13. november 2021

Hørt på Radio4: Man kan ikke ’sætte et tal’ på indvandring, andre kan ikke definere ‘behov for at flygte’

Lørdagen Radio4-stikprøve gav mig de første minutter med ‘Kontinentet’, kanalens andet udenrigspolitiske magasin. Et lang smøre om onde Polen, der brutalt holdt frysende migranter ude af landet. Eksperten var freelancejournalist Maria Oien, der lidt lød som den Røde Kors-aktivist hun var engang.

I aftes hørte jeg ‘Dagen i dag’ med Jens Folmer Jepsen, der havde en Alma Kjær Agergaard i studiet, der også er ukendt for hendes musik under navnet ‘Iomfro’. De talte også om migranterne ved Polens grænse

Jens Folmer Jepsen, vært: Du tænker at vi har plads til flere i Danmark også?

Alma Kjær Agergaard, sangerinde: Altså, nu er det ikke mig der sidder med de store arealmæssige spørgsmål, men sådan rent menneskeligt, der vil jeg sige, at man ikke kan sætte et tal på at hjælpe andre mennesker der er i nød.

Jens Folmer Jepsen: Så vil skal også skelne mellem flygtninge og indvandrere? Altså, flygtninge er dem som flygter fordi de ikke kan være der hvor de er…

Alma Kjær Agergaard: (Sukker) Ja, der vil jeg sige – Jeg vil sige helt klart, at så magne mennesker man kan hjælpe, desto bedre. Sådan har jeg det generelt. Om det så er nogen – altså, det er jo også svært at sætte et ord på hvornår man har behov for at flygte, eller hvornår man er indvandrere. Altså, alle der tager fra et andet land, gør det jo af en grund. Jeg tror ikke der er nogen der tager fra et hjemland, fordi de lige tænker at det kunne være lidt hyggeligt.

(Alma Kjær Agergaard aka ‘Iomfro’, ukendt for ‘Jeg føler’, 2021)

‘Dagen i dag’ er i reglen indforstået hyggesnak mellem to venstreorienterede, og det var det ogå denne gang. De fortsatte med snak om ‘miljøflygtninge’, og det overrasker ikke, at hun næste år starter på Journalisthøjskolen. Det var sidste indslag, og herefter var der satire-programmet ‘Specialklassen’, der blev indledt med ti minutters sjov om de mærkelige DF’ere fra Odense, der ikke vil spise halalslagtet kød. Statsmedier har fanden skabt.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/123178/trackback

10 Comments »

 1. Alma Kjær Agergaard skal nok nå langt i det offentlige system. Der er penge nok til de meninger.

  MEN man kunne hjælpe langt flere i nærområderne eller Rwanda.

  Kommentar by tavsen — 13. november 2021 @ 11:12

 2. Fornuft og Følelse.
  Bare der engang imellem blev givet taletid til fornuften.

  Kommentar by Bastardo — 13. november 2021 @ 11:14

 3. Selvretfærdighed er en grim ting, specielt når det er på bekostning af andre. Hun mener at ALLE andre skal betale for hendes følelser og “godhjertethed”, fordi hun er “god” og alle andre er onde.

  Hvad hun ikke forstår er at de penge skal komme et sted fra og hun har med garanti ikke selv råd til at bekoste alle de flygtninge der krydser hendes vej.

  Grænsen må nødvendigvis gå der hvor det bliver en byrde der presser de Danske skatteborgere og den grænse er nået for længst. Vi kan ikke blive ved med at betale for fejlslagne stater og deres utilfredse borgere. De må selv tage affære for at rette op på deres egen situation.

  Hver gang Vi giver penge til Flygtninge tager Vi de selv samme penge fra Danskere i nød. Det være sig syge, børn eller handikappede Danskere. Det kan Vi ganske enkelt ikke være bekendt over for Vores egne.

  Så Fuck dig Bitch, hold din kæft eller betal selv. Vi er trætte af jeres “godhjertede” ondskabsfuldheder.

  Kommentar by Santor — 13. november 2021 @ 11:42

 4. Jeg hader de gode.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 13. november 2021 @ 12:34

 5. Kommunister, nazister og falske humanister er parate til hvadsomhelst for at gøre verden til “et bedre sted”. De anvender løgnepropaganda og valgflæsk, de plyndrer skatteborgerne med skat på vand, varme, lys, mad
  og bolig, de begår gerne forræderi, folkeudskiftning og folkemord, for
  “godhedens” skyld. Deres godhed er rendyrket dumhed og ondskab.

  Kommentar by BENT A — 13. november 2021 @ 13:24

 6. Enig. “Statsmedier har fanden skabt.” Bl.a Lenin og Stalin i deres med vold frembragte ‘paradis. Indtil kommunismen havde sejret i hele verden, måtte de forbyde frie vestlige radio-og tv medier og forhindre, at folk i smug lyttede til dem. Det var ikke nemt og krævede kontrol med lytteudstyr i opgangene, pejlevogne og stikkre, der angav naboers ulovlige radio lytning.

  Medierne i de kommunistiske lande i østeuropa blev ejet af landenes kommunistpartier. Det var en vigtig måde at kontrollere information og nyheder på. Selv små marginale grupper af afvigere blev set som en potentiel trussel mod kommunisternes totale magt.

  Radiolytning bredte sig i Danmark i første fjerdel af 1900-tallet og private radioudsendelser forekom, men da 1. verdenskrig brød ud i 1914, overtager militæret al styring af radiofoni i Danmark.

  Den 1. april 1925 gav Rigsdagen det nye Statsradiofonien monopol på radiospredning i Danmark. Staten ejer i dag de to næsten totalt dominerende elektroniske medier, DR og Tv2. Hvorfor skal staten tage sig af den slags? Det er der ingen, der længere kan huske. Selv nævner de lettere omskrevet ofte de gamle kommunistiske floskler. De virker endnu.

  Kommentar by , Amad — 13. november 2021 @ 14:42

 7. Kære Alma Kjær Agergaard

  Hvor mange flygtninge har du taget?

  Med venlig hilsen
  Ufrivillig skatteyder

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 13. november 2021 @ 15:22

 8. Hvis man har den holdning at alle kan migrerer hvorhen de har lyst, så vil man på forbløffende kort tid ødelægge vores endnu forholdsvise trygge land. Enhver tanke om et velfærdssamfund vil være en utopi, for intet folk vil kunne betale så meget ind, at det ville bare tilnærmelsesvis ville kunne dække de udgifter en sådan migration vil betyde.
  Man skal være meget rød, hvis man mener det, man skal mene at alle goder på jorden skal fordeles helt ligeligt, men har man den holdning, så skal man også være klar til at gå rigtigt meget ned i levestandard – Rigtigt meget – Du skal være klar til ind imellem at gå sulten i seng! Det er ikke kun direktøren i Nordsjælland der skal ned i levestandard, nej det er dig selv! Og regn med at direktøren fra Nordsjælland, Frederiksberg, Risskov, Marselisborg, Hasseris og Bredballe forsvinder til udlandet!
  Hvis man mener det så tror jeg ikke man har tænkt sig om!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. november 2021 @ 16:05

 9. Efter at have læst artiklen

  https://newspeek.info/corona-hjernen/

  forstår man bedre, hvorfor MSM og Journalistisk Venstreforening hovedsageligt inviterer deres egne med til “debat”.

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. november 2021 @ 17:51

 10. Hvor mange gange har man ikke hørt den før? “Danmark skal rumme ALLE de mennesker i verden der har lyst til at være her”. Det gælder alle fattige, alle der flytter og flygter fra hvad som helst, og det er SELVFØLGELIG op til dem selv at definere hvad de er. Så at kalde nogle flygtninge er en gratis omgang, fordi det kan alle definere sig selv som. Som om man hjælper alene de allersvageste.
  Jamen hun kan jo som alle de andre gode humanister prøve SELV at rumme så mange som muligt feks hvor hun bor, ja der går vel ikke mange måneder før hun har gjort sig nogle dyre erfaringer ligesom hundretusinder af danskere og vesterlændinge har gjort før.

  Det er jo det som det kræver, nemlig unge naive blå-øjede piger, SELV får erfaring på den helt direkte måde, før de for alvor forstår alvoren i hvad det er de ønsker. Hvis bare det var så simpelt at alle hjalp hinanden så var denne her planet jo det rene paradis, men det er vist ikke HELT tilfældet er det det Alma?

  Kommentar by Endnu en vantro — 14. november 2021 @ 07:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper