3. januar 2022

Muslimer for Bilbrande: “Mens du havde tømmermænd ryddede en gruppe muslimer op”, skrev BT…

Rundt omkring i det ganske land benytter unge muslimer fyrværkeri, som våben mod danskere. Medierne omtaler dem som ‘unge’ eller ‘ballademagere’, eller anvender passiv agens: ‘Brandfolk angrebet med fyrværkeri’ eller ‘Politi beskudt’. Helt omvendt, når en religionsblandende islamisk sekt rydder op på Rådhuspladsen i København og Århus. Så er de muslimer, der tegner Islam som religion. En del danskere æder desværre propagandaen råt.

(Forfulgt synkretistisk sekt repræsentererer herboende muslimer, jf. MSM; Foto: Facebook)

“Nytårsgave: Muslimer for fred rydder op efter festglade danskere … Før de fleste aarhusianere endnu var stået op, var en gruppe muslimer gået i gang med at rydde op efter nattens fest.” (TV2 Østjylland, 1. januar 2022)

Mens du havde tømmermænd ryddede en gruppe muslimer op: ‘Islam handler om fred og støtte til samfundet'” (BT.dk, 2. januar 2022)

“På ‘Muslimer for freds facebookside bliver oprydningen også hyldet i kommentarsporet. … ‘En god tradition I har skabt. Jeg ville håbe, ALLE danskere ryddede op efter sig'” (EB.dk, 1. januar 2022)

“Rart at vide om islam. Tak for oprydningen.” (Diana Danebo på Facebook, 1. januar 2022)

(Muslimer gør gaderne usikre, omtales som ‘unge’ eller ‘ballademagere’; Foto: Sort Sonofon)

“Ikke en dansker herude blandt de, der skyder krudt af!! De går efter at smadre vores biler med raketter og efter at sætte alarmer i gang, alle sammen hætteklædte med arabisk tale! Og sjovt nok fejrer de ikke vores nytår, men ødelægger vores nytår” (Twitter)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/124136/trackback

25 Comments »

 1. Mohammedanmark er det ultimative lorteland, og dumskerne er de ultimative stupide mennesker.

  Kommentar by piphans — 3. januar 2022 @ 02:12

 2. De er nogle løgnagtige skiderikker på Bullshit Tidende.

  Kommentar by Nielsen — 3. januar 2022 @ 02:21

 3. OT Amsterdam

  Kommentar by Ego — 3. januar 2022 @ 04:44

 4. Tænker på de mange skader fra fyrværkeri. Bliver det undersøgt hvorfra fyrværkeri bliver skudt af. Er det tilfældighed eller er det pga fyrværkeri skudt langs jorden.
  Så de rydder op i skadestedet.

  Kommentar by Islamarebad — 3. januar 2022 @ 06:50

 5. De glemmer belejligt også at nævne at sekten betragtes som blasfemiske blandt muslimer, og derfor ikke tilhører islam. Men lidt taqiya og kitman har danskeren aldrig taget skade af.

  Kommentar by Puljeaben — 3. januar 2022 @ 07:07

 6. De gaderyddende muslimer er vist alle Ahmadiyya muslimer der ikke regnes for rigtige muslimer af andre muslimer.

  Kommentar by ino — 3. januar 2022 @ 07:53

 7. Nu er det 10 år med den løgnehistorie, uden at MSM journalisterne forholder sig til, at sekten forfølges i muslimske lande. I Pakistan, f.eks., må sekten ikke kalde sig at kalde sig for muslimer eller at referere til deres religiøse retning som islam.

  Jeg undrer mig også over, at Københavns Kommune tillader frivillige amatører at rydde op på Rådhuspladsen. I den øvrige del af kommunens 86 kvadratkilometer areal, skal kommunen overholde regler for sikkerhed og sundhed, regler for affaldssortering, aflønne uddannet personale og har dyrt indkøbte oprydningsmaskiner. Så spændende hvis der en nytårsdag sker et uheld for amatørerne. Dog vil medierne selvfølgelig ignorere det.

  Kommentar by traveler — 3. januar 2022 @ 07:55

 8. Er muslimer vandskrække?

  Se video fra afterparty: Ildsjæle rydder op i Søerne
  https://kobenhavnliv.dk/artikel/efter-festen-ildsj%C3%A6le-rydder-op-i-s%C3%B8erne

  Giftigt affald som champagneflasker og afbrændt fyrværkeri blev fjernet af frivillige ildsjæle, der ryddede op i Søerne, mens alle andre stadig havde tømmermænd. Hør Adeline forklare, hvorfor i videoen her.”

  Kommentar by tavsen — 3. januar 2022 @ 09:34

 9. Og hvad værre er, at de danske statsstøttede medier konsekvent omtaler de muslimske bander i både Danmark og Sverige som blot bander. Bander med unge kriminelle. Alle der er i nærheden af disse bander eller arbejder med deres kriminalitet, ved at der reelt er tale om familieklaner der indbyrdes strides og kriges med hinanden på kryds og tværs.
  Disse familieklaner går hen over landegrænserne, ikke bare i Danmark og Sverige, men i hele det vestlige Europa. Man ser kriminalitet begået af disse familieklaner i Sverige, men som styres af et overhovede der bor i Frankrig.
  Politiets efterretningstjenester i vest-europa arbejder intensivt med at få overblik over disse muslimske familieklaner og deres organiserede kriminalitet.
  Så godt som alle muslimer der bor og lever i ghettoerne kender disse familieklaner, men man udtaler sig aldrig om dem – offentligt. Politiet lever af oplysninger fra befolkningen, men når det drejer sig om disse muslimske familieklaner så er alle borgerne i ghettoerne lukket i med oplysninger.
  Den danske statsstøttede presse ved det godt, men man tier, fordi man ikke tør.
  Sverige er allerede tabt, hvor man ser disse muslimske familieklaner styre og regere i store boligområder i storbyerne. Myndighederne har opgivet kampen. I Danmark er vi på vej til den samme uheldige situation, hvor vi må opgive og lade jungloven herske i visse områder af storbyerne.
  I Sverige ser vi lige nu en stor gruppe af rige svensker flygte ud af landet. Det samme ser vi med deres store virksomheder. Volvo overvejer at flytte ud af Sverige. Deres sundhedsvæsen er kollapset og deres skolevæsen er dybt dysfunktionelt, samtidig med at de har verdens højeste skattetryk, kun overgået af Danmark. Sverige vil inden år 2030 været et land, hvor de etnisk indfødte vil være i mindretal i deres eget land. De vil da også komme til at opleve interne lokale borgerkrige i storbyerne mellem dem selv og de muslimske borgere.
  Frankrig, Belgien, Holland og England vil følge efter – og Danmark vil tilslutte sig disse katastrofale tilstande umiddelbart efter.
  Det østlige Europa vil være stedet, hvor mange vest-europæer vil flytte til. Især Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn og Polen vil komme til at opleve en stor indvandring af vestlige rige mennesker og deres store virksomheder.
  Ubegribeligt, at vi her i vest-europa ikke kan se dette problem og så handle derefter.

  Kommentar by Erik Skifter — 3. januar 2022 @ 10:06

 10. Når nu islam går ind for “dhimmi skat”, må Danmark være berettiget til at opkræve “dmuzzi skat” fra alle muslimer i Danmark.
  Også for at kompensere for den “dhimmi skat”, som danskerne i forvejen betaler for den “halal mad”, danskerne ikke har bedt om; men som vi alle skal betale, undtagen når vi køber svinekød – og det kun fordi muzzier ikke spiser svinekød.
  Den totale “dmuzzi skat” bør andrage ca. 90 milliarder pr. år, nok til at islamisterne betaler noget af egen kontanthjælp tilbage.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. januar 2022 @ 10:16

 11. Neej …en gruppe unge muslimer rydder op efter nytår!!!! Jamen så er religiøs kvindeundertrykkelse, opdeling af verden i Rettroende-vantro, slaveri, undertrykkelse af andre, Dhimmiskat og den krig og terror Islam skaber rundtom i verden jo godt nok :-) :-) :-) :-). Islam er jo en – usekulær diktatorreligion med et Førerprofetideal (helt ned til bizarre detaljer). Men når de sådan render rundt og gør rent, så er alt jo helt ok…..:-). Godt nytår. mvh Michael Unna

  Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  Kommentar by Michael Unna — 3. januar 2022 @ 10:51

 12. Alt godt ifølge BT- Følg bl.a Tommy Robinson bl.a via DenDanskeForenings hjemmeside. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. januar 2022 @ 10:52

 13. Ja det er Ahmadiyya muslimer, som også er forfulgte af de rigtige muslimer. Ak, hvor danske medier hopper på.

  Kommentar by IES — 3. januar 2022 @ 10:56

 14. Er det ikke de muslimer, som ingen andre muslimer kan lide, fordi de ikke er voldelige nok? Så vidt jeg ved, går de kun ind for, at vantro skal bedrages og udnyttes. Majoriteten mener naturligvis, at vi skal udslettes. Det er muligvis en uenighed om, hvorvidt vi skal halshugges eller stenes, der er årsagen til konflikten. Den slags spørgsmål er årsagen til langt de fleste konflikter i islam.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 3. januar 2022 @ 11:11

 15. Man får nok mange ting om corona sat på plads hvis man læser hvad Morten Petersen, professor i biologi, fortæller i Information og Weekend-avisen, 1.oktober 2020 og senere.

  Kommentar by GUD BEVARE DANMARK — 3. januar 2022 @ 11:21

 16. @07:07 der lærte noget nyt om islam:

  Kitman
  A related term is kitmān (Arabic: كتمان)– the “action of covering, dissimulation”. While the terms taqiyya and kitmān may be used synonymously, kitmān refers specifically to the concealment of one’s convictions by silence or omission. Kitman derives from the Arabic word ‘katama’, which is defined as, ‘to conceal, to hide’. The Ibadi Muslims used kitmān to conceal their Muslim beliefs in the face of persecution by their enemies.

  Kommentar by indigo — 3. januar 2022 @ 11:25

 17. jeg

  Kommentar by indigo — 3. januar 2022 @ 11:36

 18. I området hvor jeg bor er der meget fyrværkeriaffald. Jeg forventer, at det er fjernet efter de første hverdage af kommunens folk. Det samme ville være tilfældet med Rådhuspladsen. De laver et totalt kunstigt behov om en ydelsen ved, at komme med den før den normalt ville være givet. Der ville være ryddet op på Rådhuspladsen idag af kommunens ansatte. Man er virkeligt retarderet hvis man tror de holder den plads ren.

  Kommentar by CCC — 3. januar 2022 @ 11:39

 19. Hvorfor fanden rydder muhammedanerne kun op på Rådhuspladsen den 1. januar?
  De resterende 364 dage om året ligner den også en overfyldt losseplads…

  Kommentar by Revisoren — 3. januar 2022 @ 12:09

 20. Sverige er generelt hårdt præget af muslimsk bandekriminalitet.

  En rapport fra det kriminalpræventive råd i Sverige viste i maj sidste år, at Sverige er det land i Europa, der har flest dødelige skudepisoder.

  Sverige lå helt i top i 2018. Det var det seneste år, der var målt i rapporten.

  I 2000 lå Sverige ellers i bunden i sammenligning med de øvrige 22 europæiske lande, der indgik i undersøgelsen.

  Studiet fra det kriminalpræventive råd viste, at otte ud af ti skuddrab i Sverige sker i muslimske miljøer med narkohandel og kriminelle bandeaktiviteter.

  Kommentar by indigo — 3. januar 2022 @ 12:36

 21. “En del danskere æder desværre propagandaen råt.”

  Ja, desværre, og hvis ikke det snart ændrer sig, så kan man overveje, om vi simpelthen er for naive og nemme at hjernevaske til at vi overhovedet fortjener at overleve som nation, det er forstemmende …

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. januar 2022 @ 12:48

 22. Jamen det er da en fin indsats, sådan at rydde op efter nytårsaften. Man kunne også ønske at de brugte lidt tid på at opdrage deres drengebørn.

  Kommentar by Den Nervøse — 3. januar 2022 @ 13:41

 23. Hvis muslimerne virkelig ønskede ar fjerne affald, hvorfor starter de så ikke med BT?

  Kommentar by bjarne Binee — 3. januar 2022 @ 15:12

 24. Lige fra knivlov, visitationszoner til vanvidskørsel…

  Alt takket muslinger.

  Og det bliver kun værre!

  Nu må danskerne sgu snart til, at rydde landet op. For både islamistiske hardcore kriminelle terrorister og afrikanske pirater!

  Kommentar by Mads kering — 3. januar 2022 @ 15:31

 25. Mon muhammedanernes mediestunt havde fået samme rosenrøde omtale, hvis der var tale om en flok nynazister?
  Vi kender godt svaret…

  Kommentar by Revisoren — 3. januar 2022 @ 15:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper