1. januar 2022

Venstreradikale Marc Jørgensen kalder sig nu ‘Marc Malmbak Stounberg’, slipseklædt KU-underviser

Den autonome advokat Knud Foldschack har tjent 18 mio. kroner for boligspekulation, skriver Ekstra Bladet, og nævner salget af en Nørrebro-ejendom til den på venstrefløjen forhadte Blackstone. Sådan er der så meget.

Knud Foldschack har eksempelvis haft haft Århus-autonome Marc Jørgensen ansat. Jeg stødte første gang på ham tilbage i nullerne, hvor han stod frem som talsmand for århusianske ‘Antast’ – en lokal ‘direkte aktion’-gruppe, der ville vælte ‘det kapitalistiske samfund’, og etablere ‘et frit, antiautoritært og socialistisk samfund’. Konkret skulle revolutionen kickstartes med BZ-aktioner.

Det anti-demokratiske udgangspunkt blev hurtigt en integreret del af hans juridiske aktiviteter. Han blev centerleder for Redox-associerede Center for Rets- og Politiforskning (CEREPO), og forsvarede militante venstreradikale, blandt andet gennem Retshjælpen RUSK, etableret med samme formål. Han har skrevet retspolitiske kommentarerer i det kommunistiske dagblad Arbejderen, skolet venstreradikale i forbindele med Projekt Antifa-seminarer (læs: Antifacistisk Aktion), og har siden 2015 været tilknyttet Københavns Universitet som ekstern underviser/lektorvikar.

Selvom udgangspunktet var ‘nazi-smashing’ og omstyrtelse af det liberale demokrati, så er det således gået ham meget godt. Måske er det derfor han har skiftet navn til Marc Malmbak Stounberg, der i dag fremtræder som en helt almindelig vandkæmmet slipseklædt advokat. Ifølge hans nuværende arbejdsgiver er han tillige ‘menneskerettighedsambassadør’. Ingen kan voldtage plusord, som den yderste venstrefløj.

(Autonome Marc Jørgensen, der blev til juristen Marc Malmbak Stounberg; Foto: FB)

Antifascisme er aldrig illegitimt, men til tider kan det være illegalt. Hvis man forsvarer sig selv mod fascistiske overgreb kan det resultere i repressalier fra politiet. Retshjælpsgruppen RUSK gennemgår de relevante dele af loven og fortæller om hvordan man konkret yder solidaritet med kammerater, der er havnet i juridiske problemer.” (Projekt Antifa, 2012)

“På fredag starter Antifascistisk Aktions seminar Antifa Toolbox – En weekend med praktisk antifascisme. Vi bringer her de vigtigste informationer du skal vide som deltager. … Fredag aften åbner vi weekendseminaret med en forelæsning om sikkerhed. De seneste år har vi oplevet, at politi og PET har slået hårdt ned på den antifascistiske bevægelse. Vi ser på hvad man kan gøre for at beskytte sig selv og sine kammerater mod repression fra både myndigheder og fascister. Om lørdagen kommer RUSK og holder et oplæg om rettigheder i forbindelse med demonstrationer, tilbageholdelser og hvis man bliver anholdt. Oplægget vil kredse om grundlæggende rettigheder og need-to-know for antifascister.” (Projekt Antifa, 2014)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/124114/trackback

25 Comments »

 1. Ingen fare for at politi og PET vil slå ned på antifapsykoerne. De arbejder for samme hold psykopater alle sammen

  Kommentar by Ego — 1. januar 2022 @ 18:48

 2. Berufsverbot for venstreradikale var aldrig effektiv i Vesttyskland, til gengæld er den meget effektiv imod danske nationalkonservative.

  Kommentar by Træt — 1. januar 2022 @ 19:03

 3. Inger Støjberg er lige blevet verbotet,så ja Træt,det virker ualmindeligt godt mod os.

  Kommentar by Nielsen — 1. januar 2022 @ 19:58

 4. “Antifascisme” lyder da rent, smukt og godt – hvis man opfatter fascisme som defineret af opfinderne af fascismen, Mussolini og Franco.
  Der er bare sket en sproglig-semantisk ændring i opfattelsen af fascisme.
  Gennem de seneste mange år er ‘fascisme’ gået over til at betyde “uenig med de venstreekstreme”, ‘anti-globalisme’ og ‘ikke-socialistisk’ i salonkommunisternes falanks.
  ‘Antifa’ er ligeledes også gledet over i en anden genre og opfattes i dag som “venstreekstrem version af originale fascisme”.
  Antifa er sproglig forurening – ligesom når islam kaldes fredens og kærlighedens religion .-)

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. januar 2022 @ 20:02

 5. Malmbak Stounberg lyder som noget Peter Lundin kunne have fundet på.

  Han er iø bedste ven med en Sune Klinge Wittrup, konstitueret landsdommer…

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 1. januar 2022 @ 22:03

 6. Hvis de daværende regler for Berufsverbot i Vesttyskland gjaldt i dagens Danmark, ville mindst halvdelen af de nuværende dommere i det danske “rets”system blive sat fra deres bestalling. 20% af dem ville blive placeret i husarrest for samfundsundergravende virksomhed, sammen med 99% af journalystløgnerne.

  Kommentar by Træt — 1. januar 2022 @ 22:33

 7. De her “Anti-Fascister” prøver altid at fremstille sig selv som politiske “dissidenter”, modkultur og rebeller, selvom de i praksis fungerer som stormtropper og nyttige idioter for det neo-liberale globo-homo projekt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. januar 2022 @ 23:01

 8. Karrierekommunister, hedder de.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 1. januar 2022 @ 23:55

 9. Jeg er simpelthen nødt til at lægge denne her frem igen. Hun forklarer på allerenkleste vis sammenhængen mellem den destruktion der foregår for tiden og venstredrejningen i uddannelsesinstitutionerne. https://swebbtv.se/w/32gyh3F6VDapk3xtZyWLun

  Kommentar by Nielsen — 2. januar 2022 @ 00:49

 10. Marc Malmbak Stounberg lyder der temmeligt pompoest,mangler han selv et eller andet?

  Kommentar by dunk — 2. januar 2022 @ 03:18

 11. ‘Menneskerettighedsambassadør’ for ‘Levende Menneskerettigheder. Human rights in action’ Stifter og bestyrelsesformand Thorkild Høyer.

  “Bemærk at du også kan være ambassadør ved blot at støtte den gode sag. Det er altså ikke et krav, at du er til rådighed for skolerne [gymnasier og folkeskoler]”
  http://levendemenneskerettigheder.dk/menneskerettighedsambassadoer/
  http://levendemenneskerettigheder.dk/tidligere-arrangementer/

  Kommentar by anno — 2. januar 2022 @ 05:21

 12. Lad os dog lige få et billede af ham så man ved hvem man skriver om

  https://www.siriusadvokater.com/?portfolio=marc-malmbak-stounberg

  Kommentar by Jp — 2. januar 2022 @ 11:37

 13. Tænkte nok, der var meget mere end eb-artiklen fortalte. Typisk for de blodrøde kapitalister, der konstant beskyttes af deres gode venner i medierne, så de kan tømme alle kasser. Pengene har det bedst i kommunistiske lommer. Den blodrøde Egoisme længe leve, længere end Sovjet og Venezuela

  Kommentar by tavsen — 2. januar 2022 @ 11:47

 14. 11:37 og allerede møderet for Højesteret, Fanden hytter sine.

  Kommentar by indigo — 2. januar 2022 @ 12:34

 15. Gør alt du drømmer om
  https://www.bitchute.com/video/NUV7GgekcBWs/

  Kommentar by Ego — 2. januar 2022 @ 16:52

 16. Måske man skulle igangsætte Antikommunistisk Aktion – Antikom –
  Formålet skulle i så fald være et opgør med Kommunister og Kommunismen.
  Vi havde et opgør med Nazisterne umiddelbart efter 2. Verdenskrig, men et ophør med Kommunismen og de danske kommunister, der var de mest Moskvatro i Vesteuropa.
  Kommunisternes handlinger i fra september 1939 til 22. Juni 1941 er aldrig blevet afdækket og nok kæmpede Kommunisterne mod den Tyske besættelsesmagt, men hvad kæmpede de for? Hvad med Kommunisterne efter krigen og op gennem den kolde krig. Deres loyalitet lå helt tydeligt ikke i København men i Moskva. De støttede den Sovjettiske invasion i Ungarn i 1956 og igen i Tjekkoslovakiet i 1968, de sendte folk på kurser i DDR og i Rusland, og meget talte for at de fik penge fra Moskva. De støttede den Socialistiske verden helt til det sidste! I mine øjne landsforrædere!
  Der har været udbrydere fra Danmarks Kommunistiske Part. SF brød ud som følge af invasionen i Ungarn og senere brød VS så ud fra SF, fordi de var blevet for Socialdemokratiske.
  Efter murens fald stod det ikke så godt til på venstrefløjen, så DKP, VS og SAP (et lille sekterisk trotskistisk parti) slog sig sammen i Enhedslisten, med DKP som det største og organisatorisk stærkeste parti DKP og SAP eksisterer stadig mens VS har nedlagt sig selv.
  Partiet er de facto en videreførelse af DKP og på mange måder har partiet fingrene nede i den internationale terrorismes maskinrum. VS lavede fælles udtalelser med PFLP, og det daværende medlem Anne Grethe Holmsgaard nægtede at tage at tage afstand til terrorangreb og havde møder med de folk, der styrede Blekingebanden.
  Anne Grethe Holmsgaard er i dag SF’er og har netop været med til at dømme Inger Støjberg.
  Der er masser af betændte sager Aktion Antikom kunne tage fat på, men det bliver op ad bakke, for venstrefløjen beskyttes af establishment og ikke mindst journalister!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. januar 2022 @ 18:11

 17. Opgøret med kommunismen fik vi aldrig, men mon ikke de fleste har forstået det:-)

  Kommentar by Den Nervøse — 2. januar 2022 @ 18:29

 18. Den såkaldte “advokat” ender vel også i Højesteret ligesom den venstreradikale jurist Thomas Rørdam?

  Kommentar by Revisoren — 2. januar 2022 @ 19:13

 19. Har sådan en rødfascistisk tølper og vinkelskriver fået børn? Han er jo livsfarlig for sine omgivelser.

  Kommentar by indigo — 2. januar 2022 @ 19:47

 20. Beviser bare at alle kan trække en juridisk embedseksamen i automatisk på den ræverøde rotterede kaldet KU.

  Kommentar by indigo — 2. januar 2022 @ 19:49

 21. A Xmas carol:
  Marc Malmbak Stounberg hed oprindeligt Makværk Halmstak Stovtebørge. Men da folk altid skreg af grin, når han præsenterede sig, henvendte han til en kvindelig numerolog af det modsatte køn, hvor han modtog spirituel terapi i form af fjernhealing.
  Hyn foreslog hym at ændre navnet, så det fik positiv valør på grundlag af talberegninger på en århusiansk kugleramme. Så nu skriger folk ikke mere af grin, de hulker!

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. januar 2022 @ 20:03

 22. “Menneskerettighedsambassadør” for:

  ‘Levende Menneskerettigheder. Human rights in action’ Stifter og bestyrelsesformand Thorkild Høyer.

  Menneskerettighedsambassadør:

  “Bemærk at du også kan være ambassadør ved blot at støtte den gode sag. Det er altså ikke et krav, at du er til rådighed for skolerne [gymnasier og folkeskoler]”

  Kommentar by anno — 2. januar 2022 @ 21:39

 23. Han burde være cellekammerat med Bjarne Skounborg, bedre kendt som Peter Lundin.

  Kommentar by Træt — 2. januar 2022 @ 23:23

 24. Mærkeligt at opstille betingelser for en undskyldning,
  men medierne forstår at lave overskrifter, der bliver stående som sandheden

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/nu-undskylder-han/9068082
  Nu undskylder den ene af de to aktivister, Lars Grenaa, som stod bag aktionen. Det sker i podcasten ‘I stolen hos Henri’, skriver B.T.

  Lars Grenaa gennemførte aktionen sammen med Rune Eltard-Sørensen, der ligesom han selv var en del af græsrodsbevægelsen Globale Rødder.

  – Men jeg kommer ikke til at sige undskyld for, hvad jeg gjorde. Den dag, du siger undskyld for Irak-krigen og din medvirken i den, så vil du få en undskyldning fra mig. Men ikke før, siger han.”

  Kommentar by tavsen — 4. januar 2022 @ 08:27

 25. En regulær millionforretning. Det er, hvad Knud Foldschack og hans advokatfirma har bygget på at arbejde for fonde, hvor selvsamme Foldschack sidder i bestyrelsen. Gennemgår man regnskaberne for fondene, tegner der sig nemlig ét tydeligt billede.

  Når Knud Foldschack er med i bestyrelsen, er det også hans advokatfirma, der bliver hyret til at lave juridisk arbejde.

  Alene siden 2016 har Foldschacks advokatfirma som minimum tjent 13,8 millioner kroner på at blive hyret af fonde, hvor Knud Foldschack sidder med i den øverste ledelse.

  Kommentar by indigo — 4. januar 2022 @ 21:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper