2. februar 2022

Hanna Ziedeh: ‘Racisme er ikke en a la carte-menu hvorfra man kan vælge de ofre, man bedst kan lide’

Danmark har fået en såkaldt ‘handlingsplan mod racisme’, og over fire år skal der bruges 32 mio. kroner på at afdække problemet. For venstrefløjen er det spil til et mål, og Alternativets flygtningeordfører er hurtigt ude: Handlingsplanen skal lave en ‘mangfoldighedsvurdering’ af love, så man undgår diskrimination.

Radikale Samira Nawa Amini illustrerer meget godt problemet. Den ene dag forklarer hun, at ‘ingen skal udsættes for racisme’, den næste dag, understreger hun at handlingsplanen skam ikke omfatter racisme rettet mod danskere. Ph.d. Hanna Ziedeh kommenterer hykleriet i Weekendavisen – Muslimer kan også være racister.

“Er det kun hvide danskere, der kan være racister? Det skulle man tro, når man lytter til de politikere, der mandag offentliggjorde en vidtgående handlingsplan til bekæmpelse af racisme og hadforbrydelser.

Radikale Venstre, som stod bag kravet om at afsætte otte millioner kroner årligt til formålet, har desværre en meget snæver opfattelse af racisme, nemlig at den åbenbart kun kan gå én vej, nemlig fra danskere mod etniske minoriteter.

Retsordfører Samira Nawa har i et interview med 24syv direkte afvist, at handlingsplanen også skal bekæmpe racisme rettet mod etniske danskere, da handlingsplanen er rettet ’specifikt i forhold til mennesker med minoritetsbaggrund’. … hvorfor mener både De Radikale og Enhedslisten, at racisme kun går den ene vej, det vil sige bliver udført af hvide danskere mod etniske minoriteter?

… Ved at dreje handlingsplanen, så racisme kun er noget, der kan gå ud over muslimer og indvandrere, vælger venstrefløjen igen at lukke øjnene for racisme i minoritetsmiljøer. De opfatter racisme som noget, der kun går ud over muslimske eller sorte indvandrere, men i virkeligheden eksisterer diskrimination og fordomme i bedste velgående i minoritetsmiljøer. Som tidligere formand for Integrationsrådet i København samt statens første etniske rådgiver og kampagneleder for etnisk ligestilling mener jeg, at der hersker en etnisk udgave af dansk racisme. …

Indvandrernes wallah-racisme mod etniske danskere er mere subtil og mindre direkte end danskernes racisme, hvis man undtager muslimske indvandrernes jødehad. …

Inden for menneskerettigheder har racisme hverken farve, religion eller etnicitet. Bekæmpelsen af racisme forudsætter præcis, at man ikke diskriminerer blandt racismens ofre. En selektiv bekæmpelse af racisme, med staten i spidsen, er uforenelig med det grundlæggende princip om, at menneskerettigheder bekæmper alle former for diskrimination. Racisme er ikke en a la carte-menu hvorfra man kan vælge de ofre, man bedst kan lide.

(Samira Nawa-valgvideo 2019: Potentiel racist med majoritetsaggrund t/v for Samira; Foto: Youtube)

Samira Nawa i citat

“Det er ikke Danmark værdigt, at vi har borgere i landet, der oplever hadforbrydelser og afvisninger i nattelivet, på arbejdsmarkedet og på boligmarkedet alene på grund af deres etniske ophav. Ingen skal udsættes for racisme og diskrimination. En handlingsplan mod racisme skal bidrage til et mere sikkert og trygt samfund for alle borgere i Danmark.” (Radikale Samira Nawa, Piopio, 27. januar 2022)

Den her handlingsplan, den er specifik i forhold til mennesker med minoritetsbaggrund. … Det er ikke så smart at putte det ind i en kasse, når det er nogle forskellige ting, som der er tale om.” (Radikale Samira Nawa, 24syv, 25. januar 2022)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/124755/trackback

19 Comments »

 1. 32 millioner kroner lige til at fodre venstre-orienterede projekter og politikere.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 2. februar 2022 @ 03:56

 2. De små stakkels muslimer er så pylrede. Sande ord slår hårdere på dem, end vold gør på danskerne.

  https://www.bt.dk/krimi/21-arig-varetaegtfaengslet-stak-cyklist-i-ansigtet-med-kniv-og-gik-amok-pa

  Ifølge flere vidner, som så overfaldet på cyklisten, var gerningsmanden sammen med en anden mand, da overfaldet skete. Denne mand har politiet endnu ikke fundet frem til.”

  Altså går der en voldsforherligende muslim frit rundt.

  Andre berigelser og fattiggørelse af Danmark. Hvornår er velfærdskassen tom?

  Den 27-årige fra Algeriet er tidligere dømt for blandt andet røveri, vold mod tjenestemand, hash, forsøg på voldtægt, overtrædelse af udlændingeloven. Han er fem gange blevet udvist af Danmark.

  Hans jævnaldrende kammerat er fra Tunesien og har fået fire udvisningsdomme for blandt andet kokain, dokumentfalsk og for ikke at overholde meldepligten på udrejsecenteret Kærshovedgård.
  —————
  En 28-årig mand fra Algeriet idømt udvisning og fængsel efter grov vold – til trods for, at han har tilbragt 22 år og ni måneder i Danmark.
  ——————
  To seriekriminelle udlændinge fra udrejsecenter Kærshovedgård kan ånde lettede op.

  Og glæde sig til at få omkring 100.000 kroner i erstatning hver.”

  Kommentar by tavsen — 2. februar 2022 @ 06:10

 3. “Indvandrernes wallah-racisme mod etniske danskere er mere subtil og mindre direkte end danskernes racisme,..”

  Subtil er et alt for pænt ord her. Det drejer sig om, at hvad der er meget nedladende sprogbrug i en arabisk eller afrikansk kontekst slet ikke forstås i en dansk kontekst. Med andre ord: Statens racismejagt vil kun dreje sig om, hvad der i dansk kontekst kan betragtes som nedladende og upassende. Derfor bliver racismejagten kun til en a la carte-menu.

  Begrebet ‘minoritetsbaggrund’ er også et politisk suspekt ord. Den internationale muslimske ummah på næsten 2 milliarder er i den grad en magtfuld majoritet set i forhold til under 5 millioner individualiserede danskere, der hver føler sig som sin minoritet og kun diskret og løst holdes sammn af fælles sprog, kultur og historie.

  Kommentar by traveler — 2. februar 2022 @ 07:15

 4. Ligesom med femifobi, falder præmissen til jorden, når man graver lidt ned i emnet. Dagsordenen er ikke ligestilling, men magt og hævn.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 2. februar 2022 @ 08:04

 5. Glem ikke de rødes ineffektivitet og laskede tilgang til facts der før har spændt ben for dem
  Som eks det latterlige statistikfuskeri dengang de prøvede på at sænke visse grupperingers statistiske kriminalitet ved at gøre folk u-kriminelle hvis forbrydelsen var over 2 år gammel.

  Så de 32 millioner bliver vel til et par hjemmesider ,en gang varm luft i radio og tv som ingen normale mennesker gider at tage alvorligt og nogle rapporter der velsagtens kan pilles fra hinanden af en 9 klasses elev

  Samt skaffe arbejde til en flok selvfede fantaster der sikkert bruger det meste af arbejdstiden på at glo på diverse opdateringer på deres Iphone

  Kommentar by geden — 2. februar 2022 @ 08:27

 6. Konklusionen er skrevet på forhånd; truslen kommer altid fra højre…

  Kommentar by Revisoren — 2. februar 2022 @ 09:08

 7. @6 Kommentar by Revisoren — 2. februar 2022 @ 09:08

  …ud over “højre” glemte du at inkludere : hvide, hetero, mænd og økonomisk selvforsørgende.

  Og ellers :
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 2. februar 2022 @ 10:38

 8. De værste racister i Danmark er muslimerne. De hader de vantro og deres samfund. Det er dog en særlig udspekuleret form for kollektiv racisme, som der ikke kan lovgives imod.

  Den giver sig udslag i at deres døtre ikke må have samkvem med de urene, og ikke gifte sig med de forhadte vantro. Sønnerne må godt have samkvem med de vantro og gifte sig med en vantro, som de så kan dominere og gøre til muslim. Kvinderne må ikke have berøring med de vantro, da deres pligt er helliget serviceringen af de rettroende muslimske mænd, og at føde så mange gode muslimer som muligt.

  Muslimernes pligt er at oprette rene muslimske samfund, som kun har berøring med det omgivende vantro samfund, i den udstrækning de kan udnytte det økonomisk, og på denne måde fremme det islamiske samfunds vækst og magt.

  Kommentar by JC — 2. februar 2022 @ 11:23

 9. Lad os Folde mange gange (Hænderne i skødet).

  Kommentar by Michael Unna — 2. februar 2022 @ 11:25

 10. #5 by geden. Jeg er sikker på du har ret, eller får ret. Men jeg er træt….som det længste og ondeste år -, af at betale sjove og spændende “projekt jobs” til (dumme dumme) venstrefløjsere. ansættelser der sikkert begrunder en “universitets optagelse” eller omvendt fungerer som ansættelse , på baggrund af et meget tvivlsomt studie .jeg er træt af, disse menneskers evne til , igen og igen at hive penge ud af statskassen , samtidigt med , at jeg oplever forsømte , fattige, oversete og tavse danskere , hvis behov bliver mere og mere usynlige for de fleste af os .

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 2. februar 2022 @ 12:25

 11. Kan De Radigale leve med en muslim, der definerer “racisme” i strid med loven?

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. februar 2022 @ 12:53

 12. Det afgørende er om lovgivningen er til gavn for etniske danskere. Om den er “racistisk” eller ej er fuldstændig ligegyldigt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. februar 2022 @ 12:56

 13. Samira kan ledsage talibanerne hjem til Afghanistan og blive der.

  Kommentar by Træt — 2. februar 2022 @ 13:58

 14. Mennesket er familiært af natur. Det har en medfødt bias mod dem som ligner det og som det føler sig relateret til. En kampagne kan ikke ændre den menneskelige natur. Den menneskelige natur vinder altid over utopier,-kommunismen tabte også til den menneskelige natur.

  Troen på, at denne bias mod det familiære er ideologisk funderet er man nød til, at kun, at rette imod hvide,-som er reel racisme. Hvis man erkender, at mennesket universelt set har en bias mod det som det er relateret til må man også erkende, at det multikulturelle “samfund” aldrig vil virke. Derfor skal alle andre gruppers bias/”racisme” igonereres.

  Kommentar by CCC — 2. februar 2022 @ 15:57

 15. De perverse, røde svin falder på stribe

  Jeff Zucker Exits CNN After Relationship With Senior Executive
  The relationship came up during the network’s investigation into the former anchor Chris Cuomo. “I was required to disclose it when it began but I didn’t,” Mr. Zucker wrote in a memo to colleagues.

  Kommentar by Cleon — 2. februar 2022 @ 17:13

 16. Muslimer føler sig altid krænket og dårligt behandlet; Samira Nawa har albuerne fremme, og blev bl.a omtalt i Altinget igår, med en stor fremtid i dansk politik. Ak sådan bliver Danmarks fremtid, flere og flere muslimer, også i Folketinget.

  Kommentar by IES — 2. februar 2022 @ 17:26

 17. Donald Trump: —Jeff Zucker, a world-class sleazebag who has headed ratings and real-news-challenged CNN for far too long, has been terminated for numerous reasons, but predominantly because CNN has lost its way with viewers and everybody else.

  Kommentar by Cleon — 2. februar 2022 @ 19:31

 18. Hvad skadedyr kalder racisme, kalder andre for skadedyrsbekæmpelse.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. februar 2022 @ 19:42

 19. Apropos kriminelle afghanere:

  Den celebre retssag med flere kendisser fra det muhammedanske miljø er nu startet.
  Ifølge Berlingske udvandrerede den såkaldte “komiker” Omar Marzouk fra retten på første retsdag.

  Lad forestillingen begynde – popcorn er indkøbt!

  Kommentar by Revisoren — 3. februar 2022 @ 12:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper