3. januar 2022

MSM revser Boje Mathiesen for at spilde tiden på SoMe, dagen efter han breakede vild corona-afsløring

Her til morgen stod Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen skoleret på TV2 News, fordi en undersøgelse fra Århus Universitet har påvist, at politikerne bruger meget tid på sociale medier, og forstået – for lidt tid på at sætte sig ind i lovgivningsarbejde. Boje Mathiesen, der har hele ti ordførerskaber, er en af sværvægterne på Facebook. Det er et demokratisk problem, må man forstå.

Her en historie som Lars Boye Mathiesen breakede om omikronvarianten i går. Statsstøttede Ekstra Bladet bragte historien et lille døgn senere, formentligt fordi den allerede var i cirkulation.

Alt imens danskerne hører den ene Breaking News historie efter den anden om rekord smittetal, så hører man ikke meget om det her tal… .men så får I det her.. Tallet stammer fra en SSI rapport der udkom i ly af jul og nytår den 29 december. …

Her kan man læse, at på tidspunktet den 29 december, hvor man trak data, så var der kun 69 indlæggelse på hospitalerne relateret til omikron. Og mindre end 5 på intensiv.

… det her er ikke mine egne tal. De kommer direkte fra de myndigheder, som regeringen siger de lytter til.
Men det virker som om, at man poltisk ikke længere reagerer og handler på de data, der faktisk forelægger, men først og fremmest tænker strategi, taktik og den politiske fortælling. … jeg undrer mig i mit stille sind, hvorfor de ikke er blevet til Breaking News… !!”

(Lars Boje Mathiesen fremlægger nye SSI-tal på Facebook, 2. januar 2022)

(Statens Serum Institut, 29. December 2021, Rapport om omikronvarianten, s. 8)

Under fem personer med omikronvarianten var på intensiv-afdeling i Danmark 30. december, hvor data blev trukket, mens 93 var indlagt i alt. … Tidligere har Politiken således beskrevet, hvordan indlæggelsestallene fra SSI også tæller personer, der har corona, men som ikke er indlagt på grund af dette. Det kan være personer på fødegangen, indlagte på psykiatriske afdelinger eller slet og ret patienter med en brækket arm.” (EB.dk, 3. januar 2022: Opsigtsvækkende nye danske omikrontal

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/124151/trackback

33 Comments »

 1. Jeg så historien hos EB og blev ret overrasket og også lidt mistænksom for denne her historie egner sig jo ikke umiddelbart til at videreføre og fremme det officielle narrativ om konstant og evig frygt …

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. januar 2022 @ 14:10

 2. Det bliver morsomt at se, hvornår Mette-vi-kommer-til-at-begå-fejl vil kravle ned ad træet.
  Det bliver nok først til foråret, når naturen er gået sin gang.
  Så vil hun holde et “pressemøde”, hvor hun sammen med MSM og SSI vil fejre, hvordan hun og Barbara har reddet os alle.

  Kommentar by Bastardo — 3. januar 2022 @ 15:01

 3. Det er svært at tage stilling til, hvem der lyver mest. Politikerne eller MSM’s luderjournalister?
  Jeg hælder mest til politikerne; de har mest på spil og MSM’s skriverkarle plejer kun at kopiere løgnehistorier, ikke at opfinde dem.
  Når støvet har lagt sig efter ‘pandemien’, bliver sandheden nok mere tydelig når der kommer gang i de afledte sager i rigsretten.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. januar 2022 @ 15:54

 4. Selvfølgelig skal en blå politiker stå på mål for alle frikadellefremvisninger på sociale medier

  Peder Hvelplund er travlt optaget af DR’s promotion i Radioaviser døgnet rundt.

  Forhåbentlig breakede han de nye tal.
  DR har fortalt i eftermiddag, at omikron ikke er så farlig, men alligevel er 61 flere blevet indlagt.

  Kommentar by tavsen — 3. januar 2022 @ 16:39

 5. Ja, der er meget, som vi ikke får at vide.

  Således har WHO to gange i 2021 ændret på mange årtier definition af begrebet “Vaccine”. Først på indholdet af vaccinen, som ikke længere kun var svækkede eller døde anti-stoffer, og siden på formålet med vaccinen, som nu ikke længere er at skabe fuldstændig immunitet.

  Men det er åbenbart ikke en nyhed at besvære offentligheden med. Og ikke noget, som der skal stilles spørgsmålstegn ved.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 3. januar 2022 @ 16:46

 6. The New York Times got some sad news as one of its editors has died. But what many people found intriguing about his demise is that it happened precisely one day after he received his COVID-19 booster shot.

  Carlos Tejada, the deputy Asia editor for the Times, dies in a hospital in Seoul, Korea a day after he posted to Instagram about getting his booster shot.

  “Double-vaxxed. Janssen-fueled, Moderna-boosted. Hey, Omicron: Hit me with your wet snot,” he said in the caption of the picture.

  FACT CHECK: TRUE

  Kommentar by indigo — 3. januar 2022 @ 17:12

 7. Når k.m. nævnte at der er flere “vaccine”døde end døde med corona uden at give en henvisning, så var det måske den aktindsigt SSI gav til Lars Grungaard Olesen 11 maj 2021 om 4415 døde indtil 30 dage efter at være stukket enten 1. eller 2.gang mod dengang under 2500 døde indtil 30 dage efter positiv pcr-test.

  De relative tal blev dog ikke udregnet dengang. Da mange flere allerede i maj 2021 var blevet stukket end der havde været smittede, så var der vel på det tidspunkt en overdødelighed ved at være smittet.

  Nu er situationen helt modsat. Der kan ikke konstateres nogen overdødelighed ved at være smittet med Omikronvarianten, mens der i løbet af efteråret har været en 10 % højere dødelighed blandt befolkningen som helhed (omkring 1100 døde hver uge mod 1000 eller færre døde hver uge om efteråret i de foregående år langt tilbage.

  Altså en signifikant stigning i dødeligheden i Danmark i 2. halvår af 2021, som dårligt kan forklares på andre måder end følgevirkninger af det folk har ladet sig indsprøjte med. Især når man ser det tilsvarende i andre lande.

  Kommentar by perhag — 3. januar 2022 @ 19:09

 8. Frås uden lige. Køber ikke-godkendte for 49,5 mio. Kr
  De prøver med piller, når de ser vaccine ikke virker
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/naegter-at-udskrive-coronapille/9067211

  Kommentar by k. m. — 3. januar 2022 @ 21:03

 9. Pillerne fra Merck og Pfizer er så udviklet til mennesker og ikke til heste eller andre klovdyr.

  Kommentar by indigo — 3. januar 2022 @ 22:43

 10. #8. Som de siger på engelsk; for the first time in history, the ineffectiveness of a medicine is being blamed on those who refuse to take it.

  Kommentar by LarsB — 3. januar 2022 @ 22:54

 11. Lad være med at indtage veterinære medikamenter og hestekure skabt til dyr i stalden.

  Kommentar by indigo — 3. januar 2022 @ 23:38

 12. Det vaccine helvede vi har påført os selv. Hvad bliver de langsigtede konsekvenser? Hvorfor hopper så mange på det nonsens. “Vaccinerne” er nødgodkendte og firmaerne har på forhånd sikret sig , de ikke er erstatningspligtige. Reelt er vi laboratorium og forsøgsdyr i et verdensomspændende medicinsk eksperiment. Hvorfor stiller så mange mange mennesker deres kroppe til rådighed for det?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 4. januar 2022 @ 06:01

 13. https://citizenfreepress.com/breaking/illinois-holocaust-museum-demands-to-see-your-vaccination-papers/

  Det er med lidt god vilje en vis lighed mellem Boris Johnson og en Guldtoppet Pingvin,

  Hvem skal vi sammenligne Fauci og Brostrøm med

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2022 @ 07:35

 14. @Indigo: Du misinformerer, hvis ellers det er ivermectin, du snakker om (og vil affærdige som “horse dewormer”). Ivermectin er – i forskellige formuleringer – godkendt til både human og veterinær anvendelse (lige som i øvrigt aspirin og mange andre aktivstoffer også er det). Sågar visse fungicider udviklet til landbrugsformål er også godkendt til human anvendelse (ex. triazoler mod svamp).
  Selv Wikipedia kan ikke få sig selv til at indrømme andet end at… Ivermectin is an antiparasitic medication. Parasitic infestations in humans include head lice, scabies, river blindness, strongyloidiasis, trichuriasis, ascariasis, and lymphatic filariasis. In veterinary medicine, the medication is used to prevent and treat heartworm and acariasis, among other indications.
  Så lad os starte med det faktum, at ivermectin er human medicin! Og derfra kan vi så diskutere, om det har en berettigelse eller ej i behandling mod Covid.
  At Merck (opfinderen af ivermectin) ikke har interesse i at undersøge dets effekt overfor Covid, skyldes at Mercks andel af ivermectin markedet i dag er noget i retning af 5% p.g.a. generisk konkurrence (patentet udløb for længe siden), hvilket også gør, at salgsprisen og dermed indtjeningen er presset helt i bund.

  Kommentar by RonaldR — 4. januar 2022 @ 09:07

 15. Mette er blevet mærkelig tavs om supervåbnet mod corona.
  I dag sendes gymnasieelever hjem igen til fjernundervisning.
  Man vil undgå de tager smitte med til de ældre og ansatte i sundhedssektoren.
  De to grupper har fået to eller tre stik, og skal stadig beskyttes mod de livsfarlige skolebørn og gymnasieelever

  Sindssygen breder sig

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2022 @ 09:54

 16. Corminaty er en fuldt ud godkendt—ikke længere nødgodkendt—vaccine på lige fod med vacciner mod polio, mæslinger, kopper osv. https://www.fda.gov/media/151710/download

  Kommentar by indigo — 4. januar 2022 @ 09:59

 17. https://www.intellectualtakeout.org/sickening-truths-and-consequences-of-government-covid-policies/#.YdOmaDOsum8.mailto

  The real Antony Fauci, by Robert F. Kennedy Jr.

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2022 @ 10:14

 18. Det lyder ikke som om noget er godkendt

  POSTMARKETING REQUIREMENTS UNDER SECTION 505(o)
  Section 505(o) of the Federal Food, Drug, and Cosmetic Act (FDCA) authorizes FDA to
  require holders of approved drug and biological product applications to conduct
  postmarketing studies and clinical trials for certain purposes, if FDA makes certain
  findings required by the statute (section 505(o)(3)(A), 21 U.S.C. 355(o)(3)(A)).
  We have determined that an analysis of spontaneous postmarketing adverse events
  reported under section 505(k)(1) of the FDCA will not be sufficient to assess known
  serious risks of myocarditis and pericarditis and identify an unexpected serious risk of
  subclinical myocarditis.
  Furthermore, the pharmacovigilance system that FDA is required to maintain under
  section 505(k)(3) of the FDCA is not sufficient to assess these serious risks.
  Therefore, based on appropriate scientific data, we have determined that you are
  required to conduct the following studies:
  4. Study C4591009, entitled “A Non-Interventional Post-Approval Safety Study of
  the Pfizer-BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine in the United States,” to evaluate
  the occurrence of myocarditis and pericarditis following administration of
  COMIRNATY.
  We acknowledge the timetable you submitted on August 21, 2021, which states
  that you will conduct this study according to the following schedule:
  Final Protocol Submission: August 31, 2021
  Monitoring Report Submission: October 31, 2022
  Interim Report Submission: October 31, 2023
  Study Completion: June 30, 2025
  Final Report Submission: October 31, 2025
  5. Study C4591021, entitled “Post Conditional Approval Active Surveillance Study
  Among Individuals in Europe Receiving the Pfizer-BioNTech Coronavirus

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2022 @ 10:25

 19. Alle COVID-19 vacciner er fuldt ud godkendte vacciner til mennesker.

  Kommentar by indigo — 4. januar 2022 @ 10:36

 20. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/dropper-coronasupervaaben/9068253
  Israel har flere gange været foregangsland i deres coronahåndtering. Israel var blandt andet det første land, der fik vaccineret en betydelig del af befolkningen.

  Også Danmark har skelet til den israelske håndtering, og i marts 2021 rejste statsminister Mette Frederiksen (S) til Israel sammen med Østrigs kansler for at drøfte et tættere samarbejde om vacciner, uden at der kom noget konkret ud af besøget.

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2022 @ 10:41

 21. @Indigo: Er det dig Brostrøm? Eller Magnus? Eller Barbara?
  Ingen af de såkaldte vacciner er endeligt godkendt i EU – de er kun betinget godkendt = nødgodkendt, indtil videre frem til 2023, hvor de fulde dossiers forventes at foreligge og være blevet evalueret.
  FDA’s “fulde” godkendelse af Cominarty er misvisende – blev kun opnået ved at springe diverse godkendelsestrin og -instanser over.
  Hvorom alting er: Thaldomid var godkendt efter alle kunstens regler lige som mange andre lægemidler, som efterfølgende måtte trækkes tilbage p.g.a. utilsigtede og uventede bivirkninger. Gælder også en af swine flu vaccinerne, som blev lynudrullet i.f.m. swine flu pandemien i 2009.

  Kommentar by RonaldR — 4. januar 2022 @ 10:48

 22. Med hvad vi ved på nuværende tidspunkt, så er konklusionen: The virus isn’t so bad and the vaccine isn’t so good as to merit this tyranny.

  Kommentar by RonaldR — 4. januar 2022 @ 10:51

 23. Comirnaty

  Tozinameran / COVID-19 mRNA Vaccine (nucleoside modified)

  AUTHORISED
  This medicine is authorised for use in the European Union.

  https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/comirnaty

  Kommentar by indigo — 4. januar 2022 @ 10:54

 24. Jeg holder fast ved påstanden om at covid-vacciner stadig kun er nødgodkendt.
  Grunden til dette er at eliten holder verden i katastrofetilstand, og derfor mener den har “ret” til at benytte nødgodkendt, eksperimentel medicin.

  https://www.who.int/news/item/03-11-2021-who-issues-emergency-use-listing-for-eighth-covid-19-vaccine
  WHO emergency use listing

  The emergency use listing (EUL) procedure assesses the suitability of novel health products during public health emergencies.

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2022 @ 10:55

 25. indigo er, indtil nogen overbeviser mig om noget andet = den falske journalist Notarius Umulius
  Ingen andre forsvarer vaccinediktaturet så indædt som ham

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2022 @ 10:59

 26. Tjek den ækle børnevaccine propaganda i link
  Goebbels kunne ikke gøre det bedre

  https://citizenfreepress.com/breaking/creepy-vaccine-propaganda-aimed-at-children/

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2022 @ 11:08

 27. Lare Boje er den mest hårdtarbejdende politiker (og skolelærer) jeg kender

  Kommentar by redneck — 4. januar 2022 @ 11:22

 28. @k.m.-11:22
  And the ‘International Joseph Goebbels Award for Child Indoctrination’ goes to…
  Føj en klam video! Kan det blive mere perverst?

  Kommentar by RonaldR — 4. januar 2022 @ 12:14

 29. Ups, forkerte klokkeslet – 11:08 var k.m., mens 11:22 var redneck (som jeg i øvrigt også er enig med: Lars Boje er the hardest working man i FT og reelt den eneste af de 179 tosser, der med tiden har forholdt sig bare lidt kritisk til Covid shit showet).

  Kommentar by RonaldR — 4. januar 2022 @ 12:20

 30. Regeringen råder over en del ministre og embedsmænd, der går for at være kontrolfreaks med klæbehjerne der husker den mindste detalje.

  Sjovt nok ser det ud til alle har kollektiv hukommelsestab om hvem der traf beslutningen om minkaflivning.

  Det er svært at tro på, at alle undtagen Mogens Jensen har rent mel i posen.

  Heunicke noterede alt ned i “den lille røde dagbog” fra Søstrene Grene. Undrede det slet ikke Statsministeren, at sådan en bog med fortrolige oplysninger fra et lukket regeringsmøde udgør en sikkerhedsrisiko ?

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2022 @ 12:41

 31. brownstone(dot)org
  The Psychological Cruelty of Denying Natural immunity

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2022 @ 12:59

 32. Sundhedsmyndigheder ikke længere velkommen i regeringens ugentlige møder.
  Enten er corona forsvundet i Norge, eller også er corona et rent politisk projekt (som det vist har været fra starten)

  document(dot)no
  Helsemyndighetene er blitt kastet på dør av Støre-regjeringen og får ikke lenger være med på regjeringskonferansen, slik de gjorde under Erna Solberg.

  VG får bekreftet fra Statsministerens kontor (SMK) at Folkehelseinstituttet (FHI) og Helsedirektoratet ikke lenger er med på det ukentlige toppmøtet i regjeringen.

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2022 @ 13:47

 33. #5 Henrik Wegmann
  TAK for info.
  Det var jeg ikke klar over. ( og i øvrigt skandaløst , vi midt i en “pandemi”/plandemi/scamdemi slet ikke hører om at definitionen for vaccine nu ændres)

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 5. januar 2022 @ 02:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper