9. november 2021

Professor Michal Bang Pedersen: ‘Den her frihedside kan skabe skepsis over for coronahåndteringen’

I anledningen af statsministerens seneste corona-opråb, bringer TV2 Nyhederne resultaterne fra en ældre undersøgelse om danskernes vaccineskepsis. Det viser sig at der er flest skeptikere blandt folk der stemmer Nye Borgerlige og Liberal Alliance (21 og 15 pct.), og færrest blandt Socialdemokraterne (3,3 pct.). Personligt er jeg mere skræmt af følgagtige socialister (røde og blå), end af frie individer, der tænker selv og lever med følgerne.

Citeret i artiklen er professor Michael Bang Pedersen, der tidligere har konkluderet af modstand mod indvandring er irrationel, og at online-had, terrorisme og ekstremisme iøvrigt var ‘et højrefløjsfænomen’. Et citat fra TV2.dk – Særligt to partier har høj andel ‘vaccineskeptikere’ blandt deres vælgere.

“Især to partier fra blå blok skiller sig ud. For både Nye Borgerlige og Liberal Alliance havde en væsentligt større gruppe vaccineskeptikere blandt sine vælgere end de øvrige partier. …

– Partiet er imod statens indblanding i privatpersoners liv. Det kan være, at den her frihedside kan skabe skepsis over for coronahåndteringen hos deres vælgere, fordi det kan opfattes som en enorm indgriben i vores liv. Det i sig selv kan være med til at skabe vaccineskepsis, mener Michael Bang Petersen.”

(Statsminister Mette Frederiksen på Facebook, 4. juni 2021)

“Der er ingen undskyldning for ikke at blive vaccineret. Man bærer et ansvar for hele det danske samfund lige nu, siger statsministeren. … der er en lille gruppe, som ikke spiller efter de spilleregler, der er, når der er en pandemi.” (Statsminister Mette Frederiksen, 8. november 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/123099/trackback

108 Comments »

 1. Jeg er glad for min vaccine, der gør, jeg kan rejse verden rundt igen.

  Kommentar by kingo — 9. november 2021 @ 10:39

 2. https://newtube.app/The_Angry_Albertan/xl8WHyP
  Ingen andre kommentarer end at politikere og fagforeningsmedlemmer er RØVHULLER

  Kommentar by Nielsen — 9. november 2021 @ 10:40

 3. En håndfuld mennesker fra hver kommune i Danmark indlagt med Covid-19 skulle angiveligt reducere den samlede kapacitet på landets sygehuse med op til 50%. (Grafik i dagens Politiken med Sundhedsstyrelsen som kilde)

  Kan en skrækkampagne blive mere falsk og utroværdig?

  Kommentar by Henrik Wegmann — 9. november 2021 @ 10:57

 4. Du bør ikke lide på sandhedsstyrelsen Henrik W

  Kommentar by Nielsen — 9. november 2021 @ 10:59

 5. “Professoren” tror åbenbart, at partiernes politik skaber vælgernes mening. Det er måske også rigtigt på venstrefløjen og (især) hos social”demokratiet”.

  Men hos liberale partier er det partierne, der indretter deres politik efter vælgernes mening – der er dannet ved selvstændig tankevirksomhed.

  Kommentar by Bastardo — 9. november 2021 @ 11:18

 6. Det er et problem at der er gået politik i vaccinen! For den har i bund og grund intet med politik at gøre!
  Det er bare sund fornuft at blive vaccineret. Der er mindre risiko for at blive syg, og hvis man bliver syg, så bliver man som regel mindre syg, og man smitter andre mindre end hvis man ikke er vaccineret. Det betyder ikke at man ikke kan blive syg, det betyder bare at risikoen er langt mindre, det betyder heller ikke at man ikke kan dø af det, risikoen er bare langt mindre, det betyder heller ikke at man ikke kan smitte andre andre, risikoen er bare langt mindre! Og ja der er risiko for bivirkninger, endda en sjælden gang alvorlige bivirkninger, men det er intet at regne mod alvoren i at blive ramt af sygdommen. Så selvom man er frihedselskende, så bør man tage vaccinen om ikke for andres skyld så for gamle bedstemor, så man ikke slår hende ihjel til jul!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. november 2021 @ 11:28

 7. Men er der ikke også mange skeptikere blandt muhammedanerne?

  Kommentar by Rinus — 9. november 2021 @ 11:29

 8. “Partiet er imod statens indblanding i privatpersoners liv”, står der.
  “Frihed Er Det Bedste Guld”. Sang af Carl Nielsen, stå der på google:-)

  Joe Biden blev valgt ved hjælp af demokratiske staters og byers indførelse af udstrakt postkassevalg uden kontrol af vælger ID, valgsvindel og corona angst i befolkningen.

  Mette Frederiksen blev venstrefløjens dronning af Danmark pga corona angst i befolkningen. Hun blev hyldet i daglige timelange direkte transmissioner med hende i de altdominerende statsejede tv-stationer, DR og Tv2.

  MEN det er ved at være forbi og Mette Frederiksens popularitet daler sammen med befolkningens corona angst.

  OG Joe Bide er nu i frit fald i befolkningens vurdering i USA.
  “Lets go Biden!” Råber tilskuerne til sportsstævner, når tv-journalisterne er mikrofonholdere live på stadion. Den spøg er nu gået viralt, så de videoer bliver nu slettet af tech-giganterne! :-)

  Kommentar by Amad — 9. november 2021 @ 11:53

 9. “Lets go Brandon!” Råber tilskuerne til sportsstævner, når tv-journalisterne er mikrofonholdere live på stadion. Den spøg er nu gået viralt, så de videoer bliver nu slettet af tech-giganterne!:-)

  Kommentar by Amad — 9. november 2021 @ 11:58

 10. Se på hende -altså ikke muslimaen. Afskyeligt at se på. Man væmmes ved at være dansk.

  Kommentar by Nielsen — 9. november 2021 @ 12:05

 11. Det kunne være interessant at høre lidt mere om vaccinemodstanderne. Nu har vi hørt om deres politiske observans, køn, uddannelse, alder, bopæl etc. Lad os også høre om deres etnicitet og religion.

  Kommentar by Peter Faber — 9. november 2021 @ 12:07

 12. @Den Nervøse 11:28
  Og ja der er risiko for bivirkninger, endda en sjælden gang alvorlige bivirkninger, men det er intet at regne mod alvoren i at blive ramt af sygdommen.

  Det ved du ikke noget om. Vaccinen er ikke færdigtestet, dvs. man aner intet om langtids-bivirkninger eller om, hvordan den påvirker f.eks. børn og gravide eller folk med forskellige sygdomme.

  Dertil kommer at det er meget svært at stole på såvel politikere som “eksperter” efter hvad vi har set det sidste år.

  Risikoen er måske ikke særligt stor, men i værste fald har du en ny thalidomid-skandale på bedding.

  Kommentar by Felix Krull — 9. november 2021 @ 12:09

 13. Here we go again

  Mantraet fra firserne og 90’erne gentages i ny kontekst. Det er de få, der ødelægger det for de mange

  Mon Sikkander opfordrer
  sine trosfæller til at blive vaccineret? Søren Brostrøms besøg i en moske var en kæmpefiasko

  GOOD LUCK SIKKANDER & NYDANMARK

  Og Radioavisen giver igen igen mikrofonen til SF og EL. HURRA for MSM’s statsstøttede ensidighed.

  Kommentar by tavsen — 9. november 2021 @ 12:09

 14. Jeg er egentlig ikke vaccinemodstander, men da jeg blev tvunget til at slette min tid for stik nr. 2 for overhovedet at få lov til at søge en ny tid, og der ikke var nogen ledige tider der passede mig, så lod jeg det fare. Da jeg prøvede igen, fik jeg at vide at der var gået for lang tid siden stik nr. 1, og at jeg ikke bare kunne få en tid til en nyt stik nr. 1. De kan rende mig i røven.

  Nu har jeg rejst hele Danmark rundt to gange siden plandemien begyndte i marts 2020, og har højst haft snue, selvom jeg har været i alle Bilka’er mindst to gange.

  Kommentar by Træt — 9. november 2021 @ 12:10

 15. “Lets go Brandon!” var den komiske oversættelse en mikrofonholdende tv-journalist oversatte publikums øredøvende “Fuck Joe Biden” råb med under et interview med racerkøreren Brandon Brown. Urkomisk damage control af tv-journalisten.

  How ‘Let’s Go Brandon’ became code for insulting Joe Biden
  AP NEWS 30. oktober 2021
  https://apnews.com/article/lets-go-brandon-what-does-it-mean-republicans-joe-biden-ab13db212067928455a3dba07756a160

  Kommentar by Amad — 9. november 2021 @ 12:11

 16. …og der er ikke blot tale om en ny vaccine, der er tale om en helt ny vaccinetype – eller genterapi, for nu at kalde sagerne ved deres rette navn. Den såkaldte “vaccine” vaccinerer nemlig ikke mod noget som helst, som du selv skriver.

  Kommentar by Felix Krull — 9. november 2021 @ 12:11

 17. Hvordan fanden kan fru Frederiksen tale om spilleregler? – Hende der har skidt på, og fortsat skider på, alt hvad der kan krybe og gå af moralske- og juridiske spilleregler?!

  Kommentar by T. Flodur — 9. november 2021 @ 12:19

 18. Hun vil have sygeplejersker til at tage en ekstra tørn !!!!

  og hun flyver coronapatienter til Danmark fra Bulgarien

  Føj for satan

  Kommentar by k.m. — 9. november 2021 @ 12:26

 19. @11:28 Enig med Den Nervøse i at en beslutning om vaccine (hvis ellers det er den rette betegnelse for, hvad der reelt er mRNA genterapi, som er væsensforskellig fra øvrige/normale vacciner) eller ej skal træffes på basis af en personlig risikoafvejning (vaccine-risiko kontra Covid-risiko).

  Men jeg er så ikke enig med Den Nervøses afvejning, da jeg vægter vaccinens kendte risici og de ubekendte langsigtede risici højere end risikoen – for mig – for/ved Covid, hvor sidstnævnte jo så også har noget at gøre med ens øvrige helbredstilstand, alder m.m.

  Til gengæld må jeg afvise opfordringen til at lade sig vaccinere for bedstemors skyld: Mere og mere empiri (senest et engelsk studie netop publiceret i The Lancet) peger på, at der reelt ingen forskel er på, hvor meget vaccinerede hhv. ikke-vaccinerede smitter (med delta).

  Dertil kommer, at vaccine-effekten (både som mulig smitte-dæmper og som sygdomsdæmper) aftager ganske hurtigt (viser et nyligt stort svensk studie), hvorfor du som vaccineret reelt ikke længere nyder godt af vaccinens effekt efter 3-6 måneder. Så hvis det er mere end 3-6 måneder siden du fik dine to stik, så er du faktisk at regne for ”uvaccineret”. Og derfor er det jo også, at der nu tilbydes booster shot, som jo så vil skulle gentages hver 3.-6. måneder (hvis ellers gentagende stik virker lige som de første to) – samtidig med, at man som vaccineret alligevel reelt kan smitte lige så meget som en, der aldrig har fået et stik.

  Kommentar by RonaldR — 9. november 2021 @ 12:28

 20. Uden for referat i øvrigt, skulle jeg måske tilføje, at jeg selvfølgelig har fået mine to jab, og forventer det tredje inden længe

  jeg ligner i forvejen, efter et helt livs rejseaktivitet, et dørslag; alt som følge af vaccinationer mod: Hepatitis A, difteri-stivkrampe, malaria, hepatitis B., gul feber, japansk encephalitis, vestnilfeber, chikungunya-feber, osv.

  Så, i stedet for at lytte til vaccinations-angst-pølsesnakkerne, så har jeg, som i ovenstående tilfælde, valgt at lytte til min læge; også når det gælder covid-19

  Kommentar by T. Flodur — 9. november 2021 @ 12:52

 21. Den omtalte lille gruppe, hvorfra mon den kommer?
  Nægter man, af især religiøse årsager, at lade sig vaccinere, så stop udbetalingen af de kroner som de vaccinerede skraber sammen til de der ikke ønsker at indgå i fællesskabet.

  Kommentar by NED MED ALTING — 9. november 2021 @ 12:59

 22. Kan desværre ikke sætte foto ind, men nøjes med en tekst jeg fandt på Parler.

  Photograph of Hangings at Nuremberg, Germany
  Members of the media who lied and misled the german people were executed, right along with medical doctors and nurses, who participated in medical experiments using living people as guinea pigs.

  Those who forgot the past is condemned to relive it

  Kommentar by k.m. — 9. november 2021 @ 13:06

 23. IVERMECTIN! DET ER DEN SUPER-EFFEKTIVE MEDICIN MOD CORONA/COVID !!!
  Hvorfor ignorerer regeringen, S-S, DR, TV2 og papiraviserne det?????

  I Indien er smitten ved at være væk, uden brug af vacciner, fortæller Hodja. Lader man her i Danmark smittede dø eller blive invalide, fordi man af ideologiske eller politiske grunde synes at det er OK kun at satse på yderst tvivlsomme “vacciner”?

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 13:10

 24. Bent A
  det ignoreres fordi der skal tjenes milliarder af dollars på en skummel vaccine, ingen kender langtidsvirkningen af.

  Kommentar by k.m. — 9. november 2021 @ 13:23

 25. Enig, Bent @13:10. Hvis Covid vitterligt er så farlig og kræver så drastiske indgreb og udgifter, som vi har været vidne til, så kan man virkelig undre sig over, at ingen i regering, myndigheder eller medier interesserer sig for alle mulige og umulige alternative kure/redskaber mod Covid.
  Der er bl.a. ivermectin, hydroxychloroquin samt de monoclonal antibody early treatments, som man åbenbart har stor succes med i Florida.
  Og når ivermectin (med flere årtier på bagen, inkl. en Nobel pris) fejes af bordet, fordi der ikke er “tilstrækkelig/pålidelig data” til rådighed, så skriger det jo til himlen, at man omvendt insisterer på mRNA vaccinerne, hvis datagrundlag er yderst spinkelt og mangelfuldt.
  Something’s rotten!

  Kommentar by RonaldR — 9. november 2021 @ 13:28

 26. *Felix Krull og RonaldR
  I tager begge fejl, fejlen består i at vi kommer til at vælge mellem pest og kolera!
  For vi skal alle have sygdommen, ingen slipper! Og så er vaccinen den mindste risiko, for sygdommen er langt værre! Også i forhold til langtidseffekter. Er du vaccineret slipper du lettere gennem sygdommen og der er mindre risiko for langtidseffekter!
  Men ingen af jer slipper, så valget er mellem et mildt sygdomsforløb eller risikoen for et alvorligt! Jeg skriver risikoen for nogen slipper uden symptomer, nogen får en let snue.
  Et ægtepar fra min bekendtsskabskreds fik begge sygdommen, hun fik en let snue, og han var voldsomt syg. Et halvt år efter var succeskriteriet, at gå ned af trapperne, få lidt morgenmad og så op i seng igen, nu et år efter går han ude men har ikke mange kræfter! Det forløb ønsker jeg ikke, derfor er jeg vaccineret og tager stik tre når det engang tilbydes min aldersgruppe.
  På min arbejdsplads er der omtrent 1000 ansatte, alle er vaccineret, nogle med Astra, nogle med kombi Astra Pfizer, andre bare Pfizer, andre igen Moderna. Ingen er blevet syge ud over en dag eller to på sofaen!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. november 2021 @ 13:37

 27. Er det lovlig ? at biograf-ejer Jensen skal vide hvilken medicin jeg får udleveret

  De kalder det vaccine, altså medicin, og det anser jeg som en privatsag mellem læge og patient.

  Det sker hackere får adgang til personfølsomme oplysninger i sundhedsvæsnet. Så er fanden løs og man strammer op på datasikkerhed.

  Læs selv på sundhed(dot)dk : Videregivelse af patientoplysninger

  Kommentar by k.m. — 9. november 2021 @ 13:40

 28. Den Nervøse
  du siger : ingen af Jer slipper(for at blive smittet med corona)

  Det er noget af en påstand, at samtlige ca 7,7 milliarder mennesker får corona.

  Du har din holdning til vaccine, fred være med det, men du ved ikke hvordan dine kolleger ville have det UDEN vaccine

  Kommentar by k.m. — 9. november 2021 @ 13:48

 29. EFTER HVAD MAN kan læse på nettet, kan sygdommen
  udryddes ved brug af Ivermectin eller Hydroxyklorokin,
  evt. i forbindelse med tilskud af zink og D-vitaminer.
  Fremtrædende læger og virologer har advaret mod stygge
  bivirkninger ved “vaccination”, og anbefalet at bruge
  medicinsk behandling som gør næsten alle patienter
  raske på 2-4 dage. Sådan som med Trump.

  Når Indien har kunnet slippe af med sygdommen i kæmpestore
  tæt befolkede områder, kan Ivermectin vel også bruges
  herhjemme.

  Hvis Mette F har fået en “vaccination”, behøver det ikke at
  betyde at det er klogt selv at få disse kemikalier ind i sit
  blodomløb. Mettes grund til at sige jatak har sikkert været
  følelsesmæssig eller politisk. Hun har været bange eller har
  troet det ville give stemmer.

  Kort sagt, alt tyder på at sygdommen vil forsvinde hvis man
  tager ved lære af Indien og Hodja. Så kan man spare danskerne
  for coronapas, 3. og 4. stik, for risikable bivirkninger og
  for flere nedlukninger. De foregående har bragt flere erhverv
  til randen af økonomisk kollaps.

  Skal man endelig gøre noget, vil det bedste nok være mundbind
  i butikker igen. De er kun en lille gene for kunderne, som tit
  kan nøjes med at have mundbindet på 5-20 minutter. Og det beskyt-
  ter bevisligt mod smitte med forkølelse, influenza og andre syg-
  domme. Især når alle i butikkerne har det på.

  Der har været udbrud af Ebola, resistent tuberkulose og andre
  luftbårne tropesygdomme m.m. i Sverige. Mange tilfælde ville være blevet undgået hvis mundbind havde været anvendt.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 14:24

 30. Begge yderfløje tiltrækker idioter. Det gælder venstrefløj, som højrefløj. På venstrefløjen har vi DK voldelige elementer, vi har hardcore kommunister, og faktafornægtere, når det kommer til indvandringens ulyksagligheder. På højrefløjen har vi naturligvis nazier, konspirationsteoretikere, og desværre også en del coronafornægtere, som ikke forstår simpel virusteori. Desværre står de absurde påstande i i kø, lige fra, at Bill Gates har blandet chips i vaccinen, til at Corona ikke er en udfordring. Det ofte sammenholdt med, at folks børn har fået alle andre vacciner i det moderne vaccineprogram. Ofte følges de obskure påstande op med “dokumentation” som anekdotiske historier eller et link til et medie man ikke har hørt om før eller til en blogger uden relevant baggrund.
  Dette indslag har intet at gøre med SletteMettes håndtering i Coronaspørgsmålet.
  Mvh
  En stokkonservativ.

  Kommentar by Revser — 9. november 2021 @ 14:26

 31. PS: En 13-årig rask pige fik hjertestop en halv
  time efter en dosis “vaccine”. Andre raske folk
  har fået blodpropper, hjertebetændelse mv. iflg.
  nettet. Et sted blev det påstået at der havde
  været flere tusinde dødsfald i USA kort efter
  en dosis. Andre steder har almindelige læger,
  patienter og pårørende advaret. Fra Irland for-
  lyder det at “vaccinerne” virker dårligt eller
  slet ikke. Det er klogt at læse netaviserne der
  som regel er mere ærlige end de gamle medier.
  Men alle må jo selv vurdere hvad de vil tro på.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 14:34

 32. Vi har ikke en vaccine mod COVID-19 .
  For at kunne kaldes en vaccine, skal den beskytte i laaang tid.
  Det vi har nu, minder om forløbet af en penicillinkur.
  Når kuren er færdig er man rask, men ikke beskyttet mod senere infektioner.
  I øvrigt er det sandsynligt, at vaccinerede ofte smitter uvaccinerede, fordi den vaccinerede, ikke kan mærke de svage symptomer.
  Vaccinerede er ofte superspredere.
  Fra en der er dobbeltvaccineret.

  Kommentar by Sussi — 9. november 2021 @ 15:20

 33. Som Bent A skriver, lær af Indien.
  “Vaccinen” er genmanipulation,oprindeligt et forsøg på at finde en behandling mod kræft, som mislykkedes for 10 år siden,idet ale forsøgsdyrene døde over 3 år.
  At man nu vil “vaccinere” børn, er direkte forbryderisk.

  Kommentar by T. Snorrason — 9. november 2021 @ 15:25

 34. Der burde samles et mistillidsvotum mod Statsministeren.
  De slås om mink-sms, men det var jo samtidig med udvikling og køb af vaccine, så vi får nok heller aldrig at vide hvad der ligger der.
  Noget der måske ikke tåler dagens lys.

  Kommentar by k.m. — 9. november 2021 @ 15:47

 35. Mette Frederiksen går ind for censur og begrænsning af ytringsfriheden.
  Vi må ikke selv tage stilling til en sag, kun rette ind efter hendes “sandhed”
  Det er netop det Big Tech og næsten samtlige medier har forsøgt hele vejen igennem.

  Det her lugter fælt af en forbrydelse mod menneskeheden.

  Kommentar by k.m. — 9. november 2021 @ 16:00

 36. citat fra BT
  Vil ikke fortælle om særlige restriktioner

  Vi skal tage afstand fra dem, der viderebringer falske nyheder om vaccinerne, mener Mette Frederiksen.

  Hun bliver spurgt ind til, om det er nok i forhold til at få sat ind de steder i Danmark, der er hårdest ramt at corona for eksempel på den københavnske vestegn.

  Regeringen har flere initiativer i tankerne, lyder det fra Mette Frederiksen. Hun vil dog ikke fortælle mere om dem.

  Kommentar by k.m. — 9. november 2021 @ 16:01

 37. Det er kun godt at mange af personerne bag kommentarerne her ikke har en pind indflydelse på Covid-19 håndteringen i DK. For så ville vi alle stå i lort til halsen. Man krummer tæer ved flere af indsparkene. Prøv evt. at læse lidt om Dunning-Kruger effekten. Det kunne være en potentiel øjenåbner:-)

  Kommentar by Keyser Söze — 9. november 2021 @ 16:16

 38. Ca. 400.000 indlæggelser og 2700 dødsfald siden januar 2020. Ca. 0,7% risiko for at dø af covid.
  Størstedelen er fordelt blandt de ældre, hvor man skal op over 60år for at ramme en risiko på 1%. Og her har størstedelen af afdøde haft en form for komorbiditet.
  Ingen af vaccinerne beskytter dig mod at få virussen. Ingen af vaccinerne forhindrer smitte. Man påstår den mildner symptomerne, men der er reelt set ingen beviser for dette.
  Så hvad fanden skal det til for?

  Og så bliver man guddødemig kaldt muslim fordi man ikke ønsker vaccinen af en regering, der på det kraftigste opfordrer, og efterhånden med tvang, til at man får vaccinen.
  Endda af selv samme gruppe mennesker, der normalt hyler i kor over regeringens indblanding i privatlivets fred.

  Kommentar by Elgeprut — 9. november 2021 @ 16:23

 39. Det var hurtigt at hun kunne lukke af for en spørger med kritiske spørgsmål. Er der ikke spørge runde idag eller snarest.

  Kommentar by P — 9. november 2021 @ 16:23

 40. *km 13:48
  Du har naturligvis ret at jeg ikke ved hvordan mine kolleger ville have det uden vaccine, men dem jeg har talt med har det som inden de blev vaccineret!
  Alle 7,7 mia. Nej, der er nogle som eksponeres for virus uden at blive syge, men vi vil alle møde den. Det bliver som den spanske syge. Den var en Influenzavirus, i modsætning til Corona som er en forkølelsesvirus. Covid 19 vil rase ud i løbet af nogle år!
  På verdensplan døde ca. 25 mio. mennesker af den spanske syge, mange kunne være redet hvis man havde haft en vaccine. Hvor mange der på verdensplan dør af Covid 19 vil kun tiden vise!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. november 2021 @ 16:35

 41. Tåbelig at vaccinere mod noget der raser ud af sig selv

  Kommentar by k. m. — 9. november 2021 @ 16:44

 42. @Den Nervøse 16:35
  Tag et kig på statistikkerne. Over en periode på 21 måneder er der døde 2742 mennesker i Danmark.
  I 2019 alene døde 1737 af influenza/lungebetændelse. Det er mere end covid dødsfald i 2020, eller 2021.
  6153 døde af hjertesygdomme i 2019. Det er næsten en firdobling i forhold til covid i 2020, eller 2021.
  15777 døde af kræft i 2019. Hvor mange flere er der mon døde i 2020/2021 som følge af at hospitalerne har været lukket pga. de små 300 mennesker, der har ligget i respirator?
  Covid og vaccinen handler udelukkende om kontrol af befolkningen, og det har været meget succesfuldt, sådan som jeg ser befolkningen håndhæve “loven” over for hinanden.
  For at citere Piphans: Die dumme dänen.

  Kommentar by Elgeprut — 9. november 2021 @ 16:51

 43. BREAKING i Berlingske
  Et politisk flertal vender sig forud for et afgørende møde i Folketingets epidemiudvalg mod en afgørende forudsætning i regeringens coronaplan.

  Kommentar by k.m. — 9. november 2021 @ 16:58

 44. @Kingo
  Do what you gotta do to survive. Hvis du har brug for vaccinen for at kunne opretholde indtægten, så gør det.
  Men i samme omgang, så har Pfizer et alenlangt synderegister:
  https://violationtracker.goodjobsfirst.org/parent/pfizer

  Jeg stoler sgu næsten mere på hestepillerne end de banditter i habitter.

  Kommentar by Elgeprut — 9. november 2021 @ 16:59

 45. KEYSER SOZE 16.16: Din kommentar 16.16 er hul
  og tom, er kun snik-snak og postulater. Dit
  eneste forsøg på at underbygge, er en henvisning
  til “Dunning-Kruger effekten” der blot er noget
  lommefilosofi. Ha, ha, det lyder fint, men den
  kan bruges mod dig selv.

  Du burde rette din kritik og hån mod hodja og de
  mange læger, virologer, patienter, pårørende og
  sygeplejersker mfl. som har advaret mod “vaccinerne”
  og har opfordret til at anvende medicinsk behand-
  ling, den som Indien har haft fantastisk succés med.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 17:01

 46. Kingo/Umulius/Johansson osv. 16.52: Pjat og vås fra K/U/J. Der er i modstrid med mange meldinger på nettet. Og jeg tjener ikke milliarder på at sælge hestepiller. End ikke millioner. Noget tyder på at Umulius
  er en slags heksedoktor eller kvaksalver. Sælger han en hjemmelavet vidundermedicin der virker mod 200 forskellige sygdomme på samme tid?

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 17:12

 47. og Kingo, den falske journalist, der er smidt ud af Uriasposen jeg ved ikke hvor mange gange –

  man kan ikke være IMOD Islam, og FOR statsterror i form af tvangsmedicinering

  Kommentar by k.m. — 9. november 2021 @ 17:15

 48. og Kingo, den falske journalist, der er smidt ud af Uriasposen jeg ved ikke hvor mange gange –

  man kan ikke være IMOD Islam, og FOR statsterror i form af tvangsmedicinering

  Kommentar by k.m. — 9. november 2021 @ 17:15

  Hvad mener du?

  Kommentar by kingo — 9. november 2021 @ 17:30

 49. test: Your comment is awaiting moderation.

  Kommentar by kingo — 9. november 2021 @ 17:33

 50. virker det her, eller forsvinder det som på OT?

  Ja, det er opløftende at se de videoer. Mon politiet lærte noget af bue og pil katastrofen?

  Lad det endelig brede sig, så skal de stakkels muslimer nok finde hjem, på mere end ferie.

  ½ års fængsel for at snuppe en øl?
  Manden må have haft den forkerte politiske overbevisning. Lighed for loven er en sagablot i den Rødgardistiske verden

  americangulag.org/oklahoma-man-pleads-guilty-to-misdemeanor-for-taking-nancy-pelosis-beer-on-january-6-will-serve-6-months-in-federal-prison-for-the-crime/
  Oklahoma Man Pleads Guilty to Misdemeanor for Taking Nancy Pelosi’s Beer on January 6 — Will Serve 6 Months in Federal Prison for the Crime

  Kommentar by tavsen — 9. november 2021 @ 17:46

 51. Der vil altid være nogen, der nægter at lade sig vaccinere mod covid-19,
  ligesom nogen, f ex Jehovas Vidner, nægter at modtage blodtransfusion. Al medicinsk behandling skal selvfølgelig ske på frivillig basis, måske på nær visse former for psykiatrisk behandling, hvor tvangsmedicinering kan være indiceret.

  Kommentar by Ole Madsen — 9. november 2021 @ 17:46

 52. Stor tak til teknikken

  Kommentar by tavsen — 9. november 2021 @ 17:46

 53. Den politiske korrekthed – en kræftbyld i det danske samfund…..
  Som en politikvinde med palæstinensisk baggrund udtrykker det i Politiken:
  “Jeg synes, vi skal finde os i rigtigt meget og kæmpe for autoriteten på gaden. Noget af det, der har overrasket mig mest ved politiarbejdet, er, at vi efterhånden mere er en servicemyndighed end en autoritet. Vi bruger meget tid på ikke at træde forkert eller blive misforstået, på at undgå enhver tvivl om forskelsbehandling og på bare at opretholde orden. Det er faktisk lige før, vi behandler etniske minoriteter bedre end andre, fordi vi frygter racismekortet.”

  Kommentar by kingo — 9. november 2021 @ 17:48

 54. Hvis man sørger for at læse de mange kloge tanker
  som leveres af Asger Aamund, Klaus Ewald, Steen
  Leth Jeppesen, Snaphanen, JP-Jalving, UP, Michael
  Yeadon, Hodja og mange flere, vil man få en langt
  bedre forståelse af landets og sin egen situation.
  Nøjes man med MSM vil man blive udsat for masser
  af manipulation og halve sandheder.

  Både corona-virusserne, klima”krisen”, indvandringen,
  metoo propagandaen, “racismen”, den rødgrønne omstilling,
  bio-diversiteten, miljøet og “manglen” på arbejdskraft og
  meget mere bruges nu hæmningsløst og skamløst som politiske
  redskaber. Co2 hysteriet bruges til at høste stemmer fra
  naive unge og til at vride flere penge ud af borgerne,
  metoo er med til at nedværdige og mistænkeliggøre
  danske mænd, “racismen” misbruges til at nedbryde
  modstand mod afrikanisering af Danmark, osv., osv.

  Coronaen bruges til ensretning af danskerne, og til at tiltage
  sig diktatorisk magt. Og nu vil man til at plastre Lolland-
  Falster og andre dele af DK til, med op til 800 meter høje
  vindmøller. Osv.

  Og masseindvandring og salami-taktik bruges naturligvis til
  at skaffe sig af med danskerne. For dem er der ikke plads
  til når Danmark bliver et kalifat og sultanat.

  Det er derfor de skal smides under bussen/EU-toget/Afrika-
  damptromlen.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 18:14

 55. 800 meter høje vindmøller.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 18:14

  Er det overhovedet lovligt?

  800 meter?!?

  Hvad siger IATA?

  Kommentar by kingo — 9. november 2021 @ 18:20

 56. Bare billedet af islam spydspids ville jeg være gået uden stik.

  Kommentar by IES — 9. november 2021 @ 18:36

 57. Også i forhold til langtidseffekter.

  Du ved heller ikke noget om langtidseffekter, hverken af covid eller vaccinen, da vi jo kun har kendt sygdommen i to år, og vaccinen i mindre end eet. Men jeg har da bemærket at massemedierne er holdt op med at skrive skræmmehistorier om “senfølger”.

  Men ingen af jer slipper, så valget er mellem et mildt sygdomsforløb eller risikoen for et alvorligt!

  Forskel er mellem 99,9% chance for at overleve og 99,7%, så den risiko løber jeg gerne for ikke at være medvirkende til at indføre helsetyranni og social credit score.

  Det skal i parentes bemærkes, at overdødeligheden i 2020 var MINDRE end i de foregående fem år, og er STEGET efter at vaccinationerne er rullet ud.

  Men det skyldes jo nok maskerne. Influenza og forkølelse forsvandt så godt som sporløst i 2020, så maskerne må jo virke. /sarc

  Kommentar by Felix Krull — 9. november 2021 @ 18:39

 58. PS: Lige nu er der en P1 debat i gang om MANGEL på boliger,
  naturområder, plads, penge, energi og borgerinddragelse m.m.
  Men det er en ret falsk debat, for elefanten i rummet nævnes
  ikke med eet ord: nemlig den voldsomme og fuldstændig unødvendige overbefolkning af vores land som er i fuld gang.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 18:45

 59. (mærkelig computer, den ændrer ret ofte vilkårligt
  på længden af linjer)

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 18:49

 60. Mette var til topmøde og vupti – danskernes frihed forsvandt.

  Kommentar by jesper — 9. november 2021 @ 19:23

 61. SENSATIONELT NYT HVIS DET PASSER:

  Danske myndigheder (regeringen eller S-S ??) har forbudt tidlig
  behandling med Ivermectin, fortælles det af læge hos
  hodja, som yderligere har andre nye oplysninger om
  covid-smitten.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 19:28

 62. Hvis et land har et sundhedssystem, der ikke kan indlægges ekstra 300 personer, så har vi et sundhedssystem, der skal have ledelsen skiftet ud

  De totalitære elsker at kvæle friheden. Den individuelle frihed er deres fjende

  Kommentar by H.nielsen — 9. november 2021 @ 19:37

 63. PS: Det kan iflg. lægen hos hodja betyde at
  mange danske patienter er døde eller har fået
  et stærkt forværret forløb af deres sygdom.
  At gøre det direkte FORBUDT at give patienter
  den bedst mulige behandling, lyder næsten
  utroligt. Men der skal foreligge et hav af
  beviser og indicier for at der foregår meget
  lyssky ting omkring “vaccine” udrulningen mv.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 19:39

 64. Hvor har den professor været henne de sidste 50 år? Levet en beskyttet tilværelse pakket ind i vat.

  Har lige læst artiklen igen. Og kunne stadig ikke se nogen hård retorik. Han skulle komme ud i virkelighedens verden, så ville han finde ud af, hvordan unge mennesker snakker i dag.

  Det er altid de få, der ødelægger det for de mange. Sådan har det været lige siden grænserne blev åbnet på vid gab. OG der er næppe mange af de få, der overhovedet forstår dansk. Men det finder professoren ud af, den dag han er i mindretal.

  Kommentar by tavsen — 9. november 2021 @ 20:56

 65. Helt enig med #6 Den Nervøse.

  Skræmmende at alle de nyuddannede virologer nu også spreder deres ævl på uriasposten…

  Kommentar by Kalle — 9. november 2021 @ 21:09

 66. SSI s lorte totalitære fascist hjemmeside er gået ned…jeg dør af grin

  Kommentar by H.nielsen — 9. november 2021 @ 21:40

 67. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/medie-corona-klassificeres-igen-som-samfundskritisk/8974386

  Mon ikke den mest samfundskritiske tilstand er den nuværende regering?

  – jeg frygter meget for, hvad denne regering vil bruge denne opgradering til!

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. november 2021 @ 21:41

 68. – jeg frygter meget for, hvad denne regering vil bruge denne opgradering til!

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. november 2021 @ 21:41

  Er du bange for FV Grundlovsdag 2019 kommer til at ligne tyskernes valg i 1933?

  Kommentar by tavsen — 9. november 2021 @ 22:03

 69. he he

  Det her virker bedre end Søren Brostrøm på slap line i en moske

  https://twitter.com/PoliticsForAlI
  NEW: A brothel in Austria is offering people 30 minutes with a ‘lady of their choice’ if they get a Covid jab

  Kommentar by tavsen — 9. november 2021 @ 22:05

 70. BORIS JOHNSON truer nu med fyring af 100.000
  læger og sygeplejersker mv. Ligner vanvid. Se
  hvorfor en læge nægter at tage imod “vaccinen”.
  (hans søster blev lammet af bivirkninger)

  Mette F skældte ud på uvaccinerede. Måske
  burde hun sætte sig ind i netavisernes mange
  oplysninger der påviser at “vaccinerne” er noget
  tvivlsomme. De har haft grimme bivirkninger i
  adskellige tilfælde, og de er vist temmelig virk-
  ningsløse hvad beskyttelse angår. Se selv de
  nyeste videoer.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 22:29

 71. *Elgeprut 16:51 (et interessant navn)
  Hold nu op, du tror da vel ikke for alvor at regeringen opfinder Covid 19 krisen for at kontrollerer os!
  Men det er da rigtigt at alle de fornuftige tiltag danskerne pænt har rettet sig efter, har betydet at vi ikke er blevet ramt særlig hårdt. En sidegevinst ved sprit og håndvask er at almindelige virus sygdomme som Influenza og forkølelse nærmest er forsvundet. Men nok kun for at komme tilbage med fornyet styrke!
  Det du skriver beviser bare overfor mig at vaccinerne virker, det er derfor vi har så relativt få døde!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. november 2021 @ 22:47

 72. Min svigerinde, der er overlæge, sagde at ingen dør af Covid uden at have underlæggende sygdomme, som de alligevel ville være døde af lidt senere.

  Kommentar by Træt — 9. november 2021 @ 23:12

 73. EFTER SIGENDE HAR JAPAN nu skrottet “vaccinerne”
  og er gået over til Ivermectin.!!!!!!!

  Hvis det passer er der nu mindst to lande som
  tror mere på denne medicin end på Pfizer, Moderna,
  AstraZenika og J&J.

  Den nervøse har bestemt ret i mange ting. Men covid
  kan vel vanskeligt sammenlignes med den spanske syge??
  Eller kan den? Nå, men hvad regeringers dumhed og ondskab
  angår, har den i en del ekstreme tilfælde været så djævelsk
  at det overgår al fantasi. Læs om Lenin, Stalin, Hitler
  og lignende tyranner og psykopater.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 23:35

 74. Hold nu op, du tror da vel ikke for alvor at regeringen opfinder Covid 19 krisen for at kontrollerer os!

  Ikke regeringen, de er bare handskedukker.

  Det du skriver beviser bare overfor mig at vaccinerne virker, det er derfor vi har så relativt få døde!

  Og Israel? Storbrittanien?

  Der er nul sammenhæng mellem overdødelighed og graden af coronatyranni.

  Kommentar by Felix Krull — 9. november 2021 @ 23:38

 75. EFTER SIGENDE HAR JAPAN nu skrottet “vaccinerne”
  og er gået over til Ivermectin.!!!!!!!

  Ret opsigtsvækkende hvis det passer er der nu mindst
  to lande som satser mere på denne medicin end på
  Pfizer, Moderna, AstraZenika og J&J.

  Den nervøse har bestemt ret i mange ting. Men covid
  kan vel vanskeligt sammenlignes med den spanske syge??
  Eller kan den?…..

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 23:50

 76. Hvorfor slap hverken udgave A eller den korte B gennem filtret? (23.35/ 23.50)

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 23:53

 77. 23.35: JAPAN har nu skrottet vaccinerne

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 23:54

 78. tavsen — 9. november 2021 @ 22:03:

  Den nuværende udvikling og Mettes Frederiksens beføjelser, kan blive (/er) meget mere dystre,
  for som jeg ser det, så lakker det hen mod tvangsvaccinering /socialt pers for tvangsvaccinering af hele befolkningen
  og med det som vi, med god grund, kan frygte af denne “vaccine”, så overgår det nazi med raketfart.

  … en anden tanke popper op:
  Hvor er den afstandtagen fra medicinske forøg, der blev begået førhen mod anbragte ift. til de udokumenterede vacciner vi nu (gennem social kontrol?) vinges ind i/ måske snart bliver tvunget ud i ???

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. november 2021 @ 00:00

 79. LOL !!!!!
  Konspirations rotterede.
  Mine damer og herrer
  Det blir´ værre og værre

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 10. november 2021 @ 00:19

 80. Det påstås at JAPAN har droppet “vaccinerne”. Man vil hellere bruge Ivermectin. Véd ikke om det passer.

  Kommentar by BENT A — 10. november 2021 @ 00:40

 81. Konspirationsterorier har det med at blive til fakta på sigt, eller er jorden stadig flad?

  Undskyld mig!, men hvem der ikke tager alle teorier/fakta med i sine overvejelser, løber vel afsted med en halv vind/har kun læst hvad der passede egne opfattelser?

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. november 2021 @ 00:44

 82. Må man ikke skrive om corona her??

  Kommentar by BENT A — 10. november 2021 @ 00:56

 83. Problemet med kommunisme er at de er og altid har været kæmpe store løgnhalse, de sælger deres ondskabsfulde og frihedsberøvende intentioner med gode ord som “medfølelse, empati, godhed, samvittighed, uselvisk” og andre smarte ord der er det stik modsatte af hvad deres egentlige intentioner er. Kommunismen lod man dø i Rusland i 1991, fordi at verdens herredømmet ikke kunne gøres udefra med magt, da navnet “kommunisme” var et ord der nu var set ned på med frygt fra masserne, derfor fandt man på andre indefra kommende metoder for at indføre tyranniet mod vesten… Mette Frederiksen og alle hendes slags er kommunister, de vil aldrig sige det, de siger de gør det for alles bedste, og i virkeligheden tjener de kun dem selv og deres internationalistiske kammerater. Vi er ved at nærme os et scenarie, hvor vi bliver nød til at se vores død i øjnene, og beslutte os for, hvordan vi vil forlade denne verden når de kommer efter os med vold. Er du viking eller vatpik? Jeg har besluttet mig…

  Kommentar by Madsen — 10. november 2021 @ 01:03

 84. ‘Det kunne være interessant at høre lidt mere om vaccinemodstanderne. Nu har vi hørt om deres politiske observans, køn, uddannelse, alder, bopæl etc. Lad os også høre om deres etnicitet og religion.’

  Er dansker og har ikke brug for en himmelnisse…

  Kommentar by Michael Sjøberg — 10. november 2021 @ 01:03

 85. Hahahahaha…..den Mohammedanske statsminister får dødssprøjten af en islamist/muslim…. Hahaha…..Mohammedanmark kan ikke blive mere latterlig og komisk.
  Stem NB eller konverter til islam.

  Kommentar by piphans — 10. november 2021 @ 01:14

 86. https://www.tv2fyn.dk/kerteminde/afviste-politi-uden-coronapas-ved-valgfolkefest-de-kan-jo-smitte-som-alle-andre?fbclid=IwAR3ki1Jo4uSvO4Nyicha8L_S2NqDDI7gqyk6a4zmpXH0a8BP7QYhHRLA4fk

  Selvtægt og anarki lurer rundt om hjørnet
  Ved politiet ikke at alle restriktioner forsvandt for præcis to måneder siden? de lader sig tryne af en borger der bryder loven

  Kommentar by k.m. — 10. november 2021 @ 08:15

 87. Fremtiden er startet i England.

  https://www.dailymail.co.uk/video/uknews/video-2542045/Video-Anti-vaxx-care-worker-sobs-car-finishing-shift.html
  This is the moment a care worker who refused to get vaccinated sobbed in their car as the finished their last shift at a care home in hull. As she cried, she said: ‘That’s the hardest thing I’ve ever had to do.’

  Share this video: Video: Anti-vaxx care worker sobs in car after finishing last shift

  Kommentar by tavsen — 10. november 2021 @ 08:23

 88. @ Den nervøse m.fl.
  Gør jer selv den tjeneste at se senator Ron Johnsons høringer ovre på snaphanen.dk Noget i den post må få jer til at indse,at vi som er modstandere af den etablerede lægevidenskab og medicinalfirmaer måske har nogle pointer.

  Kommentar by Nielsen — 10. november 2021 @ 08:25

 89. Eller lyt til Ian Davis fra england som bliver interviewet af Corbett om hans bog, Pseudopandemic: New Normal Tecnocracy
  corbettreport.com/iain-davis-dissects-the-pseudopandemic-video/

  Kommentar by Nielsen — 10. november 2021 @ 09:07

 90. En mand går på gaden og spørger tilfældige forbipasserende “Er du vaccineret”
  Det har han ikke ret til at spørge om, og folk har slet ikke pligt til at svare.

  Det er som i gamle dage : Ausweis bitte

  Berlingske har en spydig, men rammende overskrift :Mette Frederiksen er kun Statsminister, for dem der følger hende på Facebook

  Corona og vaccine tjenerr kun ét formål, kontrol og tvang

  Kommentar by k.m. — 10. november 2021 @ 09:18

 91. Den nervøse har næsten ret i at ingen af os slipper for at blive smittet med corona, men den nervøse aner ikke hvad udsagnet betyder.

  Coronavirus er et ret vidt begreb, og ikke bare identisk med covid-19. Så langt fra.
  Antageligvis har de fleste af os været smittet med corona flere gange, og aldrig med covid-19.

  Faktisk er covid-19 kun en hypotetisk variant af coronavirus, den er endnu ikke er blevet isoleret.
  Hvis covid-19 overhovedet findes i den virkelige verden, er den ikke meget mere farlig end de fleste influenzaer.
  Død med – eller af – covid-19 er i bedste fald en tvivlsom hypotese, og ellers en lodret løgn.

  En PCR-test kan – ifølge dens opfinder: Kary Mullis – ikke bruges til at diagnosticere noget som helst, og dermed heller ikke covid-19.
  Robert Wallace Malone; virologen der opfandt mRNA-vacciner, advarer indædt imod brugen af mRNA-vacciner.

  Man skal være grundigt hjernevasket for at reducere de to ovennævnte til pølsesnakkende konspirationsteoretikere.
  Men er man det, og ønsker man et tredje stik, eller 10-20 mere, så vil jeg ikke stå i vejen for deres valg med andet end argumenter.

  Kommentar by sebastian — 10. november 2021 @ 11:26

 92. “Hændelser” i fodbold
  https://www.berliner-zeitung.de/news/raetselhafte-herzerkrankungen-im-fussball-li.193554

  Mystiske hjerteproblemer

  Kommentar by k.m. — 10. november 2021 @ 12:12

 93. Læge på hospital i Antwerpen, Belgien viser at alle indlagte på ICU afdelingen er færdigvaccineret

  Kommentar by k.m. — 10. november 2021 @ 12:38

 94. https://theconservativetreehouse.com/blog/2021/11/08/vaccine-makers-now-studying-why-vaccine-is-causing-heart-problems/

  Først nu, næsten et år efter de første stik, undersøges lortet for bivirkninger.
  De der har fået stikket slipper ikke af med stoffet, så vi kan jo være onde som Mette og sige : “Lev med det”

  Kommentar by k.m. — 10. november 2021 @ 13:03

 95. k.m. —

  Du har nok læst den her. Alene overskriften siger alt om Mettes dalende meningsmålinger

  Har du noget bud på, hvorfor myndighederne er så skrækslagne for at adressere problemerne rette sted?

  https://denkorteavis.dk/2021/nu-lidt-under-en-tredjedel-af-samtlige-nysmittede-kom-i-gaar-fra-koebenhavns-vestegn-men-mette-frederiksen-vil-straffe-hele-danmark/

  For et års tid siden kundgjorde sitet ”Profetens Budskab” med små ni tusinde følgere, at coronavirus var Allahs straf ”gennem en lille virus” over ikke-muslimer for deres livsstil og forfølgelse af ”hans tjenere”.

  På den baggrund kan det virke underligt, at Allah med sin lille virus især angriber områder med store koncentrationer af muslimer.”

  Kommentar by tavsen — 10. november 2021 @ 13:07

 96. Brostrøm går til fredagsbøn og Mette vaccineres af en muslima med tørklæde

  Det er vist noget de ikke har gennemtænkt signalværdien ved

  coronavirus må have mistet sin lugtesans, siden den pludselig tager fejl af de vantro og de rettroende

  Kommentar by k.m. — 10. november 2021 @ 13:41

 97. Det er påfaldende så mange folk, som NORMALT er yderst kritiske i forhold til medier, myndigheder, “eksperter”, Big-Pharma mv, MEN i forhold til “vaccinerne” lige pludselig stoler fuldstændig på de samme medier, myndigheder, “eksperter”, Big-Pharma mv … hvordan hænger det lige sammen?

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. november 2021 @ 13:53

 98. Man kan ikke teste for covid-19 med en PCR-test, så myndighederne kan ikke vide om covid-19 er særligt udbredt blandt muslimer.
  Eller om covid-19 overhovedet eksisterer.

  Hvorfor påstår myndighederne så at covid-19 er særligt udbredt blandt muslimer?

  Sandsynligvis fordi muslimerne ikke vil lade sig ‘vaccinere’, og så må de nødvendigvis lyves super duper covid-positive af myndighederne.

  Men påstanden kan også tjene det formål at lokke flere islamkritikere ombord på globalisternes narrativ.

  Kommentar by sebastian — 10. november 2021 @ 14:13

 99. Yderligere 3017 personer er bekræftet smittet, viser onsdagens smittetal fra SSI. Det højeste siden december”

  Rådvildheden stiger hos Mette.
  Fortsætter hun med at ignorere årsagerne, ryger hendes galluptal helt i bund. Bristepunktet nærmer sig

  Kommentar by tavsen — 10. november 2021 @ 14:53

 100. #91 sebastian
  Så enkelt kan tingene sættes på plads !

  Desværre tror de fleste mennesker i den vestlige verden at de er immume over for hjernevask. Det vi er/har været vidner til i de sidste 1 1/2 år er et skolebogseksempel på hjernevask. Covidfortællingen har kørt 24/7 i ALLE nyhedsmedier. Man kan ike åbne en avis eller tænde for et fjernsyn uden at blive bombarderet med frygt,frygt,frygt.
  Og selvfølgelig ved magthaverne godt at gruppepres er deres bedste allierede i kampen for at få de selvstændigt tænkende mennesker banket på plads.
  Europarådet meddelte d.12 januar 2021 at det vi er vidner til nu strider imod både menneskerettighederne og nurnberg kodekset !!
  Så bliver det ikke mere rædselsvækkende og afskyeligt. Nazisterne blev som bekendt HÆNGT efetr krigen for det som vore magthavere nu meget vel kan komme til at gøre sig skyldige i.

  Kommentar by Danskeren — 10. november 2021 @ 15:35

 101. Nu kommer coronapas. Først udvalgte steder og snart næmrest overalt. Så bliver jeg som lønmodtager stillet overfor ultimatum. Bliv vaccineret eller fyret. Mit valg bliver fyresedlen. Senere får jeg nok et nyt valg mellem understøttelse og vaccinere. Så fravælger jeg pengene. Til sidst bliver jeg nok smidt ud af mit hjem og ender en nyopført KZ-lejr for uvaccineret. Så er det spørgsmålet om det stopper her eller i gasovnen. Jeg kommer aldrig til at tage den giftsprøjte!

  Kommentar by kenneth — 10. november 2021 @ 16:07

 102. I slutning af september var der kun 26.000 covid-test.
  I dag er der ca. 145.000

  Flere test vil naturlig øge chancen for finde flere positive prøver, så spørgsmålet er om SSI smittetal manipuleres til at narre befolkningen, for at få genindført restriktioner

  Kommentar by k.m. — 10. november 2021 @ 18:17

 103. Kommentar by k.m. — 10. november 2021 @ 18:17

  Det kan der ikke være nogen som helst tvivl om.

  Læs i øvrigt Per Brændgaards blog om Corona:

  https://perbraendgaard.dk/propagandabloggen/

  Kommentar by kenneth — 10. november 2021 @ 19:16

 104. Folk og især mediestyrede mennesker har totalt misforstået det hele og ved ikke engang vaccinerne er led i en Plandemi og vaccinepassene er forberedelserne til total overvågningskontrol efter et stort sammenbrud.

  Uvidenheden er på samme plan som om de fremmede i Danmark før år 2000.

  Vil man have samlet trådene om noget af det vigtige om vaccinerne og forstår amerikansk kan følgende samtale anbefales:

  https://www.brighteon.com/cda18b38-d71d-4fb3-ac83-be99ff0d3769

  VÆK PÅ 60 SEKUNDER – COVID-vacciner OPTAGER ilt fra røde blodlegemer – Dr. Richard Fleming

  Kommentar by perhag — 10. november 2021 @ 19:16

 105. Mon denne amerikanske skolepige vil få samme opmærksomhed som den svenske?

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/must-watch-2nd-grader-suspended-38-times-not-wearing-masks-tells-school-board-hopes-go-jail/
  School board speech by Florida 2nd grader who was suspended 36 times for not wearing a mask

  Kommentar by tavsen — 11. november 2021 @ 08:32

 106. Spot en muslim og få en gratis vaccine. Kig billedet her, som på alle andre testkøer, jeg har set, er muslimer som altid fraværende. Og der er temmelig sikkert ikke een eneste dansker, der tænker sådan en kættersk tanke af skræk for racismekortet.

  HVOR LÆNGE ENDNU skal boiling-frog syndromet herske ???

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/2g-vaccinekrav-spreder-sig-kommer-det-til-danmark/8977928

  Kommentar by tavsen — 11. november 2021 @ 21:49

 107. Har nu forfattet en længere blogpost med udgangspunkt i denne tråd:
  https://hodjasblog.one/hvem-er-vaccinetilhaengerne/

  Kommentar by sebastian — 12. november 2021 @ 12:56

 108. En opfordring til JER: Brug det sande udtryk om Corona: Kineser-Virus. Sandheden SKAL ikke skjules.

  Ang. Corona vaccination:
  F.eks. Jeg selv, Jeg er en model 46, har haft Kræft + Blodprop i hjertet, hjerne undslap i dette tilfælde. For ca 10 år siden fik jeg Influenza-stik
  og det ønsker jeg ikke mere, Jeg blev rigtig syg.
  Så efter min Kræft + Blodprop sygdom tør jeg ganske enkelt ikke tage Coronavaccinen. FORDI: Mit immunforsvar skal ikke ødelægges mere, det blev ødelagt nok ved KEMO.

  Så uanset lovvedtagelse om at alle skal vaccineres bliver det ikke mig. Lille Mette Mink Frederiksen kan da lige rende og hoppe.

  Kommentar by Charles Nielsen — 12. november 2021 @ 15:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper