13. november 2021

Martin Krasnik om Enhedslisten i København: ‘Venstredrejningen er et økonomisk overskudsfænomen’

Den kommende overborgmester i København bliver måske Enhedslistens Line Barfod. Hun vil have flere billige boliger i Hovedstaden, men stemmer ikke desto mindre imod de fleste byggeprojekter, fordi hun samtidig vil have flere grønne områder og er imod ‘fortætning’. Den manglende logik blev forleden udstillet i podcasten Pilestræde, og denne uges Weekendavisen sætter Martin Krasnik ord på – Drømmebyen.

“Københavnerne er blevet rigere og rigere. Og samtidig er de blevet rødere og rødere. Og hvordan så forklare dette paradoks? Én årsag må være, at venstredrejningen er et økonomisk overskudsfænomen. Jo mere velhavende og privilegerede, desto mere tillader man sig at se bort fra den virkelighed, der har skabt byen.”.

Line Barfod har i en årrække delt kontor med Knud Foldschack, og da hun var aktiv i Kirkeasyl, var flere af gruppens telefoner indregistreret i hendes mands navn. Hun var som Pernille Steensgaard skriver, ‘ortodoks kommunist’, blandt andet i ‘Kommunistiske Studenter’, og da hun var aktiv Fælles Kurs plejede partiet ’stærke venskabsbånd til Nordkorea og Kina’. Fra Pernille Stensgaards ironiske kommentar til Enhedslistens succes i København – Knytnæve­paradiset.

“Uden for hovedstaden, uden for det røde København, bøvler man fortsat med gamle problemer som mangel på arbejdskraft til det private erhvervsliv, hvis for mange kommer ind ved kommunen. Men ikke hos Line Barfod. Hun har sat arbejdstiden ned til 30 timer for byens 50.000 ansatte med fuld lønkompensation og sendt dem på kursus eller efteruddannelse i at genkende og modvirke racisme i deres eget arbejde. Eller de får besøg af den antiracistiske enhed, der tager rundt til arbejdspladserne og hjælper ansatte og borgere med at finde antiracistiske løsninger. Eller de udmønter kommunens feministiske politik.

Line Barfod tilbyder nonbinære mødregrupper og normkritiske forældregrupper til folk, der på grund af ‘kønsudtryk, seksualitet eller lignende ikke føler sig trygge i de traditionelle forældregrupper’. Grupperne faciliteres af sundhedsplejersker med særlig viden og kompetencer, og sådan er der et mylder af nye initiativer. Den gamle kommunes 50.000 ansatte er slet ikke tilstrækkeligt, når alle arbejder i kortere tid, så partiet skaber masser af nye job i kommunen og ansætter folk på favorable vilkår.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/123185/trackback

32 Comments »

 1. Grundlovsgiverne lagde op til at kun personer med dansk indfødsret, der ikke modtog fattighjælp, skulle have stemmeret. Alligevel har Folketinget valgt at give dem det, og nu fanger bordet, fordi syriske flygtninge på førtidspension er blevet en kommunalpolitisk magtfaktor.

  Hvis det alene var danskere i rigtigt arbejde, og her tænker jeg ikke på DR-medarbejdere, Radio Loud, sproglærere i Integrationshuset og racismeeksperter på RUC, så ville Enhedslisten forsvinde som dug for solen.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 13. november 2021 @ 12:04

 2. Læs Anthony Napoleon

  Læs Anthony Napoleon

  Læs Anthony Napoleon

  Læs Anthony Napoleon

  Læs Anthony Napoleon

  Evig beskrivelse af venstrefløjens “tosserier” bringer os ingen vegne

  Kommentar by Jens Hansen — 13. november 2021 @ 12:16

 3. De stemmer for de byggeprojekter som deres venstreradikale venner i Logik & Co, evt kan arbejde på.

  Kommentar by Dennis Corell — 13. november 2021 @ 13:26

 4. HVORDAN går det til at landene rammes af den ene menneskeskabte katastrofe efter den anden? Her kan man læse bogen “Den menneskelige faktor” som forklarer forløbet af mange frygtelige ulykker som nemt
  kunne have været undgået med lidt omtanke og mindre laden stå til.

  Men måske er det Bonhoeffers: “Theory of Stupidity” vi skal have fat i.
  (Bonhoeffer blev myrdet af nazisterne). Eller læs “The five Laws of Stupidity”. Bøgerne forklarer måske hvorfor mange københavnere stemmer ja til kaos, parkeringshelvede, boligmangel og det “1984”-samfund som Line Barfod og Enhedslisten med glæde skaffer dem.

  Kommentar by BENT A — 13. november 2021 @ 13:40

 5. Der hvor kæden for alvor sprang af for mig (Den var nu sprunget af før) var da mælk blev betegnet som racisistisk! Så jeg må åbenbart have være racist hver morgen hele mit liv.

  Enhedslisten harcelerer i det rene pip, og jeg kan godt blive forskrækket over at Københavnerne tilsyneladende er så velfærdsskade, at de er ude af stand til at opdage vandviddet når de ser det! På en eller anden måde ser jeg dem som uansvarlige børn, der kaster om sig med penge, uden nogen anelse om hvor de kommer fra!
  At Enhedslisten står til at blive det største parti i København, fortæller mig kun at københavnerne næppe kan kaldes voksne mennesker. Man kan kun håbe at der er en voksen til stede!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. november 2021 @ 13:41

 6. Ja, nationalkonservatives sager beskrives typisk som luksusproblemer af mainstream, men det samme kan så vist med større ret siges om venstrefløjens. Vel kun overgået af de dysfunktionelle muslimske samfund, hvis største problem åbenbart er muhamedtegninger… Men det viser desværre også, at det vitterligt stadig går alt for godt (materielt) til, at der gøres noget mod befolkningsudskiftningen i overskuelig fremtid.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 13. november 2021 @ 14:13

 7. Det er ret ligetil at beskrive folk på “venstrefløjen”. Men hvis vi skal komme ud af dette politikerskabte morads,skal vi beskrive problemerne som de er. Først og fremmest har vi en ganske stor mængde fremmede i Danmark,som absolut aldrig nogensinde skulle have haft lov til at sætte fod på dansk jord. Dernæst har vi en privatejet nationalbank,som trykker penge efter bankers behov. Pengemængden bliver ved med at oversytige værdimængden,som kan være mængden af varer. Men det pengene SKULLE repræsentere er guld eller sølv. Hvis vi i dag går ud og vejer vores guld,vil det være x kroner værd. Hvis vi gør det samme i morgen,vil det (guld og sølv) være x minus en mængde værd. Det er hvad banker gør. De forfalsker værdierne,ved at bilde os ind at “pengene” de trykker er lige så meget værd som en mængde guld.

  Med andre ord: De tager alle røven på os.

  Samtidigt bliver vores land ødelagt af deres uendelige magtbegær.

  Kommentar by Nielsen — 13. november 2021 @ 14:18

 8. København er USA i miniformat
  Venstrefløjen kan ikke slå et syvtommersøm i en våd hundelort uden at ødelægge begge dele

  Kommentar by k.m. — 13. november 2021 @ 14:48

 9. I dag kan man i svenske Aftonbladet læse, hvor de med skadefryd henviser til en ny opinionsmåling: Sverigedemokraterna taber voldsomt, 2,2 % !! De står nu alligevel til 18,7 %. Men 27 % til Socialdemokraterne, det er ikke til at forstå. Dette masseindvandrings- og muslimvenlige parti. Det er uforståelig udgave af destruktiv masochisme at ville udrydde sit forfædres land. Men .. vel.. København er sandelig godt i gang også.

  Kommentar by Thor — 13. november 2021 @ 15:22

 10. Pia Kjærsgård bruger ble. Hun vil dø som stueren.

  Kommentar by dansker — 13. november 2021 @ 15:58

 11. Hvis Martin Henriksen startede Ny Dansk Folkeparti.—vil mindst 80% af de tilbageværende vælgere støtte ham.

  Kommentar by dansker — 13. november 2021 @ 16:00

 12. Matematisk kan det bevises, at hvis den indvandrings og flygtningepolitik de radigale Super Fjols og uenighedslisten har stået for i de sidste 50 år var blevet gennemført ville etniske danskere i dag være i mindretal i eget land.– Men hvad pokker ,det er vi jo allerede i Halland, Skåne, Blekinge og Slesvig.

  Kommentar by dansker — 13. november 2021 @ 16:06

 13. Ny biskop over Nordjylland Thomas Reinholdt Rasmussen Udregnede for c 3 år siden, at fortsatte den nuværende befolkningsudskiftning uændret ville antallet af medlemmer i folkekirken være under 50% INDEN 2030 OG DERMED VIL FOLKEKIRKEN REELT OPHØRE.— OG DET VAR INDEN 2030.

  Kommentar by dansker — 13. november 2021 @ 16:15

 14. THOR 15.22: Man kan næppe stole på tallene. Avisen véd at mange vælgere
  helst stemmer med den største flok.

  Kommentar by BENT A — 13. november 2021 @ 16:24

 15. #9 Thor

  Mennesket kan ikke tåle at have det for godt. Så bliver det selvdestruktivt. “Idle hands are the Devil’s workshop”, som man siger.

  Her tænker jeg nok mest på Djøfferne. Og alle de tanketomme får, der bræger, som de har fået besked på. Og på tirsdag stemmer som de plejer.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 13. november 2021 @ 17:29

 16. DA RUSSERNE blev udsat for et kommunistisk kup i 1917, gjorde de
  ingen eller kun lidt modstand. Men russerne var undskyldt, for 99%
  af befolkningen anede ikke hvad der foregik, og havde nærmest ingen mulighed for at få noget at vide før det var for sent.

  Men enhver normalt begavet dansker har siden 1990 vidst eller burde have vidst at kommunisme er vejen til statstyranni. Og siden 1983 har de haft gode muligheder for at følge med i hvordan indvandringen skabte større og større mængder af problemer, ulykker og forbrydelser. Og nu hvor gaderne vrimler med arabere og afrikanere, kan enhver der ikke er blind, se at en ny besættelse af Danmark er i gang. Og mange mærker at det går den forkerte vej med velfærd, sundhed, frihed og
  tryghed m.m.

  Alligevel bliver mange danskere ved med at stemme på partier som allerede har snydt dem mange gange. Idioti eller for megen brug af MSM??

  Kommentar by BENT A — 13. november 2021 @ 18:55

 17. Der er så mange offentlige ansatte og velbjergede, der har økonomien på det tørre.. De risikerer ikke noget ved at være venstreorienterede. Men de kan gratis vise deres solidaritet med “de fattige”, og det giver anseelse.

  Kommentar by Søren — 13. november 2021 @ 19:44

 18. 6; Du er et usselt nazi-svin!

  Kommentar by Kit — 13. november 2021 @ 21:41

 19. Enhedslistens Line Barfod
  vil også have forbudt krydstogtskibe. Skal der kommer turister ad vandvejen, skal det være på vandcykler

  Kommentar by tavsen — 13. november 2021 @ 22:06

 20. #18, flot formuleret, men jeg føler mig ikke truffet: https://tv.frihedensstemme.dk/2021/03/27/guilt-by-association/

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 13. november 2021 @ 23:22

 21. Så Line Barfod i Deadline; hun går da ikke til tandlæge.

  Kommentar by Axl — 14. november 2021 @ 06:55

 22. At 10:
  Jeg tror faktisk ikke, at Pia Kjærsgård bruger ble.
  Men DU bliver også ældre hver dag.
  Lad os håbe, at fornuften indhenter dig, før du dør.

  Kommentar by Bastardo — 14. november 2021 @ 09:29

 23. Axl — 14. november 2021 @ 06:55

  Nej, så hellere en usynlig ble, fiktiv eller ej

  Men hun går nok stadig ind for gratis tandlæge for sine importerede vælgere, fupflygtninge. LIGHED ??????

  Kommentar by tavsen — 14. november 2021 @ 12:22

 24. 20; argh, så luk dog røven, din forpulede nynazist!
  Danskernes Parti, var en nazi-sekt… og hvis man, som du var, var blandt de øverste i den sekt, ja så er man selvfølgelig nynazist… din retarderede ekstremist.

  Kommentar by Kit — 14. november 2021 @ 12:29

 25. Luk dog selv røven, din forpulede venstreradikale volds- og hærværksmand med hovedet fyldt af Kit

  Kommentar by Træt — 14. november 2021 @ 12:30

 26. Bent A 16:24 En stemme fra en der “helst stemmer med den største flok” tæller desværre det samme som en stemme fra en der stemmer efter overbevisning.

  Kommentar by bjarne Binee — 14. november 2021 @ 14:14

 27. 25; gu vil jeg da ej!!! Men tak for at du erkender at du er nazist!

  Kommentar by Kit — 14. november 2021 @ 14:49

 28. “Kit” er tydeligvis en troll, som ikke skal “fodres” …

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. november 2021 @ 17:28

 29. 28; fej for egen dør, klamme ekstremist!
  Du kommenterer løs på Nordfront.dk, så noget ku tyde på at du også tilbeder nazismen.

  Kommentar by Kit — 14. november 2021 @ 20:12

 30. Obs obs muslimer med opholdstilladelse i Danmark tager til Sverige og får administrativt tildelt statsborgerskab ! Vi må straks opsige den nordiske konvention mellem de nordiske lande, som muliggør at alle “danskere” kan bosætte sig frit i Norden.

  Fusk de røde globalister. De hader danskerne og ødelægger ALT

  Kommentar by H.nielsen — 14. november 2021 @ 22:18

 31. Alle tildelte og deraf afledte statsborgerskaber skal annulleres og erstattes med graduerede opholdstilladelser fra ikke-fornyelseskrævende, over tidsbegrænset til øjeblikkelig udvisning.

  Danssk indfødsret skal kun være for personer, der havde dansk indfødsret ved CPR-registrets oprettelse og deres direkte efterkommere.

  Evt. dødsstraf og tortur, der må påregnes når de udviste sendes hjem, er Danmark uvedkommende.

  Kommentar by Træt — 15. november 2021 @ 07:24

 32. Enig Peter Neerup Buhl 13. november 14:13. De statsejede altdominerende massemedier DR og Tv2 bestemmer ‘vælgernes politiske dagsorden’ dvs hvad vælgerne finder er de vigtigste politiske problemer i DK er noget DR og Tv2 i deres tv-nyhedsudsendelser hjernevasker befolkningen til at tro.

  Befolkningsudskiftningen foregår nærmest ubemærket med fuld skrue uden at DR og Tv2 fortæller om den og fremhæver den som et alvorligt problem for danskernes fremtid. Det opdager danskerne så alligevel en dag, når de vågner af DR og Tv2’s holdningsmassage til en skræmmende virkelighed, hvor de bliver jaget vildt, hvis de bevæger sig udenfor deres stadig mindre reservater. Så er det for sent. Så vågner de op til en hverdag som kristent minretal i et dansk Libanon.

  Kommentar by , Amad — 16. november 2021 @ 21:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper