8. februar 2022

Chr. E. Skov om LGBT+: ‘Tolerancen viste sig at være en trojansk hest for den galoperende intolerance’

Forleden sprang formand for Copenhagen Pride Lars Henriksen ud som politiker. Han har meldt sig ind i Sikandar Siddiques Frie Grønne, og stiller til næste folketingsvalg op for partiet. Lars Henriksen var Pride-talsmanden, der mente det var ’super fedt’, at Nørrebro Priden ekskluderede hvide. LGBT-bevægelsen er i praksis en integreret del af den yderste venstrefløj.

Søndag demonstrerede Socialistisk Ungdomfront mod Hedensted kirkes ny præst, der ikke vil vie homoseksuelle. Christian Egander Skov kalder de demonstrerende for ‘lortepunkere, usoignerede ateister og andre misbrugertyper’, og det dækker fint, at dømme efter Øxenholt fotos fine serie. Fra kommentaren hos Kontrast – Balladen i Hedensted og fuld plade i tosse-bingo.

“Sagen fra Hedensted er grundlæggende mærkelig. Det var først i 2012, at det i det hele taget blev muligt at vie to mennesker af samme køn. Før det blev ægteskabet i kirkelig forstand defineret som mand og kvinde. Sådan havde man forstået ægteskabet i omtrent 2.000 år. Det var ikke noget nyt.

Dengang i 2012 støttede LGBT+ Danmark, at det fortsat skulle være muligt for præster at afvise at vie to mennesker af samme køn. LGBT+ Danmark støttede altså for mindre end 10 år siden den position, som præsten i Hedensted har indtaget. Dengang var det ikke homofobi, men det modsatte. Det er mærkeligt.

Tolerancen viste sig at være en trojansk hest for den galoperende intolerance, der tilsyneladende sætter tonen i LGBT-lobbyen i dag. Selvom Folkekirken som helhed sjosker så lydigt efter tidsånden, som var den en skampryglet køter, løber den ikke hurtigt nok for aktivisterne, har ikke halen mellem benene.”

(‘lortepunkere, usoignerede ateister og andre misbrugertyper’ foran Hedensted kirke, 6. februar 2022)

Oploadet Kl. 01:33 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/124880/trackback

18 Comments »

 1. Tror Lars Henriksen skulle læse lidt historie.
  Spørg alle de glade iraner du kender om, hvad der skete i Iran omkring 1990.
  Men selvfølgelig skal man da ikke lade sig kue af historiske kendsgerninger.

  Han var komisk inden hans udmelding om opstilling for det islamistiske parti, nu er han jo ikke til at tro over en dørtærskel.
  Spændende at se om det betyder noget for hans deltagelse i diverse fora. Tror det næppe.

  Varsomste politiske måling ikke på 0,0 procent til partiet?
  Mon han får det op på 0,1%?

  Kommentar by Hema — 8. februar 2022 @ 05:25

 2. En bøsser, melder sig ind i skabsbøssens parti.

  Kommentar by KineserSnot — 8. februar 2022 @ 06:48

 3. Hvorfor er demonstrationen ikke udtryk for kristofobi?

  Og hvis LGBTQRSTUVXYZ-folket er så forhippede på at blive gift i kirken – kan de vel bare oprette deres egen fri-kirke/menighed? Så kan de jo selv ansætte en præst, der kan prædike, hvad ønsker de måtte have. Men sagen afslører, at de ikke er interesserede i dette – men i at undergrave og i sidste ende ødelægge en samfundsinstitution?

  Kommentar by Limewoody — 8. februar 2022 @ 07:28

 4. Er demonstrationer arrangeret af Rødgardister
  har de statsstøttede medier selvfølgelig fuld bevågenhed på dem, indenrigs såvel udenrigs.

  Kommentar by tavsen — 8. februar 2022 @ 08:01

 5. Som jeg har forstået det , så var det kun præster, som havde lov til at sige fra til et homo bryllup.Den ret syntes jeg også disse få skal have lov til at beholde.Det ud fra den tanke , at det ret beset er rent pjat og cirkus.Men det øvrige kirke personale har ikke denne ret. Det syntes jeg godt nok ikke er helt rimeligt.

  Kommentar by hartvig jensen — 8. februar 2022 @ 08:37

 6. “Tolerancen viste sig at være en trojansk hest for den galoperende intolerance”

  Jep. Begreber som “tolerance”, “inklusion”, “rummelighed” og “mangfoldighed” er koder for et uendeligt had imod Hvide, Normalt-Seksuelle Mænd.

  LGBTQIAP+ har aldrig handlet om “tolerance” og “accept”. Det handler om et uendeligt had imod Normalt-Seksuelle par og familier.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. februar 2022 @ 08:51

 7. Da grundloven kom var valgret og ytringsfrihed betinget af selvforsørgelse. Modtog man fattighjælp, skulle denne helt frem til efter afslutningen af 2. verdenskrig tilbagebetales, førend man atter fik valgret. En genindførelse af den praksis vil fjerne Enhedslisten, Frie Grønne og Alternativet fra Folketinget som dug for solen, og halvere Socialdemokratiet, SF og Radikale.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 8. februar 2022 @ 08:57

 8. At 7:
  Men det ville jo ikke være “inkluderende”.

  Kommentar by Bastardo — 8. februar 2022 @ 09:28

 9. #3 Limewoody kl.7.28 jeg er helt enig. Det har intet at gør med kirkeligt/kristeligt eller andre forhold. Det handler om magt. Har man ingen selv , eller (hemmeligt) føler sig afmægtig (og vred), kan man undergrave de andres. Fratage en anden det man ikke selv magter at skabe. Så står vi alle (lige) armodige og svage tilbage.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 8. februar 2022 @ 10:04

 10. Det er medierne – og især statens tv-medier, DR&tv2 – der har behov for demonstranter, hvor der er mulighed for det og de skaber selv behovet ved ukritisk at give helt betydningsløse frelste tosser og kønsforvirrede vanskabninger meget omtale og tv eksponering.

  Medierne skaber kunstige (politiske) behov og dækker dem selv massivt med reportager. Så har de fast arbejde.

  Mediehetz blev det kaldt i gamle dage, hvor ‘kioskbaskere’ solgte aviser. Blandt mine favoritter er Ekstrabladets “Skød med gaspistol i ferietog” (senere udødelig med Monrad & Rislund:-) og “Kvinde voldtaget i håndvask på Vesterbro i nat”. De fik aviser over disken i kioskerne!:-)

  Mediernes nuværende selvskabte sensationer varer kun indtil flere blive trætte af at blive trukket rundt ved næsen. Det kan ikke vare længe.

  Så dør de gamle aviser og statens tv-stationer en naturlig død:-)

  Kommentar by Amad — 8. februar 2022 @ 10:25

 11. God kommentar fra “Kontrast”. Sammenblandingen af kirke og stat her Danmark er fuldstændig ude af trit med frihedsrettighederne. Se at få kirke og stat delt hurtigst muligt. Så kan de overtroiske tosser selv slås om, hvordan klubbens ritualreglet skal være.

  Kommentar by Den sendrægtige — 8. februar 2022 @ 10:53

 12. Religion består hovedsageligt af bizarre liturgisk-gymnastiske øvelser, overdænget med filosofisk lommeuld og skråsikre påstande, om hvilke de påståelige absolut ingen viden har.
  De er som regel trukket ud af bagdelen på en hjernelam krydsning af en fempattet ko med en skimlet krikke med halvrådne tænder.
  Mennesket er den eneste dyreart, som tror på alt og intet ved. For eksempel at Ruslands militær er 70% i stand til angribe Ukraine med tilbagevirkende kraft ifølge MSM.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. februar 2022 @ 11:26

 13. Hvad pokker piber de fjolser over? Så vidt jeg ved kan to personer af samme køn have samme rettigheder som ægtepar,ved at indgå registtreret partnerskeb. Er de utilfredse,kan de jo bygge deres egen kirke og finde deres egen præst eller præstinde.

  Kommentar by Nielsen — 8. februar 2022 @ 11:55

 14. registreret

  Kommentar by Nielsen — 8. februar 2022 @ 11:55

 15. Kan man være tolerant og samtidig elske de intolerante?

  “To tolerate or not to tolerate, that’s the question” – Hamlet 2.0

  Kommentar by redneck — 8. februar 2022 @ 12:15

 16. Jeg håber ikke, den usoignerede ateist på billedet fra demonstrationen er repræsentativ for Ateistisk Selskab.

  Kommentar by Ole Madsen — 8. februar 2022 @ 14:27

 17. Vi har brug for MINDRE tolerance i forhold til masse-indvandring, multi-kultur, unaturlige livsstile/familieformer etc.

  Værdier som “tolerance”, “rummelighed”, “inklusion” etc. har i høj grad medvirket til den nuværende katastrofale situation.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. februar 2022 @ 16:51

 18. Kommentar by Peter Nielsen — 8. februar 2022 @ 16:51

  Ja, man kan vel ikke sige det for ofte: Tolerance, rummelighed og inklusion har NUL værdi over for intolerance, eksklusivitet og eksklusion. Derfor kan de aldrig blive værdier i sig selv. Det er bare at stikke blår i øjnene. Der gælder jo den komiske lovmæssighed, at de, der kræver andres tolerance, rummelighed, inklusion, gør det, fordi de aldrig selv kunne drømme om at efterleve det. Det er LGBT-bevægelsen et skoleeksempel på.

  At præster angribes med LGBT-bevægelsens latterlige intolerance, får en til at tænke, at der i konflikten rumsterer det kristne bud, at man skal elske sin fjende. Det misforstås (og misbruges) sådan, at man tror, at det er et forbudt menneskesyn at have fjender, at man skal elske hele verden og at en fremmede er blot en ven, du endnu ikke har mødt. Men betyder det noget andet, nemlig at man må forliges med det livsvilkår, at man har fjender. Eller konkret: At det er fuldt ud legitimt at bekæmpe LGBT-bevægelsens menneskesyn.

  Kommentar by traveler — 9. februar 2022 @ 07:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper