22. januar 2022

Nørrebro: DR-værts homoseksuelle nabo stukket med kniv, politiet eftersøger 25-30 årig, mørk i huden

‘En 47-årig mandlig cyklist’ blev torsdag aften stukket ned ved Sortedamssøen, efter en kort ordveksling med en cirka 25-30 årig mand iført en ‘mørk dunjakke’, ‘mørk i huden’. Politiet betegner overfaldet som ‘uprovokeret’ og ‘umotiveret’ (EB.dk). Offeret er Ali Salih Kayman, en homoseksuel mand, der tilfældigvis er nabo til DR-koryfæet Adrian Hughes. Vi er i den dyre ende af Nørrebro, et stenkast fra Sofie Carsten Nielsens lejlighed.

(Collage: Gerningsstedet ved Sortedam Dossering, København N)

Mere

“I går inviterede Sarah Sonia på restaurant. Mens min kæreste sad indenfor med min 11-årige datter, blev endnu en mand stukket adskillige gange med en kniv udenfor. For et barn er det selvfølgelig svært at forstå, at banderne bekriger hinanden, men hvordan fanden forklarer jeg hende, at det seneste offer var en 47-årig mand, som cyklede hjem fra arbejde, og at hans forbrydelse var, at han kiggede den forkerte person i øjnene? Da jeg læste artiklen, tænkte jeg i øvrigt, at den 47-årige må være fremmed på Nørrebro, for her ved vi jo godt, at man aldrig (!) ser direkte på en mand, der svarer til signalementet på knivstikkeren (25-30 år, mørk i huden, kort skæg, iført sort hættetrøje, mørk dunjakke og mørke bukser.) ‘Hvad glor du på!’ har det lydt adskillige gange, når jeg uforvarende kom til at strejfe en at de her unge mænd med mit blik. Jeg plejer straks at vende mig bort og gå, men det gjorde den 47-årige ikke. Han svarede ‘ikke noget,’ og de to ord havde nær kostet ham livet.” (Hassan Preisler, Facebook, 21. januar 2022)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/124601/trackback

38 Comments »

 1. Dejlig med al denne kulturberigelse af de røde svin på Nørrebronx.

  Kommentar by Cleon — 22. januar 2022 @ 19:36

 2. https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-10-08-magasin-kaarer-dansk-bydel-til-verdens-fedeste
  udsnit fra artikelen, der er skrevet for lidt over 3 måneder siden:
  Hvordan man end definerer cool, så er Nørrebro netop det…
  På Nørrebro er der mange, der gør noget ekstra for at skabe noget særligt lokalt…
  Bydelen vokser konstant på en fed måde…
  Det fede ved Nørrebro er, at det stadig er stedet, hvor hele Danmark mødes…
  Det er da fedt, at de steder, vi bare går til daglig, er noget andre læser om og gerne vil opleve…

  Kommentar by Peter Buch — 22. januar 2022 @ 20:22

 3. Jamen den små Pernille Skipper har travlt med at fodre ænder i øko-gårdhaven i luksuskollektivet på Nørrebronx, og har aldrig hørt om nogen problemer i shariazonen…

  Kommentar by Revisoren — 22. januar 2022 @ 20:25

 4. Off topic og så alligevel ikke…når man jagter ekstremt højreorienterede i tiden…Grå Ulve i den østrigske hær.

  Kommentar by Limewoody — 22. januar 2022 @ 20:28

 5. Norge betalte privatfly – her ankommer Taliban til Oslo

  Taliban-l folkene ankom i et privatchartret fly, som er betalt af den norske stat. Det bekræfter statssekretær i det norske udenrigsministerium, Henrik Thune, over for VG.

  Kommentar by Cleon — 22. januar 2022 @ 20:42

 6. “Vi er i den dyre ende af Nørrebro, et stenkast fra Sofie Carsten Nielsens lejlighed.”
  Den der med stenkastet går lige ind i hjertekulen på Nørrebros majoritetsbefolkning. Pas på, at de ikke bliver inspireret derude, da mange af dem derude har et specielt forhold til den ædle kunst at kaste med sten ved givne lejligheder.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. januar 2022 @ 20:51

 7. Jeg kan ikke lide muhamedanere; de skal ALLE ud af Danmark og tilbage til MENAP (Mellemøsten inklusive Tyrkiet, Nordafrika, Afghanistan og Pakistan stavet M E N A P).

  Kommentar by Cleon — 22. januar 2022 @ 21:07

 8. Jeg har indtrykket fra England, at knivoverfald og drab blandt sorte er meget hyppig. Det samme er hadforbrydelser Reelt set har engelsk presse og sociale medier langt censur på omfanget men der kommer perioder med artikler om omfanget. Vi kommer til, at se det samme i Danmark om nogle år. Det bliver sikkert så massivt, at der kommer censur.

  Kommentar by CCC — 22. januar 2022 @ 21:11

 9. ” Da jeg læste artiklen, tænkte jeg i øvrigt, at den 47-årige må være fremmed på Nørrebro, for her ved vi jo godt, at man aldrig (!) ser direkte på en mand, der svarer til signalementet på knivstikkeren (25-30 år, mørk i huden, kort skæg, iført sort hættetrøje, mørk dunjakke og mørke bukser.) ‘Hvad glor du på!’ har det lydt adskillige gange, når jeg uforvarende kom til at strejfe en at de her unge mænd med mit blik. Jeg plejer straks at vende mig bort og gå,”
  SÅDAN !!
  Hassan Preisler og de øvrige beboere på nørrebro har lært det. Herrefolket slår dig ihjel hvis du vover at se dem i øjnene. Det afholder dem dog ikke fra at pludre løs i tide og utide om tolerance, forståelse, fredelig sameksistens, ligeværd, berigelse, fællesskab osv.
  Men ve den hvide mand der stilfærdigt påpeger at det er forkert at det er blevet sådan, han ryger i offentlig gabestok. Humanisterne er sandelig meget begavede mennesker

  Kommentar by Danskeren — 22. januar 2022 @ 21:30

 10. Hvornår går det op for de røde tosser på Nørrebro, at de brune mennesker de importer, er skidt for Danmark??

  Kommentar by Bjarne Jensen — 22. januar 2022 @ 21:31

 11. Den 47-årige bøsse har sikkert stemt på Enhedslisten eller de Radigale, så i det mindste gik det ikke ud over en uskyldig.

  Kommentar by Træt — 22. januar 2022 @ 21:35

 12. At homoseksuelle som Adrian Hughes og offeret i denne sag overhovedet tør bo på Nørrebro er mig en gåde. Men det er da godt, at “kage og fællesskab” kan gøre dem trygge igen.

  Kommentar by Michael — 22. januar 2022 @ 21:50

 13. Cleon — 22. januar 2022 @ 21:07 skrev:

  “Mellemøsten inklusive Tyrkiet, Nordafrika, Afghanistan og Pakistan”

  OK, men hvad med RESTEN af Afrika? Er du OK med at vi bliver udskiftet med sorte afrikanere?

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. januar 2022 @ 22:00

 14. I det mindste er det “dem selv” , det nu går ud over. Alle de kulturberigelses-begejstrede der med varme , tolerance , empati osv. kan omfavne og rumme – det hele. Modsat de onde på højrefløjen der ser at menarp-lande kulturen er ligeså voldlig som den krigsmanual(koranen), de bygger kulturen på-, er. Det hænger jo ligsom sammen. Monokulturelle kulturkristne samfund giver mere ro, fred , tryghed og overskud. Det hænger jo ligsom – , også sammen.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 22. januar 2022 @ 23:47

 15. Den lattelige forening “vi tager gaderne tilbage” rykker ud, og så er alting godt – lige indtil næste gang….

  Kommentar by Axl — 23. januar 2022 @ 05:34

 16. Ja en kop kaffe skal jo nok bringe alt i lave

  Kommentar by dunk — 23. januar 2022 @ 06:24

 17. De homoseksuelle er som regel vældig “tolerante” og omklamre indvandere, men det omvendte er lader ikke til at være tilfældet. Det er virkelig sært at de ikke tænker over at det er dem, som skal smides ud fra høje bygninger.
  Sofie Carsten Nielsen er naturligvis vældig chokeret, men det er hende og hendes parti mere end nogen anden, der har skabt problemet!
  Jeg bor ikke på Nørrebro og vidste ikke at men ikke må se indvandere i øjnene, så på den måde kunne ofret let have været mig!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. januar 2022 @ 08:36

 18. Mette Frederiksen holdt engang en åbningstale i Folketinget, hvor hun mere end 30 gange brugte ordet tillid.

  Tillid til hvad ? hendes tillid til befolkningen eller vores tillid til hende?

  Det var vist Lenin der sagde : Tillid er godt, kontrol er bedre.

  Min tillid, og respekt for Mette Frederiksen forsvandt fuldstændig, den dag hun udråbte en stor del af den danske befolkning som dårlige mennesker der skal fratages retten til at færdes frit, på lige fod med de vaccinerede.

  Hendes vanvittige optræden på en nedlagt minkfarm brændte sig fast på nethinden. Jeg glemmer og tilgiver det aldrig.
  Hun fuldstændig pakket ind i heldragt, solbriller og eengangshandsker, mens den stakkels minkavler går ved siden af i sit normale hverdagstøj.

  Vi trues og mobbes til at adlyde regering og myndigheder, som om de ved alting bedst. Vi må ikke tale og skrive frit. Vi tvinges til at vise “jødepas”, tvinges til at modtage såkaldt vaccine imod vores vilje – det er fanme ikke tillid til befolkningen men kontrol over vores færden og krop.

  Jeg glæder mig over historien i Ekstra Bladet, om to undervisere på CBS, der siger de ikke møder op på skolen så længe krav om vaccinepas gælder.
  Vi kunne have stoppet vanvidet for længe siden ved at stå sammen og sige NEJ. Mettes ønske om tillid og vise samfundssind er efter min mening tomme ord, for at lokke befolkningen med på regeringens skumle planer.

  Kommentar by k.m. — 23. januar 2022 @ 09:15

 19. Har masser af oplevelser i samme boldgade fra da jeg boede på Nørrebro/NV….derfor flyttede vi da jeg stiftede familie….mangfoldighed og inklusion min bare røv….

  Kommentar by Frafalden Moderat — 23. januar 2022 @ 09:44

 20. I islam er det jo haram, at være bagbordsindianer, så hvis en sodomist kigger en rettroende i øjenene, så er det en grov krænkelse af den rettroendes ære og anseelse blandt ligesindede bogstavtro muslimer.

  Og når de bogstavtro muslimer krænkes, så reagerer de, som deres intellekt tillader dem at reagerer – erfarigsmæssigt vil jeg sammenligne det lidt med en lille gal hund, der er trængt op i en krog.

  Krigshelten Winston Churchill beskrev det vist således: Islam i en mand, er som galskab i en hund.

  Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka — 23. januar 2022 @ 09:52

 21. At Polka 09:52:
  Det er kun haram at lade sig voldbolle i røven.
  Hvis man (muhamedaner) selv er den aktive part og voldboller en anden, er det helt halal.

  Til offer: husk at anmelde det som hadforbrydelse til Københavns Kommune, de har et helt kontor, der registrerer sådan noget.

  Kommentar by Bastardo — 23. januar 2022 @ 10:19

 22. Man kan godt være vild og voldsom og drabelig og vågne op til dåd, hvis en Rasmus Paludan dukker op med en koran. Men det kan også være rart at sidde med en kop kaffe og tude lidt og få en krammer.

  I guder – hvor er venstrefløjen dog uduelig.

  Kommentar by BE — 23. januar 2022 @ 10:23

 23. > Kommentar by Bastardo — 23. januar 2022 @ 10:19

  Det er naturligvis rigtigt. Jeg beklager min fejl, hvor alle nuancerne ikke kom med. Det var meget fordomsfuldt af mig.

  De bør i øvrigt tage det ad notam i DDR-værtens bøssekollektiv; Den aktive part går fri, den passive “får vinger”.

  Blandt visse muhammedanske grupper er det vist et fast ritual, i socialt og festligt lag, at kneppe en afghansk dansedreng i sin opiumsrus omkring solnedgang i Warziristan.

  Spændende og berigende folkefærd

  Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka — 23. januar 2022 @ 10:32

 24. Jeg synes det er stærkt at de er så hurtigt på banen med et “vi tager gaderne tilbage” arrangement. Det er sådan noget der virkelig hjælper!

  Kommentar by Johnson — 23. januar 2022 @ 10:32

 25. De sidder vel selv og glor på forbipasserende, indtil en eller anden tilfældigvis kommer til at se tilbage, hvorefter de kan fortsætte med deres overfald –

  Kommentar by AN — 23. januar 2022 @ 11:33

 26. Hjemsendelser -, hvornår begynder hjemse delserne?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. januar 2022 @ 13:18

 27. Jeg er 100 % sikker på, at en kop dialogkaffe med Øzlem Cekic hurtigt vil løse samtlige problemer i shariazonen…

  Kommentar by Revisoren — 23. januar 2022 @ 13:37

 28. Det var lige der, salig Master Fatman boede

  Kommentar by BB — 23. januar 2022 @ 13:42

 29. Nordjyske socialkammerater, en særlig krasbørstig afart

  Kommentar by Cebber Jensen — 23. januar 2022 @ 13:48

 30. Forkert tråd, undskyld..

  Kommentar by Cebber Jensen — 23. januar 2022 @ 13:49

 31. # BB

  Master Fatman var en klam væmligbo, og var gift med en kulsort negerkone fra Mozambique, med hvem han avlede indtil flere negerbørn…

  Kommentar by Revisoren — 23. januar 2022 @ 14:09

 32. Ja, løsningen må være et fakkeloptog og en venstreorienteret taler, der tordner mod intolerancen og racismen og en passant nævner klimakrisen.

  Kommentar by J — 23. januar 2022 @ 14:24

 33. @ Kommentar by Bastardo — 23. januar 2022 @ 10:19

  Det lyder helt igennem socialistisk. Den røvpulede står tilbage med regningen, mens røvpuleren går fri.

  Kommentar by Lider af danskhed — 23. januar 2022 @ 15:02

 34. > k.m 09:15
  “Min tillid, og respekt for Mette Frederiksen forsvandt fuldstændig, den dag hun udråbte en stor del af den danske befolkning som dårlige mennesker der skal fratages retten til at færdes frit, på lige fod med de vaccinerede.”
  Hvis du nogen sinde har haft tillid til den uforstaandige lomme-Mussolini,så er du godt nok en hel del dummere end jeg hidtil har betragtet dig. Og hvis du har haft respekt for hende har du godt nok tabt glaskuglerne eller småkagerne.

  Kommentar by Nielsen — 23. januar 2022 @ 19:57

 35. Nielsen 19:57
  Du ved ikke hvor tæt jeg var på 100%, før omtalte episode

  Kommentar by k. m. — 23. januar 2022 @ 21:06

 36. > 21:06
  Næh nej. Ganske vist ikke. Men hvis den havde været over nul komma nul noget promille,vil jeg stadig mene du er aldeles og helt tabt bag en vogn,faldet af hesten,væltet af cyklen eller sat skævt på potten. Du må da være gammel nok (det ved jeg at du er) til at vide,at når en socialdemokrat siger eller lover noget,så lyver han (eller og især hun). Den erfaring gør sig også gældende for politikere af andre observanser. Af danske tidligere politikere,kan jeg kun komme i tanker om en,man ville kunne have haft tillid til. Og af nuværende: MULIGVIS to.

  Kommentar by Nielsen — 24. januar 2022 @ 05:10

 37. Halvdelen af dødsfald blandt vaccinerede registreres som u-vaccinerede

  afvist i off-topic

  gateway pundit(dot)com

  Alberta Canada Inadvertently Published (and Quickly Deleted) Health Data Exposing that MORE THAN HALF of VACCINATED DEATHS Have Been COUNTED AS UNVACCINATED

  Kommentar by k.m. — 24. januar 2022 @ 07:55

 38. @07:55 De fuldt vaccinerede smittes og dør som fluer i USA: Massachusetts health officials on Friday reported more than 86,000 new breakthrough COVID cases over the previous week period, a number larger than the previous period but lacking the huge surge seen previously, and 170 more deaths in people with breakthrough cases.

  Kommentar by Cleon — 24. januar 2022 @ 15:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper