11. november 2021

Mohammed til Tesfaye: “Lille mørke ven, du burde af alle vide… Profeten gav jer menneskerettigheder”

I det spirende vækstlag af muslimske meningsdannere på sociale medier kan man blandt andet finde Mohammad Akbari, der meget sigende har Facebook-profilen ‘/MohammadDenmark’. Han har meldt sig ind i Lars Løkke Rasmussens Moderaterne, og man aner konturene af endnu et socialliberalt opgør mod dansksindede danskere. Vi husker Ny Alliance, og det ligner til forveksling: FraDe Radikale til Det Liberale Venstre og Moderaterne.

Her en episk opdatering henvendt til udlændingeminister Mattias Tesfaye (Facebook, 23. januar 2021).

“Kære Mattias Tesfaye, min afrikanske ven, nu skal jeg lige fortælle dig lidt om Mellemøsten. Så følg godt med. Jeg har flere gange læst det nonsens du skriver om Mellemøsten og muslimer. Lille mørke ven, du burde af alle vide hvordan vesten i flere århundreder har plyndret, stjålet og dræbt i imperialismens navn. Dine forfædre har været slaver. I blev solgt og købt af folk fra vesten. I blev misbrugt mens jeres mødre og søstre blev voldtaget sønder og sammen. I blev holdt som husdyr og trælle. Du er kommet af slaveri.

Da profeten Mohammad fik magten i Saudi Arabien afviklede han step by step slaveriet. Sorte slaver som dig fik rettigheder. Profeten gav jer menneskerettigheder. Profeten gav dine forfædre håb…

Så næste gang du plaprer løs om muslimer og Islam, så husk på hvem der gav jer de rettigheder, i har i dag. I havde stadig været slaver i USA og vesten, hvis ikke profeten afviklede slaveriet. Det var lidt om din fortid. Som slave.

Lad mig fortælle lidt videre om vesten. Vesten har i århundreder ført en imperialistisk politik, hvor det kun handlede om, at rave til sig. Dengang handlede det om miner, guld og diamanter. I dag handler det om olie, gas og naturressourcer. Hvordan tror du lande som Frankrig eller Italien, der intet selv har af ressourcer, pludselig er nogen af verdens rigeste lande.

… Fundamentet af vesten bygger på død og pinsler. Fundamentet for vestens rigdom kommer af andre menneskers død.

… du skal holde din mund og ikke snakke om at muslimer eller flygtninge fra Afrika nasser på samfundet. I har nasset på os fra Mellemøsten og Afrika i århundreder. …”

(Mohammad Akbari med tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen; Foto: Facebook)

“Jeg skal lige pointere noget for højrefløjen. I er enten faktaresistente eller bare uvidende, men her får i lige noget fakta. Islam er IKKE en religion som promovere hverken terror eller vold. …” (Mohammad Akbari, Facebook, 4. november 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/123143/trackback

57 Comments »

 1. Det kommer jo ikke som en overraskelse at muhamedanere er racister; at de er løgnagtige er jo påbudt af Muhamed.

  Kommentar by Rinus — 11. november 2021 @ 11:16

 2. Hvor er det dejligt at høre at profeten der levede 570-632 afskaffede slaveriet. Vidunderligt at tænke på alt det vi har undgået i de efterfølgende 1.400 år takket være profeten.
  Vi kan sikkert lære meget af Mohammad Akbari, så det er betryggende at høre at han er gået ind i politik, han har næppe kunne vælge et mere passende parti end Lars Løkkes torskekvoteparti.

  Kommentar by bjarne Binee — 11. november 2021 @ 11:19

 3. Her lidt om den kridhvide racistiske “profet” Mohammed og hans sorte slaver.
  https://youtu.be/tZxH4QYLRQY

  Og så ej at forglemme at slavehandlen i Afrika blev ført an af Muhamedanerne.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 11. november 2021 @ 11:19

 4. Den arrogante jubelperker klarer meget fint at diskvalificere sig selv fra enhver serioes debat. Godt at se at han har fundet en passende politisk skuffe for revl og krat…

  Kommentar by krassisten — 11. november 2021 @ 11:41

 5. Mohammad Akbari, et enestående fyrtårn udi politisk galskab; han er, skræddersyet (efter snitmønstret i idiotiens håndbog) – til at deltage i det politiske limbo, som den rundforvirrede Løkke Rasmussen finder det for godt at tilbyde danskerne – Gosh!

  Kommentar by T. Flodur — 11. november 2021 @ 11:41

 6. Profeten gav jer menneskerettigheder.”

  Hvor tåbeligt. Kan han finde dem her, hvor der kan søges på enhver kapitel og ethvert vers?

  https://quranx.com/1.1

  Kommentar by tavsen — 11. november 2021 @ 11:52

 7. En vaskeægte muslimsk racist. De har mishandlet og slavegjort flere sorte, end Vesten nogensinde har gjort. Tillykke Løkke, din landsforræder.

  Kommentar by BB — 11. november 2021 @ 12:04

 8. BB — 11. november 2021 @ 12:04

  Ja, der har Løkke virkelig afsløret sig selv. En tvetunget muslim, som viser Løkke aldrig har læst koranen

  Eller 1001 nats eventyr, hvor der tydelig fortælles om muslimers commandoraids i Afrika for at indfange slaver. Kastrerede dem, så de kunne bruges som fangevogtere over sheikers KZ-lejre for kvinder.

  Kommentar by tavsen — 11. november 2021 @ 12:13

 9. Men hvem er slaven idag?
  Ja rigtig. Det arbejdende hvide menneske. Skal blive længere på arbejdsmarkedet. Aflevere sine tjente penge de kan gå til, netop afrika. Muslimer på negativ indkomst. Så…..

  Kommentar by P — 11. november 2021 @ 12:13

 10. Menneskerrettigheder= rettigheder for ikke-vestlige, ikke-borgere til, at invaderer vesten. En neokolonial lov som på det moralske plan gør mennesker af europæisk herkomst til evige slaver af den “hvide mands byrde”. Afkoloniseringen har aldrig fundet sted,- den er blot flyttet til andre rammer.

  Kommentar by CCC — 11. november 2021 @ 12:35

 11. Der er penge i venstreorienteret løgn og vrøvl

  Mohammad Akbari’s totale vrøvl giver vel adgang til velbetalte Ngo-, stats- og kommunal-betalte projekter og lign.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 11. november 2021 @ 12:50

 12. Lad det være sagt en gang for alle! Lars Løkkes projekt med Moderaterne handler mere om Lars Løkke end det handler om Danmark!
  Projektet minder måske mere om Erhard Jacobsens CD end om Ny Alliance, men vi er i den boldgade!
  Mohammed angriber Tesfaye for at være af slaveslægt! Moderen Dansk og Faderen Etiopier. Etiopien var det eneste land i Afrika der aldrig blev koloniseret!
  Der hvor kæden hopper af er at Mohammed påstår at Muhammed ophævede slaveriet! Han havde selv slaver og slaveriet fortsatte i Mellemøsten til langt op i 60-70’erne og nogle steder er det aldrig hørt op. Jeg behøver bare nævne Qatar’s byggeri op til Fodbold VM.
  Jeg ved ikke hvor længe Araberne i Mellemøsten kan bruge kolonialismen som undskyldning for egen uformåen, men åbenbart længe endnu. Uden at det skal være et forsvar for vestens kolonialisme, så var den ikke kun dårlig, landene blev faktisk udviklet. Der blev bygget infrastruktur og jorden blev dyrket. Et land som Zimbabwe tidligere Rhodesia, smed de hvide farmere ud, og myrdede mange af dem, men da de hvide var væk gik landet fra at eksportere fødevarer til at importerer, ganske enkelt fordi de indfødte ikke formåede at være organiseret nok til at dyrke ordentligt landbrug!
  Det er ikke comme il faut at skrive det, men det bliver det ikke mindre sandt af.
  Ganske vist er Zimbabwe ikke muslimsk men, det samme billede set i stort set hele Afrika!
  I øvrigt hvem har lyst til at stemme på en mand, som mener at vi er årsagen til død og pinsler og at nu er det så vores tur! Vi skal ikke være stolte af kolonitiden, men den er altså overstået og der er ingen af os der har haft slaver! Men i Mellemøsten har de slaver den dag i dag!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. november 2021 @ 13:05

 13. Alt hvad han skriver er reelt set løgn. Den muslimske slaverhandel med sorte var ældre og langt mere omfattede end den vestlige. Den var også en etnisk udrensning. Man ser stort set ingen efterkommere af sorte slaver i mellemøsten idag selv om mange, mange flere afrikanerne kom til mellemøsten end til amerika. De blev ofte kastreret i Afrika og ofte fik de også tungen skåret af så de ikke kunne konverterer til islam. Alene dette medførte en død for mange. Sorte kvinder som kom til mellemøsten og blev brugt som elskerinder måtte ofte se de børn de fik blev slået ihjel lige efter fødselen. Den vestlige slavehandel har aldrig været på den afrikanske østlige del hvor Etiopien er,- det var den muslimske. Især Sudan var meget brugt til, at finde slaver til mellemøsten.

  Den engelske historiker, David Starkey gør i dette interview for en uge siden opmærksom på at den mellemøstlige slavehandel netop var et folkedrab mens man ikke kan bruge samme betegnelse om den vestlige. Vesten overførte omkring 300000 til Amerika mens den muslimske slavehandel skønnes, at have været på 20.millioner. Der er millioner efterkommere i Amerika idag mens der er stort set ingen i mellemøsten idag. Fra 2.min i videoen. https://www.youtube.com/watch?v=NP_yTdVUcz8

  Kommentar by CCC — 11. november 2021 @ 13:07

 14. “Profeten gav jer mennekerettigheder.”
  Nej uvidende Akbari.
  Profeten gav os krig og ødelæggelser, kvindeundertrykkelse og børnemishandling, løgn og bedrag OG en himmelråbende mangel på moral.
  Sankt Glistrup gav os vejen ud af elendigheden: De (I) skal ud.

  Kommentar by Nielsen — 11. november 2021 @ 13:11

 15. M. Akbari og vælgerbedrageren Lars Quisling Buksetrold har vel hånd-
  plukket hinanden, så de i fællesskab kan arbejde videre på landets fordærv. Der er med sikkerhed INTET moderat i det parti.

  Kommentar by BENT A — 11. november 2021 @ 13:11

 16. Glem alle de her historiske belæringer. Hvis en politik/lov/regel/konvention skader eller svækker etniske danskere, så er jeg stærkt imod den, UANSET den historiske baggrund, internationale forhold eller andre forklaringer. Intet kan retfærdiggøre Anti-Hvide handlinger.

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. november 2021 @ 13:40

 17. Ham der Akbari ,taquiya,muruman,kitman,totalt histioreloes,saa ham og Leokke ,sidst naevnte er direkte modbydelig totalt Dansk fjendsk

  Kommentar by dunk — 11. november 2021 @ 13:54

 18. Forbløffende mangel på viden. Den mangler desværre også i stor stil , hos de værdi-løse/forvirrede og historie-løse danskere.
  Derfor kan HR. Akkaris tåbelige nonsens gå hen og få størrer virkning end man skulle tro. Lars Løkke er selvcentreret og uansvarlig. Kunne han dog bare få et job på en kutter , et sted.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 11. november 2021 @ 14:16

 19. Hvis man ikke vidste bedre, ville man tro, at Mohammad Akbari var et enkeltstående tilfælde af vanvid. Desværre er der mange herboende muslimer, der tænker som ham. Og desværre også mange gammeldanskere, der stryger ham med hårene. Han er i virkeligheden kun interessant, fordi han har meldt sig ind i Lars Lykkes nystiftede parti.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. november 2021 @ 14:24

 20. Jeg har hørt den fra en ellers tilsyneladende fornuftig muslimsk sosu-assistent, jeg jævnligt talte med om alt muligt, da jeg besøgte min gamle mor på plejehjem.

  Han mente at vesten med kapitalismen i ryggen, havde stjålet de fleste værdier fra folkene udenfor den vestlige verden og derfor var de i dag fattige og søgte til vesten for at få del i de værdier, der var blevet stjålet fra dem. Selv om han iøvrigt var fornuftig på mange områder, var det hans ‘tyrkertro’ (skønt han ikke var fra Tyrkiet, men fra Algeriet).

  Jeg mente, det ville være spildt, at minde ham om, at vesten havde bragt videnskab herunder lægemedicin til landene udenfor vesten. Lægemedicin og vaccination der reducerede dødeligheden – herunder især børnedødeligheden, som så – utilsigtet – havde medført en befolkningseksplosion, der nu har bragt verdens befolkningstal op på 8 mia.

  Mange indvandrere – især muslimer – mener, at de har ret til at tage det tilbage, som, de mener, vesten har stjålet fra dem. Her er de i øvrigt politisk på linje med de Radikale, SF og Enhedslisten og nogle partier, de selv har oprettet f.eks Sikkandar Siddiques Frie Grønne o.l. Det er payback time, så pas på din tegnebog, din kone og din datter og dine andre værdier! :-)

  Kommentar by , Amad — 11. november 2021 @ 15:04

 21. Anerkendelse af fakta, er begyndelsen til al visdom. Men det kan man vel ikke forlange af en muslim. Tag nogle dybe vejrtrækninger i en plasticpose Akbari, og befri os andre fra dit nonsens og direkte løgn. Men hvad kan man forlange, når muslimen tilslutter sig et parti, hvor stifteren altid har haft svært ved at kende forskel på dit og mit-sandhed og usandhed.
  Akbari har prostitueret sin dømmekraft, eller også har den taget skade af andre grunde, måske grundet generationers indavl.

  Kommentar by der Adler — 11. november 2021 @ 15:06

 22. @Amad

  Den amerikanske blog “The Zman” mener, at meget reelt set ikke handler om kolonialismen. Det handler om hævn. Kolonialismen største forbrydelse var ikke udnyttelse men ydmygelse. At vesten som meget advanceret og udviklet kultur kommer og reelt siger til alverdens folkslag, at de er primitive og underudviklet. Det er en kæmpe ydmygelse. At vesten dertil kan hjælpe dem og de søger hjælp i vesten er en større ydmygelse. De har reelt set behov for konstrueret løgnehistorier for ikke, at føle sig totalt ydmyget. Så, kommer ideen om, at vesten er udviklet pga. udnyttelse og deres underudvikling har relation til denne. Venstrefløjen i vesten hader selv vesten og gør alt for, at skabe myter som skal passe ind i dette.

  Kommentar by CCC — 11. november 2021 @ 15:18

 23. Det er selvfølgelig løgnfuldt sludder og vrøvl (Taqiaa). Det nærmeste Menneskerettigheder Islam og muhammedanere giver andre er OIC Menneskerettighedserklæringer 1990/1991, som selvfølgelig totalt er underkastet de religiøse sharialove.
  At Lars Løkke Rasmussen, som i sin tid egenhændigt helt udenom Folketing, Venstre og andet mandat, totalt forræderisk drog ned til Marokko og underskrev Marrakesherklæringen, som lefler for Islam, som i sin konstruktion er en- usekulær diktatorreligion med et Førerprofet ideal (som til forveksling ligner Nazismens)- (med alt hvad der historisk og samtidsmæssigt har skabt civilisationskatastrofer verden over med dens undertrykkelse terror og krig), giver jo en god begrundelse for hans nye parti og hans forvrøvlede islamiske tilhængere. Da Islam etisk er totalt forstennet i uforandring fordi det er en Førerbefaling, som henviser til underkastningen af Gud, så skal løgnen overfor Vantro etisk og moralsk lyves til med slaveri fra Venstens side. Islam tillader og sanktionere slaveri, som foregår i bedste velgående idag. Både hvad Dhimmi komplekset angår og hvad kvinder angår. Som en Imam tydeligvis har sagt. – man kan jo ikke så godt forbyde det Gud tillader, og tillade det Gud forbyder-. Så Lars Løkkes forlorne projekt fortjener ikke mere opmærksomhed end en spytklat. Hvad angår Vesten var det den og især Briterne (Rule britannia. Britannia rule the wawes- Det var især imod slaveriskibe fra dt Islamiske Nordafrika) og USA (kampen imod slaveriet internt og eksternt), vi kan takke for frihedstanken og friheden. Føj for den lede jeg græmmes af skam over dette subjekt der tidligere var statsminister.

  Kommentar by Michael Unna — 11. november 2021 @ 15:26

 24. Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  Fortsat god torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. november 2021 @ 15:27

 25. Og hvis I skal høre for det fra nogle Rasmus og Rasmussine psykotikere, så vend det døve øre til. Deres forlorne moral og idiotiske ondskab, som de prøver at prakke jer på er et tillært etisk skræmmeprojekt, som ikke fortjener nogen seriøsitet. Grin af dem, og sig de selv kan være det.

  Kommentar by Michael Unna — 11. november 2021 @ 15:31

 26. Vi kan jo dags dato også henvise til ISIS og Afghanistan hvad slaveri og undertrykkelse angår. Islam er slaveri og fordummelse.

  Kommentar by Michael Unna — 11. november 2021 @ 15:32

 27. Man er vant til, at den overlagte løgner befinder sig på en politisk yderfløj. Men her møver løgneren sig ind i det, der udgiver sig for at ville være centrum i det samarbejdende danske folkestyre. At han får det store frirum til sine lodrette løgne, kan kun skyldes, at politisk korrekthed i den grad hærger den politiske verden.

  Set fra en muslims side er det historisk set traditionelle politiske højre/venstre komplet ligegyldigt. For en muslim gælder det alene om at fremme islam. Er der nogen imod islam, er vedkommende muslimens politiske fjende, uanset om modstanderen kommer fra højre, venstre eller centrum.

  Kommentar by traveler — 11. november 2021 @ 15:44

 28. Den håbløse, uvidende historieløse nar!
  Alene hans udgydelser er håbløse, og nu har han skudt partinavnet i sænk.
  Han er vel indlemmet i “partiet” som pynt, og “Underbukse” trolden havner forhåbentlig på historiens mødding som fortjent.

  Kommentar by Finn A. Skov — 11. november 2021 @ 15:53

 29. Nåda, men nu er således, at de muslimske lande tog langt flere slaver fra Afrika end nogen andre lande og kulturer. Slaver har de så stadigvæk.

  Kommentar by Cicero — 11. november 2021 @ 16:27

 30. Tillæg til 22). Han (Subjektet der var statsminister) underskrev imens to naive piger (tillært naive) blev halshugget i Marokko.

  Kommentar by Michael Unna — 11. november 2021 @ 16:34

 31. ….hold nu helt kæft for en IDIOT!
  Har LarsLORT dementeret det ynkelige skriv fra “jeg et offer”?
  Næ-næ, fordi LarsLORT har brug for hver en stemme, så han kan bevare sin loppeTjans på hoPPeBorgen! (det k………. ynkeligt!)

  MellemØsten/MENA/de arabiske lande er den dag i dag, stadig dybt involveret i slavehandel. I alle hushold er det helt almindeligt, at man holder 2-3 unge afrikanske piger(med inddraget pas & udgangsforbud) til at passe børn , gøre rent samt være til rådighed for div. sexuelle lyster, som voldtægt & BDSM)
  FN er indfiltreret af arabere og derfor ser FN det ikke som et problem!
  I øvrigt kan jeg ikke se, at det mine forfædre foretog sig for 500 år siden, skal jeg straffes For i dag.

  Altså hvorfor skal Danmark belemres med disse muhamedanske NASSErøve af rang?
  Snup en tudekiks! men rejs dog hjem og byg dit fædreland op hvis det er så fantastisk og utroligt rigt. Det ville være en rigtig klog beslutning, men dit IQ tillader dig ikke ar fatte noget som helst!

  Støt Danske Patrioter! Stem NB! SIAD!
  P.

  Kommentar by Piotr — 11. november 2021 @ 16:47

 32. Stor tak til Løkke og Mohammed for berigelsen.
  Mon Løkke tænker på sin uddannelse som Jurist, for de 2 skaber virkelig berigelse for Justitsvæsenet

  Terrorsag om ‘Satans mor’ begyndte med busbrand på Amager nyheder.tv2.dk
  for 10 timer siden — Søm og metaldele skulle virke som dødbringende projektiler i en eller flere terrorbomber, fremgår det af tiltalen i ny terrorsag.
  —————–
  https://www.bt.dk/krimi/landsret-afviser-27-aarigs-oenske-om-loesladelse-i-terrorsag

  En mand, der har været fængslet to år, skal fortsæt fængsles. Han er frifundet for terror, men dømt for våben.

  En 27-årig mand, der for en uge siden blev frifundet for terrorplaner, men dømt for at give penge til pistoler, skal fortsat sidde varetægtsfængslet.”
  —————–
  Torsdag er første dag i sagen mod den 39-årige kvinde og de to mænd. Den mintgrønne retssal 27 er da også stuvende fuld. Således sidder de tre forsvarere og tre tiltalte skulder ved skulder på samme side som anklageren.” Berlingske

  GOOD LUCK NYDANMARK

  Kommentar by tavsen — 11. november 2021 @ 17:08

 33. Enig CCC 15:18. Muslimske indvandrere kompenserer også psykologisk for deres følelse af at være tabere kulturelt og teknologisk, tror jeg.

  Meget af danskernes nedladende opfattelse – næsten had – til amerikanere og USA opstod tidligere, fordi de var mere velhavende end os. De kom som fede turister i spraglede t-shirts og bermuda-shorts, tykkegummi gnaskende med et kamera på maven og dollars stikkende op af alle lommer. De troede de kunne købe hele verden. Kulturel mindreværdsfølelse, der slår over i bedreværdsfølelse er vist udbredt overalt. Kombineres den med islams storhedsvanvid bliver den en trossag.

  Kommentar by , Amad — 11. november 2021 @ 17:14

 34. Dette viser jo, vi har tabt, uduelige politikere, og en kultur der aldrig kan forenes med etniske danskere.

  Kommentar by IES — 11. november 2021 @ 17:26

 35. Lars Løkke? – troende muslim? – det var derfor han skulle skynde sig til Marokko.

  Kommentar by ph — 11. november 2021 @ 17:42

 36. Muligvis ved Den Moderate muhamedaner noget vi andre ikke ved, men han fremlægger ikke oplysningerne.

  Han har ret i at der var slaveri før Muhamed levede, men det var vel jøder, ikke vesterlændinge som rejste ned til Tesfayes fædrende oprindelsesområde Afrikas Horn og tog slaver.

  Trekantshandlen med negerslaver foregik fra Vestafrika til Caribien til Vestafrika langt senere, og var i øvrigt også igangsat af jøder.

  Der nævnes direkte negerslaver kaldet rosinhoveder i de muhamedanske lovskrifter, så det er absurd at mene slaveriet blev afskaffet. Tværtimod blev krigsfanger taget under djihadkampe også kategoriseret som slaver.

  Kommentar by perhag — 11. november 2021 @ 17:48

 37. Lars Løkke Rasmussen elsker Islamisme, så han bliver nok opstillet i partiet til næste folketingsvalg.

  Kommentar by KineserSnot — 11. november 2021 @ 18:24

 38. @22 CCC. Enig. Underlegenhed og mindreværd slår over i merværdsføelser og åbenlys selvovervurdering.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 11. november 2021 @ 18:24

 39. Når Islam gennem historien har myrdet hen ved 400 millioner hinduer i Indien – skyldes det så også hinduernes aggressive kolonialisme – eller er den magtliderlige dranker Lars Ulykke totalt blæst? Hvad ellers skyldes indernes dybe had imod Islam?

  Før den europæiske kolonialisme indfangede muslimerne henved 2 millioner europæere langs Europas kyster. Selv i de islandske sagaer omtales muslimske raids på Islands befolkning. Henved 100 millioner afrikanske slaver er siden arbejdet ihjel i Mellemøsten. Amnesty anslår at findes omkring 30 millioner nulevende slaver i Afrika og Mellemøsten.

  Slaverne som ”de europæiske kongehuse” købte på slavemarkeder i Afrika var indfanget af afrikanerne og muslimerne selv. Mange slaver var nok uskyldige, men en del var også uønskede, kriminelle og vantro.

  Først og fremmest jødiske slavehandlere fik fragtet omkring ½ millioner afrikanske slaver til det sydlige Nordamerika, hvor kun ca. 3% af befolkningen ejede en slave. Men også afrikanere ejede slaver i Sydstaterne – hvor der alene i Charleston var omkring 300 sorte slaveejere.

  De fleste afrikanske slaver opnåede i øvrigt et langt bedre liv i Sydstaterne. Mange slaver knyttede tætte relationer til de hvide i Sydstaterne og hjalp til med alt fra hushold og børnepasning (og sex).
  For alternativet var enten at blive videresolgt på et slavemarked til muslimerne, som kastrerede deres slaver, hvorved op imod 80% døde af infektioner – eller alternativt at brænde op i ørkensandet eller blive spist af vilde dyr.

  Næ, på nær Kong Leopold 2 i Congo – så har europæerne næsten rene hænder. Af de omkring 500 krige fra år 632 mellem europæerne og muslimerne – så har muslimerne angrebet europæerne 482 gange.

  Mohammad Akbari er så skide retarderet og historieløs, at han skulle sparkes ud af Danmark. Ingen anden religion eller ideologi har påført verden så mange rædsler, ulykker og krige som den løgnagtige pædofile landevejsrøver og slaveejer ved samme navn.

  Forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by Thomas M. — 11. november 2021 @ 18:26

 40. Det lader til desværre at mængden af forrædere i vesten har nået sådan et punkt, at nu er det op til masserne at lære det på den hårde måde, og det betyder nok at de fleste hvid europæer kommer til at dø en bitter død, desværre. I kan ikke stole på semitter og deres religioner, løgn, bedrageri og manipulation er det stærkeste våben semitterne bruger mod et naivt hvidt, kristent, godtroende folk, der opdrages til at tro det bedste i alle mennesker, og benægte deres instinktive følelser og tanker. Passifisme fører os ingen steder, det lader os bare blive bekæmpet og vildledet ind i døden, hvis det nordiske folk på en eller anden utrolig måde formår at overleve alt dette der sker nu, og som kommer, så er det ihvertfald ikke fordi at det nye testamentes lære er noget man længere tager seriøst… Tragisk det skulle komme hertil…

  Kommentar by Madsen — 11. november 2021 @ 18:51

 41. @Thomas M
  “Udryddelserne” i Leopolds Congo er også lidt en fabrikation. Det er rigtigt, at området var en fristat som udnyttede en del sorte efter en feudaløkonomi hvor folk betalte skat ved, at arbejde gratis for Leopold 1/4 af tiden. Men der er kommet så uhyrlige tal om antallet af døde, at det ikke er troværdigt. Tal som 15.millioner har været fremme. Statista” har en skøn for området størrelse i slutningen for det 18.århundrede på knap 9.millioner. Der er andre beregninger som skønner der max har kunnet leve 11.millioner i området efter den måde de skaffede føde på. Så, påstanden er, at Leopold dræbte flere end der levede der. Et andet forhold er, at Congo geografisk set er på størrelse med Europa. Leopold har måske siddet på områder lands de større floder,- måske er det kun 20-30% som reelt var påvirket af hans fristat. Hans system var, at bruge lokale stammer som soldater under en europæisk officer. Men der har været beretninger om, at det i perioder kun var 20% af disse soldater som reelt set var under en form for kommando og man havde store problemer med disciplin. Så, mange af dem har sikkert handlet på egen hånd. Det med afhugning af hænder er sikkert relateret til dette. Vi så det senest med Afganistan med styrker som var oprettet af vesten og der var store disciplinære problemer med soldaterne med misbrug, voldtægter af drenge og oprettelse af vejskæringer til, at afpresse lokale for midler. Jeg tror ikke på den Congo historie.

  Joseph Conrads bog “Mørkets Hjerte” skulle være fundamentet for en del af historien om Congo. Men forlægget til Kaptajn Kurtz er reelt set nok den franske kaptajn “Paul Voulet” som skød hans overordnet, hærdede Vestafrika som en art fribytter og blev slået ihjel af hans egne som mente han var sindsyg. Conrad skulle have hørt om “Paul Voulet” af en engelsk konsul i Vestafrika. Han overfører denne karakter til Congo.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9582417/The-real-life-Captain-Kurz-French-army-captain-turned-promising-officer-war-criminal.html

  At lade venstrefløjen skrive europæisk og vestlig historie er som, at lade Himmler og Hitler skrive om jødernes gerninger. Venstrefløjen har negativ etnocentrisme, – de hader eget samfund. De vil gøre alt for, at fremstille vestlig kultur som årsag til alle problemer og dyrker kulturromatik omkring fremmede kulturer. At tro, at islam er fjenden er også en fejl. Man er totalt forblændet af, at fjenden har samme etnicitet, taler samme sprog og ligner dig. Du kan ikke bevare et samfund med en gruppe indenfor murerne som hader eget samfund og romantisere fremmede. Venstrefløjen er fjenden.

  Kommentar by CCC — 11. november 2021 @ 19:32

 42. Har han en bedeplet i panden eller er det snavs på min skærm?

  Kommentar by Cebber Jensen — 11. november 2021 @ 20:17

 43. Mere Islamisme til folketingsvalg. Valgmateriale på fremmedsprog er vigtigt, man skulle nødig stemme på partier der bare går en smule imod Islamiseringen af Danmark.

  “I og med at Socialdemokratiet i Holbæk stemmer imod den der Moske”

  https://youtu.be/kGI3nyx2QS0

  Kommentar by KineserSnot — 11. november 2021 @ 20:56

 44. Hvad er det for venner Lars Løkke omgiver sig med. Tror han mon at han kan høste stemmer blandt muslimerne på den måde?

  Denne Mohammed virker ligeså dum og uvidende som de fleste andre Mohammeder. Er der nogen der har dyrket slavehandel og holdt slaver, er det muslimerne, især på den arabiske halvø. Araberne var faktisk de værste slavehandlere i Afrika. Helt op til vore dage har de holdt slaver og gør det stadigvæk i form af slavearbejdere.

  “Fundamentet for vestens rigdom er udplyndring af fattige lande”. Sikke noget vås. Vestens fundament er videntilegnelse, opfindsomhed, selvstændig tænkning, ytringsfrihed og arbejdsomhed. Ingen af disse egenskaber besidder muslimerne. Derfor er de fleste af dem ludfattige. Uden Vestens industri var de naturressourcer, som nogle af dem er så heldige bare at kunne pumpe op af jorden, intet værd.

  De danske muslimske indvandrere siges også at lide af den vildfarelse, at det var nogle få tusinde muslimske fremmedarbejdere i 60-erne, der skabte grundlaget for det danske velfærdssamfund.

  Kommentar by JC — 12. november 2021 @ 00:18

 45. Kommentar by CCC — 11. november 2021 @ 19:32

  Jeg kender til Voulet’s ekspeditioner til Niger og Thad, som godt kan minde om Congo-historierne – og er enig i at 10 millioner hænder virker højt. Er dog ikke enig i dit syn på at venstrefløjen som “fjenden”. Men det er lykkedes “venstrefløjen” at definere sig ved “anti-fascisme”, “anti-rascisme”, “anti-forurening” mv. – således at uoplyste vælgere ikke stemmer for hvad de selv går ind for, men hvad de tror de er imod.

  Til sammenligning med Congo omkom i snit ca. 150 bantu-folk om året i politiets varetægt under det oplyste såkaldte “grusomme hvide Apartheid-regime” i Sydafrika (samt et ukendt antal bantu-folk smidt ud fra helikopter som hajmad). Efter Apartheid er antal mord steget til 15-20.000 årligt samt millioner af kvinder voldtaget siden. Ak ve.

  Kommentar by Thomas M. — 12. november 2021 @ 00:30

 46. Kommentar by JC — 12. november 2021 @ 00:18

  Muslimerne er omringet af selv-hadende danskere, der ikke siger dem imod.

  Kommentar by KineserSnot — 12. november 2021 @ 01:00

 47. Kommentar by Cebber Jensen — 11. november 2021 @ 20:17

  Er det et rosinhoved med rensehul du tænker på?:
  https://ibb.co/rMQM23r

  Kommentar by Thomas M. — 12. november 2021 @ 01:12

 48. Fint hvis Løkke virkelig vil promovere racisten. Det kan forhåbentlig reducere stemmerne fra danske ignoranter.

  Havde det været i DF eller NB sådanne udtalelser kom fra, var racisten lynhurtigt ekskluderet

  Kommentar by tavsen — 12. november 2021 @ 08:12

 49. Mon ikke det stykke “low life” er sparket ud af partiet for længst? For min skyld kunne man godt sende ham tilbage til det “shithole country” han oprindelig kommer fra. Hans fascination/beskrivelse af profeten er hylende morsom, hvis ikke realiteterne var så tragiske.

  Kommentar by Keyser Söze — 12. november 2021 @ 09:38

 50. Blandt oplyste og selvtænkende UP-læsere er M. Akbari til grin. Men mange historieløse danskere vil sikkert tro på hans fortælling. Og han vil blive bakket op af Lars Ulykke og næsten alle de røde.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2021 @ 15:35

 51. En søgning på Mohammad Akbari de sidste 24 timer giver NUL resultater

  Hans ignorante udtalelser har ikke haft interesse for de statsstøttede medier

  Kommentar by tavsen — 12. november 2021 @ 16:47

 52. Kommentar by Thomas M. — 12. november 2021 @ 01:12

  Fornemt – fortrykt sigtemærke på de mest fanatiske af dem…

  Kommentar by Cebber Jensen — 12. november 2021 @ 18:52

 53. Hvem er bodegafyren til hjøre på billedet ?

  Kommentar by Bilka — 12. november 2021 @ 21:48

 54. Vi skulle have plyndret noget mere.

  Kommentar by Hul igennem? — 12. november 2021 @ 22:01

 55. En søgning på Mohammad Akbari de sidste 24 timer gav dette ene resultat

  https://www.document.dk/2021/11/12/mohammed-til-tesfaye-lille-moerke-ven-du-burde-af-alle-vide-profeten-gav-jer-menneskerettigheder/

  Kommentar by tavsen — 13. november 2021 @ 09:11

 56. Bilka 21:48 Han er vist en af de der kvotekonger eller skidtfiskere man hører så meget om. Han ligner i øvrigt en der altid får sin fadøl betalt af andre.

  Kommentar by bjarne Binee — 13. november 2021 @ 11:11

 57. Og det forsætter og fortsætter. Muslimer må gerne være racister

  https://ditoverblik.dk/ministersekretaer-svinede-pia-kjaersgaard-til-paa-facebook/

  Forleden fik Hajro Husic så nyt job. Han blev ansat som ministersekretær for udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S).”

  folketidende.dk/Valg/Pia-Kjaersgaard-De-maa-saette-sig-ind-i-tingene/artikel/602451
  – Det her med at fragte indvandrere, der ikke selv kan finde ud af det, rundt til valgmøder med tolke og pjecer på flere sprog, det er ved at tage overhånd.

  Hvad tænker du, når jeg fortæller, der næsten ingen kom?

  – Det er igen, fordi interessen ikke er der. Jeg synes, det er ringe. Tænk, hvor meget der bliver forberedt.”

  ditoverblik.dk/s-kandidat-overmalede-andres-valgplakater-og-haengte-dfer-ud-som-nazist/
  En socialdemokratisk byrådskandidat er blevet afsløret i at overmale andre partiers valgplakater og kalde bl.a. Dansk Folkeparti’s Kenneth Kristensen Berth for nazist.

  Det er Frihedsbrevet, der har fået fat i et billede fra folketingsvalget i 2019, hvor en mand hænger en valgplakat op i en lygtepæl i Hvidovre. Manden skulle ifølge Frihedsbrevet være Robert Jakobsen, der er byrådskandidat for Socialdemokratiet i Hvidovre.”

  Kommentar by tavsen — 13. november 2021 @ 12:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper