19. januar 2022

Radio4: Konservativ CDU-politikers asylpolitik minder om Socialdemokratiets – ‘Ist Maassen ein nazi?’

Dansk Folkepartis parlamentariske succes gjorde det umuligt for journalisterne, at udgrænse den danske ‘højrefløj’, men de fleste danskere ved ikke meget om andre landes indenrigspolitik, og så holder de sig ikke tilbage. I tirsdagens udgave af Tysklands-magasinet Genau på Radio4 blev CDU-politikeren Hans-Georg Maassen portrætteret over 25 minutter. Selvom han er tidligere leder af det tyske ‘Verfassungsschutz’, så måtte man forstå at han var en farlig person, som ikke kun havde fjender på venstrefløjen.

Hans-Jørgen Bonnichsen bidrog med lidt rutine-bashing, og overordnet måtte man forstå, at han flirtede med højreradikale, sås åbent med Alternative für Deutschland og fremdeles. Maassen var så langt ude til højre, at hans ‘retorik og asylpolitik’ mindede om Socialdemokraterne i Danmark, lød det. Herefter blev han kædet sammen med nazisme, fordi en kendt nazist deltog i et hans vælgermøder. Informations korrespondent forklarede, at problemet for CDU var, at partiet havde ‘defineret sig selv om et bredt folkeparti, hvor der også er plads til konservative stemmer’. Et borgerligt parti, der tillader ‘konservative stemmer’. Naziiiisme, skreg journalisterne.

Thomas Schumann, Radio4: CDU er jo ikke et parti vi på samme måde har herhjemme kan man sige. Han hører jo også til ude på højrefløjen i CDU. Hvis du skulle placere Hans-Georg Maassen i dansk politik, hvor vil du så sige at han hører hjemme?

Mathias Sonne, Information: For sjov, så ville jeg nok starte med at sige Socialdemokratiet. I forhold til deres asylpolitik og retorik, som de lige er blevet grillet for i Europaparlamentet for et par dage siden. Ej, mere alvorligt, så er det noget i retning af Nye Borgerlige. Men der skal man jo også huske, at der i Tyskland, når man laver de her sammenligninger er en helt anden – I Danmark vil man sige politisk korrekthed, i Tyskland vil man sige borgerlig anstændighed. Generelt, i forhold til hvad man siger i offentlige debatter. Hvilke ytringer man kan slynge om sig… hvilke antisemitistiske antydninger man kan komme med, eller hvordan man kan kategorisere hele befolkningsgrupper. Der er Maassen jo fuldstændig – der har han en retorik der minder om, ja, den yderste højrefløj, selv i Danmark.

Thomas Schumann: … blev interviewet af to børn. Her er det altså en dreng, som stiller ham spørgsmålet: Ist Maassen ein nazi? Altså, er Maassen en nazist? Laschet bliver tydeligt irriteret over det her spørgsmål, og kommer noget i bekneb. … Derudover var der også et indslag fra nyhedsmagasinet Spiegel… Jeg spurgte Ruprecht Polenz, hvad han mente om denne her video. … Det her passer ind i billedet af Hans-Georg Maassen… Han ved godt hvad sådan et møde drejede sig om her. Hans-Georg Maassen gør det for at provokere… Et eller andet sted forstår jeg ikke, at det ikke en større skandale, at han mødtes med en nynazist. Jeg ved ikke hvad du tænker om det?

Mathias Sonne: Selvfølgelig er det en skandale, men efterhånden er vi jo lidt vaccineret over alle de her Hans-Georg Maassen-meldinger… Han er blevet lidt en, som man også griner af… Han er blevet lidt en latterlig figur, også selvom han sidder og er til at styre trådene i Werteunion, ‘Værdiunionen’ i CDU, der ligesom har været dem der har dækket det nationalkonservative spektrum i partiet. … hvor mange vælgere vil så forlade partiet med Maassen, fordi man har defineret sig selv om et bredt folkeparti, hvor der også er plads til konservative stemmer.

(Nationalsocialist deltog i Hans-Georg Maassen-vælgermøde i Crock, 15. september 2021)

(Armin Laschet udspørges om Maassen i Late Night Berlin, 14. September 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/124504/trackback

52 Comments »

 1. Idiotien er også tilstede på Uriasposten.

  Hvis man nævner at visse jøder går aktivt ind for masse indvandring og demografisk omvæltning af de Europæiske nationalstater, så man anti-semit.

  Ingen brokker sig når man siger det samme om visse muslimer.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 11:29

 2. – Kinesersnot

  Meget få muslimer går ind for en stram udlændingepolitik, qua deres præferencer ift. kædeindvandring.

  Såvidt jeg vurderer det, så adskiller danske jøder sig ikke fra danskere, som gruppe. De importerer ikke ægtefæller etc.

  Forskellen er alt.

  Kommentar by Kim Møller — 19. januar 2022 @ 11:36

 3. Journalisternes og andre kommunisters kamp for at udslette almindelige menneskers synspunkter og meninger, kender ikke til landegrænser.
  Det er et globalt fænomen i den angelsaksiske verden.

  Kommentar by Bastardo — 19. januar 2022 @ 11:43

 4. Kommentar by Kim Møller — 19. januar 2022 @ 11:36

  Det ændre ikke på at visse jøder har været utroligt aktive i medierne og har brugt deres egen baggrund som en slags ekspertise stempel omkring flygtning og fra deres magtpositioner i medierne udskammet alt og alle der vil bevare et etniske-homogene samfund.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 11:53

 5. Kommentar by Kim Møller — 19. januar 2022 @ 11:36

  Se denne dokumentar om sverige som gør det klart at visse jøder har stået i spidsen og formet den svenske debat.

  https://odysee.com/@Palaestra:4/Why-is-Sweden-multicultural:7

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 11:55

 6. Kommentar by Kim Møller — 19. januar 2022 @ 11:36

  Det var da også jøden Martin Krasnik, der kaldte Paludans bekymringer for Nazistiske. Heldigvis satte jøden Blüdnikov på Berlingske ham på plads.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 11:57

 7. De statsbetalte medier består af revolutionære globalistiske gammelkommunister.

  24 procent af journalister er fra Enhedslisten og ialt 80 procent af journalister er røde og de undersøgelser kan alle finde på nettet.

  Har de ikke læst Pelle Dragsted s bog “Socialistisk demokrati”, hvor Dragsted ud over at ville nationaliserede hele produktionsapperatet dog siger, at de nationale løsninger er de bedste …

  Pelle Dragsted siger selvfølgelig ikke noget om indvandring, men han indrømmer at nationerne er de bedste til at løse problemer…og ikke EU og ikke FN osv. Globalismrn er dermed død ( eller skal Pelle Dragsted ekskluderes?

  Kommentar by H.nielsen — 19. januar 2022 @ 12:04

 8. KineserSnot — 19. januar 2022

  Du har da virkelig fundet et ledigt særstandpunkt.
  Kom igen næste gang, du hører om en flok jøder, der overfalder unge danskere i nattelivet f.eks.

  Kommentar by tavsen — 19. januar 2022 @ 12:11

 9. – Kinesersnot

  Og BB er garanteret mere troende end MK, så hvis du har en pointe udover ‘Jeg tør godt kritisere jøder’, så går den fløjten.

  Kommentar by Kim Møller — 19. januar 2022 @ 12:12

 10. Kommentar by Kim Møller — 19. januar 2022 @ 12:12

  Pointen er de går forrest i debatten omkring masse-indvandring og udskammer alle der er imod det.

  Skal jeg komme med citater fra dem før i fatter det?

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 12:14

 11. Barbare Lerner Spector der sammenarbejde med den svenske statsmininster Göran Persson i 90erne.

  “I think there is a resurgence of anti-Semitism because because at this point in time Europe has not yet learned how to be multicultural, and I think we are going to be part of that transformation which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies the once were in the last century. Jews are going to be at the center of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role, and without that transformation, Europe will not survive.”

  – The Jewish Community of Sweden (September 12, 2010)

  Hun er højt i hierarkiet og hun siger at jøder spiller en særlig rolle, når det gælder den demografiske omvæltning i Europa.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 12:17

 12. NATOS generalsekretær Wesley Clarke.

  “Let’s not forget what the origin of the problem is. There is no place in modern Europe for ethnically pure states. That’s a 19th century idea and we are trying to transition into the 21st century, and we are going to do it with multi-ethnic states.”

  Sagt i 1999 i forbindelse med krigen i Kosovo.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 12:22

 13. Herhjemme har de fleste stukket piben ind, men Anna Boukris spiller stadig fandango i medierne når hun kan.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 12:23

 14. HAHAHA kinesersnot. Du tror du kan trænge igennem forsvarsmekanismer?
  Næh nej – de vil forsvare deres mordere.

  Kommentar by Jens Hansen — 19. januar 2022 @ 12:26

 15. Kommentar by Jens Hansen — 19. januar 2022 @ 12:26

  Vi må forsøge, det vores eneste håb. På venstrefløjen er muslimer kæledækker, på højrefløjen er det åbenbart jøder. Også selvom de udskammer alt og alle på højrefløjen.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 12:33

 16. – Kinesersnot

  Du må sgu mene hvad du vil, men når der mangler logik, så bliver det selvfølgelig påtalt.

  Pt. er mit eneste problem, at du har skrevet otte ud af 15 kommentarer i denne tråd. En tråd der omhandler Radio4 og Maassen handler nu om jøderne…

  Kommentar by Kim Møller — 19. januar 2022 @ 12:37

 17. To jøder der diskuterer tysk racisme. Alt imens Israel anvender DNA-test som en del af deres statsborgertest.

  https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-israeli-high-court-allows-dna-testing-to-prove-judaism-1.8439615

  Kommentar by Felix Krull — 19. januar 2022 @ 12:41

 18. Kommentar by Felix Krull — 19. januar 2022 @ 12:41

  Hvis en jøde vil gifte sig med en ikke-jøde i Israel skal det godkendes af et særligt råd. F.eks. skulle Ivanka Trump godkendes af sådan et råd, inden hun kunne blive gift med Jared Kushner.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 12:45

 19. Kommentar by Kim Møller — 19. januar 2022 @ 12:37

  Men det jo fuldstændig logisk, i stortset samtlige lande hvor der har været masse-indvandring i vesten, har jøderne ført tangentstokken.

  Det mest ubehagelige er dog de lukker debatten ned, med udskamning.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 12:46

 20. Hvis man har skrevet +20 år om indvandringen til vestlige lande og stadig ikke fundet ud af HVORFOR det foregår og iøvrigt er rimelig godt begavet så er det nok ikke et intellektuelt problem der gør at man ikke kommer videre.

  Kommentar by Jens Hansen — 19. januar 2022 @ 12:47

 21. Når en sort kriminel narkoman bliver dør under en anholdelse bliver det internationale nyheder.
  Når en sort kriminel bevidst kører ind i en juleparade og dræber flere herunder et barn så bliver det memory-holed lynhurtigt. Se Waukesha, Wis.
  Hvorfor? Hvorfor skal der anstiftes til had mod hvide hvor sorte fremstilles som ofre, når kriminalstatistikkerne taler deres tydelige sprog om hvem der er de egentlige ofre. DAGLIGT!
  Et af de seneste tilfælde er den kønne unbge kvinde som ikke er mere.
  https://news.yahoo.com/brianna-kupfer-ucla-student-stabbed-182554681.html?fr=sycsrp_catchall

  Kommentar by Jens Hansen — 19. januar 2022 @ 12:58

 22. Kunne de være at nogle som IKKE er os, ikke kan lide os og vil have os af vejen? Kunne det være? Well…..?

  Men før der er nogle der forsøger at brændemærke mig med at af jeres tillærte prædikater så husk på. Det er IKKE mig der har ønsket eller startet denne krig.

  Kommentar by Jens Hansen — 19. januar 2022 @ 13:00

 23. Sprogforsker mener vi skal lave det danske sprog om, fordi perkerbørn i børnehaven ikke kan dansk.

  https://www.weekendavisen.dk/2022-2/ideer/dansk-uber-alles

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 13:01

 24. Et spørgsmål.
  Hvad gør indvandring, raceblanding, anstiftelse af had mod europæere, feminisme, feminisering af europæsike mænd og flere andre udviklinger ved den europæiske genpool?

  Kommentar by Jens Hansen — 19. januar 2022 @ 13:04

 25. Det er chokerende, ikke sandt, kinesersnot? Når man lærer hvor meget had der er imod ens folk og man så bliver beskyldt for at være hadfuld. Det sidste hedder iøvrigt projektion.

  Kommentar by Jens Hansen — 19. januar 2022 @ 13:06

 26. Men hvad fanden. Bliv ved med at brokke jer over muslimerne.
  Eller hvad med PUTIN!!!! I ved nok manden som er kristen, som kylede marxisterne ud af Rusland, som bekymrer sig om den demografiske udvikling i Europa. Han er sgu farlig. TIL FRONTEN!

  Kommentar by Jens Hansen — 19. januar 2022 @ 13:09

 27. Kommentar by Jens Hansen — 19. januar 2022 @ 13:06

  Det værste er at tager fat i den venstreorientet drejebog og samme banale argumenter som de bruger når man snakker om muslimer, for at undgå samtalen. Total fallit erklæring.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 13:21

 28. “Men der skal man jo også huske, at der i Tyskland, når man laver de her sammenligninger er en helt anden – I Danmark vil man sige politisk korrekthed, i Tyskland vil man sige borgerlig anstændighed.”

  De såkaldt “borgerlige” kommer IKKE videre før de totalt dropper såkaldt “borgerlig anstændighed” og HOLDER OP med at bekymre sig om, hvad medierne og venstrefløjen kalder dem.

  Beskyldninger om såkaldt “xenofobi”, “islamofobi”, “anti-semitisme”, “racisme”, “fascisme” etc. bør ignoreres, da de blot er tomme Anti-Hvide udskamninger, som er designet til at lukke munden på dissidenter.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. januar 2022 @ 13:38

 29. Kommentar by Peter Nielsen — 19. januar 2022 @ 13:38

  Eller som DR igår der brugt ordet “ultranationalist” som skældsord i en artikel omkring franske Eric Zemmour.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 13:52

 30. Haha – DR er blevet så langt ude.
  Som en hybrid mellem Pravda og TV Glad. Virkelig syret at se på.

  Kommentar by Jens Hansen — 19. januar 2022 @ 13:57

 31. Den skide Afghaner må være jøde !!!!!!!!!

  fra document-no
  Den afghanske innvandreren likte ikke å se kvinner jobbe, så han knivhogg en tysk kvinne i halsen mens hun gjorde hagearbeid. Kvinnen var aktivt engasjert til støtte for migranter i Tyskland.

  Kommentar by k.m. — 19. januar 2022 @ 14:32

 32. Det velkendt at muslimer har ændret immigrationslovene i de vestlige lande. F.eks. de to arabere Javits og Celler vedr. immigrationsloven fra 1965 i USA.

  Kommentar by Jens Hansen — 19. januar 2022 @ 14:38

 33. Hvis en lejemorder slår en person ihjel er både lejemorderen og den der hyrede lejemorderen skyld i forbrydelser? Eller er det KUN lejemorderen???????

  Kommentar by Jens Hansen — 19. januar 2022 @ 14:43

 34. Kommentar by k.m. — 19. januar 2022 @ 14:32

  Jøderne er ikke voldelige, men en del af dem går aktivt ind for masseindvandring og udskammer alle der er imod det. De en stærk årsag til at afstumpet muslimer findes overalt i vesten.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 14:44

 35. Kommentar by k.m. — 19. januar 2022 @ 14:32

  https://ceji.org/

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 14:58

 36. Kommentar by k.m. — 19. januar 2022 @ 14:32

  The Jewish Contribution to the European Integration Project

  https://www.kas.de/c/document_library/get_file?uuid=094839bb-e7a4-398f-95d8-9e91272c128d&groupId=252038

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 14:59

 37. KineserSnot — 19. januar 2022 @ 14:44:

  Jep. Forskellige grupper af “små hatte” i Vestlige lande skubber globalisternes agenda i forhold til både åbne grænser, masseindvandring, multikultur, LGBTQAIP, porno, anti-kristendom, uendelige krige i Mellemøsten etc, og alle, som tillader sig at kritisere det eller blot påpege det bliver udskammet som “anti-semitiske”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. januar 2022 @ 15:00

 38. Her et godt site, som dokumenterer jødiske bidrag i forskellige sammenhænge: https://jewishcontributions.com/

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. januar 2022 @ 15:02

 39. Kommentar by Peter Nielsen — 19. januar 2022 @ 15:00

  Her er et FN dokument, der gør det klart at man misbruger Holocaust til at skubbe multikulturen.

  https://web.archive.org/web/20181202215245/http://www.un.org/en/holocaustremembrance/docs/paper32.html

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 15:02

 40. Kommentar by Peter Nielsen — 19. januar 2022 @ 15:00

  Det bliver også nævnt i den undersøgelser jeg har linket længere oppe.

  “The Shoah has had an explicit and an implicit impact on
  the European integration project. By “explicit” I mean
  to denote its inclusion in the great narrative of post1945 and post-1989 European integration. By “implicit”
  I refer to the impact the Shoah had on the moral and
  political choices of European decision-makers before it
  became an explicit part of the great European
  integration narrative. When I use the term “Europe”, I
  am well aware of its ambiguities. There are at least
  four different meanings. It may apply to the Strasbourg
  Council of Europe, to the European Union, to post-1945
  Western Europe, and to post-1989 Greater Europe.”

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 15:03

 41. Det vigtigste er at
  – Fremstille at det er danskere og europæere der er under angreb og ikke snakke for meget om andre grupper.
  – Forstå Labeling Theory, som P Nielsen er inde på og så anvende det mod modstanderne. E.g. kalde dem for danskerhadere, eurofober mv. Brug fjendens ord mod dem selv og så bliv ved!

  Har det godt – også jer lidt sløve konservative :)

  Kommentar by Jens Hansen — 19. januar 2022 @ 15:35

 42. Nazismen var ikke borgerlig….Den var socialistisk (National Socialistisk). Vrøvle argumentet for at beskytte det nationale, for folk der hader friheden, og vil ens samfund det ondt, og som indvandre med skjult flygtningemotiv for at få Deres åndsindsnævrede diktatoriske sharia, med at det er at sammenligne med Nazisme, når det er folk der vil ind i ens land, imodsætning til Jøderne der prøvede at flygte væk fra Nazismen, men blev påtvunget ind i bl.a KZ lejre….er blot ondskabsfuldt løgnepåprakning….lyve sig ondt på…for ikke at ville forholde sig til det nationale.

  Kommentar by Michael Unna — 19. januar 2022 @ 15:42

 43. Det er som regel oplysende og berigende at læse Uriasposten. Der er dog også eksempler på det modsatte.

  Kommentar by bjarne Binee — 19. januar 2022 @ 16:14

 44. https://youtu.be/G01ihl4Abbg
  Som MICHAEL STÜRZENBERGER skribver på pi-news.net:
  Dr. Gottfried Curio von der AfD dürfte wohl nicht nur nach meiner Beurteilung der beste Redner des Deutschen Bundestages sein.

  Kommentar by Peter Buch — 19. januar 2022 @ 16:38

 45. 42) Beklager fejlene..IMOD at beskytte det nationale FRA folk der hader friheden

  Kommentar by Michael Unna — 19. januar 2022 @ 17:03

 46. Kommentar by bjarne Binee — 19. januar 2022 @ 16:14

  Er sandheden ildehørt? Eller er du sendt i byen for at udskammet folk?

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2022 @ 18:10

 47. At sammenstille nationalisme og socialisme er til at begynde med noget rod. Nationalisme er en sund ting,når vi snakker om en nation. Men socialisme er og har altid været noget skidt,som ingen har glæde af og mange samtidigt bliver skubbet ud i dyb sorg af.
  Nationalsocialisme er det som Tyskerne i trediverne troede på kunne være et bolværk mod kommunisme. Det viste sig jo at kommunisternes doktriner var næsten identiske med nationalsocialisternes. Men som alid er pengeejerne helt vilde med bevægelser,som skaber konflikt og strid mellem parter. De tjener i et sirligt “penge”system -børser “værdi”papirer og ejendomsskæder.
  Når jeg sætter penge og værdi i anførselstegn,er det fordi der kun findes en værdi,som er troværdig til handel: Guld. De papirer -nu er det jo firmanavne på en komputer- som kaldes værdipapirer kan muligvis have en værdi for sælger og køber. Men begge bliver taget ved næsen derved at de handles i valuta,og ikke penge,som altså er guld og sølv.
  Det er ved at gå op for flere og flere,at ingen personer eller organisationer,som har forbindelse til regeringer er til at stole på. Derfor vil byttehandel blive mere og mere udbredt i nærmeste fremtid.

  Kommentar by Nielsen — 19. januar 2022 @ 18:11

 48. Det er nu bevist, at den verdensberømte danske forfatter H.C. Andersen var racist og anti-BLM. Læs selv indledningen til historien “Skyggen”:
  “I de hede lande, der kan rigtignok solen brænde! Folk blive ganske mahognibrune; ja i de allerhedeste lande brændes de til negre, men det var nu kun til de hede lande, en lærd mand var kommet fra de kolde;…”
  My God – manden skriver ‘negre’ i stedet for afroafrikanere. Danmark skammer sig dybt med sort samvittighed og fordømmer den latente underliggende anti-BLM tendens.-)

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. januar 2022 @ 21:06

 49. Summa summarum – Det vigtigste er at vi får begyndt hjemsendelserne af de bæbrune muslimede perkere – med eller uden smovsernes hjælp – og evt de røde og blå. Alt dette er detaljer – men ud skal de. Perkerne altså.

  Kommentar by Knee grow floydd — 19. januar 2022 @ 22:04

 50. Vokser der en gunslinger junkie ud af mit knæ? Eller er det bare de flåter,som socialdemokraterne spreder rundt i terraaintet? Man bliver så træt,at man må gå med cykelhjelm og knickers.
  Jagttegnet er i fare hvis man skyder en jagtkammerat eller en ulv.
  Hvis Hr Gates eller Hr Fouci skyder en inder eller en neger,bliver de betragtet som en gave til menneskeheden.
  Macchiarini og Fauci – Paolo og Antony har mere til fælles,end at de er italienere

  Kommentar by Nielsen — 19. januar 2022 @ 22:32

 51. Svaret er ja, Tyskland ledes igen af nazister og fascistisk undertrykkelse som udnytter selvhadet og flovheden, det igennem mange år nu. Udformningen er blot ændret til at udgå fra et omvendt racistisk udsyn, i dag er det farvede personer og disses globalistiske idealer som udskammer befolkningen, men målet er ikke til at tage fejl af.

  Kommentar by LarsB — 19. januar 2022 @ 23:30

 52. Den talentløse “skuespiller” Pilou Asbæk har meldt sig ind i Socialdemokratiet, for at “bekæmpe den umenneskelige flygtningepolitik indefra.”

  Hvad bliver det næste – et medlemskab hos Hizb ut-Tahrir?

  Kommentar by Revisoren — 21. januar 2022 @ 14:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper