21. december 2021

Blüdnikow: Hvorfor har de borgerlige ikke grebet ind over for ‘denne venstreekstremisme hos ngo’er?’

For et par år siden gjorde Özlem Cekic sig selv til grin, fordi hun stædigt hævdede, at 97 procent med minoritetsbaggrund ikke er kriminelle. Hendes definition af kriminel var en person, der i et indeværende år havde fået en dom, og således var blot tre procent kriminelle. Når rådhusklokkerne lyder natten til lørdag i næste uge, vil andelen af kriminelle indvandrere i Danmark være 0,0 procent, og man skal nok være ideologisk hæmmet for at tro på den slags. Kommentar af Bent Blüdnikow i Berlingske – Ngo’erne har frit spil.

“En række ngo’er rekrutterer medarbejdere fra venstrefløjen, og det giver sig selvfølgelig resultat i disse statsstøttede organisationers politik. Mellemfolkeligt Samvirke (MS) får således 180 millioner kr. om året. Muligvis laver MS fornuftigt arbejde, men dets holdninger ligner til forveksling Enhedslistens.
Som Mikkel Andersson fra det borgerlige netmedie Kontrast.dk skriver: ‘Tag et kig på organisationens Facebook-side, der flyder over med invitationer til demonstrationer mod flygtningeudvisninger, Polens afvisning af indvandring fra Hviderusland og ghettoloven, men er positivt stemt over for klimaaktivisme samt ensidig Israel-bashing.’

Og MS er ikke ene om denne ekstremisme. Hvorfor har de borgerlige ikke for længst grebet ind over for denne venstreekstremisme hos ngo’er? Eva Selsing skriver ofte i Berlingske om ‘den døde borgerlighed’. Man er tilbøjelig til at give hende ret.”

(Mellemfolkeligt Samvirke på sociale medier, december 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/123953/trackback

18 Comments »

 1. Blüdnikow har fuldkommen ret. Et højreorienteret Mellemfolkeligt Samvirke var aldrig nogensinde blevet accepteret. Sandheden er nok ret kedelig. Langt de fleste højreorienterede er mere interesserede i at beholde deres skat, end at ansøge om at få lov til at bruge den.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 21. december 2021 @ 02:33

 2. Ja man undres, er de borgelige bovlamme eller er de i virkeligheden ikke borgerlige! Jeg hælder desværre nok til det sidste. Den socialdemokratiske gift har spredt sig ud over det ganske land! Folk er blevet afhængige af offentlige midler og kan ikke længere forestille sig et liv i frihed, for med afhængigheden følger betingelser! Du får i rigelige mængder, men så skal du også *****. Borgerligheden er død og lever kun spredt hist og her. Socialisterne har taget over og ve den der sætter sig op imod hvad de mener. Det er skræmmende at sådan noget sludder kan slippe igennem uimodsagt, men det er hvad der sker når befolkningen bliver til en samling brægende får!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. december 2021 @ 08:19

 3. Okay, nu er Özlem Cekic jo i særklasse dum.

  Men det rigtige “take away” er vel mere højrefløjens dybe svigt af Danskerne. De har bogstaveligt talt siddet lige i midten af begivenhederne og gjort absolut ingenting i 40 år.

  Ja, det er hårdt at skulle bekæmpe en voldssøgende, totalitær og fuldstændig urealistisk venstrefløj men det er nu en gang det de selv har meldt sig til på ved at opstille i politik på højrefløjen.

  Godt gået, NOT.

  Kommentar by Santor — 21. december 2021 @ 08:45

 4. Mellemfolkeligt Samvirke og Amnesty fungerer i realiteten mest som frontorganisationer for islams ukontrollerede invasion af civiliserede lande.
  De islamiske taberlande producerer selv, ved hjælp af indbyrdes religiøse borgerkrige og håbløs kaos selv de ‘flygtninge’, som belaster de civiliserede lande helt abnormt.
  Når ngo’erne, MS og Amnesty så møder flest muslimer i deres bløde omsorg for alle, der tonser rundt omkring i Europas civiliserede lande, så skal det gå galt. De vil til slut tvangsmæssigt mest hjælpe islams tabere – de ligger som de har redt. Vi skal ikke betale for islams tåbelige uhyrligheder.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. december 2021 @ 08:57

 5. Hvilke “borgerlige”? Danmark har 0 borgerlige bevægelser. “De borgerlige” er for længst blevet til “de føderalistiske”, som opportunistisk ser til, mens Venstrefløjen, og de institutioner den besidder, undergraver nationalstaten. Så vi kan blive “desensibiliseret” overfor Det Europæiske Projekt, der skal føre til Det Nye Europa – et multikulturelt Storeuropa, ikke baseret på europæiske, nationale kulturer, men på “europæiske værdier”.

  Disse “europæiske værdier” minder svært meget om diverse NGO’ers. Derfor ingen konfrontation. Hvilket også ville være for sent, efter så mange års laden stå til.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 21. december 2021 @ 09:10

 6. Har du kræft, eller ligger du i smerter på sofaen og venter på et nyt knæ, så du kan arbejde?

  Bare synd. Mette synes, at overforsigtighed er vigtigere. Så kan du lære det. Lev med det!

  Kommentar by Bastardo — 21. december 2021 @ 09:32

 7. Winston Churchill: Jeg stoler ikke på en statistik, jeg ikke selv har forfalsket!
  Det er jo netop sagen. Hvis 4% af indvandrene er kriminelle i løbet af et år, så er det rigtig mange. Der er officielt omkring 900.000 indvandre i Danmark og hvis 4% af dem er kriminelle hvert år, så er der 36.000 om året! At man så laver det svindelnummer at nulstille antallet af kriminelle ved nytår, viser kun hvor tendentiøse NGO’erne er og hvor uduelige og bovlamme de borgerlige er.
  Se nu er kriminalitet ikke ligeligt fordelt på indvandregrupper, Kinesere, Vietnamesere, Indere, Thaier og andre østasiatiske befolkningsgrupper er underrepræsenteret i kriminalitetsstatistikkerne, men folk fra MENAP landene og Tyrkiet er voldsomt overrepræsenteret, således er nær hver tredje Libaneser 28,7% dømt for kriminalitet i perioden 2000 til 2017 det er voldsomt skræmmende! Til sammenligning er kun 2,3% af kineserne dømt.
  Men rækker er efter Libanon, Marokko 22,5%, Somalia 20,8%, de Syriske hjernekirurger 20,3%, ex Jugoslavien 18,9% Irak 18,8% Tyrkiet 17,9% Pakistan 17,7%
  Iran16% Afghanistan 12,2%.
  Se det er den statistik, som skjules for danskerne!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. december 2021 @ 10:31

 8. Juletid er sandhedstid – drop naiviteten.

  https://www.facebook.com/photo/?fbid=274148644747263&set=a.204588128369982

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 21. december 2021 @ 10:55

 9. Det kan jeg da svare på Bent. Det er fordi ikke regering organisationer netop ikke er uafhængige af regeringer som de så frejdigt går rundt og siger. Der er ikke meget civilt over dem. De er totalitære i deres natur,fordi de giver fanden i individuel frihed. Det har måske noget med demokratiske principper at gøre. Jeg ved det ikke. Men hvad giver et flertal af nogen som helst ret til at diktere hvad et mindretal må og her især ikke må.

  Ja og nytårstid er sundhedstid – drop fuseren.

  Kommentar by Nielsen — 21. december 2021 @ 11:11

 10. BORGERLIGHEDENS POLITISKE DVALEPOSITION
  Der er næppe tvivl om at Borgerlighedens politiske udviskning, er et direkte resultat af formynderstatens opblomstring. Men død er borgerligheden ikke. Det ved vi fra Forenings-Danmark. Her står den både stabilt og stærkt.

  Men dens politiske situation er en anden. Her ligger den i dvale; politisk dvale. Det er der to årsager til. Den første skyldes formynderstatens styrkelse og den anden skyldes at de borgerlige vælgere, ikke stiller nok krav til deres folkevalgte.

  Men død er den ikke. For var den vitterlig død, så eksisterede Forenings-Danmark ikke og ydermere, så diskuterede vi den ikke. En diskussion vi blandt andet kan takke Kim Møller for. Han er en af de der løbene stiller spørgsmålstegn ved dens – i sær politiske tilstand.

  TRE PROCENT AF INDVANDRERNE ER IKKE KRIMINELLE
  Jeg ved hvad jeg taler om. For jeg er blevet stalket i tyve lange år. Herunder som hjemløs i 8½ år. Inklusiv hjemløs, internt fordrevet flygtning i alle tre skandinaviske lande.

  Indvandrerne ér kriminelle. Alene indenfor den organiserede del af stalking, udgør de 80 til 90% af alle deltagere. Faktisk er det efter at masseindvandringen virkelig har taget til at vi har set en eksplosion af stalking-ofrer i. I Danmark estimeres det at der stalkes mellem 60 og 100.000 personer, om året!

  Årsagen er at stalkingen er organiseret og at der er penge i svineriet. Mange penge.

  I den forbindelse så har indvandreklanerne for længst korrumperet store dele af af formynderstatens institutioner. Herunder dele af:

  – Politiet
  – Efterretningstjenesterne
  – Nyhedsmedierne
  – Sundhedssektoren
  – Hjemløs & Udsatte-branchen
  – Kirken
  – Forsvaret
  – Transportsektoren
  – Plejesektoren

  Men den stopper ikke der. Taxabranchen, som med meget stor sandsynlighed, altid har fungeret som et delvist organiseret stalker-netværk (hyrevogne-konceptet), er med indvandrernes overtagelse af branchen, blevet fuldstændig korrumperet. I 2021, er minimum halvfems procent – af alle chauffører – en del af den organiserede stalking. De fleste fungerer som observatører, mens en mindre del står for mikrobølgebestrålinger, forgiftninger, chikane og hærværk. Og ja, du læser rigtigt her. Der er ikke tale om påstande eller fri fantasi. Desværre, kan man sige.

  Samme katastrofale situation, er så småt ved at gælde for følgende brancher:

  – Vagtselskaberne
  – Togselskaberne
  – Busselskaberne
  – Transportselskaberne. (mig bekendt ikke langfart)

  Udviklingen går indtil videre, kun én vej; flere kriminelle og mere kriminalitet.

  Og den stopper stadigvæk ikke der. For dele af Folketinget, Regionerne og Kommunalbestyrelserne er også blevet delvist korrumperet – af – igen – indvandrerne. De fleste brugere på Urias, kan nok gætte sig til hvilket politisk parti, der primært har funktioneret, som adgangspunkt for korruptionen af folketingsmedlemmer.

  Men man skal samtidig huske på, at som med taxaselskaberne, så har de tre politiske entiteter altid været delvist kriminelle.

  Forskellen på før og efter masseindvandringen, er at vores politiske systemer, førhen brugte hyrevogne, betjente og efterretningsansatte, til deres brutale, kriminelle forehavender.

  Men med (undskyld udtrykket) perkernes indtog i det kriminelle Danmark, så er perkerne, som de folkevalgte, bruger mest i dag. Et forhold der har stået på, – i minimum 20 år.

  Som jeg har påpeget her på Urias førhen, så er dette forhold, selve årsagen til at visse personer, familier og klaner, ikke bliver udvist af Danmark. Uanset hvor mange domme de får. Uanset brutaliteten i deres forbrydelser. For de er samarbejdspartnere, – læs igen; samarbejdspartnere, med den del af politiet og det politiske Danmark, der er involveret, i den brutale, organiserede stalking.

  HVOR VED JEG ALT DET HER FRA
  Igen, jeg er selv blevet stalket til absolut lemlæstelse, siden januar 2001. Så rundt regnet 20 år. Snart 21.

  Jeg kan derfor konstaterer at Özlem Cekic ikke ved hvad hun taler om, når hun bruger tal som absurde tre procent. Men jeg tror ikke at hun lyver bevidst. Jeg tor at hun, puh, hvordan skal jeg udtrykke det, at hun nok mere – er meget naiv.

  Den dag den lovlydige del af politiet og tjenesterne tager sig sammen og går målrettet efter den organiserede stalking, der vil vi opleve en række kendte mennesker og faktisk hele brancher dreje nøglen om. Så omfattende er denne type af voldsforbrydelse i Danmark. For organiseret stalking er store og nemme penge, uden skrupler, uden nåde og uden moral.

  Kommentar by Michael Nielsen — 21. december 2021 @ 12:04

 11. At være “borgerlig” siger desværre ikke et dyt om hvor man befinder sig værdipolitisk. Et såkaldt “borgerligt” parti som De Konservative eksempelvis består, med et par få hæderlige undtagelser, af værdipolitiske radigale. Det samme gælder for partiet Venstre. Er en “borgerlig” som Jan E. Jørgensen eller familien Ellemann værdipolitisk er hår bedre end Rosa Lund?
  Er der noget mere værdipolitisk uspiseligt end den såkaldte “borgerlige” kommentator Jarl Cordua? Eller hvad med den “borgerlige” liberalist Ole Birk Olesen der i sin tid lukkede sin blog 180 grader for islamkritik?

  Kommentar by bjarne Binee — 21. december 2021 @ 12:47

 12. Jeg mener at kunne huske, at en højrød arkitekt for en del år siden skrev en bog: “Håndbog for aktivister”. I denne bog kan man bl.a. få råd om, hvrdan man opretter NGOer og lign., der udadtil har eet formål; men reelt indadtil bar et helt andet formål.

  Kommentar by Nissen — 21. december 2021 @ 14:42

 13. om antallet så var nul,nul procent,
  hvorfor arbejder hvide kristne mennesker dog for at
  ødelægge deres homogene hjemland ved at tage folk af anden
  etnokulturel og religiøs oprindelse ind i deres land?

  hvorfor tale migration fra menap-lande op?

  det er også den slags der brokker sig over at indfødsretsprøverne er
  for svære og at der burde være adgang for alle.

  hvis man ikke foretrækker sit eget land og folk så kan man værsgo’
  rejse sin vej.

  det er ikke et bevis for racisme eller noget som helst negativt
  at folk er modstandere af massemigration af kulturfremmede,
  det er sund fornuft og noget der ikke stilles spørgsmålstegn
  ved uden for Europa.

  jeg går ikke op i fodbold og hører ikke radio særligt ofte,
  er det så indskrænket af mig hvis jeg ikke har fjernsynet indstillet
  på premier league, ikke har garagen klistret til med idolplakater og min transistor-radio for det meste er slukket?

  hvorfor opsøge eller promovere noget man ikke interesserer sig for
  og hvorfor lukke muslimer ind i sit land når man ikke er muslim
  og af erfaring ved at det ikke er en gruppe der lader sig assimilere.

  de undgår os, vi undgår dem, kun en idiot kan mene at det er fremtiden
  at udbygge et dødfødt projekt.

  hygge og genkendelighed er det modsatte af politisk korrekthed og mangfoldighed…
  diversitet er ikke en god ting og kræver konstant
  diverse øvelser og diplomatisk opførsel, ja, kræver regler, dresscode, mad&drikke-politik og formaliteter hvor det afslappede, det uformelle kunne gælde, noget jeg forbinder med at være ude, på arbejde og absolut ikke afslapning. indbegrebet af et mareridt hvis det gælder fritiden.

  den samme slags skøre typer vil gerne have at hvert andet menneske ved det bord er mørk i huden og at vi alle “hygger” os med hinanden.
  men det har ingen lyst til og når der er nok fremmede opsøger de heller ikke det eksisterende samfund, så grundlægges parallelsamfundet
  og det er jo årtier siden at det skete herhjemme.

  Så hvad stikker i grunden MS? er de bare enormt langsomt opfattende eller decideret ubehagelige af natur? Eller er det pengene?

  jeg har erfaring fra mange rejser i Asien og alle foretrækker
  deres egen befolkningsgruppe, det har vi europæere også lov til.

  de etniske grupper undgår at støtte hinandens forretninger og
  anbefaler altid en fra egen etniske gruppe, i deres forretninger arbejder ligeledes som hovedregel kun folk af samme etno-kulturelle
  herkomst som dem selv.

  MS får aldrig én krone fra min side. :)
  MS har én mission og det er at ødelægge det Danmark som vi kender.

  Kommer nok til at holde en pause fra blokken i de kommende uger,
  DR, politik og ngoere er lige hvad der kan ødelægge julestemningen.

  Du bringer mange vigtige nedslag i den stadige kamp vi befinder os i, men jeg må lige have lidt mental ferie og opfordrer også dig Kim til at glemme det hele for en kort stund, glemme det der gør så ondt for
  os patrioter. Julen bør bruges på at fejre det vi elsker og ignorere det vi ikke kan fordrage.

  pas på kærligheden og glædelig jul til jer alle derude,
  til dem der måtte sidde alene eller hvis familie ikke kan mødes
  på grund af restriktioner, jeg håber I sidder det igennem og
  til de ældre på tråden: jeg håber I fortsat er her i det nye år.

  jule-gave:
  jeremy brett sherlock holmes, alle afsnit ligger vist på YT

  Kommentar by konservativ — 21. december 2021 @ 16:39

 14. Langt de fleste såkaldt “borgerlige” er totalt ubrugelige og vil langt hellere lade Det Danske Folk blive udskiftet med fremmede folk end risikere at blive kaldt “racist”, “islamofob”, “anti-semit”, “xenofob” etc. De er ikke på danskernes hold.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. december 2021 @ 18:33

 15. Michael Nielsen — 21. december 2021 @ 12:04

  Tak for rigtig godt indlæg. Den importerede kriminalitet har skabt behov for

  Vagtfirmaer | Oversigt over 1120 vagtselskaber i Danmark dex.com ›
  For 5 dage siden — Godkendte vagtselskaber betyder, at de har autorisation til at drive forskellige … Det er såvel private som virksomheder, som benytter sig af de mange ..

  Man kan selvfølgelig ikke i et multietnisk samfund forvente samme høje standard som i et homogent samfund. Mon der er nogle, der kan huske de dage, hvor vi stort set kun havde Securitas?

  “Jeg kan derfor konstaterer at Özlem Cekic ikke ved hvad hun taler om,”

  Politisk korrekte med fri adgang til statslige kasser behøver ikke have kendskab til andet end deres egen pengepung. Hun har lige fået næsten 3 millioner til at uddanne flere “brobyggere”, mens kommunerne mangler plejere.

  Kommentar by tavsen — 22. december 2021 @ 06:10

 16. Jeg vidste ikke at der var så mange vagtselskaber, eller at der førhen næsten kun havde været et af slagsen. Og ja, de bruger vagtbilerne til stalking. Oftest som observatører for taxaer, der når offeret er lokaliseret (offer med implementeret radiosender), rykker ind fra flere sider og krydsbeskyder offerets krop (undertegnede og mange, mange andre).

  Har hun fået 3 millioner kroner til at uddanne brobyggere?!

  De penge skulle være øremærket de tusindevis af ofrer for organiseret stalking. Så ville de rent faktisk blive brugt til noget nyttigt.

  Kommentar by Michael Nielsen — 22. december 2021 @ 16:55

 17. Mellemfjolseligt Samvirke er landsskadelig læsning…

  Man prøver at påvirke stakkels by- og landboere af lønmodtagertypen til at forsage sig selv og deres efterkommere!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 23. december 2021 @ 01:17

 18. Jeg har kendt mange perkere igennem tiden, og haft venlige forhold til flere af dem, så længe de har opført sig pænt og venligt over for mig. Jeg er ikke glad for de er her, men dem der opfører sig pænt og smilende til mig, dem har jeg svært ved at være idiot over for…
  Men når det er sagt, så er én ting 100% sikkert. DET ER IHVERTFALD IKKE KUN 4% AF DEM DER ER KRIMINELLE. Det er MEGET almindeligt for unge perkere/negere såvel som også visse asiatiske gutter, at være KRIMINELLE i en længere periode af deres liv. Nogle er det hele livet, nogle får et arbejde pga børn og er delvist kriminelle. Men kriminalitet er 100% en del af “mandoms” kulturen, desuden så ser de ikke danmark som deres (endnu), selvom de måske er født her og snakker flydende dansk. Når du ikke føler du tilhører, så har du hellere ikke den respekt der skal til for at opbevare det, fordi du inderst inde ville have det fint hvis landet en dag blev ændret til noget andet. ALLE der til tider omgås perkere/negere igennem skolen, arbejdslivet osv ved godt hvad jeg snakker om, jeg er så træt af alt den propaganda de klamme svin i systemet fylder vores hoveder med. De holder jo først kæft når de ikke trækker vejret? Og det er ikke en trussel, det er bare FAKTA!

  Kommentar by Hans — 28. december 2021 @ 22:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper