3. januar 2022

Politiken: Nogle pingviner har samme frisure som Boris Johnson, men “… man kan tilgive pingvinerne”

59-årige Henrik Palle har læst litteraturvidenskab på Københavns Universitet, og kloger sig med jævne mellemrum i Politiken. Her en lidt fra en ‘Set og hørt’-klumme i organet for den højeste oplysning, hvor han sammenligner den engelske premierminister med en Guldlokket pingvin – Der findes pingviner med samme frisure som Boris Johnson. Forskellen er, at man kan tilgive pingvinerne.

“Jeg kan godt lide pingviner. De lavstammede, vraltende, ulasteligt klædte og – det bør man ikke glemme – megamonsternuttede fugle kan få humøret op, selv i en tid hvor incidenstallet her på Østerbro er ved at nærme sig det skræmmende, og de sidste rester af julemad ser ud til at være borte. Og heldigvis kan man se pingviner på fladskærmen. …

Pingviner er også trofaste. Mere end mennesker. Visse af dem desværre tyvagtige, i mindre grad end mennesker dog. Og såmænd er der også nogle, der for så vidt angår frisure ligner den britiske premierminister Boris Johnsson; forskellen er bare, at man kan tilgive pingvinerne deres look. … Jeg kan godt lide pingviner.”

(The Sun, 20. februar 2021: Penguin resembling Boris Johnson…; Fotos: The Sun)

Oploadet Kl. 18:56 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/124188/trackback

24 Comments »

 1. Boris er bare kontrolleret opposition og har været en slem skuffelse efter Brexit med drakoniske tiltag mod plandemien

  Kommentar by Træt — 3. januar 2022 @ 19:01

 2. Boris Johnson er en neoliberal tosse der kalder sig Konservativ, han lytter slet ikke til de vælgere der stemte Brexit pga af indvandring. Han har istedet åbnet slusserne op til alle de tidligere Engelske kolonier.

  Kommentar by KineserSnot — 3. januar 2022 @ 19:15

 3. Man siger hans -Piggy- tale var langt ude. Nogle mener der ligger noget mere bag. Måske en analyse af den er det værd.

  Kommentar by Michael Unna — 3. januar 2022 @ 19:17

 4. Så sidder alle med de rigtige holdninger og griner fjoget til hinanden – eller som dronningen ville have sagt: “dumsmart”.

  Dum, dummere, politisk korrekt

  Kommentar by Anonym — 3. januar 2022 @ 19:19

 5. Boris Johnsons oldefar var delvis tjerkesser (circassian) fra det nordvestlige Kaukasus, men boede i Tyrkiet. Han hed Ali Kemal og var journalist; landsforvist for at have forkerte politiske meninger.
  BoJo’s sympati for den muslimske primitive overtro, resulterende i hans bevidst overlagte import af uintegrerbare muslimer til UK, stammer måske fra hans osmanniske oldefars Kaukasisk gener.

  Kommentar by gustav Jensen — 3. januar 2022 @ 19:31

 6. Politiken!

  Kommentar by Bastardo — 3. januar 2022 @ 19:48

 7. Det er ingen kunst at kritisere Boris Johnson, men det er en kunst at gøre det så åndssvagt som Henrik Palle.

  Kommentar by sebastian — 3. januar 2022 @ 19:51

 8. https://www.weekendavisen.dk/2021-52/samfund/storbritannien-vil-trodse-strasbourg

  “Den britiske regering har fremlagt en omstridt reformpakke, der skal give britiske domstole forrang for Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg. Men er det overhovedet muligt uden også at træde ud af Den Europæiske Menneskerettighedskonvention?”

  Kommentar by Kim Møller — 3. januar 2022 @ 20:04

 9. “Beauty is in the eye of the beholder” som englaenderne ganske passende udtrykker det. Og mon ikke BoJo meget vel kan vaere foruden den indsigtsfulde litteraturvidenskabsmands tilgivelse for nogetsomhelst…

  Kommentar by krassisten — 3. januar 2022 @ 20:06

 10. Tænk at studere i mange år, og så kun nå et så primitivt niveau som den dersens Henrik Palles kommenterer befinder sig på. Selv en gammel transportpalle har flere anvendelsesmuligheder.

  Hvilket land er ikke utilfreds med deres leder? Boris har det ikke nemt. Han står for skud fra samtlige EU lande, men især lille Emmanuel fra Frankrig gør alt for at gøre relationerne så besværlige som muligt. Den lille Napoleonshat evner ikke en gang – eller rettere ønsker ikke – at stoppe migranter i at krydse Kanalen. Det passer nemlig fint ind i hans hævntogt mod UK. Han glemmer, hvem der bl.a. hjalp dem under 2. verdenskrig, da frøæderne ikke selv kunne finde ud af at forsvare sig.

  Undskyld, nu bliver jeg ophidset – så go’nat!

  Kommentar by nils.jensen252@gmail.com — 3. januar 2022 @ 22:18

 11. Hvad har Politiken egentlig imod Boris Johnson? Er han ikke lovligt valgt i verdens ældste moderne demokrati? Det engelske parlament blev så vidt jeg ved grundlagt den 15. juni 1215! Politiken fortsætter den anti-engelske linje fra den 28. april 1940, hvor Politiken havde en leder, hvor Winston Churchill blev kaldt “en farlig mand”. Det var avisens klare advarsel til læserne et par uger efter den nazistiske besættelse af Danmark. Politiken har åbenbart stadig et nedgroet had til demokratisk valgte engelske premierministre?
  Jeg kalder avisen for ‘SamarbejdsPolitiken’. Why are they always crashing in the same car!:-)

  Kommentar by amad — 3. januar 2022 @ 22:22

 12. Boris Johnson’s Storbritannien er lige til at lukke op og skide i.
  Drakoniske coronarestriktioner og dhimmiti, der dukker op som Berias NKVD klokken 5 om morgenen, hvis folk har skrevet noget islamkritisk på fæcesbogen.
  Til gengæld gør han intet for at holde velfærdsmigranterne ude.

  Kommentar by Træt — 3. januar 2022 @ 22:44

 13. Politiken har ikke nødvendigvis noget mod engelske premierministre, men de har noget imod dem hvis de er Konservative. De var temmelig vilde med Clement Attlee, som solgte hemmeligheden til Rolls Royce jet motorer til Stalin, så englænderne kunne møde MIG 15 i Korea! De var også vilde med Jeremy Corbyn, der fremturede i jødehad og var og er direkte kommunist!
  Derimod har Politiken altid været tyskervenlig, men det er jo også en gammel Radikal partiavis!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. januar 2022 @ 22:46

 14. Kommentar by Kim Møller — 3. januar 2022 @ 20:04

  Det kun for at smide terrorister ud, der er fængslet i UK pga af “retten til familieliv”.

  De konservative i England støtter stadig massiv-indvandring fra 3.verdenslande.

  Kommentar by KineserSnot — 3. januar 2022 @ 22:52

 15. Boris Johnson er desværre mindst lige så uduelig som de danske såkaldt “borgerlige” partier. Han er ikke på det engelske folks side.

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. januar 2022 @ 23:26

 16. Uriasposten har de mest intetsigende artikler om de mest intetsigende artikler i de mest intetsigende medier. Der sker jo heller ikke noget vigtigt i verden

  Kommentar by Ego — 4. januar 2022 @ 00:16

 17. – Ego

  Der kommer mere i samme stil i morgen.

  Kommentar by Kim Møller — 4. januar 2022 @ 01:37

 18. OT. Tommy Robinsons bil er blevet bombet .
  I.forb. m en film han er gået ud med ,- om grooming-gangs’ne i England. Jeg tror ikke ham selv er ramt.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 4. januar 2022 @ 05:51

 19. https://twitter.com/bostervang

  Børge Østervang Dansk flag
  20 t
  Gerhard Gluck, р. 1944)

  Kommentar by tavsen — 4. januar 2022 @ 07:07

 20. Hvis Henrik Palle synes det morsomt gøre sig lystig på vegne af sammenligninger mellem dyr og politikeres udseende – så skulle man da være et skarn, hvis ikke man gjorde det samme med Palles dobbelthager og en kalkuns. Kalkunen kan trods alt ikke gøre for det.

  Kommentar by Limewoody — 4. januar 2022 @ 07:17

 21. Ja, MSM må gerne sammenligne en hvid mand med en pingvin men ikke en sort mand med en abe. Kunne man forestille sig denne overskrift?:

  Nogle aber har samme frisure som Nelson Mandela, men “… man kan tilgive pingvinerne”

  Næppe….

  Kommentar by Cicero — 4. januar 2022 @ 11:26

 22. *men “… man kan tilgive aberne”

  Kommentar by Cicero — 4. januar 2022 @ 13:02

 23. Johnson har vikingeaner- det er vel derfor at han skal mobbes.

  Kommentar by Hul igennem? — 6. januar 2022 @ 13:30

 24. Mere end noget andet er Politiken en EUjødepengesprøjte, og alt der kunne tænkes at stå i vejen for jødebanken, også almindelige jøder, de må vige.

  Kommentar by Hul igennem? — 6. januar 2022 @ 13:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper