16. november 2021

Hizb-ut-tahrir til herboende muslimer: Demokrati er haram, byråd er ‘en del af et sekulært kufr-styre’

Hizb-ut-tahrir bekæmper stadig demokratiet, og selvom det isoleret set er et godartet budskab, så skulle de selvfølglig aldrig have fået opholdstilladelse, endsige dansk ‘indfødsret’. En ven har sendt mig et par af deres løbesedler, der er uddelt i Tilst (Århus V). Her afviser de at det er tilladt for muslimer at stemme på ‘et sekulært kufr-styre’, da det for muslimer kun at stemme på en person, hvis denne ’skal udføre noget, som er tilladt i Islam’. Frie Grønnes Sikandar Siddique nævnes ikke specifikt i teksten, men han er formentligt ikke undtaget.

“Betingelsen for at deltage i et valg, ifølge Islam, er ganske enkel og klar: Det er kun tilladt at stemme på en person, hvis denne skal udføre noget, som er tilladt i Islam.

Virkeligheden, hvad angår de politiske valg i sekulære systemer, er dog, at politikerne bemyndiges til at varetage opgaver, der modstrider Islam.

Selvom kommunalbestyrelserne ikke er lovgivende forsamlinger, er der helt grundlæggende og principielle problemer ved at deltage i kommunalpolitik i dette system, for os som muslimer, der altid sætter Allahs Sharia over menneske-opfundne love og systemer.

For det første, er kommunalbestyrelserne i de danske byer i realiteten styremyndigheder med en grad af selvstyre, og ikke alene administrative apparater. De er således en del af et sekulært kufr-styre, hvilket er haram for muslimer at tage del i eller vælge repræsentanter til. (Hizb-ut-tahrir.dk, 5. november 2021)

(Hizb-ut-tahrir løbeseddel, Tilst, Århus V, november 2021)

Oploadet Kl. 11:24 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/123245/trackback

23 Comments »

 1. Muhamedanere MÅ IKKE stemme.
  Øv, bøv, bussemand, sure tæer i saftevand.

  Kommentar by Bastardo — 16. november 2021 @ 11:39

 2. Tak til Hizb ut-Tahrir for deres ivrige forsøg på at holde muslimerne væk fra vores stemmeurner.

  Har de MobilePay?

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 16. november 2021 @ 11:48

 3. Jeg glemte hvad jeg ville sige om muhammedanere. Men jeg synes ærligt talt,at de skal puttes i gaskamre og udryddes.

  Kommentar by Nielsen — 16. november 2021 @ 13:26

 4. Kun Gud véd hvad det skal ende med. Det er ikke ligegyldigt med de små
  lokale valg, men det virkelig afgørende er hvordan folketinget sammensættes. Det nuværende folketing består næsten kun af partier og politikere som blæser på deres pligter og deres ansvar. De er mere en slags dødsdæmoner end folkets repræsentanter. Fra nu af bør alle danske borgere stræbe efter at ændre folketinget, så mere samvittighedsfulde mennesker kommer til. For ellers kommer massedøden til Danmark og det danske folk vil blive vanæret og udryddet.

  Kommentar by GUD BEVARE DANMARK — 16. november 2021 @ 13:46

 5. Ikke-Vestlige Fremmede bør slet ikke have stemmeret i Danmark.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. november 2021 @ 14:59

 6. Jeg kan ikke helt forstå at folk som ikke er danske, er valgbare og har stemmeret til kommunalbestyrelser og regionsråd! Kan virkelig alle, fra Afghanske gedehyrder til Amerikanske raketforskere stemme til Kommunal og regionsvalg? Det bør ikke være således, valg bør naturligvis være Danskere, som stemmer om Danmark, ikke Afghanere, Somalier og Amerikanere!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. november 2021 @ 15:45

 7. Har de MobilePay?

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 16. november 2021 @ 11:48

  he he, mon ikke deres medlemmer har snablen nede i de offentlige kasser? Mere modstandere af demokratiet er de ikke

  PENGE LUGTER IKKE

  Kommentar by tavsen — 16. november 2021 @ 16:48

 8. Når de gamle partier støtter Marokko-traktaten og når de giver stemmeret til Afghanere, Somaliere og Syrere, er det et led i folkeudskiftningen. Røde, woke og blå socialister går ud fra at danskerne er så hjernedøde at de gladeligt går planken ud.

  Kommentar by BENT A — 16. november 2021 @ 17:34

 9. Jamen det siger jo sig selv. Hitz Buth Tahir er en vigtigt del af den åndelige indsnævring og Mentale spændetrøje for Muhammedanere.
  Her vil jeg dog takke dem for at være med til at moralsk at forhindre de værste Muhammedanere i at komme ind i Politik,….ok det smuttede vist med Sidi Da da (Frie grønne radikale…eller hvad de nu hedder).

  Kommentar by Michael Unna — 16. november 2021 @ 17:57

 10. Kun Danske Statsborgere burde kunne stemme til samtlige valg- lokalt og Statsligt.

  Kommentar by Michael Unna — 16. november 2021 @ 17:59

 11. Kommentar by Michael Unna — 16. november 2021 @ 17:59

  Ja, og langt de fleste tildelte statsborgerskaber skal omstødes.

  Kommentar by Træt — 16. november 2021 @ 18:17

 12. 10.Det gør nok ikke den store forskel. “Danske Statsborgere” er jo rent faktisk en ganske broget sammensætning af mange forskellige folkeslag.Men det som især støder mig er , at danske statsborgere bosat og med arbejde i fjerne lande ikke kan stemme til hverken folketing eller kommune. Tilgengæld kan enhver udefra kommende, uden at være inviteret, kort tid efter ankomst stemme til vores kommune valg.

  Kommentar by hartvig jensen — 16. november 2021 @ 19:23

 13. Det som M.Unna mener er vel at kun ÆGTE og oprindelige danskere, fra familier der boede i Danmark allerede for 100 år siden, burde have stemmeret. For når folkemordstinget som et led i folkemordet kaster statsborgerskaber i grams til jihadister, islamister og somaliere osv., er der tale om bevidst ødelæggelse af demokratiet og danskernes ret til at bestemme i deres eget land. En form for valgsvindel

  Kommentar by BENT A — 16. november 2021 @ 19:45

 14. Hip-som-hap partiet sætter et forlængst afdød enkeltindivids fikse idéer
  over alt andet i denne verden. Oven i købet mener partier sig berettiget til tage monopol på samfundets indretning, baseret på ovennævnte ligegyldige personages personlige fobier. Det er sågu da monopolisering af religiøs udøvelse, så det batter. Typisk for religioner at sætte sig på Sandheden om alt i denne verden, baseret på tilfældig opdigtet vrøvl fra ruder konges tid.
  Deus est mortuus – farciminis mortis.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. november 2021 @ 20:11

 15. Ja, at man skulle kunne tjene, behage og hjælpe en viis og almægtig gud ved at myrde uskyldige mennesker og ved at mishandle kvinder og børn, den er godt nok langt ude. Mere plat kan det ikke blive. Det må være vrøvl, som Gustav skriver. Hitler og Himmler syntes at det var en beundringsværdig og langt bedre religion end kristendommen, men de var jo også begge ondskabsfulde og bindegale.

  Kommentar by BENT A — 16. november 2021 @ 21:29

 16. Jeg var henne og stemme i sidste øjeblik, på tilfældige mandlige kanidater fra NB.
  Jeg byttede kø til valgbordet, da min kø gik i stå, fordi en baldrende fed perkerkælling i grå sæk og sort tørklæde ikke kunne få byttet valgkortet til stemmesedler. Hun havde en artsfælle med som tolk, men det hjalp heldigvis ikke.

  Stemmen til byrådet går nok til det uduelige og korrupte Venstre, som NB er i valgforbund med, sammen med DF

  Kommentar by Træt — 16. november 2021 @ 23:23

 17. Ikke den stor succes for EL på Vestegnen.
  Deres importerede vælgere vender dem ryggen, Tilbagegang i Hvidovre, Ishøj, Køge

  Hizb-ut-tahrir stronghold i

  “To tredjedele valgte at blive væk. Med en stemmeprocent på blot 33,3 procent er vælgerne tilknyttet Tingbjerg Skole i København landets ubestridt sløveste.
  Her har kun 1441 ud af ca. 4000 vælgere fået slæbt sig ned i stemmeboksen og sat deres kryds.
  Tingbjerg Skole er som valgsted præget af en høj andel af minoriteter af anden etnisk herkomst og har traditionelt hængt i bremsen ift. valgdeltagelse.”

  Kommentar by tavsen — 17. november 2021 @ 11:23

 18. Jeg morede mig over MSM udstillede DF,s dårlige valg. Men NB,s valgsucces dækkede de ikke. Enhver idiot der har sat sig lidt ind politisk strategi, kan hurtigt regne ud at det var en masse DF stemmer der gik til dem.

  Kommentar by Michael Unna — 17. november 2021 @ 12:48

 19. Flere kommuner med tilbagegang for EL, men det har næppe nogen interesse

  Faxe
  Helsingør
  Glostrup
  Gripskov
  Halsnæs
  Holbæk
  Kalundborg
  Slagelse
  Sorø
  Lolland
  Odsherred

  For ikke at snakke om alle de kommuner,
  hvor de havde beskedent fremgang. Rødovre og Fredensborg gik EL frem med hele 7 stemmer

  Kommentar by tavsen — 17. november 2021 @ 13:56

 20. I EB. siger Søren Espersen det rigtige om DF,s tilbagegang (manglende reaktion i 2015 og Marrakeshtraktaten, hvor V og Lars Løkke ikke fik stolen for Døren).

  Kommentar by Michael Unna — 17. november 2021 @ 16:23

 21. EB har en tåbelig overskrift til et billede med Pia K. Besynderligt, at gå baglæns ud af en dør

  “Her sniger hun sig væk.”

  Kommentar by tavsen — 17. november 2021 @ 17:38

 22. EB er politisk ikke -fem potter P værd- . Deres DF had er idiotisk, alt den tid DF altid har haft ret, men derudover med de tidligere kommunistiske chefredaktører (tager jeg fejl?) kan det jo ikke undre.

  Kommentar by Michael Unna — 17. november 2021 @ 18:33

 23. Glem ikke at journalister i den grad også er politisk overbeviste, de stemmer selv på partier og svjh så snakker vi 80-90% på den yderste venstrefløj. Det gælder EB og Politiken og DR og Information, JP og Berlingske og tv2 skal jeg være lidt usagt men mon ikke de også hælder kraftigt til venstrefløjen? Radioen er vel endnu værre, et mareridt af socialistiske medieskabere.

  Jeg kunne da godt tænke mig medier der til gengæld var drevet af journalister og interesser fra det national-konservative spektrum, ligesom Uriasposten er. Så ville vi nok se en LIDT anderledes vinkling af valg og politikere og samfundet, end MSM og de gængse medier bringer.

  Jeg er for længst stået af de store medier i Danmark, de bringer slet ikke de vinkler som Uriasposten gør, men sælger til gengæld Danmark dagligt for ussel indvandring og løgn og manipulation dagligt, i den “store sags tjeneste”. Dvs en total omvæltning og ødelæggelse af samfundet hverken mere eller mindre gennem systematisk indvandring.

  Kommentar by Endnu en vantro — 18. november 2021 @ 00:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper