Konservative siddet tungt på magten i over 100 år, men det kan den revolutionære Pelle-dreng nu sætte en stopper for…

  Kommentar by Revisoren — 26. oktober 2021 @ 14:11

 12. Befolkningsudskiftningen skrider planmæssigt frem og store dele af befolkningen er tilsyneladende enten for ubegavede, selv-hadende eller hjernevaskede til at forstå, at vi er i fuld gang med at miste vores hjemland til de fremmede.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. oktober 2021 @ 14:46

 13. 50%+ af befolkningen visse steder i Kbh er af udenlandsk baggrund. Polakker, rumænere, arabere, afrikanere, asiater.. sgu ikke nogen af dem der stemmer Nye Borgerlige eller DF. Ikke fordi dette ville hjælpe særlig meget, eftersom ingen af disse to partier har de rigtige løsninger; ligesom den rigtige løsning ganske enkelt ikke kan opnås indenfor rammerne af det nuværende demokrati (løsningen er massive udvisninger). Så med andre ord.. vi er fucked.

  Kommentar by Realisten — 26. oktober 2021 @ 14:53

 14. FRA DEN STORE HUKOMMELSE.

  Ja, det er ikke lyse tider vi går i møde i Danmark, men også i det vestlige Europa. Jeg kommer til at tænke på Enoch Powels “floder af blod tale”, her et lille uddrag:

  Enoch Powell (1912–1998), konservativ britisk politiker, holdt sin tale om “Floder af Blod” (rivers of blood-talen) den 20. april 1968 i Birmingham, hvori han forudså en katastrofe på grund af den omfattende immigration af farvede mennesker til det britiske kongedømme. Han indledte med at notere, hvad der foregik:

  ”- en total forvandling, som ikke har set sin lige i tusind års engelsk historie. Om femten eller tyve år vil der, hvis den nuværende tendens fastholdes, i dette land være 3 ½ million Commonwealth-immigranter (fra det britiske statssamfund) og disses efterkommere. … Den, som guderne ønsker at udslette, gør de først vanvittig. Vi må være vanvittige, bogstaveligt talt vanvittige, som nation, siden vi tillader en årlig tilstrømning på omkring 50.000 personer på forsørgelse, som for størstepartens vedkommende kommer til at udgøre vækstmaterialet i den immigrantnedstammende befolkning. Det er som at betragte en nation travlt optaget af at rejse sit eget ligbål.”

  Men også Charles de Gaulle kunne være med (05.03.1959), her et uddrag:

  “Arabere er arabere, franskmænd er franskmænd. Forestiller I jer, at det franske samfund kan opsuge ti millioner muselmænd, som i morgen vil udgøre tyve millioner og efter i morgen fyrre? Hvis vi foretager en integration, hvis alle arabere og berbere i Algeriet bliver betragtet som franskmænd, ville I så forhindre dem i at slå sig ned i Frankrig, hvor levestandarden er så meget højere? Min landsby ville ikke længere kalde sig for Colombey- les-Deux-Eglises (Colombey de-To-Kirker), men Colombey-de-To-Moskeer.”

  Europæiske politikere har såmænd ik så mange år, sagt det samme:

  ” Kigger vi efter ser vi, at multikulturelle samfund kun har ladet sig gøre i ikke-demokratiske lande og med hjælp fra en stærk ordensmagt. På den måde var det en fejl, at vi i tresserne hentede gæstearbejdere fra fremmede kulturer til landet.
  (Helmuth Schmidt, tidligere forbundskansler i Hamburger Abenblatt, 24.11.2004).

  ” Tysklands multikulturalisme er slået fejl, fuldstændigt fejl.” ( Angela Merkel, citeret i Politiken, 15.10.2010, talen holdt i Postdam oktober 2005).

  Samme Merkel: ” Forestillingen om at bygge et multikulturelt samfund, hvor alle lever side om side uden problemer, må siges at have fejlet stort,” (DR-Nyheder 17.10.2010).

  Forbundskansler Merkel: “Multikultur er en fejltagelse. Indvandrere skal udfordres mere og lære at tale flydende tysk,” (Ekstra Bladet, 16.10.2010). I 2015 under den store tilstrømning af muslimer til Tyskland, som hun selv opfordrede til, udtalte hun: ” Wir schaffen das.”

  David Cameron: ” Det multikulturelle Storbritannien har slået fejl,” (Jyllands Posten, 05.02.2011).

  Den 5. februar 2011 udtalte premierminister David Cameron og forbundskansler Angela Merkel, at den multikulturelle integrationsmodel er død,” (Kristeligt Dagblad, 10.02.2011).

  Efterfølgende erklærede Frankrigs præsident Nicolas Sarkozy sig enig, efterfulgt af Spaniens ministerpræsident José Maria Aznar og Australiens premierminister John Howard.

  MEN SVENSKERNE TOG FØRSTEPRISEN, MED DISSE HJERNEDØDE UDTALELSER:

  at ”-racisme og fremmedhad skal kriminaliseres og jages. I et demokrati er det udelukket, at der kan findes undskyldninger for at sige, at der er noget galt med flygtninge- eller indvandrerpolitikken.”
  (sagt 1997 af Pierre Schori, svensk politiker, stod Oluf Palme nær).

  ”Hvis det fine, gamle svenske demokrati skal bestå, kan det ikke nytte, at alle og enhver blander sig.”
  Sagt af tidligere justitsminister/minister for asyl og migration/udenrigsminister Jan O. Karlsson.

  Tidligere integrationsminister Mona Sahlin (socialdemokrat) nedgjorde også egen kultur, da hun iført tørklæde, talte i en moske for Det Kurdiske Rigsforbund med følgende salut: Jeg tror, at det lidt er det, som gør mange svenskere så misundelige på indvandrergrupper.

  ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tilbaka”.
  (Mona Sahlin/Sveriges Radio P 1 (morgen) den 17.05.2001).
  “Vi måste vara öppna och generösa mot muslimer och islam, för när vi blir i minoritet kommer de att göra likadant tillbaka mot oss”
  Det var den daværende Svenske socialdemokratiske Integrationsminister Jens Orback som i 2004,
  (efter mordet på Theo Van Gogh), kom med den udtalelse.

  – “Jeg beder jer kære svenskere, om at have tålmodighed og åbne jeres hjerter for de udsatte vi ser rundt i verden. Når mange flygter på samme tid skaber det spændinger også i det svenske samfund. Men vi har lært, at mennesker, der kommer hertil på sigt, er med til at bygge det moderne Sverige sammen med os! – Men det kommer til at koste mange penge. Så mange, at der ikke bliver plads til forbedringer i velfærden.”
  (Frederik Reinfeld, Sveriges statsminister, 16. august 2014 på Norrmalmstorg/Stockholm (Aftonbladet), inden valget 14. september 2014).

  Frederik Reinfeld sagde ved et vælgermøde i august 2014: ” Sverige vil være en humanitær stormagt.”

  ”Hvad betyder ordet ”nok”?
  Er Sverige fyldt op? Er Norden fyldt op? Er vi for mange mennesker? Vi er 25 mio. mennesker, som bor i Norden.
  Jeg flyver ofte rundt over det svenske landskab. Det vil jeg anbefale andre at gøre. Der er uendelige marker og skove. Der er så meget plads, man kan tænke sig. De, der hævder, at landet er fyldt op, må jo vise, hvor det er fyldt op.”
  (Frederik Reinfeldt, tidligere svensk statsminister, i anledning af, at han syntes Sverige og resten af Norden havde plads nok til at tage imod mange flere flygtninge, Politiken 6.12.2014).

  2014 udtalte nuværende arbejdsmarkedsminister Ylva Johansson: at ”-der ikke var nogen øvre grænse for hvor mange asylansøgere Sverige kunne tage.” (Snaphanen, 21.10.2015).

  ” Migration er noget af det der får Europa til at trives. Vi har meget migration til EU. Vi har brug for det. Vi har brug for migranter. Vi har brug for disse mennesker. Vi er et aldrende samfund.
  (Ylva Johansson, svensk EU-kommissær for indre anliggender, 24.09.2020 og Uriasposten 28.09.2020).

  ”Vi skal åbne bedre og nemmere lovlige migrationsveje ind i EU, og derfor skal vi samarbejde med partner-landene i Afrika, om lovlige veje for økonomisk migration, der skal komme på en ordentlig måde til EU.”
  (Ylva Johansson, svensk EU-kommissær for indre anliggender på facebook 04.03.2021 med Peter Kofod (DF) og Den Danske Forening 25.10.2021).

  Den grænseløse medmenneskelighed er tilsyneladende uden ende i svensk politik, dog undtaget Sverigesdemokraterne. I stedet for at svenskerne skulle åbne deres hjerter, som Frederik Reinfeldt foreslog, så ville det nok være bedre, at de lukkede deres hjerter og åbnede deres øjne.

  Kommentar by der Adler — 26. oktober 2021 @ 14:59

 15. Kommentar by Peter Nielsen — 26. oktober 2021 @ 14:46

  Råddenskaben stikker dybt, Peter. Selv blandt kommentatorer her på Uriasposten er holdningen, det kun er kriminelle indvandrere, der er problemet.

  Kommentar by Broager Land — 26. oktober 2021 @ 15:33

 16. Gøre det kriminelt i det hele taget at være indvandrer, så er problemet løst

  Kommentar by Træt — 26. oktober 2021 @ 15:36

 17. Nu begynder de islamistiske 2G’ere at vise deres sande ansigt. De har opdaget, at de islamistiske sugerør i de offentlige kasser suger bedst, når det er deres lakajer hos venstrefløjserne, der holder sugerørene fast nede i de offentlige pengekasser.
  Vejen til kalifatet går gennem de venstreekstremes abnorme vandhoveder – dét har Allans disciple fundet ud af for længst. En stemme på de venstreekstreme er en stemme på Allan.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. oktober 2021 @ 15:36

 18. Kommentar by Broager Land — 26. oktober 2021 @ 15:33

  Nemlig…de kriminelle indvandrere er kun et tydeligt neonbøjet symbol på vanviddet!

  De virkelige fjender findes blandt de såkaldte “højtuddannede”, politikerne, mediefolkene, kunstnerne, undervisningsområdet, børne/skoleområdet og overalt i samfundet, herunder også i erhvervslivet!

  Så kunne man sige, at enhedsforræderne i københavn ikke ville true os allesammen…men næææ…de har allerede magten eller kommer til den…da de fleste love og regler stammer fra hovedstaden og alt det lort der vælter ud derfra.

  Det demokratiske bolværk mod dette omsiggribende vanvid, burde kunne findes i folketinget…men her er de i dag også blevet en af de farligste fjender af det danske folk, set som en helhed!

  Nej…vi er fortabt…folket vil ikke frelses og går mod sin opløsning med åbne øjne, med vilje og fuldt overlæg.

  Kommentar by Black Watch — 26. oktober 2021 @ 15:47

 19. Angela, Ursula, Ylva og alle de røde piger i hoppeborgen.

  Kommentar by Bastardo — 26. oktober 2021 @ 15:49

 20. Kommentar by Broager Land — 26. oktober 2021 @ 15:33

  Ja det utroligt at man herinde kan få skæld ud for at kalde Nye Borgerlige tilgang forkert. Da de ikke har en politik der sørger for etniske-danskere forbliver en majoritet i Danmark.

  Kommentar by KineserSnot — 26. oktober 2021 @ 16:39

 21. “Er du ikke bekymret, så har du ganske enkelt ikke forstået alvoren”.

  Ikke mange løsningsforslag blandt indlæggene, for at tage Danmark tilbage.
  Alle sidder på den fede, sutter på en tudekiks og fatter ikke, at det de har, kan de miste til hver en tid!

  Hvis du har dine nærmeste kært og vil bevare dit fædreland, skal der handles nu!

  Støt DK Patrioter! Stem NB! Siad!
  P.

  Kommentar by Piotr — 26. oktober 2021 @ 16:44

 22. Kommentar by Piotr — 26. oktober 2021 @ 16:44

  Løsningen er at få folk ind der ikke sidder og suger på establishment patten. Men det parti findes ikke pt.

  Kommentar by KineserSnot — 26. oktober 2021 @ 17:03

 23. I kommer ingen vegne med et politiskparti pt. Liberalismen har for godt fat i os. Find hellere sammen med andre gode, danske mænd og kvinder og dyrk vores rødder, det at være dansk.

  Kommentar by Broager Land — 26. oktober 2021 @ 17:53

 24. KineserSnot — 26. oktober 2021 @ 16:39:

  Ja, “Nye Borgerlige” mener (desværre), at hvis bare de fremmede er lovlydige og selvforsørgende, så er de velkomne – en sådan politik tillader at den etnisk danske befolkning bliver skiftet ud med lovlydige og selvforsørgende fremmede.

  Og ja, det meste triste er, at mange såkaldt “borgerlige” enten ikke forstår dette eller (endnu værre) er ligeglade.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. oktober 2021 @ 18:00

 25. Det er netop fordi, de er borgerlige, de er ligeglade, Peter.

  Kommentar by Broager Land — 26. oktober 2021 @ 18:20

 26. Broager Land — 26. oktober 2021 @ 18:20:

  Ja, det er ret forstemmende …

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. oktober 2021 @ 18:39

 27. Enhedslistens politikere er for det meste, de første der citeres og dem, der interviewes mest, når jeg ser Tv2 Nyhederne og DR’s tv-avisen. Det virker som om, de er de mest populære politikere blandt journalisterne?

  Kommentar by Amad — 26. oktober 2021 @ 18:46

 28. “VI MÅ VÆRE VANVITTIGE, bogstavelig talt vanvittige”, som nation, når vi tillader……”, som der Adler 14.59 citerer fra Enoch Powells tale i 1968. Siden hen har det ikke manglet på advarsler.

  Men som Adlers andre citater viser, siger lunefulde politikere som Merkel een ting den ene dag, og gør så det modsatte den næste dag eller kort efter. Vi kan overhovedet ikke stole på deres udtalelser. Politik er næsten ikke andet end bedrag og hykleri. Når det drejer sig om svage og tossegode typer som Merkel, Ursula, Ylva, Rosa Lund, Pernille Skipper, Pernille Weiss, Mai Villadsen, Sofie Carsten, DF-Tullesen, Lars Q. Ulykke og Jacob klovn, F. Reinfeldt og Mona Sahlin kan man blot konstatere at de må have jord eller savsmuld i hovedet. Eller at de sætter en ære i at være så uærlige som muligt.

  Hvis vælgerne var blot en smule klogere, ville de forstå at det er idiotisk at stemme på kommunister og feminister. Og de ville forstå at med føjelighed, svaghed, eftergivenhed og overdreven gæstfrihed køber man sig blot en galgenfrist. De gamle partiers lefleri for “berigerne” skaffer kun danskerne en galgenfrist.

  Galskaben nu svarer til den galskab der satte 1. og 2. verdenskrig i gang. Men denne gang kan konsekvenserne blive endnu værre, ja, mange gange værre. Europas kultur og mennesker kan gå under i flammer og blodbade.

  Kommentar by BENT A — 26. oktober 2021 @ 18:53

 29. Kommentar by BENT A — 26. oktober 2021 @ 18:53

  Få læst Eric Kaufmanns bøger, han forklare hvordan han vejleder politikerne i UK til at udtale sig således, at folk køber deres nonsens og dermed holder sig i skindet, med hensyn til befolknings-udskiftningen.

  Kommentar by KineserSnot — 26. oktober 2021 @ 19:03

 30. Jeg er lige kørt forbi Frihedsstøtten på Vesterbrogade.
  Hele ‘hegnet’ rundt om den er plastret til med Enhedslistens plakater.
  Det er både trist og sørgeligt at se.
  Hvis befolkningen kunne lægge to og to sammen, kunne de måske se det groteske i situationen.
  Det er nøjagtig det, den markerer, som vil blive genindført, hvis de får magten.
  Men da en stor del af befolkningen er fuldstændig uden historisk viden, kan de ikke gennemskue det
  Eller også tror de alle at de bliver en del af den fremtidige kommunistiske overklasse.
  Det kan jeg godt fortælle dem, at det gør de ikke.
  Der skal bruge 100 gange flere i underklassen end i ‘overklassen’

  Kommentar by Hema — 26. oktober 2021 @ 19:21

 31. Jeg føler mig virkelig magtesløs, alt for få forstår en, med, hvor farlig islam er. Taler vi ikke samme sprog går det galt. Flere kommer hver dag og står som klienter ved grænsen og snart er bedstemor også med. Danmark rundt bor nu fremmede i snart alle byer som ikke forstår os. Der er for få identitær-unge, og for dumme politiker og folk der stemmer på dem. Vi har tabt.

  Kommentar by IES — 26. oktober 2021 @ 19:45

 32. At 30:
  Vi skal vist være glade, så længe enhedslistens stormtropper ikke vælter Frihedsstøtten.
  Den symboliserer jo hvide mænds magt. Godt nok var stavnsbåndsløsningen en god udvikling, men det var jo stadig ældre hvide borgerlige mænd, der gennemførte det.

  Og ikke unge sorte transer..

  Kommentar by Bastardo — 26. oktober 2021 @ 20:08

 33. “Er du ikke bekymret, så har du ganske enkelt ikke forstået alvoren,” skriver Kim. De fleste (andre) unge vil give ham ret, men de tænker på noget helt andet: klima og biodiversitet.

  Kommentar by Ole Madsen — 26. oktober 2021 @ 20:19

 34. KineserSnot — 26. oktober 2021 @ 19:03:

  Jeg har (endnu) ikke fået læst “Whiteshift”, men er ved at læse bogen “Why Liberalism Failed” af Patrick J. Deneen.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Why_Liberalism_Failed
  Den tror jeg, at du også ville finde interessant.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. oktober 2021 @ 20:27

 35. Kommentar by Peter Nielsen — 26. oktober 2021 @ 20:27

  Jeg har læst den lige efter den blev udgivet i starten af 2018, desværre så mener han at liberale skal være mere totalitære for at deres mission lykkedes og det vel også det vi ser idag.

  Whiteshift er en god bog, men Kaufmanns tidligere bog “Rethinking Ethnicity” er endnu mere afslørende.

  Det sjovt man fortæller at befolkningsudviklingen ikke er planlagt, og alligevel beskriver en akademiker som ham hvordan det skal gøres for at folk spiser det allerede i 2004.

  Kommentar by KineserSnot — 26. oktober 2021 @ 20:31

 36. SKAL VESTEN SMADRES ved brug af indvandring, løgnepropaganda, pervers familiepolitik, nytteløse/skadelige “vacciner”, hetz mod mænd, pladderhumanisme, kønsforvirring, økonomisk tvang og politistats-
  metoder m.m. Skal folkeudskiftningen presses igennem til den bitre ende, indtil et nyt holocost er realiseret?

  Det ser ud til at røde pladderhumanister og falske borgerlige lægger op til det, både i EU, USA, Canada, New Zealand, Venezuela og England (og muligvis også Tyskland og Frankrig), hvis man kan tro netavisernes videoer.

  Kommentar by BENT A — 26. oktober 2021 @ 20:40

 37. Der er især et rodløsheds- og frygtaspekt. Ingen københavner er selvberoende, systemuafhængig og livsduelig, og socialt tilhørsforhold er derfor alt. I praksis er alle de rod-og historieløse unge kvinder i København multikulti, og derfor er mange mænd det også, navnlig de usikre unge mænd. Jo mere åbne kvinderne er for, at mænd bare er mænd, og at mænd kan være mere eller mindre spændende og eksotiske, samt at “dansk” ikke er noget specielt positivt, jo mere kritisk bliver situationen for de mænd, hvis lod det er at være danske. En løsning på problemet er at blive universitetsstuderende/akademiker. Men det virker kun, hvis man samtidig bliver multikulti og i realiteten anti-dansk. Hvilket,som man kan sige sig selv, er en ond cirkel. Men det gælder om at hytte sig, når solidariteten er væk.

  Tilstanden ville ende brat, hvis der en dag ikke mere kom vand ud af vandhanen, når man drejede på “dimsen”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. oktober 2021 @ 20:48

 38. Problemet er ikke muslimernes tilstedeværelse i Europa. Problemet er vores politikeres manglende vilje til at løse problemet. Eller for at være mere præcis. Problemet er selvskabt, budt velkommen og kontinuerligt udbygget. Problemets rod er altså ikke invaderende muslimer, men de der over tid har skabt situation med fuldt overlæg. Vore egne.

  Muslimerne er ikke fjenden. De er våbnet.

  Hvis ikke man forstår, hvem fjenden er, så kan man selvfølgelig heller ikke vinde “krigen”.

  Fjenden er blandt vore egne. Og de er mange. Vore politikere, en venstresnoet embedsstand, medierne i aller højeste grad, retssystemet, ngo’er og ja – måske din nabo. Forstå at skelne mellem årsag og virkning. Og ret så fokus mod fjenden.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 26. oktober 2021 @ 21:03

 39. Kommentar by KineserSnot — 26. oktober 2021 @ 20:31

  Sjovt, Eric Kaufmann virker ellers overhovedet ikke som typen, der har gavn af opløsningen af Europa.

  Kommentar by Broager Land — 26. oktober 2021 @ 22:46

 40. Kommentar by Broager Land — 26. oktober 2021 @ 22:46

  Der er mange af hans slags, der ønsker at ødelægge de Europæiske nationalstater med multikultur. Lidt ligesom Barbara Lerner Spectre.

  Kommentar by KineserSnot — 26. oktober 2021 @ 23:27

 41. Rigtigt Henrik Wegmann 21:03 Men hvis muslimerne ikke bliver udvist,vil de snart udgøre en majoritet. Hvem skal bekæmpe dem? som i Hvem skal aflive dem? De er fremmede på dansk jord og deres hensigter er ikke venlige.

  Kommentar by Nieldsen — 27. oktober 2021 @ 00:14

 42. VÆLGERE VÆLGER DEM SOM LIGNER DEM SELV IND, og da 70-80% af vælgerne ikke fatter ret meget, vælger de politikere ind som heller ikke fatter ret meget. Resultatet bliver tåbelig, altødelæggende, kommunistisk og folkemorderisk politik.

  Se på de radikale, enhedslisten osv. De fleste har en tunge der lever sit eget liv, afkoblet fra hjernen og virkeligheden. Deres rablerier er oftest selvmodsigende og imbecilt nonsens hvis man analyserer på våset. De er alle på sinkestadiet eller langt derunder. Eller de er så infantile eller primitive at det svarer til en billig lommeregner fra 1970-80.

  Som når de går ind for kvinders ophøjelse samtidig med islamisering. Som når de flæber løs om at danske mænd undertrykker dem strukturelt. Som når de påstår at masseindvandring giver Danmark en bedre økonomi. Som når de i DR lyver, vrøvler og ævler om klimaet, landbruget, grøn omstilling og folkesundheden, som når de hykler og pludrer løs om at de vil hjælpe og beskytte danskerne mod menneskelige og sociale ulykker. Samtidig med at de forbereder danskernes fordrivelse og undergang.

  Dem som stemmer på dem, må logisk set være lige så forvirrede og åndsformørkede.

  Kommentar by BENT A — 27. oktober 2021 @ 01:53

 43. Islam er problemet. Alene ud fra dens konstruktion. en usekulær diktatorreligion med et Førerprofet ideal….resten kender I fra Virkeligheden.

  Kommentar by Michael Unna — 27. oktober 2021 @ 09:19

 44. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. oktober 2021 @ 09:20

 45. Kommentar by Nieldsen — 27. oktober 2021 @ 00:14

  Nielsen, du må være enten psykisk syg eller PET agent. Ingen skal aflives, hverken fremmede eller danskere.

  Kommentar by Broager Land — 27. oktober 2021 @ 10:16

 46. Der er en ting i Jyske Bonderøve glemmer. København er Danmarks Hovedstad og taber Vi den har Vi tabt alt.

  I øvrigt er København Danmarks største jyske by, her er så propfyldt med Jyder at Vi kan fodre svin med Jer.

  Det er Jer Jyske Bonderøve der har ændret meningslandskabet i København da I ikke længere gad leve i Jeres små Jyske landsyer og I kalder Jer patrioter ;) I kan ikke en gang holde liv i Jeres hjemstavn fordi I syntes at København er så “fucking fantastic” ( min niece efter hun første gang besøgte København som 16 årig og hun kom kun fra Stevns )

  Måske I Jyder skulle til at tage Jer sammen, tage ansvar og leve op til Jeres såkaldte fædrelandskærlighed.

  Santor / Pis Out.

  Kommentar by Santor — 27. oktober 2021 @ 10:49

 47. Kommentar by Santor — 27. oktober 2021 @ 10:49

  Jyder arbejder og tjener penge i byen. Det er jer hjemmefødte københavnere, der læser gakket humaniora på universitetet, som trækker landet ned i afgrunden.

  Kommentar by Broager Land — 27. oktober 2021 @ 11:12

 48. @ Broager Land — 27. oktober 2021 @ 11:12

  Man føler sig nok ramt ;) Ha Ha.

  Kommentar by Santor — 27. oktober 2021 @ 11:17

 49. Enig BENT A 01:53. “Se på de radikale, enhedslisten osv (..) de går ind for kvinders ophøjelse samtidig med islamisering”. Det er pudlens kerne, indså jeg, da jeg læste din – dog ganske rammende – ‘tirade’.

  Sandheden er at især Enhedslistens er ved at fusionere kommunismens ideologi med islam. Masseindvandringen af muslimer skal sikre dem flertallet.

  Det er måske denne rød-grønne koalition, der kommer til at regere Danmark og EU i fremtiden? De røde, kender vi, men her er ‘de grønne’ muslimerne, fordi farven grøn er islams hellige farve, som de også kalder profetens farve. Det er derfor man sætter grønt lys på moskeerne og grøn bruges også ved hellig krige, hvor krigerne tager grønne pandebånd på ofte med korancitater.

  Jeg frygte, at denne rød-grønne koalition mellem kommunismen og islam vil lave verdensrevolutionen, som kommunisterne stadig drømmmer om! :-)

  Kommentar by Amad — 27. oktober 2021 @ 11:57

 50. Hvor forstemmende, at læse mange indlæg om al verdenens “kloge Mennesker”, deres bøger, om dette og hint, deres erfaringer.

  Indlæg hvor tosser dyrker deres Ariske-racerene nonsence teori, maner alt andet i jorden(uden at fremsætte konstruktive løsninger), der ikke lige passer i deres verden. Infantilt!

  Alt imens, at vi mister vores fædreland bid for bid hver eneste f…… dag.

  Har I fattet alvoren? Nej!
  Begrav jer endelig i andres bøger, I ikke selv har evnet at skrive, og dyrk jeres utopiske teorier.

  I efterlader et islamisk helvede til jeres efterkommere!

  Støt Danske Patrioter! Stem NB! SIAD!
  P.

  Kommentar by Piotr — 27. oktober 2021 @ 15:44

 51. Ah så tvangsdeporter dog alle de sorte, brune og røde fra resten af landet til Kjøwenhaunstrup, indhegn skidtet og lad militæret afprøve missiler og andet godt derinde!
  Hvad findes der der udover nogle gamle bygninger og et flertal af samfundsomstyrtere og migranter Danmark ingen brug har for!?!
  Christiansborg kan ryge med i købet…der findes stort set kun tosser alligevel!
  Margrethe og familie kan tage residens i Fredensborg!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 28. oktober 2021 @ 11:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper