23. december 2021

MSM åbner ny front: Inger Støjberg er uværdig til evig tid, vælgerne er nemme ofre for populisme…

Næppe var Inger Støjberg kendt uværdig til at sidde i Folketinget, før medierne åbnede en ny front. Bortset fra De Radikale har partierne tilkendegivet, at der intet er til hinder for at Støjberg kan sidde i Folketinget efter næste valg, såfremt hun får vælgernes opbakning. Orientering på P1 talte med Jesper Olsen (Transparancy International), der ikke mente Støjberg nogensinde skulle tilbage i Folketinget. Han så helst at der kom en grundlovsændring, så det ikke blev et emne for folkevalgte. Ej heller for vælgerne, da de var lette ofre for populisme.

Her lidt fra indslaget under den meget P1-agtige vinkel – Mister Folketinget sin troværdighed ved at tidligere dømte medlemmer efter nogle år kan vende tilbage med et mandat?

Mette Vibe Utzon, P1: Kan man ikke sige, at det i et demokrati i Danmark i sidste ende er op til vælgerne at vurdere om hun er værdig?

Jesper Olsen, Transparancy International: Jov, det synspunkt kan man godt have… jeg tror bare lige, at man er nødsaget til at konstatere, hvordan det synspunkt også i virkeligheden kan misbruges. Se nu Brasilien… Det man bare kan se, det er at vælgerne har relativt let ved at tilgive sådan noget som det her handler om – integriteten, og giver dem adgang til magt. Det vælgerne går op i, vælgerne stemmer, hvis de stemmer på Inger Støjberg, på udlændingepolitik, og det er jo også det vælgerne skal tage udgangspunkt i. … Demokratiet må beskytte demokratiets integritet, og der er altså nogle ting som er så fundamentale, at så kan man ikke være medlem af folktinget.

Mette Vibe Utzon: Hvorfor have mildere regler for folketingsmedlemmer. Er der noget som kan forsvare det?

Mere

“Tirsdag den 21. december havde Jesper Olsen og Karinna Bardenfleth, vores formand og næstformand, et debatindlæg i Politiken ovenpå at Folketinget skulle tage stilling til om, den nu dømte, Inger Støjberg var uværdig til at være medlem af Folketinget.

I indlægget i Politiken peger Jesper Olsen og Karinna Bardenfleth på, at det andre steder i verden er uhørt, at det er en politisk beslutning, om en politiker kan fortsætte sit virke i Folketinget efter at være blevet dømt…

Så længe vores grundlov er, som den er, bestemmer politikkerne, hvem der er værdige til Folketinget. Derfor opfordre TI-DK til, at man kan have nok så meget personlig sympati for Inger Støjberg som menneske, men så meget desto vigtigere er det at man beskytter den danske integritetskultur. Den sikres ved, at man på forhånd erklærer Inger Støjberg uværdig og dermed sender et signal til vælgerne, at det også vil ske næste gang. Derved går disse stemmer ikke til spilde.” (Transparancy.dk, 22. december 2021; Se evt. Politiken)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/124008/trackback

30 Comments »

 1. Løsningen er vel proletariatets diktatur, hvor det kun er Enhedslisten og MSM der vurderer, hvem der må sidde i Folketinget. En anden løsning kunne være at afskaffe licens- og mediestøtten, så alle spøgelsesstationen P1’s ufrivillige abonnenter kan beholde deres penge.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 23. december 2021 @ 12:42

 2. Helledusseda.

  Kommentar by Bastardo — 23. december 2021 @ 13:07

 3. Det var en flok politiske “dommere” der har dømt hende. Hvoraf de fleste er og var hendes politiske modstandere og konkurrenter.

  We the People don´t give a Fuck. Vi stemmer hende ind næste gang, vent og se.

  Kommentar by Santor — 23. december 2021 @ 13:21

 4. Den Danske integritetskultur blev undermineret af nogle Dommere, som mente at -barnebrude- (i et par tilfælde pædofililignende sager) skulle fastholdes i ægteskab med henvisning til EU,s menneskerettighedskonvention artikel 8, fordi der ikke var foregået en individuel parthøring, imens man så helt bort fra afsnit 2 i den artikel. Efter Dansk lov var umyndige kvindebørn hurtigst muligt blevet skilt fra Deres ægtemænd, hvis der ikke lå en forældrebemyndigelse. Men Europæiske menneskerettighedstolkning er totalt ansvarsløst overfor den virkelighed Islam byder.Populisme betyder det som vælgerne godt kan se det fornuftige, og det er ikke noget nogle Dekadente politiske moralske dommere skal blande sig i på Dhimmie Radio (for dumme danskere). Pågældende dekadente formynderiske udsagn er jo netop en underminering af Demokratiet, hvis vælgerne ikke må bestemme. Men bevares. Det er jo avisen Politiken (og den kan ikke blive mere dekadent). Hvis der er nogen der er værdig til at sidde i Folketinget så er det Inger Støjberg, og at hun blev stemt ud er virkeligt uværdigt af Folketinget (kunne skrive andre superlativer eftr det, men undgår det nu). I Inger Støjbergs tilfælde vil jeg kalde sagen: Anklag Ambulancen for at køre overfor Rødt.
  God jul og godt nytår til Inger Støjberg. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. december 2021 @ 13:53

 5. Støt SIAD.www.siaddk.wotrdpress.com og http://www.frafalden.dk
  God jul og godt nytår.

  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. december 2021 @ 13:55

 6. vælgerne er nemme ofre for populisme…”

  Ja, det bevises hver gang, når vælgerne stemmer på det vedtagne tema af MSM. Som kun giver plads til EL’s populisme. DR kender kun til politikere ved navn af Peder Hvelplund og andre fra Forståelsespapiret.

  Mister Dommerstanden sin troværdighed ved at tidligere dømte medlemmer efter nogle år kan vende tilbage med et mandat?

  Kommentar by tavsen — 23. december 2021 @ 13:57

 7. Mister Dommerstanden sin troværdighed ved at inhabile dommere fortsat kan dømme politiske modstandere ????

  Kommentar by tavsen — 23. december 2021 @ 13:59

 8. I 5) skal stå …wordpress. ret det lige da jeg ikke kan genindsætte det. God jul

  Kommentar by Michael Unna — 23. december 2021 @ 13:59

 9. Nu er det heldigvis ikke de Radikale der bestemmer! Og hvad er det for en enorm arrogance? Han sidder direkte i statsradioen og siger at han er klogere end vælgerne og på den måde kan dømmer Støjberg ude for evigt! Hvis folketinget dømmer hende ude og befolkningen derefter dømmer hende inde, så skulle folketinget og især de Radikale måske tænke sig om et par gange!
  Tilbage til rigsretten, godt nok er den grundlovssikret, der skal være 15 dommere og 15 lægdommere! De 15 lægdommere er politisk udvalgte og resultatet er ikke at det er tømrer, brugsuddelere sosuassistenter eller læger, nej det er ex politikere, enten pensionerede eller vraget af vælgerne, som blev “lægdommere”, der er ikke meget lægdommere over det. Det er en politisk domstol og en total sammenblanding af den lovgivende og den dømmende magt – Støjberg blev politisk dømt!
  Det er meget sigende at P1 efterhånden er blevet mikrofonholdere for venstrefløjen, og uanset udsendelsen, så er der altid en eller to Radikale med!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. december 2021 @ 14:02

 10. Det meste af vores lovgivning er lavet uden at man har taget islam ind i ligningen.
  Det var ikke nødvendigt tidligere.
  Det samme med en masse af konventionerne (som for de flestes vedkommende hverken anerkendes eller følges af muslimske lande).

  Vi skal som land følge en masse forældede konventioner, men det skal de muslimske lande åbenbart ikke.
  Åbenbart skal man heller ikke, når man vælger at flytte væk fra de muslimske lande, så følger aben da bare med. Det har man ret til.
  Og vi siger javel, sådan må det være.
  Nogen gange til ting, der er stik imod vores egne holdninger.

  Kommentar by Hema — 23. december 2021 @ 14:06

 11. Det er ikke gennemtænkt det denne Jesper Olsen fremfører. Hvad med medlemmerne af Blekinge gade Banden . Alle blev tilgivet efter udstået straf, og i hvert fald een af dem fik senere Job i det offentlige: En politi betjent blev skudt og dræbt af banden, men ingen af dem blev dømt for den lovovertrædelse . At udtale sig så bombastisk som J.O. gør grænser til det komiske.

  Kommentar by hartvig jensen — 23. december 2021 @ 14:08

 12. Inger for president

  Kommentar by dingdong — 23. december 2021 @ 14:41

 13. Men Pelle Dragsted var værdig til at sidde i Folketinget trods fængselsdom på 30 dage. Hvor var ham Jesper Olsen (TI) henne ?

  Kommentar by wilty — 23. december 2021 @ 14:55

 14. Hvad sker der i Sverige? Ingen mord eller knivstikkeri hele dagen! Mærkeligt! Men dagen er ikke omme endnu, så måske kan det nås alligevel, og alt bliver normalt igen.

  Kommentar by Thor — 23. december 2021 @ 14:59

 15. hartvig jensen — 23. december 2021 @ 14:08

  Dengang var kollektiv straf uhørt i et retssamfund, men nu gives der kollektive straffe til muslimer, der dømmes for æresdrab. Sådan er udviklingen i dag, takket være statsaflønnede “journalister”

  Kommentar by tavsen — 23. december 2021 @ 15:15

 16. Thor — 23. december 2021 @ 14:59

  Vel bare MSM, der ikke ønsker at referere, for ikke at krænke julefreden ;-)

  22 december 2021 kl 17.51 https://www.friatider.se/gangledare-skjuten-till-dods-pa-hotell-i-centrala-stockholm
  INRIKES. Den man som sköts ihjäl på ett hotell i centrala Stockholm idag har pekats ut som ledare för kriminella Östberganätverket, rapporterar Expressen. Två av hans bröder har tidigare dödats i gängkriget.

  Kommentar by tavsen — 23. december 2021 @ 15:20

 17. De partier, som har foræret Danmark væk til EU mafiaen, har om nogen nedbrudt og bekæmpet Danmarks integritet.
  De partier, som er i færd med at forære Danmark væk til islam mafiaen, nedbryder og bekæmper Danmarks integritet for fuld skrue.
  Globalisterne ser Danmarks integritet som landets undergang og arbejder hårdt med propaganda og manipulation på, at nedbryde Danmarks hårdt tilkæmpede integritet.
  Ordet ‘Integritetskultur’ er blevet meningsløst mundl.rt, afsondret ud af psykopatiske karriéredyrs øverste kloakåbning – på Mobbeborgens teaterting i Københavns centrum.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. december 2021 @ 15:23

 18. *13 Thor 14:59
  Det kan næppe være julefreden, der har sænket sig over Sverige. Der er ikke mange der holder jul og de der gør, gør det lidt i det skjulte. Man skulle jo nødigt fornærme nogen. Det er måske bare stilheden før stormen.

  Kommentar by Den Nervøse — 23. december 2021 @ 17:00

 19. Husker at den venstreradikale “journalist” Mette Vibe Utzon har en klam konvertit-datter, der er gift med en islamist…

  Kommentar by Revisoren — 23. december 2021 @ 19:05

 20. De røde fascister vejer sandelig morgenluft i Danmark, ingen er mere racistiske og udemokratiske end netop dem og deres ny-nazistiske globale dagsorden, i deres verdensbillede har venstrefløjen altid ret og højrefløjen altid populistisk. Hvordan kan de overhovedet tro dette kan ende godt, med denne undertrykkelse af friheden som de står for.

  Kommentar by LarsB — 23. december 2021 @ 21:37

 21. Han burde ikke blande sig i politik på den måde.
  Jeg har før overvejet at støtte dem pga det ser ud til at korruptionen stiger i DK ,men når de bruger sådanne opblæste tågehorn der ved bedre end vælgerne ,så kan det vist være ligemeget

  Den slags er sjældent dygtige til andet end at lukke varm luft ud.

  Kommentar by geden — 24. december 2021 @ 01:27

 22. Brud på internationale konventioner er gjort til en meget alvorlig sag i Danmark. Medierne følger massivt op for at understrege ‘forbrydelsens’ alvor.

  Selvom den egentlige ‘forbrydelse’ om adskillelse af 23 asylpar med mindreårige i et par uger er lovligt efter dansk ret – og en pligt efter dansk ret/retsfølelse. Selv en rabiat selvgod moralist som radikale Sofie Carsten Nielsen var ikke i tvivl dengang om dansk ret og vrang : ”Det skal stoppes omgående, der skal ikke være barnebrude i Danmark”. At hun stemmer Støjberg ud som uværdig i Folketinget, er en svinestreg af rang.

  Grotesk er også, at sagen mod Støjberg om brud på internationale konventioner tilsyneladende er et meget lokalt dansk fænomen, der næppe har gang på jord i udlandet, hvor de internationale konventioner bliver tolket anderledes. Når så en globalistisk tosse fra Transparancy International himler op, burde han måske lige tjekke, om en sådan sag overhovedet kunne finde sted i andre lande og på den internationale scene.

  Kæden falder også helt af i forhold til tidens mediehypede #MeeTo-bevægelse, da en islamisk barnebrud er en prototype på ung umyndig kvinde, der er formelt tvunget til sex i en magtrelation til en ældre mand. Tager man Cecilie Becks hyggeri med en ung knaldfotograf-elev med i eksempelsamlingen, så kan man konkludere, at #MeeTo ikke gælder, hvor kvinder og muslimer kan mistænkes for at misbruge deres magt. .

  Kommentar by traveler — 24. december 2021 @ 07:59

 23. Gad vide om det er en del af “dansk integritetskultur” at dømme folk på forhånd – altså at man forventer en kriminel handling fra enkeltindividers side – selvsagt inden den er begået? Normalt ville man jo forvente – i et retssamfund at en afsoning af en straf ville viske tavlen ren?
  Desuden er Inger Støjberg jo hevet i Rigsretten fordi et politisk flertal ville det sådan. Ligesom da Erik Ninn-Hansen blevet hevet i Rigsretten i sin tid..
  Hvis man vil hive folk igennem “sager” forekommer det, som om det er ret tilfældigt, hvem der bliver får denne behandling. Og det i en sag der forekommer relativt ubetydelig. Sagen er drevet helt ud i det absurde. Dog er det påfaldende at både Tamil-sagen og denne sag handler om et helt bestemt sagsområde. Ellers er der jo masser af “sager” af en karaktér, der langt overstiger, den brøde Inger Støjberg har begået – men som aldrig kommer så langt. Der er en undervisningsminister, der lukkede venstrekstreme ind i Folketingen – disse overfaldt statsministeren og udenrigsministeren med maling, en udenrigsminister knaldede en 15-årig pige, en statsminister kunne have en tidligere formand for Danmarks Kommunistiske Parti siddende i sin regering. Når man taler altså taler om værdighed og omdømme.
  Og så kunne man da også fremhæve at Udlændingeloven af 1983 aldrig – som i aldrig – har været debatteret endsige lagt ud til en folkeafstamning – trods det faktum at det i Folkeretten er et bærende princip, at enhver nation har ret til selvbestemmelse.

  Kommentar by Limewoody — 24. december 2021 @ 08:00

 24. Hvem kan tage Folketingsmedlemmernes værdighed alvorligt, når de dømmer en -barnebrudsbekæmper- ude af Folketinget? (har skrevet rigeligt herinde om det). Glædelig jul og godt nytår INGER STØJBERG. (Du kan roligt se i spejlet og være stolt). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. december 2021 @ 09:16

 25. Den Nervøse 14.02
  Hvis du med “at P1 efterhånden er blevet mikrofonholdere for venstrefløjen” mener at P1 i de seneste 50 år har været mikrofonholdere for venstrefløjen, så er jeg enig med dig.

  Kommentar by bjarne Binee — 24. december 2021 @ 10:36

 26. De er godt nok afstumpede

  De ræverøde pædofili barnebrude tilhængene Venstre socialistiske ekstremistiske møgsvin.

  Kommentar by Mads kering — 24. december 2021 @ 12:22

 27. Alverdendens organisationer er inficeret med den blodrøde syge.
  Hvad hullans har en anti bestikkelse organisation at gøre flygtninge ??? Åbenbart alt !!!

  Og ellers :
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Fædrelandet.

  Kommentar by Neuhammer — 24. december 2021 @ 14:32

 28. Tilgiv manden – han forstår tilsyneladende ikke, at vi lever i et folkeligt demokrati. Manden må jo mene, at demokratiet er bedst stillet ved, at man kun tillader opstilling af kandidater, som han selv er enig med. Jesper Olsen kan passende rejse til Hviderusland, Rusland, Nordkorea m.v. for at se hvordan “hans” slags demokrati fungerer. Føj for en overdommer!!! Har de overhovedet demokrati i Afghanistan, Qatar, Saudi-Arabien og andre lande, hvor voksne mænd gifter sig med små piger? Det er måske sådan et rejsemål Jesper bør vælge sig? Er Inger mindre værdig end kandidater, der får en brøkdel af hendes personlige stemmer og som kun kommer ind via listestemmer – er de værdige, når de så skider på listestemmerne ved at springe skib og skifte parti? Jesper Olsen har vist ikke begreb skabt om, hvad demokrati er.

  Manden mener tilsyneladende, at Slette-Mette er værdig, eftersom han ikke nævner hende i samme åndedrag – en folkevalgt der sletter sin korrespondance, for som en anden kriminel at slette sine spor, og som dermed ikke tillader demokratisk kontrol er i mine øjne mindst lige så uværdig som Inger. Lige så uværdig var iøvrigt Hillary Clinton, der kørte sin amerikanske udenrigsminister-post via hotmail – når man ikke tillader demokratisk kontrol, så har man i mine øjne noget at skjule.

  God jul og godt nytår til Kim Møller og alle andre læsere af Uriasposten

  Kommentar by Anonym — 24. december 2021 @ 14:47

 29. Arrogante selvforherligende kulturradikale, der ikke formår at se udover egen næsetip.

  Utroligt at vi støtter disse medier via statskassen.

  Kommentar by KineserSnot — 25. december 2021 @ 14:33

 30. Vi lever i et defacto socialistisk diktatur.
  Småborgerne og skatteslaverne har bare ikke fattet det endnu.

  Kommentar by Bilka — 26. december 2021 @ 20:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper