31. oktober 2021

Middelfart: ‘Tværpolitisk Anstændighed’ (Ø-politiker, der meldte sig ud pga. partiets ‘højredrejning’)

Cirkus Trapez underholder i Middelfart i disse dage, og overalt i byen kan man se deres ‘valgplakater’. Da jeg så plakaten for ‘Tværpolitisk Anstændighed’ tjekkede jeg partiet ud over telefonen, og stødte på navnet Paw Nielsen – Enhedslistens medlem af det lokale byråd siden 2013. Han meldte sig ud tidligere på året efter MeToo-rygter, og i protest over ‘den højredrejning, partiet har foretaget på landsplan’. Hvis kommunistiske Enhedslisten ikke er venstreorienteret nok, så er det tværpolitiske aspekt næppe fremherskende.

(Brovejen, Middelfart, 31. oktober 2021)

“-Rygtet er den berømte dråbe, for det handler grundlæggende om, at jeg ikke kan se mig selv i den højredrejning, partiet har foretaget på landsplan, siger Paw Nielsen, der fortsætter som løsgænger.” (Fyens Stiftstidende, 19. januar 2021)

“Da Paw Nielsen meldte sig ud af Enhedslisten, var det et rygte om en sexkrænkelse, der ifølge byrådsmedlemmet var dråben, der fik bægeret til at flyde over. Rygtet blev spredt på Facebook af en profil, der ifølge Paw Nielsen kort tid efter blev slettet. Han har siden da ikke kunnet få yderligere oplysninger fra partiet om, hvad rygterne drejer sig om, hvornår den påståede krænkelse skulle være sket, eller mod hvem, fortæller han.” (Fredericia Dagblad, 30. marts 2021)

Oploadet Kl. 19:05 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/122918/trackback

7 Comments »

 1. Venstrefløjens selvretfærdige drømme moralister :-) :-) :-). Ø-s højredrejning????? :-):-) :-). Den slags subjekter vil vel altid eksistere. Det er et frit land. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 31. oktober 2021 @ 20:25

 2. Hvem spreder rygter i Kommunisterne? En borgerrepræsentant i Kbh? Ninna Hedeager har jo været ret aktiv med voldtægtsbeskyldninger efter et drukorgie på Kapelvej, hvor hun angiveligt ikke selv fik hverken rulle eller dürumsovs…

  Kommentar by Hul igennem? — 31. oktober 2021 @ 21:17

 3. De her folk, som vil lave noget “tværpolitisk” eller “alternativt” befinder sig stort set altid på venstrefløjen og deres projekt handler næsten altid om noget med “mere humanisme”, som i deres øjne er noget med at åbne grænserne og “redde verden”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. oktober 2021 @ 23:31

 4. Danske islamapologeter påstår sig at udvise anstændighed ved at udøve uanstændig adfærd overfor de virkeligt anstændige; nemlig de danske, som ikke vil finde sig i uanstændig udskiftning af det danske folk med invaderende danskerhadere med en uanstændig religion.
  Derfor siger jeg til danske islamapologeter: Uanset, hvor mange anstrengelser, man gør sig – set med mine øjne – anstændigt stuerene, det bliver I aldrig!

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. november 2021 @ 09:24

 5. Så de små einhetzliste piger kan ikke lide at blive gramset på af deres egne og det er selvfølgelig højreorienteret – Ha Ha Ha.

  I hele det der MeToo cirkus lyder det som om at sex-krænkerne er 95 – 98% et venstreorienteret problem. En enkel gang i mellem lander der en til højre for midten i de der opslag.

  Kommentar by Santor — 1. november 2021 @ 09:48

 6. Højredrejning? Ja det er da virkelig et spørgsmål om øjnene der ser!
  Anstændighed? Så absolut nej!
  Vis mig et sted på jorden hvor Kommunisme er blevet en succes? Bare et? Det findes ikke, det er intet mindre end den næst mest morderiske ideologi verden har set. Kun Islam har myrdet flere, og Kommunismen har overhalet de 75 mio. NationalSocialismen (Nazismen) lykkedes med at slå ihjel! Lenin myrdede 10 mio. Stalin 100.000 mio. Mao også 100.000 mio. Pol Pot såmænd bare en mio. Cuba, Nord Korea og Hugo Chávez’s Venezuela et ukendt antal, men de er alle mislykkede diktaturstater. ØstEuropa kom fri efter at være spæret inde bag mure, pigtråd, minefelter og dødszoner!
  Kommunisme har en iboende tyranni, det giver fattigdom, sult, ufrihed, mord og folkemord. Hvordan kan tænkende mennesker være tilhænger af en helt igennem modbydelig styreform?

  Kommentar by Den Nervøse — 1. november 2021 @ 10:33

 7. Ved at placere sig til venstre for Enhedslisten henvender Paw Nielsen sig til et uhyggeligt stort vælgerkorps, de såkaldte anstændige, dvs. Journalister, pædagoger, undervisere på folkeskoler, gymnasier, højskoler og højere læreranstalter, biskopper, præster. menighedsrådsmedlemmer, ledende politifolk, dommere, ansatte i ministerierne, klimatosser, stort set hele den såkaldte “kunstverden” og venligboere.

  Kommentar by bjarne Binee — 1. november 2021 @ 13:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper