3. februar 2022

Refugees Welcome og Enhedslisten fik afghansk tolk i medierne: Stak sine kone ihjel på asylcenteret…

“Jeg vil være en god samfundsborger, tage arbejde og sørge for min familie”, lød det fra militærtolken Said, da han for et par måneder siden blev interviewet til Politiken ‘på et asylcenter syd for Ribe’. Han var en af de evakuerede tolke, og ti måneders tolketjeneste tilbage i 2010, endte efter venstrefløjens mobilisering og en særlov at give asyl til Said Bahram, hans kone Gullseema, deres fem børn, samt hans forældre.

Børneflokken, den ældste er syv år, mistede deres mor lørdag aften, da Said ‘Hector’ Bahram stak hende ihjel med en kniv. For blot seks uger siden stod han frem i ‘De største øjeblikke’ på TV2, og takkede Danmark for hjælpen: “Hele familien er glad.” Den massive mediedækning er efter alt at dømme en konsekvens af afghanerens årelange kontakt til Michala Clante Bendixen fra Refugees Welcome, der spiste hos familien for få uger siden. Danske skatteydere står som sædvanligt tilbage med regningen.

Ekstra Bladet udruller historien – Kendt tolk sigtet for at dræbe sin hustru.

“Den 32-årige mand, der er sigtet for at have stukket sin kone ihjel på et asylcenter i Løgumkloster, har tidligere fået stor opmærksomhed i medierne og støtte af de danske myndigheder.

I stribevis af artikler og på tv har han stået frem under navnet ‘Hector’ og fortalt om sit arbejde som tolk for de danske styrker i Afghanistan og sin og familiens flugt til Danmark. Tolkens rigtige navn er Said Bahram. …

Ifølge sigtelsen stak han med en kniv sin kone flere gange i maven og halsen. Hendes liv stod ikke til at redde, og hun afgik senere samme aften ved døden.”

(Eva Flyvholm, 16. aug. 2021: Har ‘forsøgt at formidle kontakt fra en tidligere dansk tolk ‘Hector”)

MSM & Co.

“Afslaget om hjælp fik ham til selv at bevæge sig ud på en farlig rejse fra sit hjemland for at nå til Danmark på egen hånd uden de danske myndigheders hjælp. Rejsen tog 45 til 50 dage, fortæller han og siger, at han har betalt flere menneskesmuglere undervejs på turen, der foregik både til fods, i bil og via båd.” (Information, 9. december 2015)

“‘Please, prøv at få danske myndigheder til at hjælpe mig’, siger Hector i en kort lydfil, som han via tjenesten WhatsApp mandag morgen sendte til min telefon.” (Journalist Jesper Thobo-Carlsen, Politiken, 17. august 2021)

“De har ikke fortalt mig, hvad der kommer til ske endnu. Men jeg tror, at vi kommer til at leve et godt og fredeligt liv fremover. Jeg skal søge asyl igen, og jeg håber, at vi får det.” (Said Bahram, Politiken, 22. august 2021)

“Han er 33 år. En høj, rolig mand, klædt i en afghansk skjorte og vest. Høflig, tålmodig og med en blid stemme. … Hector var det navn, de danske soldater udstationeret i Afghanistan gav ham, da han gennem ti måneder arbejdede som tolk for kamppatruljerne i Helmand-provinsen i 2010. Hans rigtige navn er Said.” (Politiken om Said Bahram, Politiken, 25. august 2021)

“Hector er generelt glad og taknemmelig, men denne dag er han presset. En mand på centeret har råbt og banket på familiens dør om natten og skræmt hans børn, fortæller han. De kom op at toppes.” (Politiken, 27. august 2021)

“Militærtolken Said kom øverst på den danske nyhedsdagsorden, da familien måtte efterlade deres nyfødte datter i Kabul. Nu er familien samlet på et asylcenter syd for Ribe. … I en hjemmelavet hængekøje ligger en nu tre måneder gammel pige, Basmeena, og sover. Hun blev dette års formentlig mest omtalte spædbarn i de hektiske dage omkring 19. august under den storstilede evakuering af op mod 1.000 afghanere til Danmark fra Kabul i Afghanistan, da byen faldt i hænderne på Taleban-bevægelsen.” (Politiken, 15. november 2021)

“Nogle gange kan jeg være nervøs for at blive smidt ud igen. Mest når jeg er lidt nedtrykt. Men jeg tror på, at denne gang vil de beholde os. Jeg vil være en god samfundsborger, tage arbejde og sørge for min familie. Jeg vil gerne være skolelærer.” (Said Bahram, Politiken, 15. november 2021)

Som Berlingske tidligere har fortalt, klarer afghanere sig faktisk bedre end mange andre flygtningegrupper, hvad angår beskæftigelse, kriminalitet og karakterer i skolen. Men gruppen er stadig et stykke efter den danske befolkning, og der er stor forskel på mænd og kvinder. Sådan skal det ikke være i Saids familie, fortæller han: ‘Jeg vil være tilfreds med at gøre rent eller arbejde i en butik. I mit hjemland respekteres rengøringsfolk ikke. Men alle respekteres her, uanset hvad de laver. Det er virkelig godt.'” (Berlingske, 1. september 2021)

“… det var ikke første gang, han kom til Danmark for at søge om beskyttelse. Refugees Welcomes formand Michala kendte ham allerede fra 2015, hvor han var kommet til Danmark efter en lang og forfærdelig rejse til fods over sneklædte bjerge og med gummibåd over havet til Europa. Han var nødt til at tage den illegale vej… Michala var med ham gennem et af de lange interviews med Udlændingestyrelsen, men sagen gik utroligt langsomt, og efter 2 år fik hans endnu engang afslag. … Da Taliban indtog hans hjemby Jalalabad i august 2021, skrev Said til Michala og bad om råd. Han havde allerede ansøgt om at blive evakueret via den danske ambassade, men havde ikke fået svar. Michala sagde, han skulle skynde sig til lufthavnen med sin familie straks – men hun vidste ikke, at hans kone havde født deres femte barn dagen før.” (Refugees Welcome, 2022)

(Michala Bendixen hos Said Bahram, nov. 2021: Mange af de nyankomne er ‘højtuddannnede’; Foto: FB)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/124786/trackback

65 Comments »

 1. Der venter ham sikkert en fin karriere integrationsindustrien når han er færdig med afsoningen. Udvises kan han natuligvis ikke … pga noget med personlig sikkerhed, retten til familieliv og blah blah blah 😑

  Kommentar by Jan — 3. februar 2022 @ 05:57

 2. Jeg undrede mig over at man på alle billeder dengang og siden ikke måtte se hans kone.
  De få gange hun var i billedet, var hun sløret.
  Der kan selvfølgelig være billeder jeg ikke har set, jeg ser f.eks. aldrig nyhedsudsendelser på DR.
  Hvorfor kom hans forældre med?
  Hvis begrundelsen er, at de kunne bruges som afpresning, så kunne resten af hans familie jo også have adgang til Danmark.

  Har forøvrigt aldrig hørt, hvad det er han kan byde ind med.
  Han talte engelsk, men hvad mere?
  Så det med de højtuddannede, kan ikke dække ham eller hans familie. Ellers havde man vel stolt skrevet det?

  Kommentar by Hema — 3. februar 2022 @ 06:09

 3. I de 20.år vesten var i det etnisk fragmenteret og stammebaseret Afghanistan for, at bringe demokrati er befolkningen øget fra 18.millioner til 38.millioner. I samme perioder var mere end 30% af de fødevarer som blev spist i Afghanistan importeret. Nu, er der hungersnød. Man påstår det er en overraskelse.

  Kommentar by CCC — 3. februar 2022 @ 06:16

 4. Naturligvis har personer, der har forrådt deres eget folk ved at arbejde for en fremmed militærmagt, travlt med at komme væk. Det giver kun sig selv. Men vi skulle aldrig have givet asyl til de “48” tolke. I krig fungerer det sådan, at man benytter sig af forræderes tjenstvillighed, og så overlader man dem til deres egen skæbne, når de har fået udbetalt deres blodpenge. At forråde sit land kommer nemlig ikke uden omkostninger. Det gjorde vi i høj grad gældende overfor vore egne landsmænd efter besættelsen i -45.

  Kommentar by Arne Torp — 3. februar 2022 @ 06:18

 5. @Hema

  Billede af myrdede mor med resten af familien

  http://www.uriasposten.net/nye-tips#comment-5567209

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 3. februar 2022 @ 06:58

 6. “Og jeg ved, at både Udenrigs- og Forsvarsministeren og folkene i ministerierne knokler som sindsyge for det…”

  Knokler som sindsyge for en lille flok ukendte fremmede? Det er da helt galt med prioriteringen i de danske ministerier. Hvad konkret knoklede de så sindsygt med? Og hvilke andre opgaver blev nedprioriteret?

  Kommentar by traveler — 3. februar 2022 @ 07:15

 7. 5.
  Tak for det.
  Som der står: et billede af den lykkelige familie …
  Jeg kommer aldrig i den del af Uriasposten :)

  Bliver yderst interessant at se, hvad straffen bliver. Om nogen.

  Kommentar by Hema — 3. februar 2022 @ 07:23

 8. en smule off-topic, men brugbart i forhold til venstrefløjens dobbeltstandard

  Tjek selv historien om Carl Valentin (SF) der tager en taxa få kilometer ud til DRbyen, mens hans parti fylder gadebilledet med livsfarlige el-løbehjul. Han revser Lea Vermelin for ikke at gøre nok for miljøet.

  Tjek hans syn på Kongehuset ! plus hans lovforslag om : “stop for offentlig støtte til markedsføring af kød og andre animalske produkter”

  SF har lov at have deres politik, jeg behøver så heller ikke rejse mig for Carl Valentin, sådan som han ikke vil rejse sig for de Kongelige.

  Hvor er SF? når vestlige landes regeringer (og præsidenter, fx Macron)
  omdanner vores lande til politistater med diktatur i form af tvangsmedicinering ?

  Tjek hans syn på modehusene og beklædningsindustrien, hvor nogen tilsyneladende, efter hans udsagn har fjernet pels fra sortimentet.
  Tænk så på hvorfor de havde så travlt med få dræbt alle mink.
  Jeg ved ingenting, men frygter de udnyttede chancen, under dække af samfundskritisk sygdom, altså politisk pres Folketingets venstrefløj.

  Jeg anser SF som en “stueren” udgave af DKP. De snakker fanden et øre af med mangfoldighed og tolerance, men politikken er lige modsat.

  Hvis SF får absolut flertal, vil vi se statsstyring af erhvervslivet, skoler, trafik, fødevareproduktion, vores liv bliver reguleret i mindste detalje.

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2022 @ 07:59

 9. Endnu en gang kan man undre sig over at der findes de horder af mennesker, der eeelsker at gnubbe sig op af psykoer og voldeligt affald fra især de mest usle islamistlande, og især at de har Så travlt med at etablere betændte bylder i ordentlige samfund.
  Der er en grund til at aflivning virker. Og der bliver aflivet alt, alt for få.
  Den store islamistaflivning ville derudover også løse boligmangelen, lærermangelen, politiflugten, klimakrisen, benzinprisernes himmelflugt, fødevaremangelen og dadeltrampersyndromet i medierne…

  Kommentar by Hul igennem? — 3. februar 2022 @ 08:10

 10. Sidste nye er at Neil Young har visse forbindelser til “Faiser”.
  Sjovt nok en gammel hippie som ham, der selv fyrede den fede i sine unge dage, er så aktiv i jagten på misinformation på Spotify.
  Nogen har ondt i røven over at Joe Rogan anbefaler Omega 3 fiskeolie og D-vitamin.

  Verden er sgu gået sindssyg i censur og tankekontrol.

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2022 @ 08:20

 11. Jeg hører i øresneglen, at Biden vil sende tropper til Europa.
  Udfordringer er at finde nogen uden problemer med hjertet og kredsløbet, efter han beordrede vaccinepligt i hæren

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2022 @ 08:30

 12. Michala Clante Bendixen er en notorisk landsforræder. Et udpluk fra Den Store Hukommelse:

  ”Jamen det ville være rigtig godt at få fjernet det (asylpolitikken, red.) fra det demokratiske, for det er faktisk ikke noget, folk skal bestemme. Det er menneskerettigheder. Slut, færdig, punktum. Hr. og Fru Jensen skal ikke have indflydelse på, om en person er i risiko eller ej. Det er eksperter, baggrundsrapporter, dommere og sagsbehandlere, der skal afgøre det.”
  ”Jeg har altid været hysterisk rasende, når ting blev uretfærdige. Der skal være fair regler, og alle skal have en reel chance. Det er jo tilfældigt, hvor man bliver født, og hvilket pas man har,« siger hun og tilføjer, at hun nok tror på menneskerettighederne, hvor andre tror på Gud”.
  (Michala Clante Bendixen, grafisk designer, Formand for ”Refugees Welcome” (tidligere ”Flygtninge under Jorden) i notat 1283 ”Skal EU være solidarisk om flygtninge” og notat af 5. maj 2015 ”Menneskerettigheder skal ikke til debat”.

  ” Danmarks sjæl er ramt af en livstruende sygdom… Derudover er landets omdømme i udlandet skadet af den diskrimination og dårlige behandling, vi møder vores egne indvandrere med… Over halvdelen af de unge med minoritetsbaggrund, som er under uddannelse netop nu, har planer om at at forlade Danmark, når de har taget deres eksamen, pga. den stemning, der hersker overfor de nye indbyggere. Det er en stemning, som Dansk Folkeparti har fået udbredt til hele befolkningen som en virus?… Vi opfinder begreber som underlegne kulturer… .”
  (Michala Clante Bendixen, Formand for Refugees Welcome, DR2 ”Deadline”, 4.8.2015, Uriasposten 4. august 2015 og Snaphanen 6. August 2015). I ”the guardian” 3. august 2015 havde hun et indlæg i, hvor hun opfordrede velfærdsturister til at søge asyl i Danmark.

  Hun Michala Clante Bendixen (MCB) har udtalt følgende:
  Fra Deadline:
  MCB: Mange danskere har overhovedet ikke noget begreb om, hvordan asylreglerne rent faktisk er i dag.”
  Jacob Rosenkrands (JR): Du anerkender ikke valget og at et flertal af danskerne vil lade færre flygtninge komme hertil.
  MCB: “ Nej, det gør jeg ikke. Jeg tror ikke, at de nødvendigvis ved, hvad det er, de bliver spurgt om”.
  JR: Har politikerne et folkeligt mandat til at invitere flere flygtninge til Danmark?
  MCB: “Jamen, folkeligt mandat. Hvem har fået dem derhen, hvor de er? Folk bliver jo manipuleret af medierne og politikerne i meget høj grad også.”
  JR: Men er der et folkeligt mandat til at tage imod flere flygtninge?
  MCB: “Det er umuligt at stille det spørgsmål. Det forudsætter jo, at folk ved, hvordan tingene er og hvad det er, de snakker om. Og det gør folk altså ikke.”
  Skal vi ikke lige lade den stå lidt, denne udtalelse fra det nye aristokrati på venstrefløjen.

  Fra Weekendavisen:
  Søren K. Villemoes: I kataloget skriver I, at ordet flygtninge er uheldigt valgt. Hvorfor?
  MCB: ” Fordi det er en krise for personer, der flygter, ikke for os. Ordet bliver brugt, som om det er en krise for Europa, at vi pludselig har fået flygtninge, og det er jo ikke rigtigt
  Søren K. Villemoes: I skriver også, at den politiske fantasi bør søge væk fra at afskrække asylansøgere, men hvorfor?
  MCB: ” Det hænger sammen med integrationsdebatten. Og hvordan folk opfatter den debat og multikulturalisme. Det er jo ikke ensidigt negativt af få flygtninge og migranter til sit land. Det viser al forskning jo.”
  Søren K. Villemoes: Hvis man spørger de europæiske befolkninger, så siger de, at indvandring er det største problem i EU.
  MCB: ” Det er måske også vinklet skarpt af medierne. Hvis du kigger på undersøgelser, hvor de enkelte bliver spurt, om indvandringen er et problem for dem i hverdagen, er der aldrig nogen, der siger ja.”
  (Weekendavisen, ”Samfund,” s.07/06.juli 2018/nr.27 i artikel ”Politiske fantasier,” af journalist Søren K. Villemoes).

  Kommentar by der Adler — 3. februar 2022 @ 08:32

 13. Der sidder en Carsten Clante og prædiker på DDR P1.

  Flygtningeindustrien er domineret af få familier.

  Kommentar by Træt — 3. februar 2022 @ 08:55

 14. DR, TV2 og trykte medier viser næsten ingenting om frihedskampen i Canada.
  Alt foregår fredelig uden vold og hærværk, i skærende kontrast til venstrefløjen i USA der brændte hele bydele ned og plyndrede alt af værdi.

  Jeg gide ikke gøre det let for de venstreorienterede trolle herinde, find selv dokumentation for den mystiske økonomi i BLM og indrømmelse af trained Marxist.

  Hvad er “puppet” som canadiere kalder deres premierminister trænet i? rent politisk

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2022 @ 09:04

 15. Muhammedansk og Islamisk opdraget. Hvad kan man forvente?
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. februar 2022 @ 09:13

 16. De vil aldrig kunne tolere den frihed vi lever under…flinke eller ej.

  Kommentar by Michael Unna — 3. februar 2022 @ 09:13

 17. De talrige knivstik må være et uheld. Han har måske været ved at lave mad til familien, og så er kniven smuttet? Eller er der andre, der har en god forklaring?

  Bare synd, at han ikke kom til at knivstikke resten af familien også.

  Kampagnebladet Politiken har endnu en gang scoret en succes.

  Kommentar by Bastardo — 3. februar 2022 @ 09:17

 18. så kan han måske blive den første folkeskolelærer der knivdræber en elev for at kritisere islam?

  Kommentar by konservativ — 3. februar 2022 @ 09:20

 19. Ruhollah Khomeini:
  “…The aim of creation was for mankind to be put to the test through hardship and prayer…There are no jokes in Islam. There is no humor in Islam. There is no fun in Islam…Islam does not allow swimming and is opposed to television serials. Islam, however, allows marksmanship, horseback riding and competition.”
  Intet under at islam gør folk kugleskøre.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. februar 2022 @ 09:25

 20. EB har måske bragt historien, men den deles IKKE på deres FB og med fjernelsen af Nationen kan artiklen ikke kommenteres på EB.

  Kommentar by konservativ — 3. februar 2022 @ 09:25

 21. Hvorfor skal jeg betale underhold for denne gedehyrdefamilie?

  Kommentar by Cleon — 3. februar 2022 @ 09:50

 22. Endnu en rollemodel, importeret på danske skatteyderes regning. Nu skal han sidde i fængsel (pris 1 mio om året), og resterne af hans familie skal vi selvfølgelig også tage hånd om.

  Kommentar by Crass Børsting — 3. februar 2022 @ 10:16

 23. Washington Redskins er omdøbt til Washington Commanders

  det er da vist woke-folket der igen skyder sig selv i foden

  for navnet associerer tilfældigvis til et våben, fx Colt Combat Commander

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2022 @ 10:28

 24. At Michala Clante Bendixen er syg i bøtten, kan der ikke herske 2 meninger om.

  Flygtninge skal selv bestemme, hvornår de er klar til at rejse tilbage…

  https://www.facebook.com/michala.bendixen/posts/10208643842489952

  Kommentar by kent — 3. februar 2022 @ 10:36

 25. Islamisk rollemodel – skyr intet middel for at få asyl og holder hans kone i kort snor

  Kommentar by redneck — 3. februar 2022 @ 10:58

 26. Hvis man ser uslørede billeder af familien kan man se deres tomme, udtryksløse ansigter. Typiske tegn på høj intelligens.

  Kommentar by redneck — 3. februar 2022 @ 11:06

 27. MÆRKELIGT

  Indlæg afvist, både med og uden link. Normalt bliver det sat i venteposition.

  Kommentar by tavsen — 3. februar 2022 @ 11:12

 28. Er det for meget forlangt at disse “gutmenschen” vil tage sig tid til at saette sig ind i disse “flygtninges” kultur og opfattelse af verden omkring dem.Det er ok at ville hjaelpe ,men hvis ikke modtagerne gider hjaelpe sig selv,men konstant forlanger mere og mere af et system de aldrig har bidraget til.Saa er der noger rivende galt de foeler sig “forfulgte” fordi deres religion fortaeller dem at disse “gutmenschen”
  er til for deres skyld,det er der saa mange i “gutmenschen” samfundet der ikke synes,saa derfor rejs tilbage og lad Danmark i fred Vi hjaelper gerne men i er ikke det vaerd

  Kommentar by dunk — 3. februar 2022 @ 11:18

 29. […] Eva Flyvholm forsøger at formidle kontakt fra “Hector”. “Det er dybt hjerteskærende”, skriver hun på Facebook 16. august. (via Uriasposten) […]

  Pingback by Den Korte Avis | Enhedslisten kæmpede for at få afghansk tolk til Danmark – nu er han sigtet for at myrde sin kone — 3. februar 2022 @ 11:19

 30. Dansk MSM bruger megen spalteplads på den 27-årige danske incel, der angiveligt har planlagt nogle skoleskyderier.

  Men ovennævnte historie om den afghanske “rollemodel” interesserer overhovedet ikke DDR og TV2 Fake News…

  Kommentar by Revisoren — 3. februar 2022 @ 11:20

 31. Gad vide hvordan jobopslaget var udformet dengang i 2010 hvor han arbejdede 10mdr som tolk?
  Lokal tolk søges, skal mestre arabisk/afghansk og basalt engelsk.
  Vil gå med Danske soldater, men af hensyn til deres sikkerhed må du ikke bære våben.
  Attraktiv kompensationspakke for den rigtige mand på jobbet
  – Høj løn under tjeneste
  – Beskyttelse af familie under den danske besættelse
  – Gratis transport til Danmark for dig selv, din famile inclusive koner og forældre
  – Livslang forsørgelse i DK når engagementet er overstået i Afghanistan

  Kommentar by redneck — 3. februar 2022 @ 11:22

 32. Lige nu på TV2 Fake News:

  Den radikale medieordfører Zenia Stampe bliver interviewet om regeringens nye medieudspil.
  Og samtidig går en stor flok unge muslimaer iført shariatørklæder forbi i baggrunden.

  Kommende kernevælgere på besøg?

  Kommentar by Revisoren — 3. februar 2022 @ 11:41

 33. Hvis denne Michala er så glad for afghanere, hvorfor flytter hun så ikke til Afghanistan? Måske kan hun endda få familiesammenføring.

  Kommentar by Michael — 3. februar 2022 @ 12:27

 34. Tak til Mette Mink & Co.

  Kommentar by Anonym — 3. februar 2022 @ 12:31

 35. Hvor er jeg bare træt af rollemodeller der falden udenfor deres rolle. Venstrefløjens og asylbranchens jubelnummer.

  Når alt kommer til alt så er det ikke andet end endnu en udgift på Danskernes skattebillet.

  Kommentar by Santor — 3. februar 2022 @ 13:04

 36. Nogen som ved om han har en “ekstra” kone der venter i Afghanistan ?

  Og ellers :
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 3. februar 2022 @ 13:17

 37. Minder mig om et ordsprog, der hedder noget i retning af: “Du kan tage negeren ud af Afrika, men du kan ikke tage Afrika ud af negeren”.

  Kommentar by Anonym — 3. februar 2022 @ 13:38

 38. Her med en stor TAK til det naive pigebarn, Oberst Charlotte Wetche, for “kulturberigelsen”…

  “Charlotte Wetche var med til at forene mor [der nu er DØD!] og barn: – Helt fantastisk og meget bevægende

  Efter knap to uger omgivet af kaos i en krigszone, kom Charlotte Wetche i dag hjem fra Pakistan, hvor hun har været med til at evakuere flygtninge fra Afghanistan.

  Charlotte Wetche er oberst og afdelingschef i Forsvarskommandoen, og så har hun lige været udsendt til Islamabad og Kabul, hvor hun ledte den danske mission.

  – Det er dejligt at være hjemme ovenpå en rigtig god opgaveløsning, som gik, som den skulle, og i virkeligheden over al forventning, så det er dejligt at være tilbage

  Vi har fået mange flere ud, end vi måske havde regnet med i starten, fortæller oberst Charlotte Wetche.”

  Jamen tillykke til tosse-trunten med at berige Danmark med “mange flere” sindssyge mordere – mon fjolset stadig synes det er gået “over al forventning”?
  – og hvad mon hun siger, når det er en dansk kvinde, der bliver voldtaget, smadret, myrdet?

  https://www.tvmidtvest.dk/viborg/charlotte-wetche-var-med-til-at-forene-mor-og-barn-helt-fantastisk-og-meget-bevaegende

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 3. februar 2022 @ 13:47

 39. afvist i off-topic

  https://www.youtube.com/watch?v=GD3IV3_Dw6U
  Tulsi Gabbard defends Joe Rogan, slamming censorship

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2022 @ 14:10

 40. Dagens bedste nyhed fra Mellemøsten, en god islamist er en død islamist:

  Lederen af terrororganisationen Islamisk Stat, Abu Ibrahim al-Hashimi al-Qurayshi, er onsdag blevet dræbt i en militæraktion i det nordvestlige Syrien udført af United States Special Force, formentligt U.S. Navy SEALS eller U.S. Army Delta Force.

  Kommentar by Cleon — 3. februar 2022 @ 14:11

 41. Godt vi har rollemodeller som Said Bahram til at opretholde afghanernes fantastiske kriminalitetsstatistik.

  Danskere har indeks 100.

  Domme over Afghanere i Danmark for:

  Voldtægt 1400 (fjorten gange!)
  Manddrab 1000
  Forsøg på manddrab 800
  Forbrydelser i familieforhold 600
  Røveri 600
  Særlig alvorlig vold 500

  Tak, til Charlotte, Michala, Eva, og alle de andre naive verdensreddere.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 3. februar 2022 @ 14:12

 42. Det går altid galt for politikernes rollemodeller!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. februar 2022 @ 15:48

 43. Sikke de kan, sunnimuslimerne i Syrien:

  En bare femårig pige blev kidnappet og voldtaget af en fremmed. Efterfølgende blev hun dræbt af sin egen familie

  En forfærdelig hændelse har fundet sted.

  En blot femårig pige har været offer for et såkaldt æresdrab.

  Den alt for unge pige blev kidnappet af en stadig uidentificeret mand, som voldtog hende.

  Dette fandt sted den 18. november i Al-Shahba området i Syrien.

  Senere vendte den stakkels pige tilbage til sin familie.

  Men lidt mere end en måned efter – helt nøjagtigt den 27. januar – blev den femårige pige fundet død i en affaldscontainer, dræbt af sin egen familie for ikke længere at være jomfru og dermed æresløs ifølge islam.

  Kommentar by Cleon — 3. februar 2022 @ 15:57

 44. Ja de rollemodeller – de rollemodeller, ofte svigter de.
  Så finder diverse gutmenchen blot andre af samme type, så går det galt igen.
  Tolke for Danmark? Interesseret i Danmark? – NEVER, de ville tjene penge.
  Igen oplyses det at Afghanerne som de fra Syrien er veluddannede.
  LØGN OG BEDRAG, det skulle da lige være VELUDDANNEDE i den danske sciallovgivning.
  Hvad med alle de snydepelse der snød sig til Danmark med fly? Hvad med de der snød sig til Danmark trods udvisningsdomme bag sig?
  Husk det når der næste gang skal vælges til Folketinget.

  Kommentar by NED MED ALTING — 3. februar 2022 @ 16:04

 45. # 41.
  Naive?
  NEJ, ondskabsfulde.

  Kommentar by NED MED ALTING — 3. februar 2022 @ 16:05

 46. Kræver login
  https://www.document.no/2022/02/03/fransk-asylaktivist-knivdrept-av-sin-innvandrerkjaereste-fra-sudan/

  Kommentar by k. m. — 3. februar 2022 @ 16:06

 47. Husk det når der næste gang skal vælges til Folketinget.

  Kommentar by NED MED ALTING — 3. februar 2022 @ 16:04

  Tror du seriøst selv på det?

  Det danske vælgerhav har 40 års empirisk indsigt i fejlslagen indvandrerpolitik og såkaldt integration samt overrepræsentation af muslimers kriminalitet især indenfor drab, drabsforsøg, (masse)voldtægt, grov vold, røveri og narkokriminalitet.

  Hvordan syntes du selv, det går med at huske det til næste folketingsvalg?

  Kommentar by Cleon — 3. februar 2022 @ 16:19

 48. Hvorfor stoppede han med hende?

  Kommentar by Cebber Jensen — 3. februar 2022 @ 16:26

 49. Cleon — 3. februar 2022 @ 16:19:

  Enig. Det er desværre en meget naiv forhåbning. Danskerne er i årtier blevet hjernevasket af medier, uddannelsesinstitutioner, “kendisser”, NGOer etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. februar 2022 @ 16:43

 50. Cleon
  Du forstår nok ikke det jeg skriver.
  Det Danmark du kender er fortabt.
  FØJ for pokker med den venstrefløj der for at vise egen godhed får diverse host host “højtuddannede” afghanere osv. ind i landet.
  Jeg ved udmærket hvor jeg IKKE skal sætte mit X.

  Kommentar by NED MED ALTING — 3. februar 2022 @ 16:47

 51. #46.
  TJAE.
  Oven i købet opholdt denne sudaner jeg ULOVLIGT i Frankrig.

  Kommentar by NED MED ALTING — 3. februar 2022 @ 16:50

 52. Kommentar by Jørgen Nielsen — 3. februar 2022 @ 14:12

  “Danskere” har index 100, men danskere har index 90.

  Kommentar by Træt — 3. februar 2022 @ 17:13

 53. Søde og rar folk kan gøre mere skade til et land en de onde.

  Kommentar by Jan — 3. februar 2022 @ 20:08

 54. Michala Clante Bendixen Føler det så godt i hjertet og i maven at kunne hjælpe “flygtninge” hertil.
  Hvem betaler mon prisen for dette vanvid?
  Det gør alle os der udsættes for den vold mv. disse “flygtninge” udsætter os for.
  På sin Face Book væg oplyser Michala Clante Bendixen at: Alle danskere er modstander af stram politik på det område – Hmmm.
  Mon det nu også er rigtigt?

  Kommentar by NED MED ALTING — 3. februar 2022 @ 22:46

 55. […] Eva Flyvholm forsøger at formidle kontakt fra “Hector”. “Det er dybt hjerteskærende”, skriver hun på Facebook 16. august. (via Uriasposten) […]

  Pingback by Den Korte Avis | Enhedslisten kæmpede for at få afghansk tolk til Danmark – nu er han sigtet for at myrde sin kone – Hastosee.com — 4. februar 2022 @ 05:40

 56. Når det er den slags venner venstreorienterede og socialister/kommunister omgiver sig med burde vi jo nok kunne forudsige hvad vi har i vente fra den kant. Og det er jo ikke fordi det har skortet på advarsler. Jeg gider ikke remse dem op,men de går lige fra Ludvig Holberg og Karen Blixen til Identitaer og Stram Kurs/Petrioterne går live.

  Kommentar by Nielsen — 4. februar 2022 @ 07:23

 57. Når man ikke vil forholde sig til hvad man har med Islamisk kultur, og stemmer på de samme (idioter- kutur og landsforrædere)) hele tiden, så må det jo ende som det gør.
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God fredag og weekend.

  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. februar 2022 @ 08:31

 58. Hvad skal vi med et “Forsvar” der spilder danskernes penge på alt andet end forsvar af vores land. Alle de projekter “Forsvaret” har kastet sig ud i gennem de seneste årtier, har skadet både de lande det skulle hjælpe, og Danmark i særdeleshed. Ikke engang pirater kan de beskytte os imod. Egentligt forsvar af landet, vil det ikke kunne magte, dat mangler det basale isenkram som krudt og kugler.

  Ikke nok med at vore politikere på tragisk vis har ofret et halvt hundrede danske liv ganske forgæves. Men danske skatteydere skal tilmed belastes med flere tusinde “tolke” og påhæng på evig forsørgelse, da man mener at det er Danmarks pligt fordi vi har forsøgt at hjælpe dem til et velfungerende land.

  Det er karakterisk at de typer, der idag er officerer, er kvindagtige mænd og feministiske kvinder, der nærmest har en uddannelse som pædagoger og nødhjælpsarbejdere.

  Vi kan lige så godt nedlægge vores forvar. Det skader landet mere end det gavner.

  Kommentar by JC — 4. februar 2022 @ 10:49

 59. # 56.
  Det er næppe Forsvaret selv der har foreslået de mange missioner i det eksotiske, det er de eksotiske, favnende osv. “politikere” der står bag.
  At et par officerer fra Flyvevåbenet har følt sig kaldet til lidt privat gutmenchen er noget andet.
  Ham “Hector” er endnu et bevis på at man ikke bør blande kulturer.
  Det må være pinligt for de der er gået i forbøn for “Hector”.
  Arbejdet for Danmark??? NO. Han anede vel næppe hvor, Danmark aka det der er tilbage af landet, ligger.
  Han har tjent penge for et land andre Afghanere mener er invasionsstyrker, hvilket da også er tilfældet.
  Nu brænder lokummet – så er det rart at de skattebetalende danskere, aka dem der er tilbage, er tvunget til at betale for hans forhåbentlige lange fængselsophold samt livsvarig forsørgelse for hans børn hhv. hans forældre.
  HURRA for de mange med hjertet på det rigtige sted.

  Kommentar by NED MED ALTING — 4. februar 2022 @ 11:11

 60. NED MED ALTING — 4. februar 2022 @ 11:11

  Jo, han vidste skam alt om, at Danmark gav tårnhøje velfærdsydelser. Efter afslag på asyl, vidste han, at han skulle holde sig til Danmark i Afghanistan. Og det gav ham muligheden for at få hele sin familie med i evakueringen.

  Der burde komme et retslig efterspil mod de naive kvinder. De er medskyldige i drab

  “Afslaget om hjælp fik ham til selv at bevæge sig ud på en farlig rejse fra sit hjemland for at nå til Danmark på egen hånd uden de danske myndigheders hjælp. Rejsen tog 45 til 50 dage, fortæller han og siger, at han har betalt flere menneskesmuglere undervejs på turen, der foregik både til fods, i bil og via båd.” (Information, 9. december 2015)

  Kommentar by tavsen — 4. februar 2022 @ 12:26

 61. Kommentar by Cleon — 3. februar 2022 @ 16:19

  Problemet er at medierne sætter en dagsorden også hopper dem vi burde stole på med på vognen, istedet for at holde fast i at valget skal handle om indvandring.

  Sidste gang var de kujoner og gik med på “klimakrisen”, fordi de ikke ville give Paludan billige point.

  Det var f.eks en joke at Pia Kjærsgaard tog afstand til Rasmus Paludan, sikke en gimpe.

  Kommentar by KineserSnot — 4. februar 2022 @ 12:43

 62. Hvis islam ikke havde anerkendelse som religion og koranen derfor blev forstået som det den er; en krigsmanual/ en grund drejebog for hvordan klansamfundene i islam fører krig…..alene at forslå et sådan perspektiv…. Ville det være noget der fik NOGEN til at genoverveje NOGET?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 4. februar 2022 @ 13:46

 63. # JC

  Jamen nu er den spejlblanke blondine Trine Bramsen blevet udskiftet med den notoriske lystløgner Morten Bødskovl, og så er alt vel godt, ikke?

  Kommentar by Revisoren — 4. februar 2022 @ 16:25

 64. Er det tillatt å drepe barn og kvinner i vestlige land? Det er ett av de spørsmål som besvares i tekstene som er funnet på kvinnes datamaskin.
  https://www.rights.no/2022/01/filer-om-krigforing-i-vesten-ble-funnet-hos-terrorsiktet-kvinne-i-danmark/

  Religiøse tekster og sanger som oppfordrer til drap og terror på europeisk jord, og en slags manual med instruksjoner om hvordan en IS-kriger skal kjempe, var blant de rundt 1800 pdf-filene som politiet fant på den terrortiltalte kvinnes datamaskin, melder nyhetsbyrået Ritzau.

  Kommentar by tavsen — 4. februar 2022 @ 17:07

 65. #58.
  Du skriver bl. a. : Det er karakterisk at de typer, der idag er officerer, er kvindagtige mænd og feministiske kvinder, der nærmest har en uddannelse som pædagoger og nødhjælpsarbejdere.
  Så sandt så sandt.
  Ingen ej heller oberster, kvinde eller ej, skal på egen hånd udøve gutmenschen adfærd.
  Nu hænger vi på hele familien.
  Hvorfor skulle drabsmandens forældre hertil?
  En sand helt der efterlod ægtefælle og børn.
  Det føles så rart at hjælpe – andre betaler. FØJ og FØJ.

  Kommentar by NED MED ALTING — 5. februar 2022 @ 10:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper