9. februar 2022

Woke-hystader m/k: Forskeraktivisten Aslak, to angste klimaaktivister, og fire stolte antikapitalister…

Flere danske højreorienterede er emigreret til et østland, hvor man ikke bliver brandbeskattet, og det offentlige rum ikke er forpestet med selverklærede progressive. Jeg elsker Danmark, men forstår dem vitterligt godt. De fire eksempler i denne post er alle hentet fra landsdækkende medier indenfor en periode på 48 timer, og der er sikkert mange flere eksempler, hvis jeg gad lede. Det gider jeg ikke.

Søndag kunne man i DR-podcasten Genstart høre klimaforsker Aslak Grinsted forklare, at han havde fravalgt købet af et hus i Jyllinge, på grund af menneskeskabte klimaforandringer. Han var bange for kommende stormfloder.

Det fremgik ikke af indslaget om forskeren var ramt af ‘klima-angst’, men det er allerhøjeste mode. Jyllands-Posten har talt med 47-årige Kim Hedestrand fra Xtinction Rebellion, der i årevis har følt sig ‘lammet af klima-angst’, og for tiden er arbejdsløs på grund af ‘en svær klimarelateret depression’.

Berlingske portrætterede på samme måde den 26-årige klima-aktivist Anna Overgaard Markman, der i lighed med Kim Hedestrand havde fravalgt børn. Hun fik moralsk støtte fra den norske ‘klimapsykolog’ Erik Nakkerud (der tilfældigvis har en fortid i Miljøpartiet De Grønne). Psykolog Camilla Karmark forklarer i samme artikel, at ‘klimaangst’ imodsætning til andre angstlidelser var baseret på en reel trussel.

“Dog understreger Camilla Karmark, at der er stor forskel på kliniske angstlidelser og det såkaldte ‘klimaangst’. ‘Ved angstlidelser er man ofte bange for noget, der reelt ikke udgør en risiko. Når unge kommer ind til os med bekymringer om klimaets fremtid, er det jo en reel risiko. For nogle unge er det modløshed, angst eller frustration over, at politikere ikke tager deres bekymringer alvorligt.'” (Berlingske,6. februar 2022)

(Klima-angst svensk teenager; Foto: BBC)

Mandag var også dagen, hvor Feline, Emmeli, Linn og Mathilde gik i rette med ‘regressive’ Tobias Petersen, manden bag Reel Ligestilling, der blandt andet skriver for Kontrast. De er kommunister, men ved det ikke selv.

“Os, der er født mellem 1997 og 2012, er zoomere. Og vi er nogle, der faktisk er stolte af de prædikater, som sociolog Tobias Petersen (24.1.) sætter på os. Vi er stolte af at være antikapitalister, antiracister og antisexister. Vi er stolte af, at vi kæmper for at få indført kønsneutrale pronominer og allierer os i kampen for social retfærdighed. Vi er stolte af vores drømme om at nedbryde patriarkatet. Vi er stolte af at være zoomere. … Vi kan ikke bare sidde på vores hænder og se verden smuldre for næsen af os. (Emmeli Terp, Feline Gregersen, Linn Andersen og Mathilde Lyngbo, Politiken, 6. februar 2022)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/124913/trackback

53 Comments »

 1. Alle de forskere som siger, at der ikke er blevet spor varmere i de sidste 100 år, bliver tiet ihjel, kun dem der skriger ulven kommer, omkring klimaet, bliver hørt..

  Der er mere co2 i atmosfæren, det tror jeg på, men jeg tror ikke på at det er en klimagas, for jorden har haft meget større co2 niveau end nu, uden at det førte til varmere middeltemperaturer dengang.

  Co2 er noget tungere end andre gasser, feks. ilt, så hvorfor skulle netop den gasart så lægge sig øverst i atmosfæren og danne en varme bevarende dyne, det mangler man også et plausibel svar på m.m

  Ingen snakker om, at naturen´s lunger, træer, blomster og andet grønt, elsker co2, og at der de sidste mange år, er vokset meget mere grønt frem, end nogensinde i nyere tid..

  Kommentar by Christian Sørensen — 9. februar 2022 @ 03:46

 2. Kultveilte er en livsvigtig luftart, en forudsætning for alt liv her på jorden.

  Kommentar by Sailor — 9. februar 2022 @ 05:05

 3. Veganers kål prutter – co2

  Kommentar by P — 9. februar 2022 @ 07:50

 4. Det er ikke klimaet, der skal gøre dig angst. Det er de hjernelamme tumper, som tror at de redder klimaet. Kun klimaet frygter ikke de klimafanatiske.
  “Expand or Die” skal nu hedde “Expand and Die”, bare lige for at bringe begreberne på deres rette plads.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. februar 2022 @ 08:25

 5. Det er da et fremskridt for menneskeheden, at nogle af de dummeste “fravælger at få børn”.

  Kommentar by Bastardo — 9. februar 2022 @ 08:29

 6. De er anti anti anti et eller andet. Hvad fanden er de så ellers i dem selv? Hvad har de at byde på?

  Kommentar by Michael Unna — 9. februar 2022 @ 08:43

 7. Uden sex får de heller ingen børn, så det er da godt de er antisexister. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 9. februar 2022 @ 08:45

 8. Og Islamafobi er måske ikke en reel angstlidelse???? Nej selvfølgelig. Hvis man er døv blind og dum er det selvfølgelig ikke det! :-).

  Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. februar 2022 @ 08:48

 9. De ville nu heller ikke have børn, hvis de var uvidende om klima-emnet.
  Det fungerer som mental helse at finde en ydre ‘årsag’ til egne psykiske udfordringer.

  Kommentar by traveler — 9. februar 2022 @ 09:39

 10. Jeg har woke-angst……

  Kommentar by redneck — 9. februar 2022 @ 09:52

 11. Den dag nogen kan vise mig en valid undersøgelse af, at der er videnskabelig konsensus omkring at menneskeudledt Co2 er andet end en marginal spiller i forbindelse med klimaforandringerne, så vil jeg overveje min holdning! På det sidste har der floreret en påstand om at 99, et eller andet af forskere er enige om at det er menneskelig aktivitet der er skyld i klimaforandringerne! Det minder umiddelbart om valgresultater i diktaturstater! Sandheden er at de undersøgelser FN’s klimapanel bygger deres påstande på er gennemhullet, man tager udgangspunkt i ca. 12.000 videnskabelige artikler og frasorterer ca. halvdelen. Den halvdel som konkluderer at man ikke kan sige noget omkring menneskelig aktivitet og klimaforandringer, samtidig tillader man sig det kunststykke at medregne de forfattere, der konkluderer at menneskelig aktivitet måske her en indflydelse, de forskere er temmelig uenige i hvor stor betydning det reelt har. Det efterlader kun 3% som konkluderer at klimaforandringerne kun skyldes menneskelig udledt Co2!
  Enhver videnskabsmand, der vil kunne se dig selv i spejlet hver morgen, vil omgående sige, at undersøgelsen er videnskabelig uredelig!
  Men vi har med religion at gøre, og her tæller videnskabelighed ikke!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. februar 2022 @ 10:39

 12. Klimaangst skabes af de samme tumper, der fortalte løgne om det unævnelige vi har lidt under i to år.
  Politikere og andre skumle typer ved at de kan drive befolkninger i en bestemt retning ved at skabe frygt og katastrofestemning.

  De siger industrien mangler arbejdskraft, og dumme som de er udskriver de co2 afgifter der gør det sværere eller umulig at drive forretning i Danmark. Arbejdspladser risikerer at flytte til udlandet og Danmark bliver fattigere – igen.

  Danmark pantsætter sig til bagmændene af New World Order, så vi tvinges til at parere ordre som vi helt sikkert gør mht. Big Pharma

  Kommentar by k.m. — 9. februar 2022 @ 10:42

 13. Selvfølgelig er “klimaangste” børn og purunge traumatiserede, men det er ikke klimaudviklingen i sig selv, der traumatiserer dem.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. februar 2022 @ 11:01

 14. # 4.
  Du skriver: Det er ikke klimaet, der skal gøre dig angst. Det er de hjernelamme tumper, som tror at de redder klimaet. Kun klimaet frygter ikke de klimafanatiske. SÅ SANDT – SÅ SANDT.
  Se bare til hende Tunberg i Sverige, det synes som om man her i landet har lignende psykisk sårbare tumper.
  De hyler og skriger om problemer de intet kender til, om disse problemer overhovedet eksisterer.
  Min holdning er at disse altid, og på alle måder krænkede typer, er produkter af tresser generationen.
  SUK – desværre får de taletid af politikere, journalister og lign. der er lige så ubegavede som de selv.

  Kommentar by NED MED ALTING — 9. februar 2022 @ 11:09

 15. # 13.
  Du skriver: Selvfølgelig er “klimaangste” børn og purunge traumatiserede, men det er ikke klimaudviklingen i sig selv, der traumatiserer dem.
  Korrekt. Det er selvhadet der traumatiserer dem.

  Kommentar by NED MED ALTING — 9. februar 2022 @ 11:10

 16. Jo større mængder produkter vi producerer, desto flere slavearbejdere skal importeres og salgsaktiviteter igangsættes. Hjulene skal snurre hurtigere rundt, flere råstoffer hentes fra jorden og mere energi skal genereres. De civile hamsterhjul skal rotere hurtigere for at gøre endnu flere slavearbejdere og kapitalister endnu mere materielt lykkeligere.
  Engang for mange år siden var alle enige om, at der var grænser for vækst. Ingen ved præcist hvor grænsen er, men den skal dæleme findes og afprøves i praksis – siger den hellige treenighed af finansfyrster, industrifyrster, politikere og andre misantroper – koste hvad det koste vil.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. februar 2022 @ 11:10

 17. Dronning Margrethe har fået corona. Åh åååh.

  Kommentar by Cleon — 9. februar 2022 @ 11:16

 18. De er -antikapitalister? Ok. Så rend rundt ude i skoven efter føde…..Men i må ikke hamstre, da det er en merværdi. :-).
  Oooh Marxismens store religiøse univers. Undskyld Kommunismen…Der er kun en sand kmmunisme og Karl Marx er dens profet :-) :-) :-) . (Folkeopium :-) :-) :-))

  Kommentar by Michael Unna — 9. februar 2022 @ 11:32

 19. ja, det er blevet cirka en grad varmere over halvandet hundrede år, og?
  termometermålinger blev introduceret på den positive side af Den lille Istid.

  skulle vi ønske os tilbage til en periode med ekstremt kolde og langvarige vintre og (endnu) kortere sommerperioder end vi har nu.

  udover større varmeregninger, fejlslagne afgrøder på grund af frost på markerne og en række andre naturlige produkter af et koldere klima
  bør folk stille sig spørgsmålet om klimaet derved bliver uforanderligt.

  selvfølgelig bør mennesket interessere sig for dets aftryk på naturen,
  men i den sammenhøng er jeg faktisk mere miljø-mand og ikke på klimavognen.

  den lille, højtudviklede population af vesterlændinge er ved at knuse deres økonomier.

  vi er gå fra at der var 400 millioner europæere og 100 millioner afrikanere til at der er på vej mod 1,5 milliard afrikanere og fortsat 400 millioner europæere, det er grove tal, men udviklingen er åbenlys.

  er der noget der truer verdensfreden og stabiliteten i Verden er det befolkningseksplosionen i Afrika. i perioden fra 2016-2021 voksede Afrikas befolkning med 150 millioner mennesker og den forventes at nå 2 milliarder i indeværende århundrede.

  befolkningseksplosionen i Afrika skal stoppes ved at kræve fødselsbegrænsning.

  udover truslen mod vore grænser kan man spørge sig selv hvad det gør ved miljøet og forekomsten af uberørte områder at afrikanerne ikke kan styre deres befolkningstilvækst.

  vi pålægges skyld for at leve i ordnede lande og brandbeskattes for at reducere co2-udledningen, altimens vi som sagt har set antallet af afrikanere udvidet med 150 millioner på 5 (fem!) år.

  atomkraft udfases og vi ser kulkraftværker blive lukket ned selvom der ikke er alternative energikilder der kan tage over.

  Bidens første handling i USA var at opgive landets selvforsynings-strategi hvor USA var blevet netto-eksportør af energi, samme er sket i Europa, dermed har vi gjort os yderligere afhængige af mellemøstlig olie og russisk gas, resultatet er usikker energi-forsyning af afhængighed af fremmede magter.

  1,5 graders temperaturstigning over 150 år (groft sagt) er ikke katastrofalt og igen, vil vi virkeligt kæmpe for at bo på en koldere klode og hvorfor er en temperaturmæssig bølgedal, Den lille Istid, misundelsesværdig?

  lad de lavbundsjorde som ikke kan drives rentabelt overgå til natur mod kompensation til de berørte landmænd og gør gerne noget for miljøet,
  men hold nu op med at knuse Europas økonomi og at brandbeskatte indbyggerne i de vestlige lande.

  Vil vi såvel truslen fra Islam og fjernelsen af levesteder for truede arter til livs på den store skala så er der ét middel:
  stop Afrikas befolkningseksplosion, indtil det er lykkedes skal vi
  hjælpe Sydeuropa med at forsvare grænserne mod lykkeriddere.
  Vi skal hjælpe med at bygge Fort Europa upåagtet om vi ønsker mere eller mindre EU.

  Danmark for danskerne,
  Europa tilhører europæerne!

  Greta kan jeg ikke spilde tid på,
  lad os nøjes med at konstatere at det er et barn med angst
  og uden viden og at hendes “krav” er naive og farlige,
  hun har været ude med kritik af Den industrielle Revolution,
  uvidende lille klovn/nyttig idiot for FN og globalister.

  Kommentar by konservativ — 9. februar 2022 @ 11:54

 20. Meget belejliget for vores regering, kom krisen mellem Rusland og Ukraine. Så trækkes focus fra Mettes gerninger om det unævnelige.

  Det kan godt være nogen koraller har det svært, men Japan er begravet i sne.

  Klimaet har svinget siden Jordens skabelse for 4-5 milliarder år siden. Påstået menneskeskabt klimaforandring er opfundet for køre agenda2030 i stilling.

  Filmen Den 6. Dag med Schwarzenegger i hovedrollen, er fiktion, men karakteren som den onde skurk i filmen eksisterer desværre i virkeligheden.

  Det er forhåbentlig kun spørgsmål om tid før de første forbrydere stilles for retten.

  Kommentar by k.m. — 9. februar 2022 @ 12:01

 21. @5 Kommentar by Bastardo — 9. februar 2022 @ 08:29

  >>Det er da et fremskridt for menneskeheden, at nogle af de dummeste “fravælger at få børn”.<<

  Ugens konge-griner. Tomlen op herfra.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 9. februar 2022 @ 12:41

 22. Uanset hvilken “krise” vi præsenteres for, altid : follow the money

  Godhedsindustriens forhold til flygtninge/indvandrere, TV shows med indsamling til dit og dat, “investering” i grøn omstilling og fy-ordet vaccine. Alt for mange penge ender i de forkerte lommer.

  Kommentar by k.m. — 9. februar 2022 @ 14:28

 23. Hvor bizart. De kæmper for at den eksisterende verden skal smuldre (“antikapitalister” “nedbryde patriarkatet”) Men de ønsker ikke at se verden smuldre.

  Kommentar by Lukket fest — 9. februar 2022 @ 14:29

 24. Kim skærer igennem i overskriften med betegnelsen woke-hystader.

  Jeg vover at linke til Dark Horse livestream, der lige så klart skærer igennem mediernes dækning af BLM optøjer i USA vs frihedsdemonstration i Canada.

  Vi kan vel blive enige om at medier og politikere bruger censur for at stoppe fri debat og/eller kritik af deres planer

  https://www.youtube.com/watch?v=QvpSTnnFcz0
  You’re handing power the ability to shut down critique

  Kommentar by k.m. — 9. februar 2022 @ 14:59

 25. Der findes angiveligt undersøgelser, som skulle vise, at “Zoomerne” (generation Z) skulle være den mest “konservative” generation i mange år, men det er svært at få øje på ude i virkeligheden, hvor de mest ligner “Generation W” (for “Woke”).

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. februar 2022 @ 15:49

 26. k.m. — 9. februar 2022 @ 14:59:

  “Bret Weinstein” hører til ude på venstrefløjen. Der findes LANGT bedre kilder på steder som “Odysee”, “BitChute”, “Cozy.tv”, “GAB” og “Telegram”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. februar 2022 @ 15:52

 27. Peter Nielsen er lige så useriøs som KineserSnot

  Kommentar by k. m. — 9. februar 2022 @ 15:58

 28. Er de to drabssigtede mænd i Nordjylland muslimer eller danskere?

  Kommentar by Cleon — 9. februar 2022 @ 16:15

 29. Klimaet er ikke globalt. Det er regionalt/kontinentalt. At tale om globale temperaturfald eller stigninger er det rene vrøvl. I øvrigt er det som bekendt sommer på den sydlige halvkugle, når det er vinter på den nordlige. Det må være nogle uhyre fantasifulde beregninger, der bliver foretaget.

  Og hvordan måler man mon det “globale klima”? Tager man temperaturen hver dag på Nordpolen, i København, i Provence og i Gobi ørkenen og lægger hele møllen samme. Dividerer man først med 4 og derefter med 365? Og er måleinstrumenterne og målemetoderne de samme som i 1850, som er udgangspunktet?

  Ak ja, man kan jo heller ikke debattere med en indremissionsk præst, hvordan Jesus mon bar sig ad med at gå på vandet.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 9. februar 2022 @ 18:30

 30. k. m. — 9. februar 2022 @ 15:58:

  Hvorfor bliver du personlig? Jeg skrev intet om dig.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. februar 2022 @ 19:03

 31. De to mænd, der fremstilles i grundlovsforhør i morgen formiddag, er formentlig hvide danskere og ikke brune/sorte mulismer:

  Kvinden, der ønsker at være anonym, dannede par med den ene sigtede fra 2014 til 2019 og boede i den periode på adressen i Nordjylland, hvor politiet i dag har været talstærkt til stede.

  Hun beskriver den 36-årige sigtede som en stille, men sjov mand, der har en særlig kærlighed for våben og desuden har et jagttegn.

  Den anden sigtede, også en 36-årig mand, er nemlig ekskærestens bedste og faktisk eneste ven.

  »Det var nok den eneste, som han talte rigtigt med, og de er bedste venner. De kendte hinanden fra barndommen, og jeg har set ham mange gange,« fortæller hun.

  Kommentar by Cleon — 9. februar 2022 @ 19:14

 32. Beskrivelsen af de to mænd lyder ikke særlig muslimsk.

  Kommentar by Cleon — 9. februar 2022 @ 19:19

 33. Venstrefløjserne og RV+ har siden 1968 kapret vores børn, mens vi arbejde for deres løn.
  – de burde stilles for retten, med sigtelse for psykisk manipulation/indoktrinering af mindreårige, endda mindreårige som de, i deres arbejde, har ansvar for!

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. februar 2022 @ 21:16

 34. Cleon:
  jeg tror de 2 mænd er dansk socialgruppe 5, googlede lidt på den beboede ejendom på Ingeborg Skeels vej og hvis det er den jeg formoder det er så taler vi fremleje i et dødsbo der ikke kan sælges og med diverse pantebreve, det understøtter jo fint et billede af nogle eksistenser på kanten af samfundet der ikke har balance i livet.

  jeg benyttede mig af tinglysning.dk og krakkede adressen
  efter et screenshot fra en TV2-artikel.

  det er en trist historie.

  hvad der er hændt om natten og i bilen og efterfølgende kan vi kun
  gisne om.

  vidste ikke at der var en forbindelse mellem de drabssigtede og den unge kvinde, har tilbragt aftenen med familien og set
  I Hus til Halsen…, stakkels familie til den unge kvinde og naturligvis skal de drabssigtede, såfremt der er hold i anklagerne, have en betydelig fængselsstraf. der er nok en trykket stemning
  i Flauenskjold ovenpå sådan en uhyggelig hændelse.

  I Hus til Halsen var forresten endnu et behageligt møde med en gruppe
  af engagerede mennesker i provinsen der kæmpede for at få et hus som
  var vokset ejeren over hovedet solgt så vedkommende kunne komme videre, under rulleteksterne skulle vi så shanghajes til at se
  “Flugt” om den højtuddannede, vestligt orienterede, homoseksuelle
  Afghaner der måtte grueligt meget igennem for at få sit livs kærlighed
  i Vesten…sikkert en rørende historie, men ikke videre repræsentativ,
  vi valgte at slukke…

  Ha’ en god aften!

  Kommentar by konservativ — 9. februar 2022 @ 21:28

 35. Hvad med de islam-angste. Er det ikke også angst forårsaget af en konkret og virkelig trussel? – Noget andet er så, at den relevante behandling er konkrete handlinger, der imødegår truslen.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 9. februar 2022 @ 21:48

 36. > k.m. 15:58
  Hvor vil du hen med det?
  Så vidt jeg husker,var du en af de første til at lade dig lokke af sandhedsstyrelsen til at bruge plandemien til at kritisere dine medmenneskers meninger. Blot fordi kinesersnot skriver sjusket og grimt,behøver i vel ikke lade bolden ligge og gå efter hinanden.

  Kommentar by Nielsen — 9. februar 2022 @ 22:09

 37. De to særlinges formentlige drab vil blive brugt som bevis på at danskerne også er groft kriminelle.

  (Endnu er der jo ikke fundet noget lig.)

  Kommentar by Træt — 9. februar 2022 @ 22:15

 38. Nielsen — 9. februar 2022 @ 22:09:

  “k.m.” kalder mig for “useriøs” fordi jeg tillader mig at påpege, at der findes langt bedre kilder end “liberals” som Bret Weinstein. Hans kritik er efter min opfattelse, ja, useriøs …

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. februar 2022 @ 22:30

 39. > 22:30
  Inden jeg trykke de “send” så jeg du havde sagt det samme med færre ord. Je:g syntes mine ord var så vigtige at de fortjente fremsendelse. Du og jeg er næppe enige i alt. Men jeg har aldrig læst en kommenar fra dig,som jeg ikke kunne tilslutte mig. Jeg havde næsten skrevet,at det er en ærlig sag at være racist. Men jeg har et svært forhold til race,så jeg ville alligevel ikke skrive,at k.m. er lidt for Messerschmidt og at du er lidt for Henriksen. Hmm. Måske en smule for filosofisk for selv min egen smag,så jeg må hellere slutte.

  Kommentar by Nielsen — 10. februar 2022 @ 00:26

 40. Nu har klimahystaderne malet fanden på væggen de sidste 20 år eller mere og så undre de sig over at børn er angstfyldte rystende klimanervevrag.

  Hvad fanden havde I regnet med?

  Jeres skræmmehistorier er ikke så forskellige end gamle dags fortællinger om hekse, trolde og alskinds ondskab og effekten er heller ikke så forskellig. Nu vil I igen til at brænde dissidenter på bålet mens I messer rensende besværgelser. Har historien virkelig ikke lært jer noget?

  OMFG hvor Jeg dog hader jer klimahystader, I er roden til AL ondskab, I sindssyge tåber.

  Kommentar by Santor — 10. februar 2022 @ 05:25

 41. Nielsen 22:09 “Hvor vil du hen med det” ?

  Du er ikke værd at spilde tid på.
  Det samme gælder P. Nielsen

  Jeres “ikke-argumenter” er kun til for at forplumre kommentarsporet

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2022 @ 07:23

 42. Læg mærke til politikere der pludselig vil ændre vilkår for afgifter på plug-in hybridbiler, efter det afsløres de sviner meget mere end traditionelle forbrændingsmotor køretøjer

  Sandheden kommer altid frem, også på det unævnelige, hvor Kloge Åge hele tiden ændrer anbefalinger.

  Den kæmpe civil ulydighed demonstration i Canada nævnes kun sporadisk i danske medier. Her til morgen dog at Toyota fabrik i Ontario standser produktionen. Ikke et ord om at en anden delstat Saskatchewan planlægger at sløjfe restriktioner – noget jeg ser som en sejr for truckerne der har holdt ud i snart to uger.

  Det er mere end mystisk at så stor demonstration for frihed ignoreres næsten 100% i dansk presse, og dog – som jeg vist har skrevet tidligere, hvis de tager sagen alvorlig, tvinges de også til at vise Trudeau og andre politikeres svinestreger mod fredelige borgere.

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2022 @ 07:42

 43. Meget peger tilbage på World Economic Forum.
  Der foregår så meget skummel på global plan, (politikere der siger og gør det samme), at det må være planlagt fra højeste sted.
  Covid, vaccine, klima, økonomi og valuta, bolig og fødevarer.
  Alle vil det samme, gennemført af young global leaders, der lyder som de læser op af et actioncard.

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2022 @ 08:35

 44. Forhåbentlig sidste krampetrækning fra en slagen mand.
  Canada´s “Trydo” forsøger at ramme amerikanske statsborgere der har doneret til truckerne gennem GoFundMe.

  https://saraacarter.com/canadas-justin-trudeau-threatens-to-target-americans-who-donated-to-freedom-convoy/

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2022 @ 08:50

 45. woke-hystaderne følger en overordnet plan

  fra trendingpolitics
  CA High School Barricades Maskless Children In Gym, Staffer Turns Down Thermostat To “Freeze Them Out”

  Public schools have evolved in Marxist portals promoting social justice causes.

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2022 @ 09:06

 46. Simone Løvstad Kristensen på Danmarx Ramadanradios hjemmeside: Gymnasieelever strejker: —Vi vil have seksualundervisning på skoleskemaet

  Kommentar by Cleon — 10. februar 2022 @ 10:15

 47. CNN mister 90% af sit publikum.
  Sådan går det forhåbentlig med resten af den falske presse, som mange faktatjekkere får deres “sandhed” fra.

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2022 @ 10:33

 48. Facist-bogen forbyder dette link
  https://nypost.com/2021/04/10/inside-blm-co-founder-patrisse-khan-cullors-real-estate-buying-binge/

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2022 @ 10:37

 49. https://www.youtube.com/watch?v=ZGCDOtZFg3U
  Dan Bongino: This is how I know the tide is turning

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2022 @ 11:54

 50. In other news, French President Emmanuel Macron said that mass migration from Africa will make France even greater.

  Samme Macron der vil forbyde frihedsdemonstrationer, inspireret af Canada

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2022 @ 12:06

 51. k.m. — 10. februar 2022 @ 07:23 skrev:

  “Jeres “ikke-argumenter” er kun til for at forplumre kommentarsporet”.

  Når du kalder folk for “useriøse”, er det så ikke også et “ikke-argument” …? Eller hvordan er det et argument?

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. februar 2022 @ 13:10

 52. k.m. — 10. februar 2022 @ 07:23 skrev:

  Det er sjov at du aldrig taget konkret stilling til ting og istedet slynger omkring dig med tomme floskler.

  Du er jo en lille forsmået mandsling.

  Kommentar by KineserSnot — 11. februar 2022 @ 10:01

 53. Det kan næppe vare længe, inden den lille deforme klimamongol Greta Thunberg vil meddele den måbende omverden, at hen nu identificerer sig selv som en “mand”…

  Kommentar by Revisoren — 13. februar 2022 @ 10:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper