31. december 2021

Eva Selsing: “… ideologerne godt ved, at hvis man skal opløse de to køn, skal man starte tidligt.”

Gode borgerlige ord af Eva Selsing i Berlingske, hvor hun med udgangspunkt i TV2-julekalenderen ‘Kometernes jul’ tager livtag på tidsånden. Hun fortæller at julekalenderen er støttet af Poul Due Jensens Fond og Bitten og Mads Clausens Fond, og påpeger at de her fordomsfrie kapitalister vil gøre hvad som helst for at ‘blive accepteret af den kulturelt dominante, ydre venstrefløj’. Det er bulls eye – lige på kornet.

Det Liberale Venstre er spækket med sådanne relativister, og et godt eksempel er Slagelse-byrådsmedlemmet Nikolaj Bjørk Christensen, der i et opslag på Twitter går i rette med ‘den såkaldte borgerlighed’ der er imod Islam, imod feminisme og imod MeToo-bevægelsen. feminisme og anti-MeToo. Det må være det woke-hysteriske AK Cramon i et nyligt interview kalder ‘bange for fremtiden’.

Hvis borgerlighed anno 2022 er Enhedslisten anno 1992, så er borgerligheden døende. Eva Selsing kommenterer i Berlingske – Endelig sluttede decembers queerpolitiske propagandajulekalender.

“Juleaftens komme var i år ventet med ekstra stor utålmodighed herhjemme – fra de voksnes side. Det betød nemlig, at den uden sammenligning forfærdeligste julekalender nogensinde produceret i Danmark, endelig fik en ende.

… Tag de kvindelige roller. De modige, kloge, stærke, udholdende, uegennyttige, snarrådige karakterer i serien er alle kvinder. … Omvendt forholder det sig med mændene. Der er intet godt til eller om hankønnet. Panda-Søren er en latterlig, harmløs, kastreret type; Elias er underligt vag og har et feminint udtryk; seriens superskurk, Viggo V, er helt i tråd med den venstreradikale tænkning, Lund Madsen iscenesætter: En ond, hvid, midaldrende kapitalistmand, der kun er ude på at tjene penge og udnytte alt levende – selv hvis det koster det levende livet. Altså Satan. Hans assistent er en blanding af ond og plat. Men den værste, mest hadefulde tegning af det maskuline får vi alligevel med Johannes. Altid i sine bange følelsers vold, med et udtryk i ansigtet som havde han permanent, voldsom diarré. Ude af stand til at sætte noget igennem, uden en egen vilje – et svageligt, følelsesinkontinent, antiheltemodigt, foragteligt væsen, der må reddes af Mie igen og igen. To tykke streger under dette, at drengen og manden er latterlige, svage, dumme og onde.

Og så er der kønskonfettien, en specialitet i det queer’ske hus. Ekstra tydeligt med de to børnepar i ‘Team kometerne’. I Noor/ Elias ligner pigen en dreng, mens drengen ligner en pige. Hun er højere og mere atletisk og med en dybere stemme end drengen, der er følelsesstyret og den, der ydmygende må tisse i en flaske foran alle de andre. I Mie/ Johannes-relationen er han den personlighedsløse svækling, mens hun er handlekraft og mod. Og så transvestit-rumvæsnet Tanja med armbånd, sjal og dyb mandestemme. …

Alt sammen i børnehøjde. Fordi ideologerne godt ved, at hvis man skal opløse de to køn, skal man starte tidligt. Man må erodere menneskets eksistentielle struktur i fundamentet. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at køre det ind med børnefjernsyn? Det er noget, alle ideologidrevne regimer og systemer har forstået – og brugt – gennem tiden. Det nye er, at propagandaen også finansieres af private midler og drives frem af markedet.”

(Nikolaj Bjørk Christensen, Venstre i Slagelse; Twitter)

Oploadet Kl. 11:14 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/124098/trackback

24 Comments »

 1. Jamen så er Disneys stereotyper blot blevet fordansket julekalenderstereotyper

  Kommentar by tavsen — 31. december 2021 @ 11:42

 2. Det kan jo også være så simpelt,som at alle de hormonforstyrrende stoffer, vi omgiver os med og mere eller mindre ufrivilligt indtager, er begyndt at virke..
  Godt nytår til alle her på posten!!

  Kommentar by Cebber Jensen — 31. december 2021 @ 12:09

 3. Nikolaj Bjørk Christensen fortæller i klippet nederst fra Twitter, at han er træt af al den “anti-“. Så underforstået skal vi alle fremover ophøre med at være kritiske.

  Det er en ægte Venstremand der her taler! Én der, ligesom som alle sine partifæller, absolut ikke er afvisende overfor noget, men som tværtimod hilser både skidt og kanel velkommen. For Venstrefolk er alt det ubehagelige usynligt og unævneligt, og ”fremmede er nogle man kan spejle sig i.”
  Morale:
  Åh… herre jemini – her er endnu én der har stået sidst i rækken dengang Vorherre delte hjerner ud.

  Kommentar by Henning Jensen — 31. december 2021 @ 12:24

 4. De liberale “borgerlige” er om muligt endnu mere uspiselige end det røde, kulturradigale, politisk korrekte sammenrend på venstrefløjen.
  Typer som familien Ellemann, Jan E. Jørgensen, Jarl Cordua, Stine Bosse og Britta Schall Holberg og store dele af erhvervslivets top har solidt plantet partiet Venstre på den forkerte banehalvdel.

  Hvor borgerligt er i øvrigt også hattedame, venligboer og vatnisse partiet De Konservative? Bortset fra Marcus Knuth og en enkelt gang imellem Rasmus Jarlov markerer partiet med Søren Pape i spisen sig aldrig i værdidebatten.

  Længe leve virkelig borgerlige som Eva Selsing!

  Kommentar by bjarne Binee — 31. december 2021 @ 12:39

 5. Ak ja, Danmarks Radio skulle forleden fortælle om årets væsentligste begivenheder i deres årskavalkade.
  Her havde man valgt at invitere Gucci-Helle i studiet sammen med hendes “datter”, der nu identificerer sig selv som en “mand”.
  Brækspanden kom på hårdt arbejde…

  Kommentar by Revisoren — 31. december 2021 @ 12:54

 6. Socialisterne melder i det mindste klart kulør.

  De anstændige borgerlige går på valg på det ene, men deres politik er ofte stik modsat af hvad de lover. Vækstmongolerne vil sælge ud af alt for kort profit.

  Kommentar by KineserSnot — 31. december 2021 @ 13:06

 7. Liberalismen er og har altid været lige så skadelig for samfundet som socialismen. At liberalismen overhovedet markedsføres som “borgerlighed”, er falsk varebetegnelse.

  Kommentar by Arne Torp — 31. december 2021 @ 13:29

 8. DR og TV2 er blevet inficeret med den svenske feminazisme. På svensk TV tillades kun programmer, som enten er redigeret og/eller styret af kvidrende. De fleste nyhedsoplæsere og kommentatorer i svensk TV er kvidrende, ligesom som selv videnskabs- og dokumentarprogrammer. I det hele taget begunstiges alene film og underhold med stærkt kvidrende islæt.
  Man forstår, at de som “piss against a wall” langsomt skal udstødes fra de offentligt betalte medier som aktive deltagere.
  Her gik jeg og mente i al troskyldighed, at feminazier kun stræbte efter kønslighed, men det er åbenbart det kvidrende kønslige, det drejer sig om at fremme:-(

  Kommentar by Gustav Jensen — 31. december 2021 @ 14:25

 9. Og sådan kan DR jo altid finde en “borgerlig”, der mener det samme som Enhedslisten, og samtidig fremstå pluralistisk – smart!

  Kommentar by J — 31. december 2021 @ 14:30

 10. Heldigvis er der en slukknap på fjernsynet!

  Kommentar by Den Nervøse — 31. december 2021 @ 15:51

 11. Den Nervøse — 31. december 2021 @ 15:51.
  Men slukknappen på din smartphone kan og bliver ignoreret af FET, PET, CIA, FBI, NSA, MI5, Mossad, Surété, Abwehr, KBG, FDF, KFUM, kineserne plus alle de løse….
  Disse velaflagte “gentlemen’s klubber” kan slukke og tænde for mikrofonen i din smartphone efter behag. Men det er Topsecret!!!

  Kommentar by Gustav Jensen — 31. december 2021 @ 16:06

 12. Jeg tror ikke, der er grund til at være bange for LGBTQ–bevægelsen. Biologi er stærkere end ideologi.

  Kommentar by Ole Madsen — 31. december 2021 @ 16:26

 13. 1626 Husk hvordan det gik frøernes biologi. Der er udover den mentale påvirkning fra agendapushet også en miljømæssig og en teknologisk, som giver en biologisk udvikling henimod at kønsforskellene udviskes

  Kommentar by Ego — 31. december 2021 @ 18:40

 14. Langt de fleste såkaldt “borgerlige” er totalt ubrugelige og vil langt hellere lade Det Danske Folk blive udskiftet med fremmede folk end risikere at blive kaldt “racist”, “islamofob”, “anti-semit”, “xenofob” etc. De er ikke på danskernes hold.

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. december 2021 @ 18:46

 15. Kommentar by Ole Madsen — 31. december 2021 @ 16:26
  “Biologi er stærkere end ideologi.”

  99% af kvinderne ønsker kun at parre sig med top 10% af mændene, eller bare blive kunstigt befrugtet med deres sæd.

  Staten stjæler mændenes penge og giver dem til kvinderne, så de ikke behøver nedværdige sig til at danne par med de 90%, som de anser for at være under middel.

  Kommentar by Træt — 31. december 2021 @ 20:25

 16. Der er jo strengt taget ikke noget nyt i sagen. Det er gammel vin på nye flasker. Både de nationale socialister og de mere internationale af slagsen – altså Nazisterne og socialisternes drøm har jo været at skabe “det nye menneske”. Og til det formål har børnene og ungdommen måttet stå for i de socialistiske magthaveres politiske rænkespil. Det er en slags respektløs ideologisk pædofili og forførelse som alene tjener til at nedbryde samfundet for at etablere de rødes hensynsløse, menneskefjendske diktatur.

  Kommentar by Limewoody — 1. januar 2022 @ 08:31

 17. #2 cebber Jensen …..hormonforstyrrende stoffer….Den har jeg også tænkt på.
  God jul og godt nytår.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 1. januar 2022 @ 12:54

 18. Hvor vil alle hend med al den snak uden reel handling.

  Kommentar by Michael Jensen — 2. januar 2022 @ 08:35

 19. Fru Selsing er stadig én af landets mest sexede og intelligente kvinder. Punktum.

  Kommentar by Revisoren — 2. januar 2022 @ 19:15

 20. Hej Revisoren. Hvis du som mand skal have en plads i et fremtidigt samfund skal du ophøre med, at tænke med Pikken. Pikken har ingen hjerne overhovedet og bliver du ved med, at spørge den til råds om alt vil du og alle dine både drenge og mænd tabe livet.

  Kommentar by Michael Jensen — 3. januar 2022 @ 08:29

 21. Måske opnår jeg at komme i Gulag 25 i DK om nogle år? Efter det blev afsløret at socialisterne i forrige århundrede udryddede 100 mio af deres egne medborgere, fordi de var mistænkt for at have antisocialistiske meninger, troede man naivt det var slut.
  Utroligt socialismen ikke døde senest da Gulag-lejrene og de andre udryddelseslejre blev åbnet i forrige århundrede og de overlevende skeletter vaklede ud. Aleksandr Solsjenitsyns “Gulag Øhavet” og de mange andre rædselsberetninger fra de socialistiske udryddelseslejre blev åbenbart hurtigt glemt af vælgerne, bl.a dem der stemmer på Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten, der begge er relanceringer af det gamle danske kommunistist parti.

  Kommentar by amad — 3. januar 2022 @ 09:17

 22. Hej Michael,

  Er du trans?

  Kommentar by Revisoren — 3. januar 2022 @ 12:04

 23. ->Revisoren 12:54. Ja man tror det er løgn. Jeg så ikke udsendelsen, fordi jeg stort set boykotter de statsejede medier DR og Tv2. Men jeg tror på det. Det er stats indoktrinering af danskerne. Gad vidst om DR-journalisten spurgte Helle Thorning-Schmidts datter om hun havde (fået) en penis og havde fået fjernet bryster og livmoder, nu hun kaldte sig mand? Den slags relevante spørgsmål stiller DR-mikrofonholderne aldrig.

  DR-indoktrineringen har stået på i næsten 100 år nu (statsradiofonien). Danskerne tænker, som de skal og stemmer, som de skal. Det har statsradiofonien banket ind i knolden på dem siden 1. april 1925.

  De er programmeret som Pavlovs hunde. Det er hårdt arbejde selv at sætte sig ind i socialismens blodige historie i forrige århundrede – og i dag f.eks i Kina, Cuba, Venezuela, Nordkorea – og på den måde ved sin egen selvstændige indsats blive af-programmeret. Hvis man fortæller om det får man hele det røde ros på nakken, så pas på med det!:-)

  Kommentar by amad — 3. januar 2022 @ 12:20

 24. Hvis man er til facisme og pædofili…

  Så er det godt at være, tilhænger af islam især!

  Kommentar by Mads kering — 3. januar 2022 @ 15:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper