20. januar 2022

Højrenyt: Vi bør aldrig søge ‘accept, ros eller anerkendelse’ fra det syge system, der bekæmper folket

‘Nye visioner for den danske højrefløj”‘ er titlen på en 40 minutter langt oplæg, der netop er lagt online på podcasten ‘Højrenyt’. Kan høres på Spreaker eller Youtube. Hermed anbefalet!

(Foto: Youtube)

“Netop ligegyldigheden over for (eller den aktive promovering af) udlændinges stemmeret til vores valg, som proportionelt udvander danskernes indflydelse på dén proces, der italesættes som vores bedste mulighed for at udøve vores kollektive vilje, er et godt eksempel på hvilken farce demokratiet har udviklet sig til.

For selve kernen af begrebet demokrati er jo folkets suverænitet og selvbestemmelse, hvilket vi også kan se i ordets etymologi; det græske ‘demos’, der betyder ‘folk’ henviser ikke til ‘personer’ i abstrakt forstand, men til et konkret folk med en fælles identitet – for Athens vedkommende frie borgere af de såkaldte ’stammer’, som bystyrets befolkning var inddelt i. Man skelnede klart mellem hvem der tilhørte folket og derfor i kraft af sin solidaritet havde en interesse i dets fremtidige velfærd og de, der var uden for folket, som det ville være absurd for ikke blot athenere, men for nærmest alle tidligere generationer end de nulevende.

Følgelig må vores valgte magthaveres fremmeste opgave være at føre folkets vilje ud i livet, men hvis dette var realiteten, havde vi ikke haft masseindvandring i snart fire årtier, som enhver kan sige sig selv ville være blevet pure afvist ved en folkeafstemning. Respekten for folkeviljen rækker kun så længe folket i medie-, kultur- og politikerklassens øjne ‘vælger rigtigt’ – se bare fordømmelsen af valgene af Trump, Bolsonaro, Orbán og den polske PiS-regering samt sejren for Brexit-siden i 2016 som illegitime. … Den pluralisme og respekt for at ‘det bedste argument vinder’, som angiveligt er grundlaget for vores styreform, er således pro forma. De mange flotte ord om liberalt demokrati, menneskerettighederne, ‘den internationale retsorden’ og alle de andre hellige køer er vinduespynt som skal maskere et regime, hvor dommere i Strasbourg laver den væsentligste lovgivning, embedsmænd i Bruxelles der implementerer den og med input fra NGO’er sætter dagsordenen i øvrigt, og medierne der giver processen en fernis af legitimitet.


Politikerne herhjemme er dermed statister, som kun kan rykke en millimeter i den ene eller anden retning inden for en ramme, der dikteres af konventioner, som ingen af de traditionelle partier ønsker at opsige – ellers kan man jo ikke overgå til at blive kommissær, NATO-præsident, FN-udsending eller noget fjerde inden for det internationale karrierepolitikercirkus. Og de medier, der ynder i floromvundne vendinger at beskrive deres rolle som den fjerde statsmagt og som demokratiets vagthund, går aldrig magthaverne på klingen når det kommer til eksempelvis disses ansvar for den brutale vold, og dét, der er værre, som vi kun kan læse om i lokalaviser, og som er en følge af den masseindvandring, disse politikere har indført eller dog tolereret.


Konklusionen på dette er, at dén højrefløj, vi repræsenterer, på ingen måde bør søge accept, ros eller anerkendelse fra dette syge system, der aktivt modarbejder folkets interesse, men bære det som et hædersmærke, når medier og andet godtfolk forsøger at udskamme os ved at kalde os ‘populistister’ og ‘nationalister’. Målet må være at bryde fri af konventionstyranni og mediebaseret smagsdommeri samt at udskifte klassen af antinationale managementpolitikere med autentiske patrioter, der på ny kan føre ægte politik og som kan genvække den nationale ånd og identitet i vores folk, alt imens vi kan stå fast på, at det om noget er os, der er de sande demokrater.”

Oploadet Kl. 00:51 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/124522/trackback

16 Comments »

 1. Ha Ha, sproget er jo vidunderligt. Lige så floromvundent og forblommet som venstrefløjens. Jeg gætter på at venstrefløjen aldrig regnede med at det blev vendt mod dem selv ;)

  Indholdet er løsning. Vi har brug for folkets stemme. Lad Os se hvor længe der går inden de bliver kaldt nazister og andre venstrefløjsfloskler og om venstrefløjen ikke får hele lortespanden i hovedet igen. Mediernes vrede undgår de vel heller ikke.

  Kommentar by Santor — 20. januar 2022 @ 01:10

 2. For lidt skildring af gøren og handlen, hvad der i praksis er muligt.
  Udeladen boliger som en af de afgørende faktorer i økonomien og samfundet med nogen omtale, og perspektivering af hvad der er af muligheder på området er yderst beklageligt.

  Går man som jeg ind for genindførelse af dødsstraf, går jeg i min logik ind for abortmulighed ligeså er tilstede.
  Ophævelse af mindstealder ved sigtelser og dom.
  https://www.youtube.com/watch?v=nLsCC0LZxkY

  Ellers fint nok…

  Kommentar by Peter Buch — 20. januar 2022 @ 06:59

 3. Den kriminelle lavalder bør afskaffes, men der skal behandles individuelt, og gøres forskel på børn der handler på egen hånd og i bandesammenhæng.
  Den nuværende dommerstand må dog først Katyniseres

  Kommentar by Træt — 20. januar 2022 @ 09:18

 4. Danmark kan spare 90 milliarder kroner om året, alene ved at efterleve den gyldne regel nummer et: Danmark Islamfrit.
  Det er rundt regnet 20.000 kr. om året kvit og frit for hver eneste dansker, voksen eller barn. For de penge kan du få en fed ferie, en brugt bil om året eller andet materielt. Hvad ville du vælge, hvis du fik frit valg?

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. januar 2022 @ 09:49

 5. Interessant pust, men så alligevel…. hvad forskel er der på disse 2 unge mennesker og resten af højrefløjen på facebook.

  Og hvad vil de i grunden ændre? Er det ikke stadig repræsentativt demokrati med minimal/ingen mulighed for at stille politikerne til ansvar de prædiker?

  Intet nyt fra vestfronten… og intet nyt fra cyber-højrefløjen

  Kommentar by redneck — 20. januar 2022 @ 09:57

 6. Overskriften lyder lovende. Jeg glæder mig til at lytte den igennem senere i dag.

  Kommentar by Nielsen — 20. januar 2022 @ 10:10

 7. Kommentar by Santor — 20. januar 2022 @ 01:10

  Det er rigtig fint, at de unge akademikere revitaliserer det gode og det sande fra de solide klassikere, efter at venstrefløjen i mange år har brugt rå definitionsmagt til at smadre logik, realisme og sund fornuft.

  Med de udstiller den svære immanente fælde, de er i, at deres veltunede, akademisk korrekte sprog i sig selv lægger afstand til det danske folk, som de gerne vil det bedste og omfavne.

  Kommentar by traveler — 20. januar 2022 @ 10:23

 8. Højrenyt. Podcast. Jeg kender den ikke. Men vil lytte så snart jeg får tid . Tak for tippet.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 20. januar 2022 @ 10:35

 9. Offentlig ansatte, modtagere af fattighjælp (og kvinder og unge tildels) stemmer rødt. Disse vil i mange år fremover udgøre flertallet. Det sørger de røde for!

  Derfor må kampen for et frit samfund starte med privatisering overalt, og reducering af offentlige ydelser. (Der er nok ikke flertal for reducering af stemmeret for nogen grupper, men en hævning af valgrets- og valgbarhedsalderen til fx 23 år ville da være en start).

  “En lang rejse starter med det første skridt”.
  Din stemme tæller.

  Kommentar by Bastardo — 20. januar 2022 @ 10:43

 10. Kommentar by traveler — 20. januar 2022 @ 10:23

  Atterdag er en flok snobber der ser ned på den jævne mand. De redder ikke højrefløjen.

  Kommentar by KineserSnot — 20. januar 2022 @ 11:05

 11. Nogle helt centrale pointer!
  1. Folkeafstemninger kun hvis resultatet ser ud til at passe de kulturradikale!
  2. Folkets vilje respekteres kun hvis det stemmer overens med hvad de kulturradikale mener!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. januar 2022 @ 11:10

 12. Hvis det er det bedste højrefløjen kan stille med kan Mette godt spise makrelmad i ro og mag

  Kommentar by redneck — 20. januar 2022 @ 11:15

 13. Kommentar by redneck — 20. januar 2022 @ 11:15

  De mangler måske folkelig appel. Men det da fornuftigt nok det de siger.

  Kommentar by KineserSnot — 20. januar 2022 @ 15:25

 14. Jeg har hørt HøjreNyt podcasten . Jeg syntes godt om det. Det er almindelig sund fornuft de 2 kommer med. De forklarer sig godt og klart. Jeg vil glæde mig til at høre mere fra højrenyt. Hvis det er den slags tanker og mennesker , der frem over præger samfundsdebatten og samtalen i det fælles rum ,- så har venstrefløjen ikke en chance. Gode , inspirerende og virkelige tanker. Tanker der kan forme en fremtid og en helhed. For danske danskere i Danmark.( også de dårligste.) Jeg glæder mig.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 20. januar 2022 @ 18:35

 15. Har foreløbig lyttet til “Introduktion til Højrenyt” som lyder ganske fornuftigt.

  Det som de kalder for det “Nye Højre” er vel i virkeligheden nærmere det “Gamle Højre”, altså den oprindelige historiske højrefløj inden den blev “hijacked” af liberalisterne.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. januar 2022 @ 01:15

 16. Deres argument for ikke at legalisere forskellige former for narkotika er er ikke valid. Det var et emne der også blev diskuteret i firserne, så det er en gammel diskussion på højrefløjen.

  Legalisering giver mulighed for regulering og sikring af renheden. For folk som er afhængige af heroin, kan man f.eks. også kræve at de køber det på recept, hvorved de kan bringes i kontakt med behandlersystemet. Der bliver også mulighed for at overvåge handlen, så folk som er på vej ud i et alvorligt misbrug kan findes inden, så man kan sætte ind med sociale tiltag, inden de dropper ud af uddannelser.

  Når det kan købes mere eller mindre frit, forsvinder det fra de kriminelle miljøer og incitamentet til at lokke folk over på de mere afhængighedsskabende stoffer forsvinder, da der jo ikke kan tjenes penge på det. Det vil nedbringe berigelseskriminaliteten kraftigt, da de fleste indbrud begås af stofafhængige, ligeledes vil det komme narkoprostitutionen til livs.

  Reelt set er de ikke klar over at forbuddet er en del af formynderstaten og især forbuddet mod brug af hash blev indført uden videnskabelig viden om farligheden. Man antog blot at cannabis er afhængighedsskabende, hvilket det ikke er (det er mindre skadeligt end alkohol).

  NB. Jeg drikker selv kun alkohol, men har venner og folk i min omgangskreds som benytter forskellige stoffer (primært hash og amfetamin), ingen gør det dog dagligt, selvom nogle har gjort det tidligere.

  Kommentar by Allan — 21. januar 2022 @ 13:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper