1. december 2021

Efter redneck-likvidering i ‘The Hunt’ (2020): “He’s a monster. Honey, he probably uses the N-word.”

I min seneste Kontrast-klumme anvender jeg et par citater fra gysersatiren ‘The Hunt’ (2020), som fik en del omtale sidste år, efter Donald Trump tweetede om den. Fra Kontrast.dk – Medierne er en klovneverden uden noget at grine af (kræver abonnement).

“… Når man som konservativ scroller gennem Netflix en lørdag aften, skal man ikke bare ignorere kategorien ‘LGBT-dramaserier’, men også frasortere alle nyere film med politiske emner. Jeg har stor erfaring i den slags, men forleden endte jeg tilfældigt med ‘The Hunt’ (Craig Zobel, 2020), der havde en relativ neutral omtale. En ‘mørk gysersatire’ om en stenrig elite, der jager almindelige uskyldige borgere. Det var en dårlig film, men minder desværre lidt om Danmark anno 2021.

… Alt er selvfølgelig karikeret, men dialogen har bestemt sine momenter.

“‘You’re going to hell’, råber en af de jagede, der får svaret: “I don’t believe in hell. As you so eloquently posted, I’m a godless elite. For the record, asshole, climate change is real.'”

Trods de splatterfilm-agtige henrettelser af fæle højreorienterede, er de uhyre politisk korrekte. En af mændene opponerer eksempelvis over anden velhavers påklædning: “Is that a kimono? That’s appropriation, Richard.” Samme er også bekymret over udvælgelsen af de tolv ofre: “If we don’t have at least one minority in this group, we’ll be seen as prejudice.”

Da en ældre kvinde fra det jagende hold ser at en mand de netop har myrdet, bærer en vielsesring, får hun skrupler. Hendes mand affærdiger dog det hele: “He’s a monster. Honey, he probably uses the N-word. And not even in private, he probably uses it on Twitter.” Herefter kritiserer hun ham, for ikke at omtale sorte som afroamerikanere. Husk dine privilegier, Julius.

Der er noget latterligt over setuppet, men udgangspunktet – at fordomme skulle være værre end mord, kender vi alt for godt. Det er de senere år blevet en integreret del af journalististikkens højtbesungne nyhedskriterium.”

(Julius til sin kone: “… white people. We are the worst.”; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 01:51 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/123560/trackback

28 Comments »

 1. “En mindre stat løser ikke alle problemer, men det er alt andet lige nemmere at acceptere Dina og Sofie Amalies outrerede holdninger, hvis ikke de var på velfærdsstatens alenlange lønningsliste.”

  Ja, selvfølgelig bør deres Anti-Hvide had ikke finansieres af skatteborgerne. Men det er ikke nok at fjerne finansieringen. Vi har brug for re-migration.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. december 2021 @ 02:15

 2. Det var ikke uden grund at den røde fløj sørgede for at man i halvfjerdserne omlagde journalistuddannelsen fra de enkelte selvstændigheder til en centraliseret uddannelse på journalistskoler i København og Århus. Eller var der kun een? Derefter kunne man ensrette eleverne, og hjernevaske dem med marxisme osv.

  Det lod sig gøre, fordi de naive og de borgerlige som sædvanlig snorksov. Ligesom de sov da de røde infiltrerede folkeskolen, folkekirken, retsvæsnet og universiteterne.

  På den måde fik stalinisterne, maoisterne og feministerne udskiftet fagene dansk, regning, matematik, fysik, historie, sang, kristendom og
  brede kundskaber med rød pædagogik, marxisme, nihilisme, uvidenhed, historieløshed, statslige “sandheder”, “ligestilling”, foragt for det nationale og blind begejstring for det inter-nationale.

  Ud af denne omlægning og den hjernevask der fulgte, er vokset alle mulige skøre retninger, kliker, partier og bevægelser. Herunder den woke bevægelse, kvinfo, metoo, ligestillingsfanatismen, krænkelsesparatheden, klimahysteriet, kravene om kvindekvoter, den negative særbehandling af mænd i job-sager og skilsmisse-sager osv.

  Massemedierne, MSM, er i vore dage et propaganda-apparat til ensretning og hjernevask af befolkningen. Det store flertal er gjort til naive, godtroende og enfoldige lalleglade borgere og vælgere, som hver dag suger MSMs propaganda til sig. Se hvordan det går med den kollektive tro på “berigelsen”, EU, FN, WHO, co2-vrøvlet, “vaccinerne”, Afrika-redningen og de mange officielle kvarte sandheder om alt muligt.

  Danskerne sluger det meste råt. Det bliver nok deres undergang. De svenske, libanesiske, venezuelanske, kinesiske og afrikanske tilstande er ikke langt væk.

  Kun net-aviserne, Eric Zemmour, G.I., nye partier og diverse kæmpemæssige protest-demonstrationer i en lang række lande pt. giver håb om at det ikke ender med fuldstændig mareridt-agtige samfund i hele verden.

  Læs selv om barbariet og statsterroren i Sovjetunionen, Tyskland, Kina, Rumænien og Cambodia osv.

  Kommentar by BENT A — 1. december 2021 @ 07:17

 3. Rettelse til 1. afsnit: fra de enkelte selvstændige aviser til en centraliseret…..

  Kommentar by BENT A — 1. december 2021 @ 07:19

 4. ot: Se hvad virologen M. Yeadon mener om “vaccinerne” mod “covid-pandemien”. Det er chokerende og rystende læsning, især sammenholdt med hvad der ellers er kommet frem om WHO og Fauci osv. Det er snaphanen m.fl. der oplyser nærmere om globalisternes store plan med os allesammen.

  Kommentar by BENT A — 1. december 2021 @ 07:40

 5. Uden “white males” ville hele verden stadig være et hul i jorden fra stenalderen. Denne gruppe er den store vinder i Darwins “selection of the fittest”; men fastholdelse kræver nedkæmpning af islam.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. december 2021 @ 08:23

 6. Jeg har fravalgt netflix da mit brækpunkt var overskredet, men kender godt genren.

  Somme tider tænker jeg, at setuppet i den slags film er så karikeret, at der må ligge noget bag. Er det en fornuftig instruktørs måde at udstille hele den politisk korrekte scene på? En kunstners måde at sende budskaber om verdens absurditet? Eller er folk bare så dumme, at de æder så tykke stereotyper råt?

  Kommentar by redneck — 1. december 2021 @ 09:00

 7. https://www.youtube.com/watch?v=XO6CA-WM35I
  “People Have No Idea How Serious This Is”

  Man rækker staten en lillefinger og den river armen af og bruger resten af kroppen som forsøgslaboratorium.

  Staten strammer skruen til du ikke længere har noget valg.
  Jeg spåede for lang tid siden – ingen vaccine, ingen job.
  Sølvpapirshatten fik desværre ret, for der er vi nu.

  Du har hus og bil, faste udgifter og familien skal have mad på bordet.

  Det her vanvid kan kun stoppes med et lille ord NEJ, men spørgsmålet er om hjernevasken allerede har kørt os forbi point of no return ?

  Kommentar by k.m. — 1. december 2021 @ 09:14

 8. Ingen horror film overgår virkelighedens muhammedanervælde. End ikke Family Guy.

  Kommentar by Nielsen — 1. december 2021 @ 09:30

 9. En stat stor nok til at give dig alt, er også en stat stor nok til at fratage dig alt !!!

  Og ellers :
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Fædrelandet.

  Kommentar by Neuhammer — 1. december 2021 @ 09:47

 10. Hvordan går det til? at en enkelt mand uden medicinsk uddannelse dikterer håndtering af virus, og presser mennesker til at tage en bestemt medicin.

  Den danske Sundhedsstyrelse og Statens Serum Institut slås om gale hankatte om vaccination af børn.
  Når selv fagkundskaben ikke kan enes, så er det åndssvagt at lægge sit liv i hænderne på en der blev mega rig på computerudstyr.

  Kommentar by k.m. — 1. december 2021 @ 09:58

 11. Syntes det var en ok film, og opfattede den som udstilling af de politiske korrekte. Nyere film med sorte er dog noget man bør undgå, det er de mest racistiske og fordrejede.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 1. december 2021 @ 10:06

 12. republicworld(dot)com
  Larry Sanger on influence of Left media on Wikipedia
  With specific reference to US politics and the COVID-19 pandemic, Larry Sanger detailed that Wikipedia was simply mouthing the view of various establishments such as the WHO, or the World Economic Forum. In this process, the ideas put out by Right-wing media were simply being pulled out or banned from citations.”You can’t cite the Daily Mail at all. You can’t cite Fox News on socio-political issues either. It’s banned. So what does that mean? It means that if a controversy does not appear in the mainstream centre-Left media, then it’s not going to appear on Wikipedia,” he said.

  “The Biden article, if you look at it, has very little by way of the concerns that Republicans have had about him. So if you want to have anything remotely resembling the Republican point of view about Biden, you’re not going to get it from the article,” Sanger added.

  og denne fra rebelnews(dot)com
  Wikipedia wants to delete its ‘Mass Killings under Communist Regimes’ article
  Wiki editors say that the article about mass killings under Stalin, Mao Zedong, Pol Pot, and Kim Jong-Il has an “anti-communist” bias.

  De røde smadrer hele verden, og visse gæster på Uriasposten klapper i deres små hænder af begejstring.

  Censur, ødelæggelse af kernefamilen, ensretning i skoler, historieforfalskning, tvangsmedicinering, brandbeskatning til grøn omstilling, – alt sammen brikker i puslespillet mod New World Order.

  Kommentar by k.m. — 1. december 2021 @ 10:12

 13. Vil da lige reklamere for Youtube: Funniest woke sjw Fail ever 2.
  Der er vist også en 1. God jul :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. december 2021 @ 10:39

 14. ingen oplysning om gerningsmand
  https://www.cbsnews.com/live-updates/michigan-shooting-oxford-high-school

  This suburb is 96% white, with a median income of 80K dollar. The shooter was taken in alive. He’s problably white #Gun Control Now”
  #White Male Rage

  Konklution : hvid mand dårlig, sort mand god.

  Kommentar by k.m. — 1. december 2021 @ 10:49

 15. danmarksfriefjernsyn(dot)dk
  Corona: Mette Frederiksen, hele regeringen og Brostrøm er anmeldt til politiet for hadforbrydelse, diskrimination og brud på EU’s resolution 2361

  DFF har fået indsigt i en privat politianmeldelse af Mette Frederiksen, hele regeringen samt Søren Brostrøm. Anmelderen oplyser at den er blevet sendt ud vidt og bredt, herunder til samtlige politikredse i landet, de store medier som Ekstra Bladet, BT og flere. Men også Ombudsmanden, Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut har fået en kopi.

  Kommentar by k.m. — 1. december 2021 @ 12:09

 16. ot: Rystende, chokerende og uhyggelige oplysninger: Swebbtv om de nyeste totalitære angreb/overgreb under dække af at bekæmpe den kinesiske virus. To hodjavideoer om hvordan også covid-19 og mutationerne bruges til at tage pis på befolkningerne og til at lægge dem i “vaccine”-lænker og kvælende stramme spændetrøjer.

  K.K. 09.58: Forklaringen er vel den at den kønsforvirrede fra S-S har en kommunistisk fortid. Det gør ham til ekspert på emner han ikke har forstand på, mener DR og regeringen. Hvorfor bruge en virolog, når man har en pålidelig marxist?

  Kommentar by BENT A — 1. december 2021 @ 12:10

 17. K.M. 09.58

  Kommentar by BENT A — 1. december 2021 @ 12:11

 18. Har lige hørt 12radioavisen med reportage fra Tyskland der går fuldstændig amok i vaccinediktatur.
  Jeg lægger ikke op til noget, men når magthavere går over stregen, så er det at tryk avler modtryk

  World Economic Forum, open forum i Davos aflyst i januar 2022 pga dødstrusler.

  Kommentar by k.m. — 1. december 2021 @ 12:38

 19. I LANDET få km øst for København fik politik-kvinderne og feministerne m/k magt til at vise hvad de duede til. Og hvad blev resultatet? Jo, det blev et ruineret og ødelagt land. Sverige er i dag en mellemting mellem en åndssvageanstalt, en fattiggård, en terrorstat og et junglesamfund.

  For mange svenskere er dagligdagen nu en slags tortur, en pine og en plage. De har mistet deres hjem og må leve på gaden, plaget af frygt for gadebanderne. Eller de har endnu deres hjem som de dårligt tør forlade, fordi vold og overfald er en trussel overalt. Eller de opsøges af hjemmerøvere eller banditter der kræver at de afleverer deres værdier, eller fraflytter hjemmet.

  Eller de er på job og oplever daglige trusler. Sverige er nu det farligste land i Europa at opholde sig i. Bomber skræller facaden af boligblokke, tusinder af skoler, huse, butikker, diskoteker og biler er brændt af. Der er Europa-rekorder i overfald, voldtægter, vanvidskørsel, landevejsrøvere og mord. Velbekomme.

  Kommentar by BENT A — 1. december 2021 @ 12:49

 20. Venstrefløjen er gift for ethvert samfund.
  Den vil :

  at hvide skal hade hvide,
  at drenge skal hade deres køn,
  at kvinder skal hade deres feminine træk,
  at amerikanere (og andre nationaliteter) skal hade deres land,
  at vesten skal hade sin historie

  Kommentar by k.m. — 1. december 2021 @ 13:23

 21. “He’s a monster. Honey, he probably uses the N-word.”

  Herlig overskrift,
  der afslører de politisk korrektes galimatias. Deres liv på internettet giver dem en følelse, de kan svælge i.

  Kommentar by tavsen — 1. december 2021 @ 14:10

 22. k.m. — 1. december 2021 @ 13:23 skrev:

  “Venstrefløjen er gift for ethvert samfund.
  Den vil : at hvide skal hade hvide, …”

  Den vil at ALLE skal hade Hvide mennesker og at ALLE Hvide befolkninger skal hade deres egen etniske gruppe OG at ALLE ikke-hvide skal hylde og fejre deres ikke-hvide etniske grupper.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. december 2021 @ 14:42

 23. FOLKET MISINFORMERES. Vigtig kronik af lægerne Kim Warming, Claus Hancke og Michael Schultz, i Nordjyske Tidende. Endnu engang afsløres det at regeringens corona-håndtering er helt i skoven. Det har dem som læser net-aviser og bøger vidst længe. Men nu kommer det endelig åbent frem.

  # Peter Nielsen, 14.42 og K.M. 13.23: Ja, kommunisme og feminisme er motorvejen til elendighed. Det har de erfaret i over 50 lande. Hver gang samme resultat: kaos, fattigdom, katastrofe og massedød.

  Kommentar by BENT A — 1. december 2021 @ 15:47

 24. Den person har ikke set filmen. Jeg har. Den tager pis på stereotyperne, den gengiver dem ikke uironisk som det påstås her. Fair skal være fair.

  Kommentar by nej — 1. december 2021 @ 17:52

 25. – Nej

  Det er mig der har skrevet artiklen. Forstår ikke din kritik?

  Kommentar by Kim Møller — 1. december 2021 @ 18:22

 26. Negere, er det lovligt at skrive? ;-)

  Kommentar by tavsen — 2. december 2021 @ 17:27

 27. Kim så har du ikke set filmen? Jeg er pro-Trump og anti-Woke, sikkert mere end dig, men for mig var det tydeligt at filmen ikke propaganderer, men snarere tager pis på det hele – begge sider. Synes den var et frisk pust.

  Jeg mener du tolker ironien helt bogstaveligt.

  Kommentar by nej — 3. december 2021 @ 12:10

 28. nej — 3. december 2021 @ 12:10:

  Har ikke set filmen, men Netflix er ekstremt “woke” og Anti-Hvide, så jeg anser det for særdeles usandsynligt, at denne film skulle afvige fra det sædvanlige Anti-Hvide budskab.

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. december 2021 @ 20:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper