29. januar 2022

Elif Gökces radikale bagland: ‘Det handler ene og alene om nogle mennesker og deres had til muslimer’

Jeg bloggede om radikale Elif Demir Gökces ‘false flag’-teori i tirsdags, og selvom hun ser ud til at slippe fint fra affæren, så har det været interessant at hvordan De Radikale og hendes islamiske bagland har anskuet hendes forsøg på at friholde Islam fra drabet på Samuel Paty. Som de fleste har forstået, så drejer det sig ikke blot om ‘No true scotsman’-argumentation (Abdoullakh Anzorov er ikke en rigtig muslim), eller en overfortolket fortalelse. Hun skrev noget lignende på Facebook kort efter mordet på Paty, og man må gå ud fra, at hun vitterligt mener vestlige efterretningstjenester faciliterer terrordrab for at sætte muslimer i dårligt lys.

Alt imens Elif Demir Gökce og De Radikale spinner på livet løs, så er det interessant at følg debatten i hendes kommentarspor på Facebook. Der er støtte fra flere kendte ekstremister, herunder Kasem Said Ahmad (Islamisk Trossamfund), konvertitten Kasper ‘Bin Laden er en moderne Jesus’ Mathiesen og flere ukendte – herunder eksempelvis en Özlem Türkyilmaz, der opridser debatten med ordene: “Det handler ene og alene om nogle mennesker og deres had til muslimer.” Angler man efter muslimske stemmer, så må man som et dansk parti sluge nogle kameler. De Radikale er blevet bedre til det med årene…

“Ingen muslim med rette tro og sind kan acceptere de forfærdelige forbrydelser der sker i Frankrig – som begås i ‘islams navn’. Magtens guder er godt igang med deres massive #false flag operation mod muslimerne. (Elif Demir Göcke, Facebook, 30. oktober 2020)

“Det er i hvert fald ikke en muslim som har slået ham ihjel, det tror jeg ikke på. Folk må gerne tro på det. Jeg tror ikke på det. Spanien har lige lavet en artikel omkring deres egen efterretningstjeneste, der selv har bombet fordi de gerne vil ødelægge en ‘election’ i Catalonien. Så derfor… Der er mange politiske kræfter bag det her, så vi skal lige… Det er jo ikke Islam. Det er nogle mennesker, som har fået ham… (Elif Demir Gökce, Alis Fædreland, 22. januar 2022)

Det jeg forsøgte at understrege var, at ingen rettroende muslim bør dræbe et andet menneske, fordi denne ville vide; at ifølge Islam er ‘at dræbe et menneske ER ligesom at dræbe hele menneskeheden’. Det er selvfølgelig mit ansvar at formulere mig mere tydeligt. Vi er alle sammen mennesker, og intet menneske er fejlfrit. Jeg er ikke en retorisk trænet politiker, der kan svare hurtigt og entydigt igen. Derfor har jeg også fejlet i min retorik, hvilket jeg beklager.” (Elif Demir Gökce, Facebook, 27. januar 2022)

“… hvis hun havde citeret verset korrekt og i sin fulde ordlyd, ville hendes argument ikke rigtigt hænge sammen. For verset lyder således: ‘På grund af dette har Vi foreskrevet Israels børn [Koranens betegnelse for jøderne], at hvis nogen dræber et menneske, uden at det sker som hævn, lige for lige, eller for at have skabt fordærv i landet, er det, som om han havde dræbt alle mennesker/menneskeheden.” Verset fortsætter: ”Og hvis nogen skænker et menneske livet, er det, som om han havde skænket alle mennesker livet. Vore udsendinge har bragt dem de klare beviser. Alligevel gik mange af dem derefter for vidt på jorden’. Selvom verset adresserer Israels børn betragtes moralen og de strafferetlige logikker som gældende for muslimerne. Med andre ord: verset angiver meget klart, at der er klare legitime undtagelser fra forbuddet mod at slå ihjel, nemlig hævn, gengælde og drab på dem, som skaber fordærv i landet. Altså det stik modsatte af, hvad Gökce argumenterer i sit opslag.. (Thomas Hoffmann, islamforsker, 28. januar 2022)

(Collage: Elif Demir Gökce og Zenia Stampe, Facebook, 2020-21)

Mere

“… Abdoullakh Anzorov, 18 år gammel og flygtning fra Tjetjenien, en russisk delstat, hvor stort set alle indbyggere er sunnimuslimer. Hans fornavn er en lokal variant af Abdullah, et navn, som på arabisk betyder ‘Allahs tjener’ og som i Koranen henviser til profeten Mohammeds far. … Øjenvidner så Anzorov løbe op på siden af Paty, slå ham i ansigtet og stikke ham med en dolk. Derefter skar han hovedet af det ilde tilredte offer imens han råbte ‘Allahu akbar!’. Anzorov postede et billede på Twitter af Patys afskårne hoved, ledsaget af ordene: ‘I Allahs navn, den mest storslåede, den mest barmhjertige… til Macron, de vantros leder, jeg har henrettet en af jeres helvedeshunde, som vovede at nedgøre Muhammed’. Da Anzorovs eget lig efter et par uger blev udleveret til begravelse i den tjetjenske by Shalazi, udtalte borgmesteren ifølge russiske medier, at den unge ’shahid’, martyr, ‘er en helt i hele den islamiske verden’.” (Adam Holm, Altinget, 27. januar 2022)

“Mange muslimers selvopfattelse er, at hvis man tror på Islam, så kan man ikke slå et andet menneske ihjel… Derfor bliver man som muslim utrolig såret og går i forsvarsposition, når andre siger, at muslimer er voldelige og terrorister. Jeg kender godt frustrationen. Men krigen i Mellemøsten er et levende bevis på, hvordan jihadister med Koranen i hånden slår mennesker ihjel. … Og ja, muslimer kan også være terrorister, morder mm. Tror hvis man spurgte Elif om det, vil hun også være enig. Men lige nu kører debatten med 180 km i timen. Fleste er interesseret i at tale og ikke at lytte. Denne samtale er svær…” (Özlem Cekic, Facebook, 28. januar 2022)

“… der er mere på spil end et teologisk spørgsmål, når Elif Demir Gökce også lægger op til, at mordet i virkeligheden var en ‘false flag’ -operation udført af en efterretningstjeneste. Den slags bortforklaringer og fornægtelse af islamistisk terror er udbredt i islamistiske kredse. Der er tale om farlige fordrejninger, som ansvarlige politiske partier ikke burde tolerere. … Den radikale leder, Sofie Carsten Nielsen, stillede for få måneder siden glad op til fotografering med Elif Demir Gökce. Nu overlader hun det så til partiets landsformand at reagere. Det er for svagt.” (Pierre Collignon, Berlingske, 29. januar 2022)

“Byrådsmedlemmet har siden forsøgt at trække delvist i land – men endnu ikke redegjort for sit false-flag-postulat. Så længe det står ubesvaret, så peger pilen på den Radikale ledelse. Mikkel Irminger Sarbo, der er landsformand i Radikale Venstre, har bebudet, at han vil tage en ‘kop kaffe og en seriøs samtale med Gökce’. Det lyder fornuftigt. Måske skulle han overveje at byde på kaffe og seriøse samtaler, allerede inden nye kandidater får deres navne skrevet på valglisten.” (Halime Oguz, SF, Politiken, 29. januar 2022)

Gökces kommentarspor

“Var slet ikke i tvivl om, at det var det du mente.. Men som du nok ved, er der jo en tendens til at tage ting ud af kontekst for at skabe overskrifter” (Simone Josefine Dønvang, konvertit, 28. januar 2022)

“Jeg ved godt hvad du har ment, og ja du blev misforstået, selvom jeg ikke er helt enig med dig ofte. Jeg har faktisk forsvaret dig idag på de forskellige tråde.” (Chadi El-Cheikh Hassan, 28. januar 2022)

“Salaam Elif, vi kan sagtens forstå både hvad du mener, og mente. Det er heller ikke svært at gennemskue hvad der bærer hele dette stormvejr i din retning: du vover at tale en velkalibreret islam-kritisk lobby imod, og du vover at være stolt muslim offentligt i dansk politik. … Karen W… hvad gør dig så sikker på at det ikke er? … false flag” (Kasper Mathiesen, konvertit, 28. januar 2022)

“Bare videre amu” (Kasem Ahmad, imam, 28. januar 2022)

“Kære Elif Demir Gökce det handler ikke om dig, det handler ikke om hvad du sagde eller kunne have sagt anderledes. Det handler ene og alene om nogle mennesker og deres had til muslimer. Nu fik de endelig en mulighed for at kaste deres had over dig. Fordi du er muslim… De er bange for dig kære Elif, fordi du repræsenter muslimske værdier med stolthed og oprejst pande. De elsner historier om undertrykte muslimske kvinder, så de kan håne og hade muslimer med en selvretfærdiggørelse. Men stærke muslimske kvinder kan de ikke lide, slet ikke en som dig der er i politik. De er skrækslagen for at du bliver rollemodel for flere unge muslimske kvinder som vil følge dine fodspor. Det er deres største frygt, stærke muslimske kvinder, derfor ligger de på lur, og venter på at finde en eneste mulighed til at angribe dig, præcis ligesom Sikandar Siddique, de har vist deres sande ansigter hver eneste gang han har været i salen, men han bliver ved, og det håber jeg også at du vil gøre. Kæmpe respekt for dig…” (Özlem Türkyilmaz, 28. januar 2022)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/124697/trackback

30 Comments »

 1. “Go for it – jihad!!!”
  Elif Demir Gökce

  http://balletmagnifique.blogspot.com/2021/11/det-radikale-venstres-tyrkiske-kandidat.html

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 29. januar 2022 @ 15:30

 2. Det mest fantastiske er at De Radikale tror, på en eller anden måde, at Islam er progressiv, mest fordi højrefløjen er imod den. Men i virkeligheden stå den milevidt fra de i øvrigt forvirrede tanker der ligger bag De Radikales mystiske form for liberalisme! De Radikales problem er deres grænseløse tolerance, de er i den grad tolerante overfor det intolerante, og tolerante over for den fascistiske Islam, derimod er De Radikale overhovedet ikke tolerant over for højrefløjen.
  For at forstå Islam må man læse Koranen, den første del fra Mekka er egentligt ganske fredelig, men senere i den del af Koranen fra Medina er usædvanlig krigerisk og brutal, der opfordres til drab på vantro (os) og i særdeleshed på Jøder, og den senere Medinakoran står over den mere fredelige Mekkakoran. Det er med andre de krigeriske vers der gælder!
  De kræver mere end et oratorisk kunststykke at påstå at de terrorangreb vi har været vidne til de sidste 20-25 år ikke skyldes Islam, og det værste er at tilsyneladende så tro De Radikale på det! I virkeligheden er det et forsøg på en Orwellsk historieforfalskning, som nok De Naive Radikale hopper på, men som vi andre ryster på hovedet af!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. januar 2022 @ 15:39

 3. Af al denne palaver kan udledes, at islam og kristen kultur er på direkte kollisionskurs hen imod den religiøse borgerkrig.
  Problemet er islams gigantiske selvhævdelse og sine sært umenneskelige krav til alt og alle. Indenfor islam er alt sort eller hvidt; tvivlens nådegave er ikke eksisterende. Kun aggressioner er tilladt reaktion på social omgang med ‘vantro’. Paraderne er oppe, mistroen og hadet blomstrer i fuldt flor, understøttet af koranens hadefulde afsky for anderledes tænkende. En venlig fremstrakt hånd tolkes som et fysisk dødeligt angreb.
  Det værste, som Vesten kan tillade er at lade muslimer bo og færdes i store flokke; det er der islam er mest krigerisk og livsfarlig, især de unge hanner. Det viser erfaringen.
  Se Napoli og dø, mød islam og bliv dræbt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. januar 2022 @ 16:09

 4. Konen er simpelthen fuld af løgn!
  Muhammed var en hævngerrig Satan, der myrdede mænd, og gravide kvinder som svar på hån!

  “Muhammed blev kritiseret af digteren Abu Afak –
  -Profeten spurgte sine mænd: “Hvem vil ordne denne slyngel for mig?” En ung muslim Salim bin Umayr meldte sig frivilligt, og myrdede den gamle digter mens han sov.

  Da den unge digter Asma bint Marwan hørte om drabet på hendes kollega, blev hun oprørt og skrev et digt, der kritiserede Muhammeds mænd.

  Muhammad så sig straks om efter en frivillig: “som kunne dræbe Marwans datter”. En muslim ved navn Umar bin Adiy al-Khatmi påtog sig snigmorder jobbet og dræbte poeten sammen med hendes ufødte barn samme nat.

  Men efter udåden blev Umar grebet af bekymring over, at han måske havde begået en alvorlig synd.
  Men Muhammad forsikrede ham:
  “Du har hjulpet Gud og hans apostel, O Umar!” Men burde han ikke straffes? “To gedebukke”, svarede islams profet, “ville end ikke bryde deres hoveder over hende.””

  Men Elif-lystløgner har ret, når hun siger:

  “Gud siger til os:
  ”Der er et godt eksempel i Gud/Allafs Sendebud” amen (Koranen:33/v21)”

  Det er PRÆCIST derfor Samuel Paty blev halshugget af muslimske Abdoullakh Anzorov!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 29. januar 2022 @ 16:09

 5. Det er synd for muhamedanere. De bliver muhamedanere ved fødslen og bliver halshugget hvis de konverterer fra djævlelæren.

  Det er også synd for folk, der med åbne øjne konverterer til muhamedanismen.

  Kommentar by Bastardo — 29. januar 2022 @ 16:10

 6. Hun hedder åbenbart Gökce

  Kommentar by Uwe Max Jensen — 29. januar 2022 @ 16:38

 7. Konservative Chadi El-Cheikh Hassan: ”Assimilation er sindelagskontrol”

  Hvad er islam så?

  Kommentar by tavsen — 29. januar 2022 @ 17:03

 8. Et stykke med lort?

  Kommentar by Lundahl — 29. januar 2022 @ 17:57

 9. *tavsen 17:03
  Sindelagskontrol? Nu er der jo ingen der siger at man nødvendigvis skal bo i Danmark! Og er man tilhænger af en “religion” som forlanger total underkastelse, ikke bare af dens tilhængere, men hævder at alle er født muslimer og at hvis man afviser religionen så skal man slåes ihjel, så syntes jeg egentligt ikke man skal bo i Danmark!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. januar 2022 @ 17:59

 10. Hvis jeg skriver mine inderste tanket om, hvad der skal tilstøde disse ultra klamme perkerkællinger, så de ikke længere er i live, så vil Kim Møller banne mig og dansk politi tiltale mig.
  Men jeg kan bramfrit erkende, at jeg ikke ønsker disse muslimske kvinder, kvinder der er fjender af samfundet Danmark, noget som helst godt og positivt. Nærmere tværtimod.

  Kommentar by Cleon — 29. januar 2022 @ 18:04

 11. Når Sandniggerne altid citerer denne sætning fra koranen:

  At dræbe et menneske er ligesom at dræbe hele menneskeheden’.

  Udelader de altid behændigt at nævne, at det koranen siger er, at dræber man en rettroende muslim, så er det som at dræbe hele menneskeheden.

  Her menes med hele meneskeheden, selvfølgelig kun dem der er rettroende muslimer, ikke de vantro..

  Kun tåber frygter ikke Islam….

  Kommentar by Christian Sørensen — 29. januar 2022 @ 19:02

 12. Problemet er ikke, at politiske partier forsøger at tiltrække nye vælgergrupper, herunder de fremmede, det er forventeligt.

  Problemet er, at vi overhovedet lukkede de fremmede ind i vores land og ikke mindst at vi nu lader dem blive her.

  Den eneste holdbare løsning er det som Generation Identitær, Alternativ for Sverige og andre kalder for “Re-Migration”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. januar 2022 @ 19:26

 13. Var der ikke fri abort dengang?

  Kommentar by Michael — 29. januar 2022 @ 20:44

 14. MANGLEN PÅ DANSKE JO COXERE ER EKSTREM !

  Kommentar by dansker — 29. januar 2022 @ 21:17

 15. > Gustav Jensen 16:09
  Det tror jeg også. Og jo længere tid der går,desto hårdere bliver kampen.

  Kommentar by Nielsen — 29. januar 2022 @ 21:28

 16. “Cleon” Umulius. Jeg tror ikke det mindste på at du mener det du skriver.

  I mine øjne er du en evigt uærlig false flag provokatør.

  Kommentar by Træt — 29. januar 2022 @ 22:03

 17. Hun mener jo også, at det islamiske terrormord var en Fakse flag operation. Typisk muslimsk konspiration

  Kommentar by BB — 30. januar 2022 @ 01:24

 18. Det Radikale Venstre tiltrækker islamister, som en kolort tiltrækker fluer…

  Kommentar by Revisoren — 30. januar 2022 @ 01:41

 19. Når en partiformand lyver, er det klart, at disciplene kan gøre det samme.

  Mon Zenia Stampe bliver konfronteret med sine visdomsord for ca. 10 år siden?

  “Om 20 år ligner indvandrerne os andre”

  De 2 ækle kvinder burde læse Julie Dahle 15.01.2022

  https://www.rights.no/2022/01/moderne-empati-er-brutalt-navlebeskuende/

  Så tenkte jeg meg om, og kom til at det ikke bare er jeg som er gammel, men samfunnet som framdyrker de unges ekstreme sårbarhet. Tårene over Kjersti Grinis nå famøse negerku-uttalelse kommer jo ikke fra ingensteds, de er et produkt av en oppvekst vår generasjon har designet og monitorert uten å gripe inn.

  Nå kan vi sitte der som halvgamle gubber og kjerringer og ha det så godt, tenkte jeg, for det går en hel generasjon rundt og tror at ord er så farlige at de må gråte når de hører dem.”

  Kommentar by tavsen — 30. januar 2022 @ 13:03

 20. Christian Sørensen — 29. januar 2022 @ 19:02.
  “Kun tåber frygter ikke Islam….”
  Den rigtige version er: Kun islam frygter ikke tåber….
  Tåberne er de klaphatte, som mener at islam = fredens og kærlighedens religion.
  islam har en særlig kontraproduktiv måde at vise fredsvilje og øse kærlighed på; islam er en dækorganisation for et menneskefjendsk politisk system med rod i oldtidens ørkenreligioner.
  Især hinduerne blev udsat for islams form for kærlighed – mellem år 1000 og 1500 slagtede muslimer over 100 millioner hinduer i datidens Indien.
  At skulle ned og kravle på gulvet 5 gange i døgnet, må da gøre enhver normal person kugleskør og give dårlig ryg.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. januar 2022 @ 14:42

 21. Hvad laver fanatiske og overtroiske muslimer hos Radikale, det er jo dybt absurd som det parti accepterer fascistisk vanvid alene fordi det er en ‘farvet’ kultur. En rabiat udfarende katolik havde næppe haft lang tid igen, før vedkommende blev smidt på porten, men islamister må gerne. Skal danskerne egentlig bruge flere beviser på, hvor landsskadeligt og ødelæggende for samfundet det parti er. Er de virkelig så naive og barnlige i Radikale, at de ikke kan se hvor farlig og undergravende den islamiske ideologi er, at der generelt ikke hersker et had til muslimer men en dyb mistro og foragt for det kulturelt uintegrerbare islam.

  Kommentar by LarsB — 30. januar 2022 @ 18:01

 22. Jeg hader ikke muslimer hvis de bliver hjemme og ikke invaderer mit land. Men vi kunne afprøve slimernes “tolerance” ved at bosætte os hos dem. Hvor længe går der mon indtil vi bliver smidt tilbage til DK?

  Kommentar by Knee grow floydd — 31. januar 2022 @ 00:53

 23. Knee grow floydd — 31. januar 2022 @ 00:53 skrev:
  “Jeg hader ikke muslimer hvis de bliver hjemme og ikke invaderer mit land.”

  Jeg plejer at sige det på den her måde: Jeg hader ikke de fremmede. Jeg hader at de er HER.

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. januar 2022 @ 02:28

 24. Islam er en yderst modbydelig undertrykkende religion med en Førerprofet ideal- virkeligheden er mit vidne både historisk og samtidsmæssigt (Gider ikke neævne alle de ting den direkte er skyld i-Spørgsmål om bytes og tid, og vi skal videre). Ingen grund til at acceptere den, respektere den, eller lefle for den. Den er direkte skyld i krig, terror, undertrykkelse og fordummelse, og dens tilhængere må lyve (Kaldte Tayqiia) for at fremme dens fordummende undertrykkende sag.
  Folk der er født ind i den, kan ikke gøre for det. Dem der selv har valgt har ikke min agtelse.

  Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God mandag.

  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 31. januar 2022 @ 10:14

 25. Den lokale politiker Elif Demir Gökce har meldt sig ud af Radikale Venstre efter en shitstorm.

  Under en radioudsendelse om Muhammed tegningerne på 24syv lød det fra lokalpolitikeren fra Brøndby, at drabet på den franske lærer Samuel Paty, der underviste i samme tegninger, ikke havde noget med islam at gøre, for muslimer slår ikke ihjel.

  (…)

  Det fik mange til at gå i rette mod Elif Demir Gökce, og det fik De Radikales landsformand, Mikkel Sarbo, til at kommentere, at han ville tage en snak med Elif Demir Gökce om, hvorvidt hun hører hjemme hos De Radikale.

  Efter den samtale har hun nu meldt sig ud af partiet.

  Kommentar by Cleon — 31. januar 2022 @ 11:15

 26. De Radigale på Pestegnen er åbenbart ikke islamliderlige nok ifølge de lokale muslimer:

  Said Mo El Idrissi, som også er fra Radikale Venstres lokalforening i Brøndby, har ifølge Elif Demir Gökce meddelt, at han ligeledes melder sig ud af partiet.

  Kommentar by Cleon — 31. januar 2022 @ 11:18

 27. Cleon — 31. januar 2022 @ 11:15

  Vantro kan da heller ikke gå i rette med en muslim. VANHVID

  https://www.bt.dk/politik/politiker-melder-sig-ud-af-parti-efter-shitstorm-benaegtede-at-drabsmand-var

  Den lokale politiker Elif Demir Gökce har meldt sig ud af Radikale Venstre efter en ’shitstorm’.

  Under en radioudsendelse om Muhammed-tegningerne på 24syv lød det fra lokalpolitikeren fra Brøndby, at drabet på den franske lærer Samuel Paty, der underviste i samme tegninger, ikke havde noget med islam at gøre, for muslimer slår ikke ihjel.”

  For den rene er alting rent

  Kommentar by tavsen — 31. januar 2022 @ 11:41

 28. Så er der en tumpe mindre hos de Radigale. Tilbage er de 6.000-7.000 øvrige tumper der er medlemmer af partiet, samt de 304.273, der stemte Radigalt ved seneste folketingsvalg.

  Kommentar by bjarne Binee — 31. januar 2022 @ 13:47

 29. Det er betryggende , at blive belært om, at de mange uhyrligheder begået i profetens hellige navn slet ikke har nogen relation til islam. Men , hvad er det så Taliban har gang i ?

  Kommentar by hartvig jensen — 31. januar 2022 @ 14:38

 30. Mon ikke de frafaldne radikaler er særdeles velkommen hos de andre islamister hos Sikandar Siddique & Co.?

  Kommentar by Revisoren — 31. januar 2022 @ 14:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper