20. november 2021

MSM om højreekstremisten, der “… skød og dræbte to ubevæbnede Black Lives Matter-demonstranter”

Der er skrevet mange usandheder om Kyle Rittenhouse, og det vil være umuligt at dokumentere dem alle. Han er ikke racist, han var ikke en del af nogen højreradikal milits, og han kørte den korte vej til Kenosha for at beskytte en butik. Han sympatiserede offentligt med politiet, eksempelvis Blue Lives Matter. Med sig havde han blandt andet førstehjælpsudstyr. I forbindelse med en påsat brand trues han på livet af venstreradikale, der forfølger ham. Han affyrer otte skud i alt, dræber to og sårer en tredje. Alle tre er tidligere dømte. Han stak ikke af fra politiet efterfølgende, men flygtede fra masserne for ikke at skulle skyde sig fri. Han er en helt, og fortjener hæder.

(Dronevideo fremlagt i retten beviser selvforsvar; Foto: Youtube)

Herunder nogle eksempler. Længst fra sandheden er nok Henning Høeg (BT). Bemærk også sidehistorierne, der problematiserer Trumps manglende afstandtagen til Rittenhouse, at Facebook ikke har lukket for ‘militsgrupper’ og fremdeles. En smart måde at fastholde narrativet på.

“Hele situationen har skabt forargelse i USA, men den forargelse har Fox-værten Tucker Carlson nærmest toppet med sine udtalelser om dobbeltdrabet i sit eget show på tv-kanalen. Her sagde han nemlig: ‘… Hvordan kan vi være chokerede over, at en 17-årig med rifler beslutter, at de skal holde orden, når ingen anden gør det? …’ Videoen af Tucker Carlsons udtalelser gik hurtigt viralt på de sociale medier, og her har mange allerede skrevet, at tv-værten bør fyres, og at kommentarerne bør fordømmes af tv-stationen. … I staten Wisconsin skal man være fyldt 18 år for at bære våben på gaden. (Sebastian Bjerring Jensen, BT, 27. august 2021)

“Efter den 17-årige politifan og Trump-tilhænger Kyle Rittenhouse natten til onsdag skød og dræbte to ubevæbnede Black Lives Matter-demonstranter i den amerikanske stat Wisconsin, er våbendebatten igen blomstret op i USA.” (Henning Høeg, BT, 29. august 2020)

“I stedet var den 17-årige Kyle Rittenhouse del af en civil milits…” (Peter Møller, TV2 Online, 29. august 2020)

“Tirsdag den 25. august vil den 17-årige Trump-tilhænger Kyle Rittenhouse – medlem af højrefløjsbevægelsen Patriot Prayer, der flere gange er tørnet sammen med den yderste venstrefløj i Portland – sammen med en gruppe bevæbnede ligesindede ‘beskytte’ lokale forretninger.” (Andreas Degn, Mathias Sindberg, Information, 2. september 2020)

“Facebook har kaldt det en ‘operationel fejl’, at de ikke havde fjernet Facebook-gruppen, der opfordrede amerikanere som Kyle Rittenhouse til at gå bevæbnet på gaden i Kenosha. Facebook-gruppen var en opfordring til vold, der tydeligvis overtrådte mediets retningslinjer. … Kampagnen # StopHateForProfit beder dem, som deltager, om at boykotte Facebook og Instagram i 24 timer…” (Berlingske, 21. september 2020)

“Faktisk har venner i prepper -bevægelsen kritiseret ham for at opfordre folk til at blive væk i stedet for at stå op for friheden. Som da det 17-årige militsmedlem Kyle Rittenhouse kørte fra Illinois til Kenosha i Wisconsin og dræbte to med en riffel, han ikke var gammel nok til at eje.” (Jørgen Ullerup, Jyllands-Posten, 22. september 2020)

“Sammen med hundredvis af amerikanske højreekstremister var Rittenhouse angiveligt mødt op for at beskytte byens borgere og bygninger imod de venstreorienterede demonstranter. … Ifølge øjenvidner blev den svært bevæbnede teenager, der havde kørt adskillige timer fra sit hjem i nabostaten Illinois, konfronteret af Black Lives Matter-demonstranter. Under håndgemænget blev to dræbt og én såret – alle med kugler fra Rittenhouses medbragte våben. Kyle Rittenhouse stak efterfølgende af fra gerningsstedet.” (Henning Høeg, BT, 26. november 2020)

“Rittenhouse var ikke gammel nok til at bære et våben offentligt i byen Kenosha i delstaten Wisconsin. Men han lånte en halvautomatisk riffel med 30 skud i magasinet af en ven…” (Uffe Taudal, Berlingske, 27. oktober 2021)

Rittenhouse vil som minimum blive dømt for at have været i ulovlig besiddelse af et våben, men derfra til den mest alvorlige anklage om overlagt manddrab findes også en række andre tiltaler, der kan føre til kortere eller længere straf.” (Philip Flores, Politiken, 13. november 2021)

(Kyle Rittenhouse, Kenosha, Wisconsin, 25. august 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/123355/trackback

121 Comments »

 1. Jeg så han er endeligt frifundet, fortjent.
  En hædersmand, stor respekt herfra!

  Kommentar by Jakob — 20. november 2021 @ 12:24

 2. De kopiere 1:1 analyserne i amerikansk MSM. Også der åbenbart plads til at lyve, uanset hvor mange gange de bliver taget i at gengive disse løgne.

  Pressenævnet vil sige at de teknisk-set har ret og ikke begår fejl, da de bare gengiver historier.

  Af en eller anden grund har man sat den pro-demokratiske og venstreorienteret presse op på en piedestal.

  Kommentar by Dennis Corell — 20. november 2021 @ 12:37

 3. Knægten er en vaskeægte helt, der i selvforsvar skød de tre skurke, som overfaldt ham, og det er skammeligt, at han overhovedet blev stillet for en dommer.

  Sakset fra non-woke Twitter:
  Rittenhouse ville være en god fodterapeut; han er rigtig god til “pedo-cure” ;)

  Kommentar by Hertz — 20. november 2021 @ 12:52

 4. DR har kun een version af de radikale, den højre.
  De ekstreme voldelige Rødgardister filtreres fra, så narrativet kan bevares.

  I 2017 var der 2 hændelser i USA. Hvilken er mest gengivet?

  en.wikipedia.org/wiki/Charlottesville_car_attack
  August 12, 2017
  Target Crowd counter-protesting Unite the Right rally[2]
  Attack type Vehicle-ramming attack
  Weapons 2010 Dodge Challenger

  https://en.wikipedia.org/wiki/Congressional_baseball_shooting
  June 14, 2017
  Target Republican Congressmen
  Attack type Mass shooting
  Assassination attempt
  Domestic terrorism

  Kommentar by tavsen — 20. november 2021 @ 13:02

 5. De fleste journalister bruger løgne, når de kæmper for venstrefløjen både her og hisset. Komisk at facebook og twitter stadig ikke vil sige om sympati tilkendegivelser for Kyle Rittenhouse stadig er forbudt!:-)

  “Facebook and Twitter don’t say if Kyle Rittenhouse support is still banned”
  https://goodwordnews.com/facebook-and-twitter-dont-say-if-kyle-rittenhouse-support-is-still-banned/

  Kommentar by Amad — 20. november 2021 @ 13:08

 6. Venstrefløjsere forsøgte at brænde justice center i Portland i aftes

  Kommentar by k.m. — 20. november 2021 @ 13:10

 7. MSNBC/NBC banned from Rittenhouse trial for stalking jury.

  Rittenhouse frikendt, og venstrefløjen fik et klask med en kold, våd avis

  Kommentar by k.m. — 20. november 2021 @ 13:15

 8. Juryen har talt, dommen er faldet.Maaske er der stadigvaek haab for det USA ,som foerst forhindrede at Tysk blev nationalsproget,daernaest kort efter, ved hjaelp af en hurtig Montgomery forhindrede sproget at blive Russisk ,saa vi forblev Danske, kan disse skvat nu for engangskyld ikke tage sig sammen og forsvare det offer.Danmark er jo blevet eet stort roderi undrer mig paa hvad Kim Malte og Anders Lassen ville have for kommentarer til det

  Kommentar by dunk — 20. november 2021 @ 13:23

 9. 80 procent røde journalister og 80 procent røde pædagoger og 80 procent røde folkeskolelærere og 90 procent røde undervisere på universiteterne.

  De tal kan alle finde uden problemer. Derfor skal journalister rekrutteres bredt og statsstøtte til medier drastisk ned og folkeskolelærere og pædagoger skal 50 procent være mænd og fyr bare universitetsprofessorerne!

  Kommentar by H.nielsen — 20. november 2021 @ 13:49

 10. Biden “kissemisser” med en dreng, og siger : Mød mig når jeg er færdig her, så kan jeg vise dig rundt i Det Hvide Hus

  Kun en idiot lader sit barn komme i nærheden af den mand.
  videoer ligger på nettet

  Kommentar by k.m. — 20. november 2021 @ 13:58

 11. FRIKENDELSEN
  Godt at Kyle er blevet frikendt. Stort tillykke til ham. Hold kæft hvor har det været en hård proces for ham.

  Som nogle af jer ved, så er det ekstremt voldsomt at blive overfaldet. Har selv prøvet det talrige gange; herunder at få skåret mit venstre øre næsten af, under et gruppeoverfald i Storkøbenhavn. Havde jeg haft et skydevåben på mig, så havde jeg ligesom Kyle, skudt og dræbt de fem otte svin der omringede mig, slog mig ned bagfra, og skar mit venstre øre næsten helt af. Choktilstand med panikangst de efterfølgende tre år. Ødelagde mit liv fuldstændigt.

  Men desværre, så havde jeg ikke et skydevåben som Kyle. Så som så mange andre voldsofrer, måtte jeg tage til takke med en operation på Gentofte Hospital, Specialkirurgi, Bygning 3D, sommeren 2008. Øret kom på plads igen – med fyld (WBAN) – desværre.

  BORGERKRIGEN
  Med den kommende vesteuropæiske borgerkrig i mente, så er Kyle sagens udfald vigtig. Den viser os at det godt kan betale sig at anvende dødelig magt i selvforsvar. Selv når sagen er politisk betændt. Al krigshistorie viser at op til det egentlige udbrud af en borgerkrig, så er der en snørklet vej af voldsanvendelse, krigens kommende modparter imellem. Et faktum der sagtens kan få betydning for os på den indvandringskritiske fløj, eftersom både indvandrerne og venstrefløjen både kortlægger hvem vi er og hvor vi bor. Med andre ord; overfald i fremtiden på x antal af os, er ikke urealistisk.

  VENSTREFLØJENS MEDSKYLDIGHED
  Selvom dele af venstrefløjen er oprørt over Kyles frifindelse, så beskytter hele fløjen, stadigvæk de fem somaliere der her for nylig, overfaldt, berøvede og myrdede en ung dansk 18 årig mand. Tog hans værdighed og hans ret til at leve. Fjernede hans fortid, hans nutid og hans fremtid. Iskoldt og nådesløst.

  Jeg kan sagtens sætte mig ind i den frygt, og den angst og panik som Mads Arberg gennemlevede. For jeg har selv været tæt på at blive slået ihjel – under overfald. Man befinder sig i en total choktilstand.

  Den danske venstrefløj og Black Lives Matter i Danmark, beskytter de fem morderiske svin, der med deres sædvanlige herrefolksmentalitet og dominansadfærd, nådesløst omringede og myrdede løs på Mads Arbergs ubeskyttede krop. For man kan ikke beskytte sin krop mod fem angribere. Fem svin der har hånet deres offer mens de stak ham ned. Jeg kan kun håbe på at choktilstanden har fjernet smertetilstanden omgående.

  Venstrefløjen – som jeg ser det – bliver dermed medskyldig i overlagt mord. Ligesom da de prøvede at kalde Kyle Rittenhouse en morder. Og Mads Arberg er jo ikke det første danske overfalds eller drabsoffer. Han bliver heller ikke den sidste.

  Derfor et meget stort tillykke til Kyle Rittenhouse. En helt normal ung mand i en absolut unormal situation. Godt at se at venstrefløjen ikke har korrumperet dommerstanden i USA, helt endnu.

  Kommentar by Michael Nielsen — 20. november 2021 @ 14:24

 12. Gå IKKE til skydning. Jeres navn bliver registreret og udleveret til dhimmitiet.

  Køb SLET IKKE et tilladelseskrævende våben. Når ballonnen går op vil dhimmitiet og/eller deres hjælpere fra AFA, der vil have jeres navn på en liste de har fået fra muslimske eller kommunistiske ansatte i dhimmitiet, stå foran jeres dør i overtal, bevæbnet og iklædt skudsikker beklædning.

  Kommentar by Træt — 20. november 2021 @ 14:33

 13. Det er selvfølgelig fint at Kyle blev frikendt, men sagen burde aldrig have været rejst og situationen burde aldrig være opstået.

  Alle ved at hvis man kommer i nogen form for konfrontation med folk fra BLM/Anti-Fa eller lign. så risikerer man både liv, lemmer og fængselsstraf.

  Hvorfor dog risikere både liv, lemmer og fængselsstraf for at beskytte en f-ing butik, det lyder som en virkelig naiv og tåbelig idé.

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. november 2021 @ 14:38

 14. Lori Lightfood er heller ikke for klog

  Foxnews
  “Under our constitutional system, we must respect the jury’s decision,” Mayor Lori Lightfoot said in a statement after the verdict, according to FOX 32 in Chicago. But she asserted that Rittenhouse’s conduct in August 2020 was “reckless, dangerous, and showed an utter disregard for human life.”

  “No one should ever take the law into their own hands, or attempt to make themselves the judge, jury, and executioner,” the Democrat said, giving her condolences to the victims’ families.

  Kommentar by k. m. — 20. november 2021 @ 14:45

 15. Michael Nielsen — 20. november 2021 @ 14:24 skrev:

  “Den viser os at det godt kan betale sig at anvende dødelig magt i selvforsvar.”

  Det mener jeg er en alt for generel og lidt naiv konklusion. Hvis omstændighederne havde været en anelse anderledes i forhold til vidner, video-materiale, dommeren etc., så kunne sagen meget vel været endt helt anderledes.

  Sagen viser nærmere, at selvom man gør noget i RENT selvforsvar, så vil systemet stadig slæbe en igennem en ekstremt ubehagelig retssag og tilsvarende udstilling i en fjendtlig presse.

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. november 2021 @ 14:49

 16. Nu er det for sent for USA, men de skulle naturligvis have udvidet retten til selvforsvar til også at gælde beskyttelsen af ejendom, og heraf afledt grænserne.

  Fortæl mig lige hvorfor det er forkert at dræbe nogen, der bevidst ødelægger ens ejendom?

  Hvor meget grafitti ville der være, og hvor mange signalkabler fra S-togene ville være blevet stjålet, hvis forbryderne risikerede at blive skudt i ryggen under udførelse af eller flugt fra deres gerning?

  Kommentar by Træt — 20. november 2021 @ 14:56

 17. At blive udstillet i hele den venstreorienterede internationale presse, samt at blive slæbt igennem hele retsprocessen, er en grundlæggende del af retsstaten og demokratiet.

  Enig i at det ikke er det bedste system, men det er nødvendigt. Uden det her system, så var Kyle blevet myrdet af venstreorienterede. Måske også hans familie?

  Kommentar by Michael Nielsen — 20. november 2021 @ 14:58

 18. Ovenstående kombineret med “Felony Murder”

  To eller flere begår en forbrydelse sammen, en af dem bliver dræbt af politiet eller husejeren. De overlevende forbrydere sigtes for drab, for deres døde medskyldige kunne eller ville ikke have udført forbrydelsen uden deres hjælp.

  Away you go.

  Kommentar by Træt — 20. november 2021 @ 15:00

 19. Slå #Kyleslaw op.

  Med #Kyleslaw i kraft ville statsanklagerne holde sig tilbage for at anklage self defense shooters for drab.

  Kommentar by Træt — 20. november 2021 @ 15:19

 20. SELVFORSVAR MOD LIVSFARLIGE VOLDSFORBRYDERE bør naturligvis altid være fuldt lovligt. Godt at Kyle R. blev frikendt.

  Uskadeliggørelse af livsfarlige politikere, ved brug af stemmesedlen, via ærlig folkeoplysning, eller gennem fredelige demonstrationer i gaderne, bør selvfølgelig også være tilladt. For ellers er det ikke demokrati, men tyranni og diktatur man lever under. Derfor burde kvinden der fik to års fængsel ved byretten i København for at have opfordret til fredelig protest, have været frikendt.

  ot: Det er efterhånden helt klarlagt , at corona-“vaccinerne” slet ikke er normale vacciner, hvorfor der er tale om falsk varebetegnelse. Der er IKKE taler om vacciner, men om tvivlsomme stoffer med tvivlsomme og farlige virkninger. Politikere som vil TVINGE voksne borgere og børn til at lade deres blodomløb fylde med disse stoffer, må derfor betragtes som kriminelle fanatikere. Brostrøm er igen ude i noget snavs med sine forsikringer om at man trygt kan få disse stoffer ind i kroppen. Se selv hvad virologer og læger oplyser.

  Og nu er apoteker løbet tør for livsvigtig medicin af forskellig slags. Det kan hurtigt koste liv eller invaliditet. Hvorfor har regeringen og S-S/Brostrøm forsømt at have reservelagre?

  Kommentar by BENT A — 20. november 2021 @ 15:37

 21. Med bloggens MSM citater har vi endnu engang fået evidens for, at danske journalister på de politisk korrekt sprællende sprøjter er til fals.
  Efterhånden må danske journalister have nået bunden for uvederhæftighed. De må rangere under hestetyve, koranere, svenske politikere og andre taskenspillere i bukken og skraben for den laveste venstreekstreme fællesnævner.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. november 2021 @ 15:37

 22. Jeg kan klart anbefale at bruge nogle timer på at se livestreams fra retssalen bl.a fra ” law and crime network ” der kom virkelig nogle guldkorn frem. Prøv for eksempel at se gaige grosskreutz vidneforklaring. Det var vist ikke så godt for anklageren at hans stjernevidne måtte indrømme at have jagtet rittenhouse med en ladt pistol i hånden. Han blev skudt i armen da han på mindre end en meters afstand hævede pistolen mod rittenhouses hovede.

  Kommentar by Smeden — 20. november 2021 @ 15:48

 23. ot: MORSOMT CITAT: Journalisterne er lydige papegøjer for den røde grøntgnaskende overklasses dommedags-propaganda, som forlanger selvplageri af de lavere klasser i såvel Danmark som Indien.

  Kommentar by BENT A — 20. november 2021 @ 15:53

 24. Tim fast IRL har en flere timer lang samtale mellem venner , i anledning af
  K. Rittenhouse-dommen.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 20. november 2021 @ 16:02

 25. Smeden — 20. november 2021 @ 15:48

  Tak for den. https://twitter.com/lawcrimenetwork

  Kommentar by tavsen — 20. november 2021 @ 16:02

 26. ad22:
  Journalisterne er dummernikkende skriverkarle med karrierevirus overført fra de rablende overklassekællingers tanketomme kålhoveder, som kræver suicidal udskiftning af de lavere klasser i Danmark med islamiske tiggere fra alverdens taberlande. Det forjager tilværelsens ulidelige lethed for enhver doven donna.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. november 2021 @ 16:13

 27. Hvorfor bliver de danske løgnagtige skatteyderfinansierede bladsmøgere ikke konfronteret med deres løgnhistorier?

  Kommentar by Molay — 20. november 2021 @ 16:14

 28. Hvis jeg havde skrevet blog i 777 år om løgnene i medierne, så ville jeg nok skrive: konklusion de er statsansatte løgnepsykopater, som destruerer opfattelsen af virkeligheden og ødelægger folks evne til at tænke og se på de allervigtigste områder af deres liv og derfor vil jeg fremover anbefale folk til oprør mod staten, dens journalister og bede alle om at boykotte alle disse medier og se om den sande virkelighed på Infowars og ikke bruge al min energi på at svælge i at citere dem konstant

  Kommentar by Ego — 20. november 2021 @ 16:16

 29. Folk vil så gerne bare være historikere, politimænd, trolle, aktivister, politikere og lignende, så de glemmer konstant at være logiske. Det er fint at opdage problemerne og formidle dem, men vel vigtigere at ændre situationen? Hvis I venter på næste valghandling, så er I selv problemet

  Kommentar by Ego — 20. november 2021 @ 16:31

 30. Trucker Carlson 19.11 fortæller hvem vores journalister er

  Kommentar by Ego — 20. november 2021 @ 16:39

 31. Tucker

  Kommentar by Ego — 20. november 2021 @ 16:41

 32. Jeg forstår bare ikke hvorfor vi skal acceptere politikerne og journalisterne som legitime sådanne. Det er de ikke og de skal som gruppe udskiftes fuldstændig og erstattes med helt andre mennesker. Overalt i samfundet faktisk skal lederne udskiftes og straffes

  Kommentar by Ego — 20. november 2021 @ 16:56

 33. ot: Officielle engelske tal: “Vaccinerede” smittes oftere end uvaccinerede”. Mange sygdomsudbrud blandt dem der har modtaget 2 eller 3 stik. (se 15.37)

  Kommentar by BENT A — 20. november 2021 @ 17:13

 34. Havde vi ikke drukket vores champagne dengang Biggest Idiot Democrats Ever Nominated snublede på trappen til Airforce One, skullet den være åbnet efter denne dom over Kyle Rittenhouse.

  Kommentar by Nielsen — 20. november 2021 @ 17:18

 35. Ego — 20. november 2021 @ 16:56

  Det er fordi folk normalt ikke gider huske hvem der lyver over for dem, om hvad og hvornår.

  Den dag det går op for folk at det er de samme journalister og politikere der lyver hver gang, skifter de mening om stort set alt, samtidig, selvom det er et relativt stort psykisk pres/skridt at tage på en gang.

  Der er stort set ingen officielle medier der har rapporteret sandfærdigt om hvad der foregik i Kenosha den aften. På trods af det meste kunne udledes af den video der allerede var i omløb timer efter det skete. Det er godt nok for dårligt, alt for dårligt.

  Alle der har beskrevet begivenhederne løgnagtigt burde udstilles i statstidende som certificerede løgnere på samme måde som man gør med børnebollerne nogen steder.

  Kommentar by Santor — 20. november 2021 @ 17:40

 36. På dag 6 blev anklageren sat på plads af dommeren:
  https://www.youtube.com/watch?v=b_zwTfTNK2E

  Jeg ville også have frifundet Kyle med de beviser og vidner jeg har set. Men den 17-årige Kyle skulle ikke have bevogtet hverken butikker eller byen Kenosha den dag. Som jeg har forstået våbenloven i Wisconsin – så har længden af riflen og kaliber også betydning for lovligheden. Derfor var PolitiFact ukorrekt. Kyle måtte ikke selv købe eller besidde våbnet, som derfor blev opbevaret hos en ven. Undtagelsen fra 18-års reglen for besiddelse af skydevåben gælder ikke pistoler, lange rifler, større kalibre – så derfor ønskede Kyle sig en AR-15 som “undgik” disse undtagelser i lovningen. Men undtagelsen i lovningen for mindreårige var møntet på våbenopbevaring hos en voksen og på jagt og skydetræning – hvad en AR-15 dårligt kan anvendes til.

  Den tragiske historie var reelt afledt af crack-piben George Floyd. Det amerikanske politi var så påpasselige med at sætte ind over for demonstranternes vandalisme, at borgere følte behov for at tage våben i egen hånd – for at beskytte sig mod disse BLM-zombiebrains bevæbnet med motorcykelkæder og gasolin.

  Men Kyle skulle have været derhjemme og lave sine lektier. Nu kan han så i stedet skrive en bestseller-bog.

  PS: Race-baiteren og løgnhalsen David Trads brækker igen lort op. Jeg håber han snart bliver kvalt.

  Kommentar by Thomas M. — 20. november 2021 @ 18:10

 37. Rittenhouse for President!

  Kommentar by Revisoren — 20. november 2021 @ 18:42

 38. Statsanklageren kunne ikke gøre andet end at rejse tiltale. Flot vedkommende, på alle punkter, blev frikendt.
  I en video høres dommeren takke nævningene.
  At tossede danske MSM journalister vrider sandheden, det er som vanligt.
  At tossede udenlandske MSM journalister vrider sandheden, det er som vanligt.
  Tiltalte, nu frikendte, var jo truet.
  Piv piv fra disse venstretosser, nu fik de igen af samme skuffe.
  Gid det skete her i landet, dog uden skydevåben,.

  Kommentar by NED MED ALTING — 20. november 2021 @ 19:32

 39. # GUSTAV 16.13: “Rablende overklassekællingers tanketomme kålhoveder”. Den var go’. Kan det være Rosa Lund og Pernille Weiss og lignende typer der tænkes på?

  Kommentar by BENT A — 20. november 2021 @ 20:19

 40. den rabiate venstrefløj ødelægger usa indefra
  https://www.foxnews.com/politics/ihan-omar-tweets-support-amber-ruffin-clip-slamming-rittenhouse-jury

  Kommentar by k. m. — 20. november 2021 @ 20:57

 41. DR fik i 18.30-avisen reduceret sagens afslutning til 10 sekunders
  mikrofonholderi for Kamala Harris der såede tvivl om retssystemet.
  Erkan sagde at Rittenhouse blev frifundet, ingen kommentar fra forsvareren, ingen afsigelse af kendelsen transmitteret fra retten, ingen afspilning af video som viser hvorfor samtlige anklagepunkter ikke stod distancen…
  Vi fik Kamala som såede tvivl, er det rimeligt efter 1 års bagvaskelse
  og løgne?
  DRs hjemmeside vil heller ikke anerkende dommen, således sår DR tvivl om den ved at bringe 50% negative tilkendegivelser der slynger beskyldninger om racisme mod dommeren og retssystemet, endnu en runde
  systemisk racisme…, men overfaldsmændene som Kyle dræbte i selvforsvar var jo hvide…det er ligegyldigt, systemisk racisme!!!

  Kommentar by konservativ — 20. november 2021 @ 21:25

 42. at this point you are holding a loaded chambered glock in your hand,
  aiming at rittenhouse sitting…
  7 minutter og 20 sekunder
  https://www.youtube.com/watch?v=zI3yrcLbQvc&ab_channel=LiveNOWfromFOX
  Rittenhouse shooting victim confronted with video showing him pointing gun at defendant
  video fra retssalen…

  se det hele, ringere dækning end DR leverer findes ikke,
  DRs dækning er skandaløs.

  ,

  Kommentar by konservativ — 20. november 2021 @ 21:51

 43. ot: Nogle EU-lande pønser nu på at straffe folk som ikke ønsker at blive fyldt med mystiske kemikalier fra tvivlsomme “vaccine”-fabrikker. Mere og mere tyder på at det er en KÆMPESKANDALE at man forbyder eller ikke bruger medicinen Ivermectin.

  S-S, “Patientsikkerhed”, salget af serum-instituttet og vaccine-fabrikken, brugen af Brostrøm og slagtningen af mink-branchen, er fem skandaler i een klump.

  Kommentar by BENT A — 20. november 2021 @ 22:18

 44. Henning Høeg er lige så uvederhæftig og løgnagtig som David Trads.

  Her forsøger han at gøre Trump-vælgere endnu dummere end de (formentlig) er, ved 100% bevidst at forveksle Tara Reade, som anklagede Joe Biden for et seksuelt overgreb (som ganske givet aldrig har fundet sted) med ”den amerikanske B-skuespiller Tara Reid”

  https://www.bt.dk/udland/bt-i-usa-chokerende-lille-fremmoede

  Kommentar by Kalle — 20. november 2021 @ 23:11

 45. Kyle can run for president in 2040 at the earliest.

  Kommentar by Oslo/Norge — 20. november 2021 @ 23:11

 46. Kommentar by Thomas M. — 20. november 2021 @ 18:10
  Du er nok den eneste her der nærmer sig noget af kernen i denne sag.
  For hvorfor er der ingen der stiller ? ved at en 17 årig tilsyneladende underfrankeret knægt render rundt midt om natten med en AR-15 type semiautomatisk assault riffle som ud fra længden på løbet og en syg lovgivning er godkendt til jagt.
  Det er så sygt at en 17 årig civil har ret til at rende rundt med et våben udviklet til krig.
  Da det af uransagelige grunde er godkendt til jagt er det vel ikke for meget forlangt at det ikke burde være lovligt at rende rundt og vifte med det inde midt i en by.
  Udfra din forskning af våbenlovgivningen i Wisconsin har flere af de journalister der tolker det som ulovligt jo ret.Knægten bor i nabostaten så kig lige på våbenlovgivningen der men forvent ikke at den er spor bedre.
  NRA som er våbenfabrikanternes magtfulde interesseorganisation vil da skide på hvor mange menneskeliv de har på samvittigheden bare de tjener penge

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 20. november 2021 @ 23:33

 47. Idioten David Trads er selvfølgelig gået all-in på sagen, og lagde ud med at hævde at Rittenhouse havde dræbt to sorte mænd .. det er så efterfølgende blevet rettet, men internettet glemmer aldrig :-)

  Kommentar by Jan — 21. november 2021 @ 00:07

 48. > Thomas M 18:10
  Når man er 17 år,er man gammel nok til at hjælpe sin familie og naboer.

  Kommentar by Nielsen — 21. november 2021 @ 00:10

 49. Jeg har set flere artikler, hvor der bliver argumenteret for en domfældelse. De tager stort set alle udgangspunkt i “retten til at demonstrere” gennem “lovlige protester”. Og Kyle Rittenhouse dukker så uden videre op med et skydevåben.

  Det er virkelig ikke en god beskrivelse af begivenhederne – årsager og motiver – i Kenosha.

  Kommentar by BE — 21. november 2021 @ 00:14

 50. SEEN KYlE?

  Kommentar by Broager Land — 21. november 2021 @ 00:30

 51. Broager Land — 21. november 2021 @ 00:30:

  I Can See Kyle :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. november 2021 @ 00:44

 52. @Kommentar by Nielsen — 21. november 2021 @ 00:10
  Knægten er kørt fra nabostaten Illinois for
  at forfølge hans hede drømme om at skyde en politisk modstander så den der med familie og naboboer kan du stikke skråt op i røven på dig selv hvorfra der er fri adgang til verdensrummet da der åbenbart ikke er en hjerne der kan ta` fra

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 21. november 2021 @ 00:51

 53. I øvrigt så har jeg stadigt et indlæg der hverken indeholder links til konspiratoriske sites eller uhøvisk tale hængende i filteret

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 21. november 2021 @ 01:09

 54. Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 21. november 2021 @ 00:51

  Per, skriv pænt. Fra Antioch Illinois til Kenosha Wisconsin er der 15 miles – hvilket for en amerikaner er en tur om hjørnet. Her er statsgrænsen som du finder så vigtig:
  https://www.google.dk/maps/@42.4959387,-88.0942865,3a,75y,196.14h,85.36t/data=!3m6!1e1!3m4!1sJqXh7JZ30SvYjWOnkBNWQg!2e0!7i13312!8i6656

  Per, er du den eneste herinde som tror fuldt og fast på David Trash?

  Kommentar by Thomas M. — 21. november 2021 @ 01:19

 55. Gaige Grosskreutz Antifa “Medic” fails english:
  https://www.youtube.com/watch?v=ogQTvItr94A

  Kommentar by Thomas M. — 21. november 2021 @ 01:25

 56. Gaige Grosskreutz FAILBLOG of Regrets:
  https://www.youtube.com/watch?v=7nRBwWfmDb8

  Kommentar by Thomas M. — 21. november 2021 @ 01:26

 57. Kommentar by Thomas M. — 21. november 2021 @ 01:19
  “Per, er du den eneste herinde som tror fuldt og fast på David Trash?”
  Det var dog et meget umodent spørgsmål.
  Hvordan er du kommet frem til det ?
  Har jeg i denne tråd forsvaret David Trads eller er det noget du har stukket op i røven på dig selv og deraf flg. på vej ud i verdensrummet

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 21. november 2021 @ 01:52

 58. Kyle Rittenhouse ville bl.a. beskytte sin far, som boede i byen på det tidspunkt (og nu?). Blod er tykkere end vand. Et tomrum (det offentlige i dette tilfælde:politiet, etc., etc.) udfyldes af andet (privat foretagsomhed).

  Kommentar by barfbag — 21. november 2021 @ 03:59

 59. Scott Adams har en video om hvordan man kan se den kognitive dissonans på venstreorienterede i Kyle sagen. Det er når de plaprer om statsgrænser

  Kommentar by Ego — 21. november 2021 @ 04:50

 60. Jeg ved ikke om det altid har været sådant, men for mig virker det som om USA er i opløsning på disse forskelige politiske grupperingers kampe. Må jeg tage fejl. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 21. november 2021 @ 05:07

 61. Nu svinger Per Henrik Rasmussen skateboardet herinde igen.

  Kommentar by Træt — 21. november 2021 @ 07:48

 62. Hvorfor er det ikke ALT fra PHR, der bliver hængende i filteret?

  Kommentar by Træt — 21. november 2021 @ 07:51

 63. Det er påfaldende, at når det amerikanske retssystem frikender Kyle Rittenhouse – så er det et eksempel på dets råddenskab – MEN når samme retssystem afviser at behandle anklager om valgsvindel – så bruges denne afvisning af samme politiske fløj til at sværte modstanderne til som “konspirationsteoretikere”. Og som bonus-info kan det nævnes at præsident DJ Trump allerede i dagene efter hævdede at Kyle Rittenhouse handlede i selvforsvar.

  Kommentar by Limewoody — 21. november 2021 @ 08:04

 64. To dræbte !!!!! så farer verdenspressen op i det røde felt.

  Mere end 100.000 døde af overdosis i USA sidste år, fx pga Fentanyl, smuglet ind fra Kina. Total tavshed i medierne, som om deres liv og familier er ligegyldige.

  Flattern the curve = arbejdsløshed, fallit, selvmord.

  Skumle typer slap et monster løs, og nu ser vi næsten hele Europa på randen af borgerkrig.

  Den politiske venstrefløj arbejder sammen med venstreorienterede medier om at skjule sandheden.
  Vi hører demonstranter kaster ting mod politiet. Det er en naturlig reaktion på at vores folkevalgte indfører diktatur, så de skyldige sidder i regeringskontorerne.

  Venstrefløjen i USA er på røven, dens popularitet synker hurtigere end Titanic.

  Venstrefløjen lever med konstant trang til at ødelægge.

  Et billede på nettet viser fem kvinder med Ilhan Omar yderst til højre
  En kreativ type har udstyret dem hver sit skilt

  fra venstre mod højre
  if you – wanna be – my lover – you gotta – be my brother

  Kommentar by k.m. — 21. november 2021 @ 09:08

 65. https://www.wisconsinrightnow.com/2021/11/14/kyle-rittenhouse-facebook-ban/
  Facebook has labeled defendant Kyle Rittenhouse a “dangerous person or organization,” and banned people from sharing a news story that discussed a legal ruling favoring his defense in court. Read the story here.

  Facebook wrote that sharing the story analyzing Wisconsin law violates “our standards on dangerous individuals and organizations. We don’t allow symbols, praise or support of dangerous individuals or organizations on Facebook. We define dangerous as things like: terrorist activity, organized hate or violence, mass or serial murder, human trafficking, criminal or harmful activity.”

  Kommentar by k.m. — 21. november 2021 @ 09:19

 66. Kommentar by Limewoody — 21. november 2021 @ 08:04

  At Trump sikkert og tydeligt og med det samme hævdede, at Kyle Rittenhouse handlede i selvforsvar, forklarer rigtig meget. Vel 90% af hele forløbet har været drevet af det bagvedliggende Trump Derangement Syndrome.

  Kommentar by traveler — 21. november 2021 @ 09:23

 67. USA’s venstrefløj er præcis som den danske.
  Domstolene fungerer fint hvis de frikender venstrefløjs voldsbøller, men er en skamplet på lov og ret, hvis en uskyldig ung mand frikendes.

  Biden siger man må acceptere domstolens afgørelse – MEN, Rittenhouse er måske stadig ikke fri af krogen.
  Democrat Representative Nadler Suggests Rittenhouse Face Federal Charges

  Kommentar by k.m. — 21. november 2021 @ 09:29

 68. Per Henrik Rasmussen — 21. november 2021 @ 01:09
  Vi ved godt du hænger i filteret Per.

  Kommentar by Hagmann — 21. november 2021 @ 09:44

 69. Chicago i år, 524 mord.
  Lance Williams, Northeastern Illinois University professor siger næsten alle har et våben, til selvforsvar.

  I Chicago regerer Democrat borgmester Lori Lightfood, så mon ikke hun skal få styr på byens crackhead, byen er jo i en elendig forfatning.

  Kommentar by k.m. — 21. november 2021 @ 09:48

 70. DER ER DEM SOM MENER at våbenlovgivningen i USA årligt sparer over 100.000 borgere fra at blive myrdet af hjemmerøvere, landevejs- og butiksrøvere og lignende afskum. De kriminelle ville tit have frit spil, hvis borgerne ikke måtte forsvare sig. Bagsiden af medaljen er så en del vådeskudsulykker hvor folk af dumhed, sløseri eller pga. druk kommer galt afsted, for fornuftige borgere skaber det tryghed at kun de tåbeligste forbrydere tør bryde ind i folks huse mv.

  Den ene af de tre der forfulgte og overfaldt Kyle, havde en svær pistol i den ene hånd, men Kyle nåede at skyde ham i armen, inden banditten fik trykket af. Pistolen pegede da på Kyles hoved.

  Kommentar by BENT A — 21. november 2021 @ 09:59

 71. George Zimmermans efternavn var tysk, men han var mest af latinamerikansk/indiansk afstamning.
  Medierne brugte et billedbehandlingsprogram til at gøre hans hud mere lys, og det betød, at læberne blev violette.

  Kommentar by Henning — 21. november 2021 @ 10:13

 72. vi har Mette-sms sagen, hvor der måske, måske ikke mørklægges med vilje

  usa har tilsvarende : Pelosi Congress Says Capitol Jan 6 Videos Are NOT Public Records!

  youtube video produceret af Judicial Watch
  https://www.youtube.com/watch?v=wcUr4a9qlG8&t=327s

  Kommentar by k.m. — 21. november 2021 @ 10:48

 73. Utrolig mange fine videoklip, med smukke synspunkter

  @TulsiGabbard 20. nov.
  https://twitter.com/tulsigabbard
  The jury got it right—finding Rittenhouse not guilty on all charges. The fact that charges were brought before any serious investigation is evidence that the government was motivated by politics, which itself should be considered criminal.
  ———–

  The problem is that we have leaders who are intentionally trying to tear us apart based on the color of our skin for their political or financial gain, and they don’t care about the destruction they leave in their wake.

  Kommentar by tavsen — 21. november 2021 @ 11:56

 74. Nogen der følger med i Charlottesville sagen?

  Kommentar by Broager Land — 21. november 2021 @ 11:56

 75. Når venstrefløjen ikke får sin vilje i en retssag der er ren politisk, så skal loven ændres.

  Når venstrefløjen svindler med valget, så skal dem der påpeger valgsvindlen straffes

  Kommentar by k.m. — 21. november 2021 @ 12:12

 76. # K.M. 10.48: Er der ikke noget med at det som politikerne kaldte en offentligheds- og åbenthedslov viste sig at være en mørklægningslov. Det er ihvertfald som om løgn og lusk og falsk “gennemsigtighed” bruges flittigt af visse politikere mv.

  ot: Kan det tænkes at globalister, europater, marxister, falske borgerlige, woke politik-kvinder har besluttet sig for en ny slags folkemordspolitik? Hvor man ved brug af nysprog, løgnekampagner, diskrimination, corona-restriktioner, falske vacciner, forbud mod helbredende medicin (Ivermectin), elendigt fungerende “sundheds-platforme” med dybt forældet IT-indmad. Med nedlukning af hospitaler, skadestuer og social velfærd, masseindvandring, mangedoblet antal konflikter og forbrydelser. Med nedbrydning af familier, infrastruktur, forsvar, politi og retsvæsen. Med co2-humbug, kønsforvirring, feminisering, folkeudskiftning samt fattigdomsskabende skatteplyndring og negativ behandling af landbrug og diverse andre brancher. Osv.

  Hele den vestlige verden og skandinavien synes på vej mod ubegrænset altødelæggende galskab.

  Kommentar by BENT A — 21. november 2021 @ 12:18

 77. Næste spørgsmål er hvem der egentlig regerer? folkevalgte parlamenter eller en lille elite megarige private firmaer?
  Jeg er overbevist om verden står midt i et planlagt kup, hvor målet er ensretning, fjernelse af personlig frihed og ytringsfrihed, herunder tvangsmedicinering. Det er ulovlig men psykopater ejer ikke moral og samvittighed.

  Det 3. rige genfødes i Europa, 80 år efter tusindvis mistede livet for at slå det onde tilbage.

  Kommentar by k.m. — 21. november 2021 @ 13:02

 78. Hvor alle de ovennævnte “værktøjer” bruges til at ruinere og ødelægge den vestlige civilisation.

  Kommentar by BENT A — 21. november 2021 @ 13:02

 79. PS til 12.18/13.08: Havde ikke tid til at afslutte ordentligt. Men altså, alt fra vildledning og woke marxistisk politik til korrupt og brutal magtmisbrug bruges tilsyneladende i stigende omfang til at omskabe Europa og USA til anti-demokratiske samfund, hvor borgerne er frarøvet alle rettigheder, og må henslæbe livet som slaver og ofre for ondsindet og pervers undertrykkelse fra “elitens” side. Vågner borgerne ikke op i tide, er det en grusom fremtid der venter dem.

  Kommentar by BENT A — 21. november 2021 @ 13:13

 80. Nogen der følger med i Charlottesville sagen?

  Kommentar by Broager Land — 21. november 2021 @ 11:56

  Ja da, det gør de statsanerkendte medier, der selvfølgelig kvitterer for mediestøtten på den måde

  Mens de bekvemt undlader at fortælle om ekstrem socialistiske skyderier

  https://en.wikipedia.org/wiki/Congressional_baseball_shooting
  June 14, 2017
  Target Republican Congressmen
  Attack type Mass shooting
  Assassination attempt
  Domestic terrorism

  Kommentar by tavsen — 21. november 2021 @ 13:22

 81. National Institutes of Health (NIH) direktør Francis Collins mener, dem der spreder misinformation om covid online, skal retsforfølges.

  Så ved vi hvor vi har ham – modstander af ytringsfrihed, modstander af at mennesker må søge information og danne sig en mening.

  Eksempel : En forsker siger det er ufarlig at drikke ½L petrolium. Jeg skriver på nettet at man får det dårlig eller dør af sådan en drik.
  Jeg hives i retten for at sprede misinformation.

  Skøre professorer mener de u-vaccinerede skal tage stikket for at beskytte de fuldvaccinerede.
  Det svarer til at jeg beder naboen om at tage sikkerhedssele på for at beskytte mig i trafikken. Jeg, med sele på er beskyttet, hvor ham uden ryger ud af forruden.

  Kommentar by k.m. — 21. november 2021 @ 13:29

 82. Elitens plan lykkedes så langt, at helt almindelige mennesker, måske tidligere gode naboer eller familiemedlemmer ser ned på hinanden.
  A holdet mod B holdet.

  Folk flest har åbenbart ikke gennemskuet diktaturets metode.
  Diktaturet starter med at skabe en situation folk ikke kan leve med.

  Der demonstreres, og diktaturet svarer igen ved at sætte al sin magt ind for slå modstanden ned. Diktaturet gemmer sig bag påstanden om at den må genskabe ro og orden, vel vidende den selv har fremprovokeret folkelig opstand.

  Kommentar by k.m. — 21. november 2021 @ 13:48

 83. Hey David Trash Ver hast Lars Wilks umgebracht?

  Kommentar by Nielsen — 21. november 2021 @ 15:45

 84. USA er ved at gå i opløsning med politisk og social uro. I Californien begås der dagligt plyndringer i biler, butikker, magasiner og shoppingcentre i stor målestok. Ikke bare ved enkeltpersoner, men også af grupper. Ofte er det ikke tyveri af nød, men fordi politiet er ved at bryde sammen.
  Selv i en provinsby i lille Danmark overværede jeg en 15-16 årig kulturberigende dreng, som tyvstjal noget tøj i en kædebutik og stak af i fuld fart. Heldigvis blev han indfanget af kassemanden og leveret til politiet – vi kunder bevogtede kassen imedens.
  Vagtværn med folk som Rittenhouse vil blive nødvendige i USA til at holde kriminelle migranter og andre forhadte religiøse folkeslag på afstand. Vesten er ikke et tag-selv bord for dovne velfærdsturister.

  Rittenhouse er en forbilledlig tidsrejsende fra en ikke så fjern fremtid; hvor den venstrefascistiske pøbel sammen med religiøse racistiske fanatikere prøver at overtage Danmark med vold, plyndring og politiske drab på hvide civiliserede mennesker.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. november 2021 @ 16:55

 85. At Umulius kalder sig Judas er ganske passende.

  Kommentar by Træt — 21. november 2021 @ 17:16

 86. @90 by Gustav Jensen.
  Overvejelser mht vagtværn o.lign , er muligvis noget vi skulle begynde at tage mere alvorligt.Store dele af staten er allerede foræret væk v.hj.a såkaldt integration.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 21. november 2021 @ 18:51

 87. Broager Land — 21. november 2021 @ 11:56:

  Tror jeg har hørt Warren Balogh fra NJP tale om C-Vill/UTR. Det er mit indtryk, at dommeren i vidt omfang stopper de anklagede, når de prøver at forklare sig. Virker lidt som om, at de er dømt på forhånd, hvilket ville være forventeligt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. november 2021 @ 20:07

 88. Att.: blogskriver- der er nærmest revolution i denne uge globalt set historiens mest massive protester mod verdens ledere. Et emne som overspringes meget selvom folk bliver beskudt af politiet

  Kommentar by Ego — 21. november 2021 @ 20:59

 89. Tragikeren vil være komiker –
  Komikeren vil være tragiker-
  David Trads vil gerne være seriøs.

  Kommentar by NED MED ALTING — 21. november 2021 @ 21:49

 90. En forsker har afsluttet sin uddannelse og hans venner hos Politiken mener nu vi skal høre om 3 års gammel forskning. Der dengang som idag er en absurd omgang nonsens.

  https://politiken.dk/debat/art8467140/Han-har-unders%C3%B8gt-de-%E2%80%99utryghedsskabende%E2%80%99-unge-p%C3%A5-N%C3%B8rrebro-i-ni-%C3%A5r.-Konklusionen-er-klar

  Kommentar by Dennis Corell — 21. november 2021 @ 21:56

 91. @Kommentar by barfbag — 21. november 2021 @ 03:59
  Hvis din udlægning skal holde vand så skulle knægten vel bevogte faderens bopæl og ikke rende rundt som en anden Rambo klon inde midt i en by med et våben han ikke var gammel nok til hverken at købe eller opbevare endsige gå rundt og true med.
  Havde han gjort hvad din ønsketænkning antyder så kunne man ha´ sparet de amerikanske skatteydere for en yderst omkostningstung retsag.
  Men NRA klapper i deres små fedtede hænder for de forsyner og tjener stort på at levere våben og ammunition til både venstre og højre fjolser p.g.a en syg våbenlovgivning

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 21. november 2021 @ 23:51

 92. @Kommentar by Dennis Corell — 21. november 2021 @ 21:56
  https://redox.dk/nyheder/stram-kurs-udbrydere-amok-i-voldstrusler-opfordrede-til-etnisk-udrensning/
  ???

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 22. november 2021 @ 01:25

 93. Den venstreradikale statsbetalte statsundergravende presse

  Sidste undersøgelse fra journalisthøjskolen viste 24 procent optagne på journalisthøjskolen var fra de venstreekstremistiske Enhedslisten ( kommunisterne) og ialt var 80 procent optagne RØDE

  Og vi finder os i det og betaler. What the fuck

  Kommentar by H.nielsen — 22. november 2021 @ 06:53

 94. Rapperniggeren dræbte mindst 5 og sårede over 40, da han pløjede direkte ind i en parade https://twitter.com/IntelPointAlert følger sagen tæt.

  https://technotrenz.com/entertainment/5-things-you-should-know-about-darrell-brooks-jr-1329700.html

  Kommentar by Træt — 22. november 2021 @ 08:20

 95. Her er der masser af videoklip fra massakren: https://twitter.com/melvinbglobal/status/1462577414408744965

  Løgnepressen vil selvfølgelig dysse sagen ned.

  Kommentar by Træt — 22. november 2021 @ 08:23

 96. Her ser man niggeren pløje en hel række mennesker ned: https://twitter.com/MelvinBGlobal/status/1462577414408744965

  Kommentar by Træt — 22. november 2021 @ 08:26

 97. #100, Judas, det er et meget godt bud. Gerningsmanden hedder angiveligt “Mathboi Fly”, er (naturligvis) amatørrapper, myrder folk i sine videoer, fanatisk BLM-tilhænger og var på FB sygelig besat af Rittenhouse. Han har et alenlangt generalieblad, og blev løsladt (kaution) fra sine seneste forbrydelse samme dag som Rittenhouse blev frikendt …

  Kommentar by DavidK — 22. november 2021 @ 08:42

 98. *Træt 08:23
  At terroristen var BLM tilhænger, er ikke noget som MSM beskæftiger sig med!
  Men det passer selvfølgeligt heller ikke ind i den fortælling de ønsker at fortælle!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. november 2021 @ 09:05

 99. Kim Møller, hvornår smider du det ”nutcase” til Bent A. ud herfra? Han bliver ved med at vrøvle/spamme om sit vaccine-pis ved enhver given lejlighed. Manden ved ikke hvad han taler om. For nye læsere giver det nemt et indtryk at, at her samles en række ”deranged” mennesker, der er på udgang fra kolbøtteafdelingen. Et par enkelte rådne æbler i en kasse kan som bekendt ødelægge hele kassen. Eksekver nu og gør det nødvendige.

  Kommentar by Keyser Söze — 22. november 2021 @ 09:22

 100. Bil-terror i Wisconsin

  Rød SUV pløjer sig gennem juleparade, fem døde og mindst 40 sårede

  Kommentar by k.m. — 22. november 2021 @ 10:00

 101. Er Kineser Snot vendt tilbage som Keyser Söze ???

  Kommentar by k.m. — 22. november 2021 @ 10:02

 102. KEYSER SöZE 09.22 er ganske klart en femte kolonne trold fra det yderste venstre. De prøver altid at få censureret og udelukket de danske nationalkonservative. Argumenter har troldene ikke, men skældsord og slette hensigter mangler de aldrig.

  Kommentar by BENT A — 22. november 2021 @ 10:31

 103. Tænker mere på de børn der er blevet kørt ihjel eller lemlæstet. En tragedie….

  Niggaen gjorde bare hvad en nigga skal gøre….dræbe, voldtage og stjæle.

  Kommentar by Jp — 22. november 2021 @ 10:40

 104. Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 22. november 2021 @ 01:25

  Jeg kan ikke stå til ansvar for andres gøren og laden. Der skete desuden intet med hensyn til de undtagelser, da politiet vurderede at det gik begge veje. Bølgerne gik højt.

  Kommentar by Dennis Corell — 22. november 2021 @ 11:25

 105. Mon terror-negeren vil påstå self-defence?

  Racistiske hvide småpiger kastede sig over min bil.
  Jeg følte mig truet…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. november 2021 @ 11:35

 106. 110 Judas
  Jeg vil prøve at finde Ku Klux Klan´s adresse, og se om jeg kan sende adresset til dem.
  Så finder de en fredelig løsning.!

  Du kan jo også prøve at gøre det samme.

  Kommentar by Charles Nielsen — 22. november 2021 @ 11:41

 107. Den sindssyge Demokrat, Mary Lemanski, håner og fordømmer terror-negerens ofre i Wisconsin.

  “The blood of Kyle Rittenhouse’s victims is on the hands of Wisconsin citizens, even the children.”

  “I’m sad anytime anyone dies. I just believe in Karma and this came around quick on the citizens of Wisconsin.”

  “You reap what you sow, Wisconsin,”

  https://www.foxnews.com/us/illinois-democrat-waukesha-tragedy-rittenhouse-mocking-twitter-self-defense

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. november 2021 @ 12:04

 108. https://national-justice.com/waukesha-alleged-attacker-convicted-pedophile-repeat-felon-and-self-described-black-terrorist-who

  Kommentar by Dennis Corell — 22. november 2021 @ 12:12

 109. https://heavy.com/news/waukesha-parade-shooting-car/
  der er billeder af en mørklødet mand med stort sort fuldskæg og hår.

  Kommentar by k.m. — 22. november 2021 @ 12:15

 110. “You reap what you sow, Wisconsin,”

  https://www.foxnews.com/us/illinois-democrat-waukesha-tragedy-rittenhouse-mocking-twitter-self-defense

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. november 2021 @ 12:04

  She is a sow

  Det går ikke særlig godt for Biden at forene landet.

  Kommentar by tavsen — 22. november 2021 @ 12:26

 111. TV2 Fake News nævner naturligvis ikke med ét ord, at det er en kulsort BLM-neger, der har kørt de små hvide piger ihjel.

  Nu skal sagen hurtigt begraves, eller også giver man Trump skylden…

  Kommentar by Revisoren — 22. november 2021 @ 12:40

 112. https://www.theblaze.com/news/mysterious-jump-kick-man-who-took-aim-at-kyle-rittenhouse-s-head-identified-as-maurice-freeland-a-39-year-old-with-a-lengthy-criminal-history

  Kommentar by k.m. — 22. november 2021 @ 12:52

 113. afvist i off-topic

  Næsten for godt til at være sandt. New York Times med indrømmelse
  Democrat ledet delstater klarer sig dårligst
  https://www.theblaze.com/news/nyt-blue-states-are-the-problem

  Kommentar by k.m. — 22. november 2021 @ 13:09

 114. > Dunk 8 13:23
  Ja,altså lige bortset fra Polen,det halve af Tyskland,Ungarn,Rumænien,Tjekkoslovakiet,Bulgarien og næsten Bornholm.
  Sååeh Jeg ved ikke lige hvor meget Eisenhower og Churchill gjorde Europa gavn. Desuden fik vi jo ikke det land tilbage fra det resterende Tyskland,som de tidligere havde frataget os ,nemlig Slesvig. Stalin fik sådan set foræret det halve Europa på en sølvtallerken. Af de to fjolser. Og vores politikere ville som sædvvanlig ikke træde overmagten over tæerne.

  Kommentar by Nielsen — 22. november 2021 @ 14:49

 115. @Nielsen: Det havde ikke givet mening at få Slesvig tilbage, med mindre man som i Østeuropa havde tvunget samtlige tyskere og de tysksindede, der allerede boede i Danmark tilbage til moderlandet, med hjælp af bajonetter og geværer, uden andre ejendele end dem de kunne bære.

  Og i øvrigt var jeg først med de dybe link til parademassakren

  Kommentar by Træt — 22. november 2021 @ 16:34

 116. Træt — 22. november 2021 @ 16:34.
  I 1945 tilbød England, at Danmark kunne få Sydslesvig tilbage igen, hvorefter Danmark så frit kunne deportere alle tyskere til Tyskland.
  I Tjekkoslovakiet havde tjekkerne givet tyskerne i ‘Sudeterland’ 2 timer til at pakke deres habengut og flytte tilbage til das Reich. Den operation lykkedes fint og Danmark kunne have kopieret metoden med de allieredes fulde velsignelse.
  Desværre var de danske politikere også dengang hunderædde for tyskerne, ligesom de er i dag. Derfor må vi vente endnu nogle år for at genforenes med sydslesvigerne uden tyskere. Måske ved Danexit?

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. november 2021 @ 17:07

 117. Gaige Trash Grosskreutz Direct Exam with Prosecutor Thomas Binger in Rittenhouse Trial Day 6:
  https://www.youtube.com/watch?v=KFhBbCOaYts

  Kommentar by Thomas M. — 22. november 2021 @ 23:09

 118. Kommentar by Gustav Jensen — 22. november 2021 @ 17:07

  Aryh…Sudetertyskerne og andre blev i den periode forfulgt og det skønnes at mindst 30.000 blev myrdet/henrettet…ofte langs veje og i grøfter i hobetal!! Mejet ned med maskingeværer…herunder også kvinder og børn!
  Meget store dele af Tjekkoslovakiets befolkning var protyske/nazistiske og landsforrædere blev der også gjort kort proces med. Så dødstallet var antagelig meget højere i månederne efter tyskernes kollaps.

  De fleste tjekker havde et stort regnskab at gøre op. Tyskerne og de hjælpsomme tjekker havde været særdeles hårde mod befolkningen…ikke mindst jøderne som også blev næsten udryddet af tyskerne.

  Tjekkiske attantatsoldater trænet af briterne var jo også dem der fik pelset supernazien Reinhard Heydrich i Prag maj/juni 1942.

  Tyskerne med hjælp af deres politibataljoner og lokale tjekker udraderede dernæst landsbyen Lidice totalt – alle blev dræbt, mænd kvinder og børn (få børn blev anbragt i tysk pleje hvor man ville opdrage dem på arisk og nazistisk vis. Byen blev totalt udraderet af landkortet – alt blev sprunget i luften og alt blev dernæst fjernet, selv ligene på kirkegårdene! Byen havde, viste det sig, intet med attentatet at gøre.

  Tyskerne var nogle sande djævle dengang og de blev ved helt ud i ekstremerne, selvom krigen var tabt i sensommeren 1943!

  SÅ da de allierede bombede Dresden og næsten udslettede byen i foråret 1945, har man i dag travlt med at fordømme de allierede for denne “udåd”! Dresden og de store befolkningsmasser der var i byen på det tidspunkt, kom fra områder som var nogle af de meste nazistiske dele af Tyskland før og under krigen…Så de fik løn som forskyldt…de havde selv sået frøene og kom til at høste gengældelsen i rigt mål!

  Tyskerne slap i øvrigt alt for billigt fra den nazistiske tid, udover de selv var skyld i at deres storbyer blev jævnet med jorden. Den politiske følgetid efter krigen forhindrede desværre at hele befolkningen blev retsforfulgt og straffet hårdt. 100.000 tusinder af tyskere slap fra alle deres ekstreme voldelige drab og udslettelse af millioner af andre landes borgere m.m. Millioner af tyskere var godt klar over hvad der foregik – det er en løgn at de ikke vidste noget.

  Nå det er jo et koloenormt emne at skrive om, så det må være nok det her.

  Min anledning var, at det med at man smed sudeterne ud på røv og albuer ikke var så let og hurtigt overstået – det var meget voldeligt og hævnfunderet…forståeligt nok!

  Kommentar by Black Watch — 22. november 2021 @ 23:57

 119. 111 Judas
  Således ser den Lokale Neger der i Midtvesten hævner sig, ud

  https://denkorteavis.dk/2021/dybt-kriminel-sad-bag-rattet-i-den-bil-der-i-rasende-fart-koerte-ind-i-juleparade-og-draebte-fem-og-saarede-fyrre-i-wisconsin-i-usa/

  Dybt kriminel kørte bil ind i juleparade – han hader hvide mennesker, skriver medie

  Det var en berygtet lokal kriminel, der var fører af den røde SUV, som sent søndag eftermiddag lokal tid med stor fart kørte ind i et juleoptog i den amerikanske by Waukesla i delstaten Wisconsin.

  Der er tale om den 39-årige Darrel Brooks Jr, som under angrebet på juleoptoget dræbte fem og sårede fyrre. Blandt dem atten børn.

  Ku Klux Klan kommer på banen og løser det problem.

  Kommentar by Charles Nielsen — 23. november 2021 @ 00:25

 120. 108. Har du kigget på dig selv i spejlet idag?

  Svaret tror jeg egentligt ikke at du besidder, du lyder nemlig meget til, bare at være en hjernedød venstre ekstremistisk troll.

  Hvad rager det dig hvad Bent A skriver om, og hvad andre skulle mene om det.

  Du kan jo skrive eller argumentere på det du er utilfreds med, istedet for, at du prøver på at udskamme vedkommende.

  Er du en socialistisk venstreradikal ekstremistisk, med fascistiske ensrettede holdninger og meninger, der bare ikke tåler at andre ikke tilpasser sig dem din politiske dagsorden.

  Kender du udtrykket, hvis man ikke kan klare lugten i bageriet….

  Kommentar by Mads kering — 23. november 2021 @ 17:29

 121. Kommentar by Mads kering — 23. november 2021 @ 17:29

  Det er pænt belastende at vi har en tråd om et emne. Også kommer de (specielt Bent A) og spammer alt deres nonsens og galde.

  Kommentar by KineserSnot — 23. november 2021 @ 19:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper