8. januar 2022

Foldager: S har ikke sat et loft for ikke-vestlig indvandring, det kan man ikke indenfor konventionerne

Kommunikationsrådgiver Christian Foldager uddelte onsdag radiofoniske skridttæsk til socialdemokraternes udlændingeordfører Rasmus Stoklund, og selvom jeg tidligere har blogget pointerne, så er de værd at gentage. Kommentar af Christian Foldager i Berlingske – Mattias Tesfaye burde droppe sin tågesnak og give danskerne ren besked (kræver login).

“Her i avisen satte jeg spørgsmålstegn ved regeringens politik og kaldte planen for et blufnummer. Det fik udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye til tasterne med et svar i avisen. Han mener ikke overraskende, at regeringens politik kan gennemføres inden for rammerne af konventionerne. Han svarer imidlertid ikke på det centrale spørgsmål: Om man inden for konventionerne kan indføre et loft over indvandringen fra ikkevestlige lande som lovet af regeringen? Og om regeringen fortsat vil indføre et sådant loft? Sagen er nemlig den, at regeringen med eller uden asyllejre i tredjelande ikke vil kunne styre tilstrømningen til Danmark, fordi retten til familiesammenføring er beskyttet af konventionerne. …

Folketinget har rigtignok vedtaget en række krav til familiesammenføring, men ikke et loft over antallet af familiesammenførte. Hvis 20.000 ikkevestlige opfylder kravene i morgen, vil de alle blive familiesammenført til Danmark. Ministeren forbigår belejligt nok også i tavshed, at de beskedne danske krav til familiesammenføring ofte underkendes af Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Eksempelvis underkendte domstolen tidligere i år den midlertidige udskydelse af retten til familiesammenføring for syriske flygtninge. Skulle den samme domstol acceptere et permanent loft over indvandringen, som på ubestemt tid udskyder retten til familiesammenføring fra alle ikkevestlige lande? Næppe. Og dermed kan regeringen åbenlyst ikke få kontrol med den ikkevestlige indvandring inden for konventionernes ramme.

Status næsten tre år efter valget er imidlertid, at regeringen endnu ikke har gennemført et eneste af de nævnte initiativer fra den store plan, der skulle redde Danmark – heller ikke loftet over den ikkevestlige indvandring. Tesfaye burde droppe sin tågesnak og give danskerne ren besked om regeringens politik: konventioner eller kontrol? Det er spørgsmålet frem mod næste valg.”

(Socialdemokratiet, 2018: Retfærdig og realistisk, 44 sider)

“Danmark skal selv kunne bestemme, hvor mange ikke-vestlige udlændinge vi vil tage imod. Det kan vi ikke i dag. Det vil Socialdemokratiet lave om ved at indføre et årligt loft. Og vi vil oprette et modtagecenter udenfor Europa. Det skal ske indenfor rammerne af de internationale konventioner. På en måde der samtidig skaber et mere retfærdigt og humant asylsystem. Det skal ikke længere være muligt at søge spontan asyl i Danmark. Til gengæld skal Danmark tage imod kvoteflygtninge.” (Mette Frederiksen)

(s. 11)

(Socialdemokraterne stemmer nej til DF-forslag om det nævnte loft, Folketinget, 20. maj 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/124293/trackback

55 Comments »

 1. Vi skal altså ikke have flere muslimer IND i Danmark; vi skal have flere muslimer UD af Danmark.

  Helt ud.

  Kommentar by indigo — 8. januar 2022 @ 08:29

 2. Og i øvrigt koster det ingenting at forlade konventionerne.

  Kommentar by indigo — 8. januar 2022 @ 08:32

 3. Hvis man ikke kan sætte loft over invasionen, er man nødt til at skræmme dem væk. Det har sosserne og Tesfaye forstået – sæt derfor alle gode kræfter ind for at slippe for migranternes påtrængenhed.
  Det bedste man kan gøre er at udelukke muligheden for dansk statsborgerskab med vidtgående krav. Man kan også smække låget i til pengekassen, så de for 0 penge fra skatteyderne efter 1 måneds ophold – de må kun få en enkeltbillet hjem.
  Det allerbedste er, hvis almindelig danskere viser parasitterne en kold skulder, ligesom danskerne gjorde mod værnemagten under WW2.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. januar 2022 @ 08:54

 4. @indigo: Jo, det kommer til at koste EU-medlemskabet hvis vi forlader menneskerettighedskonventionen.
  Personligt vil jeg nu græde tørre tårer over det tab.

  Kommentar by ino — 8. januar 2022 @ 09:02

 5. Patologiske lystløgnere begår løftebrud – surprise …

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 8. januar 2022 @ 09:13

 6. Vis mig en konvention.
  Det er nemlig bare løgne… Findes ikke.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. januar 2022 @ 09:46

 7. Socialdemokratiet lyver – det ligger i generne. Og de er gode til det.

  Kommentar by Bastardo — 8. januar 2022 @ 10:54

 8. Nu snakker S om at hente mere ikke-vestlig arbejdskraft til Danmark, for at imødekomme arbejdsgivernes ønske om billig arbejdskraft. Hvordan vil regeringen forhindre denne arbejdskraft i at hente familien til forsørgelse i Danmark? Konventioner og Menneskerettigheder forlanger jo ret til familieliv.

  Kommentar by JC — 8. januar 2022 @ 11:07

 9. Mette Forræderiksen skulle have holdt denne tale: https://24nyt.dk/klumme-nytaarstalen-statsministeren-burde-holde/

  Og project Veritas har lavet en tankevækkende film: https://hodjasblog.one/project-veritas-med-skjult-kamera-hos-pfizer/

  Kommentar by Nielsen — 8. januar 2022 @ 11:49

 10. Hvis en “retfærdig” og “human” udlændingepolitik medfører, at den nuværende udvikling fortsætter, så ønsker jeg IKKE en “retfærdig” og “human” udlændingepolitik.

  Vi har stærkt brug for politikere, som kan, vil og tør gøre det, som er nødvendigt, UANSET konventioner, principper, idealer etc. Det er en eksistentiel udfordring, det handler om nationens overlevelse.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. januar 2022 @ 13:10

 11. Ud af konventionerne, stør op om Storbritanniens bestræbelser på området.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2022 @ 13:15

 12. Gustav Jensen — 8. januar 2022 @ 08:54 skrev:
  “Det allerbedste er, hvis almindelig danskere viser parasitterne en kold skulder”

  Jep. Danskernes generelle venlighed, høflighed og imødekommenhed er et KÆMPE problem i forhold til at få de fremmede til at udvandre. De har INTET incitament, så længe de får social velfærd og føler sig velkomne.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. januar 2022 @ 13:16

 13. Kommentar by Peter Nielsen — 8. januar 2022 @ 13:10

  Hvem?

  Kommentar by indigo — 8. januar 2022 @ 13:51

 14. Det er jo ikke folketinget, som er idioter.De er bare gangstere, der tager pis på jer. Idioterne er dem der undlader at henrette dem

  Kommentar by Ego — 8. januar 2022 @ 13:59

 15. Europas kvinder nægter at føde børn, men har bibeholdt deres biologiske behov for at øse omsorg på nogen, ligegyldigt hvem.
  Det udnytter globalisterne og godhedsindustriens selvhadere til at lokke med primitive omsorgskrævende parasitter i enhver alder fra Bumfuckingstan.
  Så nu kan Europas kvinder kramme muslimer og opfylde deres omsorgsbehov, ved at dænge muslimerne til med forbrugsgoder på skatteydernes regning; altsammen som erstatning for uopfyldte følepornografiske behov.
  Det er feminazisme i fri dressur.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. januar 2022 @ 14:09

 16. Hvis vi kigger en million år frem i tiden, med jeres evner til at gennemskue problemer og finde løsninger, så sidder vi stadig her og håber på næste ping-pong skift inde i folketinget

  Kommentar by Ego — 8. januar 2022 @ 14:12

 17. 1409 Kvinder skal slet ikke have medbestemmelse sålænge de ikke har noget medansvar

  Kommentar by Ego — 8. januar 2022 @ 14:16

 18. indigo — 8. januar 2022 @ 13:51 skrev: “Hvem?”

  Forstår ikke dit spørgsmål … kan du uddybe?

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. januar 2022 @ 16:08

 19. Så venter vi bare lidt længere på at udviklingen går mere skævt, så de sidste dages hellige dukker op, og lader som om de pludselig ser lyset og skal belærer alle os andre om løsningen, mens de udskammer os med påstanden om at vi ikke sagde noget i tide.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 8. januar 2022 @ 17:33

 20. Det er ellers simpelt helt at stoppe importen. Lav en kobling til kriminalitetsraten, således at der ikke kan gives asyl eller opholdstilladelse til personer fra lande hvis borgere og efterkommere har en kriminalitetsrate som ligger over den for etniske danskere.

  Herved gøres der i lovgivningen ikke forskel på hverken nationalitet eller religion, hvorfor der ingen diskriminering sker i henhold til diverse konventioner.

  Kommentar by Allan — 8. januar 2022 @ 18:17

 21. Kommentar by indigo — 8. januar 2022 @ 13:51

  Hvem? Vi har f.eks Erhvervslivet med Dansk Industri, der elsker billig udlandsarbejdskraft og den løn-dumpning der følger. Så derfor støtter Venstre og Konservative, samt medier som Jyllands-Posten, Berlingske, Børsen, TV2 osv befolknings-udskiftningen.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2022 @ 18:20

 22. Igen: Vi ved alle at der ikke er problemer som ikke kunne løses af den rette regerig, hvis man altså mener man partout skal regeres, men problemet er at de ikke ønsker andet end at skabe problemer, da de er gangstere ffs

  Kommentar by Ego — 8. januar 2022 @ 18:22

 23. Socialdemokraternes asylstop er indlysende et bluff-nummer. Det viser den store vækst i indvandringen fra ikke-vestlige lande. Befolkningsudskiftningen fortsætter og før eller senere kommer danskerne i mindretal i deres eget land.

  Om man inden for konventionerne kan indføre et loft over indvandringen fra ikkevestlige land er et spørgsmål om hvem, der bestemmer i DK. Det er et spørgsmål om DK’s nationale selvbestemmelsesret. DK har gennem dets folketing suveræn ret til selv at bestemme hvem og hvor mange, der skal lukkes ind i landet. Det er der ingen udenfor DK, der kan tage fra os. Konventionerne er kun hensigtserklæringer og der er ikke nogen ’straf’ for at bryde dem. Det er politisk magtkamp mellem fløjene, der bruger alle midler for at fremme deres politiske agendaer. Dem, der siger, at DK er ‘låst inde’ i konventioner lyver simpelthen. Vi bestemmer selv i DK ellers kunne vi jo holde op med at afholde folketingsvalg og nedlægge folketinget. Ingen over og ved siden af folketinget. Med lov skal land bygges! (Anno 1241)

  Kommentar by amad — 8. januar 2022 @ 19:22

 24. De som ønsker indvandrere skal selv betale!!! Ligesom folkekirken

  Kommentar by H.nielsen — 8. januar 2022 @ 19:24

 25. Dansk Folkeparti burde have en stor fremtid, hvis de rejste sig af hængekøjen og tog fat på de utallige hindringer, der stadig eksisterer før vi selv kan bestemme hvem der skal have ophold her i landet. De burde have gode muligheder for at afsløre Socialdemokraternes falske spil, når det drejer sig om udlændingepolitik.

  De internationale konventioner gør os forsvarsløse overfor de mange trusler der kommer fra fejlslagne, fjendtlige stater. Se blot regeringens ynkelige klumren vedrørende piratbekæmpelsen ved Vestafrika. Uanset hvad de gør spænder tåbelige, virkelighedsfjerne konventioner ben.

  Kommentar by JC — 8. januar 2022 @ 22:16

 26. Største problem er ikke endnu et fupnummer fra socialdemokraterne. Selvom det naturligvis også er et problem.

  Det største og mest reelle problem, i hvert fald for os der vil vores fædreland og vores folk, er, at selv de partier der lever af vores stemmer ikke vil navigere fædrelandet væk fra kursen mod afgrunden!

  Nye Borgerlige vil ikke hjemsende, kun udvise udvalgte kriminelle efter en dom… De vil til gengæld gerne sænke indkomstkravene for fremmed “arbejdskraft”… Kommer der flere eller færre udlændinge i fædrelandet med den politik?

  Dansk Folkeparti, hvor Messerschmidt nok får chancen… Han er begavet, men forhadt. Og så vil han have Pia Kjærsgaard tilbage i en central rolle – altså den Pia Kjærsgaard, der vender tommelfingeren nedad, når der på deres seneste årsmøde tales om en langt hårdere udlændingepolitik… Og den Pia Kjærsgaard, der hellere vil have, at manden kan fortsætte som rigsrevisor (med høj løn) og hun selv kan fortsætte som folketingets formand (med høj løn (samme som statsministeren) og skatteyderbetalt fryns f.eks. i form af embedsbolig, bil med chauffør mv.) end hun vil sætte Lars Løkke stolen for døren, når vi invaderes af ‘Syriens horder unge mænd’.

  Hvornår begynder de hjemsendelser, der er så hårdt brug for.

  Kommentar by Polka — 8. januar 2022 @ 22:20

 27. Forbryder Mette og hendes kriminelle slam af politikere myrder danskere med deres covid ‘vaccine’ sorry gift, så måske er det derfor soen har brug for nogle nye slaver.

  Kommentar by piphans — 9. januar 2022 @ 00:13

 28. Det er kommet frem at politikerne og covid medicin producenterne var klar over at deres ‘vaccine’ var dødelig, og derfor ændrede de medicinen løbende, men alt var koordineret mellem de forskellige producenter, og de vidste at deres ‘medicin’ var dødelig.

  Kommentar by piphans — 9. januar 2022 @ 00:48

 29. At hele systemet (nationale regeringer, EU, FN, WHO) lyver for befolkningerne overalt i Europa, burde da snart gå op for de sidste idioter derude…

  Kommentar by LarsB — 9. januar 2022 @ 01:11

 30. Når danskerne er blevet udryddet og kulet ned af islamister, skal der på deres gravsten stå:
  “De elskede deres ‘næste’ mere end sig selv – de opdagede ikke at deres ‘næste’ var deres bøddel, shit happens”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. januar 2022 @ 09:23

 31. Pia Kjærsgaard har ydet en stor indsats ved at skabe DF. Men hun har udspillet sin rolle. Hun blev alt for korrumperet af magtens sødme, da den snedige Lars Løkke gjorde hende til Folketingets formand, og fik partiet passiveret som en ordinært levebrødsparti.

  Hun tror at DF skal tilbage til den position det havde under Lars Løkke. Det er ikke en farbar vej. Partiet bør være fuldstændig fokuseret på Danmarks og danskhedens redning. Det skal for at overleve, have en politik som adskiller det fra de øvrige magtpartier. Det vil i højere grad end NB kunne gøre indhug i det falske Socialdemokratis vælgere. NB kan så tage sig af de snorksovende partier Venstre og Konservtive.

  Kommentar by JC — 9. januar 2022 @ 10:11

 32. “Du skal elske din næste mere end dig selv”. Der står nu “som dig selv”. Men hvem er den “næste”. Det må vel være den nærmeste. Denne overfortolkning af et skriftssted, fungerer i dag som en indbygget selvmordsdrift i Kristendommen.

  Det ville være ironisk hvis kristendommen ligefrem tilskyndede til sin egen udslettelse, som det sker i dag. Det kan ikke være en rigtig fortolkning. Der må være visse dumme, men toneangivende kristne, der har misforstået noget. Hvis en oldtidsreligion skal kunne fungere i dag, skal den naturligvis fortolkes i en nutidig sammenhæng.

  Kommentar by JC — 9. januar 2022 @ 10:22

 33. https://www.rights.no/2022/01/fusk-og-fanteri-om-en-klar-grense-for-hvor-mange-nye-ikke-vestlige/
  Det danske Socialdemokratiet var høyt på banen før de kom i regjering. De skulle settes en absolutt lav grense for innvandring fra ikke-vestlige land. Det har de tydeligvis ikke tenkt å gjennomføre. Det hele fremstår rett og slett som en bløff. Man gjemmer seg ikke minst bak de utdaterte internasjonale konvensjonene, som retten til familieliv.”

  Kommentar by tavsen — 9. januar 2022 @ 10:32

 34. Polka, Pia Kjærsgaard har ikke længere embedsbolig og hellere ikke bil med chauffør, det har kun postbuddet fra Vorbasse nu og frem til valget.

  Kommentar by indigo — 9. januar 2022 @ 11:20

 35. piphans, vaccinen er altid ikke dødelig; jeg er et levende eksempel herpå.

  Kommentar by indigo — 9. januar 2022 @ 11:22

 36. altså

  Kommentar by indigo — 9. januar 2022 @ 11:24

 37. indigo — 9. januar 2022 @ 11:22
  Godt at høre, det glæder mig.
  Men det er dem der er lemlæstet eller døde af forbryder Mette’s bio-våben der bekymre mig om.

  Kommentar by piphans — 9. januar 2022 @ 12:52

 38. Muslimerne i Danmark er ikke færdige med at skyde nytåret ind.

  Vagtchef ved Københavns Politi Henrik Brix bekræfter over for Ekstra Bladet, at de er massivt til stede på Falkoner Allé på Frederiksberg, efter at de 13.02 fik en anmeldelse om, at en person er ramt af skud.

  Politiet har endnu ikke kendskab til offerets køn eller tilstand.

  Vagtchefen oplyser, at et større område omkring Falkoner Alle er spærret af, og Frederiksberg metrostation er lukket i forbindelse med efterforskningen.

  Kommentar by indigo — 9. januar 2022 @ 13:28

 39. Vaccinen ER dødelig. Selve teknologien der bruges skaber dnakode for et protein der på sigt slår de injicerede ihjel

  Kommentar by Ego — 9. januar 2022 @ 14:25

 40. Kommentar by Ego — 9. januar 2022 @ 14:25

  Du ikke værd at lytte til, du har for længst afskrevet dig selv, ved at mene at man skal tage Alex Jones alvorligt.

  Kommentar by KineserSnot — 9. januar 2022 @ 14:27

 41. 1427 Nu er det ikke noget Alex Jones “finder på” og heller ikke noget jeg finder på. Det var Pfizer som fandt på det og alle dem bag. Alex Jones finder i det hele taget ikke på noget selv, han læser bare kilderne, ligesom jeg kan finde på for lige at tjekke om det er sandt

  Kommentar by Ego — 9. januar 2022 @ 14:36

 42. En letfattelig Billedanalyse:
  Fotoet med Hendes Durchlauchtighed Statsministeren er meget afslørende.
  Man kan hverken se ræv eller mink bag hendes øre, hvilket er meget overraskende for mange.
  Til gengæld har hun stramt tilbagestrøget herrehår og herrehabit. Da hun formodentlig ikke er transer, vil hun bare gerne anskues som en mand. Kunne det være mindreværdskomplekser overfor mandekønnet, eller er hun sparsommelig og låner fra ægtemandens garderobe?
  Når hun udtrykker sig verbalt, fornemmer man også en fast og bestemt talemodus; næsten som fra kroens slyngelstue.
  Slut på analyse.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. januar 2022 @ 14:47

 43. Polka — 8. januar 2022 @ 22:20:

  Jep. Det er ekstremt nedslående, at der ikke er et eneste af partierne i Folketinget, som reelt arbejder for de helt nødvendige masse-udsendelser af de ikke-vestlige fremmede.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. januar 2022 @ 17:47

 44. Kommentar by Ego — 9. januar 2022 @ 14:36

  Alex Jones siger han har kilder, men han lukker lort ud konstant.

  Kommentar by KineserSnot — 9. januar 2022 @ 17:53

 45. Kommentar by KineserSnot — 9. januar 2022 @ 17:53

  Hvorfor er det Alex Jones i retssager kalder sig “entertainer” for at undgå at han skal blive hængt op på hans løgne?

  Kommentar by KineserSnot — 9. januar 2022 @ 17:54

 46. 1754 I stedet for at koncentrere dig så meget om Alex Jones, kunne du jo selv finde nogle fakta. Du er jo bare en dummert, som ikke forstår danske verber.

  Hvis man følger Infowars og selv faktatjekker dem op imod virkeligheden, så finder man hurtigt ud af, at Infowars er sand information primært

  Kommentar by Ego — 9. januar 2022 @ 18:02

 47. Enhver der kender venstrefløjen ved at de anvender retssystemet til at skabe endnu flere løgne end alle dem de har gang i i forvejen. Kan du ikke give mig nogle eksempler på hvad Alex Jones lyver om?

  Jo, han er entertainer, det er sandt. Det er ikke meningen man skal kede sig når man bruger tid på at være en del af kulturkampens “resistance” (infowarrior). Vi kan godt lide at grine af alle de hjernevaskede ind imellem

  Kommentar by Ego — 9. januar 2022 @ 18:10

 48. #32 Kommentar by JC
  Problemet er at rigtig mange , ikke mindst mange der kalder sig kristne, ikke har gjordt sig den ulejlighed at læse lignelsen om den barmhjertige samaritaner.
  Der står IKKE at du skal elske alle, der står elsk din næste. Hvem er så min næste må man så spørge, det bliver så meget tydeligt forklaret i lignelsen at det er den der gør vel imod dig !!

  Kommentar by Danskeren — 9. januar 2022 @ 18:14

 49. 1810 Så den perkiske journalystløgner har altså ingen eksempler på de der infowarsløgne, som skulle være så lette at finde frem?

  Kommentar by Ego — 9. januar 2022 @ 20:37

 50. Jeg er ingen fan af Alex Jones og Infowars, men det afgørende må være, HVAD der bliver sagt og ikke HVEM der siger det.

  Hvis nogen fx siger at ikke-vestlige fremmede er stærkt overrepræsenteret i de fleste kriminalitets-statistikker, så ville det jo være sandt UANSET om det kom fra DR, Uriasposten eller Infowars.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. januar 2022 @ 22:33

 51. Kommentar by Ego — 9. januar 2022 @ 20:37

  Infowars er en skraldespand af løgne:
  https://www.youtube.com/watch?v=bxt_bEDdTTc&t=21s
  https://www.youtube.com/watch?v=8VBFeAESYeM&t=308s

  Kommentar by Thomas M. — 9. januar 2022 @ 22:45

 52. I følge Pfizer’s egne tal, så kan et ud af 9 børn blive ramt af alvorlige skader eller sågar dødsfald pga. af Pfizer’s ‘vaccine’ aka bio-våben.

  Lærer låser sin søn inde i bilens bagerum pga. ‘corona’ aka influenza – https://www.youtube.com/watch?v=eBqfSR18nxQ

  Forbryder Mette og hendes kriminelle corona slæng skal i fængsel for mord på uskyldige danskere.

  Kommentar by piphans — 9. januar 2022 @ 23:13

 53. Fuck Mette’s bio-våben – https://www.youtube.com/watch?v=hOlEYcd1nyI

  Kommentar by piphans — 10. januar 2022 @ 00:52

 54. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. januar 2022 @ 10:52

 55. Husk på, at Skrigeskinken er helt afhængig af halalhippierne fra Ejendomsmæglerlisten og De Radikale – selvom den små Carsten Sofie nu “truer” med at pege på en “borgerlig” statsminister…

  Kommentar by Revisoren — 10. januar 2022 @ 12:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper