29. november 2021

Enhedslistens Pernille Skipper fra fra folketingets talerstol: “Altså, der er mænd, der kan føde børn.”

Torsdag var der førstebehandling i Folketinget af lovforslag ‘L 65’ under overskriften ‘Om smidiggørelse af registrering af medmoderskab, fastsættelse af transpersoners forældreskab og navneændring for transpersoner m.v.’ Debatten gik højt, særligt mellem Nye Borgerliges Mette Thiesen og Enhedslistens Pernille Skipper. Sidstnævnte gjorde sig store anstrengelser for at flytte fokus væk fra den biologiske virkelighed, men det er svært i en ophedet debat, og det gik da også helt galt: “Altså, der er mænd, der kan føde børn.”

(Enhedslistens Pernille Skipper i Folketinget: “… der er mænd, der kan føde børn.”)

Den fulde debat kan ses på FT.dk. Du kan med fordel nøjes med uddrag på Youtube (eller Facebook-klip).

Mette Thiesen, Nye Borgerlige: Tusind tak. Man skal altså høre meget, før ørerne falder af. Hvis der var nogen, der i går havde spurgt mig, om Det Konservative Folkeparti ville støtte det her lovforslag, så havde jeg sagt: nej! Men det kan jeg så høre man gør. Altså, jeg er simpelt hen nødt til at sige, at jeg har været nødt til at læse det her lovforslag helt ekstremt mange gange. Jeg har også været nødt til at kigge på de dokumenter, der kom i forbindelse med den her tekniske redegørelse. For man skal være så woke for at forstå, hvordan det her hænger sammen. Og det er jo desværre en del af den her, efter min mening, identitetspolitiske glidebane, vi er ude i. Nu bliver der nævnt det her med juridisk kønsskiftet til børn, det er vi også meget imod. Og når man læser i det her lovforslag, står der, og nu citerer direkte fra lovforslaget:

‘Det hænger heller ikke sammen, når en transperson, der har gennemført juridisk kønsskifte til mand, på den ene side ved en erklæring kan få et nyt personnummer, der passer med den oplevede mandlige kønsidentitet, men på den anden side ikke kan få lov at være far for det barn, som han føder.’

Mænd kan altså ikke føde børn – punktum. Der er to køn – punktum. Og det her hænger simpelt hen ikke sammen i min verden. Jeg har stadig væk sindssygt mange spørgsmål, og det er simpelt hen bare for at forstå, hvad der er op og ned i det her. Men i Nye Borgerlige kan vi ikke støtte det her lovforslag.

Pernille Skipper, Enhedslisten: Det er bare for lige at rette fru Mette Thiesen. Altså, der er mænd, der kan føde børn. Der er mænd, som juridisk, på papiret, er en mand, og som har en livmoder og kan føde børn. Og det kan godt være, at man ikke sådan lige kan rumme det i sit hoved, og at det kan være mærkeligt, og det synes jeg er fair nok. Men fru Mette Thiesen kan ikke ændre på det, lige meget hvor mange gange fru Mette Thiesen siger det fra Folketingets talerstol, ligesom fru Mette Krarup, lige meget hvor mange gange hun siger det fra Folketingets talerstol, ikke får lov til at bestemme, hvad der er en familie, og hvad der ikke er en familie. Og jeg tror bare, at jeg vil appellere til, at man, selv om ting kan være lidt mærkelige, kigger lidt mindre fordømmende på de mennesker, som er rigtige mennesker, der lever i det her.

Mette Thiesen: Det her handler ikke om at være fordømmende. Folk må leve, fuldstændig som de vil. Men nej: Der er to køn, og mænd kan ikke føde børn. Punktum.

Pernille Skipper: Men det er netop fordømmende. Altså, man kan ikke være rummelig og så bagefter sige, at der kun er to køn. Der findes nonbinære mennesker, som ikke definerer sig som hverken en mand eller en kvinde eller som begge dele. Det er da fordømmende at sige til dem, at de ikke findes, ligesom det er fordømmende at sige til de transpersoner, som er mænd, og som lever som mænd, og som juridisk, på papiret, er mænd, men som har en livmoder og kan føde et barn, at de ikke findes. Altså, jeg ved ikke, hvad det er for en ordbog, fru Mette Thiesen slår op i. Men det der med, at man fra højrefløjens side herinde slår sig op på at være de helt store fortalere for regnbuefamilier og vader rundt til pride og alt muligt andet og siger, at uh, jeg er ikke fordømmende, mens det i praksis er sådan, at det kun lige er den lille firkant foran ens egen næse, der kan være virkeligheden, er fordømmende.

Mette Thiesen: Nej, det er videnskab. Ifølge videnskaben er der to køn. Og ligegyldigt hvor mange gange Enhedslisten taler om, hvordan og hvorledes de mener at tingene hænger sammen, så nej: Der er ingen mænd, der har en livmoder. Der er to køn; der er en mand, og der er en kvinde. Og som fru Marie Krarup sagde tidligere…

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/123508/trackback

59 Comments »

 1. Jeg er en mand ,jeg har lige født,jeg har sent bruno på ferie i vandland.

  Kommentar by jan hansen — 29. november 2021 @ 12:25

 2. Pernille SKIPPER har igen vist hun, trods sit efternavn, ikke er i stand til at navigere. At andre såkaldte borgerlige hopper på den med at mænd har livmoder og kan føde børn er, nå ja, vanvittig. Mænd kan juridisk, desværre, være mødre og omvendt i øvrigt, stakkels børn. Overordnet set handler det med at mænd juridisk kan være mødre og kvinder juridisk kan være fædre om at være så forstående. Vort samfund er i total opløsning. SUK.

  Kommentar by NED MED ALTING — 29. november 2021 @ 12:27

 3. Det er mennesker som hende der er med til at bestemme over vores liv.
  Det er slemt nu, men det bliver værre.

  Kommentar by Hagmann — 29. november 2021 @ 12:32

 4. Og jeg identificerer mig med en hund. Hvad er jeg så?

  Kommentar by Cicero — 29. november 2021 @ 12:56

 5. Kaffemaskiner kan vel snart også føde børn.
  Ellers er det jo ekskluderende.
  Definitioner er lige så flydende, som idioter vil det.
  Det er jo “demokratisk” at stemme om alt.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 29. november 2021 @ 12:56

 6. Jeg er en 3 meter høj Japaner. Dem som siger noget andet er diskriminerende. Hurra for Wokelogik :-) :-) :-) :-).
  På den anden side kan man jo give Pernille Skipper ret. Hun er sikkert født af en mand….Hvilket hul hun så er kommet ud af …taler vi ikke højt om :-) :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 29. november 2021 @ 13:00

 7. Hvis virkeligheden og naturen er imod Woke, Jura og Pernille Skipper (og Radikale etc), så må virkeligheden selvfølgelig vige. :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 29. november 2021 @ 13:02

 8. Tror ikke at wokesekmentet er klar over at den overbærenhed de fleste almindelige mennesker har med skæve eksistenser, er ved at forsvinde. Et samfund skal sguda ikke navigeres efter et lillebitte mindretal. Skal jeg så også drikke mandelsaft, minimælk eller sojamælk i min kaffe, fordi et mindretal gør det. Fuck det; der skal konventionel sødmælk i min kaffe, tak, og luk så røven.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 29. november 2021 @ 13:15

 9. Der er tre køn! Hankøn, hunkøn og intetkøn. Hankøn og hunkøn giver sig selv. Intetkøn er for mig, alle de der synes, de er noget andet end hankøn eller hunkøn. De kan for mig være hvad de vil, men hvorfor skal de fylde så meget, så selv folketinget skal bruge kostbar tid på at diskutere sådan en gang p..! Kan man dog ikke blive fri for at få deres tendenser smasket i hovedet i tidsskrifter og hver gang man tænder TV’et. I Norge er nu selv julemanden blevet bøsse.

  Argh!

  Kommentar by NotaBene — 29. november 2021 @ 13:22

 10. Jeg har et koeleskab, der identificerer sig selv som hun-kanin. Uheldigvis kom der en dybfryser forbi, der identificerer sig som han-kanin. Det maatte jo gaa galt, nu vrimler det i grovkoekkenet med koeletasker, der allerede er begyndt at kaefte op om, at de identificerer sig selv med et bredt udvalg af hovedsageligt kvindelige danske folketingsmedlemmer paa venstrefloejen. Udenfor i kaninstalden, altsaa ude i den reelt eksisterende, ja naermest uvirkeligt virkelige verden hersker der forstaaeligt nok en del forvirring…

  Kommentar by krassisten — 29. november 2021 @ 14:09

 11. Der er folk som tror, at Monty Pythons film var dokumentarfilm som de kunne lære noget af.

  Kommentar by CCC — 29. november 2021 @ 14:27

 12. Det er den yderste venstrefløjs nye religion.

  Kald det islam eller kønsidentitet det er ligegyldigt. Det drejer sig om at kontrollere andre med ord og meninger der er re-definitioner af allerede vedtagne definitioner.

  Der er ingen gud og mænd kan IKKE føde børn. Hvorfor vil folketinget ikke foretage sig noget fornuftigt?

  Kommentar by Santor — 29. november 2021 @ 14:44

 13. EN DEL POLITIKERE og journalister er bindegale/skrupskøre. Punktum. (er forklaret nærmere under radio-LOUD kritiserer polsk abortlovgivning)

  Kommentar by BENT A — 29. november 2021 @ 14:45

 14. Der hvor de her tåbeligheder virkelig kan skabe problemer er inden for lægevidenskaben.

  Hvordan skal en læge forholde sig når han skal behandle en mand, som identificerer sig som kvinde?

  Kommentar by Santor — 29. november 2021 @ 14:51

 15. Pernille Skipper er psykisksyg ser det ud til.

  Kommentar by KineserSnot — 29. november 2021 @ 15:16

 16. Nu er det klart for alle hvad “ord skaber virkelighed” betyder i virkeligheden.
  Det betyder, at simpel sproglig logik bliver groft gruppevoldtaget af klinisk sindssyge ordekvilibrister.
  I begyndelsen var Ordet. Ordet var hos Enfoldighedslisten, og enfoldighedslisten var Gud. Ordet var til fra begyndelsen, sammen med enfoldighedslisten. Alt blev til gennem enfoldighedslistens Ord, ja uden listen blev intet af det til, som nu findes. Ordet havde kønnene i sig, og de køn blev af menneskenes blandet godt og grundigt.
  Salige ere de fra enfoldighedslisten, thi de enfoldige i ånden skal arve himmerigerne, det mandlige, det kvindelige og især det barnlige.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. november 2021 @ 15:17

 17. Gud er hankøn , Jesus var en mand (tømrer) og han havde 12 diciple der ALLE var mænd!
  Jesus gik iøvrigt amok i templet, med en svøbe ( en tyk rebkølle), og sparkede plattenslagernes borde omkuld så alt deres skrammel røg rundt, og pryglede dem ud af templet. Tempelrensningen)
  Jesus var blevet arresteret og dømt for vold og hærværk hvis han havde levet idag.
  Derudover indentificerer jeg mig som en vandcykel og Pernille Skipper er en fordømmende, racistisk, nazistisk facist hvis hun vover at antyde noget andet.

  Kommentar by Danskeren — 29. november 2021 @ 15:34

 18. Hun er en storvrøvlende kystbanesocialist. Grotesk, at mange stemmer på den kommunist

  Kommentar by Gert — 29. november 2021 @ 15:39

 19. Lovforslaget er kvindefjendsk..
  ‘mænd der definere sig som kvinder’ vil nu få adgang til: kvindernes omklædningsrum, kvindesporten og kvindefængsler mm.

  Hvis man definere sig som en hingst, vil afkommet så være et føl?

  Kommentar by anno — 29. november 2021 @ 15:40

 20. Og jeg identificerer mig med en hund. Hvad er jeg så?

  Kommentar by Cicero — 29. november 2021 @ 12:56

  Så er du bare en hund😂

  Kommentar by Keyser Söze — 29. november 2021 @ 16:30

 21. Og jeg identificerer mig med en hund. Hvad er jeg så?

  Kommentar by Cicero — 29. november 2021 @ 12:56

  Skulle naturligvis have været “en muslim” i stedet for en hund😢

  Kommentar by Keyser Söze — 29. november 2021 @ 16:33

 22. Hvis jeg havde en krone for hvert køn, der findes, havde jeg to kroner.

  Kommentar by J — 29. november 2021 @ 16:43

 23. Det er ca. 5% der er bøsser eller lesbiske, og promille der er enten non binær eller bare skør i hovedet. Stakkels børn der vokser op i en tid og hører dumme politikere fortælle, at en mand kan føde børn. Pernille Skipper burde smides ud af folketinget.

  Kommentar by IES — 29. november 2021 @ 16:58

 24. MAN GØR SIG SKYLDIG i en alvorlig misforståelse, hvis man tror at Pernille Skipper og hendes medsammensvorne i DR og folkemordstinget bare er en samling fjollede og tossede vrøvlehoveder som man ikke behøver tage alvorligt. Sagen er den at de pludrende, våsende og lyvende woke kvinder og pladderhumanister bliver Europas undergang og vores allesammens afmagt og død, hvis kursen ikke lægges om. Det har jeg forklaret nærmere i bloggen foran, under “LAUD bekæmper Polens abortlovgivning”.

  Den woke bevægelse der også har visse mænd som medløbere, er et redskab som marxisterne kan bruge til at nedbryde og opløse Europas
  nationer og civilisation. Der er kyniske beregninger bag det som umiddelbart mest lyder som pjat og løse skruer.

  Kommentar by BENT A — 29. november 2021 @ 17:02

 25. Nu hvor året går på hæld, identificerer jeg mig som indbygger på Cayman Islands…
  Mettes “punktum!” var ubetaleligt. Jeg skreg af grin.

  Kommentar by Lider af danskhed — 29. november 2021 @ 17:13

 26. > Dankeren 15:34
  Det skrives på dansk disciple.

  Kommentar by Nielsen — 29. november 2021 @ 17:18

 27. Jeg er et egern.

  Og det er jeg, fordi at jeg siger det.

  Tænker at imorgen, vil jeg prøve at være en kineser, så kan jeg jo også lige se hvordan det er at være kommunist.

  Kommentar by Mads kering — 29. november 2021 @ 17:59

 28. Mon det er det 68erne der har forkludret det hele via deres besættelse af alt fra vuggestuer til Uni?
  – jeg lærte i skolen at der var tre køn: hankøn, hunkøn og intetkøn.

  Hvis vanviddet fortsætter, ender det sq med, at intetkøn forlanger særlige indretninger i samfundet, for at de kan leve deres ønskede liv, uden at skulle kunne føle sig i slægt med han- og hunkønnet:

  “Fødeafdeling for inetetkøn”

  Skulle nogen anklage mig for racisme, bedes de adressere klagen til mine tidligere lærer!

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. november 2021 @ 18:07

 29. EL- pigerne er altså sjove.

  Kommentar by Bastardo — 29. november 2021 @ 18:09

 30. Når nu manden med livmoder har født et barn, og partneren (manden eller konen) går sin vej, bliver manden så ‘enlig mor’ med ret til forhøjede ydelser?
  Eller bliver den enlig far med pligt til at betale børnepenge til moderen (eller faderen)?

  Kommentar by Bastardo — 29. november 2021 @ 18:15

 31. Godt gået af Mette Thiesen, Nye Borgerlige. Man bliver en anelse opmuntret i det øvrige identitespolitiske mørke, der pludselig har sænket sig i DK.
  Hvorfor ikke afskaffe CPR-numrene? De er Göbbels våde drøm. Lad dem som minimum være uden angivelse af både køn og alder, så slipper vi også for den udbredte aldersdiskrimination af jobsøgende. De kan så selv anive deres alder som de synes. Hvis de kan lyve sig 10 år yngre og få jobbet Det er jo et frit land vi lever i? Man kan jo også påstå at man hedder Napoleon o man

  Kommentar by Amad — 29. november 2021 @ 18:17

 32. ups fortsat… Det er jo et frit land vi lever i? Man kan jo også påstå, at man er Napoleon og at man er 250 år? (det vil jeg dog ikke anbefale, hvis man vil have jobbet!:-)

  Kommentar by Amad — 29. november 2021 @ 18:21

 33. Som børn legede vi med sproget, noget var morsomt, andet var farsomt. Det her er en farsot meget værre end corona. Der bør snarest udvikles en morsot som modgift eller medgift eller hvad fanden. Hvis verden nogensinde kommer til fornuft igen, vil man more eller fare sig højt over vor tids tåbeligheder.

  Kommentar by Hansen — 29. november 2021 @ 19:03

 34. AK JA, SKØRTE-REGIMET er over os. Nu har nogenlunde samme slags kvinder som Pernille Skipper, Camilla Fabricius (og de tre kvindeministre der solgte vaccinefabrikken og seruminstitutet for en slik til Arabien trods gigantisk overbud fra anden og dansk side) besluttet at bruge over 100 milliarder kroner på at bygge en kunstig ø langt, langt ude i Atlanterhavet. Naturligvis med kvindemennesket eller kagekonens Tullesens fulde tilslutning. Læs EBs lederartikel i dag om co2 tumpernes sidste udspil. Som er fulgt op med 100% udemokratiske tiltag.

  Kommentar by BENT A — 29. november 2021 @ 19:21

 35. I gamle dage troede man at babyen kom fuldt færdig i mandens sæd, og blot skulle vokse sig stor i moderen. Så i den sammehæng “føder” manden naturligvis barnet gennem sin udløsning i moderen

  Dejligt at den slags klassisk tænkning er på mode igen.

  Kommentar by redneck — 29. november 2021 @ 19:31

 36. Måske er Pernille Skipper repræsentativ for flertallet i Folketinget.

  Stort set alle praktiske opgaver, som skal løses af den offentlige sektor, forkludres fuldstændig. Er der overhovedet eksempler på det modsatte?

  Jo, jeg tror, at hun er et spejlbillede af flertallet i Folketinget.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 29. november 2021 @ 19:55

 37. Hvis man ser helt snævert juridisk på sagen, så KAN juridiske “mænd” føde børn, men det kan selvfølgelig kun ske fordi disse juridiske “mænd” rent faktisk ER kvinder. Jura og virkelighed er to helt FORSKELLIGE ting.

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. november 2021 @ 20:06

 38. Gad vide om hun har hørt om bier og blomster?

  Kommentar by Den Nervøse — 29. november 2021 @ 20:09

 39. Enig BENT A 17:02. når du skriver “Sagen er den at de pludrende, våsende og lyvende woke kvinder og pladderhumanister bliver Europas undergang og vores allesammens afmagt og død, hvis kursen ikke lægges om.” Den slags hadefulde fanatikere skal kvæles i fødslen.

  De skræmmende historiske eksempler er desværre mange. Jeg nævner i flæng: Massakren i Jonestown den 18. november 1978, hvor Jim Jones, der var leder af sekten Peoples’ Temple, fik over 900 mennesker til at begå masseselvmord i Jonestown i Guyana, 19 mænd og kvinder blev hængt i den lille by Salem i USA i 1692 dømt som hekse (af det røde flertal i folketinget, havde jeg nær skrevet:-), 100 mio mennesker blev myrdet af kommunister i forrige århundrede, fordi de blev stemplet som ikke-mennesker og klasseforrædere, mellem 5 og 6 millioner blev dræbt af nazistene, fordi de var jøder. Listen er lang. Hvis de ikke stoppes i tide vil de gribe om sig med forbrydelser mod menneskeheden som resultat. Desværre kan woke o.l. være spirer til dette?

  Kommentar by Amad — 29. november 2021 @ 20:14

 40. Off Topic og så alligevel ikke: Union of Equality, European Commission Guidelines for Inclusive Communication

  https://www.europarl.europa.eu/contracts-and-grants/files/grants/media-and-events/en-annex-9-inclusive-communication-guidelines-of-the-european-parliament.pdf

  Kommentar by Limewoody — 29. november 2021 @ 20:55

 41. Den Nervøse — 29. november 2021 @ 20:09:

  Spørg hende venligst ikke!

  -det kan give anledning til, at hun får klimahysteriet flettet ind, ala:

  “Når klima-katatastrofen er ved at udrydde både blomster og bier, må mænd også tage deres tørn, for at sikre fremtiden og her er vi i enhedslisten allerede på forkant, når nu mænd også kan føde børn”

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. november 2021 @ 21:19

 42. Hvem har set en gravid hanløve? Har nogen set en gravid tyr? Lægger hankrokodiller æg? Hvis du har set en gravid mand, er du fyldt med løgn – Pernille!

  Kommentar by NotaBene — 29. november 2021 @ 21:42

 43. …, er du fyldt med løgn Pernille Skipper!

  Kommentar by NotaBene — 29. november 2021 @ 21:45

 44. En afledt tanke – men hvis man nu identificerer sig som en hund, er man så fritaget for mundbind og cpas hvis man har halbånd og ørechip på?

  Kommentar by redneck — 29. november 2021 @ 21:53

 45. @ NotaBene — 29. november 2021 @ 21:42
  Der er i alt fald en del mænd der har en krop som om de var gravide…

  Kommentar by redneck — 29. november 2021 @ 21:54

 46. PÅ DET seneste har det vist sig at også Pia Kjærsgaards dømmekraft er ret minimal. Hun fatter ikke at Martin Henriksens kritik af partiet er berettiget, og hun mener stadig at Tulle er fantastisk dygtig. Tulle selv er muligvis et bevis på at Pernille og Camilla alligevel har ret. For alt tyder på at Tulle er en kvinde der har forklædt sig som en mand. Og hvis det er hende/ham de tænker på, er det jo rigtigt at en bestemt “mand” ikke er forskellig fra en kælling.

  Men hvis de generaliserer, er vi jo straks ovre i fladpandet nonsens.

  Kommentar by BENT A — 29. november 2021 @ 21:54

 47. # AMAD 20.14: Tak for svar. Ja, umiddelbart virker de så pjattede, infantile og verdensfjerne, at man skulle tro at de var uskadelige. Men i flok og i partier er deres evne til at ødelægge, ruinere og underminere forbløffende stor. Typer som Merkel, Ursula, Ylva, Nancy Pelosi, Kamela Harris, Jelved osv. vil ikke efterlade sig meget andet end dumheder, tab, ulykker og næsten uløselige problemer.

  Kommentar by BENT A — 29. november 2021 @ 22:31

 48. M.S. Carstens 21:19
  Det er virkelig sære tider vi lever i!
  Apropos klimakrisen – Jeg er helt politisk ukorrekt – jeg fryser!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. november 2021 @ 23:05

 49. # 43.
  …, er du fyldt med løgn Pernille Skipper!
  Svaret: JA.

  Kommentar by NED MED ALTING — 30. november 2021 @ 00:02

 50. Pernille Skipper ønsker de europæiske folks undergang. Det kan ikke gå hurtigt nok. Hun angriber blot på alle fronter – og selv børn tager hun som gidsler. Pernille Skipper er skør, men meget farlig.

  Kommentar by Thomas M. — 30. november 2021 @ 00:03

 51. # 36.

  Måske er Pernille Skipper repræsentativ for flertallet i Folketinget.
  Stort set alle praktiske opgaver, som skal løses af den offentlige sektor, forkludres fuldstændig. Er der overhovedet eksempler på det modsatte?
  Jo, jeg tror, at hun er et spejlbillede af flertallet i Folketinget.

  Du har ganske ret, igen problemet er de tumper der afgiver stemme(r) til sådanne.

  Kommentar by NED MED ALTING — 30. november 2021 @ 00:04

 52. Filter-robotten skjuler stadig nr. 18 23.37 og nr. 22 00.29
  under LOUD bekæmper polsk…… , den 28. november.

  Kommentar by BENT A — 30. november 2021 @ 00:40

 53. Der er dem, der skifter køn. Kvinder bliver til mænd. Får fjernet bryster, dybere stemme, skægvækst og hormoner. Men kan egentlig stadig føde børn. Ja hvis da ikke hele underlivet ryddes og hele skeden opereres om.
  Men hvad med hermafroditter?
  Født med begge dele. Forefindes på film ved google.
  Husk gud took a boone from adam og skabte eva. Boone slang for penis. Altså gud skar penis af adam.

  Kommentar by P — 30. november 2021 @ 05:52

 54. Man kunne også vedtage love om anerkendelse af, at et glas vand kan have hukommelse.

  https://www.nature.com/articles/38833

  eller at tallet Pi har en bestemt værdi.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Indiana_Pi_Bill

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 30. november 2021 @ 11:36

 55. #6…3 meter høj japaner…Det er jeg faktisk også , og endda vistnok den inteligentestesteste på hele jorden.sååååå du er ikke alene

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 30. november 2021 @ 13:11

 56. Når en mand går på toilettet, bør han lige tjekke kummen inden har tørrer sig bagi. Der kunne være smuttet en unge ud her, da mænd jo ikke har en naturlig fødegang ligesom kvinder – ungen skulle nødig drukne eller skylles ud. Får han også mælk i babserne?

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. november 2021 @ 18:30

 57. Gustav Jensen — 30. november 2021 @ 18:30

  Er der ikke noget med, at muslimerne tror, M’s arvtager bliver født af en mand? Skipperlabskovs

  Kommentar by tavsen — 30. november 2021 @ 21:16

 58. Men hvad med hermafroditter?
  Født med begge dele. Forefindes på film ved google.
  Kommentar by P — 30. november 2021 @ 05:52

  Hvis det er hermafroditter i stand til at føde børn men kønsbestemt som et drengebarn ved fødslen at Pernille Skipper nævner, så har hun ret.

  Videnskabeligt kan man dog nu kønsbestemme med X- og Y-kromosomer, og der skal vist meget kunstige teknikker til før en person med mandlige kromosomer kan føde børn.

  Kommentar by perhag — 1. december 2021 @ 02:32

 59. Det er flot at du gider transkribere sådan et par rejekællingers mundlort og det næsten på et fejlfrit dansk. Kvinder skulle nok alligevel ikke være gjort valgbare. Ordbog og videnskab i min røv for en gang pølsesnak og det tvinges danskere til at forsørge.

  Kommentar by Nielsen — 1. december 2021 @ 12:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper