15. december 2021

P1: Forsker associerer bandekriminalitet med ‘danskere’ og ’svenskere’: Vil nødigt ’stigmatisere nogen’

Mandag kom jeg for skade at høre lidt af Orientering på P1. To på hinanden følgende indslag om bandekriminaliteten i Danmark og Sverige fortæller, hvorfor det ikke rigtigt giver mening at høre kanalen. Både forskeren og talsmanden fra Københavns Politiforening så det som sin opgave, ikke at blive for konkret om etnicitet. ‘Internationalisering’ var stikordet. P1-værten lød til at være tilfreds med kilde-castingen.

I indslaget ‘Den kriminelle scene bliver mere og mere international’, fortalte kriminologen David Sausdal, at der var sket en ‘internationalisering’, og så gik snakken ellers om ’svenske og danske aktører’, og om det skandaløse i at Danmark ikke var ‘med i Europol’. For antropologen var løsningen flere ’sociale indsatser’. Eneste nationaliteter, der blev nævnt i det otte minutter lange indslag var ‘danskere’ og ’svenskere’, de blev så til gengæld nævnt mere end ti gange. Bizart, når nu bandedrabene i reglen er en intra-islamisk affære.

David Sausdal, kriminolog: Det er et svensk problem, men… bare at tro at det et svensk problem eller et dansk problem er at forsimple problematikken.

P1-vært: Hvordan ser du det her i København for eksempel, for det har primært været danske og svenske folk, der har været involveret.

David Sausdal: … det er jo danskere, der bekriger hinanden mest, og så har der været eksempler på at der har været svenskere inde over. … Det er i grunden en international udfordring.

P1: … Nu snakker vi dansk-svensk.

(Collage: Sausdal & Herlev-episode, hvor F.A. Mohamud og Mohamed H.A, blev myrdet af Mohamed A. mfl.)

Det efterfølgende indslag var et interview med Ole Sønder fra Københavns Politiforening, og da P1-værten spurgte om der var andre nationaliteter involveret end danskere og svenskere, så meldte han pas: Jeg vil ikke ’stigmatisere nogen’. Bortset fra ‘danskere’ og ’svenskere’, forstås. Alle blev dummere.

P1-vært: Ser vi andre nationaliteter, der hjælper danske bander.

Ole Sønder, Københavns Politiforening: Når vi ser på kriminalitetsbilledet i Danmark, så tror jeg at vi ser en bred vifte af nationaliteter. Jeg vil helst ikke stå her og risikere at komme til at stigmatisere nogen, eller hænge nationaliteter ud. Jeg tror bare at jeg vil nøjes med at sige, at det er bredt repræsenteret i Danmark.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/123842/trackback

20 Comments »

 1. Orientering? Nej, hjerneaskende, løgnagtig propaganda, kommunistisk, globalistisk agitation og propaganda (agitprop) fra endnu en aktivist-forsker med en ensidig, politiserende dagsorden. Alt er blevet til ensidig, globalistisk politiserende propaganda og agitation hos alle de plaprende klasser.

  Kommentar by barfbag — 15. december 2021 @ 02:26

 2. Castrato Ole Sønder fra Københavns Politiforening er en yndig kastratsanger. Ole Sønder har en flot, lys, drengetemme, der aldrig synger noget forkert. Det er smuk sopran, mezzosopran og alt.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 15. december 2021 @ 02:26

 3. Det er yderst uheldigt at mange danskere er hjernevasket til at sætte lighedstegn imellem rigtige/etniske danskere og papir-“danskere” (fremmede med dansk statsborgerskab).

  Selvom jeg fik kinesisk statsborgerskab var der jo ingen, som ville kalde mig “kineser”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. december 2021 @ 02:55

 4. Hvad laver en person som Ole Sønder i Dansk politi ? han har intet at gøre der, med den form for konfliktskyhed over for Islam og kriminalitet …

  Kommentar by Christian Sørensen — 15. december 2021 @ 04:09

 5. TØS!

  Kommentar by Hagmann — 15. december 2021 @ 04:45

 6. De åbenlyse løgne viser at politiet ikke tør og ikke har den fjerneste anelse om hvordan de skal stoppe de kriminelle udlændinge.

  Det er muligt at de ikke har mandat fra regeringen men der stadig noget der hedder lov og ret. Politiledelsen, som jo er dem der skal råde og vejlede regeringen i den slags sager er en folk patetiske tøsedrenge.

  Men Ve den etniske Dansker der svarer en betjent åbent imod.

  Kommentar by Santor — 15. december 2021 @ 06:08

 7. Rasmus Stoklund, P1morgen og den nye undersøgelse der viser det går godt med integrationen:

  Stoklund var ikke helt enig, men kunne ikke få lov til at referere tal fra Danmarks Statistik. Det er “dårlig radio’, at referere tal, mener P1morgen..
  https://m.facebook.com/story.php?
  story_fbid=327192589226167&id=100058062848507&m_entstream_source=timeline

  Kommentar by anno — 15. december 2021 @ 06:44

 8. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=327192589226167&id=100058062848507&m_entstream_source=timeline

  Kommentar by anno — 15. december 2021 @ 06:45

 9. KriminoAppolog?

  Kommentar by Træt — 15. december 2021 @ 07:09

 10. Et dansk statsstøttet medie, DR P1, vælger at misinformere og holde sine lyttere i uvidenhed. Nøjagtig lige som de svenske medier har gjort gennem årtier. Det er dybt tragisk og vil blive skadeligt for Danmark på sigt.
  Ved ikke at nævne, at der er tale om opgør mellem indvandrebander i Danmark, godt blandet sammen med indvandrebander i Sverige, er at holde de danske skatteborgere i bevidst uvidenhed. Det burde være strafbart.

  Der er tale om familieklaner der slås mod andre familieklaner om et marked for narko og berigelse. Intet andet – og længere er den ikke.

  At der så er en politiformand der ikke vil tale rent ud af posen, jamen det siger jo næsten alt om vores muligheder for at bekæmpe den virkelige fjende.

  Vi – det vil sige vores statsstøttede medier – tør ikke nævne hvem fjenden er. Det går bare ikke.

  Kommentar by Erik Skifter — 15. december 2021 @ 09:46

 11. Når en muslim kommer til den civiliserede verden, forsvinder hans islamiske identitet lig op i den blå luft. Det må jo være fordi, der er noget at skjule – noget som ikke tåler dagens lys!
  Typisk venstrefascistisk trick: Man camouflerer de forhadte grupper ved at putte dem ind under en meget bredere betegnelse.
  Eksempelvis er jihadister skubbet ind under den “ikke-vestlige” gruppe, selvom denne gruppe mest betegner “alle ikke-europæiske og ikke-amerikanske hvide mennesker”. Eller de kaldes danske og svenske ‘borgere’.
  Muslimer benævnes af radikale og andre venstreekstremister som ‘borgere’, for at vi skal tro på, at alle muslimer er ’statsborgere’. Etnicitet og religiøst begrundet kriminalitet benævnes aldrig som sådan af MSM, fordi MSM er beordret af FN, EU og andre mafiøse organisationer til at skjule islamisk kriminalitet. Samme med de fleste statistikker.
  Fordækte halve og hele løgne og manipulation har overtaget det offentlige rum, for at fuppe almindelige mennesker. Sådan er venstrefascismen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. december 2021 @ 10:38

 12. Kære Kim, pas på med at høre P1. Langvarig eksponering påvirker realitetsopfattelsen.

  På den anden side: Danskerne er nødt til at kende hovedfjenden, MSM.
  Så TAK for at du påtager dig det kors at videreformidle propagandaen.

  Kommentar by Bastardo — 15. december 2021 @ 10:44

 13. Jamen de slår knuder på sig selv for at undgå at nævne troldens navn!
  Enhver med en IQ over 60 er udemærket klar over at bavianerne måske nok har Dansk eller Svensk indfødsret, men det gør dem altså ikke til Danskere eller Svenskere, det er kun noget ubegavede politikere de sidste 40 år har kaldt dem! Deres samhørighed er ikke med Danmark eller Sverige den er med familien eller klanen og de lever i en fuldstændig parallel verden, med muslimske værdier om “ære” og disciplin! Ve den der træder ved siden af! Justitsen er hård og oftest er straffen for at træde ved siden af døden. Det vi ser er en kamp om det kriminelle marked, og vi har langt langt fra ressourcer til at bremse det! Jeg hørte en diskussion på Kontrast, og selv her, på en borgerlig netavis, var konklusionen at vi bare skulle inkluderer dem noget mere! En nærmest kriminel naivitet, det vil absolut intet hjælpe. Problemet i en nøddeskal er at de ikke vil være Danske/Svenske de vil være familie og klan, de kunne ikke drømme om at blive Danske/Svenske! Der er en løsning – kun en. Udvisninger – massive udvisninger – og fratagelse af statsborgerskaber ved kriminalitet!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. december 2021 @ 10:53

 14. Hjerne så stor som et knappenålshovede

  Kommentar by Ego — 15. december 2021 @ 12:14

 15. Udvisninger – massive udvisninger – og fratagelse af statsborgerskaber ved kriminalitet!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. december 2021 @ 10:53

  Hvornår?

  Kommentar by Trivialitet — 15. december 2021 @ 13:26

 16. Bander i Danmark OG Sverige, Består af islamistiske ventende terrorceller. Etniske Danskere og svenskere (oprindelige europæiske befolkning) er Målet.

  Kommentar by Mads kering — 15. december 2021 @ 13:32

 17. Prøv at se kommentarerne på facebook når der bliver bragt endnu en etno-renset avis-artikel ud om om eks bandeskyderier i KBH

  Kode 291 bliver tit nævnt

  De narrer vist ikke nogen ,bortset fra dem der vil narres.
  Til gengæld er det en af de ting der vil bevare almindelige tænkende menneskers mistillid til journalister.
  Det kan også til hver en tid bruges til at undergrave DRs troværdighed ,og latterliggøre dem via sammenligninger med sovjetunionens retorik

  Kommentar by geden — 15. december 2021 @ 13:35

 18. Jeg kommer aldrig til at forstå, hvorfor man holder hånden over muslimerne. Hvad er det der gør at de skal helliges, ingen navn må nævnes når de gør alle deres forulempelser over for etnisk dansker. Hvorfor skal et folk, der koster så meget i det danske samfund fordi de ikke kan integreres beskyttes? De skal ud.

  Kommentar by IES — 15. december 2021 @ 16:44

 19. 1644 Både Islam og venstrdorienterethed har målet om at erobre hele verden. Ved at alliere sig globalt, håber de at kunne udrydde nationerne og nationalismen, og så dele verdensmagten

  Kommentar by Ego — 15. december 2021 @ 22:49

 20. Eng med alle,man især med Santor 06:08

  Kommentar by Nielsen — 16. december 2021 @ 00:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper